Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vickervägen 79, Odensala /Lillsjön, Östersunds kommun
  • Ons 5 jun
Vickervägen 79, Odensala /Lillsjön, Östersunds kommun, bild 2
Vickervägen 79, Odensala /Lillsjön, Östersunds kommun, bild 3

Vickervägen 79

Lägenhet
Odensala /Lillsjön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
995 000 kr
51 m²
2 rum
3 060 kr/mån
19 510 kr/m²

Fin tvårummare med kök, belägen i markplan med egen entré. Här finner du det perfekta boendet för dig som uppskattar närhet till både natur och bekvämligheter. Gott om möjligheter till sköna promenader och löprundor i närheten, då bostaden ligger nära ett vackert strövområde. Något som är väldigt uppskattat är Lillsjön med både badplats och grillplats. Samtidigt har du även bekvämt gångavstånd till Lillänge köpcenter, där du hittar allt du behöver för din vardag. Till Östersunds stadskärna finns det bra cykelvägar och en väl fungerande bussförbindelse som tar dig dit på nolltid. Du får alltså det bästa av två världar - en lugn och naturnära omgivning samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. Ett av bostadens absoluta höjdpunkter är det härliga uterummet där du kan njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Gräsytan ger möjlighet till att odla egna grönsaker eller njuta av blomsterprakt. Med en egen gräsyta kan du skapa din alldeles egna gröna oas. Välkommen till Vickervägen 79 här möts du av en hall med flertalet garderober och i anslutning en praktisk klädkammare. I anslutning till hallen ligger också bostadens badrum. Vidare in har du kök, matplats och vardagsrum. Här nås det rymliga uterummet och trädgården. Sovrum i bra storlek med plats för så väl dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. En inre reparationsfond finns på 5 364 kr. För föreningens medlemmar finns möjlighet att nyttja cykelgarage, snickarbod/hobbyrum, gym, bastu och relax, samlingslokal/festlokal, bagarstuga och fullt utrustad övernattningslägenhet med 6 bäddar. I avgiften ingår bredband, kabelTV och föreningen har dessutom gemensamhetsel. Här kan du läsa mer om bostadsrättsföreningen https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/lillsjon/om-foreningen/ Känn dig som hemma i trivsamma Lillsjön.

  • Premium
  • Uteplats
Hägra 205, null, Krokoms kommun
  • Sön 2 jun kl 14:00

Hägra 205

Gård/Skog
Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
5 000 000 kr
7 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska och välskötta gård i Dvärsätt! Erbjuder inte bara en idealisk plats utan också en fantastisk livsmiljö med alla bekvämligheter inom räckhåll. Inte bara sköna promenader bland skog, hästar och vackra vyer utan också promenadavstånd till Krokoms centrum, förskola och skola. En fin ladugård som erbjuder möjligheter för djurhållning och med en mark på hela 2,4 hektar har du gott om egen betesmark. Denna gård är verkligen en pärla med allt du behöver för ett harmoniskt och naturnära boende. Där ett elegant och stilrent bostadshus står i centrum, här har i princip allt renoverat från 2020 till idag. Här möts du av en inbjudande hall som genast ger dig en känsla av hemtrevnad. Det mysiga köket är perfekt för den matlagningsintresserade med sin centrerade köksö, där du kan samlas med familj och vänner för att njuta av goda stunder tillsammans. Intill köket finner du ett rymligt matrum, perfekt för festliga tillfällen och långa middagar. Vardagsrummet är utrustat med en värmande braskamin, som skapar en härlig atmosfär under kalla vinterkvällar. Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Sovrummet är en fröjd för ögat, med en underbar utsikt över ängar och omgivande natur. Här vaknar du upp varje morgon till en fantastisk vy som ger dig en lugn och harmonisk start på dagen. Tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter och en arbetsbänk, perfekt för att hålla ordning och reda och badrum med dusch. En trappa upp finns ett stort allrum och tre sovrum i olika storlekar, klädkammare och förråd. Fastigheten har en trevlig gårdsbild . Villan är omgiven av en stor tomt med en ladugård i mycket fint skick. Här finns två boxar, hobbyrum, snickeri, förvaring och garage. Växthus/uterum en härlig byggnad att odla, fika och umgås med vänner och familj. En rymlig jordkällare. På gården finns även en fantastiskt fin bakstuga, komplett med en vedspis och en bakugn för att tillaga ditt eget tunnbröd. Här kan du verkligen utforska konsten att baka på traditionellt vis och njuta av doften av nybakat bröd som sprider sig i hela huset. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika tillflyktsort där möjligheterna är oändliga. Välkommen till Hägra 205!

