Mäklare Carina Lorentzon

Carina Lorentzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Västergatan 1 , Eskilstuna Norr, Eskilstuna kommun

Västergatan 1

Lägenhet
Eskilstuna Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna

2 500 000 kr

92 m²

3.5 rum

5 060 kr/mån

27 174 kr/m²

Alldeles vid stadsparken med fina gångstråk och promenadavstånd till centrum ligger denna fina 3,5:a om 92 kvm. Välutrustat kök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter i öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten ligger på entréplan och har en inglasad altan in mot den lugna innergården. Två större sovrum och ett lite mindre, varav ett av de stora ligger in mot gården. Rymligt stilrent helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Stadsnät. Byggår 2009. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Åletas väg 7A, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Åletas väg 7A

Lägenhet
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna

2 895 000 kr

115 m²

5 rum

4 816 kr/mån

25 174 kr/m²

Nyproducerat bostadsrättsradhus med hörnläge i omåttligt populära Skogstorp. Fem rum och kök, varav fyra sovrum, fördelat på 115 kvm i två plan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Kökets inredning har en hög standard och kommer från Ballingslöv. Köksluckor i en slät peppargrå nyans och bänkskiva i kompositsten. Vardagsrum om ca 20 kvm med fint ljusinsläpp från höga fönster ut mot altan, det finns två extra fönster ut mot gaveln vilket gör bostaden extra ljus. Trädgårdstomten är om ca 255 kvm och har grönskande häck som avgränsning mot grannen. Altan med plats för trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Bostaden har två helkaklade badrum, ett per plan. Badrummet på entréplanet har en liten tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Till bostaden hör två parkeringsplatser vilka ingår i månadsavgiften, ladduttag för elbil finns. Parkeringsplatser till besökare finns i området en bit bort från huset. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm. Välkommen hem!

  • Uteplats
Åletas väg 9D, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Åletas väg 9D

Lägenhet
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna

2 495 000 kr

115 m²

5 rum

4 816 kr/mån

21 696 kr/m²

Nyproducerat bostadsrättsradhus i omåttligt populära Skogstorp. Fem rum och kök, varav fyra sovrum, fördelat på 115 kvm i två plan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Kökets inredning har en hög standard och kommer från Ballingslöv. Vita, slät skåpluckor och bänkskiva i kompositsten. Vardagsrum om ca 20 kvm med fint ljusinsläpp från höga fönster och utgång till altan. Trädgårdstomten är om ca 180 kvm och har grönskande häck som avgränsning mot grannen. Altan med plats för trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Bostaden har två helkaklade badrum, ett per plan. Badrummet på entréplanet har en liten tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Till bostaden hör en parkeringsplats vilken ingår i månadsavgiften. Parkeringsplatser till besökare finns i området en bit bort från huset. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm. Välkommen hem!

  • Uteplats

Visar alla 3