Bostad&Co

Bostad&Co

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strannabacksvägen 4, Steninge, Halmstads kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Strannabacksvägen 4, Steninge, Halmstads kommun, bild 2
Strannabacksvägen 4, Steninge, Halmstads kommun, bild 3

Strannabacksvägen 4

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 500 000 kr
186 + 50 m²
5 rum
1 641 m² tomt

Ett boende som hänför med sitt fantastiska läge med storslagen utsikt som du kan njuta av årets alla dagar och årstider! Denna tilltalande enplansvilla med sutterängplan imponerar med sin helhet och storslagen trädgård, genomtänkta materialval och fönstersättning för att skapa ett ljust och trivsamt hem med rogivande utsikt. Entréplan erbjuder ett socialt plan med stort allrum med större fönster som skapar en tavla i rummet med utsikten som ändrar sig med årstiderna, utgång till ombonat uterum som förlänger säsongen med direkt access till storslagen uteplats om ca 40 kvm med terrassmarkis, 2-3 sovrum, allrum med eldstad, Nyrenoverat duschrum (2020) med smakfulla och påkostade materialval samt ytterligare ett duschrum med ny inredning. Köket totalrenoverades (2020) som är stilrent planerat med köksinredning från Ballingslöv med tillhörande kapitalvaror. Sutterängplan möts du av ett större allrum/ sovrum med utgång till uteplats och trädgård. Huset värms upp via bergvärme, man har även installerat insats i eldstaden som borgar för låga framtida driftskostnader. Utemiljön när den är som bäst med flertal uteplatser med plats för matbord, grillen, solsängar och loungmöblemang med rogivande utsikt var du nu kopplar av. Vi gillar det optimala läget endast 250 meter till salta bad på stranden eller klippor, generös hörntomt som är lummigt anlagd om ca 1650 kvm med kort promenad till Göstas eller Skepparstugans popoplära restaurang och Kuststationen för inta goda middagar. Addera till friliggande gäststugan om ca 30 kvm med kök, duschrum, allrum och sovrum som blev renoverad (2024) med nya ytskikt och nytt duschrum, perfekt yta för gäster eller tonårsbarnen eller kanske för uthyrning. Välkomna till Strannabackavägen 4 och upplev detta trivsamma boende på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Uttasvägen 22, Gullbrandstorp, Halmstads kommun
  • Tor 8 aug kl 16:00
Uttasvägen 22, Gullbrandstorp, Halmstads kommun, bild 2
Uttasvägen 22, Gullbrandstorp, Halmstads kommun, bild 3

Uttasvägen 22

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 300 000 kr
154 + 48 m²
5 rum
854 m² tomt

Med ytterst bra och högt läge i populära Gullbrandstorp finner ni denna tilltalande villa. Framsida med skogsridå och baksida högt belägen med utsikt över takåsar. Interiört erbjuds en smakfull och väldisponerad planlösning med renoverade ytor med genomgående vattenburen golvvärme för skön comfort i större delen av boytan. Stilrent kök med öppen planlösning med vardagsrum med eldstad, stort fönsterparti mot vinterträdgård om 40 kvm med ryggåstak som skapar rymd med infällda spotlights i tak med utsikt över trädgård och takåsar, 3-4 sovrum med generösa mått, helkaklat badrum och gästtoalett. Biyta med bra yta till förvaring samt groventré med rymlig tvättstuga. I Gullbrandstorp är det inte svårt att trivas med sitt läge nära natur och kort cykeltur till stranden i Villshärad. Området är barnvänligt med närhet till skola och förskola. Välkomna till Uttasvägen 22, din nya adress?

