Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Mithat Bircan

Mithat Bircan

Om mig

Hej, Idag är jag Huddinges mest rekommenderade o mest anlitade bostadsrätt mäklare. Jag jobbar hårdare än de flesta, vilket är ett måste för att vara en framgångsrik mäklare. Oavsett vilket skede ni befinner er i så är ni välkomna att ringa mig - jag finns alltid tillgänglig. Hittar ni inte er dröm bostad? Då är ni varmt välkomna att kika på vår hemsida notar.se/huddinge för fler objekt som ännu inte kommit ut på Hemnet. Ni kan alltid kontakta mig för mer info.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Borgbacken 2

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
1 845 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 463 kr/mån
50 548 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Borgbacken 2! Perfekt för den som söker en välplanerad tvåa. Generöst med fönster och ljusinsläpp som ger den härliga känslan i lägenheten. Rymlig hall med klinkergolv och inbyggd klädgarderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är den perfekta lösningen i denna lägenhet för den som gillar att umgås samtidigt som man jobbar i köket. Köket är utrustat med diskmaskin, microugn, spis, kyl och frys mm. I sovrummet finns det garderober samt gott om plats för en dubbelsäng, det gör att sovrummet är både stort och praktiskt. Helkaklat badrum med takdusch, glasväggar och fräscha ytskikt. Balkong med riktning mot baksidan och plats för utemöbler finns. Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och tunnelbanan 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (Fitness world) cirka 700m bort. I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln och Segeltorps Öppna Förskola. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden. På gångavstånd når ni även Zetas trädgård som är en väldigt populär plats under sommaren. Segeltorp vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Lammholmsbacken 217

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
65,5 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 601 kr/mån
27 405 kr/m²

Välkomna till Lammholmsbacken 217! Lägenheten disponeras idag som en 2,5 rummare! Nu har du chans att förvärva en ljus och välplanerad 2,5 rummare på andra våningen i ett populärt område. Lägenheten präglas av ett mycket gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den genomgående planlösningen i kombination med de stora ogenerade fönsterpartierna mot den lugna gården. Bostaden erbjuder generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett större och ett mindre sovrum, badrum med jacuzzi, renoverat kök och balkong. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt tvättstuga som är i några portar bredvid. Gym och nyrenoverad bastu finns i föreningen att nyttja mot en engångsavgift på ca 200 kr. I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid Kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus.

  • Premium
  • Balkong
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Rangstagatan 18

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 14/15
3 620 kr/mån
47 182 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på våning 14! Fantastiskt trevlig 2:a med stor inglasad balkong i perfekt sydvästläge med utsikt över Stockholm. Välkommen upp till den 14:e våningen på Rangstagatan 18 där ni nu erbjuds en nyproducerad (2017) bostadsrätt med låg avgift. I hjärtat av Högdalen finns här den perfekta lägenheten för alla skeden i livet. Ståtlig byggnad med dubbla hissar och garage i fastigheten. - Inglasad balkong med utsikt över Stockholm och som ger flertalet soltimmar! - Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord samt för soffa - Rogivande sovrum, helt utan insyn med plats för dubbelsäng - Snyggt och kaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare - Bara 18 minuter in till Sthlm city - I området finns gott om förskolor och skolor - Nära all tänkbar service i Högdalen C. Ett av Söderorts mest levande centrum med flertalet butiker, restauranger men även teater, skatepark mm Här är allting verkligen fräscht och modernt då huset är byggt 2017 och det är bara att flytta rakt in! Här bor ni i anslutning till Högdalens centrum och alla dess bekvämligheter. Högdalen har genom åren växt så det knakar, nya bostäder har byggts och en av Europas största skateparker finns i området. I Högdalens centrum finns ett stort utbud av servicebutiker som Ica, Coop, Matdax och Pressbyrån, samt flertalet restauranger såsom Babas Burgers, Engelbrekts, Högdalens fisk, Oh poké med flera. Här finns även apotek, vårdcentral, second hand butiken Andra Varvet, Systembolaget samt sporthall och simhall. Högdalen är en knytpunkt och erbjuder fantastiska kommunikationer för vidare färd i Stockholm i form av både bussar och tunnelbana. Till T-Centralen tar det endast 19 minuter med tunnelbana. I närområdet finns sjön Magelungen där du kan bada på sommaren. En lägenhet där det bara är att flytta rakt in - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/11
7 146 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Terapivägen 10A! Lägenheten karaktäriseras av stora ljusa rum och rikliga ljusinsläpp från lägenhetens generöst tilltagna fönster. Bostaden erbjuder en trevlig halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är renoverat 2018 och utrustat med allt du kan tänka dig. Från köket tar man sig även ut till den härliga inglasade balkongen med utsikt över innergården. Bostaden har två rymliga sovrum med genomgående fräscha, ljusa och renoverade ytskikt. Renoverat badrum från 2020 som är i bra skick med duschhörna, WC och handfat. Lägenheten i sig har helt enkelt en charmig och varm karaktär som måste upplevas på plats! På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden som Skärholmen och Huddinge Centrum, det gör att behöver du inte sakna något i shopping väg!

