Bostad&Co

Bostad&Co

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smedängsgatan 6A, Alet, Halmstads kommun
  • Lör 1 jun
Smedängsgatan 6A, Alet, Halmstads kommun, bild 2
Smedängsgatan 6A, Alet, Halmstads kommun, bild 3

Smedängsgatan 6A

Radhus
Alet, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 975 000 kr
125 + 53 m²
4 rum
142 m² tomt

Detta gedigna radhus är en pärla med en kvadratsmart interiör som är i utmärkt skick och som nu söker nya ägare att omfamna dess charm. Beläget endast 550 meter från strandkanten och 1 200 meter från Stora Torg, erbjuder dessa radhus en perfekt kombination av närhet till natur och stadsliv. Arkitektens signaturprägel är tydlig i varje detalj och skapar en atmosfär av härlig rymd och ljus längs Smedängsgatan. Den tillbyggda delen av huset har förvandlat vardagsrummet till en trivsam social yta av extra utrymme, ett stort ljusinsläpp och minimalt med insyn, vilket uppskattas i vardagens liv på denna adress! Med totalt cirka 175 kvadratmeter fördelat över tre plan där källarplan är perfekt anpassad för tonårsbarn eller gäster med pentry, dusch och egen ingång, erbjuder detta hem flexibilitet och mångsidighet som passar alla familjers behov. Med denna kombination av moderna bekvämligheter och klassisk arkitektur blir detta radhus inte bara ett hem utan en livsstil i centrala Halmstad.

  • Premium
  • Uteplats
Frennarps bygata 139, Frennarp, Halmstads kommun

Frennarps bygata 139

Radhus
Frennarp, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 475 000 kr
139 m²
4 rum
255,7 m² tomt

Denna trivsamma parvilla är belägen absolut längst ned i området och erbjuder en fri känsla utmed skogskanten! Med totalt fyra rum och kök finns det plats för både familj och vänner. Genomgående är skicket genom åren väl underhållet och känslan trivsam! Uteplats och insynsskyddad trädgårdstomt ger möjligheter till avkoppling och ovanför garaget finner vi ett inrett rum som passar ypperligt som ett hemmakontor eller gästrum! Balkong i rätt solläge och direktaccess till garage med förrådsdel. Området Frennarps Bygata borgar för en trygg boendemiljö för hela familjen med bilfria gator, grönområden och lekplatser runt husknuten. Allt på cykelavstånd från förskolor, skolor och Halmstad Centrum och här har ni möjlighet att fira midsommar redan 2024!

  • Balkong
  • Uteplats
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun
  • Tis 28 maj
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Stockenbergsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
4 618 kr/mån
49 359 kr/m²

Hörnlägenhet som lever upp till förväntningarna i utformning, planering, material och placering. Påkostade och fina tillval i en redan estetisk layout höjer också känslan av att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Avkoppling utlovas i det inglasade uterummet som precis som hela bostaden ligger med fint dagsljus, mycket sol och med utsikt mot parken utanför. Bilen parkerar du i källarens garage där plats finns att hyra. Här behöver du inte kompromissa mellan stan och naturen - du bor mellan båda. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Midgårdsvägen 7, Allarp, Laholms kommun
  • Lör 1 jun
Midgårdsvägen 7, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Midgårdsvägen 7, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Midgårdsvägen 7

Villa
Allarp, Laholms kommun
Bostad&Co
4 895 000 kr
150 m²
4 rum
600 m² tomt

På Midgårdsvägen 7 i nya stadsdelen Allarp stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden! Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och genomtänkt fönstersättning. Det är ett modernt hus från VallsjöHus som är väldisponerat med bland annat högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en hemtrevlig känsla. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek, i dag är trädgården grovplanerad. Generös altan med trallgolv om ca 50 kvm med sol från morgon till kväll som du kan möblera med både matplats, grill och loungemöbler. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av 5 rum varav två-tre sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två stilrena badrum, ett klädvårdsrum och en två stora klädkammare. På Midgårdsvägen 7 bor ni på en lugn del i området Allarp med närhet till förskola, mataffär och kort promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Skummeslöv och Båstad. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla och inflyttningsklara boende på plats!