  • Premium
  • Uteplats
Hedentorpsvägen 3, Örjans Vall, Halmstads kommun

Hedentorpsvägen 3

Villa
Örjans Vall, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 700 000 kr
195 + 62 m²
7 rum
816,2 m² tomt

På en charmig återvändsgata på Örjans Vall, och på ett mycket bekvämt promenadavstånd från de pittoreska promenadstråken längs Nissan, Halmstad Centrum och de grönskande omgivningarna vid Galgberget, finner vi denna förtjusande 30-talsvilla. Huset har genom åren genomgått en varsam och kärleksfull renovering som har förvandlat det till ett välkomnande och smakfullt hem, där modern komfort möter tidlös elegans. Villan, om knappt 200 kvm fördelade på två våningar omfattar hela sex rum och erbjuder en perfekt balans mellan gemensamma ytor och privata sfärer. De generöst tilltagna sällskapsytorna är som gjorda för både festliga tillställningar och lugna familjekvällar. Det välplanerade köket är en dröm för den matlagningsintresserade, och det rymliga uterummet med marmorgolv skapar en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus, idealiskt för mysiga middagar och avkoppling, liksom på den stensatta uteplatsen med terrassmarkis. På nedre plan finns också ett praktiskt och användbart källarplan som inkluderar ett gästrum eller hemmakontor, perfekt för besökare eller arbete hemifrån. Här finner vi även relaxavdelning, matkällare och förråd. Ett fristående enbilsgarage kompletterar fastigheten och erbjuder bekvämlighet och förvaringsmöjligheter. Exteriört möts man omedelbart av en välkomnande atmosfär med en känsla av ordning och reda. Den trivsamma entrésidan pryds av gräsmatta, en lägre mur och en stensatt uppfart och gångväg, vilket skapar en inbjudande entré. I trädgården kan man njuta av solens vandring från tidig morgon till sen kväll, vilket ger en underbar ljusinsläpp och en skön utomhusmiljö att vistas i. Välkommen hem till Hedentorpsvägen 3, ett hem där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att erbjuda komfort, skönhet och funktion i perfekt harmoni!

  • Balkong
  • Uteplats
Kornhills Norrgränd 24, Vallås, Halmstads kommun
  • Tor 8 aug
Kornhills Norrgränd 24, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhills Norrgränd 24, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhills Norrgränd 24

Radhus
Vallås, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 775 000 kr
117 m²
4 rum
255 m² tomt

Trevligt kedjehus om 117 kvm idag fördelat på 4 rum och kök, kan med fördel omdisponeras till 5 rum och kök vid behov. Trivseln i området är påtagligt och likaså lugnet och husets placering på en hörntomt är trivsam! Huset bytte ägare senast 1978 och med högsta sannolikhet kommer även de nya ägarna ej adressändra på bra länge! Här ges möjligheter till att förädla huset till sitt egna, helt utefter tycke och smak! Varmt välkomna till lugna gatan på Vallås!

  • Premium
  • Uteplats
Granatvägen 7, Steninge / Skipås, Halmstads kommun

Granatvägen 7

Villa
Steninge / Skipås, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 375 000 kr
163 + 10 m²
6 rum
782 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen på en högt belägen återvändsgata med ostörd miljö och en fantastisk havsutsikt. På Granatvägen 7 finner du ett hem där man genom åren har format en villa med en harmoni och slående, trivsam boendemiljö. Denna enplansvilla erbjuder generösa sällskapsytor i etage och utemiljön är inbjudande med en hörntomt mot grönområde. Fyra sovrum varav ett master bedroom av större mått med direktaccess in till ett rymligt badrum med bastu, vilket ger en privat och avkopplande plats att dra sig tillbaka till. De tilltagna uteplatserna och det inglasade uterummet är perfekta för att koppla av och njuta av de vackra omgivningarna. Här kan du tillbringa långa sommarkvällar med familj och vänner, eller bara ta en stund för dig själv med en bok och ett glas vin. Kök och matplats har tilltagna ytor och utsikten härifrån likt ett sovrum och vardagsrum är vidsträckt! Läget i Skipås är oslagbart med omedelbar närhet till det fantastiska naturreservatet "Guds gröna ängar", där du kan njuta av vackra promenadstråk och den fridfulla naturen. Naturreservatet längs med havet, där fåren betar fritt, erbjuder ytterligare möjligheter för natursköna utflykter och rekreation. Som boende i området får du dessutom tillgång till områdets pool och gemensamhetslokal, som är mycket uppskattade av de bofasta. Här arrangeras regelbundet roliga och gemenskapsfrämjande aktiviteter, vilket bidrar till en stark och trivsam gemenskap i föreningen. Sammanfattningsvis är denna villa på Granatvägen 7 ett hem som erbjuder allt du kan önska dig – från väldisponerade ljusa inomhusmiljöer till fantastiska utomhusytor och ett oslagbart läge nära naturen och havet. Välkommen att upptäcka ditt nya drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
Broddesonsgatan 33, Väster, Halmstads kommun
  • Lör 10 aug
Broddesonsgatan 33, Väster, Halmstads kommun, bild 2
Broddesonsgatan 33, Väster, Halmstads kommun, bild 3

