Mäklarhuset Östersund

Mäklarhuset Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolonivägen 3, null, Ragunda kommun
  • Imorgon kl 12:00

Kolonivägen 3

Villa
Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
825 000 kr
106 + 52,6 m²
5 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Kolonivägen 3, beläget i det lugna och naturnära Hammarstrand. Här bor man i ett lugnt område men väldigt lite trafik, den stora häcken hjälper till att skärma av tomten så man undviker insyn från grannar eller förbipasserande. Området är barnvänligt och den stora lummiga tomten bjuder in till mycket lek och aktivitet. Här bor man centralt och med närhet till allt som Hammarstrand har att erbjuda, vilket bidrar till en väldigt bekväm vardag. Vintertid bor du med ett bekvämt och nära avstånd till både skidspår och skoterled. Denna bostad har genomgått viss renovering de senaste åren. Bland annat har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum, perfekt för socialt umgänge och för att samla alla nära och kära. Denna villa om två plan har ett stort sovrum på entréplan och två mindre sovrum på det övre planet, samt ett rymligt allrum med utgång till balkong i bra solläge. Allrummet på det övre planet används idag som ett sovrum och kan med enkelhet omvandlas till 1-2 extra rum om behovet finns, perfekt för den större familjen eller för den som jobbar hemifrån. Garaget har plats för en bil och goda parkeringsmöjligheter finns på den stora garageuppfarten. I anslutning till garaget finns en elbilsladdare för enkel och smidig anslutning. För den trädgårdsintresserade finns äppelträd, vinbärsbuskar och mycket mer. Det finns gott om blomster och även ett mindre trädgårdsland, där det bland annat odlas potatis, jordgubbar och sallad. På tomten finns en lekstuga där barnen kan leka och låta fantasin flöda, det finns även ett förråd som också fungerar som vedbod och hundgård. Till huset finns en stor altan som sträcker sig runt knuten, här finns gott om plats för både matgrupp och loungemöblering. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Hammarstrand. Ett centralt beläget och barnvänligt boende med närhet till natur och aktiviteter året runt. Passa på att boka er visning redan idag!

  • Plus
Stenhuggargränd 23, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Stenhuggargränd 23

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
4 170 kr/mån
12 422 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och välplanerade 2:a i de populära låghusen i Lugnvik, Östersund. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt allt du behöver för att trivas. Lägenheten imponerar med sin fantastiska inglasade balkong som nås direkt från köket. Här får du en extra yta som kan nyttjas året runt och känns mer som ett extra rum. I anslutning till sovrummet finner du en stor och rymlig walk-in garderob, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Hallens ljusa och rymliga atmosfär välkomnar dig med stilfullt klinkergolv intill entrén. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring. Köket är välplanerat och rymligt, vilket gör det till en dröm för den matlagningsintresserade. Badrummet erbjuder både badkar och tvättmaskin, vilket gör vardagen både bekväm och smidig. I det generösa vardagsrummet finns det gott om plats för både vardagsliv och arbete, med möjlighet att skapa en kontorsdel om så önskas. Med detta läge har du närhet till mysiga promenadstråk ner mot Storsjöns strand, där du kan njuta av vacker natur och frisk luft och ett dopp. För dig som gillar att cykla finns det flera bra cykelvägar inom området samt goda bussförbindelser är det enkelt att ta sig in till centrum eller andra delar av staden. Denna bostadsrätt på 64 kvadratmeter erbjuder dig den perfekta kombinationen av bekvämlighet och livskvalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara boende.

  • Plus
Solberg 410 och 412, Solberg/Fyrås, Strömsunds kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Solberg 410 och 412, Solberg/Fyrås, Strömsunds kommun, bild 2
Solberg 410 och 412, Solberg/Fyrås, Strömsunds kommun, bild 3

Solberg 410 och 412

Villa
Solberg/Fyrås, Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
700 000 kr
128 + 34 m²
4 rum
7 670 m² tomt

Välkommen till denna egendom belägen i det idylliska Fyrås/Solberg strax innan Hammerdal. Här finner du en väl tilltagen tomt på hela 7670 kvadratmeter, med en vacker utsikt över Fyrsjön och ett naturskönt skogsparti i bakre delen av tomten. Perfekt för dig som älskar naturen. Här finns inte bara ett boningshus utan även ett charmigt gästhus, perfekt för att ta emot vänner och familj eller för att hyra ut som en extra inkomstkälla via Airbnb eller dyl. Dessutom erbjuds en vedbod/bakstuga, härbre, lekstuga. Allt du kan tänka dig för att skapa ditt drömboende. Det större boendet erbjuder en bostadsyta på 128 m²med fyra rum och gästhuset erbjuder 92 m² med ett sovrum och ett sovloft. Beläget i området är detta verkligen en unik möjlighet att få bo i harmoni med naturen och samtidigt ha bekvämligheten av Hammerdals närhet.

