Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Siya Babaoglu

Siya Babaoglu

Om mig

Min ambition är att alltid leverera bästa möjliga service till både köpare och säljare. Jag är alltid tillgänglig på telefon om ni skulle ha några frågor som berör Köp/Sälj! Hittar ni inte er dröm bostad? Då är ni varmt välkomna att kika på vår hemsida notar.se/huddinge för fler objekt som ännu inte kommit ut på Hemnet. Ni kan alltid kontakta mig för mer info.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 11

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
2 374 kr/mån
59 857 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande 35 kvm lägenhet, där utrymmet är genomtänkt och optimerat på bästa möjliga sätt. Med ett stort och luftigt vardagsrum som utgör hjärtat av hemmet, är detta den perfekta platsen för avkoppling och umgänge. Det rymliga vardagsrummet är väl designat för att maximera ljusinsläppet och rymden. En glasdörr leder direkt ut till en härlig balkong, som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och natursköna utsikter. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och skapar en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällssamlingar. I vardagsrummet har man även plats för ett matbord för 4 personer. Köket är utformat med smart förvaring i åtanke, så att du enkelt kan organisera och hålla ordning på dina köksredskap och matvaror. Här finns gott om skåp och hyllor som rymmer allt du behöver. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en känsla av samhörighet och gör det enkelt att umgås med gäster medan du lagar mat. Badrummet kombinerar praktisk funktion med stilfull design. Här finns en tvättmaskin och torktumlare som ger dig möjligheten att tvätta dina kläder i hemmet. Här erbjuds även kommod och spegel. Sovdelen i lägenheten är rymlig och inbjudande. Här finns tillräckligt med utrymme för en bekväm säng samt förvaring för dina kläder och personliga tillhörigheter. Det lugna och avkopplande sovrummet är den perfekta platsen att återhämta sig efter en lång dag.

  • Premium
  • Balkong
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Dianavägen 2F

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Notar
1 695 000 kr
20 + 13 m²
1.5 rum
2 440 kr/mån
84 750 kr/m²

Välkomna till det charmiga Dianavägen 2F! Denna unika bostad erbjuder en inbjudande atmosfär och en modern design. Vid inträdet möts ni av ett ljust hem med genomtänkt och trendig design, där entréplanet pryds av golvvärme och ekparkett som sträcker sig genom hela bostaden. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, och den generösa takhöjden ger en känsla av rymd. För att säkerställa optimal komfort året om har huset även en luftvärmepump som kan agera luftkonditionering under varma sommardagar. Den öppna planlösningen p kök och vardagsrum skapar en social och trivsam atmosfär. På entréplanet finns även ett praktiskt wc/duschrum. Från vardagsrummet öppnar sig möjligheten att njuta av utomhuslivet på den härliga altanen. Här finns gott om plats för loungemöbler, jacuzzi och ett förråd – perfekt för avkoppling och sociala stunder. Den soliga altanen bjuder in till långa dagar och kvällar utomhus. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum och en praktisk klädkammare. Huset är smart planerat för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en bekväm och funktionell boendemiljö. En privat parkeringsplats med elstolpe ger extra bekvämlighet. Glömsta är ett naturskönt och barnvänligt villaområde i sydvästra Huddinge med goda kommunikationer och flera förskolor och skolor. I området finner man stora skogsområden med vandringstigar, bär och svampställen samt naturreservatet kring skogssjön Gömmaren, en mycket omtyckt badsjö som erbjuder bad från sandstrand, brygga, klippa eller berghäll. Från området går buss mot Huddinge C där anslutande pendeltåg tar dig in till Stockholm C på ca 15 min. Huddinge centrum erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Huddinge kommun erbjuder rikt föreningsliv och ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl. a ridskola och Källbrinks IP med fotbollsplan, tennisbana, friidrottsbana, cykelsport och orientering. Med buss eller cykel nås fina Flottsbro friluftsområde med flera vandringsleder och bad sommartid och vintertid utförsåkning i Stockholms högsta slalombacke.

