Mäklare Filip Erlandsson

Filip Erlandsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Römossen Stenbacken, Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun

Römossen Stenbacken

Villa
Römossen / Odlaren, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 750 000 kr
136 m²
4 rum
1 859 m² tomt

Modern herrgårdsvilla i populära Römossen alldeles intill Odlaren. En underbar fastighet om nästan 1900 kvm inbäddad i grönska med närhet till allt. Här erbjuds en klassisk utformad villa med sin symmetriska fasad, valmat mansardtak, klassiska kulörer och vackra spröjsade fönster är bara några av de exteriöra snitten som utmärker detta hus. På vacker hörntomt med egen adress ligger denna fastighet perfekt för dig som vill kombinera närheten till centrum och naturen. Via vackra grindstolpar kommer du in till en stor stenbelagd framsida med vackra planteringar som ger en mycket välkomnande känsla till huset. Tomten är genomgående vacker och välplanerad med sin utsmyckning. Baksidan av huset vetter i ett nordvästligt läge vilket ger härlig kvällssol över altanen och det vackra orangeriet som bjuder in till härliga middagar. Orangeriet är vackert placerat på altanen och har likt huset ett valmat tak som tillsammans skapar en genomtänkt helhet. Villan uppfördes 2008 av nuvarande ägare. Huset består av 136 kvm i ett plan fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Hela huset har genomgående hög materialstandard. Den tidlösa inredningen genomgående i huset ger en känsla av hemtrevnad och en genomgående gedigen helhet. Husets insida har inte lämnats åt slumpen här har vi vackra detaljer såsom fina snickerier, kakelugn, vackert nåtat golv av bok samt Här bor du i ett perfekt läge med naturen in på husknuten. På väg ut mot stora vägen finner vi Eskilstuna golfklubb, en perfekt helgaktivitet som i sitt nya klubbhus även erbjuder en trevlig restaurang. På enbart fem minuter från fastigheten ligger en mycket populär matbutik. E20 mot Stockholm når du på mindre än åtta minuter. Eskilstuna centrum nås på ca 10 minuter. Huset har en mycket bra strategisk placering inbäddad i grönska med närhet till allt. Välkommen hem!

  • Uteplats
Larssonvägen 18, Ostra, Eskilstuna kommun

Larssonvägen 18

Villa
Ostra, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 995 000 kr
132 + 30 m²
4 rum
1 597 m² tomt

Sällsynt chans att förvärva en mycket smakfull fastighet högt belägen med trevlig utsikt över Mälaren. Ett Eksjöhus med extra allt. Här får du ett mycket påkostat hus med bandfalsat plåttak, gjuten uppvärmd pool om ca 4 x 8 m, vitvaror från Miele och mycket mycket mer. Huset är av modell Holmsjö från Eksjöhus som uppfördes 2018. Huset består av 132 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning som tillsammans med takhöjden om ca 4.5 m ger rummet en härlig rymd. I vardagsrummet finns en braskamin som skapar härlig stämning och värme under årets kallare dagar. Huset har genomgående vattenburen golvvärme som värms av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Bostaden har två helkaklade badrum varav ett badrum har både dusch och badkar. Påkostat kök från Mobalpa med härlig köksö med stenskiva i granit och vitvaror från Miele, vitvaror i form av extra bred häll, integrerad vinkyl, kaffemaskin, tallriksvärmare med mera. Via vardagsrummet nås bostadens inglasade uterum som likt huset har vattenburen golvvärme vilket gör att du kan nyttja uterummet året runt. Masterbedroom ensuite med egen klädkammare och badrum, badrummet har badkar och dusch. Pool om ca 4 x 8 m som med ett pooltak som lätt skjuts över poolen och skapar bra säkerhet och isolering under tiden du inte nyttjar poolen. Intill poolen finns en pergola som ger härligt skydd från solen under årets varmare dagar, Dessutom finns ett poolhus som nyttjas för pooldelar samt extra förråd. Här bor du på en solsäker fastighet där du via de olika altanerna kan följa solen under hela dagen. Huset är välutrustat med Plejd som ger dig möjlighet att styra lampor utomhus som inomhus med telefonen. Carport på baksidan av tomten ger plats för två bilar i bredd samt ytterligare plats för två bilar utanför carporten. Här bor du med fri fastighetsavgift kommande 10 år vilket ger dig en besparing på närmare 100 000 kr. På tomten finns dessutom ett förråd med vidbyggt växthus, ett litet växthus perfekt för små odlingar. Ett utmärkt hus för dig som söker en härlig oas med närhet till Mälaren i kombination med ett nytt enplanshus. I samfälligheten har man tillgång till Gustafsgården, här anordnas midsommarfirande, pubaftnar, boulebana och den går att hyra för tillställningar. Mycket strategiskt läge mot Mälaren och Sundbyholm. Tillgång till badplats. Bara 9 km till Eskilstuna centrum. 7,5 km, bokstavligen raka vägen till motorvägspåfart E20. Ca 4 km till Sundbyholms slott och gästhamn med badplats i Mälaren samt hamnkrog och camping. I närheten finns också gårdsbutik, Sundbyholms travbana, Vallby skola mm. Närmaste buss finns vid Sundbyholmsvägen. Bara ca 7 km till stor matbutik. Ca 1 timme från Stockholm längs E20. Cykelbanan som nyligen anlagts från Eskilstuna till Sundbyholm. Välkommen hem!