  • Premium
  • Uteplats
Skjutfältsvägen 8, Villshärad, Halmstads kommun
  • Sön 2 jun
Skjutfältsvägen 8, Villshärad, Halmstads kommun, bild 2
Skjutfältsvägen 8, Villshärad, Halmstads kommun, bild 3

Skjutfältsvägen 8

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 950 000 kr
195 + 90 m²
5 rum
1 736 m² tomt

Det bästa av två världar i Villshärad - havsnära boende som också erbjuder ett oslagbart läge med vy över vackra fält. Huset är beläget som sista hus mot Ringenäs, en lugn gata och endast ca 400 m till Skälvikshamnen stoltserar detta fina hus på hörntomt. . Här erbjuds ett renoverat kvalitetsboende om 195 kvm fördelat på två plan samt källare. Du möts av ett socialt plan där det renoverade köket blir hjärtat i huset med väldisponerad yta i köket med eldstad och myshörna framför eldstaden. Halvtrappa ner når du stort härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och utgång till den ombonade uteplatsen om ca 60 kvm som löper längs hela husets långsida. " framtida uteplats på husets tillbyggnad skulle skapa en fantastiks uteplats med fin havsutsikt" Köket som är renoverat 2017 som består av varmgrå luckor och arbetsbänkar med stenskivor i Carrera Nobel kvartsten. Från arbetsbänken och fönsterpartiet får du en rogivande utsikt över åkermark och vacker soluppgång. Nedre plan erbjuder även två sovrum samt fräscht badrum. Övre plan är mysigt våningsplan med stort härligt sovrum som är öppet mot allrum samt ingång till "walk in closet" och toalett finns även på detta plan. Källarplan med bra ytor till förvaring, gästrum och renoverad tvättstuga. Tomtytan om hela 1736 kvm erbjuder ytterligare två fristående byggnader. Dubbelgarage om ca 60 kvm med plats för både bil och båt samt bra förvaring. Gästhus om ca 60 kvm som är totalrenoverat med nya ytskikt, kök och badrum som kan nyttjas för sommargäster eller varför inte hyra ut det som kan inbringa en bra hyresintäkt. Uppvärmning sker via bergvärme samt att solceller är installerat skapar låg driftkostnad, energiklass B som ger möjlighet till grönt lån med lägre ränta.. Upptäck Villshärad där naturen och havet alltid är närvarande. Närhet till skolor, förskolor och golfbanor och endast ca 10 km till Halmstad. Välkomna att uppleva denna idyll på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lugnets väg 9, Stenhuggeriet, Halmstads kommun
  • Lör 1 jun
Lugnets väg 9, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 2
Lugnets väg 9, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 3

Lugnets väg 9

Villa
Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Bostad&Co
8 000 000 kr
236 + 35 m²
987 m² tomt

Ståtlig poolvilla högt belägen i Stenhuggeriet på Lugnets Väg, med lika lugnt läge som namnet på gatan! Gedigen Lindénvilla med fantastiska ytor om 236 m² i boyta och en fin utemiljö med pool och uteplats i bästa solläge. Redan på hallmattan infinner sig trivseln när du möts av vardagsrummets rymd. Här är öppet till nock om hela 6 meter och kakelugnen värmer effektivt årets kalla dagar och maximerar mysfaktorn i rummet. Nedre plans kök har en rymlig matplats med vy mot baksidans trädgård och poolområde, fyra sovrum, badrum med bastu samt gästtoalett. Ett extra mervärde för dig som önskar plats för egen verksamhet hemma, eller en avdelning för tonåringar/gäster, är rummet om ca 35 m² med egen ingång! På det övre planet finner vi allrum, badrum samt ett generöst sovrum med utgång till en balkong med fin utsikt mot havet. Huset har bergvärme som uppvärmning samt solceller, vilket ger en fantastisk driftkostnad med energiklass B som ger möjlighet till grönt lån med lägre ränta. Utemiljön är när den är som bäst med en fint anlagt trädgård och en baksida med bästa solläge. Här har man anlagt en stor uteplats och en pool om 8x4 m som svalkar varma sommardagar. Vi gillar det lugna läget på en kort promenad till salta bad och natur. Välkomna att uppleva denna trivsamma villa på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sandåsvägen 12C, Sofieberg, Halmstads kommun

Sandåsvägen 12C

Villa
Sofieberg, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 980 000 kr
141 m²
5 rum
885 m² tomt

