Mäklare Karin Isaksson

Karin Isaksson

Om mig

Karin Isaksson registrerades som mäklare redan 1997 och är en välkänd mäklarprofil i Halmstad där hon förmedlat flera hundratals affärer genom åren. Vi vågar påstå att Karin varit med om det mesta som kan hända i en bostadsaffär – hon kan alla typer av bostäder och hon arbetar helhjärtat med dem alla! Det har såklart givit henne en enorm kunskapsbank och ett genomgående betyg är att hon är trygg, lugn och kompetent. Hon är även certifierad när det kommer till nyproduktionsförsäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockenbergsgatan 9, Centrum, Halmstads kommun
 • Tor 12 okt kl 16:30

Stockenbergsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 700 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 345 kr/mån
47 788 kr/m²

Välkomna till tvåan som utstrålar elegans, kvalité och komfort. Påkostade uppgraderingar är gjorda där materialen redan från början var noggrant utvalda. Här hamnar den inglasade och ljusfyllda balkongen om hela 16 m2 i fokus. Med öppen vy över innergården kan du njuta av en stunds avkoppling men är också perfekta platsen när vänner är på besök. Varje yta är utformad för att maximera trivseln i vardagen, vi är säkra på att du kommer stortrivas - varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Södra vägen 43, Söder, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Södra vägen 43

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 600 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
4 103 kr/mån
34 667 kr/m²

Att få promenera utmed Nissan och komma till city åt ena hållet och havet åt andra hållet är en lyx i vardagen. På Söder är det att bo så. På nr 43 ska du som har önskan att bo som i en villa men med bostadsrättens alla fördelar vara varmt välkommen. Här kan vi nämligen erbjuda 3a med perfekt rumsfördelning och som erbjuder två uteplatser om nästintill 40 m2. Du behöver inte välja solläge, ena uteplatsen ligger mot föreningens fina innergård och har Nissan i blickfånget. Den andra, mer privata, rymmer en oas av blommor och ligger helt åt solens sköna eftermiddagsstrålar. Återigen - varmt välkommen!

 • Uteplats
 • Hiss
Bokgatan 13, Gullbrandstorp, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Bokgatan 13

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 600 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 042 m² tomt

Den genomgående känslan är att allt är ytterst väl omhändertaget genom åren här på Bokgatan 13. Insidan lyser ordning och reda, det yttre är välvårdat med målad fasad och yttertak som är bytt. Här värdesätter vi också den användbara källaren med extra ytor och baksidan med altanen som solen lyser upp hela dagen. Man kan inte tro att denna pärla firar 60 år nästa gång. Att läget är perfekt med närkontakt med både skolan och affären är såklart också stora plus. Varmt välkommen!

 • Plus
Ridhusgatan 10, Centrum, Halmstads kommun
 • Tis 17 okt kl 16:30

Ridhusgatan 10

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 980 000 kr
79,7 m²
3 rum
5 213 kr/mån
37 390 kr/m²

Alla ni som letar efter en bostad med egen uteplats i markplan ska känna er varmt välkomna till denna 3a i nyskick. Med den grönskande innergården som utsikt får du en egen trädgård som du inte behöver sköta. Ni som har hälsat på i Brf Hägges Trädgård tidigare känner till de stilsäkra materialvalen och de välplanerade ytorna med bra förvaringsmöjligheter, i denna får du både skafferi i köket och stort förråd i källaren. Här finns också garage men det gör inget om du slopar bilen; du bor ju intill både naturen och stan. Varmt välkommen till både välskött förening och bostad!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Skjutbanevägen 20 E, Norra Utmarken, Halmstads kommun
 • Ons 18 okt kl 16:45

Skjutbanevägen 20 E

Lägenhet
Norra Utmarken, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 625 000 kr
125 m²
7 rum
3 834 kr/mån
21 000 kr/m²

På undangömt och stillsamt läge väntar noggrant omhändertaget hem i praktisk bostadsrättsform. Tillfället är unikt vill vi påstå, kika bara in på läget intill grönområdet med tennisbana, lekplats och minifotbollsplan på familjevänliga Norra Utmarken. Och också på storleken och antal rum! Här erbjuds hela 7 stycken, stilsäkert kök, två helkaklade badrum, solig altan och uteplats för skön vila. Du får också nätt trädgård med lättskötta rabatter där det växer rabarber, vinbär och krusbär. Dessutom följer två parkeringsplatser med. Vi hälsar alla er som vill bo bekvämt med närhet till busshållplats, matbutik, city och naturens grönska på Galgberget välkomna. Har ni barn och uppskattar närhet till barnomsorg, skola och fotbollsplaner, varav en med konstgräs, är detta ett ypperligt tillfälle!

 • Plus
 • Uteplats
Norra vägen 20, Centrum, Halmstads kommun

Norra vägen 20

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 200 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
3 168 kr/mån
33 333 kr/m²

Kika in i denna kreativt och fint planerade 2,5:a som är modernt inredd, där det viktiga köket samt badrummet är totalrenoverade. Samtliga ytskikt är genomgångna och förvaringsmöjligheterna imponerar på dessa 66 m2. Bostadens inglasade balkong vänder sig mot eftermiddagssolen och Galgbergets fina vy. Läget är också svårslaget om du vill bo nära både citys alla bekvämligheter men samtidigt vill få lugnet och närheten till naturen. Hiss? Javisst! Varmt välkommen till Norra vägen 20!