  • Premium
  • Uteplats
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Klockhammarsgränd 2

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
7 058 kr/mån
29 929 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Klockhammarsgränd 2. Med en yta på 70 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande atmosfär och bekväm boendemiljö. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som genast ger ett välkomnande intryck. Den moderna designen och ljusa färgschemat skapar en känsla av rymd och harmoni. Lägenheten öppnar upp sig till ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för soffgrupper och en TV-hörna där du kan koppla av och njuta av lugna kvällar. Det angränsande köket är rymligt och välutrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Matlagningen blir en njutbar upplevelse i detta funktionella kök där det finns gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Badrummet är smakfullt inrett och utrustat med en kommod, spegelskåp och ett bekvämt badkar. Här kan du koppla av och skämma bort dig själv efter en lång dag. Två stora sovrum erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila. Det ena sovrummet har dessutom en utgång till en mysig balkong där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en lugn stund med en bok på kvällen. I hallen finns också en praktisk klädkammare där du enkelt kan organisera dina kläder och skor, vilket bidrar till att hålla lägenheten välorganiserad och prydlig. Klockhammarsgränd 2 ligger i Bandhagen, en charmig och familjevänlig stadsdel i södra Stockholm. Området präglas av grönska, lugna gator och närhet till både natur och service. Skolor: Förskolor: Flera förskolor finns i området, både kommunala och privata. Den närmaste är Solstrålen förskola som ligger på Klockhammarsgränd 14. Grundskolor: Hagsätraskolan och Örby skolan är de två närmaste grundskolorna. Båda skolorna har goda recensioner och erbjuder en bra utbildning. Kommunal trafik: Buss: Bussar stannar cirka 5 minuters promenad från Klockhammarsgränd 2. Dessa bussar tar dig till bl.a. Gullmarsplan, Skärholmen och Huddinge Centrum. Tunnelbana: Hagsätra Tunnelbanestation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tunnelbana tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Närservice: Hagsätra Centrum och Bandhagen Centrum Grönområden: I närheten finns fina grönområden som Ormkärrskogen och Älvsjöskogen, perfekta för promenader, picknick och motion.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kavlevägen 141, Kästa, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Kavlevägen 141

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
59,7 m²
2 rum
4 499 kr/mån
31 742 kr/m²

Välkomna till Kavlevägen 141 Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder en bekväm och modern livsstil i varje hörn. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och välkomnande hall. De generösa avhängningsmöjligheterna i hallen gör det lätt att organisera och hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Lägenhetens helkalkade badrum är en plats för avkoppling och komfort. Det är elegant designat med högkvalitativa material. Den funktionella layouten erbjuder både en dusch eller ett badkar för att passa dina preferenser. Vardagsrummet är ett imponerande utrymme som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Här finns gott om plats för bekväma sittgrupper och möjlighet att inreda efter din personliga stil. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen som förlänger vardagsrummets yta och blir en perfekt plats för att njuta av frisk luft och utomhusmiljö. På Balkongen finns även grillmöjligheter med både grill och gasol. Köket är en kulinarisk oas med utmärkt förvaring och funktionalitet. Här finns gott om skåp och lådor som rymmer allt du behöver för att organisera din matlagning. Matplatsen rymmer bekvämt upp till fyra personer, perfekt för familjemåltider eller umgänge med vänner. Det stora och luftiga sovrummet blir din privata reträtt efter en lång dag. Med gott om plats för en king-size säng och annan möblering, är det en plats för avkoppling och återhämtning. I sovrummet har man även goda förvaringsmöjligheter. Stort fönster släpper in naturligt ljus och skapar en lugnande atmosfär. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping centrum som Kungens kurva, Skärholmen C eller Huddinge C som bara tar 5 minuter med bil. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållsplatsen. Populära och nybyggda Kästaskolan ligger bara runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
Kästadalsvägen 27, Kästa, Huddinge kommun

