Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 13:00

Lammholmsbacken 217

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 601 kr/mån
27 405 kr/m²

Välkomna till denna totalrenoverade lägenhet på Lammholmsbacken 217! Nu har du chans att förvärva en välplanerad och totalrenoverad 3:a på andra våningen i ett populärt område. Lägenheten präglas av ett mycket gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den genomgående planlösningen i kombination med de stora ogenerade fönsterpartierna mot den lugna gården. Bostaden erbjuder generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett större och ett mindre sovrum, renoverat badrum med badkar, renoverat kök med öppen planlösning till vardagsrummet. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Gym och nyrenoverad bastu finns i föreningen att nyttja mot en engångsavgift på ca 200 kr. I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid Kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus. Varmt välkomna på visning - denna bostad måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Balkong
Timotejvägen 13, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun

Timotejvägen 13

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
1 680 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 560 kr/mån
28 718 kr/m²

ENDAST PRIVATA VISNINGAR! RING MÄKLAREN! Välkommen till denna perfekt planerade bostad med en härlig balkong. Bostaden präglas av öppna ytor samt ett härligt ljusinsläpp. Hallen är välutformad med gott om förvaringsutrymmen och välkomnar in er till bostaden på bästa sätt. Här finner ni ett påkostat och funktionellt kök med utgång till balkong. Vardagsrummet är lätt möblerat och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Sovrummet är perfekt planerad och rymmer både en dubbelsäng och mycket förvaring längs en av rummets väggar. Rymligt badrum med plats för tvättmaskin och badkar. Närhet till centrum och kommunikationer är optimala. Med några minuters promenad tar du dig till Hallunda C. Ett stort centrum med utbud av restauranger, matbutiker, caféer, gym, shopping, apotek, frisörer mm. Med tunnelbanan tar det ca 25 minuter till Sthlm city. De goda bussförbindelserna möjliggör resor till bland annat Huddinge, Tumba och Rönninge där anslutning till pendeltåg finns. Välkommen på visningen!

  • Hiss
Tändkulevägen 33, Nacka Strand, Nacka kommun

Tändkulevägen 33

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Notar
3 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 9/19
3 631 kr/mån
77 159 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska 2:a på våning 9 i Brf Fabriken i Nacka! Ett projekt utöver det vanliga, Besqabs projekt i Nacka Strand är väldigt populärt! Här bor du i en unik bostad och i en förening med trevlig innergård, bra ljusinsläpp och högt läge med fina materialval. Med hissen tar du dig även rakt ner till garaget som finns i huset. En perfekt planerad bostad med lyxiga materialval och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg, en trevlig balkong om 12 kvm och helkaklat badrum. Badrummet har duschvägg i glas, handfat med kommod, toalett samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Väl genomtänkt och smart planerad planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Köket kommer från märket Vedum och här finns plats för matbord om 4-6 personer och soffgrupp. Rymlig balkong med sjöglimt och utsikt mot Nacka forum! Det finns även ett separat förråd som tillhör lägenheten. Inredningsvalet är Sober och mer bilder på detta hittar ni här: https://www.besqab.se/vara-inredningslinjer/sober-och-superb-tidlost-och-trendigt/ Nacka Strand är en trevlig stadsdel under förändring och uppbyggnad från gammal kontorsstad till bostadsområde. Här bor du med närhet till Stockholms skärgård men också Stockholm City och Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum med ca 150 butiker. För att ta sig till dessa närliggande områden är den stora favoriten SL-båten, men det är god kommunikation med bussar också. Här är det väldigt varierande med serviceutbud, det finns allt från bageri till blomsteraffär, kemtvätt, frisörsalong och bank. För den som gillar träning har man nära tillhands till både SATS och Boost nere vid kajen, även tre stora utomhus padelbanor erbjuds. Kajen är en underbar miljö för promenader, trivsamma ställen för lunch, middag eller afterwork! Hotell J samt Restaurang J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar (Waxholmsbolaget) trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan. Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9. Uppe på torget finner man bland annat restaurangen Savör och Forno. Gillar man hamburgare finner man här enligt många Sveriges bästa hamburgare, Funky chicken food truck som serverar utsökta hamburgare på torget. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Mariekällgatan 43, Södertälje Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 43

Radhus
Södertälje Mariekäll, Södertälje kommun
Notar
4 495 000 kr
126 + 71 m²
6 rum
184 m² tomt

Söker du en idyllisk och avskärmad oas i centrala Södertälje? Då är Mariekällgatan 43 det perfekta valet för dig och din familj! Detta radhus välkomnar med en vacker magnolia, rhododendron och hortensia vid entrén. Boarean är 126+71 kvm över tre våningsplan och har enormt generöst med förvaringsutrymmen, sociala ytor och bekvämligheter. Med fjärrvärme som ger lägre driftkostnader, bastu för avkoppling, samt toalett på entréplan och övervåningen samt dusch på övervåningen samt källarplan för extra bekvämlighet, är detta ett hem som både är praktiskt och trivsamt. Idag finner du 2 st rymliga sovrum med plats för större säng, förvaring samt tillhörande möblemang. Du kan med enkla medel bygga om ytterligare 2-3 sovrum till, alternativt använda dessa ytor till kontor eller sociala ytor. Insynsskyddad uteplats i direkt söderläge med eldriven markis och utsikt över områdets vackra grönska är en härlig umgängesplats. Här är det perfekt för att njuta av soliga dagar och för att umgås med vänner och familj. Dessutom finns oändligt med förvarings utrymme på vinden, förråd både på baksidan och framsidan, garage med laddningsmöjligheter (inom kort) och p-plats utomhus samt gästparkering, vilket gör det enkelt att förvara och parkera fordon och tillbehör. Bostadsområdet Dahlian är en unik och skyddad oas i attraktiva Mariekäll med gångavstånd till centrum och pendeltåg. Här har du nära till skolor, närservice, mataffärer och vacker natur, vilket gör det till en idealisk plats att kalla hem. Med närheten till allt du behöver och en bekväm livsstil i ett trivsamt grannskap med en välfungerande samfällighet, detta en chans du inte vill missa. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck allt som Mariekällgatan 43 har att erbjuda!

