SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/6
3 617 kr/mån
28 952 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av en luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är det bara att flytta in! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra sociala ytor och rymd. Vedumkök med släta vita luckor och bänkskiva i grått. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där det går att avnjuta sommaren med vacker utsikt över Eskilstunaån och Smörparken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummet har fönster mot den lugna innergården vilket gör boendet lugnt och skönt. Helkaklat badrum i tidlöst grått och vitt med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare/förråd i lägenheten. Hiss finns från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Torsbergsvägen 8

Villa
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 195 000 kr
150 + 53 m²
5 rum
1 384 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga villa, belägen på hörntomt i populära Skogstorp. Utbyggnation samt ändrad planlösning utförd under 2021. Boarea ca 150 kvm + biarea 53 kvm. I entréplan finns ett nytt vardagsrum och kök i fil. De fyra sovrummen bekvämt samlade på övre plan och ytterligare ett sovrum i källarplan. Fint hus med putsad fasad, nya moderna 3-glasfönster (Elite), nytt yttertak från 2012/2021. Genomgående nya ytskikt från 2021. Tilläggsisolering vind utförd 2021. Stor gjuten pool 3,5 x 7 kvm och fint poolområde som nås via köket. En stor och rymlig källare perfekt för tonårs- eller generationsboende, som grävts ur och inretts med allrum, sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga med separat ingång. Helkaklad gästtoalett på entréplan samt helkaklat badrum på övre plan med dusch, badkar samt vedeldad bastu. Huset värms effektivt upp med bergvärme. Dränering utförd. Isolerad gäststuga med sovdel och kök. Friggebod och lekstuga. Fiber indraget. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer, motionsspår och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Tor 9 maj kl 17:30
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 20A

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 695 000 kr
114 m²
6 rum
276 m² tomt

Parhus om välplanerade 114 kvm fördelat på rymligt kök, vardagsrum samt badrum på entréplan och fyra sovrum, allrum med takfönster samt badrum på övre plan. Med lyxigt utförande och genomgående hög standard bjuder bostaden på härlig vattenburen golvvärme i båda våningsplanen, modernt stilrent kök med kompositstenskiva och inbyggda kapitalvaror, två helkaklade badrum samt enhetligt enstavsparkett. Badrummet på entréplan har även egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under rejäl arbetsbänk samt bra förvaring på hyllsystem Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier i samtliga rum. Vardagsrummet har även utgång till altan på baksidan med eftermiddags- och kvällssol via dubbla altandörrar. Här finns även egen trädgårdstäppa och rymligt kallförråd. Carport samt uppfart som lätt rymmer 2-3 bilar. Utmärkt boende för dig som önskar att bo i en toppmodern bostad. Fiber indraget! Stenby Park erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill samtidigt som det ligger inom promenadavstånd från skolor (F-6), matbutik med apotek och postombud samt bra busskommunikationer centrum med busshållplats alldeles intill. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Valingevägen 8, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Lör 11 maj kl 13:15
Valingevägen 8, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Valingevägen 8, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Valingevägen 8

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 995 000 kr
160 + 37 m²
5 rum
932 m² tomt

Villa belägen i det barnvänliga området Borsökna. Här erbjuds en boarea på hela 160 kvm. Två badrum, båda helkaklade varav ett i modern stil. Villans toppmoderna kök är utrustat med vita skåpluckor, rostfria vitvaror och har gott om plats för matbord. Sällskapsytorna är rymliga och består av en vardagsrumsdel med braskamin samt gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel. Här finns även tre generösa sovrum. Utomhus finns ett stort inglasat uterum med en altan i anslutning. På entrésidan finns även en stor balkong. Villan är mycket väl underhållen och redo för inflyttning. I närområdet finns både badmöjligheter, skola samt en Ica-butik och Tuna park. Bra kommunikationsmöjligheter med närhet till buss och endast cirka 5 km till E20-påfarten. Garage i direkt anslutning till huset. Bergvärme för miljövänlig uppvärmning och låga driftkostnader. För dig som jobbar hemma finns fiber redan installerat. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sandhemsvägen 21, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Lör 11 maj kl 12:15
Sandhemsvägen 21, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Sandhemsvägen 21, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Sandhemsvägen 21