 • Balkong
 • Hiss
Hammars gata 12, Centrum, Halmstads kommun

Hammars gata 12

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 820 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
3 525 kr/mån
28 000 kr/m²

Bo tryggt och klokt i förening som är lågt belånad och där stambytet redan är avklarat. Här väntar 3:an som är välrenoverad från topp till tå med bla nytt kök och badrum i hållbara materialval. Dessutom får du en planlösning med skönt flöde och öppenhet mellan rummen. Önskas en annan utformning disponerar du lätt om. Läget är perfekt en halv trappa upp, fri från insyn, och med fönster åt både lugna gatan och gården. Balkong, goda förvaringsmöjligheter i förråd tillsammans med att föreningen har egna parkeringsplatser där det för närvarande inte är någon kö är andra stora plus. Varmt välkommen!

 • Balkong
Gröningavägen 1, Gullbrandstorp, Halmstads kommun

Gröningavägen 1

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 500 000 kr
150 + 100 m²
6 rum
1 005 m² tomt

På hörntomten i lugna villakvarteret imponerar Gröningavägen 1 med sin utmärkande exteriör, sin storlek och rymd. Vi räknar in totalt 6 rum och kök och en perfekt disponerad planlösning med sällskapsytor som vardagsrum med kamin och ett allrum med öppet upp i nock. Här förtjänar det viktiga och sällsynta dubbelgaraget extra uppmärksamhet då det bjuds på en interiör som överraskar. En del är en inredd bostad som uppskattas av dig som har egen verksamhet, halvvuxna barn, långväga släkt eller som önskar få extra inkomst vid uthyrning. Familj och prylar kommer verkligen få gott om plats. Tomten bjuder in både till lek på de öppna ytorna och till ledighet på uteplatserna som följer solen från morgon till kväll. Välkommen hit!

 • Uteplats
Fogdegatan 19, Väster, Halmstads kommun
 • Tor 12 okt

Fogdegatan 19

Villa
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 950 000 kr
250 + 100 m²
8 rum
800 m² tomt

2-familjsfastighet i storformat på perfekt läge centralt väster! 30-talsvillan är omsorgsfullt utformad och pålitligt stabil. Fogdegatan 19 är tryggt förädlad genom åren med bla nytt yttertak och uppvärmning i form av fjärrvärme. Här finns mycket att tycka om, både byggmässigt tekniskt, för ögat och ekonomiskt. Bostaden rymmer vackra rum; i markplan en 3:a om 90 m2 och på våning 2 och 3 en bostad om 170 m2 som båda blir lediga för vår köpare. Dessutom dubbelgarage och källare. Det perfekta cityläget med sin undangömda och ostörda baksida i maxad solriktning är också värt att betona extra. Soldäck och uterum gör helheten komplett! Glöm inte kika in husets alldeles egna ovala rum, spana in de tidsenliga detaljerna och den fantastiska utsikten med den föränderliga himlen mot stadens kontur.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Killingvägen 29, Ranagård, Halmstads kommun

Killingvägen 29

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 995 000 kr
119 m²
6 rum
228 m² tomt

Nyproducerat kedjehus med takterrass, anlagd trädgård och carport! På soligt läge med grönområde som närmaste granne ligger dessa kedjehus som är designade av Fredblad Arkitekter. Kedjehusen, med fasad i trä, har sex rum och kök i två plan och kännetecknas av en genomarbetad planlösning. På entréplan hittar du kök, matplats och vardagsrum i öppen och luftig planlösning samt badrum och ett extra rum med plats för ditt hemmakontor. En trappa upp finns tre sovrum, badrum och ett allrum. Inflyttningsklart och med priser från 5 995 000 kr - 6 195 000 kr!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Killingvägen 27, Ranagård, Halmstads kommun

Killingvägen 27

Villa
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 995 000 kr
119 m²
6 rum
374 m² tomt

På soligt läge med grönområde som närmaste granne ligger dessa kedjehus som är designade av Fredblad Arkitekter. Kedjehusen, med fasad i trä, har sex rum och kök i två plan och kännetecknas av en genomarbetad planlösning. På entréplan hittar du kök, matplats och vardagsrum i öppen och luftig planlösning samt badrum och ett extra rum med plats för ditt hemmakontor. En trappa upp finns tre sovrum, badrum och ett allrum. Inflyttningsklart och med priser från 5 995 000 kr - 6 195 000 kr!

 • Balkong
 • Uteplats
Kalvstigen 29, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 29

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 190 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 527 kr/mån
39 818 kr/m²

I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras till sommaren 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun

Stockenbergsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 695 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/4
4 085 kr/mån
39 058 kr/m²

I markplan med egen uteplats om 8 m2 ligger denna rymliga 2:a, perfekt belägen mot den soliga innergården. Genomgående påkostade materialval i hela bostaden ger en skön helhetskänsla. Flytta in som första ägare får du göra i mars 2023. Varmt välkommen att kontakta Karin mer information. Halmstads nya stadsdel på Väster ligger en knapp kilometer från centrum. Platsen har ett unikt, centralt läge präglat både av närhet till centrums trevliga stadskvarter, stora grönområden och promenadavstånd till havet. Gräddhyllan hämtar inspiration och materialval från platsen och det nedlagda mejeriet från 1946. Genom husets form och placering skapas en naturlig inramning av en grön, gemensam innegård mot väster. Här finns ett orangeri, sittplatser och gräsmattor för lek och umgänge. Längs samtliga gårdsfasader löper stora, utanpåliggande balkonger i bästa solläge. Interiört präglas bostäderna av ett modernt formspråk där skogen, stranden och staden återspeglas i gedigna materialval som kan leva länge.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 13