Sofieberg i Halmstad är platsen för dig som vill ha balans mellan naturskön omgivning och stadens bekvämligheter. Det uppskattade naturområdet Galgberget, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor och barnomsorg finns på bekvämt avstånd, Med dess lugna, hemtrevliga och trygga atmosfär är området som gjort för barnfamiljer. Här väntar nu en rymlig villa anpassad för familjen, tryggt intill gata med vändplan. Såväl interiört som exteriört finns umgängesytor för familj och vänner, sommar som vinter. Rumsfördelningen är genomtänkt med många värdefulla ljusinsläpp. Tre sovrum kan bli fyra om så önskas. Framför braskaminen i vardagsrummet får själen sitt, ett extra allrum för tv-tittaren finns en trappa upp. Trädgården är som en hemlig oas, de olika “rummen” ger en unik karaktär och skapar odlarlust. Det är en perfekt plats för kluriga kurragömmalekar. Uteplatserna följer solens gång och avlöser varandra genom grönskan. Ett välkomnande hem väntar.

  • Uteplats
Tomtegatan 7, Oskarström, Halmstads kommun

Tomtegatan 7

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 550 000 kr
141 + 13 m²
6 rum
927 m² tomt

Med en elegant och totalrenoverad interiör med två helkaklade badrum och ett stilfullt kök kan du flytta in och bara börja njuta och leva. Även större och kostsamma investeringar för framtidens funktion har säljaren investerat i såsom uppvärmningssystem och nya elledningar. Här njuter du av lugnet på den soliga och avkopplande baksidan med nytt trädäck och med gott om plats för springfulla ben. Det är nära till kompisar, fotbollsplaner, utomhusbad och skolan. Det känns roligt att få välkomna er till denna familjevilla med fyra sovrum och två stora umgängesytor som har utformats och förvandlats från 70-tal till nutid - kika in och se!

  • Uteplats
Tjuvahålsvägen 24, Tylösand, Halmstads kommun

Tjuvahålsvägen 24

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
Bostad&Co
9 500 000 kr
177 + 58 m²
8 rum
1 301 m² tomt

Stig in i denna välmående 30-talsvilla, som stolt reser sig på en tomt omfamnad av grönska och stillhet. Med en insynsskyddad trädgård om drygt 1.300 kvm, inramad av skogspartiets lugn och en vidsträckt havsutsikt från övre plan som smyckar horisonten, är detta en plats där tid och rum förenas i en högst avslappnad atmosfär! En kort promenad till havets mjuka omfamning. Vid stranden, endast 200 meter från tomtgräns, väntar morgondoppet eller kvällsbadet på att välkomna dig till dess svalkande famn. Njut av den milda sluttningen som omfamnar trädgården, där varje växt och sten är noggrant utvald för att skapa en känsla av stillhet och ro. Med skogens grönska som granne i öster, erbjuder denna trädgård en fristad av privat karaktär! Interiört omsluts man per omgående av dess varma atmosfär och tidlösa charm. Med 177 kvm fördelade på åtta rum och kök, fördelade på 1 1/2-plan. Från balkongen i västerläge upplever man solnedgångens magiska skådespel, där himlens färger ständigt är i förändring och tiden står stilla för en stund. Låg totalt driftskostnad tack vare att man låtit montera solceller. Här, i denna oas av en påtaglig lugn karaktär med Tylösands Golfklubb och Hotell Tylösand en skön promenad härifrån, den nyöppnade restaurangen Fyr i stort sett som granne, finns det alltid något nytt att upptäcka och njuta av. Och med gott om promenad- och cykelvägar i området, är varje dag en ny möjlighet att utforska och uppleva det bästa av det som naturen och livet har att erbjuda! Välkomna till Tjuvahålsvägen 24!

Gyllenhammars väg 2, Söndrum, Halmstads kommun

Gyllenhammars väg 2

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
7 700 000 kr
220 + 290 m²
8 rum
1 071 m² tomt

På attraktiv adress vid omtyckta "Icabacken" finner vi denna spännande, fd disponentvillan med en planlösning man sällan ser i moderna bostäder. Här samsas detaljer från byggåret 1967 med nyare inslag, och i nedre plan finner vi något så lyxigt som en japansk pool och ett hemmagym av rang! I källaren utmanar familjen också varandra med biljardspel men vill man hellre spela pingis eller aktivera sig med annat är detta allrum perfekt för detta. Ytorna i vardagsrummet om hela 95 kvm på entréplan är vackert avskärmade av en bred murstock som rymmer eldstäder åt två håll, vilket ger oss flera sällskapsavdelningar att välja mellan när vi vill umgås vid större eller mindre tillställningar. Villan hyser inte mindre än 6 sovrum, ett modernt kök och helkaklade badrum. Även utomhusytorna överraskar positivt! Här njuter man fritiden med ett spabad i en nedsänkt del i trädgården med atriumgårdskänsla, lagar maten i ett utekök i pergolan som ligger i direkt anslutning till uterummet och leker i en lättskött trädgård med gott om plats. Hörntomten är insynsskyddad men har ändå en känsla av fria vidder runt hörnet tack vare det höga läget mot parkmarken i slänten intill. Vi hälsar er välkomna på våra visningar av denna villa som sannerligen överraskar!

