Mäklare Mikael Bergqvist

Mikael Bergqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Lohegatan 6A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Lohegatan 6A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 450 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
4 154 kr/mån
20 423 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en stor och rymlig tvåa på söder. Bostadsrätten består av 71 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Lägenheten har en stor balkong med mycket bra solläge. Utöver den fina balkongen finns även en fransk balkong som nås från vardagsrummet. Genomgående generösa utrymmen med öppen planlösning. Fräscht badrum med badkar och tvättmaskin. Sovrummet är stort och har både garderob och gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till köket finns plats för matbord. Genomgående mycket fräscha tak och väggar. Föreningen har god ekonomi och trevliga gemensamma ytor, träningsrum och gemensam tvättstuga. Här får man nära till allt! På söder kan man njuta av vackra promenader i vacker miljö och få närhet till Eskilstuna ån och natur. Intill finns Sveaplan med matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféer och butikerna i Gamla Stan. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Moa Martinsons gata 17, Västermalm, Eskilstuna kommun

Moa Martinsons gata 17

Villa
Västermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 855 000 kr
160 + 35 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Vacker putsad villa med perfekt läge på återvändsgata. Här erbjuds en spännande planlösning med små nivåskillnader som ger villan en härlig rymd. Här finns förutom ett mycket påkostat spa och poolområde även ett inglasat uterum. Känslan av att vara på landet men ändå så nära till stan är påtaglig. Vardagsrummet som rymmer många gäster är ljust, rymligt och utrustat med burspråk samt vackra fönsterpartier. Två helkaklade badrum, varav det ena har både dusch, bubbelbadkar och bastu. Fyra väl tilltagna sovrum och för den som önskar ett femte kan tvättstugan lätt göras om till ytterligare ett sovrum. Miljövänlig uppvärmning via fjärrvärme. För att ytterligare effektivisera finns solceller redan installerat. Likaså elbilsladdare. Garage i direkt anslutning till huset. På entrésidan finns gott om plats för tre till fyra bilar. Villan är belägen i barnvänliga och omtyckta villakvarter. Naturnära läge med vackra promenadstråk i Kronskogen alldeles intill huset. Nära till Rekarnegymnasiet, centralstationen, mataffärer och stadens utbud av kultur, nöjen och restauranger. Perfekt för dig som vill bo i ett modernt hus med centralt läge och gott om plats för umgänge. Här är det bara att flytta in. Välkommen hem.

  • Uteplats
Noachsgatan 14A, Norr, Eskilstuna kommun

Noachsgatan 14A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/7
2 865 kr/mån
24 113 kr/m²

På femte våningen våningen finner du detta trivsamma boende med lugn omgivning. Hiss från markplan som tar dig bekvämt upp till bostaden. Denna 2-rummare präglas av ljusa färgval och härligt ljusinsläpp. Ljust kök med utgång till inglasad balkong. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inglasad balkong som nås från köket. Helkaklat badrum i ljusa färgsättningar renoverat i samband med stambyte. Låg avgift. Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med låg belåning och där flera av de stora renoveringarna är gjorda. Som boende på Norr har du nära det mesta. Här finns matbutiker, caféer och restauranger. På promenaden till centrum kan du antingen gå via Stadsparken med dess fina promenadstråk längs Eskilstuna-ån, eller via mysiga Gamla stan med sina små pittoreska kvarter. E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås ligger på bekvämt avstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Måstavägen 9A, Måsta, Eskilstuna kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Måstavägen 9A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Måstavägen 9A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 9A

