Mäklare Anette Unnerby

Anette Unnerby

Om mig

Vill du komma i kontakt med en engagerad mäklare som har mycket erfarenhet och kunskap och där du kan känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen och som dessutom älskar sitt jobb, då är du välkommen att höra av dig till mig. Med mina 21 år i branschen så känner jag till de flesta föreningar och de flesta byar runt om Östersund. Jag har under denna tid både varit anställd och även drivit en egen mäklarbyrå i 10 år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlviksvägen 2C, Brunflo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Karlviksvägen 2C

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
525 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 2
3 109 kr/mån
11 290 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a. Med en yta på 46.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt utmärkt boendekomfort för både förstagångsköpare eller den mindre famliljen. Det första som möter dig är det fräscha köket från 2022, där du kan njuta av att skapa läckra måltider. Badrummet är nyrenoverat och ger en modern och fräsch känsla. Med nya ytskikt i hela bostaden får du en modern och stilren intryck. Balkongen, som vetter mot sydväst, är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner och familj till härliga sommarkvällar. I Brunflo har du närhet till natur och grönområden. Här finns även nära till service och bekvämligheter sant bra kommunikationer till Östersund.Tveka inte att ta chansen att förvärva denna fina bostad.

  • Balkong
Fritzhemsgatan 72, Frösön, Östersunds kommun

Fritzhemsgatan 72

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 500 000 kr
140 m²
6 rum
6 159 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Frösön! Denna välplanerade och unika bostadsrätt på 140 kvadratmeter erbjuder dig den perfekta kombinationen av livsstil och bekvämlighet. Med sina sex rymliga rum får du gott om utrymme att leva och trivas i. Läget är oslagbart där du bor med gångavstånd till mataffär, bussförbindelser och med enkel åtkomst till och från flygplatsen, vilket gör det till en idealisk plats för dig som reser mycket. Detta boende där du får en mysig radhuskänsla är verkligen något speciellt. Det erbjuds gott om ljusinsläpp och generösa ytor, vilket skapar en luftig och harmonisk rymd. Här kan du duka upp för trevliga middagar i matrummet eller vardagsrummet eller bara koppla av i det generösa vardagsrummet där du kan njuta av den fantastika vy över Storsjön eller njuta av en brasa vid den magnifika öppna spisen. Från bostaden har du även nära till Frösöns vackra omgivningar och naturen ligger bokstavligen runt hörnet. Här kan du njuta av långa promenader, löprundor eller kanske ta en tur på cykeln längs de perfekta gång- och cykelvägarna. Sammanfattningsvis är denna bostad det perfekta valet för dig som vill ha en stor och välplanerad lägenhet med utmärkt läge och en stabil förening. Missa inte chansen att få bo i denna underbara bostad på Fritzhemsgatan 72. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Färgargränd 23, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Färgargränd 23

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 972 kr/mån
10 671 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad belägen i det natursköna området Lugnvik. Den inglasade balkongen ger möjlighet till användning för avkoppling. Det finns också visst renoveringsbehov av ytskikt vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Bostaden erbjuder en bra planlösning med sina tre rum och en yta på 74.5 kvadratmeter. Här finns även fina innergårdar där du kan koppla av eller umgås med grannarna. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet som boende. Lugnvik är ett populärt område som erbjuder närhet till Storsjön, mataffär, pizzeria samt kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig in till centrala Östersund och dess utbud av restauranger och nöjen. Sammanfattningsvis är detta en trevlig bostad med en bra planlösning. Med lite renovering kan du skapa ditt drömhem i detta attraktiva område.

Skogsstigen 24, Hammerdal, Strömsunds kommun

Skogsstigen 24

Radhus
Hammerdal, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
500 000 kr
113 + 16 m²
5 rum
517 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma familjehus beläget i Hammerdal, med ett lugnt hörnläge och närhet till byn. Här erbjuds en bekväm och harmonisk tillvaro för hela familjen. Huset har en boyta på 113 kvadratmeter fördelat på 5 rum varav 4 sovrum. Det rymliga köket bjuder in till trevliga middagar och ger utrymme för matlagning. Dessutom finns två badrum för att underlätta morgonrutinerna. På baksidan av huset möts du av ett skogsparti som skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Här finns även en förråd/redskapsbod för att förvara dina arbetsredskap och tillhörigheter. Tomtarean uppgår till 517 kvadratmeter och erbjuder plats för lek och rekreation. Detta familjehus är perfekt för den som önskar ha naturen inpå knuten samtidigt som man har närhet till byns bekvämligheter.