  • Plus
Mo 185, Mo, Krokoms kommun
  • Ons 29 maj kl 17:00

Mo 185

Villa
Mo, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 350 000 kr
75 + 20 m²
3 rum
1 947 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla som erbjuder det bästa av två världar - ett perfekt ställe både som semesterboende och åretruntboende. Med sin strategiska och natursköna placering mellan Östersund och Åre är detta hemmet som kombinerar närhet till både natur och stadsliv. Stig in genom dörren och bli omedelbart imponerad av det höga taket som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Den luftiga atmosfären förstärks av det genomgående ljuset som flödar in genom fönstren. Uteplatsen är perfekt för solälskare och bjuder på många härliga soltimmar. Njut av frukost i solens första strålar eller koppla av med en bok och en kopp kaffe på eftermiddagen. Med den naturnära omgivningen som bakgrund kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet. Denna villa är belägen på en generös tomt om 1947 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Här kan du odla egna grönsaker, skapa blomsterprakt eller bara njuta av den vackra naturen runt omkring. Missa inte chansen att äga detta fantastiska boende i Mo. Ta steget in i detta natursköna paradis och upplev harmonin och lugnet som detta hem erbjuder. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Plus
Västbyn 128, Västbyn/Frösön, Östersunds kommun

Västbyn 128

Fritidshus
Västbyn/Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 995 000 kr
2 rum
1 525 m² tomt

Välkommen till ett riktigt smultronställe, ett magiskt sommarparadis för dig som gillar natur, lugn och ro. Här har du möjlighet att lämna vardagsrutinerna bakom dig och ta dagen som den kommer. Detta mysiga ställe ligger endast ett stenkast från Storsjön där det finns servitut på både båt- och badplats. Därav tar du dig enkelt ut på sjön för en skön fisketur eller slå läger någonstans för bad och trivsel. Det här är ett hemtrevligt boende för dig som söker en rofylld och stämningsfull plats med perfekt sommarkänsla. Här finns dessutom fiber installerat, el är indraget, vatten inkopplat, avlopp framdraget vid tomtgräns till samfällighetens anläggningar. Är drömmen dessutom att det ska finnas möjlighet att bygga ett året runt boende så finns den möjligheten. Vatten och avlopp via samfällighetens anläggning är redan betald av säljaren så önskar man koppla på sig på avloppet så tillkommer det ingen kostnad. Timmerstugan byggt i början av 60 talet, har en mycket charmig känsla. Köksdel med förvaring, spis och arbetsbänk. Allrum med en fungerande öppenspis. På golvet plankgolv, vitmålad panel på väggar och synliga takbjälkar. En trappa upp ett rymligt sovrum som renoverades 2020 med vackert furugolv och vitlaserad stående träpanel. I samband med det installerades även ett extra fönster för mer ljusinsläpp. Ny eldragning samt nya element utfördes också 2020. På tomten finns även -Gäststuga med indragen el. -Förrådsbyggnad, också den med indragen el. Här finns kyl/frys. -Utedass med förbränningstoalett Cinderella Classic från 2022 -Byggnad där det är indraget vatten med varmvattenberedare, för disk och dusch. Dessutom ett optimalt pendlarläge med enbart ca 15 minuter in till Östersund Måste ses! Varmt välkommen att höra av dig med en intresseanmälan! Visning kommer ske i mitten av augusti.

Svärdvägen 26, Västra Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svärdvägen 26

Villa
Västra Odensala, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
4 275 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
772 m² tomt

Välkommen till denna trevlig familjevilla, belägen i lugna barnvänliga Odensala med en härlig fri utsikt över glittrande Storsjön. Denna rymliga villa på hörntomt med sex rum och kök ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik, vilket ger en trygg och avkopplande atmosfär för hela familjen. På bekvämt avstånd har du Storsjön. Vintertid är det bara att ta med sig skidorna eller skridskorna för att njuta av en tur på sjön. På sommaren packar du badkläderna för ett härligt dopp. Närhet till skola, förskola och idrottsanläggningar. Allt detta men ändå närhet till både Östersunds centrum och Lillänge köpcenter. Nuvarande ägare har genomfört flera värdefulla investeringar som bland annat består av fönsterbyten, köksrenovering samt takbyte. Som extra plus finns här en laddbox för elbil installerad. Planlösningen har en mycket bra fördelning mellan sociala och privata ytor. Här möts du i hallen av ett klinkergolv och den behagliga golvvärmen , vardagsrummet bjuder på en ljus och luftig atmosfär tack vare de generösa fönsterpartierna. Kök med plats för matbord och en köksö gör det enkelt att umgås och laga god mat. Badrum med kakel, klinker, golvvärme och dusch. Detta plan har också två sovrum. Suterrängplanet bjuder på ett stort allrum med öppenspis med insats. Ytterligare två sovrum. Gästtoalett, tvättstuga kombinerad med dusch och bastu. Här finns också mycket bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, matkällare och ett rymligt förråd. Trädgården bjuder på sociala ytor samt gräsmatta för lek. Här finns ett växthus som bjuder in till odling av egna grönsaker och vackra blommor. Dessutom kan du plocka egna äpplen från de två äppelträden och njuta av smaken av egenodlad potatis från ditt eget potatisland. Uterum och altan både med tak och utan har soligt läge hela dagen. Ett förråd som ger gott om plats för förvaring av allt från trädgårdsredskap till utomhusleksaker och fristående garage med eldriven garageport. Varmt välkommen att anmäla er till visningen.