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 659 kr/mån
17 949 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och fina lägenhet belägen på tredje våningen. När du kliver över tröskeln till denna trerummare möts du av stil och en känsla av rymd. Modernt kök med rostfria kapitalvaror och plats för matbord. Trevlig inglasad balkong med soligt läge in mot gården. Vardagsrum där hela familjen får plats framför TV:en på fredagskvällar. Stort helkaklat badrummet som är utrustat med tvättmaskin och modern inredning. Denna lägenheten erbjuder även en gästtoalett. Parkeringsplats, bredband, kabel-TV basutbud och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Genomgående mycket fräscha utsikt. Perfekt bostad för dig som vill ha en bostad som är redo för inflyttning. Brf Slagtäppan är en lugn, välskött och populär förening med bland annat en toppmodern bastu och övernattningsrum i föreningen. Här finns lekplats, boulebana och fotbollsplan. Naturen, skola, förskola, matbutik & Slagstaglass är mer eller mindre runt hörnet. Till centrum är det cykelavstånd och det finns cykelbana hela vägen. Det är även nära till busshållplats med täta avgångar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Krokvägen 8, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Krokvägen 8

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 050 000 kr
1 059 m² tomt

Äntligen kan vi erbjuda en härlig tomt i populära och barnvänliga Skogstorp. Här har du möjlighet att bygga dig ditt drömboende med en byggrätt om hela 180 kvm och stora möjligheter ti8ll byggnation om 200kvm. Mycket trevligt och centralt läge i gemytligt villakvarter där uppväxta trädgårdar angränsar till tomten. Sällsynt tillfälle då tomter i den här storleken sällan blir till salu i Skogstorp. Se detaljplan under fliken "Dokument". Ny väg finns till fastigheten och kommunalt VA är framdraget till tomtgräns. Tomten är friköpt och hela 1 059kvm stor. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber tillkommer. Se gällande taxa på Eskilstuna Energi & Miljös hemsida www.eem.se. Bra busskommunikationer direkt intill med bussar till Eskilstuna centrum. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

  • Premium
Glödgargatan 19, Kogne, Eskilstuna kommun

Glödgargatan 19

Villa
Kogne, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 895 000 kr
125 m²
5 rum
749 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en mycket välvårdad, friliggande, rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla. Låga driftkostnader och beläget i populära Bjällersta/Torshälla. Villan har ett fantastiskt läge på en trivsam och lugn återvändsgata. Huset erbjuder fem rum och kök, varv 3-4 rymliga sovrum, fördelat på 125 kvm. Här möts vi av en lättskött och friköpt tomt om 749 kvm. Fastigheten är under det senaste året förädlad med genomgående nya parkett-och klinkergolv. Nytt kök, nya fönster och genomgående fräscha väggar. Två badrum, ett på varje våning. Tv- grundutbud via föreningen ingår. Här kan du bara flytta in och luta dig tillbaka och njuta! I Torshälla är det lätt att trivas med närheten till bad och båtliv i Mälaren. Flera restauranger, matbutiker, caféer och gym. På vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på den spolade fotbollsplanen. På kort promenad nås även en för dom allra minsta mycket omtyckt lekpark. Välkommen hem!

  • Uteplats
Trollgläntan 1, Slätviken, Eskilstuna kommun
Trollgläntan 1, Slätviken, Eskilstuna kommun, bild 2
Trollgläntan 1, Slätviken, Eskilstuna kommun, bild 3

Trollgläntan 1

Villa
Slätviken, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 995 000 kr
140 m²
5 rum
1 658 m² tomt

I Slätviken uppförs nu en enplansdröm med möjlighet att vara med och välja golv, tapeter, luckor samt kakel och klinker i badrummet. Huset kommer att ha en öppen planlösning med högt i tak i kök och vardagsrum, vilket ger en luftig och rymlig känsla. Köket kommer att vara smakfullt och badrummen kommer att vara lyxiga. Villan erbjuder genomgående vattenburen golvvärme för extra komfort. Detta lågenergihus kommer att ha mycket låga driftkostnader och som nyproduktion erbjuds 15 års befrielse från fastighetsskatt. Dessutom ingår fiberanslutning för snabb och pålitlig internetuppkoppling. Läget är perfekt, med endast 200 meter till det omtyckta Hawaii-badet. Här har du även närhet mysiga gårdsbutiker och caféer, däribland Mary's café och Solby gård. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Rustmästarvägen 10, Mesta, Eskilstuna kommun
Rustmästarvägen 10, Mesta, Eskilstuna kommun, bild 2
Rustmästarvägen 10, Mesta, Eskilstuna kommun, bild 3

