Mäklare Niina Tihinen

Niina Tihinen

Om mig

Jag är en engagerad mäklare med stor servicekänsla och gör alltid mitt yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar. Tjusningen i mitt arbete är att göra nya bostadsdrömmar möjliga för de härliga människor jag möter i mitt arbete. Mitt engagemang har bidragit till många rekommendationer och återkommande kunder. Jag har varit verksam i Eskilstuna med omnejd sedan 2011. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grusvägen 13 och 15, Borsökna, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Grusvägen 13 och 15

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 395 000 kr
25 m²
2 rum
2 348 m² tomt

Välkommen till Grusvägen 13/15! En friköpt fastighet som fungerar utmärkt som fritidsnöje eller perfekt för byggdrömmar. Högt belägen och insynsskyddad trädgårdstomt om 2348 kvm med inramande syrénhäck och flera vackra perenna växter. Fritidshuset om ca 25 kvm bjuder på generös altan under tak, arbetskök, storstuga samt separat sovrum. Kommunalt V/A, fiber och nya elanslutningar byggs ut i området. Byggrätt om 150 kvm huvudbyggnad samt 40 kvm komplementbyggnad ger goda möjligheter att bygga villadrömmen på denna byggklara tomt! Friliggande garage. I Borsökna finns trygga omgivningar för hela familjen, trevliga grönområden och fotbollsplaner. Inför sommarens nöjen finner ni även badplats vid Borsöknasjön nära till hands. Mycket goda kommunikationer med buss och ca 10 minuter med bil till Tuna Park med alla förnödenheter du behöver såsom restauranger, matbutiker, apotek och shopping. Välkommen hem!

 • Uteplats
Granitgången 25, Stenby, Eskilstuna kommun
 • Kommande
Granitgången 25, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Granitgången 25, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Granitgången 25

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 200 000 kr
118 + 3 m²
5 rum
161 m² tomt

Välkommen till Granitgången 25 i Stenby och detta radhus i absolut toppskick! 118 + 3 kvm fördelat på 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Här är allt sprillans nytt från golv till tak. Huset genomgick en totalrenovering under 2022 då precis allt byggts om, såsom påkostat kök från Marbodal med luckor i tidlös färgsättning med mässingsdetaljer, två helkaklade badrum i marmorerat material och snygg inredning från bland annat Svedbergs, nytt tak, nya fönster, nya rördragningar, ny el, nytt värmesystem, genomgående nya ytskikt, nytt inglasat uterum med vinterglas på husets baksida och altan med påkostade räcken på framsidan. Allt utfört av professionella fackmän. Bra förvaringsmöjligheter i vidbyggt förråd, klädkammare, förråd på entréplan och på vinden. Parkering ingår. Möjlighet till garage finns. Fiber indraget. Plejdsystem för belysning. Habo kodlås. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun
 • Kommande
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Torsbergsvägen 8, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Torsbergsvägen 8

Villa
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 195 000 kr
150 + 53 m²
5 rum
1 384 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna charmiga villa, belägen på hörntomt i populära Skogstorp. Utbyggnation samt ändrad planlösning utförd under 2021. Boarea ca 150 kvm + biarea 53 kvm. I entréplan finns ett nytt vardagsrum och kök i fil. De fyra sovrummen bekvämt samlade på övre plan och ytterligare ett sovrum i källarplan. Fint hus med putsad fasad, nya moderna 3-glasfönster (Elite), nytt yttertak från 2012/2021. Genomgående nya ytskikt från 2021. Tilläggsisolering vind utförd 2021. Stor gjuten pool 3,5 x 7 kvm och fint poolområde som nås via köket. En stor och rymlig källare perfekt för tonårs- eller generationsboende, som grävts ur och inretts med allrum, sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga med separat ingång. Helkaklad gästtoalett på entréplan samt helkaklat badrum på övre plan med dusch, badkar samt vedeldad bastu. Huset värms effektivt upp med bergvärme. Dränering utförd. Isolerad gäststuga med sovdel och kök. Friggebod och lekstuga. Fiber indraget. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl.a. förskola, skola årskurs 1-9, gym, pizzeria, fotbollsplan, bra affär, goda kommunikationer, motionsspår och fina strövområden intill Eskilstunaån. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Intagsgatan 9B, Djurgården, Eskilstuna kommun
 • Kommande
Intagsgatan 9B, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 9B, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 9B

