Bostad&Co

Bostad&Co

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Österängsgatan 10, Öster, Halmstads kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00
Österängsgatan 10, Öster, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 10, Öster, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 10

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 675 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/5
5 820 kr/mån
20 181 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en inflyttningsklar trea i ett av gavelhusen som erbjuder ett fantastiskt fritt läge med vidsträckt utsikt. Här får vi en unik planlösning där vi kommer ut till den inglasade balkongen från vardagsrummet! Två bra sovrum med inbyggda garderober i svalt norrläge, sovrummen är helt insynsskyddade. Helkaklat badrum i ljusa toner och tvättmöjlighet. Kök med ljusa luckor och utbytta kapitalvaror. Varmt välkomna till omtyckta HSB Östergård! Kontakta Henric vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Strandskatan 73, Östra stranden, Halmstads kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00

Strandskatan 73

Fritidshus
Östra stranden, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 150 000 kr
38 m²
2 rum

Drömmen om ett fritidsboende vid havet är mångas dröm som kan bli DIN verklighet redan sommaren 2024! Det här är en möjlighet du inte vill missa! Det optimala tillfället att förvärva ett charmigt boende på bästa läge är här. Lummigt inbäddad tomt bara 1 min promenad från stranden erbjuder detta hus en perfekt plats för avkoppling och njutning av salta bad och fantastisk utsikt över havet. Välplanerat boende om 38 m² samt extra rymligt sovloft får du ytorna som du behöver för ett perfekt sommarboende som har nyttjats under årets alla månader av nuvarande ägare. Nedre plan bjuder på en rymlig hall, helkaklat badrum med generöst mått, stort allrum med öppet samspel till kök och uterum. Övre plan har plats för flertal sovplatser och utgång till takterrass med fantastisk utsikt över havet. Utemiljö när den är som bäst med inbäddad lättskött trädgård, ombonad uteplats med trallgolv vidbyggt med uterummet där du får plats med både grill, solsängar och matplats för njutning vardag som fest. Denna unika pärla har varit i samma ägares trygga händer sedan byggåret 2010 då man gjorde en totalrenovering med om- och tillbyggnad till dagens planlösning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vältakullsvägen 8, Villshärad, Halmstads kommun

Vältakullsvägen 8

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 850 000 kr
160 + 43 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Vid Vältkullsvägen 8, omringat av en kustnära skönhet, står en villa som inte bara representerar en plats att bo, utan ett hem där varje kvadratmeter utstrålar värme och välkomnande atmosfär. Med sina generösa 160 kvadratmeter erbjuder detta hem en välbalanserad planlösning som omfattar sex rum och kök. Men det är i hjärtat av villan, där vardagsrummet, matplatsen och köket smälter samman i en harmonisk helhet av rymd och ljus, som man verkligen känner sig hemma. Generös fönstersättning ramar in trädgården utanför och flera utgångar leder uteplatser som bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder under solens varma strålar, och så även till trädgårdens baksida där man med fördel avnjuter frukostkaffet i morgonsolen! Sovrummen är strategiskt placerade för att erbjuda avskildhet och komfort, med master bedroom som en fridfull tillflyktsort på villans norra sida. På motsatt sida finns två sovrum och ett allrum, komplett med bekvämligheter som tvättstuga och ett vidbyggt garage med tillhörande förrådsdel som även kan utnyttjas som ett gästrum, vilket utgör en praktisk förlängning av övriga ytor i denna villa. Med jordvärme och braskamin försäkrar huset låga driftskostnader och den putsade fasaden kräver minimalt underhåll och lämnar mer tid för njutning och avkoppling. Trädgårdstomten är lättskött och välplanerad, med gräsmattor som inbjuder till lek och rekreation, stensättningar och grönska som avgränsar tomten och ger en känsla av avskildhet och ro. Den stensatta uppfarten välkomnar besökare och erbjuder gott om plats för upp till tre bilar, medan närheten till havet och stranden - bara ca 700 meter bort - bjuder in till dagar fyllda med salta vindar och skimrande vatten. Vid Vältkullsvägen 8 finns inte bara en villa, utan ett hem där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär, och där varje dag är fylld av möjligheter till gemenskap, avkoppling och glädje. Välkomna hem.

