Mäklare Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Litsvägen 4a, Karlslund, Östersunds kommun
  • Ons 30 okt kl 17:00

Litsvägen 4a

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
925 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 466 kr/mån
28 906 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet i omtyckta Karlslund! Med en yta om 32 kvadratmeter har denna tidigare etta omvandlats till en stilfull tvåa, perfekt för förstagångsköparen, studenten eller den mindre familjen. Direkt vid entrén möts du av hallen som leder dig in i det ljusa allrummet med härligt ljusinflöde från två väderstreck. Här finner du även det separata sovutrymmet, perfekt för avskildhet och lugn. Arbetsköket är stilrent och erbjuder gott om förvaringsutrymme för köksredskap och matvaror. Den stilrena renoverade badrummet är utrustat med duschmöjlighet och ger en fräsch känsla. Dessutom finns det en fräsch tvättstuga i källaren, vilket underlättar vardagen. Föreningen är välskött och har bundna lån med låg ränta, där ena lånet löper ut 2026. Innergården är lugn och fin, perfekt för avkoppling och gemenskap. Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver. Här finner du gymnasium, universitet och Östersunds centrum inom det absoluta närområdet. Missa inte chansen att äga denna charmiga och välplanerade bostad i populära Karlslund! Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag.

  • Plus
Folkets Husvägen 12, Hissmofors, Krokoms kommun
  • Lör 26 okt kl 11:30

Folkets Husvägen 12

Villa
Hissmofors, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
1 950 000 kr
141 + 3 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen på Folkets Husvägen 12 i det populära området Hissmofors i Krokom. Med sina generösa gemensamhetsytor och hela fyra sovrum är detta ett perfekt hem för den familj som söker en praktisk och familjevänlig bostad. Huset är utformat i en vinkel och erbjuder en fantastisk privat altan, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Den vackra tomten ger gott om utrymme för vila och rekreation, samt fantastiska ytor för barnens lek och spring. Detta hus har en ekonomisk uppvärmning och en uppgraderad huvudsäkring till 20A, vilket bidrar till låga driftskostnader och en trygg boendemiljö. Dessutom finns det ett fristående garage för bilen och förvaring. Den sociala och luftiga layouten skapar en idealisk atmosfär för familjeliv, med generösa gemensamhetsutrymmen och ett fantastiskt matrum som passar utmärkt för både vardagliga stunder och festliga tillfällen. Missa inte chansen att bli ägare till detta familjevänliga hus med fina gemensamhetsytor och möjligheter till ett fantastiskt liv i Hissmofors. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

  • Plus
Vättaslingan 21, Hammarstrand, Ragunda kommun

Vättaslingan 21

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
350 000 kr
50 m²
3 rum
1 171 m² tomt

Välkommen till denna oslagbara naturupplevelse vid Vättaslingan 21 i vackra Hammarstrand! Här finner du ett fantastiskt fritidshus som ligger intill skidbacken, perfekt för dig som älskar att stå på skidor eller bara vill njuta av den underbara fjällmiljön. Denna timmerstuga är inte bara otroligt charmig utan även av grovt och rustikt timmer, vilket ger den en genuin och unik atmosfär. Med sina kraftfulla takåsar och naturliga torvtak smälter huset perfekt in i den svenska skogs- och fjällmiljön. Vid entrén möts du av en riktig förstuga som ger det där extra mysiga och välkomnande intrycket. Inne i fritidshuset finns ett stort och ett mindre sovrum, perfekt för både familjen och gäster. Den ljusa och rymliga storstugan erbjuder gott om plats för umgänge och avkoppling. Men det är inte allt! Här finns även en lillstuga, perfekt som gästhus eller kanske som en lugn plats för dig att njuta av den tysta omgivningen. Med en total bostadsyta på 50 kvadratmeter och en tomtarea på 1171 kvadratmeter finns det gott om utrymme att utforska och njuta av den omgivande naturen. Välkommen att boka in en visning på detta charmiga fritidshus.