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 407 kr/mån
18 987 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea på Intagsgatan 9B! Belägen intill populära Djurgårdsparken. Genomgångslägenhet om 79 kvm fördelat på 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Stort vardagsrum med öppen spis (ej i bruk) med plats för matsalsbord och stor soffa. Lägenheten ligger på våning 2/3 i huset med minimal insyn. Hela bostaden präglas av fina detaljer såsom fiskbensparkett, högt i tak och fina fönsterbänkar i sten. Snyggt helkaklat badrum från 2022 med dusch. Det ena sovrummet vetter in mot föreningens lugna innergård, sovrummet vetter i ett nord-/östligt läge vilket innebär ett svalt sovrum. Det andra sovrummet är något större och rymmer både säng och övrig möblering. Trivsamt kök med gott om förvaring. En perfekt bostad för dig som vill bo i en stor och rymlig trea med närhet till såväl centrum som grönområden. På Intagsgatan bor du nära det mesta - alldeles intill bostaden finns Sveaplans köpcentrum och Printz bageriet. Här bor du nära Eskilstuna centralstation som ligger på lite mer än 10 min promenadväg. Eskilstuna centrum med biograf, restauranger, frisör och mycket mer. På den korta promenaden till centrum passerar du Gamla staden som kantas av vackra byggnader, små gränder, flertalet caféer, restauranger, butiker, kosmetik, blomsterverkstäder, spa, och skönhetssalonger mm. Välkommen hem!

 • Premium
Uttermarksgatan 29, Östermalm, Eskilstuna kommun
 • Kommande
Uttermarksgatan 29, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Uttermarksgatan 29, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Uttermarksgatan 29

Villa
Östermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 250 000 kr
119 + 101 m²
5 rum
765 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva ett charmigt 20-talshus i två plan med källare om 119+101 kvm på centrumnära Östermalm. Bostaden präglas av vackra trägolv, spegeldörrar, skjutdörrar, rymliga rum samt tilltagen takhöjd. Totalt fem rum och kök, varav tre sovrum. Sällskapsytor på entréplan med kök, matrum, vardagsrum i fil samt gästtoalett. Övre plan som erbjuder möblerbar hall, tre stora sovrum som alla har tillgång till garderober eller klädkammare, balkong samt badrum. Här har de stora renoveringarna utförts så som dränering -22, nytt tak -21, nya fönster -21, nya v/a stammar -21/22, utgrävning källare med nytt badrum, tvättstuga och allrum -22, nytt badrum övre plan -23, ny helkaklad gästtoalett entréplan-23, nytt kök -22. Dessutom genomgående nya ytskikt i smakfulla kulörer. Garage/carport finns att tillgå. Friköpt tomt med inramande häck, fruktträd och lekstuga. Indragen fiber. Området erbjuder närhet till grönområden, gång och cykelavstånd till skola, förskola, lekplatser, centrum och matbutiker. Välkommen hem!

 • Premium
Skräddartorpsvägen 7, Mälby, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Skräddartorpsvägen 7

Villa
Mälby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 500 000 kr
138 + 12 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Här på Skräddartorpsvägen välkomnas du till ett modernt hem med allt bekvämt i ett plan. Ett öppet hus som inte är som någon annan bostad, den är helt unik i sitt slag! I detta hus välkomnas du av en stor hall med bra förvaringsmöjligheter i inbyggda skjutdörrsgarderober. Vidare finns ett socialt vardagsrum och matrum med fantastisk takhöjd om 3,5 m och öppen planlösning mot det moderna köket. Stora fönsterpartier samt altandörr ger vardagsrummet optimalt med ljus och ger access till altanens västra sida med fantastisk utsikt och kvällssolen. Vardagsrummet har vita väggar och matrummets väggar är målade i varm blå kalkfärg vilket ger rörelse och gör rummet mycket inbjudande. Bostadens Tibrokök har påkostade materialval, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter i kökslådor samt ett rejält skafferi. Över arbetsbänkarna sitter snyggt vitt kakel med mörk fog och väggarna är målade med grå kalkfärg vilket ger rummen härlig karaktär. Bostaden erbjuder ett generöst sovrum med helkaklat badrum en suit samt walk in closet. Det andra sovrummet är även det målat med kalkfärg och har en toalett en suit. Generös tvättstuga med klädkammare i anslutning. Den öppna planlösningen, takhöjden och de vackra fönsterpartierna ger detta hus en lyxig känsla som inbjuder till samvaro. Ett hus som helt enkelt måste upplevas på plats! Möjlighet finns att disponera om planlösningen för att skapa ytterligare sovrum. Genomgående smakfulla och genomtänkta materialval och moderna vackra betonggolv med vattenburen golvvärme för härlig comfort. Falsat plåttak. Sjövatten för bevattning. Här ingår en mycket välskött trädgårdstomt om 1527 kvadratmeter med vy mot öppet fält och allmänning. Soldäck om ca 250 kvm som sträcker sig runt hela huset med markiser och delvis under tak samt med ett enklare utekök. Här finns möjlighet att finna sollägen hela dagen och njuta av sommaren på bästa vis. Sist men inte minst finns här också ett mysigt inglasat uterum med skjutdörrar till egen altan och markis. Carport med isolerat förråd. Ytterligare en bod som med fördel kan göras om till tonårsrum eller ateljé. Mälby är ett attraktivt och Mälarnära område som tillhör Torshälla. Här har ni badplatsen i Mälbyviken ett stenkast från huset och butikerna i Wäsby en promenad bort. En kort biltur bort finns Torshälla centrum med skola, förskolor, matbutiker, restauranger och caféer. Här kan du bryta av stadspulsen med rofyllda promenader i skogens friska luft. Välkommen hem!