Broddesonsgatan 33

Villa
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co
7 450 000 kr
215 + 75 m²
7 rum
540 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla, belägen på attraktiva Väster.. Denna pärla av ett hem erbjuder en perfekt balans mellan stadens liv och naturens lugn, med närhet till både Galgbergets grönska och stadens alla bekvämligheter. Här möts tradition och modernitet i en harmonisk symbios, där husets genuina 30-talscharm bevarats genom omsorgsfullt utförda renoveringar och tillbyggnader. Villans interiör bjuder på en rik detaljrikedom som speglar en svunnen tid, samtidigt som den öppna planlösningen och moderna uppdateringar skapar en ljus och luftig atmosfär. Det finns gott om utrymme för både stora och små familjer att umgås och njuta av sociala stunder, samtidigt som varje medlem kan hitta sitt eget rofyllda hörn att dra sig tillbaka till. Villan rymmer också en separat lägenhet med fullt utrustat kök, badrum och golvvärme – en idealisk lösning för hemmakontor, tonåringar som vill ha sitt eget utrymme eller som en möjlig inkomstkälla genom uthyrning. Nuvarande ägare har med stor noggrannhet förfinat både interiören och exteriören, vilket ger ett hem som är lika praktiskt som estetiskt tilltalande. Den lummiga trädgårdstomten är en oas av grönska, med flera uteplatser på olika nivåer inklusive en generös balkong och en lika generös uteplats! Här kan man njuta av morgonkaffet i solens första strålar eller avkopplande kvällar med vänner och familj under stjärnhimlen. På denna adress kan ni enkelt flytta rakt in utan behov av kostsamma renoveringar. Det här är ett hem där varje detalj är genomtänkt och varje rum utstrålar värme och omsorg. Välkommen hem till Broddessonsgatan 33!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kornhillsvägen 23D, Vallås, Halmstads kommun
  • Tis 6 aug

Kornhillsvägen 23D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 050 000 kr
49,9 m²
2 rum
4 011 kr/mån
21 042 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna trevliga tvåa som byggdes ny 2020 efter att tidigare varit en gemensamhetslokal. Lägenheten erbjuder en genomgående stilren interiör med ekparkett samt väggar målade i vitt. Helkaklat badrum med golvvärme samt tilltalande kök med luckor i vitt utförande. Härligt inglasat uterum, uterummet förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Detta är utmärkt första bostad för studenter som vill bo nära till affärer och högskolan och samtidigt till naturskönt område! Denna underbara bostad har en idealisk placering nära till allt - omgiven av naturen, lekplatser och skolor för de små, padelhallar och gym för de aktiva. Med bara en kort bilresa når ni Halmstads stadskärna, Stenalyckans shoppingområde eller Hallarnas mångsidiga utbud av affärer och restauranger. Boendet är en del av en stabil och välskött förening med en förmånlig månadsavgift som täcker värme, vatten, internet och bostadsrättstillägg. Dessutom erbjuder föreningen en rad extra förmåner såsom bastu, gym, festlokal, gästlägenhet och biltvätt, vilket gör detta till det perfekta hemmet för er.