  • Premium
Taptogränd 5, Körfältet, Östersunds kommun

Taptogränd 5

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
3 778 kr/mån
15 323 kr/m²

Välkommen till trivsamma Körfältet. Adressen är Taptogränd 5, en välplanerad och rymlig lägenhet med trivsam planlösning. 2 rum och kök fördelat på 62 kvm med balkong. Mycket bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, en klädkammare samt källarförråd och matkällare. Balkong i ett insynsskyddat läge med sol från eftermiddag till kvällen. Här möts man av en rymlig hall med en klädkammare i anslutning. Ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Kök som är stilrent renoverat 2017 med plats för matbord. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med badkar. Även läget är utmärkt i ett lugnt område med närhet till naturen med flertalet skidspår och promenadstråk runt omkring. Gångavstånd till Lillänge köpcenter med allt man kan tänkas behöva. Bra bussförbindelse till Östersunds stadskärna och Mittuniversitetet eller varför inte ta en promenad eller cykeltur. I Brf Kusken finns tillgång till utegym, bakstuga, hobbyrum, vallabod och gästrum. I avgiften ingår både internet och kabel-tv. Dessutom är det gemensamhetsel. Gå gärna in på föreningens hemsida för att hitta mer information https://www.brfkusken.se/

  • Balkong
Norrlandsgatan 24, Bräcke, Bräcke kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 10:00

Norrlandsgatan 24

Villa
Bräcke, Bräcke kommun
Mäklarhuset Östersund
625 000 kr
175 + 45 m²
6 rum
1 264 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska 30-talsvilla belägen på Norrlandsgatan 24 i Bräcke. Här erbjuds en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna på entréplanet smälter samman med de rymliga sovrummen på ovanvåningen. Med högt i tak och öppen planlösning får du en känsla av rymd och ljusinsläpp från de stora fönstren. Med lite kärlek och krafttag kan detta bli ett riktigt drömboende för den händige. Denna charmiga villa erbjuder rejäla rum och flera uteplatser där du kan njuta av den fantastiska lummiga trädgården. Dessutom finns ett fristående rymligt garage med gott om utrymme för hobbyverksamhet. På källarplanet finns rejäla källarutrymmen samt ett stort gästrum. Köket är väl bevarat med moderna inslag och här kan du skapa läckra måltider samtidigt som du njuter av trädgårdens vackra fontän. Med ekonomisk uppvärmning blir boendet både bekvämt och kostnadseffektivt. Denna villa är perfekt för dig som söker ett ekonomiskt boende i Jämtland. Centralt placerad och med all tänkbar service runt hörnet. Med sin fantastiska charm och otroliga sociala ytor är det här hemmet en dröm som kan bli din verklighet. Missa inte chansen att få bo i denna underbara villa på Norrlandsgatan 24 i Bräcke.

  • Plus
  • Energieffektiv
Brunflovägen 13, Odenslund, Östersunds kommun

Brunflovägen 13

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 175 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2
2 476 kr/mån
28 659 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga etta belägen i populära Odenslund. Med sitt perfekta läge är denna bostad ett drömhem för dig som vill bo nära centrum. Brunflovägen 13 erbjuder inte bara närhet till stadens puls, men också närhet till både gym, café, restauranger och ett bageri. Dessutom har du gott om grönområden och promenadvägar att utforska i området. Lägenheten är på 41 kvadratmeter. Har genomgående fina ytskikt. Varje kvadratmeter i detta hem är planerad med noggrannhet och omsorg, vilket resulterar i en rymlig och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn. Hall med utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Direkt till höger en sovalkov. Denna yta kan också användas som arbetshörna eller walk in closet om så önskas. Vidare in ett ljust och härligt vardagsrum med plats för såväl säng som soffa. Här finns också flertalet garderober. Mysiga rum som bjuder in till avkoppling och umgänge. Köket är stilrent med gott om förvaring, generösa arbetsytor och diskmaskin samt en trevlig matplats framför fönster. Helkaklat badrum utrustat med dusch. Utöver förvaring i lägenheten finns ett tillhörande förråd till lägenheten. Här bor du i en välskött förening där flera utav de större renoveringarna är gjorda. I föreningen finns många gemensamma ytor för medlemmar att nyttja som tex relaxavdelning med bastu, träningslokal, hobbyrum, samlingslokal och övernattningsrum utrustat med två bäddar, pentry, dusch och toalett. Bra avgift där värme, vatten, Tv-basutbud, internet, bostadsrättstillägg samt hushållsel ingår i avgiften. Föreningen har en egen hemsida https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/gullvivan/bo-i-bostadsratt/ Perfekt bostad för dig som söker ditt första boende, är student eller planerar att pendla. Välkommen att anmäla er till visningen.

