Bostad&Co

Bostad&Co

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kalvstigen 13 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 13 lgh 1201

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 250 000 kr

56 m²

2 rum

3 591 kr/mån

40 179 kr/m²

Gör dig redo för sommaren 2023 i ditt nya hem, här är det inflyttningsklart vecka 28! Här tar du hissen högst upp, längst ut mot grönområdet och finner 2 rum och kök där välgenomtänkta tillval är gjorda. Hög standard är det från början. Varmt välkommen till Halmstads nyaste stadsdel med havet, city och naturen behagligt nära!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tornfalksvägen 2, Fyllinge, Halmstads kommun

Tornfalksvägen 2

Villa
Fyllinge, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 350 000 kr

160 m²

6 rum

675 m² tomt

Svängrum, andrum och mellanrum - här har du alla ytor du behöver! En gedigen och trivsam villa som erbjuder cirka 160 kvadratmeter boyta och ett garage om ca 40 kvadratmeter. Minst sagt frikostiga sällskapsytor med två allrum, vilket på intet sätt inkräktar på sovplatserna med fyra rymliga sovrum. Renoverade ytor som vitt stilrent kök med matplats, två helkaklade badrum varav ett med bastu samt familjens favoritrum som är uterummet om ca 40 kvadratmeter med klinker på golv och ryggåstak som skapar rymd och atmosfär med infällda spotlights i tak. Utemiljön har nuvarande ägare gjort lättskött med stensatt framsidan med planteringar, större trädgårdstomt med söderläge ramas in med häck och baksidan som gränsar mot grönområde skapar ett fritt läge. Ett utmärkt tillfälle att förvärva en tilltalande familjevilla med fin och modern helhet. Välkommen att boka din visningstid!

 • Balkong
 • Uteplats
Brogårdsvägen 25 G lgh 1202, Skedala, Halmstads kommun

Brogårdsvägen 25 G lgh 1202

Lägenhet
Skedala, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 195 000 kr

73 m²

3 rum

5 337 kr/mån

30 068 kr/m²

På ett av föreningens bästa lägen kan vi nu erbjuda en påkostad 3:a med ett flertal tillval gjorda som ger en exklusiv känsla. Ett par av lägenhetens guldkorn är sällskapsytorna med utsikt över åkrarna samt den inglasade balkongen där vi njuter av en en underbar solnedgång. Snyggt badrum med golvvärme och tvättmöjligheter, stort sovrum samt ett mindre som gästrum/kontor samt goda förvaringsmöjligheter. Lugnt läge på översta våningen. Generös takhöjd som skapare en skön rymd. Möjlighet till egen parkeringsplats. Här bor ni nära naturen samtidigt som vi är inne i stan på några få minuter! En lägenhet som bör upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun
 • Tor 15 jun kl 16:30
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Stockenbergsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 475 000 kr

84,5 m²

3 rum

5 003 kr/mån

52 959 kr/m²

Med över 4 meter i takhöjd och med fantastiskt fönstersättning kommer du bo exklusivt på eminenta 84 m2 år som är svåra att hitta någon annanstans. Orden rymd och ljus lever verkligen upp till förväntningarna. Här får du också lyxen med två balkonger, den ena med morgonsolen mot det innerligt gröna utanför. Den andra med skön eftermiddagssol och kvällssol mot den moderna innergården. Här kommer du bo bortskämt bra i en boendemiljö utöver det vanliga. Önskas garageplats finns även det att tillgå.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nyhemsgatan 16, Öster, Halmstads kommun
 • Ons 7 jun
Nyhemsgatan 16, Öster, Halmstads kommun, bild 2
Nyhemsgatan 16, Öster, Halmstads kommun, bild 3

Nyhemsgatan 16

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 150 000 kr

50 m²

2 rum

3 063 kr/mån

43 000 kr/m²

På ett ypperligt läge mitt emellan Högskolan och centrum finns nu möjligheten att förvärva en synnerligen välplanerad tvåa som stod inflyttningsklar 2018. Lägenheten har insynsskyddat sovrum, bra med förvaringsmöjligheter, stilrent badrum med golvvärme och tvättmöjligheter, stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning och extra ljusinsläpp via gavelläget. Köket har generöst med arbetsyta och förvaringsmöjligheter. På balkongen finns det gott om plats för ett skönt möblemang där vi gärna sitter och njuter av det fria läget!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fogdegatan 19, Väster, Halmstads kommun
 • Ons 14 jun

Fogdegatan 19

Villa
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co

7 500 000 kr

250 m²

8 rum

800 m² tomt

2-familjsfastighet i storformat på perfekt läge centralt väster! 30-talsvillan är omsorgsfullt utformad och pålitligt stabil. Fogdegatan 19 är tryggt förädlad genom åren med bla nytt yttertak och uppvärmning i form av fjärrvärme. Här finns mycket att tycka om, både byggmässigt tekniskt, för ögat och ekonomiskt. Bostaden rymmer vackra rum; i markplan en 3:a om 90 m2 och på våning 2 och 3 en bostad om 170 m2 som båda blir lediga för vår köpare. Dessutom dubbelgarage och källare. Det perfekta cityläget med sin undangömda och ostörda baksida i maxad solriktning är också värt att betona extra. Soldäck och uterum gör helheten komplett! Glöm inte kika in husets alldeles egna ovala rum, spana in de tidsenliga detaljerna och den fantastiska utsikten med den föränderliga himlen mot stadens kontur.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bäckagårdsvägen 11, Stenhuggeriet, Halmstads kommun
 • Lör 10 jun

Bäckagårdsvägen 11

Villa
Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 950 000 kr

192 m²

6 rum

1 253 m² tomt

Villa med stora sociala ytor, 4 sovrum, flertalet uteplatser, växthus, vinterträdgård och garagebyggnad finner vi i Stenhuggeriet. På mycket kort promenadavstånd från förskola, skola, affär och Grötviks hamn! 192 kvm fördelat i två plan samt ett källarplan på 90 kvm. Husets placering på tomten ger bra trädgårdsytor och dess baksida i västerläge gränsar delvis mot grönområde och bildar en avkopplande privat sfär i sin vardag på Bäckagårdsvägen 11!