Bergakungsvägen 14, Snättringe, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 12:00
Bergakungsvägen 14, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Bergakungsvägen 14, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Bergakungsvägen 14

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 654 kr/mån
48 514 kr/m²

Varmt välkommen till denna perfekt planerade bostad om 37kvm! Här bor du högst upp i huset med en fantastisk terrass och bästa solläge. Bostaden är smakfullt och smart renoverad och nyttjas därför idag som en mini tvåa istället för en etta. Man har skapat ett hem med optimala förvaringslösningar och optimal planlösning. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum och gott om ljusinsläpp tack vare alla fönsterpartier, ni har här heller ingen insyn! Hela bostaden är i toppskick, och både kök och badrum har genomgått smakfulla renoveringar. Här finns alla bekvämligheter som du kan önska dig, du har integrerad diskmaskin i kök och tvättmaskin för extra komfort i badrummet. Köket är en plats för den som gillar att laga mat och kunna umgås med gästerna i vardagsrummet. Köket har all maskinell utrustning du kan tänkas behöva såsom kyl/ frys, ugn, inbyggd mikro och som tidigare nämnt diskmaskin. Du har också plats för matgrupp mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är stort och här finns också hjärtat av bostaden, som är den härliga terrassen! Terrassen sträcker sig längs hela bostaden och bjuder in till soliga dagar och trevliga kvällar, den kommer vara en favorit när du har nära och kära på besök. Förvaringsmöjligheterna är generösa och planlösningen en favorit, du kommer inte annat än trivas här i din egna oas utan insyn. Här bor du ostörd och kan återhämta dig precis som man vill i sitt egna hem med himmeln och grönska som utsikt. I denna lugna omgivning har du gångavstånd till en mataffär och närhet till den vackra badplatsen vid Långsjön. Naturen och bra kommunikationer ligger runt hörnet. Bra kommunikationer är ett extra plus, med närhet till bussar som tar dig till pendeltåget i Huddinge Centrum eller tunnelbanans röda linje i Fruängen. Som boende på Bergakundsvägen 14, blir du medlem i HSB Brf Docenten. Det är en stor förening med 165lgh, föreningen värnar om trygghet för sina medlemmar och är en mycket trivsam förening med tillgång till en stor samlingslokal, gym och bastu! Har du nära och kära på besök finns övernattningslägenhet att hyra. Alla dessa utrymmen och fördelar ger extra mervärde till ditt boende och vardag. Föreningen äger också marken och sköter fastigheterna fint. Här ingår också bredband i avgiften! Denna bostad är verkligen något speciellt och en möjlighet du inte vill missa. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 10C, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 12:00
Terapivägen 10C, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10C, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/11
7 126 kr/mån
18 382 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Terapivägen 10C! Lägenheten har genomgått en totalrenovering av kök! Exklusiva detaljer och påkostade materialval i köket tar matlagningen till en annan nivå! Lägenheten karaktäriseras av stora ljusa rum och rikliga ljusinsläpp från lägenhetens generöst tilltagna fönster. Bostaden erbjuder en trevlig halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket tar man sig även ut till den härliga inglasade balkongen med utsikt över innergården. Bostaden har två rymliga sovrum med genomgående fräscha, ljusa och renoverade ytskikt. Badrummet är i bra skick med badkar, WC och handfat. Lägenheten i sig har helt enkelt en charmig och varm karaktär som måste upplevas på plats ! På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden som Skärholmen och Huddinge Centrum, det gör att behöver du inte sakna något i shopping väg!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förrådsvägen 32, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 11:30
Förrådsvägen 32, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 32, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 32

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
4 338 kr/mån
48 056 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och mycket fina tvåa med stor möblerbar terrass. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ett helkaklat badrum med exklusiva materialval utrustat med kombinerad tvättmaskin, dusch bakom glasdörrarna, WC, handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp och plats för förvaring. Bostadens höga läge i fastigheten i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Helt insynsskyddat och lugnt läge där den stora balkongen har sol från förmiddag fram till kväll. Här finns möjligheter för fina grillkvällar under sommarhalvåret. I Huddinge bor ni centralt med närhet till kommunikationer, närservice och natur. Fastigheten stod inflyttningsklar 2018 och här finns bekvämligheter för de boende så som hiss, en trevlig innegård och garage. I huset finns även restauranger och gym. Vill ni börja morgonen med nybakat bröd har ni det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten och ca 500 meter bort har ni även pendeln som snabbt och enkelt tar er in till city på ca 20 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns trevliga spår för en joggingtur och på ca 10 min tar ni er till sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat och Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar ni längdskidåkning finns b.la. Sörskogens el-ljusspår, och med bil tar ni er snabbt till Rudans konstsnöspår. Föredrar ni hellre utförsåkning tar ni buss 714 till Flottsbro skidanläggning. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Högmora ringväg 10A, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 14:30
Högmora ringväg 10A, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Högmora ringväg 10A, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Högmora ringväg 10A

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 995 000 kr
166 m²
6 rum
7 053 kr/mån
30 090 kr/m²