 • Uteplats
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun, bild 2
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun, bild 3

Kalvstigen 15B lgh 1102

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 580 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
3 706 kr/mån
43 000 kr/m²

ÅTERKÖPSGARANTI OCH FRI MÅNADSAVGIFT FÖR DIG SOM KÖPER EN BOSTAD INNAN 1 JULI 2024! Nu får du en trygg återköpsgaranti när du köper en bostad i brf. Mölle gårdar. Vi erbjuder oss att köpa tillbaka din bostad 2 år efter inflyttningen om du vill, till samma pris som du köpte den för. Dessutom bjuder vi på månadsavgiften de 12 första månaderna, värde ca 31.000-43.000 kr. Kontakta mäklaren för mer information och fullständiga villkor. RÄNTEGARANTI! Du som ska bo i brf. Mölle gårdar kommer dessutom att omfattas av Deromes räntegaranti. Den skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,00% så kompenserar Derome med 0,50%. Denna bostad har tillval på cirka 50 000 kr som ingår i priset. I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla bostäder även i andra etappen.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
Snäckvägen 10, Frösakull, Halmstads kommun

Snäckvägen 10

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
Bostad&Co
11 500 000 kr
270 + 10 m²
7 rum
1 087 m² tomt

Villan på Snäckvägen 10 är en till sina ytor en bostad som genast fångar ens uppmärksamhet med sin välkomnande atmosfär. Spridd över både entréplanet och övervåningen sträcker sig huset över ca 270 kvadratmeter och erbjuder sju rum och kök. När man kliver in möts man av en elegant interiör där kök, vardagsrum och matplats integreras sömlöst. Stora skjutpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär som känns inbjudande och hemtrevlig. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för familj och vänner att samlas och umgås. Utanför huset finns flera uteplatser som erbjuder olika möjligheter för avkoppling och underhållning. Den rymliga takterrassen är perfekt för att njuta av soliga dagar och vacker utsikt över havet, på denna plats avnjuter ni likt nuvarande ägare alla magiska solnedgångar! Trädgårdstomten är lättskött och har en stor gräsmatta som sträcker sig mot söder och gränsar till allmänning, vilket ger en känsla av utrymme och frihet. Det bästa med husets läge är dess närhet till sanddynerna, endast 115 meter bort. Här kan man njuta av många morgon- och kvällsbad i den friska havsluften och uppleva naturens skönhet på nära håll. Lugnet och friden som präglar området gör det till en idealisk plats för den som söker en högkvalitativ och avkopplande livsstil.

 • Balkong
 • Uteplats
Bergsgatan 8 B, Centrum, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 16:30

Bergsgatan 8 B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 795 000 kr
77 m²
2 rum
vån 2/2
5 331 kr/mån
23 312 kr/m²

Kvarteret nedanför Galgberget med anor från 1800-talet är vackert året om med sina karaktäristiska hus. men särskilt nu när grönskan börjar spira på den pittoreska och kullerstensbelagda innergården. Här råder en skön atmosfär, tempot dras ner och det är här via innergården du hittar entrén till bostaden som är belägen på andra våningen. Du bor ljust och fritt på ett helt våningsplan i vad som egentligen blir en 3:a tack vare det extra allrummet. I grunden ett mycket välskött hem som du kan modernisera lätt efter tycke och smak. Välkomna alla ni som vill bo mycket nära naturen på Galgberget och inte alls långt från stan.

 • Plus
Westerbergs Gata 2, Nissastrand, Halmstads kommun

Westerbergs Gata 2

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 975 000 kr
95 m²
3 rum
vån 2/7
5 224 kr/mån
41 842 kr/m²

Nu finns ett ypperligt tillfälle för er som vill bo på första parkett rakt ut mot Nissan! Här erbjuds en stor inglasad balkong som fungerar som ett extra rum en stor del av året. Balkongen är möblerbar och här sitter vi gärna och njuter och blickar ut över hur Nissan flyter fram samt utsikten över Norrekatts park på andra sidan. Vardagsrum som samspelar med köket i en öppen planlösning, badrum, gästtoalett samt klädkammare. Välskött förening med garage i källaren. Andra våningen gör att vi behåller kontakten med marken samtidigt som vi kommer tillräckligt högt upp för att slippa insynen! En lägenhet som bör upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Lunagränd 1, Ranagård, Halmstads kommun

