Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarnrundan 19, null, Östersunds kommun
  • Kommande

Kvarnrundan 19

Villa
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 200 000 kr
134 + 66 m²
5 rum
1 729 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla på Kvarnrundan 19 i natursköna Ångsta! Här erbjuds ett bekvämt boende med samtliga sovrum på samma våning, perfekt för de som söker en bekväm tillvaro. Med en stor och lummig tomt finns gott om utrymme för lek och avkoppling i det gröna. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar, perfekt för sommarens grillkvällar och avkoppling. Är du naturälskare? Då kommer du att älska läget, med närhet till både Locknesjön och Storsjöbygdens Golfbana och vintertid går det utmärkt att hoppa på skotern eller ta skidorna för att åka iväg direkt ifrån tomten. För den lilla familjen finns även skola och förskola inom bekvämt avstånd. Med busshållplatsen i närheten blir det enkelt att ta sig både till stan och till andra närliggande orter. Detta hus imponerar med sina rymliga rum och praktiska detaljer. Två garage ger gott om plats för bilarna och med plats för många bilar på garageuppfarten finns det ingen brist på parkeringsmöjligheter. För den händiga finns även ett verkstads-/snickarrum i anslutning till ett av garagen. Den rymliga förrådsbyggnaden och vedförrådet ger gott om utrymme för förvaring. Dessutom finns en hundgård på tomten för de fyrbenta vännerna. Njut av sommaren i det stora inglasade uterummet och dra nytta av bekvämligheten med centraldammsugare. Detta är verkligen ett drömhem som erbjuder både komfort och en naturnära livsstil. Missa inte chansen att skapa nya minnen i detta fantastiska hem!

  • Plus
Landsom 121, null, Krokoms kommun
  • Kommande

Landsom 121

Villa
Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 195 000 kr
57 + 15 m²
3 rum
1 620 m² tomt

Välkommen till Landsom 121 - ett charmigt Per Albin Torp med stor potential och ett fantastisk naturnära läge. Med en storslagen utsikt över fjällvärlden och bara en kort bilfärd från Östersund, är detta det perfekta stället för dig som älskar naturen men ändå vill ha närhet till stadens bekvämligheter. Byggår 1904, detta hus har en unik historia och massor av karaktär, här erbjuds möjligheterna att skapa ditt drömhem från grunden. Du kan antingen behålla huskroppen som den är idag, ta chansen att bygga ut bostaden, eller nyttja tomten för att skapa något helt nytt och unikt. Huset har direkt verkade el indraget, samt enskilt vatten och avlopp. Med en fin och stor tomt där både dubbelgarage och ett stort skjul för förvaring finns, ges det gott om utrymme för att förverkliga dina idéer. Oavsett om du vill använda detta som ett semesterboende eller som en permanent bostad, kommer du att njuta av den lugna och vackra omgivningen som Ås har att erbjuda. Här kan du koppla av och njuta av naturens skönhet när du vill komma bort från stadens stress. Tveka inte att ta chansen att skapa ditt drömboende i detta unika hus. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt fantasin flöda!

Idrottsvägen 6, Nälden, Krokoms kommun
  • Kommande

Idrottsvägen 6

Villa
Nälden, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
2 395 000 kr
170 + 60 m²
7 rum
1 960 m² tomt