  • Plus
  • Balkong
Kalvstigen 29 lgh 1202, Ranagård, Halmstads kommun
Kalvstigen 29 lgh 1202, Ranagård, Halmstads kommun, bild 2
Kalvstigen 29 lgh 1202, Ranagård, Halmstads kommun, bild 3

Kalvstigen 29 lgh 1202

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 279 400 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 527 kr/mån
41 444 kr/m²

ÅTERKÖPSGARANTI OCH FRI MÅNADSAVGIFT FÖR DIG SOM KÖPER EN BOSTAD INNAN 1 OKTOBER 2024! Nu får du en trygg återköpsgaranti när du köper en bostad i brf. Mölle gårdar. Vi erbjuder oss att köpa tillbaka din bostad 2 år efter inflyttningen om du vill, till samma pris som du köpte den för. Dessutom bjuder vi på månadsavgiften de 12 första månaderna, värde ca 31.000-43.000 kr. Kontakta mäklaren för mer information och fullständiga villkor. RÄNTEGARANTI! Du som ska bo i brf. Mölle gårdar kommer dessutom att omfattas av Deromes räntegaranti. Den skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,00% så kompenserar Derome med 0,50%.I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras första halvåret 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Westerbergs Gata 6, Nissastrand, Halmstads kommun
Westerbergs Gata 6, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 2
Westerbergs Gata 6, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 3

Westerbergs Gata 6

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 6/6
3 410 kr/mån
46 694 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna genomgående lägenhet med flera mervärden. Den stora terrassen (cirka 22,5 kvm) som har en inglasad del samt en öppen del är ett av guldkornen. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där köket erbjuder o bra arbetsytor och en ljus och trivsam arbetsmiljö. Stort badrum med fönster som ger ljusinsläpp, sovrum med fri utsikt upp längs hela Esaias Thoréns Gata samt klädkammare. Belägen i välskött förening med god ekonomi!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Malörtsvägen 36, Frösakull, Halmstads kommun
Malörtsvägen 36, Frösakull, Halmstads kommun, bild 2
Malörtsvägen 36, Frösakull, Halmstads kommun, bild 3

Malörtsvägen 36

Lägenhet
Frösakull, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 950 000 kr
108 m²
3 rum
vån 1/2
5 905 kr/mån
45 833 kr/m²

Ett morgondopp i poolen, en runda på golfbanan, en promenad till närbelägna restauranger på kvällen – allt och lite till är möjligt i Brf Tylöskogen! Här bor Du som, på helt egna villkor, söker likasinnade att dela fritiden med när arbetslivet blivit liv. I denna rymliga lägenhet finns gott om plats för privata middagar, medan föreningen lätt kan ställa till med kräftskiva på poolterrassen eller julfest i de gemensamma utrymmena. Här spelas boule bredvid dammen, tränas i gymmet och det är aldrig långt till en golfrunda eller ett dopp i havet. Till plusvärdena hör de två separata gästlägenheterna med tillhörande terrass, egen carport samt isolerat yttre förråd. Belägen i natursköna Frösakull med en genomgående hög standard och med omsorgsfullt valda materialval. Ett bra, bekvämt boende att trivas i helt enkelt! DETTA ÄR ETT BOENDE ENDAST FÖR DIG SOM ÄR +55. Sedan bygget stod klart 2016 har det endast varit ett fåtal lägenheter ute till försäljning så detta är ett unikt tillfälle som du inte vill missa!

  • Premium
  • Hiss
Sven Jonsons Gata 3, Nissastrand, Halmstads kommun
Sven Jonsons Gata 3, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 2
Sven Jonsons Gata 3, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 3

Sven Jonsons Gata 3

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 695 000 kr
114,5 m²
4 rum
vån 2/6
7 687 kr/mån
32 271 kr/m²

Välkomna till denna mycket välplanerade och fräscha fyra belägen i välskött förening och skön vy över Nissan! Lägenheten har dubbla balkonger varav den ena är inglasad vilket förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst! Härliga sällkapsytor som där kök och vardagsrum samspelar i en delvis öppen planlösning. Två kompletta badrum med golvvärme varav det ena har tillgång till bubbelbadkar och det andra ångbastu. separat tvättstuga och två klädkammare är ytterligare mervärden! Välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Regnbågsvägen 3, Påarp, Halmstads kommun