  • Premium
  • Hiss
Vårby allé 31, Vårby gård, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Vårby allé 31, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Vårby allé 31, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Vårby allé 31

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
4 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 944 kr/mån
51 159 kr/m²

Denna exklusiva bostad är en sällsynt pärla som lockar med sina unika egenskaper och magnifika omgivningar. Belägen i en eftertraktad strandnära fastighet, högst upp i huset, erbjuder den dig en privat oas av lugn och lyx. Lägenheten har en generös boyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och högkvalitativa material, perfekt för matlagning och underhållning. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har stora fönster som öppnar upp för en spektakulär sjöutsikt. Här kan du koppla av och njuta av solnedgångar som är helt i en klass för sig. Den privata takterrassen är en av de mest imponerande funktionerna i denna lägenhet. Här kan du skapa minnesvärda stunder med familj och vänner medan du avnjuter de vidsträckta vyer över vattnet. Terrassen är perfekt för utomhusmiddagar, avkoppling i solen eller för att bara njuta av frisk luft och lugnet från denna unika plats. Lägenheten har totalt tre rum, varav två är rymliga sovrum med gott om utrymme för avkoppling och förvaring. Det stora badrummet är elegant och modernt inrett med högkvalitativa material och bekvämligheter, inklusive en rymlig dusch. När du kommer in i lägenheten möts du av en stor och imponerande hall, som ger en känsla av rymd och elegans. Här finns tillräckligt med plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaring i garderober. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt läge med närhet till Vårby strand, Vårby C, Skärholmen C och Kungens kurva shoppingcentrum. Vid Vårby strand har du ute gym, kiosk, promenadstråk, grill platser mm. Till tunnelbanan och bussar är det ca 5 minuters promenadavstånd. Med tunnelbanan tar det ca 16 minuter till Stockholm city! Busslinje 740 åker både mot Kungens kurva/Skärholmen och andra hållet mot Huddinge sjukhus/C. Busslinje 707 tar dig till Fruängen. Det finns flera förskolor och skolor i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Odd fellowvägen 9, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Odd fellowvägen 9, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Odd fellowvägen 9, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Odd fellowvägen 9

Lägenhet
Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun
Notar
4 195 000 kr
104 m²
4 rum
4 780 kr/mån
40 337 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet för den stora familjen! Här är en välkomnande och familjevänlig fyra-rumslägenhet som kombinerar social gemenskap med naturnära boende. Denna exceptionella lägenhet omfamnar naturen och elegansen på ett unikt sätt. Med morgonsolen som bjuder in dig till dagen på ena sidan och kvällssolen som smyger sig in på den andra, får du ett harmoniskt ljusflöde från stora fönster som ramar in den omgivande naturen. Denna hemtrevliga bostad öppnar upp sig i en rymlig och öppen planlösning där det generösa vardagsrummet smidigt övergår i ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för familjen. Köket som kommer glädja passionerade kockar, är utrustat med en elegant fläkt, modern spis, ugn med pyrolytisk funktion och en kombiugn för alla dina matlagningsbehov. Den marmormönstrade bänkskivan i sten ger dig en rymlig men också vacker och hållbar arbetsyta De tre väl tilltagna sovrummen ger er gott om utrymme att koppla av och varva ner. I bostaden finner du ett badrum och en gäst WC, båda stilrena och funktionella. Badrummet är praktiskt utrustat med tvättmaskin och badkar. I övriga utrymmen finner du en rymlig walk-in-closet och ett praktiskt förvaringsrum. Båda smart utrustade med Elfa-system, för att hantera all din förvaring med stil och enkelhet. Den perfekt belägna balkongen, vänd mot sydväst, gör det möjligt för dig att både njuta av kaffet på morgonen och en kopp te i kvällssolen Ett paradis för naturälskande familjer! Läget är perfekt med Jakobsbergs gård, Konditori Lyran och Mälarhöjdens friluftsteater bara ett stenkast bort. Njut av tilltalande midsommarfiranden, avkopplande promenader intill Mälaren och en lyxig lunch med sjöutsikt, allt inom räckhåll. Denna bostad ligger i en stabil och välskött förening, vilket ger dig trygghet och långsiktig planering. Här kan du och din familj skapa värdefulla minnen och njuta av det bästa av både stadsliv och natur. Välkommen hem till en plats där familjeliv och trivsel går hand i hand. Visa mindre

