SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 17:30
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 2B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 200 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
3 169 kr/mån
18 462 kr/m²

Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna rymliga tvåa där klassiskt och modernt möts i harmoni! Lägenheten har dess originalcharm med höga golvsocklar, skjutdörrar samt vackra dörrar och parkettgolv bevarat. Kök med klassiska vita luckor och moderna inslag med snyggt stänkskydd och arbetsbänk i mörkgrått. Högt i tak samt luftig planlösning ihop med den generösa storleken ger lägenheten en underbar känsla av rymd och släpper igenom ljuset genom bostaden. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en stor soffa och mediamöbel samt arbetsplats eller matbord och stolar. Sovrum med utgång till balkong via dubbeldörrar och förvaring i garderober med skjutdörrar. Badrum med egen tvättmaskin. Möblerbar hall med gott om förvaring i garderob och klädkammare. Ytterligare förvaringsmöjligheter i vind- och källarförråd. Här bor du nära Tunavallen, Kronskogen och dess härliga promenadstråk och elljusspår samt Tunapark shoppingcenter. Promenadavstånd till centrum om ca 10 minuter och centralstationen ca 6-7 minuter. Inom gångavstånd finner du även Mälardalens universitet och Parken Zoo. Alldeles utanför finns busshållplatser med goda bussförbindelser mot bl.a. centrum, Tunapark och Hällby. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Körvelvägen 10, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Körvelvägen 10

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 550 000 kr
123 m²
5 rum
5 810 kr/mån
20 732 kr/m²

Mysig och energisnål bostadsrättsvilla i populära Borsökna, där både skog och sjö finns på promenadavstånd. Endast ca 450 m till trevlig badplats! Genomtänkt arkitektritat boende på välplanerade 123 kvm, fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum. Trivsamt och smakfullt hus i två plan som lämpar sig mycket väl för en barnfamilj och där husen är sammankopplade via carporten. Öppet och ljust kök från Vedum med matplats för sex personer. Två rymliga helkaklade badrum och en separat tvättstuga med groventré. Rejält vardagsrum med härliga sällskapsytor och med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns utgång till den väl tilltagna och inglasade altanen. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Vattenburen golvvärme över hela entréplanet. På övre plan finns tre sovrum, varav ett "master bedroom" med generös klädkammare i anslutning. Vacker och välskött trädgård där det bl a finns ett spabad med saltvatten. Vatten, carport och sophantering ingår i månadsavgiften. Kort promenad till sandstrand (ca 450 m) för ett dopp och nära till vackra naturstråk och lekparker. Ny förskola ligger enbart två minuter bort. Stadsnät finns. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Moa Martinsons gata 17

Villa
Västermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 595 000 kr
160 + 35 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Vacker putsad villa med perfekt läge på återvändsgata. Här erbjuds en spännande planlösning med små nivåskillnader som ger villan en härlig rymd. Här finns förutom ett mycket påkostat spa och poolområde även ett inglasat uterum. Känslan av att vara på landet men ändå så nära till stan är påtaglig. Vardagsrummet som rymmer många gäster är ljust, rymligt och utrustat med burspråk samt vackra fönsterpartier. Två helkaklade badrum, varav det ena har både dusch, bubbelbadkar och bastu. Fyra väl tilltagna sovrum och för den som önskar ett femte kan tvättstugan lätt göras om till ytterligare ett sovrum. Miljövänlig uppvärmning via fjärrvärme. För att ytterligare effektivisera finns solceller redan installerat. Likaså elbilsladdare. Garage i direkt anslutning till huset. På entrésidan finns gott om plats för tre till fyra bilar. Villan är belägen i barnvänliga och omtyckta villakvarter. Naturnära läge med vackra promenadstråk i Kronskogen alldeles intill huset. Nära till Rekarnegymnasiet, centralstationen, mataffärer och stadens utbud av kultur, nöjen och restauranger. Perfekt för dig som vill bo i ett modernt hus med centralt läge och gott om plats för umgänge. Här är det bara att flytta in. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Västra Storgatan 4B, Norr, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Västra Storgatan 4B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Västra Storgatan 4B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Västra Storgatan 4B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
72,9 m²
2 rum
vån 2
4 599 kr/mån
23 251 kr/m²