  • Plus
  • Energieffektiv
Rådhusgatan 97 C, null, Östersunds kommun

Rådhusgatan 97 C

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 200 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
20 870 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrätt på Rådhusgatan 97 C i Östersund. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök. Perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Förutom det fantastiska läget erbjuder bostaden även ett fint renoverat kök, med goda förvaringsmöjligheter och mysigt burspråk där matbord får plats. Det rymliga vardagsrummet erbjuder både plats för större matplats samt soffgrupp, balkong i bra solläge där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt i eftermiddagssolen. Vidare erbjuder lägenheten ett sovrum med plats för dubbelsäng, samt 2 garderober. Badrum med kaklade golv och väggar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Bostadsrättsföreningen är populär och välskött med en stabil ekonomi, till lägenheten finns en inre reparationsfond om cirka 17 000 kr. Vilket betyder att man med enkelhet kan sätta sin egen prägel på bostaden. I området finns det bra kommunikationer i området, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. I området finns även gott om restauranger runt hörnet, samt närhet till mataffär, skola och förskola. Ta chansen redan idag och kontakta oss för att boka en visning!

Mörtån 138, Mörtån, Stugun, Ragunda kommun

Mörtån 138

Villa
Mörtån, Stugun, Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
2 100 000 kr
150 + 60 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till detta charmiga sekelskifteshus beläget i det idylliska området Mörtån i Stugun. Här möts du av välbevarade detaljer från förr som verkligen ger en unik och karaktärsfull känsla. De höga taken skapar en luftig och rymlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Med stora fönster släpps ljuset in och skapar en behaglig och trivsam hemmakänsla. Njut av soliga dagar och varma kvällar på den trevliga uteplatsen som erbjuder generösa soltimmar. Här kan du blicka ner mot älven och stillheten. Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till både lek och avkoppling, perfekt för både barn och vuxna. Med en total yta på 150+60 kvadratmeter i två plan finns gott om plats för hela familjen. Bostaden är belägen i en fridfull och naturskön miljö, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av naturens lugn och samtidigt ha närhet till centrala Stugun där du hittar bekvämligheter och service. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt drömhem. Här finns potential för att skapa något alldeles extra. Timmerbastu och brygga nere vid Indalsälvens strandkant.

Odensalagatan 41 c, Blomängen, Östersunds kommun
  • Tis 28 maj kl 15:45

Odensalagatan 41 c

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 375 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 811 kr/mån
18 456 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade 3:a på Odensalagatan 41c, belägen i det lugna området Blomängen. Denna bostad erbjuder en bekväm och trivsam tillvaro för hela familjen. Med endast två trappsteg når du lägenheten, vilket gör det både smidigt och bekvämt att komma hem. I närheten finns både livsmedelsbutik, förskola, skola och dessutom på promenad- och cykelavstånd till både Lillänge köpcentrum och Östersunds stadskärna. Föreningens innergård är en oas för avkoppling och socialt umgänge. Här finns lekplats och man kan även njuta av en grillkväll med vänner och familj. Här möts du av en ljus hall centralt belägen i bostaden. I anslutning en mycket praktisk klädkammare. Vardagsrummet har det fina originalparkettgolvet och de andra rummen fick nytt golv inlagt 2015. Då fick bostaden även målade tak, väggar och tapeter. Från vardagsrummet når du den insynsskyddade balkongen. Köket är verkligen härligt och rymmer ett stort matbord där du kan njuta av goda middagar med familj och vänner. Badrum med kakel, klinker, dusch och förberett för att installera din egna tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Två sovrum, där det ena har flertalet garderober. I föreningen finns ett övernattningsrum att hyra för dig som medlem, utrustat med dusch/wc, sovrum samt pentry. Välskött förening med gemensamhetsel och bra avgift. Välkommen att anmäla er till visningen.

