SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sturehovsvägen 4, null, Eskilstuna kommun
  • Lör 23 mar kl 13:30
Sturehovsvägen 4, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Sturehovsvägen 4, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Sturehovsvägen 4

Villa
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 895 000 kr
100 m²
4 rum
580 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska oas belägen i omtyckta Skogstorp. En enplansvilla byggd 2015 som fortfarande är så gott som nyproducerat. Bostad fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Mycket bra planlösning med de mindre sovrummen placerade i ena änden av huset och det större i den andra änden. Huset erbjuder dessutom på ett snyggt helkaklat badrum samt separat helkaklad wc. Därtill erbjuds ett socialt kök och vardagsrum i öppen planlösning med köksö samt braskamin som skänker värme och trevnad årets kallare dagar. Helt underbar tvättstuga från 2020 som gör tvättandet till en fröjd. Genomgående moderna och smakfulla materialval. Fiber indraget och laddbox installerad. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt ytterligare ca 6 år. Dessutom är det ett väldigt energieffektivt hus som ger möjlighet till grönt bolån. Lättskött trädgårdstomt som angränsar till skogsparti med trädgårdstäppa och både staket samt inramande häck. Altan på framsidan som sträcker sig längs ena långsidan av huset och öppnar upp till ett fantastiskt poolområde med soldäck på baksidan. Här finns även ett generöst inglasat uterum med plats för både mat- och loungegrupp. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer, motionsspår och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Carlavägen 45B, Östermalm, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 17:30
Carlavägen 45B, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Carlavägen 45B, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Carlavägen 45B

Lägenhet
Östermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 671 kr/mån
24 141 kr/m²

Välkommen till denna fina genomgångslägenhet om 2 rum och kök med högre takhöjd som ger bostaden en fantastisk rymd . Kök med svarta högblanka köksluckor, moderna vitvaror och tegelvägg som snyggt bryter av mot de ljusa väggarna. Sovrum med parkettgolv och utgång till den rymliga inglasade balkongen. Helkaklat badrum i tidlöst utförande utrustad med dusch och tvättmaskin. Lägenheten är belägen på Östermalm i en förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns även ett gym, bastu samt gemensam uteplats på innergården. På Östermalm har man nära till allt, och på den korta promenaden mot centrum möter Stadsparken och Gamla staden med sina kaféer, restauranger och butiker. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Köpmangatan 17B, Gamla Staden, Eskilstuna kommun

Köpmangatan 17B

Lägenhet
Gamla Staden, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 995 000 kr
101 m²
3 rum
vån 2/3
4 067 kr/mån
29 653 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en mycket smakfull och rymlig trea om 101 kvm på Köpmangatan. Här bor du alldeles intill ån med fönster ca 1-2 meter från vattenlinjen. Stort vardagsrum med härlig kakelugn och gott om plats för matsalsbord och soffa med tillhörande bord. Lägenheten har ett modernt helkaklat badrum med elektrisk golvvärme för god komfort samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger på våning två i huset med vacker utsikt över ån från vardagsrum och sovrum. En trevlig balkong nås via hallen i härligt söderläge med sol under större delen av dagen. Trivsamt kök med platsbyggd sittbänk och moderna vitvaror. Den vackra fiskbensparketten och kakelugnen i vardagsrummet ger verkligen en trevlig karaktär till lägenheten. Kakelugnen är godkänd att elda i. Lägenheten erbjuder även en gäst-wc som nås via hallen. De rymliga sovrummet ger gott om plats för en dubbelsäng. I föreningen finns en gemensam brygga i ån - perfekt för härliga middagar i kvällssolen. Till bostaden hör ett förråd. På Köpmangatan bor du nära det mesta, runt hörnet har du gamla staden som kantas av vackra byggnader, små gränder, caféer, restauranger, hantverksbutiker, butiker, kosmetik, blomsterverkstäder, spa, och skönhetssalonger mm. På den korta promenaden till centrumkärnan passerar du över rådhusbron som leder dig över Eskilstunaån. Endast 10-15 minuters promenadväg till Eskilstuna centralstation med täta avgångar till Stockholm, Örebro och Västerås. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun
  • Lör 23 mar kl 12:00
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 2
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 3

