Mäklare Niina Tihinen

Niina Tihinen

Om mig

Jag är en engagerad mäklare med stor servicekänsla och gör alltid mitt yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar. Tjusningen i mitt arbete är att göra nya bostadsdrömmar möjliga för de härliga människor jag möter i mitt arbete. Mitt engagemang har bidragit till många rekommendationer och återkommande kunder. Jag har varit verksam i Eskilstuna med omnejd sedan 2011. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasbergsgatan 11, Norr/Stadsparken, Eskilstuna kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Vasbergsgatan 11, Norr/Stadsparken, Eskilstuna kommun, bild 2
Vasbergsgatan 11, Norr/Stadsparken, Eskilstuna kommun, bild 3

Vasbergsgatan 11

Lägenhet
Norr/Stadsparken, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 6/6
4 076 kr/mån
22 035 kr/m²

Nu ges en sällsynt möjlighet att förvärva denna genomgångstrea om 86 kvm. Belägen högst upp i huset med utsikt i 3 väderstreck, hörnläge, vackert burspråk i vardagsrum samt fantastisk takterrass om ca 20 kvm med access från vardagsrummet. Här bor du med fantastisk vy över takåsar och i perfekt syd-västläge. Hissen tar dig bekvämt upp till bostaden direkt från markplan. Här finns möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden då visst moderniseringsbehov föreligger. Föreningen HSB Brf Nystavaren är en mycket populär förening med god ekonomi. Välskött och lugn innergård med flera stenlagda uteplatser samt lekplats med rutschkana. Centralgarage samt parkeringar i föreningen där kösystem tillämpas. Norr är ett väldigt attraktivt och expansivt område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Näbbmusvägen 6, Solvik, Eskilstuna kommun
Näbbmusvägen 6, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 2
Näbbmusvägen 6, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 3

Näbbmusvägen 6

Villa
Solvik, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 250 000 kr
122 m²
5 rum
1 153 m² tomt

Välplanerad besiktigad och mycket modern enplansvilla med inflyttningsår 2020. Tidsenlig och öppen planlösning för den stora eller växande familjen med både många sovrum och fantastisk sällskapsyta hela vägen från kök med köksö till salongen som med sina tre och en halvmeter i takhöjd vetter mot burspråk som med fina glaspartier och dubbeldörr bjuder ut mot stor solig altan. Där möter ”automatiserad tomt” med tidsstyrd bevattning av gräs och tujahäck samt robotklippare. Uteplats i skiffer under hägg och björk. Två fullutrustade badrum varav det större både med duschkabin och badkar från Langenfeld i inbyggnadsstil. Vacker täljstenskamin från danska kvalitetsmärket Scanspis ger många timmars värmelagring vilket tillsammans med smart placering mot husets luftvärmepump från Nibe ger energieffektivitet årets alla dagar. Därtill trevnad. Huset är mycket energieffektivt med en årlig förbrukning inklusive både hushållsel och uppvärmning om ca 7500 KWh/år vilket ger möjlighet till grönt bolån. Dubbelgaraget vid infarten byggdes med huset och stod färdig med det i januari 2020. Det innebär boende fritt från underhåll många år framåt och fritt från fastighetsavgift ett decennium framåt. Området ligger precis vid infarten till Solvik och det ger den oslagbara kombinationen av lugnt läge och samtidigt närhet till Folkesta, Torshälla och E20, allt bara tre kilometer bort. Skoskjutshållplats 600 meter bort. Huset har en härlig atmosfär - välkommen att uppleva den på plats. ” Välkommen hem!

 • Premium
Norrgärdesgatan 6, Munktell, Eskilstuna kommun
Norrgärdesgatan 6, Munktell, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Munktell, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Munktell, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 860 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/8
3 439 kr/mån
29 524 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade gaveltrea om 63 kvm belägen i fastighet byggd 2018, på våningsplan 4 av 8 i brf Gjuteriet. Lägenheten präglas av höga fönsterpartier, snygga materialval och tilltagen takhöjd om 2,7 m. Två sovrum varav ett större med egen klädkammare. Trevlig balkong med eftermiddag-kvällssol, eluttag och belysning. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med separat plats för matbord. Påkostat kök från Marbodal. Rymligt, helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Ljusa innerväggar och golv i vitpigmenterad, mattlackad tvåstavsparkett i ek. Tillgång till hela två klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt flertalet garderober. Hiss från marknivå. Smidig parkering med månadsbiljett i anslutning till byggnad, ca 400 kr/mån. Garageplats finns att hyra i närliggande fastighet. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, nya badhuset samt Stiga Sports arena och inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rademachergatan 2, Centralt, Eskilstuna kommun
Rademachergatan 2, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Rademachergatan 2, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Rademachergatan 2