Skogstorpsvägen 1, Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun
Skogstorpsvägen 1, Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Skogstorpsvägen 1, Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Skogstorpsvägen 1

Villa
Mosebacken/ Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
13 495 000 kr
264 + 70 m²
7 rum
2 283 m² tomt

Missa inte chansen att flytta in i detta unika och fantastiska boende med pool, Spa-bad samt egen båtplats i områdets marina! Läget är mycket attraktivt. Mosebacken är ett nytt villaområde i lugnt och naturnära läge på Frösön, beläget ca 4,5 km från Östersunds centrum och 4 km från skola och förskola. Här finns gott om stigar för promenader, löpning, cykling samt snöskoter. På endast 15 minuter tar du dig till flygplatsen, vilket möjliggör för snabba och smidiga resor och du tar dig till fjällvärden på enbart en dryg timmes bilfärd. Högt beläget på Mosebacken invid Frösöns nordöstra strand, i första led, ligger denna exklusiva och representativa villa om 264 kvm byggd 2018. Villan erbjuder ett tydligt formspråk utan kompromisser på varken arkitektur eller materialval. När du närmar dig möts du av en makalös utsikt över Storsjöns glittrande vatten. Efter parkerat framför trippelgaraget kliver du ut på stenläggningen med en förnimmelse av skärgårdsmiljö där bryggan löper ut emot Storsjöns vy omgiven av natursten. Framför villan går du in på en lång och harmonisk entréveranda bestående av skråskruvad sibirisk lärk, omgiven av en delvis insynsskyddad pergola. Här kan du sitta och njuta av solen. När du öppnat den ståtliga pardörren och gått in i hallen möts du av ett lugn och en otrolig utsikt ut över Storsjön genom de stora fönsterpartierna. Höjden på våningsplanet är 2,6m. Former och färger harmoniserar och materialen är med säker hand utvalda för att passa både stil och funktion. I det stora köket från danska Kvik möts du av en rymd, en gedigen köksö i kvartskomposit från Spanska Silestone samt integrerade vitvaror från Siemens exklusiva Studio-Line serie. Mellan köksön och de 4m vikbara 3-glasdörrarna från tyska Schüco finns utrymmet för härliga familjemiddagar. Med vikdörrarna öppnade uppenbarar sig en känsla av indoor/outdoor kitchen. I centrum står en vacker kamin klädd i norsk natursten där elden sprider sitt ljus genom den 90-gradiga glasluckan. Invid kaminen står en arkitektritad trappa i svart ek och fyller rummet som en egen möbel. Ljuset från övre våningens stora fönsterpartier stålar ner längs trappen och du behöver knappt släppa blicken över Storsjön på vägen upp till övre plan. På övre planet med 2,6m takhöjd ligger husets sällskapsrum i direkt anslutning till trappen. När du blickar ut genom de stora fönsterna möts du av Offerdalsfjällen. Härifrån tar du dig ut på den stora terrassen och kan avnjuta de sena sommarkvällarna i loungegruppen till en blodröd solnedgång. Till höger om trappen kommer du in till villans egen mastersvit om 55 kvm. Här vaknar du upp till soluppgångar genom de stora fönsterna, kanske en frukost i soffgruppen med utsikt över spegelblanka Storsjön. Även härifrån tar du dig ut på terrassen. I sviten finns en walk-in closet samt ett väl tilltaget badrum med dubbla regnduschar, dubbla handfat i italiensk natursten, bänkskiva i polerad kvartskomposit, italiensk klinkers samt en svartlackad bastu med fondvägg i klinker och en utsikt mot Storsjön. I villan finns ytterligare 5 sovrum, 2 badrum, Tv-hörna samt groventré med all teknik. Villan pryds med ett parkettgolv av plank i vit ask. På tomten om 2 283 kvm kan man spendera många timmar tillsammans med vänner och familj. På sjösidan väntar en stor terrass i etager och en pool om 8x4 meter med ett motordrivet pooltak. Terrassen, utav skråskruvad sibirisk lärk, erbjuder flera olika rum. Poolhäng, ett avslappnande Spa-bad, middag utomhus eller bara hänga i gungorna. Från terassen når du en avkopplande yta bestående av ett växthus och odlingslådor under pergolan. Här finns vatten, el och avlopp förberett för ett ev. attefallshus. Vid poolen finner du ett poolhus där du kan förlänga de fina sommarkvällarna till områdets bästa solnedgång. Här finns en toalett samt en utomhusdusch. Tomtens gräsytor inbjuder till lekar, och vid äppelträden kan du sitta och njuta. Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning av denna unika villa!