  • Premium
  • Balkong
Duvbergsvägen 18, Vårby gård, Huddinge kommun
Duvbergsvägen 18, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Duvbergsvägen 18, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Duvbergsvägen 18

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
4 903 kr/mån
23 312 kr/m²

Välkomna till denna härliga lägenhet på Duvbergsvägen 18! Jag har nöjet att presentera denna fantastiska lägenhet med mycket fina detaljer. Stor 3:a med rymligt vardagsrum, stora sovrum, fräscht badrum och kök. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Ljus lägenhet med stora sällskaps ytor. Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp och mycket bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och inbyggda garderober. Nya golv och målade väggar i hela lägenheten. Bostaden är belägen i en stabil förening med låga avgifter. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt läge med närhet till Vårby C, Skärholmen C och Kungens kurva shoppingcentrum. Till tunnelbanan och bussar är det ca 2 minuters promenadavstånd. Med tunnelbanan tar det ca 16 minuter till Stockholm city! Busslinje 740 åker både mot Kungens kurva/Skärholmen och andra hållet mot Huddinge sjukhus/C. Busslinje 707 tar dig till Fruängen. Det finns flera förskolor och skolor i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun, bild 2
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun, bild 3

Varvsvägen 21

Lägenhet
Masmo, Huddinge kommun
Notar
2 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 5/5
7 665 kr/mån
27 227 kr/m²

Morgondopp i sjön eller jobba centralt i Stockholm? Här kan du välja båda. Välkomna till denna unika och smart planerade 5 rummare som sällan är till salu! Nyproducerat in i minsta lilla detalj och påkostade materialval gör denna lägenhet unik. Lägenheten erbjuder 4 rymliga sovrum varav en större master bedroom. Genomgående parkettgolv i ek. Helkaklat badrum i vitt kakel och klinkergolv i antracit. Gäst toalett med WC, handfat och spegel. Modernt kök med vitvaror från Electrolux, gott om förvaring och arbetsyta. Utgång till den härliga och rymliga balkongen med plats för utemöbler, grill, växter mm. Här har ni eftermiddagssol som ni kan njuta av hela kvällen! Solhagaparken i nya Vårby Haga ligger bara minuter från t-banan och gröna naturområden. Husen utmärks av nutida arkitektur med mycket puts och trä i fasaderna. Alla bostäder har balkong, många med utsikt över Albysjön och Mälaren. Oavsett kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter. Både vad det gäller material och effektiva ytor. Allt för att du ska få så mycket bostad som möjligt för pengarna. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till affärer. T-bana ligger endast med ca 3 minuters promenadavstånd och bussen som tar er till Huddinge centrum, Södertörns högskola och Skärholmen ligger med 5 minuters promenadavstånd. Brf Solhagaparken ligger väldigt trevligt till med Albysjön i närheten. Här kan du ta ett skönt dopp i sjön. Bara några minuter längre bort ligger populära Flottsbro som erbjuder en större badplats och vintertid en skidbacke. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 31

Lägenhet
Huddinge/Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 450 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån -1/4
2 861 kr/mån
32 222 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! VÄLKOMNA TILL VISNING! Välkomna till denna renoverade lägenhet på Sågstuvägen 31! Fantastisk bostad med insynsfritt läge och låg avgift. Lägenheten är i utmärkt skick med sovalkov, renoverat kök och ett badrum. Rymlig vardagsrum med plats för soffgrupp, säng och annat möblemang. Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Sovalkoven går att göra om till ett sovrum! Bostaden har genomgått stamrelining i början av 2018. Föreningen är väldigt stabil och har god ekonomi. Promenadavstånd till Flemingsberg C och flera bussar samt Flemingsbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm central på ca 15 min. Flemingsberg erbjuder ett gott utbud av service, flera matbutiker och restauranger och närhet till Södertörns högskola, Karolinska institutet och Huddinge sjukhus. Att det dessutom finns direkta förbindelser till Skärholmen och Huddinge Centrum gör att behöver du inte sakna något i shoppingväg. I direkt anslutning till bostadsområdet ligger Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP (konstgräs). På vintern spolas planen till isbana. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. I bostadsföreningen finns dessutom gym och bastu. I närområdet finns sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Du är även en kort bussresa ifrån Flottsbro och Lida friluftsområde. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

