Mäklare Daniel Sund

Daniel Sund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Körvelvägen 10

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 550 000 kr
123 m²
5 rum
5 810 kr/mån
20 732 kr/m²

Mysig och energisnål bostadsrättsvilla i populära Borsökna, där både skog och sjö finns på promenadavstånd. Endast ca 450 m till trevlig badplats! Genomtänkt arkitektritat boende på välplanerade 123 kvm, fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum. Trivsamt och smakfullt hus i två plan som lämpar sig mycket väl för en barnfamilj och där husen är sammankopplade via carporten. Öppet och ljust kök från Vedum med matplats för sex personer. Två rymliga helkaklade badrum och en separat tvättstuga med groventré. Rejält vardagsrum med härliga sällskapsytor och med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns utgång till den väl tilltagna och inglasade altanen. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Vattenburen golvvärme över hela entréplanet. På övre plan finns tre sovrum, varav ett "master bedroom" med generös klädkammare i anslutning. Vacker och välskött trädgård där det bl a finns ett spabad med saltvatten. Vatten, carport och sophantering ingår i månadsavgiften. Kort promenad till sandstrand (ca 450 m) för ett dopp och nära till vackra naturstråk och lekparker. Ny förskola ligger enbart två minuter bort. Stadsnät finns. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 2
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 3

Wirgins väg 11

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
30 + 8 m²
1 rum
726 m² tomt

Välkommen till Wirgins Väg 11 och denna mysiga sommarstuga i idylliska Närsjö, ett riktigt smultronställe nära Eskilstuna och Hjälmaren. Egen brygga med plats för båt. Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Sommarstugeområdet har en egen mysig badplats med sandstrand och badbrygga (ca 450 m från stugan). Kommunalt vatten och avlopp är på gång i området och väntas vara klart inom ett år. Huvudbyggnad med ett allrum och sovalkov, kök samt en mysig glasveranda. Vindsutrymme med möjlighet att skapa ett loft. Gäststuga med plats för minst fyra personer som nyligen renoverats med ny ytterpanel, isolering samt infälld el. Till gäststugan finns en vidbyggd veranda. På tomten finns även en byggnad med en redskapsbod samt ett duschrum med separett. I Närsjö finns en samfällighetsförening som ansvarar för föreningens gemensamma vägar, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbrygga mm. Här anordnas diverse trevligheter för den som vill. Kommunalt VA är planerat att finnas i området inom ett år. Idag används föreningens sommarvatten och sjövatten. Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil). Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna kommun
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Slagstavägen 8C

Tomt
Slagsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
1 100 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett suterränghus, eller kanske en enplansvilla med stora fönsterpartier och fantastisk utsikt. Då finns här tomten för dig. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. Kommunalt vatten och avlopp såväl som fiber finns vid tomtgräns. Området är lugnt och trivsamt med närhet till såväl matvarubutik med post som till förskolor, skola, busshållplats och natur. Golfbanor och padelhall inom 10 min avstånd. Mycket bra busskommunikationer. Kort cykel- eller biltur till centrum med dess utbud. Snabbtåg till Stockholm på 45 min. Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand. Tomten finns bakom den fina putsade villan. Det går bra att gena över grannens tomt. Vid frågor, kontakta mäklaren.

  • Premium
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 16D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen. Ett av de bästa lägena i området! Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
825 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
2 403 kr/mån
24 265 kr/m²

Söker du en central och modern lägenhet i toppskick, med stor balkong i soligt läge? Då är denna etta om ca 34 kvm antagligen perfekt för dig! Här kan du flytta in i en ljus och stilren lägenhet som producerades 2018 och bl a har optimerats med ett smart sängskåp för extra utrymme. Detta skåp kan självklart tas bort om så önskas. Bostaden är placerad på våning 4 och erbjuder en generös balkong om ca 12 kvm i bästa söderläge. "Compact living" genom vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. Fjärrstyrda mörkläggningsgardiner finns installerade. Snyggt Marbodalkök med plats för matbord och stolar om man så vill. Rejält, stilrent och helkaklat duschrum/wc med egen tvättmaskin och torktumlare. Tilltagen takhöjd om 2,7 m. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden med bl a Munktellbadet och Volvo CE arena. Gym finns alldeles intill och inom promenadavstånd finns också restauranger, promenadstråk efter ån samt stadskärnan med universitet och tågstation. E20 nås inom ett par minuter med bil. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bollplansvägen 16, Sundbyholm, Eskilstuna kommun
Bollplansvägen 16, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 2
Bollplansvägen 16, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 3

Bollplansvägen 16

Villa
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 195 000 kr
146 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Mycket trevlig 1,5-plansvilla med förhöjt väggliv belägen i lugna och populära Sundbyholm. Byggd 2006 med en total boyta om 146 kvm, fördelat på fem rum och kök. Generöst tilltaget entréplan som inrymmer ett stort kök, rymligt vardagsrum med täljstenskamin, ett stort sovrum, helkaklad wc/dusch samt en groventré/tvättstuga med dusch. Övre plan består av ett allrum, två sovrum (ett rum används idag som klädkammare) samt ett stort badrum. Bostaden har en tilltalade planlösning med möjlighet att flytta några väggar på det övre planet om man så vill. Separat gästutrymme med egen ingång om ca 13 kvm med wc/dusch finns på husets gavel. Stor tomt som även inrymmer altan, förrådsbyggnad, garage, bred uppfart med plats för flera bilar men även en mycket stor och plan gräsyta med plats för både pool och spring. Frånluftsvärmepump, luft-/luftvärmepump och solceller. Huset ligger med gångavstånd till Sundbyholms travbana och Sundbyholms slott. I Sundbyholms hamn och marina finns restaurang, café och badplats. Nyanlagd cykel- och gångväg finns in mot centrum och Eskilstunas nya handelsplats i Skiftinge som fortfarande utökas samt stor matbutik. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 18B

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 650 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
25 385 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen i Brf Stenby Park 1. Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Vadmansgatan 8A, Gredby, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 8A

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 689 kr/mån
20 427 kr/m²

Rymlig och välplanerad tvåa med högt läge på våning 3 av 3 i populär förening. Lägenheten erbjuder inledningsvis en rymlig, delvis möblerbar hall med klädkammare samt ett fräscht kök med utrymme för matbord. Generöst vardagsrum med utrymme för både matplats och sällskapsdel samt utgång till en stor inglasad balkong i perfekt sydvästläge. Helkaklat badrum som totalrenoverats i föreningens regi i samband med stambyte år 2000. Rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och gott om plats för dubbelsäng. Här bor man i en välskött och populär HSB-förening med god ekonomi. Närhet till Tuna Parks shopping, mataffär, pizzeria, apotek och ca 10 min promenad till centrum och tågstation (tåg till/från Stockholm varje halvtimme). Ett stenkast till busshållplats på Västeråsvägen och i närområdet finns Kronskogen med sina fina motionsspår. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 8