Kästadalsvägen 27

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
68,4 m²
3 rum
6 000 kr/mån
29 167 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med två sovrum, perfekt för den moderna livsstilen med en kombination av komfort och funktionalitet. När du kliver in genom dörren möts du av en hall som ansluter sig till ett rymligt och ljust vardagsrum, som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den mysiga uteplatsen, där du kan njuta av frisk luft, grönska och lugnande omgivningar. Köket är stilrent och praktiskt, med enkel design och gott om förvaringsutrymme. Här går det det lätt att samla familj och vänner, i köket får man plats med ett matbord för 4-6personer som inbjuder till gemenskap och samvaro. Det stora sovrummet är en fristad av lugn och ro, med gott om plats för en stor säng och tillhörande möbler. En stor garderob erbjuder generös förvaring för kläder och tillhörigheter, medan det stora fönstret släpper in massor av ljus. Det andra sovrummet är mer mångsidigt och kan användas antingen som ett barnrum eller som ett hemmakontor för den som behöver en lugn plats att arbeta från. Oavsett användning, erbjuder detta rum flexibilitet och möjligheter. Det renoverade badrummet är stilrent och modernt, med eleganta ytor och bekvämligheter som gör din dagliga rutin till en fröjd. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. I centrum finns vårdcentral, bibliotek och flera restauranger. Huddinge Sjukhus och flera högskolor ligger också inpå knuten. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping- och nöjescentrum som Kungens kurva och Skärholmen C. Till Huddinge C kommer du på bara 5 minuter med bil och lika nära ligger Gömmarens naturreservat med badsjö och vandringsleder. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållplatsen. Närhet till förskola och populära och nybyggda Kästaskolan som ligger bara runt hörnet.

  • Uteplats
Gamla Stockholmsvägen 272, Glömsta, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Gamla Stockholmsvägen 272, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Gamla Stockholmsvägen 272, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Gamla Stockholmsvägen 272

Tomt
Glömsta, Huddinge kommun
Notar
1 495 000 kr
2 915 m² tomt

Välkomna till Gamla Stockholmsvägen 272! Denna enorma fastighet omfattas av hela 2 915 kvm, fastigheten Glömsta 1:367 är belägen utanför det detaljplanerade området. Med sin unika placering i en kulturmiljö, omges den av en atmosfär av tidlös charm. Fastigheten är en del av ett område som genomgår både pågående och framtida arbeten, vilket belyser dess potentiella utvecklingsmöjligheter och värde. Kommunen har aktivt tagit itu med utvecklingen av närliggande områden, inklusive det söderut belägna Loviseberg, vilket ytterligare förstärker fastighetens attraktivitet och potential. Trots den pågående aktiviteten i området erbjuder denna fastighet en fristad av stillhet och möjligheter. Med gott om markutrymme kan den anpassas efter olika ändamål och visioner. Dess integrering i det omgivande kulturmiljöområdet innebär att den är en del av ett värdefullt arv och en möjlighet att skapa något betydelsefullt som harmoniserar med den omgivande miljön. Genom tillhandahållande av länkar till pågående och planerade projekt ger kommunen en inblick i områdets dynamik och framtida möjligheter. Dessa resurser erbjuder en djupare förståelse för fastighetens omgivning och dess potential för framtiden. Översiktsplan 2030 - Se Loviseberg och Glömstadalen (där fastigheten i fråga omfattas) : https://www.huddinge.se/globalassets/huddinge.se/_gemensamma/styrdokument-overgripande/strategi/oversiktsplan-2030/oversiktsplan-huddinge-kommun-2030 Loviseberg, Översiktsplan 2050, en del av Glömstadalen inkluderas: https://www.huddinge.se/op2050/inriktningar-for-geografiska-omraden/regionala-stadskarnor-och-utvecklingsomraden/loviseberg/#Utvecklingen-i-Loviseberg-ska-utredas-vidare Planen för samhällsbyggnad 2024-2026, se Sydvästra Huddinge. https://www.huddinge.se/globalassets/huddinge.se/_gemensamma/styrdokument-overgripande/plan/samhallsbyggnad/plan-for-samhallsbyggnad-2024-2026.pdf Slutligen är alla dessa pågående arbeten i Glömsta, inget av dessa inkluderar fastigheten men kan även vara av intresse för en spekulant. https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/pagaende-detaljplaner-projekt-och-arbeten/glomsta-pagaende-detaljplaner/ Gällande er fråga om avstyckning råder jag er att kontakta lantmäteriet som ansvarar för dessa frågor: [email protected] Om sökande vill bygga något utanför detaljplan behöver vederbörande ansöka om ett förhandsbeked. https://www.huddinge.se/bostad-och-miljo/bygglov/nar-behover-du-bygglov/forhandsbesked/#Avgift

