SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Römossen Stenbacken, Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun

Römossen Stenbacken

Villa
Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 750 000 kr
136 m²
4 rum
1 859 m² tomt

Modern herrgårdsvilla i populära Römossen alldeles intill Odlaren. En underbar fastighet om nästan 1900 kvm inbäddad i grönska med närhet till allt. Här erbjuds en klassisk utformad villa med sin symmetriska fasad, valmat mansardtak, klassiska kulörer och vackra spröjsade fönster är bara några av de exteriöra snitten som utmärker detta hus. På vacker hörntomt med egen adress ligger denna fastighet perfekt för dig som vill kombinera närheten till centrum och naturen. Via vackra grindstolpar kommer du in till en stor stenbelagd framsida med vackra planteringar som ger en mycket välkomnande känsla till huset. Tomten är genomgående vacker och välplanerad med sin utsmyckning. Baksidan av huset vetter i ett nordvästligt läge vilket ger härlig kvällssol över altanen och det vackra orangeriet som bjuder in till härliga middagar. Orangeriet är vackert placerat på altanen och har likt huset ett valmat tak som tillsammans skapar en genomtänkt helhet. Villan uppfördes 2008 av nuvarande ägare. Huset består av 136 kvm i ett plan fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Hela huset har genomgående hög materialstandard. Den tidlösa inredningen genomgående i huset ger en känsla av hemtrevnad och en genomgående gedigen helhet. Husets insida har inte lämnats åt slumpen här har vi vackra detaljer såsom fina snickerier, kakelugn, vackert nåtat golv av bok samt Här bor du i ett perfekt läge med naturen in på husknuten. På väg ut mot stora vägen finner vi Eskilstuna golfklubb, en perfekt helgaktivitet som i sitt nya klubbhus även erbjuder en trevlig restaurang. På enbart fem minuter från fastigheten ligger en mycket populär matbutik. E20 mot Stockholm når du på mindre än åtta minuter. Eskilstuna centrum nås på ca 10 minuter. Huset har en mycket bra strategisk placering inbäddad i grönska med närhet till allt. Välkommen hem!

 • Uteplats
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 2
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 3

Helgestahillsvägen 40

Villa
Helgestahill, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 595 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till Helgestahillsvägen 40! En mycket trevlig villa med totalyta om 160 kvm fördelat på 1,5 plan med källare. Friköpt tomt om 1900 kvm med fin trädgård med både fruktträd och vackra växter. Villan är högt belägen med ett soligt läge där du kan avnjuta av morgon och kvällssol på altan. En större grusad uppfart med garage och gott om plats för flera bilar. Villan disponerar två sovrum på övre plan och toalett. Vardagsrum med matplats, ett stort sovrum, kök och duschrum i toppskick på entréplan. Huset är välskött och har nyligen renoverats invändigt, tillbyggt ett sovrum samt en groventré med tvättstuga under 2020. Fiber finns indraget. Perfekt beläget i Helgestahill med närhet till bland annat Slagsta skola, förskolor, matbutiker, Årbyskogen och centrum. Mycket bra busskommunikationer med många täta avgångar. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun
 • Sön 5 maj kl 15:00
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 2
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 3

Gåskullstigen 29

Fritidshus
Roxnäs, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
6 900 000 kr
158 + 53 m²
4 rum
1 956 m² tomt