I ett trivsamt område på Norr finns denna vackra sekelskiftestvåa om 72,9 kvm med en takhöjd om tre meter och stora fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Ljust fint kök med köksluckor, bänkskiva och kakel i vitt. De guldfärgade handtagen på luckorna och det vit/svarta retro schackmönstrade golvet ger hela köket en underbar stil. Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Lägenheten har ett generöst sovrum med vackert fiskbensparkettgolv och bra förvaringsmöjligheter i de stora garderoberna med skjutdörrar. Fiskbensparkettgolv, stora fönster, stuckaturer är några av de detaljer som återfinns i denna varsamt renoverade lägenhet. En bostad utöver det vanliga i ett av områdets finaste hus. Här bor du i ett riktigt bra och lugnt läge på Norr med en kort promenad till stadsparken, centrum, tågstationen och Munktellområdet med alla dess aktiviteter. Lägenheten erbjuder en härlig rymd och är redo för inflyttning. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Grankvistgatan 4, Grangärdet, Eskilstuna kommun
Grankvistgatan 4, Grangärdet, Eskilstuna kommun, bild 2
Grankvistgatan 4, Grangärdet, Eskilstuna kommun, bild 3

Grankvistgatan 4

Lägenhet
Grangärdet, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 050 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/7
4 796 kr/mån
26 623 kr/m²

Modern trea i eftertraktade Kronskogen. Lägenhet om 77 kvm med genomgående ekparkettgolv i samtliga rum och bra förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två rymliga sovrum. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Generös tilltagen och inglasad balkong med fint läge upp mot skogen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband 250/50 Mbit/s och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats finns att omgående ta över. För dig med elbil så har föreningen redan ett antal laddplatser. Fint läge intill Kronskogen med sina promenadstråk och elljusspår. Längs den korta promenaden mot centrum passerar man Tunavallen och Centralstationen (tåg till/från Stockholm varje timme). Mycket nära förskola, skola och det populära köpcentrumet Tuna Park. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppargatan 12A, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 14 aug kl 17:00
Skeppargatan 12A, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Skeppargatan 12A, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Skeppargatan 12A

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 850 000 kr
121 + 65 m²
5 rum
797 m² tomt

Välvårdat suterränghus i lugnt område nära fina promenadstråk längs med Torshällaån. Fem rum och kök, varav tre sovrum, om behov finns går det enkelt att bygga om så att det blir ytterligare två sovrum. Vardagsrum i vinkel med fint parkettgolv och utgång till stor balkong i västerläge som har utsikt mot Torshälla kyrka. Kök med separat matplats och utgång till terrass. Allrum med ett vackert blyinfattat fönster och en öppen spis. De tre sovrummen är alla rymliga och har garderober, ett av sovrummen har utgång till balkongen. Två badrum varav det ena är helkaklat. En rejäl ektrappa förbinder de båda våningsplanen och har fint ljusinsläpp genom ett stort glasbetongparti i mitten av trappan. På övre plan omges trappan av en stilfull träspaljé i originalutförande. Garage och flera förråd finns i husets suterrängdel. Friköpt tomt om 797 kvm som från två håll gränsar till skogsområde. På tomten finns ett friliggande förråd samt en uteplats under tak, vilket ger skugga under de soligaste dagarna. Fiber är indraget. Torshälla ligger idylliskt utefter Torshällaån som rinner ut i Mälaren, ca 7 km från Eskilstuna. I centrum finns apotek, mataffärer, blomsteraffär, systembolag, restauranger mm. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll. I gamla delen av Torshälla kan du besöka hembygdsmuseet Bergströmska gården, gamla Rådhuset, Torshälla kyrka och Ebelingmuseet. Varje år kan man besöka Torshälla marknad på Rådhustorget med traditionellt hantverk i unik gammaldags miljö. Möjlighet finns till båtplats i småbåtshamnen där det även finns gästplatser. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tegelbruksgatan 6, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00
Tegelbruksgatan 6, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 6, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 6