Stallviksvägen 4

Villa
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 695 000 kr
133 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Här i Sundbyholm ligger ett modernt enplanshus i vinkel om 133 kvadratmeter med härlig atmosfär och sociala ytor. Detta A-hus byggdes 2013 och är fortfarande så gott som nyproducerat. Här finns tillräckligt med plats för hela familjen, då huset består av 6 rum och kök, varav 5 sovrum. Ett av sovrummen kan enkelt göras om till allrum om så önskas. Här erbjuds även bra planlösning, ryggåstak som ger härlig rymd, hög materiell standard och behagliga färgval. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med braskaminen som mittpunkt. Två helkaklade badrum, varav den ena med bastu. Rejäl tvättstuga med utgång till tomten. Vidare finns en vinterbonad gäststuga alternativt tonårsrum med eget badrum. Även rejält garage om ca 40 kvm och växthus finns att tillgå. Här ingår en tomt om 1320 kvadratmeter som vetter mot skogsparti och innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn med dess ogenerade läge. Husets mysiga altan som delvis är under tak, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Vattenburen golvvärme i hela huset, OSB-skivor i alla väggar samt extra klimatpaket. Kommunalt v/a via föreningen. Fiber indraget. Befriad från kommunal fastighetsavgift ytterligare ca 5 år. Det här hemmet är perfekt beläget i Sundbyholms hjärta. Badstranden och båtplatser ligger inom gångavstånd. Sundbyholmsslott, travbanan och gästhamnen med café och restaurang finns en kort promenad bort. Dessutom har man köpcentrum en biltur från bostaden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun
  • Tor 21 mar kl 17:30
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
2 184 kr/mån
26 324 kr/m²

Söker du en central och modern lägenhet i toppskick, med stor balkong i soligt läge?? Då är denna etta om ca 34 kvm antagligen perfekt för dig! Här kan du flytta in i en ljus och stilren lägenhet som producerades 2018 och bl a har optimerats med ett smart sängskåp för extra utrymme. Detta skåp kan självklart tas bort om så önskas. Bostaden är placerad på våning 4 och erbjuder en generös balkong om ca 12 kvm i bästa söderläge. "Compact living" genom vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. Fjärrstyrda mörkläggningsgardiner finns installerade. Snyggt Marbodalkök med plats för matbord och stolar om man så vill. Rejält, stilrent och helkaklat duschrum/wc med egen tvättmaskin och torktumlare. Tilltagen takhöjd om 2,7 m. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden med bl a Munktellbadet och Volvo CE arena. Gym finns alldeles intill och inom promenadavstånd finns också restauranger, promenadstråk efter ån samt stadskärnan med universitet och tågstation. E20 nås inom ett par minuter med bil. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klarbärsvägen 10, Skiftinge, Eskilstuna kommun
  • Lör 23 mar kl 13:00
Klarbärsvägen 10, Skiftinge, Eskilstuna kommun, bild 2
Klarbärsvägen 10, Skiftinge, Eskilstuna kommun, bild 3

Klarbärsvägen 10

Villa
Skiftinge, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 825 000 kr
132 m²
5 rum
1 007 m² tomt

Välskött och mycket bra planerad 1-plans villa med vidbyggt garage och carport. 5 rok fördelat på mycket generöst vardagsrum i vinkel med köket, tre sovrum samt allrum, badrum samt toalett med dusch. I bästa solläge finns ett altandäck samt ett inglasat uterum. Trädgårdstomt med friggebod och förrådsbyggnad. Fint läge med naturen inpå knutarna och mycket barnvänligt läge på återvändsgränd.

  • Premium
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Körvelvägen 10

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 795 000 kr
123 m²
5 rum
5 810 kr/mån
22 724 kr/m²