Tomt
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
895 000 kr

Välkommen till Sandhemsvägen 21 i populära Borsökna. Stor friköpt tomt om 1 503 kvm. Kommunalt V/A, fiber och nya elanslutningar byggs ut i området och beräknas vara klart till hösten 2024. Byggrätt om 150 kvm för huvudbyggnad samt 40 kvm för komplementbyggnad ger goda möjligheter att bygga villadrömmen på denna tomt! Mer information om nya detaljplanen finns under dokument. Närhet till bad i Borsöknasjön och mycket bra busskommunikationer. Ca 5,5 km till shopping i Tuna park och ca 8 km till Eskilstuna centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Lilla Sörtorp 1, Näshulta, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Lilla Sörtorp 1, Näshulta, Eskilstuna kommun, bild 2
Lilla Sörtorp 1, Näshulta, Eskilstuna kommun, bild 3

Lilla Sörtorp 1

Villa
Näshulta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 495 000 kr
69 + 12 m²
3 rum
2,6 ha tomt

Längtar du efter lugn och ro i naturen, bort ifrån stadens stress och buller? Då har du hittat rätt. Välkommen till Lilla Sörtorp, en unik släktgård som bjuder på tystnad, vacker natur, och oändliga möjligheter. Denna pittoreska gård ligger ca 30 minuter med bil från Eskilstuna, men känns som en annan värld. Uppe på en höjd, omgiven av skog, väntar röda stugor på att välkomna dig hem. Med sitt lugna läge så kan detta bli ditt egna smultronställe, precis som det har varit för sex generationer av den nuvarande ägarens familj. Gården sträcker sig över 2,6 hektar (25 900 m²), med allt från öppna hagar för djurhållning och tomtmark med generösa gräsytor för umgänge till frodiga skogar och vackra berg täckta av vitmossa. Här kan du förverkliga dina drömmar om frigående hästar, hunduppfödning, eller annan djurhållning. Dessutom finns fina skogsvägar för ridning eller promenader. Förutom huvudhuset har gården tre charmiga gäststugor, perfekta för fritidsboende eller uthyrning. I uthuset hittar du en kombinerad dusch och toalett för gäststugorna, gårdens tvättstuga (cirka 8,8 m²), och en vedeldad bastu (cirka 3,3 m²) för sköna bastubad. Uthuset rymmer också en snickeriverkstad med vedkamin (cirka 22 m²), en rymlig vedbod (cirka 14 m²), och ett dubbelgarage i suterräng (cirka 38 m²) med förrådsutrymmen om cirka 10 m². Framför dubbelgaraget finns ett stort vagnslid (cirka 75 m²) med plats för tre större fordon, som enkelt kan omvandlas till ett stall för den händige. Både huvudhuset och uthuset har modernt och godkänt avloppssystem samt vatten för året-runt-bruk från egen brunn. Med endast några minuters promenad nås Prästsjön, en underbar skogstjärn för svalkande dopp. Dessutom finns sjöarna Trehörningen, Långsjön, Holmsjön m.fl. i de vackra omgivande skogsområdena inom en radie av bara ett par kilometer. Till Näshultasjön är det c.a 1,6 km där det finns båtplats (med en roddbåt som kommer att ingå i köpet). Lilla Sörtorp är mer än bara en gård - det är en plats för drömmar, för generationsboende, för uthyrning, eller för den som vill leva nära naturen. Kom och upptäck denna pärla i Södermanlands skogar. Det är dags att uppleva verklig stillhet och skönhet. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hattranvägen 7, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Hattranvägen 7, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Hattranvägen 7, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Hattranvägen 7

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
995 000 kr
25 m²
2 rum
1 974 m² tomt