Gulsparvvägen 17, Brittsbo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gulsparvvägen 17

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
6 020 kr/mån
24 192 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus om 99 välplanerade kvm byggt 2017/2018. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till altanen på baksida med bästa läge. På entréplanet finns en välkomnande hall med god förvaring i de platsbyggda garderoberna med skjutdörrar beklädda både med vanliga dörrar och spegeldörrar. I anslutning till hallen finns ett fräscht badrum med en kombinerad med tvättstuga. Övre plan har tre trivsamma sovrum samt ett fräscht badrum. Boendet som ger en känsla av att allt är nytt tack vare ägarnas omsorgsfulla omhändertagande av radhuslägenheten. Carport i länga ingår i månadsavgiften! Lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola, skola, kommunikation och natur.

  • Balkong
  • Uteplats
Rådhusgatan 36B, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 36B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
990 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 396 kr/mån
26 053 kr/m²

Är du på jakt efter en liten lägenhet så kan vi erbjuda denna pärla! Det är en 1:a som här är omdisponeras med ett litet separat sovrum så det har blivit en liten 2:a. Perfekt som studentboende eller övernattningslägenhet. Här bor du med ett centralt läge i markplan. Låg avgift på 2 396 kr där kabel-Tv, internet och hushållsel ingår! Stabil och bra förening. Lägenheten är genomgående i fint skick med trägolv och målade väggar. Trivsamt kök med plats för matbord. Innanför köket har du ett rum som delats av och inrymmer idag ett mysigt vardagsrum och ett sovrum. Helkaklat badrum med dusch. Det finns även en liten slant på drygt 4000 kr i inre fonden. Behöver du ett boende snabbt så har du möjligheten att flytta in omgående om så önskas!

Svartviksgatan 15, Hammerdal, Strömsunds kommun

Svartviksgatan 15

Villa
Hammerdal, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
450 000 kr
75 + 25 m²
3 rum
2 754 m² tomt

Välkommen till ett mysigt hus med en fin hemtrevlig känsla. Huset är fördelat på en boyta på 75 m² och biyta på 25 samt en källare med bakstuga och matkällare. Entréplanet bjuder på ett kök, en öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum samt en gästtoalett. Övre planet har två rum varav ett sovrum och ett f.d kök där det ges möjlighet att använda som sovrum samt ett badrum. Båda sovrummen har en liten alkov/klädkammare. Detta mysiga hus är idealiskt belägen med närhet till allt en familj behöver. Med ett bekvämt gångavstånd finns tillgång till skola och förskola samt att du harlivsmedelsbutik , apotek, bankomant och mycket mer i byn.

Hornsgatan 12A, Frösön, Östersunds kommun

Hornsgatan 12A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 185 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 831 kr/mån
21 545 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga 2:a om 55,5 kvadratmeter med högt och ljust läge. Fönster åt tre väderstreck och balkong med soligt läge. Trevligt arbetskök med separat matplatsdel som har två fönster och vy ner mot Storsjön. Här bor du med promenadavstånd ner till Storsjöns strand och Frösö båthamn och med några minuter till så når du stadskärnan. Bra förening där elen ingår i hyran.

Fågelnäset 110, Hammerdal/Fågelnäset, Strömsunds kommun

Fågelnäset 110

Villa
Hammerdal/Fågelnäset, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
600 000 kr
110 m²
6 rum
1 660 m² tomt

Med detta fantastiska läge hittar du detta hus i två plan med flera rum. Härlig altan i anslutning till entrén där du kan sitta och njuta av utsikten ner mot sjön. Ta några steg ner på gården så kommer du till bryggan där du kan ta ditt morgondopp eller bara sitta och njuta av lugnet.

Norderåsvägen 28, Häggenås, Östersunds kommun

Norderåsvägen 28

Tomt
Häggenås, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
150 000 kr
2 204 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt egna hus med bra läge till byns alla faciliteter! Huvudbyggnad 200 m² och annan gårdsbyggnad 50 m² eller totalt max 250 m².

Visar alla 10