Mysig och energisnål bostadsrättsvilla i populära Borsökna, där både skog och sjö finns på promenadavstånd. Genomtänkt arkitektritat boende på välplanerade 123 kvm, fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum. Trivsamt och smakfullt hus i två plan som lämpar sig mycket väl för en barnfamilj och där husen är sammankopplade via carporten. Öppet och ljust kök från Vedum med matplats för sex personer. Två rymliga helkaklade badrum och en separat tvättstuga med groventré. Rejält vardagsrum med härliga sällskapsytor och med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns utgång till den väl tilltagna och inglasade altanen. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Vattenburen golvvärme över hela entréplanet. På övre plan finns tre sovrum, varav ett "master bedroom" med generös klädkammare i anslutning. Vacker och välskött trädgård där det bl a finns ett spabad med saltvatten. Vatten, carport och sophantering ingår i månadsavgiften. Kort promenad till sandstrand för ett dopp och nära till vackra naturstråk och lekparker. Ny förskola ligger enbart två minuter bort. Stadsnät finns. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Måstavägen 21C, Slagsta, Eskilstuna kommun
Måstavägen 21C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Måstavägen 21C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 21C

Lägenhet
Slagsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
5 664 kr/mån
17 474 kr/m²

Väldisponerad och mycket prisvärd fyrarummare om 97 kvm. Lägenheten är belägen på våning 2 av 3 vilket underlättar då hiss ej finns. Bostaden har fina ytskikt samt enhetligt ekparkettgolv. Trevligt och ljust kök med profilerade köksluckor i vitt, goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Stor, inglasad balkong där man kan njuta till fullo. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds även genom ett större antal garderober samt ett förråd/klädkammare. Föreningen utförde stambyte under 2008 och i samband med detta renoverades samtliga våtrum. Helkaklat badrum med tvättpelare och separat gäst-wc. Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening där parkeringsplats och bredband ingår i månadsavgiften! Lugnt och attraktivt område med gröna omgivningar, fina promenadstråk och gott om lekplatser. Närhet till affär, förskolor/skolor, bra busskommunikationer och cykelvägar in till centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kråketorps gård 7, Torshälla, Eskilstuna kommun
Kråketorps gård 7, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Kråketorps gård 7, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Kråketorps gård 7

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 250 000 kr
187 m²
6 rum

Nu har du möjligheten att köpa ett helt nyproducerat ladhus med en fantastiskt attraktivt läge i utkanten av Torshälla. Tillsammans med det lokala byggföretaget Byggsmart Hällby AB, erbjuds en fristående villa om hela 187 kvadratmeter med generösa och tilltalande sällskapsytor. Huset präglas av hög kvalitet och har genomgående fiskbensparkett, en mysig braskamin, två helkaklade badrum och ett lyxigt kök med en elegant stenbänkskiva. Med tre till fyra sovrum, inklusive ett föräldrasovrum som är ett riktigt master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng, en stor walk-in closet och ett badrum som är avskilt från resten av huset. Köket och vardagsrummet ger en härlig rymd, tack vare de vackra glaspartierna och det imponerande ryggåstaket som verkligen ger huset sin karaktär. På entréplan finns även en ungdomsdel med två sovrum och ett allrum. Dessutom finns ett generöst loft på hela 24 kvadratmeter med överblick över vardagsrummet och köket. Loftet har även en fransk balkong som är perfekt för vädring och vid varma sommardagar. Huset har genomgående vattenburen golvvärme och högt i tak. En carport med plats för två bilar och ett generöst förråd ingår också i fastigheten. På baksidan av huset finns en stor terrass med perfekt solläge och en vacker utsikt över fälten. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus. Mycket låg driftskostnad och ett smidigt och lättskött hus. Energisnålt boende där du slipper fastighetsskatt de första 15 åren, vilket borgar för en mycket god boendeekonomi. Passar både för er som är lite äldre eller för den yngre familjen som vill bo snyggt, fräscht och stilrent. Solceller som gör den redan driftsnåla fastigheten än mer anpassad för framtiden.

  • Premium
  • Uteplats
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 2
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 3

Helgestahillsvägen 40

Villa
Helgestahill, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 595 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till Helgestahillsvägen 40! En mycket trevlig villa med totalyta om 160 kvm fördelat på 1,5 plan med källare. Friköpt tomt om 1900 kvm med fin trädgård med både fruktträd och vackra växter. Villan är högt belägen med ett soligt läge där du kan avnjuta av morgon och kvällssol på altan. En större grusad uppfart med garage och gott om plats för flera bilar. Villan disponerar två sovrum på övre plan och toalett. Vardagsrum med matplats, ett stort sovrum, kök och duschrum i toppskick på entréplan. Huset är välskött och har nyligen renoverats invändigt, tillbyggt ett sovrum samt en groventré med tvättstuga under 2020. Fiber finns indraget. Perfekt beläget i Helgestahill med närhet till bland annat Slagsta skola, förskolor, matbutiker, Årbyskogen och centrum. Mycket bra busskommunikationer med många täta avgångar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Eleonoragatan 15, Norr, Eskilstuna kommun
Eleonoragatan 15, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Eleonoragatan 15, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Eleonoragatan 15

