Mäklare Anette Unnerby

Anette Unnerby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rotuddsvägen 8, Rotudden - Frösön, Östersunds kommun

Rotuddsvägen 8

Villa
Rotudden - Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 100 000 kr
24 m²
2 rum
2 035 m² tomt

På detta idylliska läge vid Storsjön finns nu möjlighet att förvärva denna fastighet med strandtomt om drygt 2 000 kvm. Två enklare sommarhus om 24 kvm vardera med utsikt över sjön. På fastigheten finns även lekstuga och förrådsbyggnader. Passar utmärkt för dig som söker lugn och ro i ett bekvämt fritidsboende vid vattnet, alternativt för dig som önskar bygga nytt och skapa ditt egna drömboende med ett fantastiskt läge på insynsskyddad tomt. För barn och vänner finns möjligheten att lägga till båten vid din egna brygga och duka upp för en picknick eller ta ett dopp i sjön. Denna pärla hittar du bara med 11 minuters bilfärd från stadskärnan.

Landverk 158, Alsen/Landverk, Krokoms kommun

Landverk 158

Villa
Alsen/Landverk, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 450 000 kr
67 m²
2 rum
2 352 m² tomt

Med ett naturskönt område där du kan blicka ut över fjälltopparna hittar du denna plats som har flera gedigna byggnader. Här bor du permanent eller har detta som ditt fritidsboende. Timmerstugan har en boarea om 67 kvm som är fördelat på ett rymligt allrum med ryggåstak och öppen spis, rymlig hall, ett snyggt renoverat kök samt ett separat sovrum. Här finns även ett rejält tilltaget badrum som inrymmer både dusch och tvättmaskin. På fastigheten finns dessutom en gäststuga, ett dubbelgarage och ett förråd. I Alsen har du S:t Olavsleden som är världens nordligaste pilgrimsled, fina längdskidspår, skoterspår, naturliga vandringsleder, bär-och svamprika marker utanförknuten och bra fiskevatten. Nere vid Alsensjön har du tillgång till badplats med bastu. Med en bilfärd på ca 30 min har du härlig utförsåkning i Almåsa eller Åre som du når 45 min bort. Till Östersund tar du dig på 45 minuter. I Wången har du tillgång till restaurang.

Lägdvägen 18, Lit, Östersunds kommun

Lägdvägen 18

Villa
Lit, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 695 000 kr
102 + 102 m²
6 rum
1 226 m² tomt

När du kliver in genom entrén så får du en känsla att huset blir rymligare och dessutom erbjuder på flera sovrum. Ett generöst stort och ljust vardagsrum i fil med extra matplats. Utgång till den överbyggda altanen där du kan avnjuta en god måltid eller om du vill ha lite mer sol finns möjligheten att placera ut trädgårdsmöblerna på gräsmattan i den mysiga trädgården. Bergvärme som ger en låg energiförbrukning. I källarplanet har du en gillestuga/sovrum, tvättstuga, dusch och bastu. Fristående garage och garage i källarplan samt bra med parkering framför garaget. Fiber. Gångavstånd till skola, förskola, hälsocentral och Lits centrum som erbjuder på flera faciliteter. Även gångavstånd till busshållplats.

Hornsgatan 12A, Frösön, Östersunds kommun

Hornsgatan 12A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 200 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 831 kr/mån
21 818 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga 2:a om 55,5 kvadratmeter med högt och ljust läge. Fönster åt tre väderstreck och balkong med soligt läge. Trevligt arbetskök med separat matplatsdel som har två fönster och vy ner mot Storsjön. Här bor du med promenadavstånd ner till Storsjöns strand och Frösö båthamn och med några minuter till så når du stadskärnan. Bra förening där elen ingår i hyran.

Serpentinvägen 3, Kaxås, Krokoms kommun

Serpentinvägen 3

Villa
Kaxås, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
2 995 000 kr
144 m²
6 rum
1 455 m² tomt

Nu har du chansen att slå till på denna magnifika och nyproducerade villa. När du vaknar upp på morgonen kan du börja dagen med att beskåda en fri vy över Hällsjön och den fina bygden i Kaxås. Här har du hemmet som erbjuder på flera attribut där huset är beläget i ett familjevänligt område. Öppen planlösning, rymd och högt i tak. Med ett lättillgängligt läge har du gångavstånd till förskola, skola och mataffär. I området finns lekplats för barnen, skidspår och flera spännande byggnationer är på gång med exempelvis utegym och stall. Låg energiförbrukning. Du når både Östersunds- och Åre centrum drygt en timmes bilfärd bort.

  • Plus
Fugelsta 147, Fugelsta, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fugelsta 147

Villa
Fugelsta, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
5 850 000 kr
226 + 10 m²
6 rum
2 349 m² tomt

Redan när du kommer in på den lilla byvägen får du den härliga, lantliga känslan och man kan snabbt konstatera att både vuxna och barn kommer att stormtrivas. De yngre kan nyttja gården med lek och spel och de vuxna kan njuta på altanen eller så kan du öppna en bok och känna lugnet i en hängmatta. Här har du en bra lösningar att bo billigt med att hyra ut en superfin lägenhet om 2 rok med övervåning eller en mindre lägenheten i ladugården på 1 rok eller om den passar bättre för din tonåring som vill ha sitt eget kryp in? Båda lägenheterna har egen ingång. Trädgården har flera pallkragar och planteringar där du kan odla grönskar och blommor samt bärbuskar som du kan plocka till frukosten eller till sommarens efterrätter. Njut av soldäcket som ligger i sydvästläge som sträcker sig efter hela långsidan eller kliv in i det pittoreska uterummet om regnets droppar dimper ner. Här bor du med skidspår och cykelstigar i närheten.

Fågelnäset 110, Hammerdal/Fågelnäset, Strömsunds kommun

Fågelnäset 110

Villa
Hammerdal/Fågelnäset, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
700 000 kr
110 m²
6 rum
1 660 m² tomt

Med detta fantastiska läge hittar du detta hus i två plan med flera rum. Härlig altan i anslutning till entrén där du kan sitta och njuta av utsikten ner mot sjön. Ta några steg ner på gården så kommer du till din egna brygga där du kan ta ditt morgondopp eller bara sitta och njuta av lugnet.

Norderåsvägen 28, Häggenås, Östersunds kommun

Norderåsvägen 28

Tomt
Häggenås, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
150 000 kr
2 204 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt egna hus med bra läge till byns alla faciliteter! Huvudbyggnad 200 m² och annan gårdsbyggnad 50 m² eller totalt max 250 m².

Visar alla 8