 • Plus
 • Uteplats
Östervägen 7, Snöstorp, Halmstads kommun

Östervägen 7

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 850 000 kr

114 m²

4 rum

766 m² tomt

På återvändsgata i Snöstorp ligger detta enplanshus med källarplan på en hörntomt med större gräsmatta och en uteplats där många timmar kommer tillbringas av en ny ägare, precis som nuvarande! Under åren 2016 - 2021 har huset genomgått större renoveringar och omdisponeringar av dess ytor - kök, badrum, el och VVS är nytt likt samtliga ytmaterial. Braskamin är installerad och förra ägarna lät lägga om yttertaket 2013. Fint och fullt användbart källarplan med utmärkta ytor! Välkomna till Östervägen 7!

Sopranvägen 3, Söndrumsgården, Halmstads kommun
 • Idag
Sopranvägen 3, Söndrumsgården, Halmstads kommun, bild 2
Sopranvägen 3, Söndrumsgården, Halmstads kommun, bild 3

Sopranvägen 3

Villa
Söndrumsgården, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 750 000 kr

145 m²

6 rum

570 m² tomt

Området Söndrumsgårdens läge i Söndrum är mycket trevligt med kort promenadavstånd från skola och hav, lugnet är påtagligt och trivseln är stor! Fristående villa om 145 kvm i funkisstil med stora fönsterpartier och en härlig rymd vid entrén! Entréplan är det självklara sociala planet och det övre det privata med tre sovrum och ett allrum för ungdomarna! Villan har två klädkammare, en på vardera plan. Lättskött trädgårdstomt med större uteplats i söderläge. Carport samt fristående förrådsbyggnad. Välkomna till Sopranvägen 3!

 • Premium
 • Uteplats
Ekebergsvägen 8, Harplinge, Halmstads kommun

Ekebergsvägen 8

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 750 000 kr

180 m²

5 rum

1 575 m² tomt

Med anor från 1910 finner vi här en väldigt fin om- och tillbyggd helhet med totalt 180 kvm boarea, där vi adderar till ca 56 kvm dubbelgarage. Trädgårdstomt om 1.575 kvm med tilltagen stensatt uppfart, växthus och en markisförsedd uteplats i sydvästläge. Känslan av att komma hem infinner sig snart därefter man kört in på uppfarten. Interiört erbjuds ett entréplan med större kök och matplats, vardagsrum och ett kombinerad badrum/tvättstuga, på övre plan fyra sovrum och i källaren förvaringsytor. Välkomna till Ekebergsvägen 8!

Killingvägen 29, Ranagård, Halmstads kommun

Killingvägen 29

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 995 000 kr

119 m²

6 rum

228 m² tomt

Nyproducerat kedjehus med takterrass, anlagd trädgård och carport! På soligt läge med grönområde som närmaste granne ligger dessa kedjehus som är designade av Fredblad Arkitekter. Kedjehusen, med fasad i trä, har sex rum och kök i två plan och kännetecknas av en genomarbetad planlösning. På entréplan hittar du kök, matplats och vardagsrum i öppen och luftig planlösning samt badrum och ett extra rum med plats för ditt hemmakontor. En trappa upp finns tre sovrum, badrum och ett allrum. Inflyttningsklart och med priser från 5 995 000 kr - 6 195 000 kr!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Abborrvägen 87, Fyllinge, Halmstads kommun

Abborrvägen 87

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 750 000 kr

72 m²

3 rum

5 082 kr/mån

24 306 kr/m²

På ett av områdets absolut bästa lägen kan vi nu erbjuda en ljus välplanerad 3:a med balkong i söderläge. Här bor ni en trapp upp, insynsskyddat och tryggt! Bostaden har löpande genomgått en smakfull renovering och här erbjuds ett toppmodernt HTH kök med stilfulla materialval. Från köket tar ni er ut till den möblerbara balkongen i söderläge som ger många härliga soltimmar. Två välplanerade sovrum, ljust och luftigt vardagsrum som kan inrymma både matplats och soffgrupp, här finns även en Fransk balkong. Fräscht badrum och tvättstuga, allt i ljusa toner. Lägenheten är mycket välskött! Här flyttar ni in och trivs från första stund!