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/5
3 734 kr/mån
27 982 kr/m²

Välkommen in i detta smakfulla hem som bjuder på en harmonisk förening av stil och funktion. Lägenheten öppnar upp i en rymlig och inbjudande hall med plats för bekväm avhängning. I hjärtat av hemmet finner du ett modernt kök från HTH. Köket flödar naturligt in i det rymliga vardagsrummet, skapat för att vara en social och bekväm plats att samla familj och vänner. Den öppna planlösningen skapar en luftig och ljus atmosfär som inbjuder till samvaro. Duschrummet är elegant och modernt, utrustat med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Sovrummet är en fristad med gott om plats och en praktisk klädkammare som gör det enkelt att organisera kläder och tillhörigheter. Härifrån når du den delvis inglasade balkongen, en härlig plats att njuta av både morgon- och kvällssolen. För ytterligare förvaring och praktiskt utrymme har du fördelen av ett källarförråd. Bostadsrättsföreningen erbjuder även extra bekvämligheter som ett centralt garage, en välskött innergård och en praktisk tvättstuga i källaren. Norr är ett väldigt attraktivt och snabbt expanderande område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Silvervägen 1D, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 17:30
Silvervägen 1D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Silvervägen 1D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Silvervägen 1D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 550 000 kr
64 m²
3 rum
3 569 kr/mån
24 219 kr/m²

Här erbjuds ett modernt och välskött radhus i två plan om 64 kvm. Bostaden är fördelad på tre rum och kök, varav två sovrum. Ett större sovrum där det går att skapa två separata sovutrymmen om man så vill. Bostaden har bra planlösning och riktigt snygg design. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt och modernt badrum med wc, dusch och egen tvättavdelning med kombimaskin. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme och värmen går att reglera i varje rum. Uteplats med med välskött trädgårdstäppa som delvis omges av häckar. Ett perfekt och otroligt prisvärt boende för dig som inte behöver mer än två sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Parkeringsplats följer med bostaden. Nuvarande ägare har låtit installera en luft-/luftvärmepump. Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats alldeles intill. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Julingatan 6C, Torshälla, Eskilstuna kommun
Julingatan 6C, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Julingatan 6C, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Julingatan 6C

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
945 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 577 kr/mån
15 882 kr/m²

Välkommen till denna rymliga genomgångstvåa om 59.5 kvm som ligger precis intill det charmiga Östra Torget i Torshälla. Ljuset flödar in i bostaden från fönster som vetter åt två håll, vilket ger en luftig och trivsam atmosfär. Köket, planerat och inrett av Ikea, är modernt och funktionellt med toppmoderna vitvaror. Det finns gott om förvaringsutrymme i både bänk- och överskåp, samt generösa arbetsytor på den slitstarka bänkskivan. Under 2022/2023 genomgick köket en omfattande renovering. Då renoverades även ytskikt i hallen, sovrum och vardagsrummet. Längre in i bostaden hittar vi det charmiga och rejäla vardagsrummet. Här kan du njuta av solen från din egen balkong. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med heltäckningsmatta och nymålade väggar i neutrala färger. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord, och en mindre klädkammare fungerar som en praktisk walk-in closet. Dessutom finns det två rymliga, platsbyggda garderober i sovrummet. Till bostaden hör ett stort förråd på vinden samt en matkällare, vilket ger extra utrymme för förvaring. Här bor du i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt designad för att skapa en bekväm och harmonisk livsmiljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
2 567 kr/mån
33 977 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna. Denna bostad har en rymlig balkong med goda möjligheter för önskad möblemang. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum samt ett stilrent kök med påkostade vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom välvda glasdörrar. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering för den som behöver. En genomgående fin lägenhet där det bara är att flytta in! Centralt belägen lägenhet med hiss direkt från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Ett boende som erbjuder det mesta! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Fackskärsvägen 3, Kvicksund, Västerås kommun
Fackskärsvägen 3, Kvicksund, Västerås kommun, bild 2
Fackskärsvägen 3, Kvicksund, Västerås kommun, bild 3