  • Uteplats
Sixten Nilssons väg 5, Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Sixten Nilssons väg 5, Mälarbaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Sixten Nilssons väg 5, Mälarbaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Sixten Nilssons väg 5

Villa
Mälarbaden, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 850 000 kr
146 + 10 m²
6 rum
2 487 m² tomt

Nyproducerad enplansvilla i populära och sjönära Mälarbaden. Villan består av 146 kvm fördelat på sju rum och kök varav fyra sovrum. Här bor du i ett nytt, toppmodernt hus med låga driftkostnader och minimalt med underhåll, ett perfekt hus för dig som bara vill bo och njuta av livet. Huset har rogivande och trivsam utsikt över Mälaren. Modernt kök med bardisk i halvöppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Kök från Vedum med gråa, släta köksluckor som snyggt möts upp av den mörka bänkskivan. Köket är utrustat med påkostade vitvaror från Bosch. Ett nytt och oanvänt hus redo att ta emot sin första familj. Den trevliga altanen på baksidan sträcker sig längs hela husets långsida. En privat och skyddad oas med fin utsikt. Huset har genomgående vacker parkett av ek som kombineras varma väggkulörer. Bostaden erbjuder två badrum, båda med dusch. Stor social yta med vardagsrum och matplats på ca 46 kvm ger gott om plats för släkt och vänner. På tomten parkerar du smidigt din bil i carporten som har ett rymligt förråd med gjuten betongplatta. Mälarbaden är ett mycket eftertraktat, grönskande område med Mälaren längs tre av sidorna. Ett område med lång historia - Från säteri till badort i början av 1900-talet då mycket exklusiva sekelskiftesvillor med stora trädgårdar uppfördes. I början av 1900-talet sträckte sig också järnvägen till Mälarbaden. Mälarbadens exklusiva historik lever i allra högsta grad kvar. Säteriets huvudbyggnad finns kvar och i anslutning finns det trevliga Wäsby magasin med inredning, fik och restaurang. Mälarbaden erbjuder också en vacker badplats. Mälarbaden har en egen golfbana, du kan i princip ta din egen golfbil från hemmet till banan. Här finns också Sjökrogen med restaurang och rättigheter dit även bla gäster kan ta sig med båt. Mälarbaden har också en camping och vackra promenadstråk. På några minuters avstånd finns Torshälla med en mycket vackra gamla stan längs ån. I Torshälla finns också bland annat välsorterade matbutiker, skolor, restauranger, Systembolag, flera träningsanläggningar och annan service. Från Mälarbaden mycket bra väg till påfart på E20 som bland annat tar dig till Stockholm på ca 1 timme. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Vasavägen 17A, Söder, Eskilstuna kommun

Vasavägen 17A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
995 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 797 kr/mån
15 669 kr/m²