  • Premium
  • Energieffektiv
Laxsjö 835, Laxsjö, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Laxsjö 835

Fritidshus
Laxsjö, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
795 000 kr
55 m²
2 rum
1 312 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus beläget i det natursköna Laxsjö i Föllinge. Här kan du njuta av en härlig utsikt över fjällen och sjön direkt från din inglasade altan eller på den överbyggda altanen där du kan du koppla av i badtunnan och njuta av lugnet och stillheten i området. Stugan är fördelad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett fräscht badrum som inrymmer både dusch och tvättmaskin samt ett sovrum. Med gäststugan på ca 15 kvadratmeter, som byggdes 2015, finns det gott om plats för både familj och vänner att komma och hälsa på. Här finns flera sängplatser och en mysig uteplats vid entrén. Här erbjuds även fiberanslutning, vilket gör att du kan vara uppkopplad och ha snabb internetuppkoppling även på din semester. För den som gillar vinteraktiviteter finns det möjlighet att åka längdskidor och ta en skotertur i området. Med en total boyta på 55 kvadratmeter och en tomtarea på 1312 kvadratmeter finns det gott om utrymme att verkligen koppla av och njuta av livet. Missa inte chansen att äga detta underbara fritidshus i Laxsjö.

Kopparslagargränd 28, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kopparslagargränd 28

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 250 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 987 kr/mån
16 779 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a i markplan belägen i det populära området Lugnvik i Östersund. Med sina genomgående fina ytskikt och ljusa interiörer erbjuder denna bostad en trivsam och hemtrevlig känsla redan när du kliver in genom dörren. Det renoverade och ljusa köket är perfekt för den matlagningsintresserade med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme samt bra arbetsytor. Badrummet är rymligt och modernt inrett och utrustat med extra förvaring samt förberett för tvättmaskin. Bostaden har två rymliga sovrum, varav det ena har en utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av under ljumma sommarkvällar. Balkongen ger dig också möjlighet till en privat och insynsskyddad utomhusyta att njuta av. Med detta läge har du närhet till mysiga promenadstråk ner mot Storsjöns strand, där du kan njuta av vacker natur och frisk luft och ett dopp. För dig som gillar att cykla finns det flera bra cykelvägar inom området samt goda bussförbindelser är det enkelt att ta sig in till centrum eller andra delar av staden. Denna bostadsrätt på 74.5 kvadratmeter erbjuder dig den perfekta kombinationen av bekvämlighet och livskvalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara boende.

  • Plus
Sjövägen 136,, Brunflo, Östersunds kommun

Sjövägen 136,

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 253 kr/mån
14 375 kr/m²

Välkommen till denna trendigt renoverad gavellägenhet med en imponerande utsikt. Här kan du flytta in direkt och njuta av ett modernt, ljust hem med generöst tilltagna rum. Den här hörnlägenheten ger extra mycket ljus i hallen och skapar en trevlig atmosfär att komma hem till varje dag. Läget är perfekt för dig som älskar naturen. Med Storsjön och badstranden bara en kort promenad bort kan du njuta av soliga dagar vid vattnet och härliga promenader längs Brunfloviken där det även finns elljusspår, bike-park och cykelväg in till Östersund. Lägenheten har även praktiska förrådsutrymmen intill entrén, vilket ger dig extra förvaringsmöjligheter för dina tillhörigheter. Föreningen är välskött och stabil, och du har även tillgång till förråd och tvättstuga i samma byggnad för extra bekvämlighet. Dessutom har bostadsrätten över 10 000 kr i fonden, som kan nyttjas för framtida projekt. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till all service man kan tänkas behöva. Matvaruaffärer, konditori, pizzeria, träningscenter, hälsocentral, badhus, apotek, skolor och förskolor alldeles i närheten. Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Med närhet till naturen och elljusspår kan du njuta av friluftsliv året runt. Den höga placering som den här bostaden har, ger en fantastisk utsikt över omgivningarna där du kan njuta av vacker natur och solnedgångar. Lägenheten har en totalyta på 80 kvadratmeter och består av tre rum, vilket ger dig gott om utrymme att inreda efter dina egna önskemål. Välkommen till Sjövägen 136 i Brunflo.

  • Plus
Stenhuggargränd 8, Lugnvik, Östersunds kommun

Stenhuggargränd 8

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
880 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 957 kr/mån
11 812 kr/m²

Välkommen till populära Lugnvik och denna välplanerade 3;a på 74.5 kvm. Lägenheten är ljus och hemtrevlig och belägen i markplan. Här når du bostaden enkelt. Vilket gör det både smidigt och bekvämt att komma hem. Ett förråd i direkt anslutning till bostaden, flertalet garderober som rymmer mycket förvaring och en generöst tilltagen inglasad balkong som delar av året upplevs som ett extra rum. Här möts du av en hall som rymmer både avhängning av ytterkläder och egen förvaringsmöbel. Centralt belägen i bostaden, som sedan leder vidare till samtliga rum. Vardagsrummet når du både från hallen och köket. Två sovrum i bra storlek varav det ena tar dig till den härliga inglasade balkongen. Ett ljust kök med plats för matbord intill fönstret samt ett rymligt badrum med badkar och tvättmaskin. Bostadsrättsföreningen erbjuder medlemmarna bastu, gym, övernattningsrum och LAN-rum. Läs mer om föreningens lokaler och bokning på http://www.ostersundshus18.se Föreningen har gemensamhetsel, det innebär att du inte behöver stå för de fasta kostnaderna utan enbart det du förbrukar. En trevlig innergård med möjlighet för umgänge, grillning och lek. Här bor du bekvämt ett stenkast till skola, förskola, matvaruaffär, pizzeria, strövområden, elljusspår, samt en kort promenad ner till Storsjön. Endast några kilometer från Östersund centrum. Bra kommunikation eller en smidig expresscykelväg tar dig hela vägen till centrala Östersund. Välkommen att anmäla er till visningen.