Välkommen till Högmora ringväg 10A ! I detta moderna hem om 166 kvm förverkligas drömmen om att bo på landet utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök i vinkel med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt stenlagd uteplats runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sandstuguvägen 49, Botkyrka, Botkyrka kommun
  • Sön 2 jun kl 14:30
Sandstuguvägen 49, Botkyrka, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 49, Botkyrka, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 49

Lägenhet
Botkyrka, Botkyrka kommun
Notar
1 495 000 kr
28,9 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 361 kr/mån
51 730 kr/m²

Välkommen hem till hjärtat av Uttran! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad bostad på Sandstuguvägen 49. Bostaden är genomtänkt med fina materialval och är kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad, och här har du allt du kan tänkas behöva. Bostaden har fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är den minimala insynen. Här kan du vara hemma i din egen oas i lugn och ro, med gröna träd som utsikt under sommaren. Bostaden är utrustad med alla bekvämligheter, såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Bostadens kök har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet, där utgången till den härliga balkongen finns. Den här balkongen är svårslagen! Den sträcker sig längs husknuten och rymmer alla nära och kära när de är på besök. Denna plats kan man inte annat än älska, här kan ni njuta av middagar i eftermiddagssolen och solen som sällskap efter jobbet. Bostaden är inte bara praktisk, utan också väldigt genomtänkt och vacker, i sovrummet finns idag en 120 cm bred säng. Detta är helt klart en bostad med allt rätt! Som boende i Brf Lillstugan 1 bor ni i en vacker fastighet som stod klar 2016. Utöver förvaringen som finns smart i bostaden, har du bekvämt tillgång till ett eget stort förråd några trappor ner i samma hus. Som medlemmar här har ni också tillgång till ett stort cykelrum för dig som gillar att cykla, samt barnvagnsrum för dig som har barn. Kör du bil finns möjlighet att hyra både parkeringsplats och garageplats! Utanför entrén känner man direkt att Brf Lillstugan 1 är fantastiskt välskött, mycket är digitaliserat och mycket är smidigt planerat, vilket gör att ni här bor i en förening i framkant. Det finns breda trappor för enkelhet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken, har fiber och god ekonomi! I området bor ni i ett lugnt, stadsnära och trivsamt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. För dig som gillar att träna finns Actic runt hörnet, åker du kommunalt så har du två busshållplatser smidigt i anslutning till området. Här bor du ungefär två kilometer från centrala Tumba, där finns det ett omfattande utbud av affärer, butiker och restauranger. Ni finner också pendeltågsstation där som tar er smidigt in till centrala Stockholm. Gillar man naturen, så bor ni här grönskande nära både skog och flera sjöar. Inom gångavstånd finns också en närbutik och restaurang, för dagar när man bara vill vara hemma i området. Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Båtholmsbacken 18, Skärholmen - Vårberg, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 11:00
Båtholmsbacken 18, Skärholmen - Vårberg, Stockholms kommun, bild 2
Båtholmsbacken 18, Skärholmen - Vårberg, Stockholms kommun, bild 3

Båtholmsbacken 18

Lägenhet
Skärholmen - Vårberg, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
3 978 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet i en fastighet från 1967. Lägenheten har en utmärkt planlösning med balkong i bästa solläge och fönster i tre väderstreck! Den är en del av en HSB-förening med låg månadsavgift. Bostaden erbjuder generösa ytor med stora rum och ett kök, nyligen renoverat, med matplats för 4-6 personer. Här bor du med gångavstånd till tunnelbana, buss och trevliga omgivningar, inklusive promenadstråk längs Mälarens vatten. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kabelverksgatan 32, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 12:45

Kabelverksgatan 32

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
5 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/12
5 970 kr/mån
54 684 kr/m²

I ett mycket populärt och eftertraktat område i centrala Älvsjö finner du denna mycket ljusa 4:a med strålande läge. Här bor du i en modern lägenhet i ett spännande expansivt område med det bästa av båda världar. Centralt läge med mycket goda kommunikationer och samtidigt naturnära med skogen bakom huset. Välkommen till Kabelverksgatan 32! Här slås du direkt av boendets otroliga atmosfär, generöst ljusinsläpp, påkostade ytskikt och stora sällskapsytor. I det påkostade köket är det rejält tilltaget med både arbetsyta och förvaring. Vitvaror i rostfritt från Siemens där diskmaskinen är integrerad, ugn och micro är inbyggda i ett högskåp. Köket rymmer enkelt plats för 6-8 personer utan att det känns trångt här har du även möjlighet att öppna upp väggen till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det rymliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck som ger ett generöst ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet ligger den stora inglasade balkongen med utsikt mot området. Vidare har lägenheten tre rofyllda sovrum som alla har plats för säng, möbler och lekytor. Det största sovrummet har en klädkammare. I lägenheten finns två badrum som går i gråa samt vita toner och där båda har dusch. I det större finns även tvättmaskin och torktumlare som är smidigt placerade under en arbetsbänk. Till lägenheten finns även ett förråd. FÖRENINGEN Till föreningen hör en fin innergård med grönska och trevlig utsikt mot Solbergaskogen som bl.a. erbjuder utegym, hundrastgård och flera fina promenadstråk. Det finns även en lekpark precis i anslutning till innergården. Ett stenkast från lägenheten finns mycket populära TESO Sushi & Ramen och anrika Lundbergs konditori. Fina cykelvägar tar dig enkelt till området runt Långsjön där du kan bada eller besöka Herrängens Gård. Vill du fortsätta hela vägen till Södermalm tar det knappa 25 minuter. OMRÅDET En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun
  • Sön 9 jun kl 13:45
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 4A

