Mäklare Anette Unnerby

Anette Unnerby

Om mig

Vill du komma i kontakt med en engagerad mäklare som har mycket erfarenhet och kunskap och där du kan känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen och som dessutom älskar sitt jobb, då är du välkommen att höra av dig till mig. Med mina 21 år i branschen så känner jag till de flesta föreningar och de flesta byar runt om Östersund. Jag har under denna tid både varit anställd och även drivit en egen mäklarbyrå i 10 år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådhusgatan 59E, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 59E

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 095 000 kr
50,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 605 kr/mån
21 555 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och renoverade lägenhet belägen endast en halvtrappa upp. Lägenheten med sin yta på näst intill 51 kvadratmeter erbjuder på moderna och stilrena ytskikt samt genomtänkta detaljer. Ett perfekt boende för både singlar och par. Med det ljusa och rymliga vardagsrummet skapas en härlig atmosfär och plats för umgänge. Härifrån når du den mysiga balkongen i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och ljumma sommarkvällar eller bara koppla av med en kopp kaffe. Dessutom finns det trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler där du kan njuta av lugna stunder utomhus. Inom räckhåll har du affärer, restauranger och caféer. Här bor du med närheten till kommunikationer som gör det enkelt att ta sig in till stadskärnan. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder fantastiska faciliteter såsom bastu och relaxavdelning i källaren. Här kan du varva ner efter en lång arbetsdag eller bara njuta av ett avkopplande moment när helgen närmar sig.

  • Balkong
Hästskovägen 23, Trångsviken, Krokoms kommun

Hästskovägen 23

Villa
Trångsviken, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 100 000 kr
116 + 65 m²
5 rum
979 m² tomt

Denna välplanerade och rymliga villa i Trångsviken erbjuder stora sällskapsytor, flera sovrum och ett rymligt kök som passar för den stora familjen eller för den som älskar att bjuda in vänner och bekanta. Den öppna spisen skapar en varm och inbjudande känsla, perfekt för kalla höst- och vinterkvällar. Från den väl tilltagna balkongen kan du njuta av Storsjöns glitter mellan trädtopparna, och den plana trädgårdstomten ger gott om plats för lek och avkoppling. Dessutom finns det ett dubbelgarage med ett praktiskt förråd/verkstad. Bergvärmen bidrar till att få lägre driftskostnader. Med sin utmärkta belägenhet erbjuder denna villa lugnet i byn och närheten Åre med skidåkning och byns puls. Gångavstånd till busshållplats.

Offerdalsvägen 4 A, Centralt, Krokoms kommun

Offerdalsvägen 4 A

Lägenhet
Centralt, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
225 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 834 kr/mån
6 923 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a belägen en halvtrappa upp i centrala Krokom. Här erbjuds du en perfekt kombination av komfort byns faciliteter runt hörnet. Den här bostaden är perfekt för dig som söker något mindre men ändå praktiskt. Med en yta på 32.5 kvadratmeter erbjuds du ett välplanerat rum där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Med en gemensam grillplats har du möjlighet att njuta av härliga sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Den centrala placeringen ger dig närhet till allt du behöver - kommunikationer, shopping och restauranger finns inom bekvämt avstånd.

Arågränd 49, Fjällmon,  nedre Torvalla, Östersunds kommun

Arågränd 49

Radhus
Fjällmon, nedre Torvalla, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 950 000 kr
116 m²
5 rum
158 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus beläget i området Fjällmon, nedre Torvalla. Med en bostadsyta på 116 kvadratmeter erbjuder detta hus utrymme för hela familjen. Radhuset har en genomtänkt planlösning och utstrålar funktion och komfort. Med totalt fem rum finns det gott om plats för både umgänge och privatliv. Du har även garage i länga och dessutom finns ett förråd i anslutning till entrén, som ger extra förvaringsmöjligheter. På baksidan har du en stor och härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Söker du skugga så har du möjighet att veva ner markisen. För barnfamiljen finns det gott om bekvämligheter med en pulkabacke och skidskobana i närheten för vinteraktiviteter. När det kommer till vardagliga behov finns det även en mataffär i närheten. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus i Fjällmon på en trivsam och bekväm boendemiljö med närhet till skolor, förskolor, mataffär och fantastiska möjligheter till friluftsliv.

Bye 211, Bye/Marieby, Östersunds kommun

Bye 211

Villa
Bye/Marieby, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 950 000 kr
188 + 16 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till detta gedigna och charmiga hus på landet, perfekt beläget på en lugn återvändsgränd med skogen och Svartsjöarna som granne. Här kan du njuta av den vackra naturen och en glimt av Storsjön samtidigt som du har närheten till stadens bekvämligheter. Bostaden erbjuder generösa 188 kvadratmeter och består av fem rum, perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar extra utrymme. Den välplanerade planlösningen ger en öppen och luftig känsla, samtidigt som varje rum är omsorgsfullt utformat för att skapa en harmonisk atmosfär. Balkongen som du når från de båda sovrummen ger dig möjlighet att njuta av solen och den vackra omgivningen, medan den inglasade altanen ger extra utrymme för sociala tillställningar året runt. En solterrass gör det möjligt att njuta av sommarens varma dagar och kvällar. Trädgården är vackert uppvuxen och erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling. Fiberanslutningen ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling, vilket är perfekt för både arbete och fritid. Ytterligare fördelar inkluderar ett förråd med ett mindre garage i det tidigare stallet, vilket ger extra utrymme för förvaring eller hobbyverksamhet. Du har även ett extra isolerat rum på loftet som kan inredas som ett gästrum eller ett spelrum för din tonåring. Detta naturnära och tryggt belägna hus är en perfekt oas för den som söker lugn och ro samtidigt som man har närhet till stadens puls. I Bye/Marieby-området finns skola, förskola, flera aktiviteter i byn såsom cykelstigar och skidspår vintertid samt närheten till centrum i Brunflo.