 • Balkong
Bergsgårdsliden 31, Bergsgård, Halmstads kommun
 • Idag
Bergsgårdsliden 31, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 2
Bergsgårdsliden 31, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 3

Bergsgårdsliden 31

Villa
Bergsgård, Halmstads kommun
Bostad&Co

6 500 000 kr

284 m²

8 rum

1 126 m² tomt

Söker ni ett boende med tilltagna ytor på ett ytterst lugnt läge i Söndrum har ni med största sannolikhet hittat rätt! På Bersgårdsliden 31 erbjuds dessa positiva parametrar och även vidbyggt garage, inglasat uterum & uteplats. Tomtens sydvästläge, gränsande mot grönområde är optimalt! Förvaringsutrymmen får man aldrig tillräckligt av i sin vardag och här har man gott om just detta, likt ett större allrum ovanför garaget, som är ett ypperligt rum för ungdomarna där hemma, eller för sitt hemmakontor och sina gäster. Villan uppfördes 1974 och dess underhåll har sköts kontinuerligt och trivseln har varit stor för ägarna i exakt 40 år, här lär man som nya ägare ta över stafettpinnen med ett långvarigt boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Pastellgränd 19, Bäckagård, Halmstads kommun

Pastellgränd 19

Villa
Bäckagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 500 000 kr

199 m²

6 rum

783 m² tomt

1971 förvärvade nuvarande ägare tomten på denna lugna återvändsgata, 1972 lät man uppföra huset som totalt erbjuder hela 448 kvm att förgylla sin vardag på! Trivseln har som ni förstått varit ypperlig men nu är det dags för en ny ägare att ta vid. På entréplan och övre plan erbjuds sex rum varav fyra sovrum varav ett har en separat ingång samt pentry. I källarplan finner vi två större allrum och flertalet övriga praktiska rum! Ett tilltaget inglasat uterum, uteplats, solterrass och vidbyggt garage är övriga ytor. Är man i behov av ytterligare sovrum så kan man med enkla medel utöka dess antal, såväl på entréplan som övre plan! Vi hälsar er välkomna till ytornas hus, Pastellgränd 19 i Söndrum!

Pontongatan 3, Söder, Halmstads kommun
Pontongatan 3, Söder, Halmstads kommun, bild 2
Pontongatan 3, Söder, Halmstads kommun, bild 3

Pontongatan 3

Villa
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 350 000 kr

148 m²

5 rum

481,5 m² tomt

På Pontongatan 3 på centrala Söder kan ni nu förvärva en mycket trevlig villa, med genomgående välplanerade ytor om totalt hela 193 kvm. Ett större nyinstallerat kök, matplats och vardagsrum ger fina sällskapsytor på entréplan och hit adderar vi även ett sovrum och badrum. Övre plan erbjuder två sovrum som kan omdisponeras till tre, badrum samt ett allrum. I källarplan har vi fina förvaringsytor, duschrum, bastu samt en rymlig tvättstuga. Gällande utomhusmiljö erbjuds ett trevligt uterum med fin rymd, klinkerlagd och stensatta uteplatser och en lättskött trädgårdstomt! Nuvarande ägare har låtit uppdatera bl a kök & el i huset, montera solskydd och helheten är mycket välkomnande!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stenvinkelsgatan 11A, Centrum, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 11A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 050 000 kr

57 m²

2 rum

3 613 kr/mån

35 965 kr/m²

Välkomna till denna charmiga sekelskifteslägenhet som nu söker nya ägare. Lägenheten bjuder på en trivsam interiör där det nya moderna samspelar med den äldre charmen på ett smakfullt vis. Läget är ypperligt så det ligger mycket centralt men ändå lugnt, lägg därtill närheten till vackra Gunillaparken. Duschrum som är renoverat 2018 i stilrena materialval. Takhöjden om cirka tre meter skapar en fantastisk rymd. Hela lägenheten har en skön karaktär med vackert plankgolv, höga golvsocklar, stora fönster och djupa fönsternischer. Välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

Marinvägen 4, Karlstorp, Halmstads kommun
Marinvägen 4, Karlstorp, Halmstads kommun, bild 2
Marinvägen 4, Karlstorp, Halmstads kommun, bild 3

Marinvägen 4

Villa
Karlstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 500 000 kr

181 m²

7 rum

880 m² tomt

Perfekt familjevilla med hela fem sovrum och överlägsen förvaringskapacitet, på insynsskyddad och rymlig trädgårdstomt! Här kan du med enkelhet flytta in och successivt uppdatera och renovera huset utefter eget tycke och smak! Här bor du perfekt på kartan. Barnen smiter lätt iväg till den nya pump track- och rollerderbybanan på Ranagård medan du river av ett pass i utegymmet och grytan kokar till sig på spisen. Det är lätt att vara aktiv när man har naturen nära – med löpspår, golfbana, padelanläggning, ett par naturreservat och ett hav på behagligt nära avstånd! På fina cykelvägar tar du lätt till Tylösand eller Flygstaden – eller fortsätter förbi in till stan! Ett flertal skolor ligger nära. Livet är enkelt i Karlstorp!

 • Premium
Beckasinvägen 5, Stensjö, Falkenbergs kommun

Beckasinvägen 5

Villa
Stensjö, Falkenbergs kommun
Bostad&Co

3 500 000 kr

69 m²

4 rum

1 151 m² tomt

Sommaridyll i populära och mysiga Stensjö på en väl tilltagen tomt lummigt belägen en kort promenad till salta bad. Välkommen till detta trivsamma sommarboende där trivseln och lugnet infinner sig redan på uppfarten. Huset ligger idylliskt med närhet till underbar natur, salta bad från strand eller klippor. Här finner du tre sovrum samt ett stort vardagsrum med eldstad som värmer skönt och maximerar mysfaktorn ruggiga dagar. Du njuter lediga stunder på en stor uteplats med bästa solläget med delvis skärmtak. Tomten är anlagd för lätt skötsel med stora gräsytor som inbjuder till alla sommaraktiviteter! Varmt välkommen på visning - sommaren i Stensjö 2023?

