Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Mithat Bircan

Mithat Bircan

Om mig

Hej, Idag är jag Huddinges mest rekommenderade o mest anlitade bostadsrätt mäklare. Jag jobbar hårdare än de flesta, vilket är ett måste för att vara en framgångsrik mäklare. Oavsett vilket skede ni befinner er i så är ni välkomna att ringa mig - jag finns alltid tillgänglig. Hittar ni inte er dröm bostad? Då är ni varmt välkomna att kika på vår hemsida notar.se/huddinge för fler objekt som ännu inte kommit ut på Hemnet. Ni kan alltid kontakta mig för mer info.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 31

Lägenhet
Huddinge/Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 395 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån -1/4
2 861 kr/mån
31 000 kr/m²

Välkomna till denna renoverade lägenhet på Sågstuvägen 31! Fantastisk bostad med insynsfritt läge och låg avgift. Lägenheten är i utmärkt skick med sovalkov, renoverat kök och ett badrum. Rymlig vardagsrum med plats för soffgrupp, säng och annat möblemang. Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Sovalkoven går att göra om till ett sovrum! Bostaden har genomgått stamrelining i början av 2018. Föreningen är väldigt stabil och har god ekonomi. Promenadavstånd till Flemingsberg C och flera bussar samt Flemingsbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm central på ca 15 min. Flemingsberg erbjuder ett gott utbud av service, flera matbutiker och restauranger och närhet till Södertörns högskola, Karolinska institutet och Huddinge sjukhus. Att det dessutom finns direkta förbindelser till Skärholmen och Huddinge Centrum gör att behöver du inte sakna något i shoppingväg. I direkt anslutning till bostadsområdet ligger Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP (konstgräs). På vintern spolas planen till isbana. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. I bostadsföreningen finns dessutom gym och bastu. I närområdet finns sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Du är även en kort bussresa ifrån Flottsbro och Lida friluftsområde. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

  • Premium
  • Hiss
Timotejvägen 13, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun

Timotejvägen 13

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
1 650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 560 kr/mån
28 205 kr/m²

ENDAST PRIVATA VISNINGAR! RING MÄKLAREN! Välkommen till denna perfekt planerade bostad med en härlig balkong. Bostaden präglas av öppna ytor samt ett härligt ljusinsläpp. Hallen är välutformad med gott om förvaringsutrymmen och välkomnar in er till bostaden på bästa sätt. Här finner ni ett påkostat och funktionellt kök med utgång till balkong. Vardagsrummet är lätt möblerat och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Sovrummet är perfekt planerad och rymmer både en dubbelsäng och mycket förvaring längs en av rummets väggar. Rymligt badrum med plats för tvättmaskin och badkar. Närhet till centrum och kommunikationer är optimala. Med några minuters promenad tar du dig till Hallunda C. Ett stort centrum med utbud av restauranger, matbutiker, caféer, gym, shopping, apotek, frisörer mm. Med tunnelbanan tar det ca 25 minuter till Sthlm city. De goda bussförbindelserna möjliggör resor till bland annat Huddinge, Tumba och Rönninge där anslutning till pendeltåg finns. Välkommen på visningen!

  • Hiss
Terapivägen 12D, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 12D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/8
2 558 kr/mån
45 625 kr/m²

Välkommen till en fin 1:a i ett populärt område med låg avgift! Bostaden erbjuder en trevlig och social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden är genomgående fräsch och ljus. Goda möjligheter för möblemang. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter.

  • Hiss
Småbrukets backe 10, Visättra ängar, Huddinge kommun

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Visättra ängar, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån -1/5
2 843 kr/mån
36 273 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkomna till Småbrukets backe 10! Denna pärla är belägen i ett centralt och samtidigt naturnära område! Nyproduktion från 2019 med hög standard och genomtänkta materialval och en fantastisk uteplats. Ett bekvämt och toppmodernt boende med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp! Välplanerade 55 kvm med stilfullt kök som erbjuder gott om maskinell utrustning samt helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin. Från hallen har man tillgång till en klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Uteplatsen är i rätt läge med sol hela dagen! Inom endast 10 minuters promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Pressbyrån, Burger King och Espresso House. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl, sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP(konstgräs), som även används som isbana under vintern. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och ett utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. Dessutom är det värt att notera att Visättraskolan är den skolan som lyckas bäst i Huddinge kommun (enligt Skolkollen) Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4