Detta arkitektritade suterränghus om 158 kvm har mycket att erbjuda och enorma möjligheter. Egen brygga med möjlighet att förtöja båt och liten sandstrand för avkopplande bad eller för mingel när det är sommarfest. Från bryggan i Väsbyviken är det inte långt att åka med båt innan man är ute i Mälaren. Stort vardagsrum med högt i tak, flera stora fönster ut mot Väsbyviken och utgång till altan. Det är en otroligt vacker utsikt från vardagsrummet och den stora altanen som sträcker sig runt två sidor av huset. Det finns även en terrass under en stor ek vilken ger svalka under varma sommardagar. Den fantastiska tomten om 1 956 kvm är i olika nivåer och anlagd av en trädgårdsarkitekt. Påkostat kök med bänkskivor i sten, köksö, öppen spis och liten bardisk med plats för två stolar. Väl tilltaget sovrum med klädkammare och utgång till altan. Allrum med ryggåstak, spotlights i taket, burspråk och parkettgolv. Allrummet går bra att göra om till ett extra sovrum om behov finns. Två kaklade badrum. Relaxrum med klinkergolv, spotlights i taket och garderober, här finns den fina gamla vedspisen bevarad. Bastu med fönster och små spotlights i taket. Dubbelgarage i suterrängdelen med invändig trappa upp till boendet. I den andra suterrängdelen som ligger ut mot sjön finns ingång till en gästlägenhet med trinettkök och toalett. Gäststuga/förråd. Bergvärme och fiber är indraget. Roxnäs är ett område intill tätorten Torshälla. I Torshälla finns bl a matvarubutik, apotek, systembolag, restaurang, förskola, grundskola 1-9, vårdcentral och tandläkare. För den golfsugne så finns både Mälarbadens GK och Torshälla GK inom kort avstånd. Med endast fem minuters bilfärd så når du E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås. Vid E20 ligger även Folkesta med matbutiker, byggvaruhandel och klädbutik. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun
 • Mån 29 apr kl 18:30
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 16D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen. Ett av de bästa lägena i området! Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 2
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 3

Wirgins väg 11

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
30 + 8 m²
1 rum
726 m² tomt

Välkommen till Wirgins Väg 11 och denna mysiga sommarstuga i idylliska Närsjö, ett riktigt smultronställe nära Eskilstuna och Hjälmaren. Egen brygga med plats för båt. Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Sommarstugeområdet har en egen mysig badplats med sandstrand och badbrygga (ca 450 m från stugan). Kommunalt vatten och avlopp är på gång i området och väntas vara klart inom ett år. Huvudbyggnad med ett allrum och sovalkov, kök samt en mysig glasveranda. Vindsutrymme med möjlighet att skapa ett loft. Gäststuga med plats för minst fyra personer som nyligen renoverats med ny ytterpanel, isolering samt infälld el. Till gäststugan finns en vidbyggd veranda. På tomten finns även en byggnad med en redskapsbod samt ett duschrum med separett. I Närsjö finns en samfällighetsförening som ansvarar för föreningens gemensamma vägar, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbrygga mm. Här anordnas diverse trevligheter för den som vill. Kommunalt VA är planerat att finnas i området inom ett år. Idag används föreningens sommarvatten och sjövatten. Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil). Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Måstavägen 21C, Slagsta, Eskilstuna kommun
 • Imorgon kl 17:00
Måstavägen 21C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Måstavägen 21C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 21C

Lägenhet
Slagsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
5 664 kr/mån
17 474 kr/m²

Väldisponerad och mycket prisvärd fyrarummare om 97 kvm. Lägenheten är belägen på våning 2 av 3 vilket underlättar då hiss ej finns. Bostaden har fina ytskikt samt enhetligt ekparkettgolv. Trevligt och ljust kök med profilerade köksluckor i vitt, goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Stor, inglasad balkong där man kan njuta till fullo. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds även genom ett större antal garderober samt ett förråd/klädkammare. Föreningen utförde stambyte under 2008 och i samband med detta renoverades samtliga våtrum. Helkaklat badrum med tvättpelare och separat gäst-wc. Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening där parkeringsplats och bredband ingår i månadsavgiften! Lugnt och attraktivt område med gröna omgivningar, fina promenadstråk och gott om lekplatser. Närhet till affär, förskolor/skolor, bra busskommunikationer och cykelvägar in till centrum. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun
 • Mån 29 apr kl 18:15
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Lohegatan 6A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
4 154 kr/mån
20 423 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en stor och rymlig tvåa på söder. Bostadsrätten består av 71 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Lägenheten har en stor balkong med mycket bra solläge. Utöver den fina balkongen finns även en fransk balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående generösa utrymmen med öppen planlösning. Fräscht badrum med badkar och tvättmaskin. Sovrummet är stort och har både garderob och gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till köket finns plats för matbord. Genomgående mycket fräscha tak och väggar. Föreningen har god ekonomi och trevliga gemensamma ytor, träningsrum och gemensam tvättstuga. Här får man nära till allt! På söder kan man njuta av vackra promenader i vacker miljö och få närhet till Eskilstuna ån och natur. Intill finns Sveaplan med matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféer och butikerna i Gamla Stan. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Södra Bangårdsgatan 18, Söder, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 15:30
Södra Bangårdsgatan 18, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 18, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 18

