Mäklare Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rapsvägen 62, Ängsmon/Torvalla, Östersunds kommun
  • Borttagen före visning

Rapsvägen 62

Radhus
Ängsmon/Torvalla, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 325 000 kr
110 m²
4 rum
6 998 kr/mån
12 045 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Krondikesvägen 48a, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 48a

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
925 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 249 kr/mån
16 087 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad belägen på Krondikesvägen 48a i det populära området Blomängen. Högst upp i byggnaden har vi denna oslipade diamant och därmed möjlighet att skapa en egen drömbostad. Lägenheten är på 57.5 kvadratmeter och består av två rum och kök. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Direkt till höger har vi sovrummet med en generös klädkammare i anslutning. Längre in i bostaden har vi badrummet med badkar och fönster rakt fram. Till höger har vi ett öppet och tilltalande kök från 2010 med plats för köksbord intill fönster. Till vänster via pardörrar har vi det ljusa och rymliga vardagsrummet som leder ut till den inglasade balkongen. Balkongen upplevs som ett extra rum och en självklar plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till livsmedelsbutik samt café. Promenad- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna och Lillänge köpcentrum. Mysig innergård med utrymme för grillkvällar eller annan aktivitet. I föreningen finns gym, festlokal, hobbyrum, övernattningsrum med fullt utrustat kök, relaxrum, bastu och bakstuga. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. Välkommen att anmäla dig till visningen.

Åkervägen 15, Nälden, Krokoms kommun

Åkervägen 15

Villa
Nälden, Krokoms kommun
Mäklarhuset Östersund
2 695 000 kr
147 m²
5 rum
1 265 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa, belägen på högt läge på hörntomt. Praktisk enplansvilla med fyra sovrum, två helkaklade badrum med golvvärme, vardagsrum, tvättstuga, ett rejält uterum och ett otroligt vackert lantligt kök med utbyggt burspråk och utsikt över Näldsjön. Grönskande trädgård med blommande körsbärsträd, jordgubbsland, hallon- och svartvinbärsbuskar. På tomten står även pallkragar och ett växthus, perfekt för den trädgårdsintresserade. Koppla av och umgås med familj och vänner på flertalet uteplatser, allt för att kunna välja mellan sol och skugga oavsett tid på dagen. Friliggande garage och carport med bakomliggande varmförråd alternativt gästrum. I Nälden bor man i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola, grönområden, livsmedelsbutik och mycket annat. För den aktive finns det natursköna promenadleder, skidspår och skoterled. Här tar du bokstavligt talat på dig skidorna utanför dörren och parkerar skotern utanför köksfönstret. I centrum finns även ishall, paddelhall och gym. Goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation finns på promenadavstånd från bostaden. Perfekt pendelavstånd för dig som arbetar inne i Östersund men vill bo en liten bit utanför. Med bil tar du dig på 30 minuter in till Östersund. Välkommen att anmäla intresse redan idag!

Borrsvängen 26, Tandsbyn, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borrsvängen 26

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 750 000 kr
131 + 82 m²
5 rum
1 418 m² tomt

Fantastiskt och fräscht hus i familjevänliga Tandsbyn med öppen planlösning för den aktiva och stora familjen. Det blir svårt att inte tycka om detta charmiga men rejäla, ståtliga hus som sträcker sig lite högre än grannfastigheterna. Kanske för att den är uppförd på en höjd, men definitivt för att den har en aura. Här kan man inte annat än trivas, bo med rymd intill naturen och njuta av dofter och frukter från trädgården. Här har vi en 1 1/2 plansvilla med källare i barnvänliga Tandsbyn. En fantastisk tomt med otroligt välskött trädgård och en rymlig gårdsplan. Huset har 4 sovrum och ett badrum på ovanplan. Kök, matrum och vardagsrum i ett stort sett öppen planlösning, badrum och en hall i gedigen stil på entréplan. Gillestuga, gästrum, tvättstuga, wc och hobbyrum på källarplan. Skoterspår och mysiga promenadstråk finns i skogen bakom husknuten. Golfbana finns i Ångsta. Varmt Välkomna på visning!

Tegelbruksvägen 12 D, Blomängen/Tegelplan, Östersunds kommun

Tegelbruksvägen 12 D

Lägenhet
Blomängen/Tegelplan, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 750 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/3
5 238 kr/mån
20 349 kr/m²

Välkommen till Tegelbruksvägen 12 D och denna fantastiska, högt belägna och praktiska fyrarummare med inglasad balkong med utsikt. Bostaden har öppen planlösning mellan matrum, hall och vardagsrum vilket upplevs som trivsamt och harmoniskt. Tre rymliga sovrum, varav två ligger i den bortre delen av lägenheten och passar utmärkt för barnen om de önskar avskildhet och den tredje med tillgång till klädkammare. Ett stort lättmöblerad vardagsrum med härligt ljusinsläpp, helkaklad badrum och en modern gäst wc. Ett ljust och trivsamt kök med med extra arbetsyta och nyare kyl- och frysskåp. Lägenheten har smakfulla och moderna materialval tillsammans med intressanta detaljer och ett enhetligt ekparkettgolv. Här bor man högt och rymligt samtidigt som man trivs från dag ett. Den välskötta föreningen är belägen i ett eftertraktat område i lugnt kvarter och fantastiskt läge med närhet både till centrum och köpcentret Lillänge.