Välkommen till denna unika möjlighet att förvärva en tomt med stor potential i ett expansivt och attraktivt område. På denna lummiga tomt, omgiven av grönska, finns redan en charmig stuga som kan användas som fritidsboende eller som bas för att skapa ditt drömhem. Stugan är funktionellt utrustad med ett mysigt kök, ett vardagsrum med eldstad för härliga höstkvällar, ett badrum med duschkabin och tvättmaskin, samt en sovdel med plats för fyra sängar. Intill stugan finns ett inglasat uterum, perfekt för att njuta av soliga dagar och milda sommarkvällar. Dessutom finns en gäststuga för besökande vänner eller familjemedlemmar, samt både en garagedel och en carport för din bil. I gäststugan finns mulltoa. Tomten är mycket plan, vilket gör den idealisk för att bygga och utveckla. Här finns stora möjligheter för den kreative att skapa ett personligt och unikt boende. Området är på frammarsch och erbjuder både bra bussförbindelser och närhet till grönområden, vilket skapar en balans mellan smidighet och naturnära livsstil. Detta är en sällsynt chans att investera i en tomt med stora utvecklingsmöjligheter. Oavsett om du är ute efter att bygga din drömbostad, skapa ett fritidshus för sommaren, eller helt enkelt söker en fastighet i ett växande område, är detta stället för dig. Missa inte chansen att göra denna plats till ditt framtida hem! I området pågår spännande infrastruktursatsningar, där kommunalt vatten/avlopp, fiberanslutning och nya elanslutningar byggs ut - vilket kommer att höja bekvämligheten för dig som ägare. Tomten är byggklar och erbjuder en byggrätt på imponerande 150 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för komplementbyggnad. Här finns alla förutsättningar för att förverkliga din drömvilla! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkogatan 11A, Tunafors, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Kyrkogatan 11A, Tunafors, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 11A, Tunafors, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 11A

Lägenhet
Tunafors, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
2 387 kr/mån
40 648 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Mycket fin lägenhet med fantastisk rymd! 5-6 meter i takhöjd och stort loft om ca 16 kvm med smidesräcke och vy över lägenheten. Belägen i centrumnära Tunaforsfabriker med otroligt låg månadskostnad. Många vackra detaljer så som djupa fönsternischer, takfönster, spröjsade fönster, putsade murade väggar, snyggt helkaklat badrum med badkar och egen tvättdel. Vardagsrum och snyggt kvalitetskök från Vedum i öppen planlösning med köksö att samlas kring. Rymlig uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Perfekt för sommarens kommande grillkvällar! Utemiljö med möjlighet att ha eget kryddland och bärbuskar. Påkostad glasentrédörr till lägenheten. God förvaring i fristående garderober, specialbyggd garderob under trappen samt ett stort, separat vindsförråd. Riktigt fin bostadsrättsförening där fiberinternet och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Exklusivt läge och byggnader i en klass för sig. Perfekt för pendlaren med några minuters promenad till buss- och tågstation. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Köpmangatan 13, Gamla Staden, Eskilstuna kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Köpmangatan 13, Gamla Staden, Eskilstuna kommun, bild 2
Köpmangatan 13, Gamla Staden, Eskilstuna kommun, bild 3

Köpmangatan 13

Lägenhet
Gamla Staden, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 425 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 430 kr/mån
33 219 kr/m²

Välkommen till Köpmangatan 13 i Gamla Staden, en lägenhet som måste upplevas på plats! I avgiften ingår el och en p-plats på gården. Här bor du med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härlig glasveranda med utsikt mot Eskilstunaån. Två väl tilltagna sovrum och ett kaklat badrum med dusch. Här är det lätt att trivas. Kvällstid är föreningens innergård stängd med vackra smidesgrindar. Egen parkeringsplats på gården. Gemensam bastu som inbjuder till ett dopp i ån. Övernattningsrum och gemensam uteplats vid å-kanten. Månadsavgift om 4.430kr inklusive allt (P-plats, el. uppvärmning och vatten). Köpmangatan bjuder på vackra byggnader som andas historia och en atmosfär utan dess like. I Gamla Staden bor du med endast ett stenkast till Eskilstunaån, matbutik och apotek på Sveaplan samt en kort promenad till Eskilstuna centrum och tågstationen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Eleonoragatan 15, Norr, Eskilstuna kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00