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 370 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
667 m² tomt

Trivsam villa belägen på friköpt tomt i centrala Torshälla. Bostad om 73 + 73 kvm, fördelat på 3 rum och kök, varav 2 sovrum på entréplanet. Ytterligare två sovrum i källarplan. Badrum med duschväggar i industriglas. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång via dubbeldörrar till altan i bästa syd-västläge. I vardagsrummet finns även en braskamin som värmer gott årets kyligare dagar. I källarplan finns även en tvättstuga, helkaklat badrum och bastu. Trädgårdstomt med perenna växter och grönskande häck. Fiber indraget. På Tegelbruksgatan bor du nära det mesta som Torshälla har att erbjuda. Mycket barnvänligt läge närhet till grönområden. På kort promenadavstånd finns mataffärer, restauranger, kafé, gym, två skolor och förskolor. I Torshälla finns ett flertal båtklubbar där man kan ta upp och vinterförvara sin båt, både motor- och segelbåtar. Edvardslundsskolan och Gökstenskolan ligger på ynka 10 minuters promenadväg. Du bor nära Torshälla ån, där du kan fiska. Välkommen hem!

  • Premium
Svengrensgatan 38, Västermalm, Eskilstuna kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00
Svengrensgatan 38, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Svengrensgatan 38, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Svengrensgatan 38

Lägenhet
Västermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
925 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
2 062 kr/mån
17 130 kr/m²

Letar du efter en billig och rymlig tvåa? På Svengrensgatan 38 erbjuds två rum och kök om 54 kvm och med en låg avgift om endast 2062 kr/mån! Vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för stor soffgrupp och arbetsplats om så önskas och härligt ljusinsläpp. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Vackra parkettgolv i vardagsrum och sovrum samt stavparkett i hall och kök. Stilrent helkaklat badrum med stora kakelplattor på väggarna, takdusch och golvvärme. Förvaring i vägghängt skåp samt kommod i badrummet. Kök med gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten är genomgående målat i fräscht vitt och redo för den som önskar att sätta sin egna prägel. Rymlig klädkammare, med hyllinredning, som nås från hallen. Stort vindsförråd och matkällare. Möjligheter till fri parkering på gården. Gemensamt relaxrum med bastu i föreningen samt parkering på gården. Här bor du med promenadavstånd till matbutik med postombud, bensinmack och promenadstråk i härliga Kronskogen. För den som pendlar eller studerar finns smidig promenad och cykelväg till tågstation och Mälardalens universitet. Välkommen hem!

  • Premium
Balsta Koloniträdgårdsförening Stuga nr 4, Balsta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår

Balsta Koloniträdgårdsförening Stuga nr 4

Fritidshus
Balsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
325 000 kr
15 m²
2 rum
260 m² tomt

Välkommen till Balsta Koloniträdgårdsförening och stuga nr 4! Här avnjuts sommaren i ett centralt beläget koloniområde och denna ombonade och välvårdade stuga. Stugan har under de senaste åren fått nytt plåttak på veranda och förråd, delvis ny fasad, nya hängrännor och stuprör och blivit ommålad i tidlöst grått med vita knutar. I trädgården finns bärbuskar och planteringsmöjligheter i ett fint växthus samt rabatter. Plan och fin gräsmatta gör det möjligt att sitta och njuta av solen och roliga sommaraktiviteter. I bästa solläge med eftermiddags- och kvällssol finns en mysig uteplats med marksten i anslutning till stugan. För gråa dagar erbjuds avkopplingsmöjligheter i den rymlig verandan. Från Balsta är det promenad- och cykelavstånd till centrum, livsmedelsbutiker och kommunikationer. Balsta Koloniträdgårdsförening tillåter medlemmar även från andra kommuner! Välkommen till din sommarkoloni!