Fackskärsvägen 3

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
10 700 000 kr
260 + 48 m²
7 rum
1 877 m² tomt

Fackskärsvägen 3 - en enastående fastighet med elegans, omsorgsfulla detaljer och hemtrevnad. Huset färdigställdes 2017 av nuvarande ägare och består av 260 fantastiska kvadratmeter fördelat på 2 plan. Fantastisk sjöutsikt från kök, allrum, tv-rum så väl som tre av sovrummen. Huset influeras av en klassisk och tidlös stil som i samstämd klang med påkostade detaljer skapar en genomgående harmoni och exklusiv känsla. Den generösa takhöjden om 2.6 m på entréplanet gör, tillsammans med de stora sociala ytorna detta hem till den självklara platsen för vänner och familj. Kök och loungedelen består av ca 70 kvm med härlig rymd. Ett påkostat kök i U-formation med platsbyggt skafferi, vitvaror från Miele och stenskivor. Vacker askparkett pryder husets golv genomgående som värms upp av den vattenburna golvvärmen. Huset har totalt tre badrum varav ett på entréplan och två på övre plan. Stort och rymligt masterbedroom ensuite med stort helkaklat badrum med bla dusch och badkar samt stor klädkammare. Masterbedroom har frikyla installerat vilket ger svalka via bergvärmen under årets varma sommardagar. Frikyla finns även installerat i allrummet på övre plan. Via köket och kontor/sovrummet på entréplan når vi den stenbelagda uteplatsen som möter den välskötta trädgården i perfektion. Huset har vacker putsad fasad, falsat plåttak, bjälklag av lättbetong samt vattenburen golvvärme i båda plan. Ett vackert påkostat växthus på tomten ger den självklara platsen för middagar under sommarkvällarna. Växthuset består av ca 25 kvm med påkostad grundmur, limträstomme behandlad med terrasslasyr samt svenktillverkat marktegel, vilket ger en klassisk och modern känsla på tomten. På tomten finns fina planteringar inramade i corten, spabad, stenmurar tar hand om höjdskillnader och ett förråd på framsidan ger goda förvaringsmöjligheter. De hårda materialen, betong, grus och cortenplåt ger en tidlös och praktfull känsla till tomten. Den stora garageuppfarten ger plats för flertalet bilar och dubbelgaraget om ca 55 kvm nås via två fjärrstyrda portar och inifrån garaget har du direkt access in till huset. Fri fastighetsavgift de kommande 10 åren. Ett otroligt påkostat hus med all tänkbar utrustning - ta Er tiden och upplev detta varma och ombonade hus på plats - välkommen hem! Fastigheten har tillgång till brygga som ligger ca 60m från tomten. Kvicksund är ett villaområde vid Mälaren mellan Eskilstuna och Västerås. I Kvicksund ligger populära Tegelvikens skola med årskurs upp till 9:e klass och flera förskolor. Dessutom finns Ica-butik, restaurang, pizzeria, gym, padelbana, tågstation, busshållplats samt båthandlare med fin hamnanläggning. Goda kommunikationer till hela Mälardalen och kort avstånd till Stockholm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lindgärdesvägen 13, Slagsta, Eskilstuna kommun
Lindgärdesvägen 13, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Lindgärdesvägen 13, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Lindgärdesvägen 13

Villa
Slagsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 595 000 kr
115 + 57 m²
4 rum
1 025 m² tomt