Rustmästarvägen 10

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 385 000 kr
105 + 30 m²
5 rum
508 m² tomt

I populära Mesta med närhet till både skola och förskola ligger denna trevliga enplansvilla med friköpt tomt och delvis inredd vind. Fina bussförbindelser var 10:e minut ett stenkast från bostaden. Fastigheten är belägen i bilfritt område. Fönster är bytta 2015. Stor takad altan i anslutning till trädgården. Trädgården är lättskött med gräsmatta och häck. Garage i gemensam länga. Friköpt tomt. Bra planlösning med tre sovrum i ena änden av huset och sällskapsytor i andra änden. Helkaklat badrum och separat gästtoalett. Fiber indraget. Barnvänligt läge med närhet till skola, dagis och kommunikationer. Välkommen hem!

  • Premium
Valingevägen 8, Borsökna, Eskilstuna kommun
Valingevägen 8, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Valingevägen 8, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Valingevägen 8

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 250 000 kr
160 + 37 m²
5 rum
932 m² tomt

Villa belägen i det barnvänliga området Borsökna. Här erbjuds en boarea på hela 160 kvm. Två badrum, båda helkaklade varav ett i modern stil. Villans toppmoderna kök är utrustat med vita skåpluckor, rostfria vitvaror och har gott om plats för matbord. Sällskapsytorna är rymliga och består av en vardagsrumsdel med braskamin samt gott om plats för både soffgrupp och matsalsdel. Här finns även tre generösa sovrum. Utomhus finns ett stort inglasat uterum med en altan i anslutning. På entrésidan finns även en stor balkong. Villan är mycket väl underhållen och redo för inflyttning. I närområdet finns både badmöjligheter, skola samt en Ica-butik och Tuna park. Bra kommunikationsmöjligheter med närhet till buss och endast cirka 5 km till E20-påfarten. Garage i direkt anslutning till huset. Bergvärme för miljövänlig uppvärmning och låga driftkostnader. För dig som jobbar hemma finns fiber redan installerat. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stavstorp 38, Stavstorp, Eskilstuna kommun
Stavstorp 38, Stavstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Stavstorp 38, Stavstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Stavstorp 38

Villa
Stavstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 685 000 kr
140 m²
5 rum
1 611 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta exceptionella boende ett stenkast från Mälaren med närmast unika förutsättningar. Invändigt karakteriseras villan av välplanerade sociala ytor, stora fönsterpartier med underbart ljusinsläpp, enhetliga och påkostade materialval samt en genomgående mycket hög standard. Nedervåningen är planerad för socialt umgänge med vardagsrum med braskamin, en stor öppen planlösning mot kök och matplats med stora fönsterpartier samt helglasade dubbeldörrar till terrassen. Här finns även tvättstuga och badrum med dusch med glasvägg, grått klinkergolv, toalett, handfat med kommod och helglasad altandörr ut till terrassen. Övervåningen disponeras med ännu ett vardagsrum, tre sovrum varav ett med egen klädkammare och ett smakfullt badrum. Badrummet har ett beige/gråmönstrat klinkergolv, ljust liggande kakel på väggarna och utrustat med badkar, toalett och handfat med kommod. Övervåningens stora fönsterpartier ger en fantastik utsikt över Väsbyviken, på kvällen upplevs en magisk vy, där ljuset från bostäderna på andra sidan vackert speglar sig i vattnet. Stor och lättskött trädgårdstomt med dubbel carport med elbilsladdare, varmförråd om ca 14 kvm och ytterligare ett kallförråd på sidan om carporten, stort trädäck om hela 189kvm med uteplatser, spabad och utsikt mot Mälaren. För att ytterligare komfort finns en AC på övervåningen som ger en sval och skön temperatur även på dom varmaste sommardagarna. Till fastigheten finns även ett attefallshus med alla önskvärda bekvämligheter så som ett praktiskt pentry, ett allrum, sovloft och ett påkostat och helkaklat badrum som är placerat i anslutning till bastun. Bastun har läckra fönsterpartier både mot allrum och Mälaren. Idylliskt läge i Stavstorp där de öppna fälten kommer betas av får med tillgång till båtplats och förråd i marinan, croquetbanor i världsklass samt två grustennisbanor mot årsavgift och behov. Läget lämpar sig även ypperligt för pendlaren med ca 11 mil till Stockholm, 4 mil till Västerås och endast ca 1 mil till Eskilstuna centrum. Eskilstuna har ca två tågavgångar mot såväl Stockholm som Västerås i rusningstid och Folkesta handelsområde ligger runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Amanuensgatan 4, Glömsta, Eskilstuna kommun