Tillfälle att förvärva en stor tvåa om ca 64 kvm. Lägenheten ligger belägen en halv trappa upp från markplan i en mindre familjär bostadsrättsförening. Som köpare har du tillgång till parkeringsplats på gården för 200 kr/mån. Lägenheten har ett stort badrum med våtrumstapet på vägg och våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med bland annat dusch och tvättmaskin. Badrummet renoverades 2021. Nuvarande ägare har även låtit dra om all el och bytt elcentral i bostaden. Bostadens sovrum är rymligt och har gott om förvaringsmöjlgheter genom garderober längs en hel vägg. Köket i lägenheten har vita släta köksluckor med handtag i borstat stål. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin och kyl/frys. Bra med förvarings möjligheter i såväl över- som underskåp. Köket ger gott om plats för ett matbord med tillhörande stolar. Lägenhetens vardagsrum är likt övriga rum rymliga och har gott om plats för möblemang. Vardagsrummet har parkett på golvet och tapetserade väggar. På föreningens innergård finns trevliga trädgårdsmöbler som går att nyttja för föreningens medlemmar. Tillträde till lägenheten är flexibelt. Här bor du med närhet till centrum, skola, förskola, kollektivtrafik, matbutiker och gym. På populära söder finns fina grönområden med sina lekparker och härligt parkhäng på de stora gräsmattorna. Här bor du även nära Vilsta fritidsområde med skidbacke, volleybollplan, badplats, och upplysta löp/skidspår. Välkommen hem!

Del av Strandäng 2:1, Solvik, Eskilstuna kommun
Del av Strandäng 2:1, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 2
Del av Strandäng 2:1, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 3

Del av Strandäng 2:1

Tomt
Solvik, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
795 000 kr
1 142 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en byggbar fastighet i Solvik om ca 1142 kvm. Tomten ligger vackert, något på höjden med utsikt över öppna fält. Tomten är idag inbäddad i grönska med svampskogen alldeles in på knuten. Ca 250 meters promenad norr om tomten når vi Mälaren och dess glimrande vatten. Tomten ligger i ett ogenerat läge utanför detaljplanerat bygglov och idag finns ett positivt förhandsbesked för bygglov av enbostadshus med garage. Vatten, avlopp och dagvatten beräknas idag kosta ca 210 000 kr. Kostnad för el ca 40 000 kr. En perfekt plats att bygga sitt drömhus på i ett naturskönt och rogivande område. Solvik - ett Mälarnära område intill tätorten Torshälla. Endast 5 min bilfärd så når du E-20 mot Stockholm, Örebro och Västerås. Mot E20 ligger även Folkesta med matbutiker, byggvaruhandel och klädbutik. Välkommen hem!

  • Premium
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 12B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
975 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
3 651 kr/mån
20 745 kr/m²

Tillfälle att förvärva en charmig tvåa med balkong i västerläge på Västeråsvägen 12B intill Tunavallen. Lägenheten som presenteras består av 47 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober som går längs en vägg. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning ger en fin och social yta till lägenheten. Generöst vardagsrum som blir en central del i bostaden med plats för soffa och mediamöbel. Via vardagsrummet nås balkongen i västerläge - vilket ger sol under eftermiddag/kväll. Kök i L-formation med rostfria vitvaror och vitt kök med släta luckor. Köket ger plats för ett matbord för fyra till sex personer. Bostaden ligger mot gaveln av huset vilket ger fönster åt två håll. Badrum med dusch, wc, spegelskåp samt en tvättmaskin. En perfekt bostad för dig som vill ha gångavstånd till centrum, universitetet och närhet till såväl naturområden som shopping. På Västeråsvägen bor du i ett lugnt område med närhet till allt, såsom centrum, köpcentret Tuna park, Parken zoo etc. På endast 5-10 minuter når du Eskilstuna centralstation med täta avgångar till såväl Stockholm som Örebro och Västerås. Här bor du även nära Kronskogen, ett stadsnära naturområde med promenadstråk och elljusspår, perfekt för den som gillar löpning i naturen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vadmansgatan 8B, Gredby, Eskilstuna kommun

Vadmansgatan 8B

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 275 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 426 kr/mån
23 832 kr/m²