  • Uteplats
Örnastuvägen 10, Simlångsdalen, Halmstads kommun

Örnastuvägen 10

Villa
Simlångsdalen, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 875 000 kr
142 + 117 m²
6 rum
1 104 m² tomt

Arkitekterna Fredblad och Höstrup har skapat ett stabilt bygge med genomtänkt planlösning med ytor att röra sig och umgås på. Både uppe och nere. Ni kommer också lägga märke till ljuset med stora fönster mot den gröna blomsterprakten utanför. Här har vi en ägare som noga placerade sitt hem vid lugn återvändsgata och som valde starka materialval vid byggnationen. På senare år är det klokt investerat i bergvärme. Ett hem som kommer bli ditt alldeles unika hem väntar - varmt välkommen!

Backgatan 40, Eldsberga, Halmstads kommun

Backgatan 40

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 475 000 kr
147 + 63 m²
6 rum
836 m² tomt

Denna omfångsrika villa har både de stora sällskapliga delarna och många rum som allt är perfekt fördelat behändigt i ett plan. Här är det lätt att samlas familj och vänner såväl inne som ute. Du kommer uppskatta det nyrenoverade kökets utformning som har kontakt mot vardagsrummet med den vackra kakelugnen. Dessutom är de båda badrummen helkaklade och renoverade under senare tid. Nästan längst ner på återvändsgata innebär minimalt med biltrafik och gör den redan insynsskyddade trädgården än mer privat. Att bo i Eldsberga innebär gemenskap och en trygg miljö. Här är det nära till kompisar och lek så se upp för fritt springande barn på språng till skolan som man kan gena till genom skogen i slutet av gatan. Här bor du med fokus för en enkel vardag i en avslappnade miljö intill det öppna landskapet - varmt välkommen!

Särdalsvägen 8, Haverdal/Skallen, Halmstads kommun
  • Imorgon
Särdalsvägen 8, Haverdal/Skallen, Halmstads kommun, bild 2
Särdalsvägen 8, Haverdal/Skallen, Halmstads kommun, bild 3

Särdalsvägen 8

Villa
Haverdal/Skallen, Halmstads kommun
Bostad&Co
7 250 000 kr
190 m²
5 rum
1 324 m² tomt

Högst upp på Skallen i Haverdal sträcker sig denna enplansvilla med en stor portion av en varm och inbjudande atmosfär. Med fin utsikt över det omgivande landskapet och bara en kort promenad från Skallkrokens Hamn, ger denna villa en känsla av lugn och harmoni. Välkomnande och rymligt, den 190 kvadratmeter stora villan fördelar sig över ett plan, med ett tillhörande enbilsgarage som smälter in i dess arkitektur. När man kliver in möts man av generösa sociala utrymmen, där vardagsrummet sträcker sig i ena delen av huset och bjuder in till gemenskap och avkoppling. På villans motsatta sid finns en mer privat del av huset, där tre sovrum av varierande storlek ger utrymme för återhämtning och ro. Ett nyligen renoverat badrum bidrar till en modern touch i denna annars tidlösa miljö och till sist når vi även en klädkammare. Huset präglas av en genomgående känsla av välbefinnande. Trädgårdstomten, som sträcker sig över 1 324 kvadratmeter, är och lättskött. Stora gräsytor ger plats för lek och avkoppling, medan tomtgränsen i norr smälter samman med en skogsglänta med till området så karaktäristiska tallar, en perfekt plats för barn eller barnbarnen att få utlopp för sin energi på! Uteplatsen vid entrén och vardagsrummet bjuder in till långa stunder av njutning, där man kan förlora sig i utsikten och känna sig i ett med naturen och lugnet är minst sagt påtagligt! En mindre källare med pannrum och förvaringsutrymmen kompletterar huset och ger praktiskt utrymme för vardagens behov.