Här har vi den moderna och kvadratsmarta villan för den stora familjen! På stor hörntomt i centrala Nälden har vi härmed nöjet att erbjuda en 50-talsvilla med nya fantastiska ytor- perfekt för den stora och aktiva familjen. Ursprungsbyggnaden består i entréplan av renoverat kök och badrum, matrum och mysig vardagsrum med öppen spis. På övre plan har vi två sovrum med delvis snedtak och fina utrymmen i kattvindar samt ett WC. I källarplan har vi tvättstugan, pannrummet samt ytterligare utrymmen för förvaring eller hobbyverksamhet. Bergvärme installerades 2015 så har kan man leva gott med lägre driftkostnader. 2001 ombyggdes fastigheten och 60 nya kvadratmetrar tillkom i form av ett rejält allrum samt två välbehövliga sovrum som nås från vardagsrummet. 2017 fortsatte nuvarande ägarna förvandlingen och ytterligare ett sovrum med klinkergolv, tilltalande takhöjd och härlig ljusinsläpp samt ett magnifikt badrum med bubbelbadkar och bastu upprättades. Med stilren och tilltalande materialval kan man inte sluta älska kombinationen av det traditionella som möter det moderna. Här bor du i centrala Nälden på lugn gata utan genomfart endast några minuters promenadavstånd från matbutik, ishall, sportfält och Faxån. Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Med bil tar du dig på 30 minuter in till Östersund. Dessutom finns även goda tåg- och bussförbindelser dagligen. Välkommen att anmäla er till visningen

  • Plus
Stenhuggargränd 6, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Kommande

Stenhuggargränd 6

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 225 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 957 kr/mån
16 443 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna smakfullt och totalrenoverade 3:a i markplan. Stilfullt inredd i varma färger. Lägenheten erbjuder en utmärkt planlösning där du har både rymd och öppenhet och med naturligt ljus från fönster i flera väderstreck. Det smakfulla duschrummet och köket samt de nya ytskikten i hela lägenheten från -23 ger ett fräscht och modernt intryck. I detta trevliga område med alla fina innergården finner du denna lägenhet som ligger i markplan och har en mycket generös balkong. Här bor du med närhet till livsmedelsbutik, förskola, skola och den vackra Storsjön med badplatser och fina grönområden. Smidiga förbindelser med både buss och cykel möjliggör snabbt och enkelt resande in till stan.

  • Balkong
Torvalla By 101, Torvalla By, Östersunds kommun
  • Kommande

Torvalla By 101

Villa
Torvalla By, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 900 000 kr
84 m²
3.5 rum
2 655 m² tomt

Välkomna till "Mickel ers" som erbjuder ett renoverat hus med röd fasad med vita knutar och uterum som nås via altanen. Ombyggnad och renovering har skett löpande sedan år 2000. Köket är ett HTH-kök i rustik stil med träluckor och med en gammal vedspis. Husets vardagsrum är ljust och fräscht och har gott om plats till stor soffgrupp. Via en passage når ni ett litet kontor och vidare förbi kontoret når ni Master bedroom med plats till dubbelsäng och utrustat med inbyggda skjutdörrsgarderober som sväljer mycket förvaring. Väl tilltaget helkaklat badrum med tvättmöjlighet och gäst-wc. Husets gästrum ligger vägg i vägg med vardagsrummet och har hyllsystem för förvaring av kläder. Vattenburen golvvärme i huset samt fiber indraget. Det som utmärker denna fastighet lite extra är f-d stallet som är på ca 340 kvm som idag passar bra som verkstad, förråd och garage. Kanske vill Ni ha er verksamhet eller hobby här hemma? Mycket bra bussförbindelser som tar er snabbt in till centrum. Nära till skola och förskola samt nära till allmän badplats och fina omgivningar. Välkommen på visning!

Landsom 795, Oviken, Bergs kommun
  • Kommande
Landsom 795, Oviken, Bergs kommun, bild 2
Landsom 795, Oviken, Bergs kommun, bild 3

Landsom 795

Villa
Oviken, Bergs kommun
Mäklarhuset Östersund
775 000 kr
64 m²
4 rum
2 707 m² tomt

Välkommen till Landsom och en vackert belägen fritidsfastighet med sjönära läge beläget på en stor tomt med utsikt mot sjön. Här finns fullt utrustat kök med vedspis, vardagsrum med kamin, tvättrum med handfat och mulltoa, tre sovrum samt en klädkammare. El finns indraget. Endast sjövatten till huset. Bra tillgång till badplats precis i närheten och fint fiske i Storsjön. Vintertid finns fina skidanläggningar inom bekvämt bilavstånd: Gräftåvallen, Bydalen och Persåsen. Varmt Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 6