Välkommen till Lindgärdesvägen 13 och denna välunderhållna 1 1/2-plansvilla med källare om hela 115 + 57 kvm, fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Ytterligare två sovrum i källarplan finns att tillgå varav den ena med egen ingång. Detta rum passar perfekt för en tonåring. Huset är belägen på lugn återvändsgata i hjärtat av omtyckta Slagsta. Här erbjuds ett hem där de stora renoveringarna redan är utförda. Bland annat har huset nytt tak, solceller och nya fönster. Vidare är dränering med tilläggsisolering av grund utförd. Interiört så har stora delar av hemmet nyare ytskikt. Hemmets sociala planlösning mellan vardagsrum, matrum och kök, inbjuder till umgänge. Dessa utrymmen har generöst ljusinsläpp från dubbeldörr ut i trädgården samt breda fönsterpartier. Därtill finns en värmande eldstad. Här är är det lätt att trivas! Vidare erbjuder huset en rejäl tvättstuga och bra arbetsytor, bastu, duschkabin samt separat toalett. Garage samt parkering på uppfarten med två laddboxar för elbil. Fantastisk trädgård med växthus och odlingsmöjligheter. Generösa uteplatser på husets fram- och baksida samt ena kortsidan. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll. Fiber finns. Nära till skola, förskola, livsmedelsbutik samt kommunikationer med buss. Slagstaglass ligger inom gångavstånd och vackra promenadstråk i lantlig miljö finns en kort promenad bort. Dessutom har man Eskilstuna centrum en kort bilresa från bostaden. Välkommen hem!

  • Premium
Mariebergsgatan 1, Snopptorp, Eskilstuna kommun
Mariebergsgatan 1, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Mariebergsgatan 1, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Mariebergsgatan 1

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 550 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/4
5 125 kr/mån
23 846 kr/m²

I lugnt och trevlig område är denna bostadsrättslägenhet belägen med närhet till både naturen i Vilsta samt gångavstånd till all service i centrum. Lägenheten är ljus och rymlig på 65 kvm med en inglasad balkong på 16 kvm som ger en möjlighet till ett extrarum långa tider på året. Byggår 2016. Om man önskar så finns möjighet att hyra carport i föreningen.

  • Premium
  • Hiss
Vadmansgatan 8B, Gredby, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 8B

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 275 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 426 kr/mån
23 832 kr/m²

Tillfälle att förvärva en mycket stilsäkert renoverad tvåa höst upp på våning tre av tre i huset. Lägenheten består av ca 54 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Här bor du i en populär och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Lägenheten har en stor inglasad balkong i härligt söderläge vilket ger sol under större delen av dagen och kvällen. Snyggt vitt kök med moderna vitvaror och plats för matbord i kök. Snyggt helkaklat badrum med bland annat dusch och tvättmaskin. Ombonat sovrum med förvaring i garderober och plats för en dubbelsäng. Lägenheten har gott om förvaring i såväl sovrum som hall och dessutom finns ett förråd på vinden samt ett mindre förråd i källarplan. Vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord om önskemål finns. En genomgående rymlig och fin lägenhet i bra bostadsrättsförening. Gredby, ett populärt bostadsområde ca 1,5 km från Eskilstuna centrum. Som boende i Gredby bor du nära Eskilstuna centralstation med täta avgångar till såväl Stockholm som Örebro och Västerås. I Gredby bor du även nära shoppingsområdet Tuna park med olika butiker. Från Gredby tar du enkelt bussen in till centrum alternativt promenerar på ca 15 min. I närområdet finns flera restauranger samt goda parkeringsmöjligheter för besökande genom gatuparkering. Välkommen hem!

  • Balkong
Vadmansgatan 8A, Gredby, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 8A

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 689 kr/mån
20 427 kr/m²

Rymlig och välplanerad tvåa med högt läge på våning 3 av 3 i populär förening. Lägenheten erbjuder inledningsvis en rymlig, delvis möblerbar hall med klädkammare samt ett fräscht kök med utrymme för matbord. Generöst vardagsrum med utrymme för både matplats och sällskapsdel samt utgång till en stor inglasad balkong i perfekt sydvästläge. Helkaklat badrum som totalrenoverats i föreningens regi i samband med stambyte år 2000. Rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och gott om plats för dubbelsäng. Här bor man i en välskött och populär HSB-förening med god ekonomi. Närhet till Tuna Parks shopping, mataffär, pizzeria, apotek och ca 10 min promenad till centrum och tågstation (tåg till/från Stockholm varje halvtimme). Ett stenkast till busshållplats på Västeråsvägen och i närområdet finns Kronskogen med sina fina motionsspår. Välkommen hem!