  • Plus
Aspåsvägen 69, Centrala Krokom, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Aspåsvägen 69

Villa
Centrala Krokom, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
2 190 000 kr
140 + 82 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva ett hus som nuvarande ägare har skött exemplariskt. Huset ger ett mycket oslitet och välhållet intryck där det mesta är väl genomgått såsom tex omdränering, ommålat utvändigt, nymålade fönster, byggt uterum samt genomgången med invändiga ytskikt. Idag inrymmer huset kök, vardagsrum, tvättstuga, badrum, toalett, bastu, allrum och två rymliga sovrum. Observera att husets allrum på övre plan går lätt dela av till ytterligare sovrum om det behovet finns. Huset är bra beläget i centrala Krokom med gång-cykelväg till bla restaurang, mataffär och hälsocentral men ändå lite på sidan om. Busshållsplats utanför fastigheten och i närheten ligger även skola och idrottsplaner. Välhållen och planerad trädgårdstomt med skogsdunge i bakkant. Rymligt garage. Måste ses! Varmt välkommen att boka dig till visning!

Skolgatan 35b, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 35b

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 700 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 221 kr/mån
22 222 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska, helrenoverade bostad i populära Odenslund. Med en tidlös och stilren design kommer du genast att känna dig hemma i detta vackra objekt. Renoveringen genomfördes under 2024 och ingenting har lämnats åt slumpen. Här går stil och funktion hand i hand, materialvalen smakfulla. Med endast en halv trappa upp är lägenheten bekvämt belägen. Här finns också en inglasad balkong där du kan njuta sol från lunch till kväll. Perfekt för avkoppling eller att bjuda in vänner och familj på en trevlig middag. Mycket fina detaljer som högt i tak som ger en härlig rymd, fina fönsterbrädor i sten och rummen har fått ett vackert golv Tarkett Noble Ek Retro som matchar original parkettgolvet i vardagsrummet. Detta objekt erbjuder även två entréer, vilket ger dig möjligheten att hyra ut ett rum med egen hall och wc om så önskas. Ett perfekt sätt att få extra inkomst. Annars kanske skapa ett eget arbetsrum eller nyttja ytan som eget sovrum. De 76,5 kvm är fördelade på två sovrum i bra storlek, gästtoalett, badrum med dusch och förberett för egen tvättmaskin. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till uterummet. Att köket är hemmets hjärta har kanske aldrig varit mer sant. Det är här vi umgås med såväl familj som vänner, både till vardags och till fest. Här har man uppdaterat de vackra original köket målat lådor och skjutluckor, vitt kakel och ekbänkskiva. Plats för matbord intill fönster. Brf Rödstjärten där kabel-tv och internet ingår i avgiften, dessutom har föreningen gemensamhetsel så du betalar endast för den faktiska förbrukningen. Inom föreningen finns också för medlemmarna en festlokal/möteslokal, ett övernattningsrum, två gemensamma tvättstugor, gym, pingisrum och till lägenheten hör även ett förråd. Gångavstånd till Tegelplans centrum med matbutik, restaurang och café. Närhet till skola, förskola och Mittuniversitetet. Dessutom på promenad- och cykelavstånd till både Lillänge köpcentrum och Östersunds stadskärna.

Kopparslagargränd 1, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Ons 29 maj kl 12:30

Kopparslagargränd 1

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
785 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/7
4 285 kr/mån
12 869 kr/m²

Välkommen till denna lättmöblerade och rymliga tvåa, i populära Lugnvik. Bostaden har en bra planlösning med ett stort kök med plats för matbord intill fönster, ett rejält vardagsrum med plats för både soffgrupp och kontorsdel om man önskar det, sovrum och badrum med plats för tvättmaskin. Den inglasade balkongen, som känns och används som ett extra rum, är rymlig och har plats för matgrupp/lounge. Lägenheten passar utmärkt som en första bostad för den studerande, singelhushållet eller den mindre familjen. Här bor man i en stabil förening i ett lugnt område med närhet till bland annat friluftsområde, livsmedelsbutik samt goda förbindelser med kollektivtrafik. Hoppas vi ses på visningen.

  • Plus
  • Hiss
Kanslihusgränd 4, Centralt, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 4

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 500 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/4
6 485 kr/mån
41 176 kr/m²

Välkommen till denna moderna och unika pärla till bostad som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Bostaden är belägen på andra våningen i en välskött fastighet och med ett perfekt läge med närhet till stadens puls. Inne i lägenheten möts du av ett stilrent och modernt inrett hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd och ljus och de stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus. Köket är fullt utrustat med moderna apparater, perfekt för den matintresserade. Det bjuds dessutom på två sovrum som har dubbelgarderob eller walk-in-closet. Med sin centrala placering har du gångavstånd till shopping, restauranger och nöjen eller varför inte en picknick nere vid Storsjöns strand. Med en kort promenad har du skidstadion, fotbollsarena och hockeyarena. Du tar dig även lätt till flygplatsen på Frösön.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skogstorpsvägen 1, Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun
Skogstorpsvägen 1, Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Skogstorpsvägen 1, Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Skogstorpsvägen 1

Villa
Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
13 495 000 kr
264 + 70 m²
7 rum
2 283 m² tomt