  • Premium
  • Uteplats
Marias gränd 14, Frösakull, Halmstads kommun

Marias gränd 14

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 475 000 kr
158 + 80 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Längst in på den stillsamma återvändsgatan, omgärdad av grönska, står denna tilltagna enplansvilla och välkomnar! Den smarta rumslayouten, med sina fem rum och kök, får en att känna sig hemma omedelbart. Vardagsrummets rymlighet, tillsammans med uterummet, bjuder in till härliga stunder med nära och kära och sovrumsantalet är fyra till sitt antal. Villans förvaringslösningar är varken till sitt antal få eller till sin yta små utan här kan man definitivt få en trivsam tillvaro för hela familjen, utan att på något sätt känns trångt! Den omsorgsfullt anlagda trädgården, som delvis är nyanlagd för några år sedan, bjuder nu på en lättskött och såväl vind- som insynsskyddad tomt med uteplatser i två väderstreck. Här, på denna adress, är lugnet påtagligt med skogsridån utanför tomtgräns! Med vackra promenadvägar runt hörnet och en bekväm cykeltur till såväl strand som golfbanor, är detta en plats att snart adressändra till!

  • Uteplats
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun, bild 2
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun, bild 3

Kalvstigen 29 lgh 1201

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 248 200 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
40 146 kr/m²

ÅTERKÖPSGARANTI OCH FRI MÅNADSAVGIFT FÖR DIG SOM KÖPER EN BOSTAD INNAN 1 JULI 2024! Nu får du en trygg återköpsgaranti när du köper en bostad i brf. Mölle gårdar. Vi erbjuder oss att köpa tillbaka din bostad 2 år efter inflyttningen om du vill, till samma pris som du köpte den för. Dessutom bjuder vi på månadsavgiften de 12 första månaderna, värde ca 31.000-43.000 kr. Kontakta mäklaren för mer information och fullständiga villkor. RÄNTEGARANTI! Du som ska bo i brf. Mölle gårdar kommer dessutom att omfattas av Deromes räntegaranti. Den skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,00% så kompenserar Derome med 0,50%. I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras första halvåret 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Matadorgatan 1, Söder, Halmstads kommun

Matadorgatan 1

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 295 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 5/5
4 246 kr/mån
47 754 kr/m²

Fantastiskt takvåning som erbjuder ett läge utöver det vanliga med härlig utsikt. Våningen erbjuder generös takterrass i soligt söderläge, lägg därtill ett inglasat uterum som fungerar som ett extra rum större delen av året. Läckert kök med luckor i grått utförande som matchas mot det vitpigmenterade parkettgolvet i ek. Badrum kombinerat med tvättstuga som är stilrent inrett. Rymligt sovrum samt ett mindre rum som går utmärkt att nyttja som kontor, sovrum eller klädkammare. Uteplats på entrésidan. Här bor vi på underbara söder med närhet till skog, sköna promenadstråk och salta bad. Detta är lägenheten med det lilla extra som passar perfekt för den som bara vill njuta av tillvaron!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Överstevägen 16, Väster, Halmstads kommun
Överstevägen 16, Väster, Halmstads kommun, bild 2
Överstevägen 16, Väster, Halmstads kommun, bild 3

Överstevägen 16

Villa
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 785 000 kr
105 + 42 m²
4 rum
749,6 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mycket trivsam enplansvilla där läget på Väster/Mickedala är optimalt med nära till både stan och naturen. Detta boende med tilltalande helhet och välplanerad planlösning erbjuder 3-4 sovrum, ett stort härligt vardagsrum med öppet samspel med matplats samt eldstad (ej i bruk i dag), kök med matplats samt badrum vilket är renoverat 2015 med kakel och klinker samt ny inredning. Nya fönster installerades 2017. Exteriört har man skapat en lättskött trädgård med stora gräsytor för lek och bus där robotklippare sköter gräsklippningen. Här erbjuds en solig uteplats om ca 30m² med skärmtak i bästa solläget med plats för grillen, matbordet och solsängarna för de lata dagarna! På Överstevägen bor du nära naturen, Flygstadens utbud och med gångavstånd in till stan. Välkomna på visning!