  • Premium
Visättra backe 2D, Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Visättra backe 2D, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 2D, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 2D

Lägenhet
Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Notar
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
5 208 kr/mån
29 097 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trea med en öppen och välkomnande atmosfär. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hälsa gäster välkomna och förvara dina ytterkläder. Rakt fram hallen finner du det moderna och funktionella badrummet, komplett med stilrena detaljer och bekvämligheter för din dagliga komfort. En praktisk klädkammare ger extra utrymme för att organisera och förvara kläder och andra tillhörigheter. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och luftig känsla, perfekt för umgänge och middagar med vänner och familj. Köket är stilrent och modernt, utrustat med högkvalitativa vitvaror och generöst med förvaringsutrymme. Ett matbord för 4-6 personer som skiljer elegant köket från det rymliga vardagsrummet, där stora fönster släpper in härligt naturligt ljus. Från vardagsrummet tar du dig smidigt till det stora sovrummet, en fridfull oas med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöjligheter i garderoberna. Det andra sovrummet är perfekt utformat som ett barnrum eller en gästrum, med flexibel potential för att anpassa sig efter dina behov. Denna lägenhet erbjuder en harmonisk balans mellan funktionalitet och stil, skapad för att passa olika livsstilar och behov. Vare sig du söker en familjevänlig atmosfär eller ett elegant hem för socialt umgänge, erbjuder denna trea en bekväm och inbjudande miljö att kalla för hemma. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxens gata 253, Brandbergen, Haninge kommun

Oxens gata 253

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Notar
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
6 009 kr/mån
24 938 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet om 80 kvm, perfekt belägen för bekvämt och modernt boende. Lägenheten öppnar sig med en rymlig hall som genast ger en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Det stora vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för avkoppling och socialt umgänge. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus och ger en öppen vy över omgivningarna. Här finns gott om plats för både sittgrupp och eventuell arbetsplats. I anslutning till vardagsrummet hittar du köket, som är smakfullt designat och utrustat med moderna apparater. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta samt en plats för matbordet, perfekt för samlingar och måltider med vänner och familj. Matbordet rymmer bekvämt 4-6 personer. Lägenheten har två generösa sovrum, båda med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. De stora fönstren ger bra ljusinsläpp och skapar en mysig atmosfär. Här finns gott om plats för personlig inredning och för att skapa en egen oas för avkoppling och vila. Badrummet är elegant renoverat och utrustat med moderna bekvämligheter. Här finner du inte bara en rymlig dusch och elegant handfat, utan även en praktisk tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens rutiner. Trevlig balkong som tittar mot innergården. Balkongen går lätt att inreda med utemöbler och mer möblemang som önskas. HSB Brf Väduren i Haninge som lägenheten tillhör är stabil och välskött. Belåningen per kvadratmeter är låg (ca 4 300 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen), vilket gör det lätt att få finansiering för köpet. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd, lokaler för fest och övernattning. Lek- och grillplats samt en vaktmästare som sköter om fastigheten och ordnar med reparationer. Brandbergen är ett område med mycket grönska och närhet till naturen. Här finns flera parker och grönområden, samt en mängd olika fritidsaktiviteter. På gångavstånd finns även ett stort utbud av butiker, restauranger och service. Det finns även bra förbindelser med kollektivtrafiken till centrala Stockholm.

  • Balkong

Visar alla 8