Missa inte chansen att flytta in i detta unika och fantastiska boende med pool, Spa-bad samt egen båtplats i områdets marina! Läget är mycket attraktivt. Mosebacken är ett nytt villaområde i lugnt och naturnära läge på Frösön, beläget ca 4,5 km från Östersunds centrum och 4 km från skola och förskola. Här finns gott om stigar för promenader, löpning, cykling samt snöskoter. På endast 15 minuter tar du dig till flygplatsen, vilket möjliggör för snabba och smidiga resor och du tar dig till fjällvärden på enbart en dryg timmes bilfärd. Högt beläget på Mosebacken invid Frösöns nordöstra strand, i första led, ligger denna exklusiva och representativa villa om 264 kvm byggd 2018. Villan erbjuder ett tydligt formspråk utan kompromisser på varken arkitektur eller materialval. När du närmar dig möts du av en makalös utsikt över Storsjöns glittrande vatten. Efter parkerat framför trippelgaraget kliver du ut på stenläggningen med en förnimmelse av skärgårdsmiljö där bryggan löper ut emot Storsjöns vy omgiven av natursten. Framför villan går du in på en lång och harmonisk entréveranda bestående av skråskruvad sibirisk lärk, omgiven av en delvis insynsskyddad pergola. Här kan du sitta och njuta av solen. När du öppnat den ståtliga pardörren och gått in i hallen möts du av ett lugn och en otrolig utsikt ut över Storsjön genom de stora fönsterpartierna. Höjden på våningsplanet är 2,6m. Former och färger harmoniserar och materialen är med säker hand utvalda för att passa både stil och funktion. I det stora köket från danska Kvik möts du av en rymd, en gedigen köksö i kvartskomposit från Spanska Silestone samt integrerade vitvaror från Siemens exklusiva Studio-Line serie. Mellan köksön och de 4m vikbara 3-glasdörrarna från tyska Schüco finns utrymmet för härliga familjemiddagar. Med vikdörrarna öppnade uppenbarar sig en känsla av indoor/outdoor kitchen. I centrum står en vacker kamin klädd i norsk natursten där elden sprider sitt ljus genom den 90-gradiga glasluckan. Invid kaminen står en arkitektritad trappa i svart ek och fyller rummet som en egen möbel. Ljuset från övre våningens stora fönsterpartier stålar ner längs trappen och du behöver knappt släppa blicken över Storsjön på vägen upp till övre plan. På övre planet med 2,6m takhöjd ligger husets sällskapsrum i direkt anslutning till trappen. När du blickar ut genom de stora fönsterna möts du av Offerdalsfjällen. Härifrån tar du dig ut på den stora terrassen och kan avnjuta de sena sommarkvällarna i loungegruppen till en blodröd solnedgång. Till höger om trappen kommer du in till villans egen mastersvit om 55 kvm. Här vaknar du upp till soluppgångar genom de stora fönsterna, kanske en frukost i soffgruppen med utsikt över spegelblanka Storsjön. Även härifrån tar du dig ut på terrassen. I sviten finns en walk-in closet samt ett väl tilltaget badrum med dubbla regnduschar, dubbla handfat i italiensk natursten, bänkskiva i polerad kvartskomposit, italiensk klinkers samt en svartlackad bastu med fondvägg i klinker och en utsikt mot Storsjön. I villan finns ytterligare 5 sovrum, 2 badrum, Tv-hörna samt groventré med all teknik. Villan pryds med ett parkettgolv av plank i vit ask. På tomten om 2 283 kvm kan man spendera många timmar tillsammans med vänner och familj. På sjösidan väntar en stor terrass i etager och en pool om 8x4 meter med ett motordrivet pooltak. Terrassen, utav skråskruvad sibirisk lärk, erbjuder flera olika rum. Poolhäng, ett avslappnande Spa-bad, middag utomhus eller bara hänga i gungorna. Från terassen når du en avkopplande yta bestående av ett växthus och odlingslådor under pergolan. Här finns vatten, el och avlopp förberett för ett ev. attefallshus. Vid poolen finner du ett poolhus där du kan förlänga de fina sommarkvällarna till områdets bästa solnedgång. Här finns en toalett samt en utomhusdusch. Tomtens gräsytor inbjuder till lekar, och vid äppelträden kan du sitta och njuta. Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning av denna unika villa!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ängevägen 1, null, Strömsunds kommun

Ängevägen 1

Villa
Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 095 000 kr
136 + 24 m²
6 rum
2 412 m² tomt

Välkommen till ett sekelskiftes liknande, väl underhållen villa med låga driftkostnader tack vare bergvärmen. Hela entréplan sprudlar av sociala ytor med ett rymligt lantligt kök med vedspis, anslutande matrum, nyrenoverat och stilfullt vardagsrum med kamin, badrum och tvättstuga. Det vackra burspråket tillsammans med hallen, med sin höga takhöjd, välkomnar en och höjer förväntningarna till topp. Även övre plan har tilltagen takhöjd och erbjuder ett ljust allrum med utgång till balkong samt ett angränsande mindre rum som passar utmärkt som barnkammare eller gästrum. Återstående yta är praktiskt fördelad på två delar. Ena delen består av föräldrasovrum med badrum i direkt anslutning. Och andra delen av två stora sovrum som sammanbinds av praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Dessutom har bostaden en mysig veranda i amerikansk stil. Facit, efter dem höga förväntningarna i början av husesynen? Helt klart godkänt!