Amanuensgatan 4

Villa
Glömsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 595 000 kr
140 m²
6 rum
408 m² tomt

Mycket fin och smakfullt renoverad villa i barnvänliga Glömsta. Här erbjuds en 1,5- plansvilla om 140kvm fördelat över 6 rum och kök, varav 4-5 sovrum. Två toppmoderna badrum varav det ena med dusch och andra med badkar. Genomgående nya ljusa golv och väggar med sober färgsättning. Stort inglasat uterum och trädäck på baksidan. På framsidan som är helt fri från insyn finns både trätrall och fin stensättning. Köket har påkostade vitvaror och en exklusiv stenbänkskiva. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. AC installerad på båda våningsplanen. Lättskött och friköpt hörntomt. Fiber för både bredband och tv. Fristående garage med fjärrstyrd garageport. Uppfarten är stenlagd och rymmer fyra bilar i bredd. Här bor du lyxigt i barnvänligt område och med cykelavstånd till det mesta. Förskola, restauranger och gym alldeles i närheten. Här är det bara att flytta in!

  • Uteplats
Storgatan 59C, Torshälla, Eskilstuna kommun
Storgatan 59C, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Storgatan 59C, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Storgatan 59C

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 995 000 kr
102,5 m²
4 rum
5 200 kr/mån
19 463 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus beläget intill ån och den historiska gamla staden i mysiga Torshälla. Här erbjuds generösa och öppna sällskapsytor på entréplan. Radhuset har två badrum, varav ett är utrustat med badkar. På övervåningen finns tre stora sovrum som alla har plats för dubbelsäng. Uteplatsen är stenlagd och ligger behagligt skyddad på baksidan. Dessutom finns en balkong där du kan njuta av lugnet och den vackra omgivningen. En stor fördel med detta radhus är den egna garageplatsen och det separata förrådet som rymmer det mesta. För de som behöver snabb och pålitlig internetuppkoppling finns fiber installerat för snabbt bredband. Här bor du i ett riktigt charmigt område i den äldre delen av Torshälla, nära bl.a. Rådhustorget, glasberget och en glimt av Torshällaån från bostaden. I närheten finner du serviceutbud såsom matbutiker, restauranger, caféer, gym, tennisbanor, vårdcentral, skola och flera förskolor. För den som lever ett aktivt liv finns en hinderbana på andra sidan ån. Barnvänligt område, nära till grönområden och Nyby-Torshälla ridklubb. I Torshälla finns ett flertal båtklubbar där man kan ta upp och vinterförvara sin båt, både motor- och segelbåtar. Busshållplats på gångavstånd. Trevliga promenadstråk längs Torshällaån i närheten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kråketorps gård 7, Torshälla, Eskilstuna kommun
Kråketorps gård 7, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Kråketorps gård 7, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Kråketorps gård 7