Eleonoragatan 15

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 889 kr/mån
34 524 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en mycket fin bostadsrätt i populära Brf Munktell. Här bor du i en kvadratsmart bostadsrätt om ca 42 kvm. Lägenheten ligger belägen på våning tre av fem i huset med hiss som smidigt tar dig upp från markplan. Bostaden har en rymlig balkong i härligt västerläge vilket ger sol under större delen av eftermiddagen/kvällen. Modernt helkaklat badrum med bland annat kombinerad tvätt- och torktumlare, dusch bakom vikbara duschväggar och handdukstork. Lägenheten har inretts med modern och tidlös inredning såsom parkettgolv av ek samt vitmålade väggar, en ljus och trivsam bostadsrätt för dig som vill bo nytt, modernt och kvadratsmart. Lägenheten har halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger härlig rymd till såväl kök som vardagsrum. Köket i L-formation med moderna vitvaror i vitt från Siemens. Lägenhetens sovrum är rymligt och har plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober med skjutdörrar ger gott om förvaring. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. I källarplan når du även tvättstuga, garageplatser (till dessa är det separat kö) samt cykelförråd. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, badhuset samt Volvo CE arena och inom promenadavstånd finns Mälardalens universitet samt tågstationen. Möjlighet finns till snabbt övertagande! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Olstorpsvägen 20, Ostra/Sundbyholm, Eskilstuna kommun

Olstorpsvägen 20

Tomt
Ostra/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 350 000 kr
2 840 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en riktigt fin villatomt med mycket bra läge på återvändsgata i omtyckta Ostra/Sundbyholm. Friköpt tomt om hela 2 840kvm med mycket generös byggrätt om hela 200kvm byggarea. Alla avgifter är redan betalda. Kommunalt vatten och avlopp finns strax utanför tomtgräns och du som köpare betalar endast för att gräva in avloppet. På tomten finns idag ett charmigt fritidshus som passar perfekt för dig som vill boa in dig innan du bestämmer dig för vilket drömhus du vill bygga. Här erbjuds så väl en planerad tomt med uppvuxen gräsmatta och uppvuxen häck samt en del som är naturtomt med fin skog som vetter mot hästhage. Här bor du på landet men samtidigt nära centrumkärnan. Sedan en tid tillbaka finns även en cykelbana som tar dig och familjen tryggt och säkert till Sundbyholm med bad och gästhamn. Bra tomt för dig som vill bygga nytt och passar den som vill bo både centralt och lantligt.

  • Plus
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 11:30
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 18B

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen i Brf Stenby Park 1. Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 24C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 175 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 873 kr/mån
20 982 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Norr. I detta attraktiva bostadsalternativ finner du ett rymligt och ljust vardagsrum med direkt tillgång till balkongen som vetter söderut, perfekt för soliga dagar. Det moderna köket har en stilren design med ljusa luckor och praktiskt mörkt kakel. Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum. Dessutom har föreningen en inhägnad innegård och fina bekvämligheter som ett gym och en tvättstuga. Som en extra bonus hittar du ett snickarbod i källaren, perfekt för kreativa projekt. Allt detta i ett bekvämt läge nära mataffärer, restauranger och goda kommunikationer. Bostadsrättsföreningen är välskött och har genomfört betydande renoveringar inklusive stambyte, installation av säkerhetsdörrar och isolerglasfönster. Norr är ett väldigt attraktivt och snabbt expanderande område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån. Välkommen hem!

  • Premium
Bynäsvägen 30, Mesta, Eskilstuna kommun
Bynäsvägen 30, Mesta, Eskilstuna kommun, bild 2
Bynäsvägen 30, Mesta, Eskilstuna kommun, bild 3

Bynäsvägen 30

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 000 000 kr
120 + 63 m²
4 rum
831 m² tomt