Lunagränd 1

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 425 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 815 kr/mån
45 755 kr/m²

SISTA CHANSEN, PASSA PÅ ATT BLI ÄGARE TILL DEN SISTA LEDIGA LÄGENHETEN I DENNA FINA FÖRENING! Bli först med att flytta in i denna smakfulla lägenhet! Redan när man kliver in i trapphuset blir man imponerad av materialval, infällda spotlights i tak, färgsättning och den stilrena atmosfären med premiumkänsla. Vi tar hissen upp till våning tre och möts av ett välkomnade våningsplan. Vi stiger in i lägenheten och möts av en rymlig entré med praktisk klinker på golv i grå ton. Materialvalen håller en betydligt högre klass än vad nyproduktion brukar bjuda på. Gediget 2-stavs parkettgolv som är vitlaserat i hela lägenheten, kök från Ballingslöv i varmgrå ton, utrustat med rostfria kapitalvaror (Siemens), infällda spotlights i tak och överskåp. Vardagsrum med öppet samspel med köket, stort skjutparti öppnar upp mot rymlig balkong. Generöst sovrum med garderob med skjutdörrar. Badrum som är smakfullt kaklat i grått med infällda spotlights i tak, samma klinker på golv som väggar med golvvärme, utrustat med toalett, dusch, handduksvärmare, handfatsmodul från Ballingslöv, tvättmaskin och torktumlare (Siemens), överskåp med spotlights som belyser bänkyta behagligt. En mycket ljus och trivsam lägenhet med välplanerade ytor om 53 kvm med bra förening och läge i området. Ranagård är ett område med närhet till allt man önskar sig som, natur, hav, golfbanor, Flygstadens utbud, förskolor och skolor i din närhet Välkommen till BRF Ranagård Ängar!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Falckens Väg 14, Väster, Halmstads kommun

Falckens Väg 14

Lägenhet
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 395 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
3 786 kr/mån
36 288 kr/m²

Välkomna till denna charmiga taklägenhet där vi bor på ett lugnt läge endast fem minuters promenad från centrum. Lägenheten om tre rum och kök totalrenoverades 2020 i genomgående stilrena materialval. Snedtak som tillför en skön karaktär. Inglasad balkong där vi har sol från morgon till kväll. En förening som har de stora renoveringarna utförda. Goda möjligheter att hyra sin egen parkeringsplats!

 • Plus
Slangemöllan Björkelund 437, Holm, Halmstads kommun
 • Lör 20 apr
Slangemöllan Björkelund 437, Holm, Halmstads kommun, bild 2
Slangemöllan Björkelund 437, Holm, Halmstads kommun, bild 3

Slangemöllan Björkelund 437

Villa
Holm, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 200 000 kr
200 + 25 m²
7 rum
5 211 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem vid Slangemöllan Björkelund, en idyllisk pärla belägen på landet strax utanför Holm. Med en generös boarea på ca 200 kvm fördelad över 7 rum och kök samt två tilltagna & eleganta badrum, erbjuder denna villa en en fin komination av komfort och utrymme. Det rymliga vardagsrummet på ca 65 kvm öppnar upp mot en stensatt uteplats med en solig och fin utsikt över trädgårdens större, lättskötta ytor! Omgiven av grönska på en tomt om drygt 5.200 kvm, är detta hem en fristad för avkoppling och rekreation. Med stora gräsmattor, fruktträd och mysiga viloplatser finns det gott om utrymme för utomhusaktiviteter och lugna stunder i naturen. Dessutom ger den avskilda placeringen utan insyn från grannar en känsla av privatliv och frid. Denna hem har också blivit uppgraderat med moderna bekvämligheter för att säkerställa både komfort och hållbarhet. Med en ny avloppsanläggning från september 2023 och en luft/luft värmepump installerad i november 2023, är både miljön och din plånbok väl omhändertagna för framtiden. Som en extra bonus finns en praktisk förrådsbyggnad med carport, perfekt för förvaring av verktyg, cyklar och bil! Med endast 2 minuters avstånd till samhället Holm och närheten till Holms Golfbana, kombinerar detta hem den perfekta balansen mellan lantlig fridfullhet och bekvämlighet. Upplev livet på landet på dess allra bästa sätt - välkommen hem till Slangemöllan Björkelund 437!

