Mäklare Linda Lydén

Linda Lydén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödögården 905, Rödön, Krokoms kommun

Rödögården 905

Tomt
Rödön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 395 000 kr
1 401 m² tomt

Sista chansen att bygga just ditt drömhus på den enda kvarvarande obebyggda tomten i området. Belägen på omtyckta och vackra halvön Rödön med högt vackert läge med lantlig känsla nära skog och mark endast några minuter från Storsjöns strand med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Generös byggrätt och alla anslutningsavgifter till VA, el, slitage väg osv är förutbetalda och ingår i priset. Här erbjuds det bästa av alla världar, kom och bli en i Rödöns fantastisk by-gemenskap i levande bygd under utveckling med mycket nybyggnation beblandat med äldre bebyggelse. Ta dig tid för rekreation i lugna vackra naturområden och aktivera dig med sportklubben, bygdegårdsförening eller byalaget som anordnar en mängd olika aktiviteter som träning för stora och små, marknader, fester mm. I området finns även pumptrack, badplats, fotbollsplan, isrink, elljusspår och vintertid skottas det på isen för promenad, skridsko- och skidåkning. Allt detta endast 20 minuters bilfärd från centrala Östersund och 10 minuter till Åre/Östersund Flygplats. Varmt välkommen att höra av dig för mer info eller visning!

Klevfjällsvägen 15, Gräftåvallen, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klevfjällsvägen 15

Tomt
Gräftåvallen, Bergs kommun
Mäklarhuset Östersund
490 000 kr
2 013 m² tomt

Drömmer du också om en egen stuga i fjällen? Nu kanske just din dröm blir sann! Missa inte denna rejäla och skyddade tomt om hela 2013 kvm med hörnläge längst in vid fjällets fot i Klevfjällsbyn, Gräftåvallen. Vintertid erbjuds här fina skoterleder, fiske och skidåkning både utför och på längden. På sommaren och hösten åker kanske ryggsäcken på för en härlig fjällvandring med bär- och svampplockning som lockar. Oavsett årstid är det alltid ett plåster för själen att vara ute i naturen och dess lugnande miljö. Denna tomt har väg till tomtgräns och en liten fjällbäck som rinner precis utanför i nederkant av tomten. Här finns även ett färdigt bygglov på ett 1-planshus om 70 kvm. Varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

Huvulsviken 180, Rödön, Krokoms kommun

Huvulsviken 180

Tomt
Rödön, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
300 000 kr
1 615 m² tomt

Drömmer du om att bygga eget? Nu finns möjlighet att göra det på denna trevliga naturtomt med lugnt och enskilt läge. Tomten ligger inte långt från Storsjön och har servitut för in- och utfart till allmän väg. Tomten är belägen ca 30 minuters bilresa från centrala Östersund. Fiberanslutning är beställt. Varmt välkommen att höra av dig för mer info eller visning!

Visar alla 3