Välkommen till Bynäsvägen 30, belägen i barnvänliga Mesta. Hus om 120 + 63 kvm, fördelat på 4-5 rum på övre plan samt ytterligare 2 sovrum i källarplan och ett allrum/tonårsrum med separat ingång. Välplanerade kvadratmetrar och genomgående nyare ytskikt. Trivsamt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Här finns även en braskamin som skänker värme och trevnad årets kallare dagar. Kök med köksö från 2019. Snyggt helkaklat badrum en suit med bubbelbadkar samt ytterligare badrum med dusch på entréplan. Tvättstuga med dusch i källarplan. Dränering utförd 2016. Fjärrvärme, braskamin samt luft-/luftvärmepump. Mesta är ett barnvänligt område med trygga omgivningar och närhet till såväl skola som lekplatser och fotbollsplaner. Bara några minuter bort finns TunaPark med shopping och matbutiker och restauranger samt Parken Zoo. Borsökna erbjuder sommarnöje med badplats. Endast en kort biltur in till Eskilstuna centrum. Välkommen hem!

  • Premium
Del av Strandäng 2:1, Solvik, Eskilstuna kommun
Del av Strandäng 2:1, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 2
Del av Strandäng 2:1, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 3

Del av Strandäng 2:1

Tomt
Solvik, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
795 000 kr
1 142 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en byggbar fastighet i Solvik om ca 1142 kvm. Tomten ligger vackert, något på höjden med utsikt över öppna fält. Tomten är idag inbäddad i grönska med svampskogen alldeles in på knuten. Ca 250 meters promenad norr om tomten når vi Mälaren och dess glimrande vatten. Tomten ligger i ett ogenerat läge utanför detaljplanerat bygglov och idag finns ett positivt förhandsbesked för bygglov av enbostadshus med garage. Vatten, avlopp och dagvatten beräknas idag kosta ca 210 000 kr. Kostnad för el ca 40 000 kr. En perfekt plats att bygga sitt drömhus på i ett naturskönt och rogivande område. Solvik - ett Mälarnära område intill tätorten Torshälla. Endast 5 min bilfärd så når du E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås. Mot E20 ligger även Folkesta med matbutiker, byggvaruhandel och klädbutik. Välkommen hem!

  • Premium
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 13:00
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 18A

Lägenhet
Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 237 kr/mån
18 289 kr/m²

Perfekta bostaden för den som ska flytta hemifrån eller söker studentlya! Lägenheten är belägen endast ett stenkast från natursköna Djurgårdsparken. Lägenhetens kvadratmetrar är välfördelade med separat kök med plats för matbord intill fönstret, allrum som rymmer säng, soffa samt mediamöbel. Bra förvaring i rymlig klädkammare med hyllsystem. Badrummet har takdusch med snygg vikbar duschdörr i klarglas och egen kombinerad tvätt- och torktumlare. På Intagsgatan 18 bor du i en välskött förening som genomfört flertalet av de stora renoveringarna så som fönster- tak- och fasadrenovering. I källaren finns fräsch gemensam tvättstuga, hobbyrum med biljardbord och på gården finns uteplats. Smidigt boende nära Sveaplan med bland annat matbutik, gym, apotek och vårdcentral. Bekvämt promenadavstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens universitet samt tågstation. Välkommen hem!

  • Premium
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 12B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
975 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
3 651 kr/mån
20 745 kr/m²

Tillfälle att förvärva en charmig tvåa med balkong i västerläge på Västeråsvägen 12B intill Tunavallen. Lägenheten som presenteras består av 47 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober som går längs en vägg. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning ger en fin och social yta till lägenheten. Generöst vardagsrum som blir en central del i bostaden med plats för soffa och mediamöbel. Via vardagsrummet nås balkongen i västerläge - vilket ger sol under eftermiddag/kväll. Kök i L-formation med rostfria vitvaror och vitt kök med släta luckor. Köket ger plats för ett matbord för fyra till sex personer. Bostaden ligger mot gaveln av huset vilket ger fönster åt två håll. Badrum med dusch, wc, spegelskåp samt en tvättmaskin. En perfekt bostad för dig som vill ha gångavstånd till centrum, universitetet och närhet till såväl naturområden som shopping. På Västeråsvägen bor du i ett lugnt område med närhet till allt, såsom centrum, köpcentret Tuna park, Parken zoo etc. På endast 5-10 minuter når du Eskilstuna centralstation med täta avgångar till såväl Stockholm som Örebro och Västerås. Här bor du även nära Kronskogen, ett stadsnära naturområde med promenadstråk och elljusspår, perfekt för den som gillar löpning i naturen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trumpetvägen 12, Slagsta, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 14:00
Trumpetvägen 12, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Trumpetvägen 12, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Trumpetvägen 12