 • Premium
 • Uteplats
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun, bild 2
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun, bild 3

Kalvstigen 29 lgh 1201

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 248 200 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
40 146 kr/m²

ÅTERKÖPSGARANTI OCH FRI MÅNADSAVGIFT FÖR DIG SOM KÖPER EN BOSTAD INNAN 1 JULI 2024! Nu får du en trygg återköpsgaranti när du köper en bostad i brf. Mölle gårdar. Vi erbjuder oss att köpa tillbaka din bostad 2 år efter inflyttningen om du vill, till samma pris som du köpte den för. Dessutom bjuder vi på månadsavgiften de 12 första månaderna, värde ca 31.000-43.000 kr. Kontakta mäklaren för mer information och fullständiga villkor. RÄNTEGARANTI! Du som ska bo i brf. Mölle gårdar kommer dessutom att omfattas av Deromes räntegaranti. Den skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,00% så kompenserar Derome med 0,50%. I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras första halvåret 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bissmarkgatan 10, Centrum, Halmstads kommun

Bissmarkgatan 10

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/4
2 084 kr/mån
35 444 kr/m²

På ett av stans bästa lägen med utsikt över Gunillaparken hittar vi denna etta med fräscht helhetsintryck. Bra vardagsrum med sovallkov som skärmas av med skjutdörrar i spegelglas. Hela lägenheten har 270 cm i takhöjd vilket tillför en skön rymd. Mycket välskött förening med bla bastu i källarplan. Lägg därtill den låga avgiften om endast 2 084 kr/mån inkl. värme, vatten och kabel-TV!

Egon Östlunds gata 4, Nissastrand, Halmstads kommun

Egon Östlunds gata 4

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/6
3 098 kr/mån
51 818 kr/m²

Här är lägenheten för er som bara vill flytta rakt in och njuta! Kök och vardagsrum samspelar i en ljus och öppen planlösning där vi även har utgången till den inglasade balkongen som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Det höga läget på fjärde våningen gör att vi här får ljus och sol även vintertid. Stilrent kök i vitt samt badrum med tvättmöjligheter. Här sitter vi mer än gärna och njuter av söderläget och blickar ut över Nissan. Med stabil förening i ryggen med låga avgifter där värme, vatten, tv-kanaler och internet ingår bor du här både tryggt och modernt! Varmt välkomna till denna mycket tilltalande 2:a på omtyckta Nissastrand!

 • Balkong
 • Hiss
Kornhillsvägen 23E, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 23E

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 850 000 kr
82,8 m²
3 rum
5 840 kr/mån
22 343 kr/m²

Välkomna till denna helfräscha lägenhet som bygges 2021. Lägenheten erbjuder en genomgående stilren interiör med ekparkett samt väggar målade i vitt. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter samt tilltalande kök med luckor i vitt utförande. Härligt inglasat uterum som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Möjlighet att omgärda en egen trädgårdstäppa utanför lägenheten. Lägenheten är belägen i en mycket välskött och omtyckt förening!

 • Uteplats
Gymnasiegatan 21, Örjans Vall, Halmstads kommun

Gymnasiegatan 21

Radhus
Örjans Vall, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 750 000 kr
116 + 58 m²
4 rum
168,7 m² tomt

På kanten i raden och med solvänd baksida väntar arkitektritat radhus i 3 användningsbara våningar. Totalt erbjuds 170 m2 yta där vi hittar vackra inslag från husets begynnelse men också modernt badrum renoverat i husets anda samt ny fjärrvärmeanläggning. Hörnhuset har ytterligare fördel då du får "garage" och källaringång. Här bor du centralt i ett område som är anpassat för de små med gångväg utan biltrafik till lekplatsen. Naturen och grönskan upplever du en kort promenad bort, både utmed Nissan och på Galgberget. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Kärleksstigen 16, Kärleken, Halmstads kommun

Kärleksstigen 16

Radhus
Kärleken, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 200 000 kr
113 m²
5 rum
6 533 kr/mån
28 319 kr/m²