Tillfälle att förvärva en mycket stilsäkert renoverad tvåa höst upp på våning tre av tre i huset. Lägenheten består av ca 54 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum. Här bor du i en populär och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Lägenheten har en stor inglasad balkong i härligt söderläge vilket ger sol under större delen av dagen och kvällen. Snyggt vitt kök med moderna vitvaror och plats för matbord i kök. Snyggt helkaklat badrum med bland annat dusch och tvättmaskin. Ombonat sovrum med förvaring i garderober och plats för en dubbelsäng. Lägenheten har gott om förvaring i såväl sovrum som hall och dessutom finns ett förråd på vinden samt ett mindre förråd i källarplan. Vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord om önskemål finns. En genomgående rymlig och fin lägenhet i bra bostadsrättsförening. Gredby, ett populärt bostadsområde ca 1,5 km från Eskilstuna centrum. Som boende i Gredby bor du nära Eskilstuna centralstation med täta avgångar till såväl Stockholm som Örebro och Västerås. I Gredby bor du även nära shoppingsområdet Tuna park med olika butiker. Från Gredby tar du enkelt bussen in till centrum alternativt promenerar på ca 15 min. I närområdet finns flera restauranger samt goda parkeringsmöjligheter för besökande genom gatuparkering. Välkommen hem!

  • Balkong
Dvärgsångarvägen 11, Borsökna, Eskilstuna kommun

Dvärgsångarvägen 11

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 550 000 kr
114 m²
5 rum
6 628 kr/mån
22 368 kr/m²

Trivsamt och modernt radhus i populära Borsökna med närhet till badplats. Bostaden erbjuder en smart planlösning om 114 kvm vilket ger 5 rum och kök varav tre till fyra möjliga sovrum. I radhuset finns 2 helkaklade badrum - ett per plan. Separat tvättstuga med klinkergolv. Det finns 2 klädkammare, dessutom mycket gott om förvaring. Masterbedroom med skjutdörrsgarderober och franskbalkong mot baksidan med egen tomt. Stor balkong med glasräcke på övre plan med morgonsol för mysiga frukostar, som samtidigt fungerar som stort tak och skapar en torr skön miljö vid entrén. Bostaden erbjuder två parkeringsplatser på framsidan. Separat förrådsbyggnad på tomten ingår i avgiften. Exklusivt radhus med påkostade material och snygg design. Snygga lösningar med stora fönsterpartier som ger ljus ljus och rymd till rummen. Gjuten platta med vattenburen golvvärme värmer husets entréplan. I alla rum ligger en påkostad parkett som ger en modern känsla. Klinker vid entrén. Öppna ytor på entréplan som ger en härlig rymd. Övre plan med allrum, tre generösa sovrum och ett helkaklat badrum med dusch bakom vikbara glasväggar. Kvalitativt radhus från Myresjöhus. Fiberbredband finns. Energideklaration är gjord med energiklass B vilket ger dig som köpare möjlighet till grönt bolån hos vissa banker, grön bolån ger i regel lägre ränta. Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, förskola, trygga omgivningar, grönområden, fotbollsplaner inom nära avstånd. På mindre än 10 minuters bilväg nås bla. matbutik och Tuna park. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 7 km till E20-påfart. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
John Engellaus gata 12, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
John Engellaus gata 12, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 2
John Engellaus gata 12, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun, bild 3

John Engellaus gata 12

Lägenhet
Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 150 000 kr
73 m²
2 rum
vån 3/4
5 356 kr/mån
43 151 kr/m²