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 950 000 kr
113 m²
5 rum
vån 5/6
6 886 kr/mån
26 106 kr/m²

Välkommen till Rademachergatan 2 och denna generösa hörnlägenhet med flexibel planlösning. Här erbjuds vacker utsikt mot Eskilstuna-ån, stadsparken och Kloster kyrka. Ljusinsläpp från 3 väderstreck, halvöppen planlösning samt 2,6 m i takhöjd som ger bostaden fantastisk rymd. Hela 113 kvm fördelat på 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Tidlöst kök från Vedum med matplats i anslutning. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Två helkaklade badrum varav den ena med hörnbadkar och andra med dusch. Rejäl balkong som sträcker sig längs hela kortsidan av bostaden och nås från de två större sovrummen och ena badrummet. Även inglasad balkong finns att tillgå. Lägenheten är centralt belägen i väl ljudisolerad byggnad från 2008. Genomgående enhetliga parkettgolv och ytskikt i ljusa kulörer . Garage samt parkeringsplatser i föreningen. Laddboxar för elbil på gång i föreningen. Både grind och garageportar öppnas fjärrstyrt. Hiss från markplan. Generöst förråd tillhörande lägenheten. Stadsnätet Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun
 • Sön 10 dec kl 13:30
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 2
Stallviksvägen 4, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 3

Stallviksvägen 4

Villa
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 695 000 kr
133 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Här i Sundbyholm ligger ett modernt enplanshus i vinkel om 133 kvadratmeter med härlig atmosfär och sociala ytor. Detta A-hus byggdes 2013 och är fortfarande så gott som nyproducerat. Här finns tillräckligt med plats för hela familjen, då huset består av 6 rum och kök, varav 5 sovrum. Ett av sovrummen kan enkelt göras om till allrum om så önskas. Här erbjuds även bra planlösning, ryggåstak som ger härlig rymd, hög materiell standard och behagliga färgval. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med braskaminen som mittpunkt. Två helkaklade badrum, varav den ena med bastu. Rejäl tvättstuga med utgång till tomten. Vidare finns en vinterbonad gäststuga alternativt tonårsrum med eget badrum. Även rejält garage om ca 40 kvm och växthus finns att tillgå. Här ingår en tomt om 1320 kvadratmeter som vetter mot skogsparti och innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn med dess ogenerade läge. Husets mysiga altan som delvis är under tak, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Vattenburen golvvärme i hela huset, OSB-skivor i alla väggar samt extra klimatpaket. Kommunalt v/a via föreningen. Fiber indraget. Befriad från kommunal fastighetsavgift ytterligare ca 5 år. Det här hemmet är perfekt beläget i Sundbyholms hjärta. Badstranden och båtplatser ligger inom gångavstånd. Sundbyholmsslott, travbanan och gästhamnen med café och restaurang finns en kort promenad bort. Dessutom har man köpcentrum en biltur från bostaden. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Bangårdsgatan 18, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 18

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 950 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 278 kr/mån
24 684 kr/m²

Denna bostad erbjuder ett centralt och bekvämt boende. Hissen tar dig smidigt från markplan till andra våningen och denna trea om 79 kvm. Bostaden har en trevlig planlösning med arbetskök och trivsam matplats i anslutning. Vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp. Två rymliga sovrum, ena med plats för dubbelsäng. Utöver detta finns en klädkammare för extra förvaring samt ett förråd i källaren. Bostaden är nyligen ommålad i genomgående ljusa kulörer. Längs bostaden finns en härlig uteplats i söderläge med utsikt över innergården. Bilen parkerar du bekvämt på gatan eller föreningens parkeringsplats/garage (separat kö). Föreningen har god ekonomi och trevliga gemensamma ytor, träningsrum och gemensam tvättstuga. Här får man nära till allt! På söder kan man njuta av vackra promenader i vacker miljö och få närhet till Eskilstuna ån och natur. Intill finns Sveaplan med matbutik, gym och apotek mm. och längs den korta promenaden till centrum möter kaféer och butikerna i Gamla Stan. Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 6