 • Plus
 • Uteplats
Södra Vägen 30, Söder, Halmstads kommun
 • Ons 7 jun
Södra Vägen 30, Söder, Halmstads kommun, bild 2
Södra Vägen 30, Söder, Halmstads kommun, bild 3

Södra Vägen 30

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co

7 750 000 kr

109 m²

4 rum

6 000 kr/mån

71 101 kr/m²

En enastående takvåning som ger "wow-känsla" utmärkt för dig som önskar ett förstklassigt boende. Med sin generösa yta om 109 kvm samt utsikt i tre väderstreck erbjuder boendet en extraordinär atmosfär. Lägg därtill en terrass om 119 kvm varav 19 kvm är inglasat med 3,5 meter i takhöjd så förstår alla att detta är något alldeles extra! Våningen har genomgående stilrena materialval och genomtänkt planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Välkomna att uppleva denna våning på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nissabogatan 8, Nissastrand, Halmstads kommun

Nissabogatan 8

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 950 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 957 kr/mån

37 864 kr/m²

En alldeles särskild 2:a väntar på lugna Nissabogatan 8. Just här får du egen ingång och får känna mark under fötterna på den privata uteplatsen mot soligaste och grönaste sidan. Bostaden är dessutom välplanerad och har stilmässiga materialval som allt bidar till skön helhetskänsla. Runt hörnan väntar en kort promenad utmed Nissan till citys hela utbud. Gym och övernattningsrum till dina gäster det hittar du i din välskötta förening. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Saltsjövägen 7B, Västra Förstaden, Halmstads kommun

Saltsjövägen 7B

Lägenhet
Västra Förstaden, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 995 000 kr

128 m²

6 rum

5 104 kr/mån

31 211 kr/m²

På ett mycket centralt läge kan vi nu erbjuda detta helfräscha bostadsrättsradhus som nu söker nya ägare! Bostaden är om hela 128 kvm och fördelare sig på tre plan. På entréplan har vi stilrent badrum med tvättmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här har vi även insynsskyddat uteplats där vi njuter av solen under förmiddagen. På andra våningen har vi tre sovrum, badrum och inredd klädkammare. På våning tre har vi sovrum med klädkammare, allrum och den fantastiska takterrassen där vi njuter stort av kvällssolen. Bostaden har genomgående ett generöst ljusinsläpp och stilrena materialval och andas hemtrevnad direkt när vi kliver innanför dörren. Egen parkeringsplats med laddbox installerad och klar. Här kombineras det bästa av två världar där vi får villakänsla samtidigt som vi slipper oroa oss för de stora renoveringarna. Här är det verkligen bara att flytta rakt in och trivas!

 • Balkong
 • Uteplats
Södra Vägen 30, Söder, Halmstads kommun

Södra Vägen 30

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 095 000 kr

36 m²

1.5 rum

2 222 kr/mån

58 194 kr/m²

Trivsam lägenhet där vi får en skön balkong varav en del är inglasad vilket förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Välplanerade ytor interiört med genomgående stilrena materialval. En kanonlägenhet för dig som vill bo i en yteffektiv lägenhet med alla bekvämligheter. Lättmöblerade ytor med enskild sovavdelning. Välskött förening! Varmt välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Jonstorp 707, Tönnersjö, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Jonstorp 707

Villa
Tönnersjö, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 850 000 kr

93 m²

3 rum

1 056 m² tomt

Ett välkomnande lättskött, helt inflyttningsklart & smakfullt renoverat enplanshus, på ett mycket vackert läge intill en sjö finner vi på Jonstorp 707! Här kan man njuta av den fina utsikten när man lagar mat, kopplar av i vardagsrummet eller sitter på den mycket tilltagna uteplatsen. Nuvarande ägare har med omsorg moderniserat detta hus. Här har man låtit borra ny vattenbrunn, gjort en tillbyggnad, dragit in nya el, bytt dörrar och fönster, monterat solceller, uppfört duschrum och toalett, installerat nytt kök och lagt in nya golv, listan kan göras än längre! Vidbyggt gästrum/tonårsrum med separat duschrum. Söker ni ett lantligt permanentboende eller fritidsboende, bör ni definitivt boka en visningstid!

Nektarstigen 4, Ranagård, Halmstads kommun
 • Idag

Nektarstigen 4

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

6 795 000 kr

155 m²

5 rum

386 m² tomt

Här på Nektarstigen 4 i nya stadsdelen Ranagård i kvarteret skogsgläntan stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden, det!Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via genomtänkt fönstersättning, modernt hus av modellen Accent - ett av Myresjöhus populäraste husmodeller som är anpassat som kedjehus. Det är lätt att förstå varför, Accent är otroligt lätt att tycka om! Huset har stått som visningshus och släpps nu äntligen till försäljning med möblerad helhet för att skapa inspiration för dig som första ägare. Detta är vad man kan kalla ett väldisponerat hem med bland annat högt i tak, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett vackert ljusinsläpp genom många och stora fönster. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek med tillgång till gemensam innergård med bevarade träd som belyses kvällstid och som extra mervärde har man tillgång till ett orangeri. Generös altan med trallgolv på baksidan och stensatt uteplats på framsidan för att följa solen från morgon till kväll. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av fem rum varav tre-fyra sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två badrum, ett klädvårdsrum och en större klädkammare. Det finns dessutom rymlig carport med plats för bilen samt ett förråd. På Nektarstigen 4 bor ni på en lugn del i området Rangård med promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Tylösand samt hela Flygstadens utbud av butiker. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla boende som är inflyttningsklart redan idag! Interiöra bilder är från visningshuset på Honungsvägen 9 - Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Honungsvägen 9, Ranagård, Halmstads kommun
 • Idag