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 825 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
23 101 kr/m²

Denna bostad erbjuder ett centralt och bekvämt boende. Hissen tar dig smidigt från markplan till andra våningen och denna trea om 79 kvm. Bostaden har en trevlig planlösning med snyggt arbetskök och trivsam matplats i anslutning. Vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp. Två rymliga sovrum, ena med plats för dubbelsäng. Utöver detta finns en klädkammare för extra förvaring samt ett förråd i källaren. Bostaden är nyligen ommålad i genomgående ljusa kulörer. Längs bostaden finns en härlig uteplats i söderläge med utsikt över innergården. Bilen parkerar du bekvämt på gatan eller föreningens parkeringsplats/garage (separat kö). Föreningen har god ekonomi och trevliga gemensamma ytor, övernattningsrum, träningsrum och gemensam tvättstuga. Här får man nära till allt! På söder kan man njuta av vackra promenader i vacker miljö och få närhet till Eskilstuna ån och natur. Intill finns Sveaplan med matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféer och butikerna i Gamla Stan. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun
 • Lör 27 apr kl 14:30
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Moa Martinsons gata 17

Villa
Västermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 855 000 kr
160 + 35 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Vacker putsad villa med perfekt läge på återvändsgata. Här erbjuds en spännande planlösning med små nivåskillnader som ger villan en härlig rymd. Här finns förutom ett mycket påkostat spa och poolområde även ett inglasat uterum. Känslan av att vara på landet men ändå så nära till stan är påtaglig. Vardagsrummet som rymmer många gäster är ljust, rymligt och utrustat med burspråk samt vackra fönsterpartier. Två helkaklade badrum, varav det ena har både dusch, bubbelbadkar och bastu. Fyra väl tilltagna sovrum och för den som önskar ett femte kan tvättstugan lätt göras om till ytterligare ett sovrum. Miljövänlig uppvärmning via fjärrvärme. För att ytterligare effektivisera finns solceller redan installerat. Likaså elbilsladdare. Garage i direkt anslutning till huset. På entrésidan finns gott om plats för tre till fyra bilar. Villan är belägen i barnvänliga och omtyckta villakvarter. Naturnära läge med vackra promenadstråk i Kronskogen alldeles intill huset. Nära till Rekarnegymnasiet, centralstationen, mataffärer och stadens utbud av kultur, nöjen och restauranger. Perfekt för dig som vill bo i ett modernt hus med centralt läge och gott om plats för umgänge. Här är det bara att flytta in. Välkommen hem.

 • Premium
 • Uteplats
Noachsgatan 14A, Norr, Eskilstuna kommun

Noachsgatan 14A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/7
2 865 kr/mån
24 113 kr/m²

På femte våningen våningen finner du detta trivsamma boende med lugn omgivning. Hiss från markplan som tar dig bekvämt upp till bostaden. Denna 2-rummare präglas av ljusa färgval och härligt ljusinsläpp. Ljust kök med utgång till inglasad balkong. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inglasad balkong som nås från köket. Helkaklat badrum i ljusa färgsättningar renoverat i samband med stambyte. Låg avgift. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med låg belåning och där flera av de stora renoveringarna är gjorda. Som boende på Norr har du nära det mesta. Här finns matbutiker, caféer och restauranger. På promenaden till centrum kan du antingen gå via Stadsparken med dess fina promenadstråk längs Eskilstuna-ån, eller via mysiga Gamla stan med sina små pittoreska kvarter. E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås ligger på bekvämt avstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Körvelvägen 10

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 795 000 kr
123 m²
5 rum
5 810 kr/mån
22 724 kr/m²

Mysig och energisnål bostadsrättsvilla i populära Borsökna, där både skog och sjö finns på promenadavstånd. Genomtänkt arkitektritat boende på välplanerade 123 kvm, fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum. Trivsamt och smakfullt hus i två plan som lämpar sig mycket väl för en barnfamilj och där husen är sammankopplade via carporten. Öppet och ljust kök från Vedum med matplats för sex personer. Två rymliga helkaklade badrum och en separat tvättstuga med groventré. Rejält vardagsrum med härliga sällskapsytor och med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns utgång till den väl tilltagna och inglasade altanen. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Vattenburen golvvärme över hela entréplanet. På övre plan finns tre sovrum, varav ett "master bedroom" med generös klädkammare i anslutning. Vacker och välskött trädgård där det bl a finns ett spabad med saltvatten. Vatten, carport och sophantering ingår i månadsavgiften. Kort promenad till sandstrand för ett dopp och nära till vackra naturstråk och lekparker. Ny förskola ligger enbart två minuter bort. Stadsnät finns. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lilla Malmö Björkhöjden, null, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr
Lilla Malmö Björkhöjden, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Lilla Malmö Björkhöjden, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Lilla Malmö Björkhöjden