Regnbågsvägen 3

Villa
Påarp, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 750 000 kr
150 m²
4 rum
1 130 m² tomt

Näst längst in i soligaste raden på lugna Regnbågsvägen kommer vår vitputsade och lättskötta enplansvilla. Insidans kvadratmetrar är väl disponerade mellan stora sällskapsytor med värmande kamin och med lagom öppenhet till köket och matplatsen. Sovrummen är bra placerade varav det ena har direktaccess till ena badrummet. Perfekta förvaringsmöjligheter med det fristående garaget som bonus bjuds det också på. Utemiljön är färgsprakande med många chanser till avkoppling på uteplatserna mot den soliga trädgårdssidan. Läget får vi heller inte glömma, tänk att kunna gå en kort promenad till kustremsan med storslagen vy över hela Laholmsbukten, från Båstad till Halmstad. Dessutom i storslagen natur bland åkrar och ängar. .

  • Uteplats
Midgårdsvägen 7, Allarp, Laholms kommun
Midgårdsvägen 7, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Midgårdsvägen 7, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Midgårdsvägen 7

Villa
Allarp, Laholms kommun
Bostad&Co
4 895 000 kr
150 m²
4 rum
600 m² tomt

På Midgårdsvägen 7 i nya stadsdelen Allarp stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden! Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och genomtänkt fönstersättning. Det är ett modernt hus från VallsjöHus som är väldisponerat med bland annat högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en hemtrevlig känsla. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek, i dag är trädgården grovplanerad. Generös altan med trallgolv om ca 50 kvm med sol från morgon till kväll som du kan möblera med både matplats, grill och loungemöbler. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av 5 rum varav två-tre sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två stilrena badrum, ett klädvårdsrum och en två stora klädkammare. På Midgårdsvägen 7 bor ni på en lugn del i området Allarp med närhet till förskola, mataffär och kort promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Skummeslöv och Båstad. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla och inflyttningsklara boende på plats!

  • Premium
  • Uteplats
Esaias Thoréns Gata 1, Nissastrand, Halmstads kommun
Esaias Thoréns Gata 1, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 2
Esaias Thoréns Gata 1, Nissastrand, Halmstads kommun, bild 3

Esaias Thoréns Gata 1

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 450 000 kr
73 m²
2 rum
vån 2/6
5 332 kr/mån
33 562 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 2:a som är belägen helt åt "rätt" håll med sitt sydvästliga läge och sällskapsytor där vi blickar ut över innergården. Här finns gott om utrymme med stort sovrum där det även går att inreda en kontorsplats, rymlig klädkammare, fräscht badrum i stilrena materialval och tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Köket smakfullt inrett med luckor i vitt och bänkskiva i en grå ton. Vardagsrummet har infällda spotlights och utgång till den stora balkongen som sträcker sig runt fastighetens hörn. Här finns goda möjligheter att få garageplats i källaren. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Stockenbergsgatan 7, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Stockenbergsgatan 7

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
4 618 kr/mån
49 359 kr/m²

Hörnlägenhet som lever upp till förväntningarna i utformning, planering, material och placering. Påkostade och fina tillval i en redan estetisk layout höjer också känslan av att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Avkoppling utlovas i det inglasade uterummet som precis som hela bostaden ligger med fint dagsljus, mycket sol och med utsikt mot parken utanför. Bilen parkerar du i källarens garage där plats finns att hyra. Här behöver du inte kompromissa mellan stan och naturen - du bor mellan båda. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Pilefeltsgatan 32, Öster, Halmstads kommun

Pilefeltsgatan 32

Villa
Öster, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 750 000 kr
118 + 77 m²
5 rum
809 m² tomt