Honungsvägen 9

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

6 895 000 kr

155 m²

5 rum

439 m² tomt

Här på Honungsvägen 9 i nya stadsdelen Ranagård i kvarteret skogsgläntan stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden!Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via genomtänkt fönstersättning, modernt hus av modellen Accent - ett av Myresjöhus populäraste husmodeller som är anpassat som kedjehus. Det är lätt att förstå varför, Accent är otroligt lätt att tycka om! Huset har stått som visningshus och släpps nu äntligen till försäljning med möblerad helhet för att skapa inspiration för dig som första ägare. Detta är vad man kan kalla ett väldisponerat hem med bland annat högt i tak, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett vackert ljusinsläpp genom många och stora fönster. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek med tillgång till gemensam innergård med bevarade träd som belyses kvällstid och som extra mervärde har man tillgång till ett orangeri. Generös altan med trallgolv på baksidan och stensatt uteplats på framsidan för att följa solen från morgon till kväll. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av fem rum varav tre-fyra sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två badrum, ett klädvårdsrum och en större klädkammare. Det finns dessutom rymlig carport med plats för bilen samt ett förråd. På Honungsväg 9 bor ni på en lugn del i området Rangård med promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Tylösand samt hela Flygstadens utbud av butiker. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla boende som är inflyttningsklart redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
Spånstad 823, Åled / Spånstad, Halmstads kommun

Spånstad 823

Villa
Åled / Spånstad, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 975 000 kr

150 m²

6 rum

2 262 m² tomt

1947 uppfördes denna väldisponerade villa och sedan dess har såväl nuvarande som tidigare ägare låtit modernisera såväl dess interiöra som det exteriöra. Här har kostsamma renoveringar utförts och idag kvarstår det ej mycket för en ny ägare att ta hand om! Här ges alla möjligheter för avkoppling och utsikten från hus, uterum och uteplats är vidsträckt! Parkera bilen på den tilltagna uppfarten för 3-4 bilar, kliv in i huset och ta del av den sköna hemkänslan som infinner sig! Luft/vatten värmepump står för uppvärmning och en öppen spis och braskamin för mysfaktor och tillskottsvärme. Trädgårdstomten om 2.262 kvm med stora ytor med gräsmatta, träd och buskage är sobert kvällsbelyst. Interiört erbjuds 150 kvm i två plan och ytterligare hela 197 kvm, bla i form av ett större dubbelgarage och källare, ytorna finns här på adressen Spånstad 823 - varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Bankgatan 12, Åled, Halmstads kommun

Bankgatan 12

Villa
Åled, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 950 000 kr

115 m²

4 rum

1 025 m² tomt

På lugna gatan och på en större trädgårdstomt med lättskötta gräsytor ligger denna 50-talsvilla som av nuvarande ägare genom åren har genomgått en modernisering i form av kök, badrum, ny el i stora delar av huset, vattenburet golvvärmesystem på entréplan, renoverade ytmaterial etc. Entréplan erbjuder sovrum, helkaklat badrum samt en större vardagsrums yta varifrån vi når ett inglasat uterum. Från det moderna köket har vi glasdörrar ut till en större, markisförsedd uteplats. Köket är till sin yta omdisponerat och har djupa skåp och arbetsbänkar som ger oerhört bra förvaring och arbetsytor. Övre plan erbjuder två sovrum, ett mindre allrum samt wc. Källarplan är ett praktiskt plan med större tvättstuga, ett kombinerat pannrum/torkrum och flertalet förvaringsrum samt garage. Välkomna till Bankgatan 12!

 • Plus
 • Uteplats
Kalvstigen 17C, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 17C

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 750 000 kr

70 m²

3 rum

4 322 kr/mån

39 286 kr/m²

MÖJLIGHET TILL INFLYTTNING SOMMAREN 2023! I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. För er som inte är beredda att flytta in denna sommar så finns det fler lägenheter i ettapp nr 2 där inflyttning planeras till början av 2024. Lägenheterna i etapp 2 hittar ni på nedan länk. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Gymnasiegatan 21, Örjans Vall, Halmstads kommun

Gymnasiegatan 21

Radhus
Örjans Vall, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 750 000 kr

116 m²

4 rum

168,7 m² tomt

På kanten i raden och med solvänd baksida väntar arkitektritat radhus i 3 användningsbara våningar. Totalt erbjuds 170 m2 yta där vi hittar vackra inslag från husets begynnelse men också modernt badrum renoverat i husets anda samt ny fjärrvärmeanläggning. Hörnhuset har ytterligare fördel då du får garage och källaringång. Här bor du centralt i ett område som är anpassat för de små med gångväg utan biltrafik till lekplatsen. Naturen och grönskan upplever du en kort promenad bort, både utmed Nissan och på Galgberget. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Stockenbergsgatan 9, Centrum, Halmstads kommun

Stockenbergsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 895 000 kr

39,5 m²

1 rum

2 339 kr/mån

47 975 kr/m²

Med sovalkov och inglasad balkong upplevs denna 1;a så mycket större! Här bor du nytt och fräscht med fina tillval gjorda av nuvarande ägare. Flytta in får du göra i mars 2023. Varmt välkommen! Halmstads nya stadsdel på Väster ligger en knapp kilometer från centrum. Platsen har ett unikt, centralt läge präglat både av närhet till centrums trevliga stadskvarter, stora grönområden och promenadavstånd till havet. Gräddhyllan hämtar inspiration och materialval från platsen och det nedlagda mejeriet från 1946. Genom husets form och placering skapas en naturlig inramning av en grön, gemensam innegård mot väster. Här finns ett orangeri, sittplatser och gräsmattor för lek och umgänge. Längs samtliga gårdsfasader löper stora, utanpåliggande balkonger i bästa solläge. Interiört präglas bostäderna av ett modernt formspråk där skogen, stranden och staden återspeglas i gedigna materialval som kan leva länge.

 • Balkong
 • Hiss
Kornhillsvägen 23D, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 23D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 150 000 kr

49,9 m²

2 rum

3 673 kr/mån

23 046 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna trevliga tvåa som byggdes ny 2020 efter att tidigare varit en gemensamhetslokal. Lägenheten erbjuder en genomgående stilren interiör med ekparkett samt väggar målade i vitt. Helkaklat badrum med golvvärme samt tilltalande kök med luckor i vitt utförande. Härligt inglasat uterum, uterummet förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Lägenheten är belägen i en mycket välskött och omtyckt förening!

 • Plus
 • Balkong
Killingvägen 27, Ranagård, Halmstads kommun

Killingvägen 27

Villa
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 995 000 kr

119 m²

6 rum

374 m² tomt

På soligt läge med grönområde som närmaste granne ligger dessa kedjehus som är designade av Fredblad Arkitekter. Kedjehusen, med fasad i trä, har sex rum och kök i två plan och kännetecknas av en genomarbetad planlösning. På entréplan hittar du kök, matplats och vardagsrum i öppen och luftig planlösning samt badrum och ett extra rum med plats för ditt hemmakontor. En trappa upp finns tre sovrum, badrum och ett allrum. Inflyttningsklart och med priser från 5 995 000 kr - 6 195 000 kr!

 • Balkong
 • Uteplats
Kalvstigen 29, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 29

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 190 000 kr

55 m²

2 rum

3 527 kr/mån

39 818 kr/m²

I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras till sommaren 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Blåshammarsgatan 17, Kärleken, Halmstads kommun

Blåshammarsgatan 17

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 250 000 kr

96 m²

4 rum

538,6 m² tomt

Varmt välkommen till populära Kärleken! Här på Blåshammarsgatan 17 väntar ett trivsamt och lättskött boende om 1,5 plan på hörntomt som med sin genomtänkta tillbyggnad med en ombonad vinterträdgård skapar ett extra mervärde. Här är det bara att flytta in och trivas i en smakfullt renoverad helhet. Nuvarande ägare har skapat ett trivsamt boende med väldisponerad planlösning. Vardagsrummet erbjuder luftiga sällskapsytor med stora fönsterpartier samt trivsamt samspel med matplats, kök och baksidans vinterträdgård och uteplats. Påkostat kök från Lidhult är stilrent renoverat med bra arbetsytor och förvaring. Vidare erbjuder nedre plan helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Övre plan erbjuder tre sovrum med generösa mått, toalett samt yta i hallen för hemmakontor. Baksida med trädgård som har en underbart anlagd uteplats blir din oas för avkoppling, här kan du njuta av solen fram till kvällen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Åleds ågata 14, Åled, Halmstads kommun
 • Lör 10 jun

Åleds ågata 14

Villa
Åled, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 495 000 kr

130 m²

4 rum

1 455 m² tomt

Utmed Nissan slingrar sig Åleds Ågata, en undangömd återvändsgata mitt i samhället. På nr 14 väntar villan med en skön stil och varm atmosfär. Sällskapsytorna får du på hela entréplanet men också ett nyrenoverat badrum. Den nyliga omgjorda övervåningen blir din privat sfär med 2-3 sovrum med framtagna plankgolv och ytterligare ett badrum. Helheten blir komplett med källaren, uthuset med garaget och carporten som är utrymmen som är guld värda. Lägg därtill en grönskande utemiljö med en tomt som löper hela vägen ner till Nissan! Huset har en nyinstallerad luft/vatten värmepump, som borgar för för en gynnsam boendekostnad, många år framöver!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nordanå stugområde 12, Våxtorp, Laholms kommun

Nordanå stugområde 12

Tomt
Våxtorp, Laholms kommun
Bostad&Co

150 000 kr

1 824 m² tomt

På kort promenad från Sjöaltesjön ligger denna obebyggda tomt om drygt 1800 kvm. Ca 5 minuter från Kungsbygget och 20 min från E6:an. Omgivningar med fin natur, för ett aktivt fritids- eller permanentboende!