Reveljgränd 25A, Körfältet, Östersunds kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00

Reveljgränd 25A

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
825 000 kr
49,5 m²
1 rum
vån 5/7
3 423 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Välkommen till denna fantastiska lägenhet högt upp i huset på våning fem, med en hiss som tar dig smidigt upp till bostaden. Med en fantastisk och milsvid utsikt kan du verkligen känna dig avskild från omvärlden, utan insyn från grannar eller förbipasserande. Läget är perfekt både för er som söker närhet till universitetet och för den naturintresserade. Bara en kort promenad bort finns härliga promenadstråk och skidspår för en aktiv fritid. Dessutom finns Lillänge köpcenter inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagens ärenden enkla att lösa. Med bra bussförbindelse samt fina gång- och cykelvägar ner på stan har du enkel tillgång till allt som Östersunds stadskärna har att erbjuda. Njut av stadens kultur, restauranger och shopping. Denna bostad är perfekt för dig som uppskattar lugn och ro. Med välplanerade 49.5 kvadratmeter erbjuds en välkomnande hall med gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av garderober. Vardagsrum med rejäla fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp och med utgång till bostadens möblerbara balkong i högt och fritt läge. Fint vitt kök med gott om förvaringsutrymme och en praktisk köksö som gör matlagningen till en fröjd. Dessutom finns det gott om plats för ett matbord, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Fantastiskt badrum med klinker och kakel i trendigt utförande. Här finns badkar och egen tvättmaskin för extra bekvämlighet. Lägenheten har ett källarförråd som du även kan nå med hiss. Bra avgift där internet, kabel-tv och hushållsel ingår. Utanför entrén finns en mysig paviljong och gräsyta för umgänge med vänner. För föreningens medlemmar finns både hobbyrum och en gästlägenhet att nyttja. Om detta trevliga boende väcker ditt intresse, tveka inte att kontakta mig för mer information.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vättaslingan 25, Hammarstrand, Ragunda kommun

Vättaslingan 25

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
Mäklarhuset Östersund
845 000 kr
59 m²
3 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus beläget i en sagovärld av magisk natur. Det äkta timmerhuset av genuina stockar ger en genuint charmig atmosfär och erbjuder en rymlig storstuga där du kan koppla av och njuta av lugnet. Med två sovrum, en wc med tvättmaskin och tumlare samt en härlig bastu med duschmöjlighet. Här finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Med sina kraftfulla takåsar och naturliga torvtak smälter huset perfekt in i den svenska skogs- och fjällmiljön. Vid entrén möts du av en riktig förstuga som ger det där extra mysiga och välkomnande intrycket. Den ljusa och rymliga storstugan erbjuder gott om plats för umgänge och avkoppling. Vad kan passa bättre än en värmande brasa, nu när vi går mot kyligare årstider? Men det är inte allt! Här finns även en lillstuga, perfekt som gästhus eller kanske som en lugn plats för dig att njuta av den tysta omgivningen. En obebyggd tomt på 1 415 kvadrat med framdraget el och vatten samt en glammig skogskoja med magisk utsikt över älv och natur. Byggnaden har skjutbara glaspartier och en kamin installerad. En sagolik plats att samlas och umgås på med nära och kära. Huset är omgärdat av allmänningar vilket ger ett privat läge och ger dig möjlighet att utforska den otroliga naturen som omger dig. För den äventyrlige finns det fantastiska jakt- och fiskemöjligheter inom räckhåll. Förutom huvudbyggnaden finns även en praktisk gäststuga med plats för två bäddar, perfekt för gäster eller tonåringar som vill ha lite extra utrymme. Läget är oslagbart - med närhet till slalombacken, roddarbacken och all tänkbar service finns det något för alla i familjen att göra. Välkommen till denna sagovärld där du kan njuta av en avkopplande tillvaro och skapa minnen för livet.

Övre Sännsjölandet 114, Sännsjölandet, Östersunds kommun

Övre Sännsjölandet 114

Tomt
Sännsjölandet, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
395 000 kr
1,1 ha tomt

Drömmer du om att bygga eget? Nu finns möjlighet att göra det på denna trevliga naturtomt med lugnt och sjönära läge. Tomten är belägen på högt läge, endast ett hundratal meter bort från sjön och har servitut för in- och utfart till allmän väg. Tomten är belägen ca 30 minuters bilresa från centrala Östersund. Varmt välkommen att höra av dig för mer info eller visning!