Denna charmiga 30-talsvilla på Öster är för er som som söker välskapade utrymmen och en varm atmosfär. Genomgående generösa ytor ger gott om plats för familjen att trivas och umgås på. Med ett visst renoveringsbehov öppnas möjligheter att skapa sitt drömhem samtidigt som karaktären och charmen bevaras. På entréplanet välkomnar ett rymligt kök och ett inbjudande vardagsrum som smidigt leder ut till det inglasade uterummet, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar året om. Övre plan erbjuder tre mysiga sovrum och ett helkaklat badrum för bekvämlighetens skull. Det generösa vindsplanet utgör en utmärkt möjlighet för extra förvaring eller att omvandla till ett extra allrum eller sovrum, om behoven för familjen förändras i framtiden. I källarplanet finner man praktiska utrymmen såsom gästrum, tvättstuga och verkstad, vilket möjliggör en smidig vardagshantering. Den lummiga trädgårdstomten med en stor uteplats erbjuder utmärkta möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling, med sol morgon, eftermiddag som kväll! Utöver detta finner vi ett fristående varmgarage. Denna villa är inte bara ett hus, det är ett gediget hem där potentialen är oändlig för att skapa minnen för livet. Välkommen till Pilefeltsgatan 32!

  • Balkong
  • Uteplats
Nissabogatan 22, Nissastrand, Halmstads kommun
  • Tis 6 aug

Nissabogatan 22

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 790 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/6
4 120 kr/mån
41 149 kr/m²

Låt oss presentera denna moderna och välplanerade 2:a på populära Brf Salmo Salar. På tredje våningen hittar vi denna trivsamma och ljusa lägenhet med stilrena materialval och genomtänkt planlösning. Köket är av kvalitetsmärket Marbodal, badrummet är helkaklat med egen tvättavdelning och sovrum med plats för dubbelsäng och med praktiska skjutdörrsgarderober. Sist men inte minst erbjuds en inglasad balkong om cirka 9 m2 i härligt söderläge! Om vi tar hissen upp till våning 6 hittar vi den fantastiska takterrassen samt en relaxavdelning med inglasat uterum, bastu och dusch. I husets bottenvåning finns även en övernattningslägenhet när familjen är på besök. Brf Salarna Salar stod klart år 2018 och är beläget på attraktiva Nissastrand med centralt läge nära Nissan med vackra promenadstråk och flertalet restauranger och grönområde.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lerbackavägen 1, Söndrum, Halmstads kommun

Lerbackavägen 1

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 985 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
760 m² tomt

En 60-talist, stadig och solid som få, väntar på en ny ägare som vill ha möjligheten att skapa sin egna stil. Kom och upptäck de välplanerade och användbara ytorna på de båda våningsplanen. Extra plus ger vi till det ljusa vardagsrummet i öppen volym- Det lugna och soliga läget på hörnan är något vi också vet kommer uppskattas. Likaså de kostsamma investeringarna som är utförda som den viktiga uppvärmningen och byte av yttertak. Att det är alldeles perfekt placerat med närhet till matbutiker, skolor, restauranger, hav och natur känner de flesta till. Varmt välkomna till nr 1 på hörnan!

  • Uteplats
Överstevägen 16, Väster, Halmstads kommun
Överstevägen 16, Väster, Halmstads kommun, bild 2
Överstevägen 16, Väster, Halmstads kommun, bild 3

Överstevägen 16

Villa
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 375 000 kr
105 + 42 m²
4 rum
749,6 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mycket trivsam enplansvilla där läget på Väster/Mickedala är optimalt med nära till både stan och naturen. Detta boende med tilltalande helhet och välplanerad planlösning erbjuder 3-4 sovrum, ett stort härligt vardagsrum med öppet samspel med matplats samt eldstad (ej i bruk i dag), kök med matplats samt badrum vilket är renoverat 2015 med kakel och klinker samt ny inredning. Nya fönster installerades 2017. Exteriört har man skapat en lättskött trädgård med stora gräsytor för lek och bus där robotklippare sköter gräsklippningen. Här erbjuds en solig uteplats om ca 30m² med skärmtak i bästa solläget med plats för grillen, matbordet och solsängarna för de lata dagarna! På Överstevägen bor du nära naturen, Flygstadens utbud och med gångavstånd in till stan. Välkomna på visning!