Radhus
Slagsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 495 000 kr
124 m²
5 rum
166 m² tomt

Välkommen till detta gavelradhus på omtyckta Trumpetvägen! Två plan om totalt 124 kvm om 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Perfekt planlösning med generösa sällskapsutrymmen med ett stort vardagsrum och ett rymligt inglasat uterum på entréplan och fyra rymliga sovrum på övre plan. Vardagsrummet har en underbar täljstenskamin som både skänker värme och förhöjer mysfaktorn. Snyggt badrum renoverat 2021 på övre plan med takfönster och gästtoalett på nedre plan. Fräsch tvättstuga från 2022 med tvättmaskin och torktumlare under rejäl arbetsbänk och förvaring i överskåp. Delvis nya 3-glas isolerfönster och tilläggsisolerad fasat på övre plan. Garage i länga med tillhörande förråd. Lättskött tomt omgiven av tujahäck. Mycket barnvänligt område med lekplatser, fotbollsplan, pulkabacke i närheten. Nära till skola, förskolor och bra kommunikationer. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 15:15
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 2B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 295 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
3 169 kr/mån
19 923 kr/m²

Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna rymliga tvåa där klassiskt och modernt möts i harmoni! Lägenheten har dess originalcharm med höga golvsocklar, skjutdörrar samt vackra dörrar och parkettgolv bevarat. Kök med klassiska vita luckor och moderna inslag med snyggt stänkskydd och arbetsbänk i mörkgrått. Högt i tak samt luftig planlösning ihop med den generösa storleken ger lägenheten en underbar känsla av rymd och släpper igenom ljuset genom bostaden. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en stor soffa och mediamöbel samt arbetsplats eller matbord och stolar. Sovrum med utgång till balkong via dubbeldörrar och förvaring i garderober med skjutdörrar. Badrum med egen tvättmaskin. Möblerbar hall med gott om förvaring i garderob och klädkammare. Ytterligare förvaringsmöjligheter i vind- och källarförråd. Här bor du nära Tunavallen, Kronskogen och dess härliga promenadstråk och elljusspår samt Tunapark shoppingcenter. Promenadavstånd till centrum om ca 10 minuter och centralstationen ca 6-7 minuter. Inom gångavstånd finner du även Mälardalens universitet och Parken Zoo. Alldeles utanför finns busshållplatser med goda bussförbindelser mot bl.a. centrum, Tunapark och Hällby. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Römossen Stenbacken, Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun
Römossen Stenbacken, Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Römossen Stenbacken, Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Römossen Stenbacken

Villa
Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 750 000 kr
136 m²
4 rum
1 859 m² tomt

Modern herrgårdsvilla i populära Römossen alldeles intill Odlaren. En underbar fastighet om nästan 1900 kvm inbäddad i grönska med närhet till allt. Här erbjuds en klassisk utformad villa med sin symmetriska fasad, valmat mansardtak, klassiska kulörer och vackra spröjsade fönster är bara några av de exteriöra snitten som utmärker detta hus. På vacker hörntomt med egen adress ligger denna fastighet perfekt för dig som vill kombinera närheten till centrum och naturen. Via vackra grindstolpar kommer du in till en stor stenbelagd framsida med vackra planteringar som ger en mycket välkomnande känsla till huset. Tomten är genomgående vacker och välplanerad med sin utsmyckning. Baksidan av huset vetter i ett nordvästligt läge vilket ger härlig kvällssol över altanen och det vackra orangeriet som bjuder in till härliga middagar. Orangeriet är vackert placerat på altanen och har likt huset ett valmat tak som tillsammans skapar en genomtänkt helhet. Villan uppfördes 2008 av nuvarande ägare. Huset består av 136 kvm i ett plan fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Hela huset har genomgående hög materialstandard. Den tidlösa inredningen genomgående i huset ger en känsla av hemtrevnad och en genomgående gedigen helhet. Husets insida har inte lämnats åt slumpen här har vi vackra detaljer såsom fina snickerier, kakelugn, vackert nåtat golv av bok samt Här bor du i ett perfekt läge med naturen in på husknuten. På väg ut mot stora vägen finner vi Eskilstuna golfklubb, en perfekt helgaktivitet som i sitt nya klubbhus även erbjuder en trevlig restaurang. På enbart fem minuter från fastigheten ligger en mycket populär matbutik. E20 mot Stockholm når du på mindre än åtta minuter. Eskilstuna centrum nås på ca 10 minuter. Huset har en mycket bra strategisk placering inbäddad i grönska med närhet till allt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 2
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 3