Villa
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
7 500 000 kr
189 m²
5 rum
4 538 m² tomt

Från allfartsvägen kör vi upp i backen och följer den belysta infarten och i gläntan skymtar fastigheten bakom en vacker smidesgrind och asfalterad infart. Här har det inte sparats på något när ägarna 2010 valde ut platsen för att uppföra denna påkostade och riktigt generösa villa med en boarea på 189 kvm. Sjödalshus är ett välkänt namn i byggkretsar och så är också kvalitékänslan i detta fantastiska hus. Allt präglas av genomtänkt planlösning och funktioner, påkostad inredning genomgående och givetvis som grädde på moset en umgängesyta utvändigt med altan som sträcker sig längs hela långsidan av huset på ca 90 kvadratmeter med utsikt över den grönskande nejden. Detta kompletteras med en lyxig pool med pooltak och trädäck. I den generösa trädgården på 4.538 kvm finns ett friliggande dubbelgarage med stort förrådsrum samt ett stort växthus. Denna fastighet har så mycket att ge så den måste upplevas i verkligheten. Endast privata visningar, hjärtligt välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning.

 • Premium
Klarbärsvägen 10, Skiftinge, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Klarbärsvägen 10, Skiftinge, Eskilstuna kommun, bild 2
Klarbärsvägen 10, Skiftinge, Eskilstuna kommun, bild 3

Klarbärsvägen 10

Villa
Skiftinge, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 825 000 kr
132 m²
5 rum
1 007 m² tomt

Välskött och mycket bra planerad 1-plans villa med vidbyggt garage och carport. 5 rok fördelat på mycket generöst vardagsrum i vinkel med köket, tre sovrum samt allrum, badrum samt toalett med dusch. I bästa solläge finns ett altandäck samt ett inglasat uterum. Trädgårdstomt med friggebod och förrådsbyggnad. Fint läge med naturen inpå knutarna och mycket barnvänligt läge på återvändsgränd.

 • Premium
Måstavägen 9A, Måsta, Eskilstuna kommun
 • Tor 25 apr kl 18:00
Måstavägen 9A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Måstavägen 9A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 9A

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 659 kr/mån
17 949 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och fina lägenhet belägen på tredje våningen. När du kliver över tröskeln till denna trerummare möts du av stil och en känsla av rymd. Modernt kök med rostfria kapitalvaror och plats för matbord. Trevlig inglasad balkong med soligt läge in mot gården. Vardagsrum där hela familjen får plats framför TV:en på fredagskvällar. Stort helkaklat badrummet som är utrustat med tvättmaskin och modern inredning. Denna lägenheten erbjuder även en gästtoalett. Parkeringsplats, bredband, kabel-TV basutbud och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Genomgående mycket fräscha utsikt. Perfekt bostad för dig som vill ha en bostad som är redo för inflyttning. Brf Slagtäppan är en lugn, välskött och populär förening med bland annat en toppmodern bastu och övernattningsrum i föreningen. Här finns lekplats, boulebana och fotbollsplan. Naturen, skola, förskola, matbutik & Slagstaglass är mer eller mindre runt hörnet. Till centrum är det cykelavstånd och det finns cykelbana hela vägen. Det är även nära till busshållplats med täta avgångar. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Krokvägen 8