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 250 000 kr
187 m²
6 rum

Nu har du möjligheten att köpa ett helt nyproducerat ladhus med en fantastiskt attraktivt läge i utkanten av Torshälla. Tillsammans med det lokala byggföretaget Byggsmart Hällby AB, erbjuds en fristående villa om hela 187 kvadratmeter med generösa och tilltalande sällskapsytor. Huset präglas av hög kvalitet och har genomgående fiskbensparkett, en mysig braskamin, två helkaklade badrum och ett lyxigt kök med en elegant stenbänkskiva. Med tre till fyra sovrum, inklusive ett föräldrasovrum som är ett riktigt master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng, en stor walk-in closet och ett badrum som är avskilt från resten av huset. Köket och vardagsrummet ger en härlig rymd, tack vare de vackra glaspartierna och det imponerande ryggåstaket som verkligen ger huset sin karaktär. På entréplan finns även en ungdomsdel med två sovrum och ett allrum. Dessutom finns ett generöst loft på hela 24 kvadratmeter med överblick över vardagsrummet och köket. Loftet har även en fransk balkong som är perfekt för vädring och vid varma sommardagar. Huset har genomgående vattenburen golvvärme och högt i tak. En carport med plats för två bilar och ett generöst förråd ingår också i fastigheten. På baksidan av huset finns en stor terrass med perfekt solläge och en vacker utsikt över fälten. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus. Mycket låg driftskostnad och ett smidigt och lättskött hus. Energisnålt boende där du slipper fastighetsskatt de första 15 åren, vilket borgar för en mycket god boendeekonomi. Passar både för er som är lite äldre eller för den yngre familjen som vill bo snyggt, fräscht och stilrent. Solceller som gör den redan driftsnåla fastigheten än mer anpassad för framtiden.

  • Premium
  • Uteplats
Albrovägen 25, Albro, Eskilstuna kommun
Albrovägen 25, Albro, Eskilstuna kommun, bild 2
Albrovägen 25, Albro, Eskilstuna kommun, bild 3

Albrovägen 25

Villa
Albro, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 385 000 kr
92 m²
3 rum
1 886 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och lantligt belägna 2-plansvilla med gamla anor. Här får du verkligen uppleva en trivsam gårdskänsla som präglar hela fastigheten. För de som önskar ha gäster boende finns även ett charmigt gästhus om cirka 25 kvadratmeter. Detta gästhus är uppdelat på två rum och har två kaminer och kan med fördel användas som kontor. Här finns även ett läckert magasin i två plan. Detta utrymme är perfekt för all tänkbar förvaring, för den händiga kan detta magasin förädlas och göra om till något riktigt trivsamt.. Boningshuset erbjuder två sovrum, kök och vardagsrum. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Fastigheten värms upp på ett prisvärt sätt med hjälp av pellets. Stort badrum med hörnbadkar. En av de stora fördelarna med denna fastighet är den privata badstranden och den permanenta båtplatsen som hör till fastigheten. Här kan du njuta av härliga dagar vid vattnet och ta del av allt det vackra som naturen har att erbjuda. Kommunalt VA beräknas vara klart till våren 2024. Här får du verkligen det bästa av två världar - en lantlig och avkopplande miljö samtidigt som du med bil och buss har närhet till allt du behöver. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Stenkvista 7, Stenkvista, Eskilstuna kommun

Stenkvista 7

Tomt
Stenkvista, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 050 000 kr
1 803 m² tomt

Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område. Med bil tar det endast cirka 10 minuter att nå Eskilstunas stadskärna, där du hittar ett brett utbud av service och nöjen. I närområdet Hällberga finns även förskola och skola, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer. För de fotbollsintresserade finns även en aktiv fotbollsklubb. Dessutom finns det goda bussförbindelser till Eskilstuna centrum, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig till stadens serviceutbud. Här är tomten redo för byggnation. Nuvarande ägare har redan betalt byggväg, vatten och avloppsavgifter, elanslutningar och även bygglovet är betalt. Ta chansen att skapa ditt drömhem i denna idylliska miljö på landet! Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närheten till stadens bekvämligheter. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning av tomten. Se handlingar under fliken dokument. Välkommen hem.

