Mäklare Carina Lorentzon

Carina Lorentzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeppargatan 12A, Torshälla, Eskilstuna kommun
Skeppargatan 12A, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Skeppargatan 12A, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Skeppargatan 12A

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 850 000 kr
121 + 65 m²
5 rum
797 m² tomt

Välvårdat suterränghus i lugnt område nära fina promenadstråk längs med Torshällaån. Fem rum och kök, varav tre sovrum, om behov finns går det enkelt att bygga om så att det blir ytterligare två sovrum. Vardagsrum i vinkel med fint parkettgolv och utgång till stor balkong i västerläge som har utsikt mot Torshälla kyrka. Kök med separat matplats och utgång till terrass. Allrum med ett vackert blyinfattat fönster och en öppen spis. De tre sovrummen är alla rymliga och har garderober, ett av sovrummen har utgång till balkongen. Två badrum varav det ena är helkaklat. En rejäl ektrappa förbinder de båda våningsplanen och har fint ljusinsläpp genom ett stort glasbetongparti i mitten av trappan. På övre plan omges trappan av en stilfull träspaljé i originalutförande. Garage och flera förråd finns i husets suterrängdel. Friköpt tomt om 797 kvm som från två håll gränsar till skogsområde. På tomten finns ett friliggande förråd samt en uteplats under tak, vilket ger skugga under de soligaste dagarna. Fiber är indraget. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Torshälla ligger idylliskt utefter Torshällaån som rinner ut i Mälaren, ca 7 km från Eskilstuna. I centrum finns apotek, mataffärer, blomsteraffär, systembolag, restauranger mm. Det finns även ett brett utbud av olika föreningar som bland annat erbjuder ridning, segling, golf, fotboll och handboll. I gamla delen av Torshälla kan du besöka hembygdsmuseet Bergströmska gården, gamla Rådhuset, Torshälla kyrka och Ebelingmuseet. Varje år kan man besöka Torshälla marknad på Rådhustorget med traditionellt hantverk i unik gammaldags miljö. Möjlighet finns till båtplats i småbåtshamnen där det även finns gästplatser. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Tummelsta 16, Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 26 maj kl 11:00
Tummelsta 16, Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tummelsta 16, Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tummelsta 16

Fritidshus
Borsten/Tummelsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 500 000 kr
60 m²
2 rum
1 361 m² tomt

Letar du efter lugn och ro så är detta det perfekta stället. Högt beläget fritidshus på sjötomt med en fantastisk utsikt ut över sjön. Rejäl trapp i trä med två soldäck, varav den större med plats för utemöbler, leder ner till sjön. Vid strandkanten finns en flotte med badstege, elmotor ingår vilket gör det enkelt att ta sig ut på sjön. En stor altan binder på ett fint sätt ihop storstugan, lillstugan och gäststugan. De tre husen är tillsammans ca 60 kvm. I storstugans ca 36 kvm finns hall, sovrum och allrum. 2013 byggdes lillstugan, ca 11,5 kvm, med kök och badrum. De båda stugorna går att bygga ihop om man så önskar. Gäststugan är om ca 14 kvm, det finns även ett förråd för redskap en bit ifrån huset. Sluttande trädgårdstomt om 1.361 kvm med trapp ner till sjön. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/6
3 617 kr/mån
28 952 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvåa som präglas av en luftig planlösning och bjuder på en fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här är det bara att flytta in! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra sociala ytor och rymd. Vedumkök med släta vita luckor och bänkskiva i grått. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen där det går att avnjuta sommaren med vacker utsikt över Eskilstunaån och Smörparken. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummet har fönster mot den lugna innergården vilket gör boendet lugnt och skönt. Helkaklat badrum i tidlöst grått och vitt med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare/förråd i lägenheten. Hiss finns från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3