  • Balkong
Ytterells väg 8, Borsökna, Eskilstuna kommun

Ytterells väg 8

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 295 000 kr
24 m²
2 rum
2 986 m² tomt

Välkommen till Ytterells väg 8 i det idylliska Borsökna - här väntar en fantastisk möjlighet för dig som söker det perfekta fritidshuset! Denna friköpta pärla är inte bara en dröm för fritidsnöjen utan även en plats där dina byggdrömmar kan förverkligas. Högt beläget och omgivet av grönskande växtlighet sträcker sig den insynsskyddade trädgårdstomten över generösa 2 986 kvm. Det charmiga fritidshuset, med en yta på cirka 20 kvm, hälsar dig välkommen med en rymlig altan under tak, ett praktiskt arbetskök, en storstuga samt en separat sovstuga på tomten. Här är det sommar året om, och trädgårdens grönskande omgivning skapar en oas av lugn och ro. Njut av soliga dagar och ljumma kvällar omgivna av den frodiga växtligheten. I området pågår spännande infrastruktursatsningar, där kommunalt vatten/avlopp, fiberanslutning och nya elanslutningar byggs ut - vilket kommer att höja bekvämligheten för dig som ägare. Tomten är byggklar och erbjuder en byggrätt på imponerande 150 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för komplementbyggnad. Här finns alla förutsättningar för att förverkliga din drömvilla! På tomten finner du en smart lösning - en toalett med miljövänlig mulltoa. I samma byggnad finns även en duschdel med förvaring och vedbod. Dessutom finns en vinterisolerad sovstuga, perfekt för gäster eller för den som vill njuta av den vackra omgivningen året runt. En snickerboa och en vinterisolerad bod, som idag används som förråd, erbjuder extra utrymme för dina hobbyprojekt. Missa inte chansen att äga detta harmoniska fritidshus med enastående möjligheter att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss redan idag för att uppleva denna unika fastighet på Ytterells väg 8 - din framtida oas för avkoppling och skapande! Välkommen hem!

  • Uteplats
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 2
Gåskullstigen 29, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 3

Gåskullstigen 29

Villa
Roxnäs, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
7 500 000 kr
158 + 53 m²
4 rum
1 956 m² tomt

Detta arkitektritade suterränghus om 158 kvm har mycket att erbjuda och enorma möjligheter. Egen brygga med möjlighet att förtöja båt och liten sandstrand för avkopplande bad eller för mingel när det är sommarfest. Från bryggan i Väsbyviken är det inte långt att åka med båt innan man är ute i Mälaren. Stort vardagsrum med högt i tak, flera stora fönster ut mot Väsbyviken och utgång till altan. Det är en otroligt vacker utsikt från vardagsrummet och den stora altanen som sträcker sig runt två sidor av huset. Det finns även en terrass under en stor ek vilken ger svalka under varma sommardagar. Den fantastiska tomten om 1 956 kvm är i olika nivåer och anlagd av en trädgårdsarkitekt. Påkostat kök med bänkskivor i sten, köksö, öppen spis och liten bardisk med plats för två stolar. Väl tilltaget sovrum med klädkammare och utgång till altan. Allrum med ryggåstak, spotlights i taket, burspråk och parkettgolv. Allrummet går bra att göra om till ett extra sovrum om behov finns. Två kaklade badrum. Relaxrum med klinkergolv, spotlights i taket och garderober, här finns den fina gamla vedspisen bevarad. Bastu med fönster och små spotlights i taket. Dubbelgarage i suterrängdelen med invändig trappa upp till boendet. I den andra suterrängdelen som ligger ut mot sjön finns ingång till en gästlägenhet med trinettkök och toalett. Gäststuga/förråd. Bergvärme och fiber är indraget. Roxnäs är ett område intill tätorten Torshälla. I Torshälla finns bl a matvarubutik, apotek, systembolag, restaurang, förskola, grundskola 1-9, vårdcentral och tandläkare. För den golfsugne så finns både Mälarbadens GK och Torshälla GK inom kort avstånd. Med endast fem minuters bilfärd så når du E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås. Vid E20 ligger även Folkesta med matbutiker, byggvaruhandel och klädbutik. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun
  • Tis 26 mar kl 17:00
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/6
3 617 kr/mån
28 952 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av en luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är det bara att flytta in! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra sociala ytor och rymd. Vedumkök med släta vita luckor och bänkskiva i grått. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där det går att avnjuta sommaren med vacker utsikt över Eskilstunaån och Smörparken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummet har fönster mot den lugna innergården vilket gör boendet lugnt och skönt. Helkaklat badrum i tidlöst grått och vitt med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare/förråd i lägenheten. Hiss finns från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Intagsgatan 9B, Djurgården, Eskilstuna kommun
Intagsgatan 9B, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 9B, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 9B

