Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Enes Kaya

Enes Kaya

Om mig

Med vilja, drivkraft och engagemang så kommer jag att finnas för dig som vill sälja eller köpa bostad. Det är inte en lätt uppgift att välja fastighetsmäklare, men om du eftersöker en mäklare som är energisk, lyhörd, målinriktad och driven till att göra en framgångsrik affär, då är det mig du söker. Har du inte hittat din drömbostad ännu? Då är du varmt välkommen att kika in på vår hemsida notar.se/huddinge för fler objekt som ännu inte har publicerats på hemnet. Tveka inte på att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 4A

Lägenhet
Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
4 208 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Visättra backe 4A! Här bor du med naturen som granne i hus byggda med hög standard. Bostaden genomsyras av en lyxig och luftig känsla. Lägenheten är påkostad och med en fantastisk utsikt från uteplatsen mot gröna fält och skog. Du välkomnas av en stor och öppen hall med mycket ljus från angränsande rum, här har du också tillgång till förrådet/klädkammaren som ger extra plats för förvaring. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör detta till en mycket social yta där man lätt kan umgås med sina gäster samtidigt som man arbetar i köket. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn etc. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, TV bänk och annat som kan tänkas behövas. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Även gott om förvaring i klädkammaren. Självklart finns det också ett helkaklat badrum som är utrustad med dusch, handfat, tvättmaskin och WC. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 9/11
8 534 kr/mån
15 602 kr/m²

Varmt välkomna till Terapivägen 10A! Nu har du möjligheten att förvärva en välplanerad bostad på 9:e våningen som har en milsvids utsikt. Bostaden har genomgående ljus och den välplanerade planlösningen bidrar till en rymlig och luftig känsla. Lägenheten är utrustad med kök, två sovrum, badrum, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Bygget av tvärbanan beräknas starta 2024, men det kan bli tidigare start också om allt går enligt plan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2