Helgestahillsvägen 40

Villa
Helgestahill, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 595 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till Helgestahillsvägen 40! En mycket trevlig villa med totalyta om 160 kvm fördelat på 1,5 plan med källare. Friköpt tomt om 1900 kvm med fin trädgård med både fruktträd och vackra växter. Villan är högt belägen med ett soligt läge där du kan avnjuta av morgon och kvällssol på altan. En större grusad uppfart med garage och gott om plats för flera bilar. Villan disponerar två sovrum på övre plan och toalett. Vardagsrum med matplats, ett stort sovrum, kök och duschrum i toppskick på entréplan. Huset är välskött och har nyligen renoverats invändigt, tillbyggt ett sovrum samt en groventré med tvättstuga under 2020. Fiber finns indraget. Perfekt beläget i Helgestahill med närhet till bland annat Slagsta skola, förskolor, matbutiker, Årbyskogen och centrum. Mycket bra busskommunikationer med många täta avgångar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun
  • Borttagen före visning
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 2
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 3

Gåskullstigen 29

Fritidshus
Roxnäs, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
6 900 000 kr
158 + 53 m²
4 rum
1 956 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 11:00
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 16D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen. Ett av de bästa lägena i området! Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 2
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 3

Wirgins väg 11

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
30 + 8 m²
1 rum
726 m² tomt

Välkommen till Wirgins Väg 11 och denna mysiga sommarstuga i idylliska Närsjö, ett riktigt smultronställe nära Eskilstuna och Hjälmaren. Egen brygga med plats för båt. Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Sommarstugeområdet har en egen mysig badplats med sandstrand och badbrygga (ca 450 m från stugan). Kommunalt vatten och avlopp är på gång i området och väntas vara klart inom ett år. Huvudbyggnad med ett allrum och sovalkov, kök samt en mysig glasveranda. Vindsutrymme med möjlighet att skapa ett loft. Gäststuga med plats för minst fyra personer som nyligen renoverats med ny ytterpanel, isolering samt infälld el. Till gäststugan finns en vidbyggd veranda. På tomten finns även en byggnad med en redskapsbod samt ett duschrum med separett. I Närsjö finns en samfällighetsförening som ansvarar för föreningens gemensamma vägar, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbrygga mm. Här anordnas diverse trevligheter för den som vill. Kommunalt VA är planerat att finnas i området inom ett år. Idag används föreningens sommarvatten och sjövatten. Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil). Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Lohegatan 6A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
4 154 kr/mån
20 423 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en stor och rymlig tvåa på söder. Bostadsrätten består av 71 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Lägenheten har en stor balkong med mycket bra solläge. Utöver den fina balkongen finns även en fransk balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående generösa utrymmen med öppen planlösning. Fräscht badrum med badkar och tvättmaskin. Sovrummet är stort och har både garderob och gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till köket finns plats för matbord. Genomgående mycket fräscha tak och väggar. Föreningen har god ekonomi och trevliga gemensamma ytor, träningsrum och gemensam tvättstuga. Här får man nära till allt! På söder kan man njuta av vackra promenader i vacker miljö och få närhet till Eskilstuna ån och natur. Intill finns Sveaplan med matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféer och butikerna i Gamla Stan. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 79