  • Uteplats
Wallingatan 23, null, Eskilstuna kommun
Wallingatan 23, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Wallingatan 23, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Wallingatan 23

Lägenhet
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 350 000 kr
108,7 m²
4 rum
vån 2/2
4 371 kr/mån
21 619 kr/m²

Bostad med fint hörnläge på andra våningen med en boarea på drygt 108 kvm omfattande 4 rok. Totalrenoverat kök med smakfulla inredningsval och fullutrustat maskinellt. Mycket generös sällskapsyta/vardagsrum med fungerande öppen spis och härligt ljusinsläpp från två håll, här finns utgång till en stor balkong med markis för sköna stunder utomhus. 2-3 sovrum, idag är den tidigare matsalen omgjord till det tredje sovrummet - ett master bedroom med praktisk garderobsserie, även här strömmar ljuset in från ett stort perspektivfönster. Helkaklat badrum med duschhörna, klinkergolv med värme. Gästtoalett i hallen. Mycket goda förvaringsmöjligheter. Parkeringsplats med el-stolpe på gården ingår i avgiften liksom kabel-tv och bredband. Låg avgift 4.371.-/mån.

  • Premium
Trollgläntan 1, Slätviken, Eskilstuna kommun
Trollgläntan 1, Slätviken, Eskilstuna kommun, bild 2
Trollgläntan 1, Slätviken, Eskilstuna kommun, bild 3

Trollgläntan 1

Villa
Slätviken, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 995 000 kr
140 m²
5 rum
1 658 m² tomt

I Slätviken uppförs nu en enplansdröm med möjlighet att vara med och välja golv, tapeter, luckor samt kakel och klinker i badrummet. Huset kommer att ha en öppen planlösning med högt i tak i kök och vardagsrum, vilket ger en luftig och rymlig känsla. Köket kommer att vara smakfullt och badrummen kommer att vara lyxiga. Villan erbjuder genomgående vattenburen golvvärme för extra komfort. Detta lågenergihus kommer att ha mycket låga driftkostnader och som nyproduktion erbjuds 15 års befrielse från fastighetsskatt. Dessutom ingår fiberanslutning för snabb och pålitlig internetuppkoppling. Läget är perfekt, med endast 200 meter till det omtyckta Hawaii-badet. Här har du även närhet mysiga gårdsbutiker och caféer, däribland Mary's café och Solby gård. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 2
Wirgins väg 11, Närsjö, Eskilstuna kommun, bild 3

Wirgins väg 11

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
30 + 8 m²
1 rum
726 m² tomt

Välkommen till Wirgins Väg 11 och denna mysiga sommarstuga i idylliska Närsjö, ett riktigt smultronställe nära Eskilstuna och Hjälmaren. Egen brygga med plats för båt. Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Sommarstugeområdet har en egen mysig badplats med sandstrand och badbrygga (ca 450 m från stugan). Kommunalt vatten och avlopp är på gång i området och väntas vara klart inom ett år. Huvudbyggnad med ett allrum och sovalkov, kök samt en mysig glasveranda. Vindsutrymme med möjlighet att skapa ett loft. Gäststuga med plats för minst fyra personer som nyligen renoverats med ny ytterpanel, isolering samt infälld el. Till gäststugan finns en vidbyggd veranda. På tomten finns även en byggnad med en redskapsbod samt ett duschrum med separett. I Närsjö finns en samfällighetsförening som ansvarar för föreningens gemensamma vägar, dansbana, fotbollsplan, badstrand, båtbrygga mm. Här anordnas diverse trevligheter för den som vill. Kommunalt VA är planerat att finnas i området inom ett år. Idag används föreningens sommarvatten och sjövatten. Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil). Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna kommun
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Slagstavägen 8C, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Slagstavägen 8C