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 407 kr/mån
18 987 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea på Intagsgatan 9B! Belägen intill populära Djurgårdsparken. Genomgångslägenhet om 79 kvm fördelat på 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Stort vardagsrum med öppen spis (ej i bruk) med plats för matsalsbord och stor soffa. Lägenheten ligger på våning 2/3 i huset med minimal insyn. Hela bostaden präglas av fina detaljer såsom fiskbensparkett, högt i tak och fina fönsterbänkar i sten. Snyggt helkaklat badrum från 2022 med dusch. Det ena sovrummet vetter in mot föreningens lugna innergård, sovrummet vetter i ett nord-/östligt läge vilket innebär ett svalt sovrum. Det andra sovrummet är något större och rymmer både säng och övrig möblering. Trivsamt kök med gott om förvaring. En perfekt bostad för dig som vill bo i en stor och rymlig trea med närhet till såväl centrum som grönområden. På Intagsgatan bor du nära det mesta - alldeles intill bostaden finns Sveaplans köpcentrum och Printz bageriet. Här bor du nära Eskilstuna centralstation som ligger på lite mer än 10 min promenadväg. Eskilstuna centrum med biograf, restauranger, frisör och mycket mer. På den korta promenaden till centrum passerar du Gamla staden som kantas av vackra byggnader, små gränder, flertalet caféer, restauranger, butiker, kosmetik, blomsterverkstäder, spa, och skönhetssalonger mm. Välkommen hem!

  • Premium
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Torsbergsvägen 8

Villa
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 195 000 kr
150 + 53 m²
5 rum
1 384 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga villa, belägen på hörntomt i populära Skogstorp. Utbyggnation samt ändrad planlösning utförd under 2021. Boarea ca 150 kvm + biarea 53 kvm. I entréplan finns ett nytt vardagsrum och kök i fil. De fyra sovrummen bekvämt samlade på övre plan och ytterligare ett sovrum i källarplan. Fint hus med putsad fasad, nya moderna 3-glasfönster (Elite), nytt yttertak från 2012/2021. Genomgående nya ytskikt från 2021. Tilläggsisolering vind utförd 2021. Stor gjuten pool 3,5 x 7 kvm och fint poolområde som nås via köket. En stor och rymlig källare perfekt för tonårs- eller generationsboende, som grävts ur och inretts med allrum, sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga med separat ingång. Helkaklad gästtoalett på entréplan samt helkaklat badrum på övre plan med dusch, badkar samt vedeldad bastu. Huset värms effektivt upp med bergvärme. Dränering utförd. Isolerad gäststuga med sovdel och kök. Friggebod och lekstuga. Fiber indraget. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer, motionsspår och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 20A

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 695 000 kr
114 m²
6 rum
276 m² tomt

Parhus om välplanerade 114 kvm fördelat på rymligt kök, vardagsrum samt badrum på entréplan och fyra sovrum, allrum med takfönster samt badrum på övre plan. Med lyxigt utförande och genomgående hög standard bjuder bostaden på härlig vattenburen golvvärme i båda våningsplanen, modernt stilrent kök med kompositstenskiva och inbyggda kapitalvaror, två helkaklade badrum samt enhetligt enstavsparkett. Badrummet på entréplan har även egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under rejäl arbetsbänk samt bra förvaring på hyllsystem Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier i samtliga rum. Vardagsrummet har även utgång till altan på baksidan med eftermiddags- och kvällssol via dubbla altandörrar. Här finns även egen trädgårdstäppa och rymligt kallförråd. Carport samt uppfart som lätt rymmer 2-3 bilar. Utmärkt boende för dig som önskar att bo i en toppmodern bostad. Fiber indraget! Stenby Park erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill samtidigt som det ligger inom promenadavstånd från skolor (F-6), matbutik med apotek och postombud samt bra busskommunikationer centrum med busshållplats alldeles intill. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 72