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 050 000 kr
1 059 m² tomt

Äntligen kan vi erbjuda en härlig tomt i populära och barnvänliga Skogstorp. Här har du möjlighet att bygga dig ditt drömboende med en byggrätt om hela 180 kvm och stora möjligheter ti8ll byggnation om 200kvm. Mycket trevligt och centralt läge i gemytligt villakvarter där uppväxta trädgårdar angränsar till tomten. Sällsynt tillfälle då tomter i den här storleken sällan blir till salu i Skogstorp. Se detaljplan under fliken "Dokument". Ny väg finns till fastigheten och kommunalt VA är framdraget till tomtgräns. Tomten är friköpt och hela 1 059kvm stor. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber tillkommer. Se gällande taxa på Eskilstuna Energi & Miljös hemsida www.eem.se. Bra busskommunikationer direkt intill med bussar till Eskilstuna centrum. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

 • Premium
Glödgargatan 19, Kogne, Eskilstuna kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00
Glödgargatan 19, Kogne, Eskilstuna kommun, bild 2
Glödgargatan 19, Kogne, Eskilstuna kommun, bild 3

Glödgargatan 19

Villa
Kogne, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 895 000 kr
125 m²
5 rum
749 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en mycket välvårdad, friliggande, rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla. Låga driftkostnader och beläget i populära Bjällersta/Torshälla. Villan har ett fantastiskt läge på en trivsam och lugn återvändsgata. Huset erbjuder fem rum och kök, varv 3-4 rymliga sovrum, fördelat på 125 kvm. Här möts vi av en lättskött och friköpt tomt om 749 kvm. Fastigheten är under det senaste året förädlad med genomgående nya parkett-och klinkergolv. Nytt kök, nya fönster och genomgående fräscha väggar. Två badrum, ett på varje våning. Tv- grundutbud via föreningen ingår. Här kan du bara flytta in och luta dig tillbaka och njuta! I Torshälla är det lätt att trivas med närheten till bad och båtliv i Mälaren. Flera restauranger, matbutiker, caféer och gym. På vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på den spolade fotbollsplanen. På kort promenad nås även en för dom allra minsta mycket omtyckt lekpark. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Ekgatan 32b, Lundby, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 14:30

Ekgatan 32b

Radhus
Lundby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 495 000 kr
88 + 12 m²
5 rum
5 687 kr/mån
28 352 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och välskötta bostadsrättsradhus i populära Brf Gasellen. En mycket populär förening i området där uppvärmning, kall- och varmvatten och grundutbud för tv ingår i avgiften. Bostad om ca 88 + 12 kvm, fördelat på 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Beläget i attraktiva och barnvänliga Lundby med rymlig altan och balkong som sträcker sig längs hela långsidan av bostaden, i perfekt söderläge samt ytterligare en uteplats vid entrén. Här är de stora renoveringarna redan utförda, så som stambyte -22, ny el i hela radhuset -21, nytt badrum övre plan -23, nytt duschrum entréplan -22, gästtoalett -22, ombyggnation av förråd till sovrum -22. Lättskött och behändig trädgårdstomt. Runt knuten finns ett stort grönområde med lekplats. Garageplats tillhör radhuset. Ett centralt beläget radhus i lummiga Lundby med närhet till Lundbyskolan, motionsspår, tågstationen samt gym och shopping i Tuna Park. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Carlavägen 45B, Östermalm, Eskilstuna kommun
Carlavägen 45B, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Carlavägen 45B, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Carlavägen 45B

Lägenhet
Östermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 671 kr/mån
24 141 kr/m²

Välkommen till denna fina genomgångslägenhet om 2 rum och kök med högre takhöjd som ger bostaden en fantastisk rymd . Kök med svarta högblanka köksluckor, moderna vitvaror och tegelvägg som snyggt bryter av mot de ljusa väggarna. Sovrum med parkettgolv och utgång till den rymliga inglasade balkongen. Helkaklat badrum i tidlöst utförande utrustad med dusch och tvättmaskin. Lägenheten är belägen på Östermalm i en förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns även ett gym, bastu samt gemensam uteplats på innergården. På Östermalm har man nära till allt, och på den korta promenaden mot centrum möter Stadsparken och Gamla staden med sina kaféer, restauranger och butiker. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
2 184 kr/mån
26 324 kr/m²