Brogränd 31, Karlsund, Östersunds kommun

Brogränd 31

Lägenhet
Karlsund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 685 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 628 kr/mån
25 530 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt där du kan njuta av lugnet samtidigt som du har närheten till stadens puls. Beläget i det eftertraktade området Karlsund i Östersund. Nu erbjuder vi denna 3-rumslägenhet en perfekt balans mellan bekvämlighet och avkoppling. Med en yta på 66 kvadratmeter är detta ett lämpligt boende för den moderna livsstilen. Lägenheten imponerar med en bra planlösning, en öppen spis och en trevlig fransk balkong. Här finner du även det fina badrummet som ger en extra touch. Det höga takhöjen ger rummet extra karaktär och skapar en känsla av rymd. På den mysiga innergården kan du koppla av och njuta vid uteplatsen och trädgårdsmöblerna eller bara koppla av med en bra bok i hängmattan. Med närheten till centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll, från shopping och restauranger till kulturella upplevelser. Så om du letar efter ett boende med ett bra läge, då behöver du inte leta längre.

  • Uteplats
  • Hiss
Hökbäck 125, Hökbäck/Lit, Östersunds kommun

Hökbäck 125

Villa
Hökbäck/Lit, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 200 000 kr
105 + 22 m²
4 rum
4 874 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hus med en härligt känsla och flera rum och byggnader. Här finns en härlig balkong där du kan njuta av solen och en underbar trädgårdstomt med gräsytor och bärbuskar som bjuder på både smakrika godsaker och vackra blommor. Gårdshuset som inrymmer garage med smörjgrop är perfekt för den händige eller varför inte det praktiska utrymmet med en varmbonad snickeriverkstad och extra förvaring på loftet. Dessutom finns ett uterum där du kan koppla av och njuta av naturen året om. Förutom carport och garage finns även ett skotergarage, vilket ger gott om plats för alla dina fritidsintressen. Det nyrenoverade badrummet ger en extra fräsch känsla till detta hem. Huset erbjuder på 105 kvadratmeter med fyra rum som du har gott om plats för att skapa ditt drömboende.

Tand 305, Tandsbyn, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tand 305

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 295 000 kr
117 + 60 m²
4 rum
5 395 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i det populära Tandsbyn. Här finner du ett hus med en fantastisk tomt, perfekt för dig som drömmer om en lummig trädgård. Bostaden är naturnära och utan insyn, vilket gör att du kan njuta av lugn och ro. Det finns även en trevlig altan och uteplats där du kan njuta av många soltimmar och härliga grillkvällar med familj och vänner. Idag finner du samtliga tre sovrum på samma våning, vilket ger en smidig och praktisk planlösning. Huset har även en oinredd övervåning som är förberedd för ytterligare två sovrum, ett badrum och ett allrum. Här finns möjligheten att förverkliga dina visioner och anpassa bostaden efter dina behov. Med en tomt på hela 5395 kvadratmeter sätter endast fantasin gränserna för vad som är möjligt. Njut av kvällssolen på altanen eller på förmiddagen på uteplatsen, för den med gröna fingrar finns det en imponerande trädgård och trädgårdsland med fruktträd, bärbuskar och mycket mer. Här kan du verkligen skapa din alldeles egna trädgårdsdröm. Tandsbyn är ett väldigt populärt område att flytta till, framförallt för barnfamiljer. Nu står det även klart att Tandsbyn kommer att få en helt ny F-6 skola. Tandsbyn är belägen ca 10 minuter ifrån Brunflo och ca 20 minuter ifrån Östersund, vilket betyder att här bor man med ett väldigt bekvämt avstånd till allt man kan tänka sig att behöva! I övrigt är Tandsbyn en väldigt levande bygd med mycket aktiviteter på närliggande bygdegård och idrottsplats, allt från fotboll, biovisningar, marknader till friidrott. Med sitt barnvänliga läge och närheten till naturen är detta ett perfekt ställe att kalla hemma. Denna bostad har alla förutsättningar att bli ditt nya drömboende! Missa inte chansen att göra detta hus till ditt eget!

Gäle 185, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gäle 185

Gård/Skog
Fåker, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 495 000 kr
106 + 85 m²
4 rum
38,4 ha tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina gård i Gäle i Fåker med ett boningshus om två plan. Här kan du finna en unik möjlighet att skapa ditt drömboende omgiven av vacker natur och fridfullhet. Med de härliga gräsytorna ges du möjlighet till lek och spel . På baksidan vetter gården mot ett skogsparti. Här erbjuds en ladugård, förrådsbyggnad, timmerhus och jordkällare samt ett charmigt äldre tvätthus nere vid bäcken. Du har även ett skifte ca 4 km från gården med skog som sträcker sig ner till strandkanten mot sjön Näkten. För den som älskar friluftsliv finns det även möjlighet till jakt och fiske i området då fastigheten har både jakt- och fiskerätt. I Grönvik finns en välsorterad mataffär, busshållplats med anslutningar till Östersund. I närheten har du tillgång till badplats ca 4 km från gården.

Visar alla 9