I bostadsrättsradhusen på Kärleksstigen finns inga måsten, allt upplevs som nytt och skötseln är minimal. På nr 16 lägger vi märke till att tomten dubbleras i bakkant mot de flesta andra i området, perfekt för korta, springfulla ben. På den gemensamma gröningen med gungor och sandlåda väntar områdets kompisar. Du har två uteplatser till ditt förfogande, en under skyddande markis och en där du njuter av den eftertraktade kvällssolen. Interiören bjuder på en planlösning som är klok som den är men behöver du ytterligare sovrum går det lätt att ordna till. Umgängesytor mellan kök och vardagsrum, två helkaklade badrum, sep, tvättavdelning, tre bra sovrum och extra allrum erbjuds. Skola, fotbollsplaner och naturen i Vapnödalen ligger alldeles intill, city lite utanför men ändå nära.

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Ridhusgatan 6

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 895 000 kr
88,9 m²
3 rum
vån 5/5
5 363 kr/mån
43 813 kr/m²

Välkomna till denna mycket exklusiva och representativa 3:a som nu söker nya ägare. Lägenheten är belägen på föreningens kanske bästa läge på översta våningen. Läget med Galgbergets vackra natur på ena sidan och stadens puls på andra sidan är svårslaget. Stor härlig balkong på ett fritt läge där vi njuter av kvällssolen samtidigt som vi blickar ut över utsikten mot Galgberget. Takhöjden om cirka 270 cm ger en skön rymd. En-stavs vitpigmenterad ekgolv, kök från Marbodal och genomgående stilrena materialval är ytterligare mervärden. Garage i källarplan. Som ni förstår är detta en lägenhet som har det lilla extra. En lägenhet som bör upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Vägen 30, Söder, Halmstads kommun

Södra Vägen 30

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 642 kr/mån
57 763 kr/m²

Trivsam lägenhet där vi får en fantastisk balkong om hela 28 kvm som sträcker sig runt fastighetens hörn. En del av balkongen är inglasad vilket förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Välplanerade ytor interiört med genomgående stilrena materialval. En kanonlägenhet för dig som vill bo i en yteffektiv lägenhet med alla bekvämligheter. Gediget enstavsparkett och generöst ljusinsläpp. Varmt välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Gryningsvägen 36A, Ranagård, Halmstads kommun

Gryningsvägen 36A

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 890 000 kr
130 + 7 m²
5 rum
251 m² tomt

Välkommen till Gryningsvägen, moderna och välplanerade stenhus i ett lugnt och naturskönt område. Stommarna är uppförda 2022/2023 och har en boyta på 132 kvm fördelat på fem rum och kök. Här får du ett hem med hög kvalitet, komfort och stil! Inflyttning kan ske redan inom 4-5 månader och ni har alla möjligheter till att göra er personliga tillval! Stenhusen har många fördelar som gör det till ett smart och hållbart val. Stenen lagrar värme och ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Stenen är också obrännbar och motståndskraftig mot fukt, mögel och skadedjur. Dessutom kräver stenhusen minimalt underhåll, vilket för framtiden sparar både tid och pengar! Husen har en öppen och ljus planlösning en generös fönstersättning och parkettgolv. Köket från HTH är modernt och välutrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrummet har utgång till en stor altan med utsikt över trädgården. Här kan du njuta av solen och grillkvällar med familj och vänner. På övre plan finns tre sovrum, arbetsrum samt badrum. Badrummen på båda plan är helkaklat och har dusch, badrumskommod och wc, med möjlighet till badkar. Husen har ett effektivt och miljövänligt värmesystem med fjärrvärme som tillsammans med den mekaniska från- och tilluftsventilationen borgar för mycket låga driftkostnader! Dessutom erbjuds golvvärme på båda plan. Ranagård Ängar blir det välkomnande blickfånget vid infarten från Albinsro till det nya Ranagård. Läget är svårslaget, beläget på Halmstads västra sida och kanske på ett av området bästa läge? Huset ligger i ett barnvänligt och trivsamt område med närhet till skola & förskola runt husknuten. Affärer, Halmstad City Airport, service och kommunikationer på kort avstånd. Det finns också goda möjligheter till friluftsliv, med skog, hav och motionsspår i omgivningen och så även Tylösands Golfbana! Priser varierar mellan 5.890.000 kr - 6.290.000 kr. Ta chansen att välja ett av de återstående! Se boväljaren och hitta just ditt kommande hem på extern hemsida: www.ranagard.se