Tomt
Slagsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
1 100 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett suterränghus, eller kanske en enplansvilla med stora fönsterpartier och fantastisk utsikt. Då finns här tomten för dig. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. Kommunalt vatten och avlopp såväl som fiber finns vid tomtgräns. Området är lugnt och trivsamt med närhet till såväl matvarubutik med post som till förskolor, skola, busshållplats och natur. Golfbanor och padelhall inom 10 min avstånd. Mycket bra busskommunikationer. Kort cykel- eller biltur till centrum med dess utbud. Snabbtåg till Stockholm på 45 min. Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand. Tomten finns bakom den fina putsade villan. Det går bra att gena över grannens tomt. Vid frågor, kontakta mäklaren.

  • Premium
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 300 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
2 567 kr/mån
29 545 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna. Denna bostad har en rymlig balkong med goda möjligheter för önskad möblemang. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum samt ett stilrent kök med påkostade vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom välvda glasdörrar. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering för den som behöver. En genomgående fin lägenhet där det bara är att flytta in! Centralt belägen lägenhet med hiss direkt från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Ett boende som erbjuder det mesta! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/6
3 617 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av en luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är det bara att flytta in! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra sociala ytor och rymd. Vedumkök med släta vita luckor och bänkskiva i grått. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där det går att avnjuta sommaren med vacker utsikt över Eskilstunaån och Smörparken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummet har fönster mot den lugna innergården vilket gör boendet lugnt och skönt. Helkaklat badrum i tidlöst grått och vitt med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare/förråd i lägenheten. Hiss finns från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Lohegatan 6A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
4 154 kr/mån
20 423 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en stor och rymlig tvåa på söder. Bostadsrätten består av 71 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Lägenheten har en stor balkong med mycket bra solläge. Utöver den fina balkongen finns även en fransk balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående generösa utrymmen med öppen planlösning. Fräscht badrum med badkar och tvättmaskin. Sovrummet är stort och har både garderob och gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till köket finns plats för matbord. Genomgående mycket fräscha tak och väggar. Föreningen har god ekonomi och trevliga gemensamma ytor, träningsrum och gemensam tvättstuga. Här får man nära till allt! På söder kan man njuta av vackra promenader i vacker miljö och få närhet till Eskilstuna ån och natur. Intill finns Sveaplan med matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféer och butikerna i Gamla Stan. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 16D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 16D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
26 077 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen. Ett av de bästa lägena i området! Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Tegelbruksgatan 8 E, Centralt, Eskilstuna kommun
Tegelbruksgatan 8 E, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 8 E, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 8 E

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
800 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 189 kr/mån
19 048 kr/m²

Här kan man bo både billigt och bra! Här erbjuds en mycket prisvärd, ljus och rymlig etta belägen endast en trappa upp i huset. Trygg säkerhetsdörr i stål. Rymlig hall med stora garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Praktiskt kök med gott om plats för matbord. Vardagsrummet har gott om plats för både soff- och sovdel. Stor balkong. Snabbt bredband ingår i den låga avgiften. Kort promenad till tågstation, centrum och Mälardalens universitetet. Bara några minuters promenad till matbutik och restauranger. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Intagsgatan 18A, Djurgården, Eskilstuna kommun
Intagsgatan 18A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 18A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 18A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 050 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 358 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare om 56 kvm, centralt belägen på andra våningen med naturskön känsla intill Djurgårdsparken. Genomgångslägenhet med hörnläge och fönster i 3 väderstreck. Genomgående nya ytskikt i ljusa kulörer. Helkaklat badrum med både bubbelbadkar och dusch. Månadsavgift inklusive värme, vatten, kabel-tv och bredband. Gemensam tvättstuga, hobbyrum och gym i källaren samt gemensamma uteplatser på innergården. Smidigt boende nära Sveaplan med bl.a. mataffär, vårdcentral och bekvämt promenadavstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens Universitet och stadskärnan. Säljaren bjuder dessutom på 3 månadsavgifter! Välkommen hem!