 • Plus
Brogårdsvägen 25 M lgh 1201, Skedala, Halmstads kommun

Brogårdsvägen 25 M lgh 1201

Lägenhet
Skedala, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 975 000 kr

72,4 m²

3 rum

5 273 kr/mån

27 279 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett riktigt smakfullt boende på översta våningen. Här bor ni nytt och fräscht med en underbar rymd via den generösa takhöjden. Stilrena materialval rakt igenom med bla enstavs parkettgolv som ger en lyxig känsla. Härligt ljusflöde och insynsskyddat läge. Den inglasade balkongen fungerar som ett extra rum en stor del av året. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Honungsvägen 44 lgh 1002, Ranagård, Halmstads kommun

Honungsvägen 44 lgh 1002

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 790 000 kr

40 m²

2 rum

2 636 kr/mån

44 750 kr/m²

Hitta ditt nya hem i Ranagård. Här bygger Derome brf Mölle gårdar som består av totalt 56 bostadsrätter som ligger bland mysiga innergårdar med plats för gemenskap och avkoppling. Här bor du i en lägenhet i markplan/på andra våning med uteplats/balkong i västerläge. Hjärtat i lägenheten är det ljusa vardagsrummet som tillsammans med köket bildar lägenhetens mittpunkt. Här ryms både matplats och gott om soffmys. Du möts av en öppen siktlinje genom vardagsrum ut mot balkongen. Hallen är rymlig med tre garderober som ger gott om förvaring. Alldeles intill finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombinerad tvätt- och torkmaskin. Sovrummet ligger avskilt med ett härligt ljusinsläpp. Balkongen/uteplatsen, som ligger i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, når du från vardagsrum och kök. Här skapar stora fönsterpartier en ljus och skön interiör. På de gemensamma gårdarna finns plats för både odlingslådor och gemenskap - en naturlig mötesplats och en rofylld oas. På en av gårdarna hittar du också det gemensamma orangeriet som blir ett extra rum när du hänger med grannarna eller har vänner på besök. Till varje lägenhet finns det en parkeringsplats att hyra. Har du elbil? Inga problem, här finns laddstolpar på plats från dagen du flyttar in. Alla lägenheter har också ett eget förråd i separat byggnad på gården eller i anslutning till lägenheten. Inflytt planeras första halvåret 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Karl XI:s väg 19, Centrum, Halmstads kommun

Karl XI:s väg 19

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 725 000 kr

95 m²

4 rum

5 651 kr/mån

28 684 kr/m²

Behagligt renoverad 4:a där mycket är nytt och inrett med fina färg och materialval, men också med fina detaljer bevarade. Här bor du i en förening som är stadig och stabil från 50-talet där också många stora renoveringar är avklarade. Inglasad balkong, två toaletter, hiss och valmöjligheter med två ingångar gör helhetsintrycket komplett! Varmt välkommen till centrala Brf Bågen!

 • Balkong
 • Hiss
Hammars gata 12, Centrum, Halmstads kommun

Hammars gata 12

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 890 000 kr

65 m²

3 rum

3 525 kr/mån

29 077 kr/m²

Bo tryggt och klokt i förening som är lågt belånad och där stambytet redan är avklarat. Här väntar 3:an som är välrenoverad från topp till tå med bla nytt kök och badrum i hållbara materialval. Dessutom får du en planlösning med skönt flöde och öppenhet mellan rummen. Önskas en annan utformning disponerar du lätt om. Läget är perfekt en halv trappa upp, fri från insyn, och med fönster åt både lugna gatan och gården. Balkong, goda förvaringsmöjligheter i förråd tillsammans med att föreningen har egna parkeringsplatser där det för närvarande inte är någon kö är andra stora plus. Varmt välkommen!

 • Balkong
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 15B lgh 1102

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 580 000 kr

60 m²

2 rum

3 706 kr/mån

43 000 kr/m²

NU FINNS MÖJLIGHET ATT FLYTTA IN I DENNA FINA 2:A REDAN SOMMAREN 2023. I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla bostäder även i andra etappen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Lunagränd 2, Ranagård, Halmstads kommun

Lunagränd 2

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 888 000 kr

75 m²

3 rum

4 266 kr/mån

38 507 kr/m²

Passa på att förvärva nyproducerad lägenhet med hög standard, sista 3:an! Öppen planlösning och stort skjutparti leder dig ut till större balkong. Bostäderna är ritade av Fredblads Arkitekter i Halmstad. Samarbetet är ett hand-i-handsken-koncept. ByggSjögren bygger rejäla hus med bestående värden - Fredblads ritar dem. Fredblads är på tårna med en fot i en hundraårig historia och en i framtiden. De är både nytänkande och traditionella på samma gång, och de värnar om arkitektur som står sig över tid. Dessa tankar genomsyrar även Brf Ranagård. Här har man ritat bostäder som kommer att åldras värdigt på sin tron på kullen invid torget på Ranagård. Omsorgsfullt har man gjort gedigna materialval i ett klassiskt och stilfullt hus, pålitligt över tid. Det finns många planlösningar att välja mellan, gemensamt för dem är stora sovrum, skjutpartier mot balkonger klädda av vackert veckad plåt och glas samt öppna trivsamma planlösningar. Cykelförråd på gården och bostadsförråd på lägenhetsplanen är andra plusfaktorer i bygget! Totalt inreds 20 lägenhet i storlekarna 2-3 rum och kök - men det finns endast finns bara två lägenheter kvar! Vänta inte - välkommen att reservera den lägenhet du vill ha redan idag! Tag del av hela projekt via denna länk - https://bostadco.se/brf-ranagard-angar/