  • Premium
Hvitfeldtsgatan 21A, Centrum, Halmstads kommun

Hvitfeldtsgatan 21A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
4 878 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkomna till denna attraktiva 2:a som är belägen på ett centralt men mycket lugnt läge i centrum. Entré och kök med ljust slitstarkt klinkerliknande golv. Köket har uppdaterats med nya luckor 2016/2017. Trivsam matplats med utgång till balkong. Lägenheten är genomgående och har ett generöst ljusinsläpp. Parkettgolv i vardagsrummet och sovrummet har slipat charmigt plankgolv. Hiss finns. Hela lägenheten ger ett fräscht helhetsintryck! Trivsam innergård med gemensam uteplats och grillmöjligheter.

  • Balkong
  • Hiss
Helmfeldtsgatan 53, Centrum, Halmstads kommun

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 975 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
4 046 kr/mån
36 574 kr/m²

Vi kan nu presentera en fantastiskt trevlig tvårummare om 54 kvadratmeter. Bostaden är i nyskick och andas verkligen kvalité. Planlösningen är genomtänkt med en välkomnade hall med klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter, fullutrustat kvalitetskök i öppen planlösning mot allrummet och den möblerbara balkongen, helkaklat badrum med tvättavdelning och ett väl tilltaget sovrum. Boende i föreningen har även lyxen att njuta till den generösa takterrass med gemytlig utsikt över centrala Halmstad. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun
  • Tis 28 maj
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Ridhusgatan 6

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 595 000 kr
88,9 m²
3 rum
vån 5/5
5 363 kr/mån
40 439 kr/m²

Välkomna till denna mycket exklusiva och representativa 3:a som nu söker nya ägare. Lägenheten är belägen på föreningens kanske bästa läge på översta våningen. Läget med Galgbergets vackra natur på ena sidan och stadens puls på andra sidan är svårslaget. Stor härlig balkong på ett fritt läge där vi njuter av kvällssolen samtidigt som vi blickar ut över utsikten mot Galgberget. Takhöjden om cirka 270 cm ger en skön rymd. En-stavs vitpigmenterad ekgolv, kök från Marbodal och genomgående stilrena materialval är ytterligare mervärden. Garage i källarplan. Som ni förstår är detta en lägenhet som har det lilla extra. En lägenhet som bör upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandskatan 73, Östra stranden, Halmstads kommun

Strandskatan 73

Fritidshus
Östra stranden, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 150 000 kr
38 m²
2 rum

Drömmen om ett fritidsboende vid havet är mångas dröm som kan bli DIN verklighet redan sommaren 2024! Det här är en möjlighet du inte vill missa! Det optimala tillfället att förvärva ett charmigt boende på bästa läge är här. Lummigt inbäddad tomt bara 1 min promenad från stranden erbjuder detta hus en perfekt plats för avkoppling och njutning av salta bad och fantastisk utsikt över havet. Välplanerat boende om 38 m² samt extra rymligt sovloft får du ytorna som du behöver för ett perfekt sommarboende som har nyttjats under årets alla månader av nuvarande ägare. Nedre plan bjuder på en rymlig hall, helkaklat badrum med generöst mått, stort allrum med öppet samspel till kök och uterum. Övre plan har plats för flertal sovplatser och utgång till takterrass med fantastisk utsikt över havet. Utemiljö när den är som bäst med inbäddad lättskött trädgård, ombonad uteplats med trallgolv vidbyggt med uterummet där du får plats med både grill, solsängar och matplats för njutning vardag som fest. Denna unika pärla har varit i samma ägares trygga händer sedan byggåret 2010 då man gjorde en totalrenovering med om- och tillbyggnad till dagens planlösning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vältakullsvägen 8, Villshärad, Halmstads kommun