  • Plus
Storgatan 63c, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 24 okt kl 17:00

Storgatan 63c

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/2
5 122 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska etagelägenhet med en egen ingång och en underbar innergård. Här kan du njuta av en viss utsikt över Storsjön samtidigt som du har möjlighet att koppla av på din egen privata uteplats. Med sin känsla av att bo i ett radhus erbjuder denna bostad en unik och trivsam miljö. På markplan finner du hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning, perfekt för umgänge och sociala tillställningar. På ovanplan finns två rejäla sovrum och praktiskt nog finns det även badrum på båda planen. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm boendemiljö utan också en eftertraktad läge och efterfrågad förening. Dessutom har den helt nya tvättmaskin och torktumlare vilket gör vardagen ännu smidigare. Med en yta på 91 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Läget är centralt i Östersund vilket innebär närhet till stadens alla bekvämligheter. Välkommen till Storgatan 63c och upplev denna unika etagelägenhet med egna ingång, fantastisk innergård och en känsla av att bo i ett radhus.

  • Plus
  • Hiss
Svenstavägen 10, Svenstavik, Bergs kommun

Svenstavägen 10

Villa
Svenstavik, Bergs kommun
Mäklarhuset Östersund
2 395 000 kr
130 m²
6 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade villa i Svenstavik. Med en omsorgsfull och väl genomtänkt förädling har denna bostad fått en fantastisk möjlighet att bli ditt nya drömboende. Inuti bostaden möts du av stilrena och trendiga materialval som ger en modern och fräsch atmosfär. Samtidigt har väl bevarade detaljer bidragit till att behålla husets charm och ge den karaktär. Det otroligt välplanerade köket är en dröm för den som älskar att laga mat, och den vackra vedspisen ger en extra charmig touch. Välkommen att ta del av lugnet och skönheten som omgärdar detta vackra hem. Här erbjuds hela fem sovrum, perfekt för den stora familjen eller för att kunna erbjuda gästerna en bekväm vistelse. Master bedroom, med sina omsorgsfullt framtagna takbjälkar, blir en fröjd att inreda för den kreative. Ett stenkast bort flyter Svenstaån lekfullt förbi, och här finns möjlighet för ett morgondopp. Här finns även en båthamn med möjlighet till egen båtplats för de som älskar att vara ute på vattnet. På en strandnära tomt med en yta på hela 2060 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter eller avkoppling i solen. Boendet erbjuder ett modernt och behaglig livsstil med närhet till natur och vatten, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Välkommen till Svenstavägen 10, där du kan uppleva en totalrenoverad villa med både klassisk stil och modern funktion, ett perfekt hem för dig som söker ett unikt boendekoncept med vackra omgivningar.

  • Plus
Gränsgatan 50, Bräcke, Bräcke kommun

Gränsgatan 50

Villa
Bräcke, Bräcke kommun
Mäklarhuset Östersund
995 000 kr
188 + 102 m²
7 rum
927 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen på en högt belägen, hörntomt i Bräcke. Här finner du en bostad som rymmer allt för den stora familjen och erbjuder en ekonomisk uppvärmning. Med en naturlig uthyrningsdel har du även möjlighet att skapa extra intäkter. Detta väl underhållna hem imponerar inte bara med sin rymliga interiör, utan även med en trädgård som får gröna fingrar att jubla. Angränsande grönområden ger en känsla av lugn och ro, samtidigt som närheten till all service och utbud gör vardagen smidig. Möjligheterna är oändliga med denna villa. Den praktiska planlösningen ger dig flexibilitet att anpassa rummen efter dina behov. Dubbelgaraget ger gott om plats för både bil och hobbyprojekt. Med en bostadsyta på 188 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen. Belägen vid Gränsgatan 50, blir detta ditt drömboende i Bräcke. Välkommen till ett hem fullt av möjligheter och potential att bli ditt eget paradis.

  • Plus
Stenhuggargränd 1, null, Östersunds kommun

Stenhuggargränd 1

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
825 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/8
3 890 kr/mån
13 525 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a på Stenhuggargränd 1, endast en halvtrappa upp. Nu finns chansen att förvärva en lättmöblerad, härlig och lagom stor bostadsrätt i populära Lugnvik. Bostaden har ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket har plats för matbord intill fönster samt ytterligare möbler om så önskas. Stort och ljust vardagsrum med vacker fondvägg som höjer myskänslan i rummet. Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möbel, praktisk och stor walk-in garderob samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. Lägenheten passar utmärkt som en första bostad för den studerande, singelhushållet eller den mindre familjen. Här bor man i en stabil förening med rimliga avgifter och dessutom finns det över 7000 kr i inre fonden som man kan nyttja inför en eventuell renovering. Hoppas vi ses på visningen.

  • Hiss

Visar alla 10