Lägenhet
Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
4 208 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Visättra backe 4A! Här bor du med naturen som granne i hus byggda med hög standard. Bostaden genomsyras av en lyxig och luftig känsla. Lägenheten är påkostad och med en fantastisk utsikt från uteplatsen mot gröna fält och skog. Du välkomnas av en stor och öppen hall med mycket ljus från angränsande rum, här har du också tillgång till förrådet/klädkammaren som ger extra plats för förvaring. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör detta till en mycket social yta där man lätt kan umgås med sina gäster samtidigt som man arbetar i köket. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn etc. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, TV bänk och annat som kan tänkas behövas. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Även gott om förvaring i klädkammaren. Självklart finns det också ett helkaklat badrum som är utrustad med dusch, handfat, tvättmaskin och WC. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Nyängsvägen 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun
Nyängsvägen 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Nyängsvägen 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Nyängsvägen 12

Tomt
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 995 000 kr
882 m² tomt

Drömhusets plats väntar på dig i centrala Huddinge! Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på denna generösa tomt om 882 kvm i hjärtat av Huddinge. Med en yta som bjuder in till kreativitet och utrymme för skapande kan du nu bygga ditt drömhus med en maxstorlek på 200 kvm, och dessutom inkludera en tilläggsbyggnad på hela 50 kvm. Förverkliga din vision: På denna tomt har du friheten att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Med närhet till allt du behöver - från närservice till skolor och kommunikation - är detta den idealiska platsen att bygga och bo. Du har enkel tillgång till pendeltåg och bussar för smidig kommunikation, samtidigt som naturen finns bara en kort promenad bort för avkoppling och rekreation. Centralt belägen: Belägen i centrala Huddinge erbjuder denna tomt en bekväm och livfull livsstil. Med en mångfald av bekvämligheter runt hörnet, inklusive butiker, restauranger och fritidsaktiviteter, är det lätt att trivas här. Dessutom har du enkelt tillgång till grönområden och parker där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningen. Din dröm blir verklighet: Nu är chansen här att skapa det perfekta hemmet på denna expansiva tomt i centrala Huddinge. Med möjligheten att bygga både huvudbyggnad och tilläggsbyggnad finns det gott om utrymme för att skapa ett hem som är skräddarsytt efter dina önskemål och behov. Missa inte chansen att förverkliga din vision och upptäck allt som denna fantastiska plats har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information och för att ta nästa steg mot att äga din drömfastighet i centrala Huddinge!

  • Premium
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Mån 3 jun kl 17:30
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/11
7 146 kr/mån
14 632 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Terapivägen 10A! Lägenheten karaktäriseras av stora ljusa rum och rikliga ljusinsläpp från lägenhetens generöst tilltagna fönster. Bostaden erbjuder en trevlig halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är renoverat 2018 och utrustat med allt du kan tänka dig. Från köket tar man sig även ut till den härliga inglasade balkongen med utsikt över innergården. Bostaden har två rymliga sovrum med genomgående fräscha, ljusa och renoverade ytskikt. Renoverat badrum från 2020 som är i bra skick med duschhörna, WC och handfat. Lägenheten i sig har helt enkelt en charmig och varm karaktär som måste upplevas på plats! På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden som Skärholmen och Huddinge Centrum, det gör att behöver du inte sakna något i shopping väg!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sibyllavägen 23C, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 14:30
Sibyllavägen 23C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Sibyllavägen 23C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Sibyllavägen 23C

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Notar
10 995 000 kr
300 + 30 m²
6 rum
1 004 m² tomt

Arkitekturen i detta fantastiska hus på 300 kvadratmeter är en harmonisk blandning av modern elegans och praktisk funktionalitet. Med sina många intressanta vinklar och hörn ger huset en känsla av dynamik och spänning från första ögonblicket man kliver in genom dörren. Huset befinner sig på en lugn återvändsgata där inga bilar förutom boenden passerar. Hallen är imponerande med sina stora och öppna ytor som välkomnar besökare med en känsla av rymd och ljus. Längst ner till vänster i hallen ligger det mysiga Master-Bedroom, ett tillflyktsort för avkoppling och vila som rymmer det man önskar inreda sovrummet med. I hallen finns ett till sovrum som idag används som ett kontorsrum, vilket erbjuder en lugn och inspirerande arbetsplats. Sovrummets storlek passar perfekt som ett barnrum. Det stora och lyxiga badrummet är en oas av avkoppling med sin takdusch, eleganta och förstklassiga materialval. I badrummet erbjuds det kommod med dubbelhandfat och dubbeldusch. I hallen finns även tvättrum och en separat WC för optimal bekvämlighet. Köket är hjärtat i huset och är utformat för att maximera ljusinsläppet och skapa en inspirerande plats för matlagning och samvaro. Med mörka luckor, vitt kakel och moderna apparater blir köket både stilrent och funktionellt. En generös köksö bjuder in till sociala aktiviteter och gör matlagningen till en fröjd. När man fortsätter ner för trappan möts man av det stora och härliga vardagsrummet med högt i tak som ger en känsla av rymd och lyx. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en mysig altan, perfekt för avkoppling och umgänge under soliga dagar och ljumma kvällar. Vidare ner för trappan når man allrummet, som är inrett med ett elegant biljardbord och skapar en underhållande och avslappnad atmosfär. Med sin flexibla utformning kan allrummet enkelt omvandlas till två extra sovrum om behovet skulle uppstå. På samma plan som hobbyrummet: finns det själva hobbyrummet, separat sovrum och badrum, vilket ger gäster eller familjemedlemmar en privat och bekväm plats att bo på. Utanför finns en uteplats med bubbelbad där man kan njuta av avkopplande stunder och vacker natur. på samma plan har en utgång som leder till dubbelgaraget, vilket ger gott om plats för fordon och förvaring. Med sin välplanerade layout och eleganta design erbjuder detta hus en perfekt kombination av stil, komfort och funktion för den moderna familjen. Anledning till det stora utrymmet för trappan är att man har förberett för hiss om man skulle vilja installera det längst ner i huset leder det en dörr ut till det fantastiska poolområdet. Här möts du av en oas av avkoppling och underhållning, komplett med en stor pool omgiven av eleganta solstolar och grönskande växtlighet. Huset är utformat på så sätt att man ska kunna få sol i princip hela dagen från dess olika uteplatser. På fastigheten finns även en separat uthyrningsdel om 30 kvadratmeter. Denna del av huset är designad för att erbjuda en privat och bekväm plats för gäster eller för extra inkomst genom uthyrning. Med en egen ingång och en välplanerad layout erbjuder denna del av fastigheten en känsla av autonomi och integritet för gäster eller hyresgäster. Med moderna bekvämligheter och stilren design är detta uthyrningsutrymme en perfekt komplettering till det övergripande konceptet för huset, vilket ger ägarna möjlighet att dela sin vackra fastighet med andra och samtidigt dra nytta av dess potential som en källa till extra inkomst. Attefallshuset generar