Ljungvägen 13, null, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Ljungvägen 13

Radhus
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 995 000 kr
131 m²
5 rum
364 m² tomt

Välkommen till Ljungvägen 13 med hörnläge, belägen endast ca 250 m från Borsöknasjön. Här kan man i all enkelhet packa picknickkorgen och ta skogspromenaden ner till sjön och njuta av sol och bad. Bostaden präglas av ljusa och stilrena ytskikt samt välplanerad planlösning. Fastigheten erbjuder trivsamma och generösa sällskapsytor på nedre plan som består av ett stort snyggt kök med köksö från 2019 samt gemensamt matrum och vardagsrum. Här finns även ett helkaklat badrum med bastu samt rymlig tvättstuga/grovkök med utgång till tomten. Övre plan består av tre sovrum, rymligt helkaklat badrum samt ett mindre allrum. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum i detta utrymme. Stor stenlagd uteplats på husets framsida samt ytterligare uteplats delvis under tak på husets baksida. Här finns möjlighet att finna sollägen hela dagen och njuta av sommaren på bästa vis. Intill huset finns en carport med två stora förråd i anslutning. Ytterligare parkering på uppfarten. Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, närhet till skola och förskola, trygga omgivningar, grönområden och fotbollsplaner. En kort biltur bort finns livsmedelsaffär och shopping i Tuna park. Mycket bra kommunikationer med buss. Välkommen hem!

Cornelius väg 10, Närsjö, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Cornelius väg 10

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
995 000 kr
35 m²
3 rum
645 m² tomt

Välkommen till Cornelius väg 10 och denna sommarstuga i idylliska Närsjö, ett sommarnöje nära Eskilstuna och Hjälmaren. Vit charmig stuga om ca 35 kvm, fördelad på 3 rum och kök, varav 1-2 sovrum. Arbetskök med vedspis vilket möjliggör vistelse även längre in på höstkanten. Storstuga med plats för både soff- och matgrupp. Hall med matplats som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum. Sovrum i anslutning till köket. Plan och lummig trädgårdstomt med inramande häck runt fastigheten samt fruktträd så som äpple- och plommonträd samt två körsbärsträd. Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Närsjö är ett populärt fritidshusområde med anor från 1920-talet med egen sandstrand, badbrygga samt dansbana en kort promenad från stugan. I området finns även en fotbollsplan och en stor studsmatta för barnen. Samfälligheten har även brygga med möjlighet till båtplats. Varje midsommar har samfälligheten ordnat gemensamt midsommarfirande med lotteri, lekar och dans runt midsommarstången som lockar folk från hela området. Idag finns sommarvatten för hushållsbruk och sjövatten för t.ex. bevattning. Kommunalt v/a samt fiber finns nu vid tomtgräns. Anslutning beräknas till 2024. Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil). Varmt välkommen på visning!