Gulsparvvägen 16, Brittsbo, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gulsparvvägen 16

Radhus
Brittsbo, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
2 595 000 kr
99 m²
4 rum
5 550 kr/mån
26 212 kr/m²

Nu kan vi på erbjuda ett av de fina bostadsrättsradhusen på gavel i 2 plan med en mysig trädgårdstomt på lugna och barnvänliga Brittsbo. Stort plus för både altan på framsidan och två uteplatser på baksidan. Här får du ett mycket smakfullt hem där stil och funktion går hand i hand. Materialvalen är stilrena, smakfulla och genomtänkta, där er stil och möbler är lätta att passa in. Här erbjuds bra balans mellan det sociala och privata med ett entréplan som är vigt åt social gemenskap med nära och kära. Välkommen till Gulsparvvägen 16. Planlösningen är optimalt disponerad för en familj genom sovrumsavdelningen på övre plan. Här finns tre sovrum, ett allrum med utgång till balkong. Entréplan bjuder på trevliga sällskapsytor såsom kök och vardagsrum. Den moderna, öppna planlösningen möjliggör flera olika möbleringsalternativ med plats för såväl soffgrupp som matplats . Vi hittar dessutom utgången till den mysiga baksidan med två altandäck och gräsmatta. Här finns möjligheter för den trädgårdsintresserade eller plats för barnens spring och lek. I bostaden finns två helkaklade badrum, ett på vardera plan. Varav det på entréplan är en kombinerad tvättstuga med tumlare och tvättmaskin. Hall med mycket bra förvaring i garderober med skjutdörrar. Detta barnvänliga område ligger ca 5 km norr om Östersunds centrum, med mycket bra bussförbindelse och cykelvägar in till stan. I närheten finns både förskola och skola. Ett drömläge då det i direkt anslutning till bostadsområdet även finns elljusspår, pulkabacke med grillplats samt fina natur- och strövområden. Dessutom bara en kort promenad ned till Storsjöns strand. Här är det bara att flytta in och börja njuta av ytorna!

  • Balkong
Månsåsen 806, Månsåsen, Åre kommun

Månsåsen 806

Fritidshus
Månsåsen, Åre kommun
Mäklarhuset Östersund
695 000 kr
122 m²
3 rum
2 099 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med en rad vackra detaljer som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Efter att ha stått tomt i många år har detta hus äntligen fått nytt liv och väntar nu på att bli älskat igen. Med sin unika karaktär och potential kan detta hem på landsbygden även omvandlas till ett permanentboende, om så önskas. Denna lilla pärla utstrålar karaktär och historia. Beläget i det fridfulla området Månsåsen, erbjuder denna bostad enastående vyer över det omgivande landskapet. Varje morgon kommer du att vakna upp till hänförande panorama. Fastighetens storlek kan vara blygsam, men dess möjligheter är oändliga. Med din kreativitet och vision kan du skapa ditt eget paradis här. Tänk dig att ha en trädgård där du kan njuta av sommarens solsken eller kanske utvidga huset för att skapa mer utrymme för vänner och familj. I bostaden möts du av fina plankgolv, vackra fönster, pardörrar, flera platsbyggda förvaringsutrymmen. Entréplan med hall, vardagsrum, kök, matrum samt wc med förbrännings toalett en trappa upp en möblerbar övre hall, ett rymligt sovrum, badrum med duschkabin samt två mindre rum som kan användas som klädkammare eller för extra sovplatser. Tomten är generöst tilltagen med en yta på 2099 kvadratmeter och här finns även en lada. Tidigare använd som garage, snickarbod och sommarbostad. I ladan finns en vedspis som behöver ses över innan användning. Så, om du längtar efter ett fritidshus med vackra detaljer, som står redo att bli förvandlat till något ännu mer fantastiskt, då är detta huset för dig. Ta chansen att skapa ditt drömboende och upplev lugnet och skönheten som detta område har att erbjuda. Välkommen till Månsåsen 806! Området erbjuder vackra vyer och fantastiska möjligheter till friluftsliv. Här finns möjlighet till bad, fiske och nätverk av vandrings- och cykelleder. Närhet till Vällvikens ångbåtsbrygga med småbåtshamn, gästhamn, badplats och grillplats. Närmaste livsmedlesbutiken har du i Myrviken endast 5 minuter med bil. Söker du fjälltoppar så finns Bydalsfjällen och Gräftåvallen ca 40 km och till Åre är det ca 90 km. Östersunds stadskärna ligger ca 50 kvm från Månsåsen.