  • Premium
Westerbergs Gata 4, Nissastrand, Halmstads kommun

Westerbergs Gata 4

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 695 000 kr
117 m²
4 rum
vån 5/6
6 430 kr/mån
31 581 kr/m²

Härlig 4:a på ett högt och fritt läge på femte våningen där vi mer än gärna sitter och njuter på den inglasade balkongen samtidigt som vi blickar ut över Nissan! Generösa sällskapsytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. "Master Bedroom" med direktaccess till eget badrum samt klädkammare. Rymlig entré, stilrent badrum och separat tvättstuga är ytterligare mervärden. Lägg därtill den välskötta och stabila föreningen så förstår ni alla att detta är en ypperlig möjlighet för er som vill uppleva alla fördelarna med att bo på Nissastrand!

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Nissastigen 57, Oskarström, Halmstads kommun

Gamla Nissastigen 57

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Bostad&Co
450 000 kr
1 034 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga din husdröm med valfri husleverantör på lättbyggd tomt om 1034 kvm. Fint belägen tomt på Gamla Nissastigen 57 där detaljplanen medger byggrätt om 250 kvm, baksida med bästa solläge för framtida uteplatser. Anslutning för vatten och avlopp är betalt. Här får du promenadavstånd till förskola och skola. Oskarstöm är ett levande samhälle med matbutik, bad på sommaren och skidbacke och skridskobana på vintern. Välkomna!

Oxelvägen 12A, Laxvik, Halmstads kommun

Oxelvägen 12A

Villa
Laxvik, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 250 000 kr
135 m²
6 rum
896 m² tomt

Välkomna till Oxelvägen 12A, ett hem där varje detalj är kärleksfullt genomtänkta och i en stil som är genomgående. Byggt 1929 och trivsamt renoverat med en varm och inbjudande atmosfär som får dig att känna dig som hemma från första stund. Interiört möts vi av sex rum och ett kök, där varje yta är optimalt utnyttjad. De renoverade köket och badrummen förenar funktionalitet med stil, medan den omdragna elen säkerställer modern trygghet. Entréplan erbjuder även vardagsrum i nedsänkt nivå, allrum med braskamin samt ett enskilt sovrum. Övre plan tre sovrum. Den fristående Attefallsbyggnaden är en liten oas i sig, med tvättstuga, duschrum och ett gästrum med pentry – perfekt för gäster eller som en avskild arbetsplats. Trädgården är en fröjd för både öga och sinne, med stensatta ytor, en robust betongplatta med elslingor, frodiga gräsytor och en nyplanterad häck som ramar in dess trädgård. Här kan du njuta av flera uteplatser i tre väderstreck, vilket innebär att du alltid hittar en solig eller skuggig plats beroende på tid på dagen. Från övre plan erbjuds en vidsträckt utsikt över havet under vinterhalvåret och en lummig grönska under sommaren med havsglimtar, vilket skapar en harmonisk och varierad boendemiljö. Två av de tre sovrummen på detta plan har en "privat" balkong. På Oxelvägen 12A har nuvarande ägare förädlat varje detalj och skapat en plats där gammalt möter nytt på ett mycket trivsamt sätt, endast 200 bekväma steg ned till badstrand!

  • Balkong
  • Uteplats
Tjuvahålsvägen 24, Tylösand, Halmstads kommun

Tjuvahålsvägen 24

Villa
Tylösand, Halmstads kommun
Bostad&Co
9 500 000 kr
177 + 58 m²
8 rum
1 301 m² tomt