  • Plus
Brunflovägen 25i, Odenslund, Östersunds kommun

Brunflovägen 25i

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 325 000 kr
47 m²
2 rum
3 200 kr/mån
28 191 kr/m²

Mycket tilltalande 2:a på 47 kvm i attraktivt läge i Odenslund. Välkommen till Brunflovägen 25I! En mysig och välplanerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck vilket ger lägenheten en ljus och hemtrevlig känsla. Här bor du med bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan, allmänservice, tågstation, gym och campusområdet. I närheten finns både café, restauranger och bageri. Dessutom finns det gott om grönområden och promenadvägar i närheten att njuta av. Du kliver in i bostaden via egen entré i markplan. Här möts du av en hall med plats för ytterkläder. En trappa tar dig sedan vidare upp till lägenhetens andra våning och den övre hallen med plats för egen förvaringsmöbel. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en luftig och modern känsla, och köksön skapar en samlingspunkt för både matlagning och umgänge. En naturlig plats intill fönstret för matbordet. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder den perfekta platsen att kunna varva ned och koppla av på. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, ett matchande badrumsskåp och tvättmaskin, vilket gör vardagen både bekväm och smidig. Det är inte bara bostaden som är attraktiv, utan även föreningen som den tillhör. Med sitt utmärkta rykte och höga popularitet kan du känna dig trygg i ditt val. Många bra gemensamhetsytor att nyttja för dig som medlem i föreningen såsom gym, bastu och två övernattningsrum . I avgiften ingår både internet och kabel-TV och dessutom är det gemensamhetsel. Välkommen att anmäla dig till visningen

  • Balkong
Karlviksvägen 2C, Brunflo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Karlviksvägen 2C

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
525 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 2
3 109 kr/mån
11 290 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a. Med en yta på 46.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt utmärkt boendekomfort för både förstagångsköpare eller den mindre famliljen. Det första som möter dig är det fräscha köket från 2022, där du kan njuta av att skapa läckra måltider. Badrummet är nyrenoverat och ger en modern och fräsch känsla. Med nya ytskikt i hela bostaden får du en modern och stilren intryck. Balkongen, som vetter mot sydväst, är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner och familj till härliga sommarkvällar. I Brunflo har du närhet till natur och grönområden. Här finns även nära till service och bekvämligheter sant bra kommunikationer till Östersund.Tveka inte att ta chansen att förvärva denna fina bostad.

  • Balkong
Midgårdsgatan 3c, Söder, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Midgårdsgatan 3c

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
5 444 kr/mån
21 094 kr/m²

I de populära och eftertraktade terrasshusen efter lugna Midgårdsgatan på söder finns nu chansen att förvärva en ljus och fin 2:a. Bostaden har inga nivåskillnader, vilket gör den lättillgänglig för alla men ändå högt ovan mark tack vara att huset är souterräng. Dessutom finns här hiss som tar dig hela vägen ner till källaren och garaget, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig och modern atmosfär. Väl tilltaget badrum med klinker kakel och golvvärme. Här finns dusch och tvättmaskin för bekvämligheten. Sovrum i bra storlek och dessutom en praktisk klädkammare som ger dig gott om förvaringsutrymme för kläder och skor. Den inglasade terrassen på hela 20 kvadratmeter kommer snabbt att bli ditt favoritställe att koppla av på. Här kan du odla egna grönsaker eller blommor i de praktiska odlingslådorna, samtidigt som du njuter av omgivningen utan insyn. På samma plan som lägenheten finns även ett förråd, vilket ger dig extra utrymme att förvara dina ägodelar. Med sina 64 kvadratmeter kommer du snabbt att känna dig hemma i denna välplanerade lägenhet. Läget är oslagbart med mataffären alldeles in på knuten, vilket gör vardagsbestyren lätta att hantera. För naturälskaren finns strövområden och Storsjön bara en kort promenad bort, perfekt för avkoppling och rekreation. För den träningsintresserade finns även ett gym i närheten. Så missa inte chansen att bli ägare till denna bostadsrätt som erbjuder både bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Välkommen att anmäla er till visningen.