Norrgärdesgatan 3, Munktell, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 3

Lägenhet
Munktell, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 895 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/5
4 251 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till Norrgärdesgatan 3 och denna fantastiska trerummare om 63 kvm i BRF Munktell. Gavellägenhet med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och två altandörrar. Lägenheten har genomtänkt planlösning, gott om förvaring och ett stort badrum med egen tvättavdelning. Här finns en stor balkong som med enkelhet rymmer lounge grupp samt balkongbord med tillhörande stolar. Kök från HTH med vitvaror från Siemens. Rymligt, helkaklat badrum med egen tvättavdelning och vikbara duschväggar i glas. Smakfullt vitmålade innerväggar och parkettgolv i ek. Stor garderob med skjutbara dörrar och goda förvaringsmöjligheter i ena sovrummet och en platsbyggd garderob i det andra. Lägenheten finns på våning tre som nås via hiss direkt från marknivå, även till källarplan och garage. Stort källarförråd som tillhör lägenheten, fiber och möjlighet till garageplats under huset. En lägenhet som verkligen skall upplevas på plats! Som boende i Norra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger i närheten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad. Välkommen hem.

  • Hiss
Murkelvägen 1, Skogsängen, Eskilstuna kommun

Murkelvägen 1

Villa
Skogsängen, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 890 000 kr
114 + 111 m²
5 rum
999 m² tomt

Välplanerad enplansvilla i eftertraktat villaområde. Entréplan om totalt 114 kvm fördelat över 5 rum och kök, varav 3 st sovrum. Rejält kök med öppen planlösning mot matplats. Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till altan. På entréplan finns ett badrum som är nytt och helkaklat -19. Hel källare om 111kvm med tvättstuga, gott om förvaring, tvättstuga och gillestuga samt tonårsdel med eget badrum. Fastigheten har nytt tak -05, dränerad -07 och har fiber indraget. Fastigheten är belägen på friköpt hörntomt om 999kvm. Villan värms effektivt upp via bergvärme. Garage och förråd. Här bor du med ett sällsynt bra läge och med närhet till centrum, förskola och skola. Alldeles i närheten finns Vilsta med dess utbud av motionsslingor, promenadstråk, gym, restaurang och badplats. Varmt välkommen att anmäla dig till någon av dom annonserade visningarna.

  • Uteplats
Hällby 10, Hällby, Eskilstuna kommun

Hällby 10

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
6 000 000 kr
228 m²
7 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva villa. Här kombineras internationell arkitektur med exklusiva materialval och enorma sällskapsytor. Redan vid entrén möts du av en imponerande syn – sex meter högt i tak som ger en omedelbar känsla av rymd och lyx. Vackra marmorgolv som berikar hela entréplanet. Den höga maskinella standarden är genomgående och ingen detalj har lämnats åt slumpen. Köket är utformat med omsorg och är utrustat med toppmoderna vitvaror och eleganta ytor. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge, med generösa ytor och stilfull design som är svår att hitta. Huset erbjuder två lyxiga badrum och en helkaklad gästtoalett. Fastigheten sticker verkligen ut med sina vackra badrum som verkligen erbjuder det lilla extra. Dessutom finns fem bekväma sovrum och en praktisk tvättstuga, som gör vardagen smidigare och mer organiserad. På den stora tomten om drygt 1 315kvm finner du även en altan och ett garage. För bilälskaren finns ett rymligt dubbelgarage om ca 70 kvm som erbjuder gott om plats för fordon och extra förvaring. Energisnålt boende där du slipper fastighetsskatt de första 15 åren, vilket borgar för en mycket god boendeekonomi. Denna exklusiva villa är mer än bara ett hem. Välkommen hem!

  • Uteplats

Visar alla 18