Fritzhemsgatan 61c, Frösön, Östersunds kommun

Fritzhemsgatan 61c

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 150 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 657 kr/mån
20 175 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade hörnlägenhet på Fritzhemsgatan 61 C, med härlig rymd och förförande utsikt över Storsjön från balkongen. Belägen i ett lugnt och mysigt område i fritt och öppet läge helt utan insyn. Här bor man i ett familjevänligt och tryggt område i en stabil och ekonomisk stark förening, med Storsjön och fina grönområden alldeles i närheten. En varm och välkomnande känsla välkomnar oss in i hallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor. En rymlig hall med ett praktiskt klinkergolv i början av hallen med en stor garderob med skjutdörrar. Direkt till vänster har vi sovrummet, längre in badrummet och sedan köket. Från köket är det öppen planlösning med matrum och vardagsrummet. Genomgående bra materialval och med härlig ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkongen som har ett högt, solsäkert och privat läge med fantastisk utsikt. Detta är dessutom ett perfekt läge om man vill bo nära stan men samtidigt ha närheten till naturen, vandringsstråk, cykelstigar, pulkabacke, skidspår och slalombackar. En enkel vardag fås också genom att man har förskola, skola, livsmedelsbutik, pizzeria, konditori och busshållplatser i närheten.

  • Plus
Kanslihusgränd 4, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 4

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
1 495 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån -1/4
3 853 kr/mån
29 604 kr/m²

Välkommen till ett boende med hög standard och perfekt läge, med närhet till både stadens centrum och skidstadion. Här bor man i ett ljust och smakfullt inrett boende med genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Från den rymliga hallen nås alla rum och här står fyra garderober för förvaring. Hallen har klinkergolv och en hatthylla för klädavhängning. Stort och modernt badrum med mörkgrå klinkers på golv och ljus kakel på väggar. Här står även en kombi tvättmaskin med praktisk arbetsbänk ovan. Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning och öppet mellan kök och vardagsrum. Här har man plats för både avkoppling som underhållning. Här kan man ordna trevliga middagar med vänner eller bara titta på en film i avkopplad miljö. Belägen i en lugn och eftertraktad del av staden, med närhet till stadens puls som fina grönområden. Gångavstånd till Universitetet, Skidstadion, Östersunds Arena och Tempelberget. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Storsjöstråket 38, null, Östersunds kommun

Storsjöstråket 38

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
3 200 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
6 917 kr/mån
39 024 kr/m²

Välkommen till denna otroligt trevliga 3:a på en av Östersunds mest exklusiva bostadsrättsadresser. Med sina 82 kvadratmeter, lyxiga inredning och med privilegiet att titulera sig som Storsjöstrand-bo erbjuder vi härmed möjligheten att skapa dig ett drömboende. En fantastisk välplanerad lägenhet med 2,75 i takhöjd, en rejäl balkong för avkoppling och rekreation samt ytterligare en balkong, i anslutning till ena sovrummet, med magisk utsikt över vackra Storsjön. Hemmet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevligt och ljust kök, stora sociala ytor som ger gott om plats för både soffgrupp och ett större matsalsbord för vänner och familj. Två sovrum, samt ett rymligt helkaklat badrum med dusch och en separat tvättstugedel. Tillträdande har även möjlighet att överta nuvarande ägarens garageplats med laddbox, vilket innebär extra bekvämlighet i vardagen. Dessutom har medlemmar till föreningen tillgång till ett otroligt mysigt strandhus, där man kan samlas för att njuta av utsikten och omgivningen. Eller varför inte ta ett dopp i Storsjön då man även har en mysig bastu att nyttja! Storsjöstråket ligger närmsta granne med Storsjön och stans trevliga strandpromenad. Ett stenkast från föreningen finns Östersunds stadskärna och dess utbud av restauranger och butiker. Missa inte denna chans – anmäl dig på visning redan idag.

  • Plus
  • Hiss
Odenskogsvägen 54, Odenskog, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 15:45

Odenskogsvägen 54

Lägenhet
Odenskog, Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
950 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 311 kr/mån
14 504 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a på Odenskogsvägen 54. Nu finns chansen att förvärva en lättmöblerad, härlig och lagom stor bostadsrätt i populära Odenskog. Bostaden har ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket har plats för matbord intill fönster samt ytterligare möbler om så önskas. Stort och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möbel och härifrån nås balkongen som vetter mot innergården. Lägenheten passar utmärkt som en första bostad för den studerande, singelhushållet eller den mindre familjen. Här bor man i en stabil förening med rimliga avgifter. Populärt och attraktivt läge med närhet till Östersunds centrum, Lillänge samt Storsjön. Dessutom finns det en välsorterad matvarubutik med generösa öppettider, gym, restaurang m.m alldeles i närområdet. Hoppas vi ses på visningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenhuggargränd 1, null, Östersunds kommun

Stenhuggargränd 1

Lägenhet
Östersunds kommun
Mäklarhuset Östersund
825 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/8
3 890 kr/mån
13 525 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a på Stenhuggargränd 1, endast en halvtrappa upp. Nu finns chansen att förvärva en lättmöblerad, härlig och lagom stor bostadsrätt i populära Lugnvik. Bostaden har ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket har plats för matbord intill fönster samt ytterligare möbler om så önskas. Stort och ljust vardagsrum med vacker fondvägg som höjer myskänslan i rummet. Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möbel, praktisk och stor walk-in garderob samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. Lägenheten passar utmärkt som en första bostad för den studerande, singelhushållet eller den mindre familjen. Här bor man i en stabil förening med rimliga avgifter och dessutom finns det över 7000 kr i inre fonden som man kan nyttja inför en eventuell renovering. Hoppas vi ses på visningen.

  • Hiss

Visar alla 10