Vältakullsvägen 8

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 850 000 kr
160 + 43 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Vid Vältkullsvägen 8, omringat av en kustnära skönhet, står en villa som inte bara representerar en plats att bo, utan ett hem där varje kvadratmeter utstrålar värme och välkomnande atmosfär. Med sina generösa 160 kvadratmeter erbjuder detta hem en välbalanserad planlösning som omfattar sex rum och kök. Men det är i hjärtat av villan, där vardagsrummet, matplatsen och köket smälter samman i en harmonisk helhet av rymd och ljus, som man verkligen känner sig hemma. Generös fönstersättning ramar in trädgården utanför och flera utgångar leder uteplatser som bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder under solens varma strålar, och så även till trädgårdens baksida där man med fördel avnjuter frukostkaffet i morgonsolen! Sovrummen är strategiskt placerade för att erbjuda avskildhet och komfort, med master bedroom som en fridfull tillflyktsort på villans norra sida. På motsatt sida finns två sovrum och ett allrum, komplett med bekvämligheter som tvättstuga och ett vidbyggt garage med tillhörande förrådsdel som även kan utnyttjas som ett gästrum, vilket utgör en praktisk förlängning av övriga ytor i denna villa. Med jordvärme och braskamin försäkrar huset låga driftskostnader och den putsade fasaden kräver minimalt underhåll och lämnar mer tid för njutning och avkoppling. Trädgårdstomten är lättskött och välplanerad, med gräsmattor som inbjuder till lek och rekreation, stensättningar och grönska som avgränsar tomten och ger en känsla av avskildhet och ro. Den stensatta uppfarten välkomnar besökare och erbjuder gott om plats för upp till tre bilar, medan närheten till havet och stranden - bara ca 700 meter bort - bjuder in till dagar fyllda med salta vindar och skimrande vatten. Vid Vältkullsvägen 8 finns inte bara en villa, utan ett hem där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär, och där varje dag är fylld av möjligheter till gemenskap, avkoppling och glädje. Välkomna hem.

  • Uteplats
Snäckvägen 10, Frösakull, Halmstads kommun

Snäckvägen 10

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
Bostad&Co
11 500 000 kr
270 + 10 m²
7 rum
1 087 m² tomt

Villan på Snäckvägen 10 är en till sina ytor en bostad som genast fångar ens uppmärksamhet med sin välkomnande atmosfär. Spridd över både entréplanet och övervåningen sträcker sig huset över ca 270 kvadratmeter och erbjuder sju rum och kök. När man kliver in möts man av en elegant interiör där kök, vardagsrum och matplats integreras sömlöst. Stora skjutpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär som känns inbjudande och hemtrevlig. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för familj och vänner att samlas och umgås. Utanför huset finns flera uteplatser som erbjuder olika möjligheter för avkoppling och underhållning. Den rymliga takterrassen är perfekt för att njuta av soliga dagar och vacker utsikt över havet, på denna plats avnjuter ni likt nuvarande ägare alla magiska solnedgångar! Trädgårdstomten är lättskött och har en stor gräsmatta som sträcker sig mot söder och gränsar till allmänning, vilket ger en känsla av utrymme och frihet. Det bästa med husets läge är dess närhet till sanddynerna, endast 115 meter bort. Här kan man njuta av många morgon- och kvällsbad i den friska havsluften och uppleva naturens skönhet på nära håll. Lugnet och friden som präglar området gör det till en idealisk plats för den som söker en högkvalitativ och avkopplande livsstil.

  • Balkong
  • Uteplats
Bergsgatan 8 B, Centrum, Halmstads kommun
  • Fre 31 maj kl 16:30

Bergsgatan 8 B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 695 000 kr
77 m²
2 rum
vån 2/2
5 331 kr/mån
22 013 kr/m²

Kvarteret nedanför Galgberget med anor från 1800-talet är vackert året om med sina karaktäristiska hus. men särskilt nu när grönskan börjar spira på den pittoreska och kullerstensbelagda innergården. Här råder en skön atmosfär, tempot dras ner och det är här via innergården du hittar entrén till bostaden som är belägen på andra våningen. Du bor ljust och fritt på ett helt våningsplan i vad som egentligen blir en 3:a tack vare det extra allrummet. I grunden ett mycket välskött hem som du kan modernisera lätt efter tycke och smak. Välkomna alla ni som vill bo mycket nära naturen på Galgberget och inte alls långt från stan.

  • Plus
Westerbergs Gata 2, Nissastrand, Halmstads kommun

Westerbergs Gata 2

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 975 000 kr
95 m²
3 rum
vån 2/7
5 224 kr/mån
41 842 kr/m²

Nu finns ett ypperligt tillfälle för er som vill bo på första parkett rakt ut mot Nissan! Här erbjuds en stor inglasad balkong som fungerar som ett extra rum en stor del av året. Balkongen är möblerbar och här sitter vi gärna och njuter och blickar ut över hur Nissan flyter fram samt utsikten över Norrekatts park på andra sidan. Vardagsrum som samspelar med köket i en öppen planlösning, badrum, gästtoalett samt klädkammare. Välskött förening med garage i källaren. Andra våningen gör att vi behåller kontakten med marken samtidigt som vi kommer tillräckligt högt upp för att slippa insynen! En lägenhet som bör upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 47