  • Plus
Fröjavägen 12a, Frösön, Östersunds kommun

Fröjavägen 12a

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 025 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 823 kr/mån
18 142 kr/m²

Välkommen till denna lättmöblerade 2:a med en öppen planlösning som skapar en härlig rymd och ljus. Här finner du även en insynsskyddad balkong som vetter mot en harmonisk innergård, perfekt för avkoppling och rekreation. Köket är fräscht och lättarbetat, vilket underlättar vardagen. Boendet är beläget i det harmoniska Frösödal med närhet till Storsjön, vacker natur och matbutik. I denna stabila och otroligt lågt belånade förening kan du känna dig trygg och trivas. Dessutom har lägenheten över 4 500 kr i inre fonden. Badrummet är rymligt och beklädd med klinkers och kakel. Dessutom finns det mysiga promenadstråk i närheten, perfekt för motion eller avkoppling. Bostaden har en yta på 56.5 kvadratmeter och är belägen på Fröjavägen 12a i Frösön. Belägen i lugnt och efterfrågad område med härliga omgivningar. Detta är ett underbart alternativ för dig som söker ett bra boende med närhet till natur och bekvämligheter. Hoppas vi ses på visningen.

Fröjavägen 11c, Frösön, Östersunds kommun
  • Borttagen före visning

Fröjavägen 11c

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 650 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
4 763 kr/mån
18 333 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Rödögården 623, Rödön, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rödögården 623

Villa
Rödön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
3 250 000 kr
70 + 3 m²
3 rum
1 274 m² tomt

Missa inte denna mycket trevliga 1-plansvilla med fantastiskt läge på mysig välskött trädgårdstomt omgärdad av stenmur. Tycker du om att odla finns här trädgårdsland och sommarvatten för vattning, odlingslådor, bärbuskar och ett lyxigt växthus med indragen el och vatten. Villan med sina två sovrum och härliga sociala ytor i form av kök och vardagsrum är perfekt i storleken för en familj på 1-3 personer. Allt ligger praktiskt samlat i ett och samma plan med fina vitlaserade ekgolv, ljus modern färgsättning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med kamin, stor altan och stort badrum/tvättstuga med kakel och klinker. Här finns även ett vidbyggt garage som nås direkt från huset samt ett förråd på tomten. Från tomten är det delvis utsikt över Storsjön och Oviksfjällen samt gångavstånd till Storsjöns strand med rätt till bad och båtplats. Populära Rödön med dess vackra läge och lantliga känsla erbjuder en fantastisk by-gemenskap med mycket nybyggnation beblandat med äldre bebyggelse. Här finns en aktiv sportklubb, bygdegårdsförening, kyrka och byalag som anordnar en mängd olika aktiviteter för stora och små, såsom träning i olika former, rundvandringar, marknader, fester mm. I området finns även pumptrack, badplats, fotbollsplan, isrink, elljusspår och vintertid skottas det på isen för promenad, skridsko- och skidåkning. Allt detta endast 20 minuters bilfärd från centrala Östersund och 10 minuter till Åre/Östersund Flygplats. Varmt välkommen att höra av dig med intresseanmälan eller för mer info!

Gäle 185, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gäle 185

Gård/Skog
Fåker, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 000 000 kr
106 + 85 m²
4 rum
38,4 ha tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina gård i Gäle i Fåker med ett boningshus om två plan. Här kan du finna en unik möjlighet att skapa ditt drömboende omgiven av vacker natur och fridfullhet. Med de härliga gräsytorna ges du möjlighet till lek och spel . På baksidan vetter gården mot ett skogsparti. Här erbjuds en ladugård, förrådsbyggnad, timmerhus och jordkällare samt ett charmigt äldre tvätthus nere vid bäcken. Du har även ett skifte ca 4 km från gården med skog som sträcker sig ner till strandkanten mot sjön Näkten. För den som älskar friluftsliv finns det även möjlighet till jakt och fiske i området då fastigheten har både jakt- och fiskerätt. I Grönvik finns en välsorterad mataffär, busshållplats med anslutningar till Östersund. I närheten har du tillgång till badplats ca 4 km från gården.

Hägra 205, null, Krokoms kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Hägra 205