Kälbyholmsvägen 14F, Skogstorp, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Kälbyholmsvägen 14F

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 995 000 kr
78 + 38 m²
4 rum
5 607 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende om 78 + 38 kvm, i fint beläget bostadsrättsradhus på mysiga Kälbyholmsvägen i Skogstorp. Två plan med källare i lugnt och familjärt läge med naturen nära inpå. Fyra rum och kök, varav tre sovrum samlade på övre plan samt inredd källare. Bostaden har ett helkaklat badrum samt helkaklad toalett från 2019 och snyggt kök från 2018 med fräscha moderna materialval och ett härligt ljus från stora glaspartier. Trivsamt vardagsrum med öppen spis. Uteplats under tak och härlig utsikt från balkongen mot den vackra forsen. Behändig trädgård med plats för t ex studsmatta och pool. Egen garageplats. Flera gästparkeringar finns i föreningen. Välkommen hem!

Lilla Malmö 2:7, Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Lilla Malmö 2:7

Tomt
Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
850 000 kr
2 877 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt om 2877 kvm. Avstyckad och klar. Naturskönt belägen med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3. Rejäl tomt med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten. Funderar ni över vilka alternativ som finns så vill Mälarvillan erbjuda er all sin kunskap, så varför inte bjuda med dem när ni skall på tomtbesök? Med väletablerad byggprocess och närproducerade stommar bygger de ditt drömhus som du är med och utformar. Stomme, Stomrest eller nyckelfärdigt-Du väljer. Då du fritt kan utforma ditt hus & materialval hos Mälarvillan så träffar de dig gärna för att hjälpa till att utforma en produktionskostnadskalkyl över ditt drömhus på just denna tomt. Kontakta [email protected] alternativt ring på 073-6575607 om du är nyfiken på att höra mer eller bara vill bjuda med dem på ditt tomtbesök

Lilla Malmö 2:6, Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Lilla Malmö 2:6

Tomt
Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
875 000 kr
3 380 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt om 3380 kvm. Avstyckad och klar. Naturskönt belägen med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3. Rejäl tomt med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten. Funderar ni över vilka alternativ som finns så vill Mälarvillan erbjuda er all sin kunskap, så varför inte bjuda med dem när ni skall på tomtbesök? Med väletablerad byggprocess och närproducerade stommar bygger de ditt drömhus som du är med och utformar. Stomme, Stomrest eller nyckelfärdigt-Du väljer. Då du fritt kan utforma ditt hus & materialval hos Mälarvillan så träffar de dig gärna för att hjälpa till att utforma en produktionskostnadskalkyl över ditt drömhus på just denna tomt. Kontakta [email protected] alternativt ring på 073-6575607 om du är nyfiken på att höra mer eller bara vill bjuda med dem på ditt tomtbesök

Lilla Malmö 2:8, Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
 • Kommande

Lilla Malmö 2:8

Tomt
Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 425 000 kr
5 865 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt om 5865 kvm. Avstyckad och klar. Naturskönt belägen med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3. Rejäl tomt med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten. Funderar ni över vilka alternativ som finns så vill Mälarvillan erbjuda er all sin kunskap, så varför inte bjuda med dem när ni skall på tomtbesök? Med väletablerad byggprocess och närproducerade stommar bygger de ditt drömhus som du är med och utformar. Stomme, Stomrest eller nyckelfärdigt-Du väljer. Då du fritt kan utforma ditt hus & materialval hos Mälarvillan så träffar de dig gärna för att hjälpa till att utforma en produktionskostnadskalkyl över ditt drömhus på just denna tomt. Kontakta [email protected] alternativt ring på 073-6575607 om du är nyfiken på att höra mer eller bara vill bjuda med dem på ditt tomtbesök

Sandhemsvägen 22, Borsökna, Eskilstuna kommun
 • Kommande
Sandhemsvägen 22, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Sandhemsvägen 22, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Sandhemsvägen 22

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
75 m²
5 rum
3 162 m² tomt

Välkommen till Sandhemsvägen 22 i populära Borsökna. Belägen på friköpt tomt om 3162 kvm, med två delvis tilläggsisolerade stugor om ca 35 + 40 kvm. Båda med braskamin i storstugan, sovrum med plats för dubbelsäng i båda stugorna, ett extrarum i ena stugan och trivsamt kök i båda. Duschrum i anslutning till ena stugan och mulltoa i båda samt ett utedass. Kommunalt V/A, fiber och nya elanslutningar byggs ut i området och beräknas vara klart till hösten 2024. Byggrätt om 150 kvm för huvudbyggnad samt 40 kvm för komplementbyggnad ger goda möjligheter att bygga villadrömmen på denna tomt! Mer information om nya detaljplanen finns under dokument. Närhet till bad i Borsöknasjön och mycket bra busskommunikationer. Ca 5,5 km till shopping i Tuna park och ca 8 km till Eskilstuna centrum. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 13