  • Hiss
Krondikesvägen 48a, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 48a

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
925 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 249 kr/mån
16 087 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad belägen på Krondikesvägen 48a i det populära området Blomängen. Högst upp i byggnaden har vi denna oslipade diamant och därmed möjlighet att skapa en egen drömbostad. Lägenheten är på 57.5 kvadratmeter och består av två rum och kök. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Direkt till höger har vi sovrummet med en generös klädkammare i anslutning. Längre in i bostaden har vi badrummet med badkar och fönster rakt fram. Till höger har vi ett öppet och tilltalande kök från 2010 med plats för köksbord intill fönster. Till vänster via pardörrar har vi det ljusa och rymliga vardagsrummet som leder ut till den inglasade balkongen. Balkongen upplevs som ett extra rum och en självklar plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till livsmedelsbutik samt café. Promenad- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna och Lillänge köpcentrum. Mysig innergård med utrymme för grillkvällar eller annan aktivitet. I föreningen finns gym, festlokal, hobbyrum, övernattningsrum med fullt utrustat kök, relaxrum, bastu och bakstuga. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. Välkommen att anmäla dig till visningen.

Skogsstigen 24, Hammerdal, Strömsunds kommun

Skogsstigen 24

Radhus
Hammerdal, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
500 000 kr
113 + 16 m²
5 rum
517 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma familjehus beläget i Hammerdal, med ett lugnt hörnläge och närhet till byn. Här erbjuds en bekväm och harmonisk tillvaro för hela familjen. Huset har en boyta på 113 kvadratmeter fördelat på 5 rum varav 4 sovrum. Det rymliga köket bjuder in till trevliga middagar och ger utrymme för matlagning. Dessutom finns två badrum för att underlätta morgonrutinerna. På baksidan av huset möts du av ett skogsparti som skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Här finns även en förråd/redskapsbod för att förvara dina arbetsredskap och tillhörigheter. Tomtarean uppgår till 517 kvadratmeter och erbjuder plats för lek och rekreation. Detta familjehus är perfekt för den som önskar ha naturen inpå knuten samtidigt som man har närhet till byns bekvämligheter.

Rådhusgatan 36a, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Ons 29 maj kl 17:00

Rådhusgatan 36a

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 525 000 kr
55 m²
2 rum
2 996 kr/mån
27 727 kr/m²

Letar du efter en centralt belägen tvårumslägenhet? Där du dessutom bor praktiskt med närhet till det mesta och har alla bekvämligheter utanför dörren. Då har denna fina lägenhet alla förutsättningar att bli ett riktigt drömboende. Denna ljusa och fina tvåa erbjuder en perfekt kombination av centralt läge och lugn atmosfär. Högst upp i huset njuter du av ett ljust och fritt läge, helt utan insyn. Balkongen erbjuder en fin utsikt mot både Gustavsbergsbacken och takåsarna i området och här kan du njuta av solen stor delar av dagen till sent på kvällen. Läget är oslagbart, med närhet till allt som centrala Östersund har att erbjuda. Här kan du utforska stadens puls och samtidigt återvända till ett lugnt och avskilt hem. Perfekt för den som vill ha det bästa av båda världar. Välkommen till Rådhusgatan 36a. Här öppnar du dörren till en mycket hemtrevlig bostad, som är som gjord för att trivas i. Lägenheten har enhetliga fina golv i hela bostaden, högt i tak som ger en känsla av rymd och en stabil förening med bra avgift där det ingår kabel-tv, internet samt hushållsel. Ljus hall med bra förvaring. Badrummet är stilrent renoverat med klinker och kakel, duschhörna samt egen tvättmaskin. Sovrummet ger dig en rofylld atmosfär där du kan koppla av. Det charmiga köket har gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen, diskmaskin samt bra matplats vid fönstret för fyra personer. Det öppna och rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och här finns utgången till balkongen. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. För föreningens medlemmar finns övernattningsrum, samlingslokal, cykelförråd och tvättstuga. Om detta trevliga boende väcker ditt intresse, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information. [email protected]

  • Plus
  • Balkong
Borrsvängen 26, Tandsbyn, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borrsvängen 26

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 750 000 kr
131 + 82 m²
5 rum
1 418 m² tomt

Fantastiskt och fräscht hus i familjevänliga Tandsbyn med öppen planlösning för den aktiva och stora familjen. Det blir svårt att inte tycka om detta charmiga men rejäla, ståtliga hus som sträcker sig lite högre än grannfastigheterna. Kanske för att den är uppförd på en höjd, men definitivt för att den har en aura. Här kan man inte annat än trivas, bo med rymd intill naturen och njuta av dofter och frukter från trädgården. Här har vi en 1 1/2 plansvilla med källare i barnvänliga Tandsbyn. En fantastisk tomt med otroligt välskött trädgård och en rymlig gårdsplan. Huset har 4 sovrum och ett badrum på ovanplan. Kök, matrum och vardagsrum i ett stort sett öppen planlösning, badrum och en hall i gedigen stil på entréplan. Gillestuga, gästrum, tvättstuga, wc och hobbyrum på källarplan. Skoterspår och mysiga promenadstråk finns i skogen bakom husknuten. Golfbana finns i Ångsta. Varmt Välkomna på visning!