  • Premium
Myrstuguvägen 261, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Mån 3 jun kl 18:30
Myrstuguvägen 261, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 261, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 261

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 786 kr/mån
24 182 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad med stor terrass och sjöutsikt! Helkaklat badrum som renoverades 2020. Här finns bekvämligheter som golvvärme och en tvättmaskin, vilket gör vardagen enklare och mer bekväm. Modernt kök som renoverades 2022. Köket är utrustat med nya vitvaror som underlättar matlagningen och ger en stilren look. I sovrummet finns en platsbyggd garderob från Elfa, vilket ger gott om förvaringsutrymme och håller rummet organiserat. Förrådet är utrustat med ett platsbyggt förvaringssystem från Ikea, vilket optimerar förvaringsmöjligheterna och gör det lätt att hålla ordning. Kök och hall har vinylgolv från 2020, som är både slitstarkt och lätt att rengöra. Övriga rum har klickgolv från samma år. Vardagsrummet har original parkettgolv i trä, som ger en klassisk känsla, men det skulle behöva slipas för att återfå sin forna glans. På terrassen kan du njuta av en egen liten trädgård där det redan växer röda vinbär, hallon, blåbär, krusbär och rabarber. Det finns också plats för att anlägga en egen örtträdgård. Här får du känslan av att bo i ett radhus, men utan besväret med att klippa gräset. Myrstuguberget är ett trivsamt område som är perfekt för barnfamiljer. Trevliga grannar samt en trivselförening som har gemensamma aktiviteter vilket skapar en god grannsämja. Förskola finns in närheten (Myrstacken) samt Myrstugubergets friskola som har årskurs 1-5. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till affärer. T-bana Masmo ligger endast med ca 10 minuters promenadavstånd och bussen som tar er till Huddinge centrum och Skärholmen ligger med 5 minuters promenadavstånd. Myrstuguberget ligger väldigt trevligt till med Albysjön i närheten. Här kan du ta ett skönt dopp i sjön. Bara några minuter längre bort ligger populära Flottsbro som erbjuder en större badplats och vintertid en skidbacke.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Myrstuguvägen 341, Masmo, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 2 jun kl 12:30
Myrstuguvägen 341, Masmo, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 341, Masmo, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 341

Lägenhet
Masmo, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
98,5 m²
4 rum
8 157 kr/mån
20 254 kr/m²

Detta charmiga radhus på 98,5 kvm erbjuder en praktisk och välkomnande hall vid entrén, som fungerar som en smidig övergång till resten av hemmet. Hallen är utformad för att ge gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor samtidigt som den bibehåller en öppen känsla i entréplanets layout. Vid entrén välkomnas du av ett ljusfyllt och öppet utrymme, med ett generöst kök som bjuder in till både matlagning och umgänge. Skåpen och förvaringsutrymmena är väl tilltagna och optimerade för att maximera både stil och praktikalitet. Det stora vardagsrummet är hjärtat i huset, perfekt för både avkoppling och underhållning. En öppen planlösning skapar en naturlig flödande känsla mellan kök och vardagsrum, vilket gör det till en idealisk plats för sociala sammankomster och familjetid. På entréplanet finns ett smakfullt utformat badrum, som erbjuder bekvämlighet och stil i varje detalj. För den som älskar att kombinera inomhus, angränsande till ett av de tre rymliga sovrummen, en perfekt plats för avkoppling och njutning. Den nedre våningen har genomgått en totalrenovering och förvandlats till en lyxig oas. Ett stort och elegant badrum på denna nivå är utformat för avkoppling och välbefinnande, med moderna bekvämligheter som skapar en känsla av spa-atmosfär. För den som älskar att kombinera inomhus- och utomhusliv är den härliga utplatsen, angränsande till ett av de tre rymliga sovrummen, en perfekt plats för avkoppling och njutning. Myrstuguberget är ett trivsamt område som är perfekt för barnfamiljer eller samboparet. Trevliga grannar vilket skapar en god grannsämja. Förskola finns i närheten (Myrstacken) samt Myrstugubergets friskola som har årskurs 1-5. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till affärer. T-bana Masmo ligger endast med ca 10 minuters promenadavstånd. Även busshållplatsen som bland annat tar er till Huddinge centrum och Skärholmen ligger med 5 minuters promenadavstånd. Myrstuguberget är ett lugnt område som ligger väldigt trevligt till med naturreservat och Albysjön i närheten. Här kan du ta ett skönt dopp under sommarhalvåret. Synligt från lägenheten och bara några minuter längre bort med bil ligger populära Flottsbro friluftsområde som erbjuder en större badplats, motionsslingor och skidbackar under vintertid.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brevduvebacken 8A, Glömsta, Huddinge kommun
  • Mån 3 jun kl 18:00
Brevduvebacken 8A, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Brevduvebacken 8A, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Brevduvebacken 8A

