Kommande

Wirgins väg 11

Närsjö, Eskilstuna kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
726 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
21 878 kr/år
Kommande

Välkommen till Wirgins Väg 11 och denna mysiga sommarstuga i idylliska Närsjö, ett riktigt smultronställe nära Eskilstuna och Hjälmaren. Egen brygga med plats för båt. Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Sommarstugeområdet har en egen mysig badplats med sandstrand och badbrygga (ca 450 m från stugan). Kommunalt vatten och avlopp är på gång i området och väntas vara klart inom ett år.

Huvudbyggnad med ett allrum och sovalkov, kök samt en mysig glasveranda. Vindsutrymme med möjlighet att skapa ett loft. Gäststuga med plats för minst fyra personer som nyligen renoverats med ny ytterpanel, isolering samt infälld el. Till gäststugan finns en vidbyggd veranda. På tomten finns även en byggnad med en redskapsbod samt ett duschrum med separett.

I Närsjö finns en samfällighetsförening som ansvarar för föreningens gemensamma vägar, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbrygga mm. Här anordnas diverse trevligheter för den som vill. Kommunalt VA är planerat att finnas i området inom ett år. Idag används föreningens sommarvatten och sjövatten.

Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil).

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Pierre Pocs, Husfoto
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Daniel Sund

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Mäklare Daniel Sund, SkandiaMäklarna Eskilstuna
070- 920 54 64

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.