Gård/Skog
Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
4 800 000 kr
203 m²
7 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska och välskötta gård i Dvärsätt! Erbjuder inte bara en idealisk plats utan också en fantastisk livsmiljö med alla bekvämligheter inom räckhåll. Inte bara sköna promenader bland skog, hästar och vackra vyer utan också promenadavstånd till Krokoms centrum, förskola och skola. En fin ladugård som erbjuder möjligheter för djurhållning och med en mark på hela 2,4 hektar har du gott om egen betesmark. Denna gård är verkligen en pärla med allt du behöver för ett harmoniskt och naturnära boende. Där ett elegant och stilrent bostadshus står i centrum, här har i princip allt renoverat från 2020 till idag. Här möts du av en inbjudande hall som genast ger dig en känsla av hemtrevnad. Det mysiga köket är perfekt för den matlagningsintresserade med sin centrerade köksö, där du kan samlas med familj och vänner för att njuta av goda stunder tillsammans. Intill köket finner du ett rymligt matrum, perfekt för festliga tillfällen och långa middagar. Vardagsrummet är utrustat med en värmande braskamin, som skapar en härlig atmosfär under kalla vinterkvällar. Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Sovrummet är en fröjd för ögat, med en underbar utsikt över ängar och omgivande natur. Här vaknar du upp varje morgon till en fantastisk vy som ger dig en lugn och harmonisk start på dagen. Tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter och en arbetsbänk, perfekt för att hålla ordning och reda och badrum med dusch. En trappa upp finns ett stort allrum och tre sovrum i olika storlekar, klädkammare och förråd. Fastigheten har en trevlig gårdsbild . Villan är omgiven av en stor tomt med en ladugård i mycket fint skick. Här finns två boxar, hobbyrum, snickeri, förvaring och garage. Växthus/uterum en härlig byggnad att odla, fika och umgås med vänner och familj. En rymlig jordkällare. På gården finns även en fantastiskt fin bakstuga, komplett med en vedspis och en bakugn för att tillaga ditt eget tunnbröd. Här kan du verkligen utforska konsten att baka på traditionellt vis och njuta av doften av nybakat bröd som sprider sig i hela huset. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika tillflyktsort där möjligheterna är oändliga. Välkommen till Hägra 205!

  • Plus
Västbyn 128, Västbyn/Frösön, Östersunds kommun

Västbyn 128

Fritidshus
Västbyn/Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 775 000 kr
2 rum
1 525 m² tomt

Välkommen till ett riktigt smultronställe, ett magiskt sommarparadis för dig som gillar natur, lugn och ro. Här har du möjlighet att lämna vardagsrutinerna bakom dig och ta dagen som den kommer. Detta mysiga ställe ligger endast ett stenkast från Storsjön där det finns servitut på både båt- och badplats. Därav tar du dig enkelt ut på sjön för en skön fisketur eller slå läger någonstans för bad och trivsel. Här erbjuds en charmig timmerstuga med fiber, el och vatten indraget. Dusch, disk och tvättmöjligheter i sidobyggnad. Är drömmen att bosätta sig här permanent så finns även den möjligheten då flera andra i området redan valt detta upplägg. Vatten och avlopp finns via samfällighetens anläggning är redan betald av säljaren. Utöver detta har du dessutom ett optimalt pendlarläge med enbart ca 15 minuter in till centrala Östersund och bara några minuter till Åre/Östersund flygplats. Varmt välkommen att höra av dig för visning. Måste ses!

Rådhusgatan 97 C, null, Östersunds kommun

Rådhusgatan 97 C

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 200 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
20 870 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrätt på Rådhusgatan 97 C i Östersund. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök. Perfekt för den som söker ett praktiskt boende med närhet till allt och goda kommunikationer. Förutom det fantastiska läget erbjuder bostaden även ett fint renoverat kök, med goda förvaringsmöjligheter och mysigt burspråk där matbord får plats. Det rymliga vardagsrummet erbjuder både plats för större matplats samt soffgrupp, balkong i bra solläge där du kan njuta av frisk luft i eftermiddagssolen. Vidare erbjuder lägenheten ett sovrum med plats för dubbelsäng, samt 2 garderober. Badrum med kaklade golv och väggar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Bostadsrättsföreningen är populär och välskött med en stabil ekonomi, till lägenheten finns en inre reparationsfond om cirka 17 000 kr. Vilket betyder att man med enkelhet kan sätta sin egen prägel på bostaden. I området finns det bra kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Här finns även gott om restauranger runt hörnet, samt närhet till mataffär, skola och förskola. Ta chansen redan idag och kontakta oss för att boka en visning!

Mörtån 138, Mörtån, Stugun, Ragunda kommun

Mörtån 138

Villa
Mörtån, Stugun, Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
2 100 000 kr
150 + 60 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till detta charmiga sekelskifteshus beläget i det idylliska området Mörtån i Stugun. Här möts du av välbevarade detaljer från förr som verkligen ger en unik och karaktärsfull känsla. De höga taken skapar en luftig och rymlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Med stora fönster släpps ljuset in och skapar en behaglig och trivsam hemmakänsla. Njut av soliga dagar och varma kvällar på den trevliga uteplatsen som erbjuder generösa soltimmar. Här kan du blicka ner mot älven och stillheten. Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till både lek och avkoppling, perfekt för både barn och vuxna. Med en total yta på 150+60 kvadratmeter i två plan finns gott om plats för hela familjen. Bostaden är belägen i en fridfull och naturskön miljö, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av naturens lugn och samtidigt ha närhet till centrala Stugun där du hittar bekvämligheter och service. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt drömhem. Här finns potential för att skapa något alldeles extra. Timmerbastu och brygga nere vid Indalsälvens strandkant.