  • Premium
Sveavägen 9C, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Sveavägen 9C

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
650 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 551 kr/mån
22 807 kr/m²

Ljus liten enrummare om 28,5 kvm som är perfekt som första lägenhet eller om man är i behov av en övernattningslägenhet. Stort rum med burspråk vilket ger extra rymd åt rummet. Rummet och pentry delas av med ett fast matbord. I hallen finns en stor garderob med bra förvaringsmöjligheter. Badrum med tvättmaskin. Lägenheten är belägen på attraktiva Sveaplan med gångavstånd till centrum, tågstation och högskola. HSB Brf Sånglärkan är en mycket populär förening där gym, bastu, relaxavdelning och en rymlig övernattningslägenhet finns att nyttja för medlemmarna. Föreningens fina innergård med flera vackra planteringar, platsbyggda utomhusgrillar, flera sittgrupper och en gungställning för de mindre är uppskattat under de varmare månaderna. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, internet 250/250 mbit/s, kabel-TV, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Vid populära Sveaplan har man nära till allt, matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla Stan. Runt hörnet har man vackra Djurgården där man kan ta en joggingtur, promenad eller sola och umgås sommartid. Välkommen hem!

  • Plus
Köpmangatan 7B, Söder, Eskilstuna kommun
Köpmangatan 7B, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Köpmangatan 7B, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Köpmangatan 7B

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 375 000 kr
120 m²
4 rum
vån 2/3
6 442 kr/mån
44 792 kr/m²

Unik lägenhet med hög standard, en lägenhetsdröm om 120 kvm som har det mesta. Bostaden präglas av ljus och rymd med en fantastisk takhöjd och vackra fönsterpartier som låter dig insupa naturen på bästa sätt. På balkongen njuter du av eftermiddags- och kvällssol samt en fin utsikt över Eskilstunaån och in mot staden. Denna bostad är representativ med sin genomgående exklusiva standard och planlösning. Välutrustat Vedumkök med arbetsbänk i kompositsten samt generös köksö med sittplatser och bra förvaring. Vardagsrummet rymmer både matsalsdel och soffgrupp. Tre rum med flexibel användning såsom sovrum, arbetsrum eller tv-rum. Vidare är denna bostad inredd med två helkaklade badrum, varav det större med bastu och tvättavdelning. En bostad som helt enkelt måste upplevas på plats! På innergården ut mot ån finns en stort gemensam uteplats där man kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån. Här bor du tryggt med låsta grindar in till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden. Köpmangatan på söder går utefter ån med vackra promenadstråk på bägge sidor om Eskilstunaån. Ett mycket populärt område med gångavstånd till det mesta. Passera Forsbron som leder över Eskilstunaån och du når centrum på några minuter och sitt utbud av butiker, gym, mataffärer, restauranger, caféer och Mälardalens högskola. Endast 10 minuters promenad till Eskilstuna Centralstation med täta avgångar till Stockholm, Örebro och Västerås. Är du kvar på söder och Köpmangatan, som är ett av Eskilstunas mest välbevarade och äldsta områden, så finner du små gränder, caféer, restauranger, butiker, spa, och skönhetssalonger mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
825 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
2 403 kr/mån
24 265 kr/m²