Fjällbyn 356, Åkersjön, Krokoms kommun

Fjällbyn 356

Radhus
Åkersjön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 425 000 kr
60 m²
3 rum
270 m² tomt

Välkommen till det snösäkra skoterparadiset Fjällbyn i Åkersjön! Missa inte denna pärla! Passar utmärkt både för den aktiva familjen som vill njuta av allt som fjällvärlden har att erbjuda, men även för de som endast söker en lugn och avkopplande tillflyktsort i en vacker miljö. Här är man välkommen in i ett välskött fritidshus med stor och ljus hall med bra förvaring att hänga av sig ytterkläder och utrustning. Här finns i övrigt två sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning och braskamin. Från köket nås även ett uterum med stora fönster och milsvid utsikt mot fjällvärlden. Allt är smakfullt inrett i ljusa och moderna färgval och genomgånget under senaste åren. 2 skotergarage, förråd, bastutunna samt lekstuga. I Åkersjön fångar du dagen mer fartfyllt på skotern för utflykter med miltals skoterleder och fjälltoppar att utforska. Men här har du även fina skidspår precis runt knuten och kan avnjuta den vackra miljön och de snötyngda granarna med avkoppling eller träning. I närområdet erbjuds även utförsåkning med 1500 m släplift, två nedfarter, skiduthyrning och skidskola mm. Här trivs du både sommar som vinter med fina fiskemöjligheter året runt och vandringsleder bär- och svampplockning under sommar och höst. Varmt välkommen på visning!

Stuguvägen 30, Centralt, Östersunds kommun

Stuguvägen 30

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
4 279 kr/mån
32 292 kr/m²

Missa inte denna drömlägenhet i helrenoverat och genomgått sekelskifteshus med gångavstånd till centrala Östersund och bussförbindelser utanför knuten. Lägenheten är fint och exklusivt renoverad i klassisk stil med otroligt rymlig balkong. Denna välplanerade tvåa i toppskick är belägen på första våningen där samtliga rum ligger lugnt placerade in mot innergården utan insyn. Lägenheten är belägen i populärt område med gång och cykelavstånd till Östersunds centrum där all tänkbar service finns tillgänglig. Lättsamt både om man vill gå på bio eller äta ute. Nära till Jämtlands gymnasium, tågstation och busstation. Endast en kort promenad bort till två fina parker. Vill man njuta av Storsjön så rekommenderas badhusparken samt därifrån anslutande motionsstråk i alla riktningar. Även närhet till skidstadion för er som gillar längdåkning. Välkomna att lämna intresseanmälan till fastighetsmäklaren - denna pärla vill ni inte missa!

  • Balkong
Svartviksgatan 15, Hammerdal, Strömsunds kommun

Svartviksgatan 15

Villa
Hammerdal, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
450 000 kr
75 + 25 m²
3 rum
2 754 m² tomt

Välkommen till ett mysigt hus med en fin hemtrevlig känsla. Huset är fördelat på en boyta på 75 m² och biyta på 25 samt en källare med bakstuga och matkällare. Entréplanet bjuder på ett kök, en öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum samt en gästtoalett. Övre planet har två rum varav ett sovrum och ett f.d kök där det ges möjlighet att använda som sovrum samt ett badrum. Båda sovrummen har en liten alkov/klädkammare. Detta mysiga hus är idealiskt belägen med närhet till allt en familj behöver. Med ett bekvämt gångavstånd finns tillgång till skola och förskola samt att du harlivsmedelsbutik , apotek, bankomant och mycket mer i byn.

Kanslihusgränd 4, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 4

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 250 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån -1/4
3 853 kr/mån
24 752 kr/m²

Välkommen till ett boende med hög standard och perfekt läge, med närhet till både stadens centrum och skidstadion. Här bor man i ett ljust och smakfullt inrett boende med genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Från den rymliga hallen nås alla rum och här står fyra garderober för förvaring. Hallen har klinkergolv och en hatthylla för klädavhängning. Stort och modernt badrum med mörkgrå klinkers på golv och ljus kakel på väggar. Här står även en kombi tvättmaskin med praktisk arbetsbänk ovan. Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning och öppet mellan kök och vardagsrum. Här har man plats för både avkoppling som underhållning. Här kan man ordna trevliga middagar med vänner eller bara titta på en film i avkopplad miljö. Belägen i en lugn och eftertraktad del av staden, med närhet till stadens puls som fina grönområden. Gångavstånd till Universitetet, Skidstadion, Östersunds Arena och Tempelberget. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 35