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Notar
9 985 000 kr
300 + 36 m²
8 rum
1 000 m² tomt

Nu har jag det stora nöjet att presentera denna exklusiva familjevilla, högt belägen i idylliska omgivningar i Glömsta. Detta är ett hem i absolut toppklass med fem sovrum, poolhus och generösa sällskapsytor både ute och inomhus. Allt detta i ett barnvänligt område med närhet till förskola/skola och naturen runt knuten. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Brevduvebacken 8A! Exklusiv villa om hela 300 kvm + 36 kvm biarea med genomgående stilrena ytskikt och påkostade materialval. Redan i hallen slås vi av fastighetens härliga atmosfär. Detta är ett ljust och rymligt boende med öppen boyta där fastighetens generösa vardagsrum och kök är den naturliga samlingsplatsen. En otrolig sällskapsyta med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck och gott om plats att samla familj och vänner vid matsalsmöbel och i större soffgrupp. Mycket stilrent kök med släta skåpluckor, inbyggnadsugn och -micro samt vitvaror i rostfritt utförande. Gott om plats för förvaring och god arbetsyta. Härifrån når ni också fastighetens fantastiska utemiljö med stort inglasat uterum, altan, stenlagd uppfart med dubbelgarage, mjuk lekvänlig gräsmatta samt poolhus med inomhuspool. Allt detta inramas av insynsskyddande häck av tuja. Här finns gott om plats för alla familjehögtider. På entréplan finns även ett sovrum, en klädkammare stor nog att tjänstgöra som gästrum eller hemmakontor, en mycket rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och groventré samt badrum med dusch. Övre plan följer samma smakfulla estetik med ljus och fin möblerbar hall. Detta våningsplan erbjuder fyra sovrum, samtliga av mycket god storlek med gott om plats för förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. I det ena sovrummet finns en anslutande lyxigt inredd walk-in closet. Detta våningsplan erbjuder förvaring i garderober, har ett arbetsrum och ett riktigt trevligt badrum med spa-känsla. Helkaklat med spabad, lyxig takdusch och dubbelkommod. En familjedröm med genomgående hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Framför allt är det ett hem att trivas i - tillsammans. Varmt välkomna på visning! Glömsta är ett naturskönt, mycket familjevänligt villaområde i sydvästra Huddinge med goda kommunikationer och skola/förskola. Här kan områdets barn cykla eller promenera tillsammans till närliggande Vistaskolan. Närområdet erbjuder stora skogsområden med vandringstigar, bär och svampmarker samt naturreservatet kring skogssjön Gömmaren, en mycket omtyckt badsjö som erbjuder bad från sandstrand, brygga, klippa eller berghäll. Från området går buss mot Huddinge C där anslutande pendeltåg tar dig in till Stockholm C på ca 15 min. Huddinge centrum erbjuder dessutom allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Med bil når ni snabbt E4 mot Stockholm och shopping i Kungens Kurva som erbjuder alla stora kedjor som Jysk, Elgiganten, Ikea, stormarknader, biograf och nöjen eller på Botkyrka handelsplats.

  • Premium
Patron Pehrs Väg 21, Huddinge centralt, Huddinge kommun
Patron Pehrs Väg 21, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Patron Pehrs Väg 21, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Patron Pehrs Väg 21

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 995 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 1/5
9 069 kr/mån
30 406 kr/m²

Välkommen hem till en bostad i ett lugnt centrumläge! Här bor ni i en välplanerad fyra på bottenplan i eftertraktade Huddinge C. Denna hörnbostad är något alldeles extra. Bostaden är smakfullt renoverad med fina detaljer. Planlösningen är optimal och trivsam. Direkt när ni kliver in känner ni att detta är något extra, ni möts av en välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finner ni bostadens generösa och fina badrum som är smakfullt renoverat. Badrummet är utrustat med allt ni kan tänkas behöva för extra komfort, såsom golvvärme, handdukstork, kombimaskin och en stilren duschvägg! I hallen har ni också tillgång till bostadens största sovrum, detta sovrum är lyxigt ihopbyggt med en klädkammare. Klädkammaren och sovrummet används idag tillsammans som ett stort sovrum. I klädkammaren finns plats för önskat möblemang eller kan nyttjas som en walk-in closet. Bostadens kök är fantastiskt! Ett genomtänkt kök från Puustelli med mycket fina och smakfulla detaljer, inte bara vackert utan också praktiskt. Här har ni gott om förvaring i form av över- och underskåp, gott om arbetsyta och allting snyggt integrerat, till den maskinella utrustningen har ni här induktionshäll, ugn, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Köket är rymligt med plats för matgrupp intill de två fönsterpartierna. Perfekt plats för middagar med nära och kära i sällskap av kvällssolen. Bostadens vardagsrum är stort med plats för en stor soffa och övrigt önskat möblemang, från vardagsrummet har ni också utgång till bostadens uteplats. De två sovrummen längst in i bostaden är praktiskt placerade på varsin sida mellan bostadens andra lilla toalett och en walk-in closet. Sovrummen är lika stora till storlek och har plats för dubbelsängar och garderober. Ljuset flödar fint i bostaden tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck. Som boende i Brf Trädgården har ni bekvämt tillgång till ett stort förråd några trappor upp i samma hus för extra förvaring. Det finns möjlighet att hyra ytterligare ett förråd om så önskas. Föreningen erbjuder fyra stora tvättstugor och festlokal att hyra. För medlemmar finns även en mysig uteplats med tillhörande trädgårdsgrill för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla. Utöver alla fördelar, som fina tvättstugor, 7 cykelrum och ett mini-gym för medlemmar på Patron Pehrs väg 24, finns även en övernattningslägenhet för besökande vänner och familj. För de som kör bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats samt carport, med eller utan laddmöjligheter, i mån om plats. Brf Trädgården är välskött och äger marken. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket återspeglas i den låga avgiften! På Patron Pehrs väg bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni har busstorget bara ett stenkast bort och Huddinge Centrum en kort promenad bort. Området är grönskande och lugnt. Missa inte chansen att bo i denna ljusa dröm med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson på telefonnummer 070-6129588 för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kästadalsvägen 22, Kästa, Huddinge kommun