En liten bit av New York. Industrikänslan, de råa detaljerna, färgskalan och planlösningen ger New York-vibbar, men den här unika lägenheten ligger mitt i Västra Munktellstaden, ett område som andas industri och historisk rikedom. Ett unikt hem i två plan, med betong, sten, väggmålningar och takterrass med å-utsikt! Den råa betongväggen i vardagsrummet ger en makalös kontrast till en häftig väggmålning gjord av en lokal konstnär. Ett boende av internationell klass med en takhöjd om ca 3.1 m i vardagsrum och hall som skapar en fantastisk rymd. Utsikten från takterrassen är otroligt vacker över ån. Vardagsrummet går hand i hand med kök och är verkligen hemmets hjärta. Under sommaren avnjuts givetvis middagen på den magnifika takterrassen som har plats för matbord, den perfekta platsen att bjuda hem vännerna till. Otroligt påkostad lägenhet med vattenburen golvvärme i hela bostaden i kombination med stora öppna ytor göra detta hem till något alldeles extra. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 40 kvm. Köket är vitt från Vedum med bänkskivor i Herrljunga Terazzo. Via köket nås en utomhusmiljö till i form av en balkong i österläge, perfekt plats att avnjuta morgonkaffet. Vacker Ölandssten ger en snygg kontrast till de vita väggarna. Stilfullt badrum med kakel och klinker från Höganäs ger en varm och ombonande yta med all funktion såsom dusch, golvvärme och kombimaskin. En svart spiraltrappa i stål leder oss upp till bostadens övervåning till ett stort sovrum om ca 23 kvm. Via sovrummet som nästan upplevs som ett hotellrum leds vi ut till bostadens takterrass. En terrass om ca 21 kvm med pergola och plats för matbord samt loungemöbler. Ett helt unikt boende i sitt slag som verkligen bör upplevas på plats. Som boende i Västra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger precis runt husknuten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Silvervägen 4a, Stenby, Eskilstuna kommun

Silvervägen 4a

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 525 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
3 629 kr/mån
23 462 kr/m²

Nu ges chansen att för första gången förvärva en lägenhet om 65 kvm i ett plan i Stenby. Bostaden är en av få unika lägenheter på Silvervägen bestående av 65 kvm i ett plan. En mycket påkostad bostad med vattenburen golvvärme i samtliga rum, ett helkaklad badrum samt separat tvättstuga med värmepump, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som tack vare bra takhöjd och stora fönster ger bra rymd. Påkostade detaljer såsom takfönster i vardagsrum och stenskiva i kök. Köket i bostaden är snyggt med ljusa släta köksluckor som snyggt möts upp av färgen i rummet. En modern, minimalistisk lägenhet med fina kvalitéer. Lägenheten är en genomgångstrea med fönster åt hela tre håll vilket skänker ett härligt ljusinsläpp till alla rum. Lägenheten når du via en utvändig trappa som leder oss till entrén via en helglasdörr. Hallen i bostaden har tidlöst klinker på golvet och bra avhängningsmöjligheter. Lägenhetens badrum är helkaklat och utrustat med dusch bakom vikbara glasväggar, tvättställ samt spotlights i tak. Gott om förvaringsmöjligheter i totalt sex garderober samt i det utvändiga förrådet som tillhör bostaden. Parkeringsplats ingår i avgiften och bilen parkeras bekvämt på den egna platsen nedanför bostaden. Till denna unika bostad hör en grusad uteplats med gott om plats för trädgårdsmöbler och varför inte en grill för sommarkvällarna. Stilfullt målade väggar i samtliga rum som snyggt möts upp av det enhetliga parkettgolvet av ek. En bostad som verkligen behöver upplevas på plats. I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill. Stenby ligger på ett perfekt avstånd från centrum vilket ger bra närservice i form av förskolor, skolor, matbutik och restauranger. Bussen med täta avgångar går alldeles utanför området och tar dig till centrum på ca 15 minuter in till Eskilstuna centrum. Via Eskilstuna centralstation nås du Stockholm och Örebro på mindre än 60 min. Ca 3,5 km till närmsta E20-påfart. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skiren 8, null, Eskilstuna kommun

Skiren 8

Tomt
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
750 000 kr
3 210 m² tomt

Nu ges chansen att bygga ditt drömhus på stor tomt om ca 3200 kvm i Skiren-Kvicken. Här bor du med skogen som närmsta granne och tomten är redo att bebyggas då träd och dylikt redan är nedtagna. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger goda förutsättningar för att skapa ditt drömhus. Vatten och avloppsfrågan är inte löst och kommunalt vatten finns inte intill fastigheten. Här bor du intill naturreservatet Skiren-Kvicken med vackra vandringsslingor i rogivande miljöer. Smidig asfalterad väg tar dig hela vägen fram till fastigheten. Till Eskilstuna centrum tar det dig endast 15 minuter med bil. Se bilder för fastighetskarta med angivna mått. Välkommen hem!

Visar alla 11