Söker du en central och modern lägenhet i toppskick, med stor balkong i soligt läge? Då är denna etta om ca 34 kvm antagligen perfekt för dig! Här kan du flytta in i en ljus och stilren lägenhet som producerades 2018 och bl a har optimerats med ett smart sängskåp för extra utrymme. Detta skåp kan självklart tas bort om så önskas. Bostaden är placerad på våning 4 och erbjuder en generös balkong om ca 12 kvm i bästa söderläge. "Compact living" genom vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp. Fjärrstyrda mörkläggningsgardiner finns installerade. Snyggt Marbodalkök med plats för matbord och stolar om man så vill. Rejält, stilrent och helkaklat duschrum/wc med egen tvättmaskin och torktumlare. Tilltagen takhöjd om 2,7 m. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden med bl a Munktellbadet och Volvo CE arena. Gym finns alldeles intill och inom promenadavstånd finns också restauranger, promenadstråk efter ån samt stadskärnan med universitet och tågstation. E20 nås inom ett par minuter med bil. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Krokvägen 8

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 050 000 kr
1 059 m² tomt

Äntligen kan vi erbjuda en härlig tomt i populära och barnvänliga Skogstorp. Här har du möjlighet att bygga dig ditt drömboende med en byggrätt om hela 180 kvm och stora möjligheter ti8ll byggnation om 200kvm. Mycket trevligt och centralt läge i gemytligt villakvarter där uppväxta trädgårdar angränsar till tomten. Sällsynt tillfälle då tomter i den här storleken sällan blir till salu i Skogstorp. Se detaljplan under fliken "Dokument". Ny väg finns till fastigheten och kommunalt VA är framdraget till tomtgräns. Tomten är friköpt och hela 1 059kvm stor. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber tillkommer. Se gällande taxa på Eskilstuna Energi & Miljös hemsida www.eem.se. Bra busskommunikationer direkt intill med bussar till Eskilstuna centrum. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

  • Premium
Bollplansvägen 16, Sundbyholm, Eskilstuna kommun
Bollplansvägen 16, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 2
Bollplansvägen 16, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 3

Bollplansvägen 16

Villa
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 195 000 kr
146 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Mycket trevlig 1,5-plansvilla med förhöjt väggliv belägen i lugna och populära Sundbyholm. Byggd 2006 med en total boyta om 146 kvm, fördelat på fem rum och kök. Generöst tilltaget entréplan som inrymmer ett stort kök, rymligt vardagsrum med täljstenskamin, ett stort sovrum, helkaklad wc/dusch samt en groventré/tvättstuga med dusch. Övre plan består av ett allrum, två sovrum (ett rum används idag som klädkammare) samt ett stort badrum. Bostaden har en tilltalade planlösning med möjlighet att flytta några väggar på det övre planet om man så vill. Separat gästutrymme med egen ingång om ca 13 kvm med wc/dusch finns på husets gavel. Stor tomt som även inrymmer altan, förrådsbyggnad, garage, bred uppfart med plats för flera bilar men även en mycket stor och plan gräsyta med plats för både pool och spring. Frånluftsvärmepump, luft-/luftvärmepump och solceller. Huset ligger med gångavstånd till Sundbyholms travbana och Sundbyholms slott. I Sundbyholms hamn och marina finns restaurang, café och badplats. Nyanlagd cykel- och gångväg finns in mot centrum och Eskilstunas nya handelsplats i Skiftinge som fortfarande utökas samt stor matbutik. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 18B, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 18B

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 650 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
25 385 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga bostad om 65 kvm intill Kronskogen i Brf Stenby Park 1. Påkostat boende med bland annat vattenburen golvvärme på båda plan och genomgående hög designgrad. Kök och eventuellt allrum med öppen planlösning som ger en trevlig social yta. Kök med grå stenskivor och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk arbetsbänk. Övre planet erbjuder två rum, varav ett större vardagsrum samt ett sovrum. Intill entrén till bostaden finns ett trädäck/en pergola, delvis med tak, som kan nyttjas under härliga sommardagar. Ett perfekt boende för dig som önskar att bo i ett toppmodernt hem med trädäck utanför dörren. Fiber finns indraget i bostaden och parkeringsplats finns och ingår i månadsavgiften. Fristående kallförråd om ca 4 kvm. I Stenby Park bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor, matbutik och bra kommunikationer via tåg till Stockholmsområdet. Ca 3,6 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 62