Kästadalsvägen 22

Villa
Kästa, Huddinge kommun
Notar
5 295 000 kr
86 + 42 m²
5 rum
1 190 m² tomt

Nu ges en unik chans att förvärva denna charmiga 40-tals villa i vit puts med röda dörrar och fönster i ett naturskönt och barnvänligt område nära till skolor, förskolor och med goda kommunikationer. Här är flera detaljer från byggnadsåret bevarat, vacker parkett i vardagsrummet, originalbeslag i köket och en vackert uppväxt trädgård, som lovar goda solchanser hela dagen. Välkommen till Kästadalsvägen 22! Fantastiskt charmigt souterränghus om 86 kvm + 42 biarea med byggår 1948, väl underhållet med fiber indraget och larm installerat. Härligt grönskande trädgård och gröna omgivningar med den stora skogen som sträcker sig hela vägen bort till Albysjön. Bakom den röda entrédörren väntar ett rymligt allrum med mysig braskamin. Vidare erbjuder källarvåningen generösa biytor med goda möjligheter för förvaring. Rymlig tvättstuga med kombimaskin, pannrum, matkällare, gästtoalett och garage. Hela källarplanet målades om så sent som 2021. Övre plan med generöst vardagsrum som har plats för större soffgrupp, vacker originalparkett och härligt ljusinsläpp. Kök i typisk klassisk stil för byggnadsåret med vita snickerier, vitt kakel och gott om förvaring i höga skåp med originalbeslag. Diskmaskin och kombinerad kyl och frys i vitt utförande, matplats för fyra till sex personer invid fönster. På samma våning ligger fastighetens två sovrum. Det ena målat i vitt med laminatgolv, garderob och utgång till trädgården. Det andra sovrummet är heltapetserat i blommig retrostil med laminatgolv och garderob även här. Här finns även ett badrum, halvkaklat i läckert turkos med badkar, wc och härligt ljus från fönster. Denna pigga lilla pärla har både själ och karaktär. Dessutom med ett svårslaget läge, både naturnära och centralt. Ett hem att längta till. Varmt välkomna på visning! Kästa är ett idylliskt villaområde i natursköna och barnvänliga omgivningar med närhet till skolor och förskolor, bra grannsamverkan och goda kommunikationer. Området trafikeras av flera busslinjer, bl.a. linje 713 som går till Tumba station via Flemmingsberg som har anslutande pendeltåg. Härifrån tar pendeltåget er till Stockholm C på ca 17 minuter. I Flemingsberg finner ni apotek, restauranger, vårdcentral, IT-gymnasium, Huddinge sjukhus, Södertörns högskola m.m. I närliggande Huddinge centrum finns allt en kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym mm. Våren 2019 färdigställdes fina Kästadalsparken, som ligger alldeles i närheten av fastigheten. En mycket populär lekpark inspirerad av sagornas värld med bl. a hinderbana, balansbom och koja.Vackra Huddinge kommun har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt. Dessutom har kommunen ett flertal naturreservat att njuta av och i närområdet finns flera badsjöar samt fina strövområden på gång och cykelavstånd.

  • Plus
Budkavlevägen 3, Segeltorp, Huddinge kommun

Budkavlevägen 3

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
1 595 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 615 kr/mån
43 699 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och väldisponerade 2:a-lägenhet om 36,5 kvadratmeter. Lägenheten har en rymlig känsla och erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö. I hallen välkomnas man av den rymliga ytan för avhängning och förvaring. En öppen planlösning förenar köket och vardagsrummet, vilket skapar en modern och social atmosfär. Köket är välutrustat med alla nödvändiga apparater och arbetsytor, perfekt för dig som älskar att laga mat och umgås med vänner och familj. I vardagsrummet finns gott om plats för en stor soffa och tillhörande möblemang, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av och underhålla gäster. Precis bredvid vardagsrummet finns en bekväm matplats med plats för ett matbord för fyra personer. Här kan du avnjuta måltider tillsammans med dina närmaste eller använda utrymmet som en arbetsstation om så önskas. Lägenheten öppnar upp till ett rymligt sovrum där du genast märker den inbjudande atmosfären. Det finns gott om plats för en stor säng och generös förvaring för dina kläder och personliga tillhörigheter. Här kan du skapa din egen fridfulla plats. Helkaklat badrum intill hallen. I badrummet erbjuds Duschhörn, kommod och spegel. En av de mest charmerande egenskaperna i denna lägenhet är den mysiga balkongen. Balkongen vetter mot en lugn innergård, vilket ger en fridfull och avkopplande miljö. Det är en underbar plats att njuta av morgonkaffet eller ta en paus från vardagens stress. Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och sätra tunnelbana 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (fitness world) cirka 700m bort. I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, Sätraskolan samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln, Segeltorps Öppna Förskola och Förskolan Sätra AB. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden Sätra vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

  • Balkong
  • Hiss
Runvägen 8, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Runvägen 8