Söker du en central och modern lägenhet i toppskick, med stor balkong i soligt läge?? Då är denna etta om ca 34 kvm antagligen perfekt för dig! Här kan du flytta in i en ljus och stilren lägenhet som producerades 2018 och bl a har optimerats med ett smart sängskåp för extra utrymme. Detta skåp kan självklart tas bort om så önskas. Bostaden är placerad på våning 4 och erbjuder en generös balkong om ca 12 kvm i bästa söderläge. "Compact living" genom vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. Fjärrstyrda mörkläggningsgardiner finns installerade. Snyggt Marbodalkök med plats för matbord och stolar om man så vill. Rejält, stilrent och helkaklat duschrum/wc med egen tvättmaskin och torktumlare. Tilltagen takhöjd om 2,7 m. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden med bl a Munktellbadet och Volvo CE arena. Gym finns alldeles intill och inom promenadavstånd finns också restauranger, promenadstråk efter ån samt stadskärnan med universitet och tågstation. E20 nås inom ett par minuter med bil. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 2
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 3

Stallviksvägen 4

Villa
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 695 000 kr
133 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Här i Sundbyholm ligger ett modernt enplanshus i vinkel om 133 kvadratmeter med härlig atmosfär och sociala ytor. Detta A-hus byggdes 2013 och är fortfarande så gott som nyproducerat. Här finns tillräckligt med plats för hela familjen, då huset består av 6 rum och kök, varav 5 sovrum. Ett av sovrummen kan enkelt göras om till allrum om så önskas. Här erbjuds även bra planlösning, ryggåstak som ger härlig rymd, hög materiell standard och behagliga färgval. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med braskaminen som mittpunkt. Två helkaklade badrum, varav den ena med bastu. Rejäl tvättstuga med utgång till tomten. Vidare finns en vinterbonad gäststuga alternativt tonårsrum med eget badrum. Även rejält garage om ca 40 kvm och växthus finns att tillgå. Här ingår en tomt om 1320 kvadratmeter som vetter mot skogsparti och innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn med dess ogenerade läge. Husets mysiga altan som delvis är under tak, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Vattenburen golvvärme i hela huset, OSB-skivor i alla väggar samt extra klimatpaket. Kommunalt v/a via föreningen. Fiber indraget. Befriad från kommunal fastighetsavgift ytterligare ca 5 år. Det här hemmet är perfekt beläget i Sundbyholms hjärta. Badstranden och båtplatser ligger inom gångavstånd. Sundbyholmsslott, travbanan och gästhamnen med café och restaurang finns en kort promenad bort. Dessutom har man köpcentrum en biltur från bostaden. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Silvervägen 1D, Stenby, Eskilstuna kommun
 • Tor 2 maj kl 18:00
Silvervägen 1D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Silvervägen 1D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Silvervägen 1D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 550 000 kr
64 m²
3 rum
3 569 kr/mån
24 219 kr/m²

Här erbjuds ett modernt och välskött radhus i två plan om 64 kvm. Bostaden är fördelad på tre rum och kök, varav två sovrum. Ett större sovrum där det går att skapa två separata sovutrymmen om man så vill. Bostaden har bra planlösning och riktigt snygg design. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt och modernt badrum med wc, dusch och egen tvättavdelning med kombimaskin. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme och värmen går att reglera i varje rum. Uteplats med med välskött trädgårdstäppa som delvis omges av häckar. Ett perfekt och otroligt prisvärt boende för dig som inte behöver mer än två sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Parkeringsplats följer med bostaden. Nuvarande ägare har låtit installera en luft-/luftvärmepump. Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats alldeles intill. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Larssonvägen 18, Ostra, Eskilstuna kommun

Larssonvägen 18

Villa
Ostra, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 995 000 kr
132 + 30 m²
4 rum
1 597 m² tomt