 • Balkong
 • Hiss
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun

Stockenbergsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 695 000 kr

69 m²

2 rum

4 085 kr/mån

39 058 kr/m²

I markplan med egen uteplats om 8 m2 ligger denna rymliga 2:a, perfekt belägen mot den soliga innergården. Genomgående påkostade materialval i hela bostaden ger en skön helhetskänsla. Flytta in som första ägare får du göra i mars 2023. Varmt välkommen att kontakta Karin mer information. Halmstads nya stadsdel på Väster ligger en knapp kilometer från centrum. Platsen har ett unikt, centralt läge präglat både av närhet till centrums trevliga stadskvarter, stora grönområden och promenadavstånd till havet. Gräddhyllan hämtar inspiration och materialval från platsen och det nedlagda mejeriet från 1946. Genom husets form och placering skapas en naturlig inramning av en grön, gemensam innegård mot väster. Här finns ett orangeri, sittplatser och gräsmattor för lek och umgänge. Längs samtliga gårdsfasader löper stora, utanpåliggande balkonger i bästa solläge. Interiört präglas bostäderna av ett modernt formspråk där skogen, stranden och staden återspeglas i gedigna materialval som kan leva länge.

 • Uteplats
 • Hiss
Himmelkulla 15D, Åled, Halmstads kommun

Himmelkulla 15D

Lägenhet
Åled, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 275 000 kr

53,1 m²

2 rum

3 767 kr/mån

24 011 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet för er som inte fick chansen att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Åled. Här finns naturen inpå knuten, med rika möjligheter till friluftsliv. Hit flyttar den som tycker att det är lite mysigt att säga hej till grannarna och vill leva livet på landet precis utanför stan! För det tar bara 10 minuter hit med bil. De faluröda husen är vända mot södersolen, med altaner och balkonger som erbjuder sol på näsan vackra dagar. De trivsamma lägenheterna har kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in familjen till samvaro. Det finns även rum för gemensamma utomhusmiljöer så att du på våning två också får känna gräs under fötterna och bjuda in till grillfest i sommarnatten. Här finns nu möjlighet att köpa en lägenhet om 2 rum och kök på andra våningen med balkong i soligt söderläge. Här flyttar du in som första ägare och njuter av tillvaron!

 • Balkong
Norra Sänkevägen 39, Påarp, Halmstads kommun

Norra Sänkevägen 39

Radhus
Påarp, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 950 000 kr

112 m²

4 rum

955 m² tomt

Ett lättsamt enplansboende på ett havsnära läge i Påarp! 139 kvm totalyta fördelat på tre-fyra rum och kök samt vidbyggt garage. Belägen på en stor hörntomt på hela 955 kvm, vars baksida inte enbart erbjuder eftermiddags- och kvällssol utan även möjligheter att kanske uppföra ett gästhus på tomten? Endast 400 meter från ett friskt morgondopp eller ett avsvalkande kvällsdopp! På några minuters bilavstånd från Trönninge skola och Trönninge IP, där även en utmärkt padelhall finns att tillgå!

Kalvstigen 27C, Ranagård, Halmstads kommun

Kalvstigen 27C

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 750 000 kr

70 m²

3 rum

4 322 kr/mån

39 286 kr/m²

I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras till sommaren 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Burmeistersvägen 4, Kärleken, Halmstads kommun

Burmeistersvägen 4

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 500 000 kr

115 m²

5 rum

997 m² tomt

Säg Hej till detta hemtrevliga och charmiga hus med högt och bra läge på Kärleken/Norra Utmarken med lagom avstånd till alla bekvämligheter som Galgbergets natur, centrum, skola och förskola. Denna välplanerade villa om ca 115 m² har en väldisponerad planlösning som överraskar redan i entrén med bra sociala ytor och massor av charm. Nedre plan med vardagsrum med eldstad som maximerar mysfaktorn i rummet, stilrent kök med matplats/allrum, två fräscha badrum och praktisk groventré med tvättstuga. Övre plan med tre sovrum samt möblerbar hall med plats för kontor. Lummig tomt om ca 1000 m² anlagd för lätt skötsel, en uteplats med bästa solläge och ett förråd om ca 40 m² till praktisk förvaring. Vi gillar verkligen detta boende med sin charm och hemtrevliga helhet! Välkommen att boka din visning!

 • Uteplats
Nordbanegatan 37, Centrum, Halmstads kommun

Nordbanegatan 37

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

1 995 000 kr

66 m²

2 rum

4 388 kr/mån

30 227 kr/m²

På ett lugnt läge på innergården hittar vi denna trivsamma tvåa. Lägenheten är belägen på översta våningen med ett härligt gavelläge. Ytorna är väldisponerade och fördelar sig på två rum och kök. Skön balkong där vi njuter av solen under större delen av dagen och fram på kvällen. Hiss finns. Föreningen är välskött och ligger mycket centralt men ändå lugnt! Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bogsprötsvägen 7, Bäckagård, Halmstads kommun

Bogsprötsvägen 7

Villa
Bäckagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 650 000 kr

169 m²

6 rum

325 m² tomt

På trivsamma Bäckagård finner vi ett boende med genomgående bra ytor som är fördelade på hela 6 rum och kök, med en boarea om hela 169 kvm! Entréplan har bl a en tillbyggnadsyta med ett större allrum som med fördel kan utnyttjas som master bedroom eller kontor, vardagsrum samt ett öppet välplanerat kök. Uteplats såväl under tak som himmel med sol hela dagarna. Övre plan erbjuder tre sovrum samt ett läckert, helkaklat badrum. Vi hälsar er välkomna till Bogsprötsvägen 7!

Visar alla 49