Stig in i denna välmående 30-talsvilla, som stolt reser sig på en tomt omfamnad av grönska och stillhet. Med en insynsskyddad trädgård om drygt 1.300 kvm, inramad av skogspartiets lugn och en vidsträckt havsutsikt från övre plan som smyckar horisonten, är detta en plats där tid och rum förenas i en högst avslappnad atmosfär! En kort promenad till havets mjuka omfamning. Vid stranden, endast 200 meter från tomtgräns, väntar morgondoppet eller kvällsbadet på att välkomna dig till dess svalkande famn. Njut av den milda sluttningen som omfamnar trädgården, där varje växt och sten är noggrant utvald för att skapa en känsla av stillhet och ro. Med skogens grönska som granne i öster, erbjuder denna trädgård en fristad av privat karaktär! Interiört omsluts man per omgående av dess varma atmosfär och tidlösa charm. Med 177 kvm fördelade på åtta rum och kök, fördelade på 1 1/2-plan. Från balkongen i västerläge upplever man solnedgångens magiska skådespel, där himlens färger ständigt är i förändring och tiden står stilla för en stund. Låg totalt driftskostnad tack vare att man låtit montera solceller. Här, i denna oas av en påtaglig lugn karaktär med Tylösands Golfklubb och Hotell Tylösand en skön promenad härifrån, den nyöppnade restaurangen Fyr i stort sett som granne, finns det alltid något nytt att upptäcka och njuta av. Och med gott om promenad- och cykelvägar i området, är varje dag en ny möjlighet att utforska och uppleva det bästa av det som naturen och livet har att erbjuda! Välkomna till Tjuvahålsvägen 24!

Särdalsvägen 8, Haverdal/Skallen, Halmstads kommun
  • Idag
Särdalsvägen 8, Haverdal/Skallen, Halmstads kommun, bild 2
Särdalsvägen 8, Haverdal/Skallen, Halmstads kommun, bild 3

Särdalsvägen 8

Villa
Haverdal/Skallen, Halmstads kommun
Bostad&Co
7 250 000 kr
190 m²
5 rum
1 324 m² tomt

Högst upp på Skallen i Haverdal sträcker sig denna enplansvilla med en stor portion av en varm och inbjudande atmosfär. Med fin utsikt över det omgivande landskapet och bara en kort promenad från Skallkrokens Hamn, ger denna villa en känsla av lugn och harmoni. Välkomnande och rymligt, den 190 kvadratmeter stora villan fördelar sig över ett plan, med ett tillhörande enbilsgarage som smälter in i dess arkitektur. När man kliver in möts man av generösa sociala utrymmen, där vardagsrummet sträcker sig i ena delen av huset och bjuder in till gemenskap och avkoppling. På villans motsatta sid finns en mer privat del av huset, där tre sovrum av varierande storlek ger utrymme för återhämtning och ro. Ett nyligen renoverat badrum bidrar till en modern touch i denna annars tidlösa miljö och till sist når vi även en klädkammare. Huset präglas av en genomgående känsla av välbefinnande. Trädgårdstomten, som sträcker sig över 1 324 kvadratmeter, är och lättskött. Stora gräsytor ger plats för lek och avkoppling, medan tomtgränsen i norr smälter samman med en skogsglänta med till området så karaktäristiska tallar, en perfekt plats för barn eller barnbarnen att få utlopp för sin energi på! Uteplatsen vid entrén och vardagsrummet bjuder in till långa stunder av njutning, där man kan förlora sig i utsikten och känna sig i ett med naturen och lugnet är minst sagt påtagligt! En mindre källare med pannrum och förvaringsutrymmen kompletterar huset och ger praktiskt utrymme för vardagens behov.

  • Premium
  • Uteplats
Matadorgatan 1, Söder, Halmstads kommun
  • Budgivning pågår

Matadorgatan 1

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 295 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 5/5
4 246 kr/mån
47 754 kr/m²

Fantastiskt takvåning som erbjuder ett läge utöver det vanliga med härlig utsikt. Våningen erbjuder generös takterrass i soligt söderläge, lägg därtill ett inglasat uterum som fungerar som ett extra rum större delen av året. Läckert kök med luckor i grått utförande som matchas mot det vitpigmenterade parkettgolvet i ek. Badrum kombinerat med tvättstuga som är stilrent inrett. Rymligt sovrum samt ett mindre rum som går utmärkt att nyttja som kontor, sovrum eller klädkammare. Uteplats på entrésidan. Här bor vi på underbara söder med närhet till skog, sköna promenadstråk och salta bad. Detta är lägenheten med det lilla extra som passar perfekt för den som bara vill njuta av tillvaron!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 44