Ängevägen 1, null, Strömsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ängevägen 1

Villa
Strömsunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 095 000 kr
136 + 24 m²
6 rum
2 412 m² tomt

Välkommen till ett sekelskiftes liknande, väl underhållen villa med låga driftkostnader tack vare bergvärmen. Hela entréplan sprudlar av sociala ytor med ett rymligt lantligt kök med vedspis, anslutande matrum, nyrenoverat och stilfullt vardagsrum med kamin, badrum och tvättstuga. Det vackra burspråket tillsammans med hallen, med sin höga takhöjd, välkomnar en och höjer förväntningarna till topp. Även övre plan har tilltagen takhöjd och erbjuder ett ljust allrum med utgång till balkong samt ett angränsande mindre rum som passar utmärkt som barnkammare eller gästrum. Återstående yta är praktiskt fördelad på två delar. Ena delen består av föräldrasovrum med badrum i direkt anslutning. Och andra delen av två stora sovrum som sammanbinds av praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Dessutom har bostaden en mysig veranda i amerikansk stil. Facit, efter dem höga förväntningarna i början av husesynen? Helt klart godkänt!

  • Plus
Krondikesvägen 48a, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 48a

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
925 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 249 kr/mån
16 087 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad belägen på Krondikesvägen 48a i det populära området Blomängen. Högst upp i byggnaden har vi denna oslipade diamant och därmed möjlighet att skapa en egen drömbostad. Lägenheten är på 57.5 kvadratmeter och består av två rum och kök. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Direkt till höger har vi sovrummet med en generös klädkammare i anslutning. Längre in i bostaden har vi badrummet med badkar och fönster rakt fram. Till höger har vi ett öppet och tilltalande kök från 2010 med plats för köksbord intill fönster. Till vänster via pardörrar har vi det ljusa och rymliga vardagsrummet som leder ut till den inglasade balkongen. Balkongen upplevs som ett extra rum och en självklar plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till livsmedelsbutik samt café. Promenad- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna och Lillänge köpcentrum. Mysig innergård med utrymme för grillkvällar eller annan aktivitet. I föreningen finns gym, festlokal, hobbyrum, övernattningsrum med fullt utrustat kök, relaxrum, bastu och bakstuga. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. Välkommen att anmäla dig till visningen.

Fjällbyn 356, Åkersjön, Krokoms kommun

Fjällbyn 356

Radhus
Åkersjön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 425 000 kr
60 m²
3 rum
270 m² tomt

Välkommen till det snösäkra skoterparadiset Fjällbyn i Åkersjön! Missa inte denna pärla! Passar utmärkt både för den aktiva familjen som vill njuta av allt som fjällvärlden har att erbjuda, men även för de som endast söker en lugn och avkopplande tillflyktsort i en vacker miljö. Här är man välkommen in i ett välskött fritidshus med stor och ljus hall med bra förvaring att hänga av sig ytterkläder och utrustning. Här finns i övrigt två sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning och braskamin. Från köket nås även ett uterum med stora fönster och milsvid utsikt mot fjällvärlden. Allt är smakfullt inrett i ljusa och moderna färgval och genomgånget under senaste åren. 2 skotergarage, förråd, bastutunna samt lekstuga. I Åkersjön fångar du dagen mer fartfyllt på skotern för utflykter med miltals skoterleder och fjälltoppar att utforska. Men här har du även fina skidspår precis runt knuten och kan avnjuta den vackra miljön och de snötyngda granarna med avkoppling eller träning. I närområdet erbjuds även utförsåkning med 1500 m släplift, två nedfarter, skiduthyrning och skidskola mm. Här trivs du både sommar som vinter med fina fiskemöjligheter året runt och vandringsleder bär- och svampplockning under sommar och höst. Varmt välkommen på visning!

Stuguvägen 30, Centralt, Östersunds kommun

Stuguvägen 30

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
4 279 kr/mån
32 292 kr/m²

Missa inte denna drömlägenhet i helrenoverat och genomgått sekelskifteshus med gångavstånd till centrala Östersund och bussförbindelser utanför knuten. Lägenheten är fint och exklusivt renoverad i klassisk stil med otroligt rymlig balkong. Denna välplanerade tvåa i toppskick är belägen på första våningen där samtliga rum ligger lugnt placerade in mot innergården utan insyn. Lägenheten är belägen i populärt område med gång och cykelavstånd till Östersunds centrum där all tänkbar service finns tillgänglig. Lättsamt både om man vill gå på bio eller äta ute. Nära till Jämtlands gymnasium, tågstation och busstation. Endast en kort promenad bort till två fina parker. Vill man njuta av Storsjön så rekommenderas badhusparken samt därifrån anslutande motionsstråk i alla riktningar. Även närhet till skidstadion för er som gillar längdåkning. Välkomna att lämna intresseanmälan till fastighetsmäklaren - denna pärla vill ni inte missa!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 34