  • Premium
  • Hiss
Terapivägen 12D, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 12D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/8
2 558 kr/mån
45 625 kr/m²

Välkommen till en fin 1:a i ett populärt område med låg avgift! Bostaden erbjuder en trevlig och social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden är genomgående fräsch och ljus. Goda möjligheter för möblemang. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter.

  • Hiss
Småbrukets backe 10, Visättra ängar, Huddinge kommun

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Visättra ängar, Huddinge kommun
Notar
2 025 000 kr
55 m²
2 rum
vån -1/5
2 843 kr/mån
36 818 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkomna till Småbrukets backe 10! Denna pärla är belägen i ett centralt och samtidigt naturnära område! Nyproduktion från 2019 med hög standard och genomtänkta materialval och en fantastisk uteplats. Ett bekvämt och toppmodernt boende med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp! Välplanerade 55 kvm med stilfullt kök som erbjuder gott om maskinell utrustning samt helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin. Från hallen har man tillgång till en klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Uteplatsen är i rätt läge med sol hela dagen! Inom endast 10 minuters promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Pressbyrån, Burger King och Espresso House. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl, sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP(konstgräs), som även används som isbana under vintern. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och ett utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. Dessutom är det värt att notera att Visättraskolan är den skolan som lyckas bäst i Huddinge kommun (enligt Skolkollen) Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

  • Uteplats
  • Hiss
Finslipargränd 15, Huddinge centralt, Huddinge kommun

Finslipargränd 15

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 857 kr/mån
59 074 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Finslipargränd 15! Här bor ni i en modern 1:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten bjuder på öppen planlösning mellan det exklusiva köket och vardagsrummet. Plats för soffgrupp och dubbelsäng. Helkaklat badrum med bl.a. kombimaskin och hall med gott om förvaring. Det finns även en fransk balkong. Vill ni börja morgonen med nybakat bröd har ni det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten och ca 500 meter bort har ni även pendeln som snabbt och enkelt tar er in till city på ca 15 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och Sörmlandsleden passerar sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat som är Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Trehörningen sjö ligger endast på ca 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar ni längdskidåkning på finns b.la. Sörskogens el-ljusspår och gillar ni utförsåkning tar ni buss 714 till Flottsbro skidanläggning.

  • Hiss
Terapivägen 14A, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 14A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 295 000 kr
38 m²
2 rum
vån -1/11
3 984 kr/mån
34 079 kr/m²

Välkomna till denna fräscha 2 rummare på Terapivägen 14A! Nu har du chansen att förvärva en välplanerad 2:a i ett populärt område. Lägenheten erbjuder en trevlig och social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet tar man sig även ut till den härliga inglasade balkongen med plats för loungemöbler m.m. Sovrummet är rymlig med plats för dubbelsäng och badrummet är helkaklat. Ta denna sällsynta chans att sätta din prägel på en välplanerad lägenhet med toppläge och närhet till goda kommunikationer! Här bor ni i närhet till Flemingsbergs Centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter.

  • Balkong
  • Hiss
Lammholmsbacken 195, Vårby, Huddinge kommun

Lammholmsbacken 195

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
65,5 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 511 kr/mån
28 244 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkomna till Lammholmsbacken 195! Lägenheten disponeras idag som en 3:a! Nu har du chans att förvärva en ljus och välplanerad 2:a på andra våningen i ett populärt område. Lägenheten präglas av ett mycket gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den genomgående planlösningen i kombination med de stora ogenerade fönsterpartierna mot den lugna gården. Bostaden erbjuder generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, stort sovrum, badrum, praktiskt kök och inglasad balkong. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt tvättstuga som är i samma byggnad. Gym och nyrenoverad bastu finns i föreningen att nyttja mot en engångsavgift på ca 200 kr. I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid Kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus.

  • Balkong

Visar alla 14