Sällsynt chans att förvärva en mycket smakfull fastighet högt belägen med trevlig utsikt över Mälaren. Ett Eksjöhus med extra allt. Här får du ett mycket påkostat hus med bandfalsat plåttak, gjuten uppvärmd pool om ca 4 x 8 m, vitvaror från Miele och mycket mycket mer. Huset är av modell Holmsjö från Eksjöhus som uppfördes 2018. Huset består av 132 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning som tillsammans med takhöjden om ca 4.5 m ger rummet en härlig rymd. I vardagsrummet finns en braskamin som skapar härlig stämning och värme under årets kallare dagar. Huset har genomgående vattenburen golvvärme som värms av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Bostaden har två helkaklade badrum varav ett badrum har både dusch och badkar. Påkostat kök från Mobalpa med härlig köksö med stenskiva i granit och vitvaror från Miele, vitvaror i form av extra bred häll, integrerad vinkyl, kaffemaskin, tallriksvärmare med mera. Via vardagsrummet nås bostadens inglasade uterum som likt huset har vattenburen golvvärme vilket gör att du kan nyttja uterummet året runt. Masterbedroom ensuite med egen klädkammare och badrum, badrummet har badkar och dusch. Pool om ca 4 x 8 m som med ett pooltak som lätt skjuts över poolen och skapar bra säkerhet och isolering under tiden du inte nyttjar poolen. Intill poolen finns en pergola som ger härligt skydd från solen under årets varmare dagar, Dessutom finns ett poolhus som nyttjas för pooldelar samt extra förråd. Här bor du på en solsäker fastighet där du via de olika altanerna kan följa solen under hela dagen. Huset är välutrustat med Plejd som ger dig möjlighet att styra lampor utomhus som inomhus med telefonen. Carport på baksidan av tomten ger plats för två bilar i bredd samt ytterligare plats för två bilar utanför carporten. Här bor du med fri fastighetsavgift kommande 10 år vilket ger dig en besparing på närmare 100 000 kr. På tomten finns dessutom ett förråd med vidbyggt växthus, ett litet växthus perfekt för små odlingar. Ett utmärkt hus för dig som söker en härlig oas med närhet till Mälaren i kombination med ett nytt enplanshus. I samfälligheten har man tillgång till Gustafsgården, här anordnas midsommarfirande, pubaftnar, boulebana och den går att hyra för tillställningar. Mycket strategiskt läge mot Mälaren och Sundbyholm. Tillgång till badplats. Bara 9 km till Eskilstuna centrum. 7,5 km, bokstavligen raka vägen till motorvägspåfart E20. Ca 4 km till Sundbyholms slott och gästhamn med badplats i Mälaren samt hamnkrog och camping. I närheten finns också gårdsbutik, Sundbyholms travbana, Vallby skola mm. Närmaste buss finns vid Sundbyholmsvägen. Bara ca 7 km till stor matbutik. Ca 1 timme från Stockholm längs E20. Cykelbanan som nyligen anlagts från Eskilstuna till Sundbyholm. Välkommen hem!

 • Uteplats
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
2 567 kr/mån
31 705 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna. Denna bostad har en rymlig balkong med goda möjligheter för önskad möblemang. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum samt ett stilrent kök med påkostade vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom välvda glasdörrar. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering för den som behöver. En genomgående fin lägenhet där det bara är att flytta in! Centralt belägen lägenhet med hiss direkt från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Ett boende som erbjuder det mesta! Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Tummelsta 16, Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Tummelsta 16, Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tummelsta 16, Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tummelsta 16

Fritidshus
Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 500 000 kr
60 m²
2 rum
1 361 m² tomt

Letar du efter lugn och ro så är detta det perfekta stället. Högt beläget fritidshus på sjötomt med en fantastisk utsikt ut över sjön. Rejäl trapp i trä med två soldäck, varav den större med plats för utemöbler, leder ner till sjön. Vid strandkanten finns en flotte med badstege, elmotor ingår vilket gör det enkelt att ta sig ut på sjön. En stor altan binder på ett fint sätt ihop storstugan, lillstugan och gäststugan. De tre husen är tillsammans ca 60 kvm. I storstugans ca 36 kvm finns hall, sovrum och allrum. 2013 byggdes lillstugan, ca 11,5 kvm, med kök och badrum. De båda stugorna går att bygga ihop om man så önskar. Gäststugan är om ca 14 kvm, det finns även ett förråd för redskap en bit ifrån huset. Sluttande trädgårdstomt om 1.361 kvm med trapp ner till sjön. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Mariebergsgatan 1, Snopptorp, Eskilstuna kommun
Mariebergsgatan 1, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Mariebergsgatan 1, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Mariebergsgatan 1

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 550 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/4
5 125 kr/mån
23 846 kr/m²

I lugnt och trevlig område är denna bostadsrättslägenhet belägen med närhet till både naturen i Vilsta samt gångavstånd till all service i centrum. Lägenheten är ljus och rymlig på 65 kvm med en inglasad balkong på 16 kvm som ger en möjlighet till ett extrarum långa tider på året. Byggår 2016. Om man önskar så finns möjighet att hyra carport i föreningen.

 • Premium
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 79