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 5/9
4 420 kr/mån
38 833 kr/m²

Mycket trivsam och välplanerad 4 rok om 90 kvm invid populära Kvarnbergsplan. Här bor du centralt med stora grönytor utanför porten och allt ni behöver precis runt knuten. Dessutom till en låg månadsavgift där värme, vatten, tv och bredband ingår. Välkommen till Runvägen 8! Ljust och rymligt boende med stor potential. Hall med gott om plats för förvaring i form av garderober samt separat klädkammare med ytterligare plats för kläder och förvaring. Köket i original utförande med stilrena materialval, mycket bra arbetsytor, vitvaror i form av ugn med tillhörande häll, fläkt samt kyl & frys. Vidare till vardagsrummet - en härlig sällskapsyta med gott om plats för både större soffgrupp och matgrupp. Härifrån nås också den mysiga inglasade och möblerbara balkongen som är fri från insyn och har utsikt över en skogspartiet och taktopparna från närliggande husen. Från balkongen kan du avnjuta eftermiddags/kvällssolen. Hela 3 stycken rofyllda sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Gäst WC vid bostadens entré och även ett helkaklat badrum med lyxig dusch med vikbara glasväggar, vägghängd toalett, spegelskåp och kommod samt tvättmaskin och inte minst golvvärme. I huset finns även tvättstuga och torkrum. Vindsförråd samt matkällarförråd finns som tillhör bostaden. Varmt välkommen på visning! I området runt populära Kvarnbergsplan är det korta avstånd till allt man behöver i vardagen. Ett stenkast från lägenheten hittar ni simhall, matbutik, ett flertal skolor och förskolor och i Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Dessutom når du på knappt 10 minuters promenad, det natursköna området runt sjön Trehörningen. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholm city. Med bil når man Huddingevägen på endast några minuter. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Balkong
  • Hiss
Mangårdsvägen 23, Visättra ängar, Huddinge kommun
  • Sön 2 jun kl 12:00
Mangårdsvägen 23, Visättra ängar, Huddinge kommun, bild 2
Mangårdsvägen 23, Visättra ängar, Huddinge kommun, bild 3

Mangårdsvägen 23

Lägenhet
Visättra ängar, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/3
6 577 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkomna till denna imponerande och välutformade lägenhet på Mangårdsvägen 7! Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en bostad som passar perfekt för den stora familjen! Det moderna köket är komplett utrustat med alla bekvämligheter och rymmer en matplats för 6-8 personer. Det generösa vardagsrummet har gott om plats för större soffgrupper och möblemang. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till balkongen, som är rymlig nog för utemöbler, bord och grönskande växter. Lägenheten har 2 ljusa sovrum med gott om plats för dubbelsängar och garderober. I det fräscha badrummet finns en rymlig duschhörna samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Dessutom ingår en praktiskt förråd som kan användas som antingen ett walk-in closet eller kontorsrum. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Bygget av tvärbanan beräknas starta 2024, men det kan bli tidigare start också om allt går enligt plan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergakungsvägen 5, null, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår

Bergakungsvägen 5

Lägenhet
Huddinge kommun
Notar
2 295 000 kr
66,5 m²
2 rum
6 164 kr/mån
34 511 kr/m²

Välkommen hem till denna underbara bostad på Bergakungsvägen 5! Här får ni möjlighet att uppleva ett fantastiskt boende om 66,5 kvadratmeter, där smart design möter stilfullt boende. Mitt i allt finner du bostadens uteplats - en stor och inbjudande uteplats om ca 30 kvadratmeter, direkt anslutning till vardagsrummet. Här njuter du inte bara av ytan utan även av den harmoniska atmosfären som inbjuder till gemenskap och avkoppling. Uteplatsen förvandlar bostaden och blir ett extra rum under sommarmånaderna, perfekt för umgänge med nära och kära. Förutom detta erbjuder bostaden ett rymligt sovrum som bjuder in till avkoppling och vila, samt två förråd som är omgjorda till små sovrum/ kontor. Ett praktiskt intill vardagsrummet som smidigt omvandlats till en extra sovplats - en perfekt lösning som ett barnrum alt kontor samt ett i anslutning till hallen. Badrummet är utrustat med dusch. Köket är både funktionellt, stilrent och stort! Köket är komplett med all nödvändig maskinellutrustning såsom kyl/frys, diskmaskin och gott om förvaring i form av överskåp och underskåp. Intill köket finns plats för en matplats som rymmer 4-6 personer. Denna fridfulla omgivning erbjuder gångavstånd till mataffär och närhet till den vackra badplatsen vid Långsjön. Naturen, skolor och bra kommunikationer finns också inom räckhåll. För de som kör bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats genom föreningen. Dessutom erbjuds utmärkta kommunikationsmöjligheter, med närhet till bussar som tar dig till pendeltåget i Huddinge C eller tunnelbanans röda linje i Fruängen. Som medlem i HSB Brf Docenten blir du en del av en välkomnande förening med 165 lägenheter. Föreningen prioriterar trygghet för sina medlemmar och strävar efter att alla ska trivas. Här finns tillgång till en stor samlingslokal, gym och bastu för alla medlemmar. För besökande vänner och familj finns möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. Dessa faciliteter och fördelar ger extra värde till din vardag. Föreningen äger även marken och sköter om fastigheterna på ett utmärkt sätt. Dessutom ingår bredband i månadsavgiften! Miss inte chansen att kalla denna bostad för ditt hem! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson på 0708-990156 redan idag för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Stomnätsvägen 5C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
5 195 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
33 089 kr/m²

Visningen äger rum på Stomnätsvägen 2B! Välkommen till Stomnätsvägen 2B ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 60