 • Plus
Dammvägen 39, Gullbrandstorp, Halmstads kommun

Dammvägen 39

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 300 000 kr
140 + 9 m²
6 rum
809 m² tomt

Välkommen till denna underbara pärla i Gullbrandstorp! Detta är verkligen ett hem som kommer att få dig att känna dig som hemma från första stund. Den moderna designen ger en härlig karaktär och skapar en atmosfär av värme och välkomnande. Köket är verkligen utmärkt för alla matälskare, med sin stilfulla inredning. De ljusa och luftiga rummen ger en fantastisk känsla av rymd och komfort, där du kan koppla av och umgås med familj och vänner i värmen från braskaminen. Sovrummen är fördelade i två avdelningar, en för föräldrarna med eget badrum och en avdelning med tre sovrum, allrum, klädkammare samt badrum. Glöm inte bort den den lättskötta trädgården, där du kan njuta av soliga dagar i söderläge, på uteplatsen om ca 70 kvm! Med en praktisk carport finns det gott om plats för din bil och i dess förlängning finner vi även ett förråd. Vattenburet golvvärmesystem i hela huset med mycket låga driftskostnader! Ditt eget personliga hem i Gullbrasndstorp väntar på dig, på ett bekvämt avstånd från promenad- och motionsstråk i skogen!

 • Uteplats
Blåsbackegatan 10, Centrum/Nyatorp, Halmstads kommun

Blåsbackegatan 10

Lägenhet
Centrum/Nyatorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 595 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 006 kr/mån
28 739 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma 2:a där det bara är att flytta rakt in och trivas. Helkaklat badrum, fräscht kök med vita luckor. Härligt vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv. På balkongen njuter vi av solen större delen av dagen och hela kvällen. Lägenheten är belägen nära Högskola och centrum på ett högt och fritt läge utan insyn och utsikt över takåsar!

 • Balkong
Nordbanegatan 37, Centrum, Halmstads kommun

Nordbanegatan 37

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
5 046 kr/mån
30 227 kr/m²

På ett lugnt läge på innergården hittar vi denna trivsamma tvåa. Lägenheten är belägen på översta våningen med ett härligt gavelläge. Ytorna är väldisponerade och fördelar sig på två rum och kök. Skön balkong där vi njuter av solen under större delen av dagen och fram på kvällen. Hiss finns. Föreningen är välskött och ligger mycket centralt men ändå lugnt! Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norra vägen 20, Centrum, Halmstads kommun

Norra vägen 20

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 125 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
3 267 kr/mån
32 197 kr/m²

Kika in i denna kreativt och fint planerade 2,5:a som är modernt inredd, där det viktiga köket samt badrummet är totalrenoverade. Samtliga ytskikt är genomgångna och förvaringsmöjligheterna imponerar på dessa 66 m2. Bostadens inglasade balkong vänder sig mot eftermiddagssolen och Galgbergets fina vy. Läget är också svårslaget om du vill bo nära både citys alla bekvämligheter men samtidigt vill få lugnet och närheten till naturen. Hiss? Javisst! Varmt välkommen till Norra vägen 20!

 • Balkong
 • Hiss
Hertig Knutsgatan 37A, Högskolan/Öster, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37A

Lägenhet
Högskolan/Öster, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
7 204 kr/mån
24 074 kr/m²

Inflyttningsklar lägenhet med välplanerade ytor med två stora sovrum, badrum med stilrena materialval, helkaklad gästtoalett, kök med luckor i vitt samt rymligt vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Från vardagsrummet kommer vi även ut till den soliga balkongen. Föreningen är belägen med närhet till såväl Högskola som till centrum och har de stora renoveringarna utförda. Gym och bastu i källaren till medlemmarnas förfogande. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norra vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun

Norra vägen 22A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 895 000 kr
49 m²
2 rum
3 369 kr/mån
38 673 kr/m²

Välkomna till denna superfräscha bostadsrätt som nu söker nya ägare! Modernt fullutrustat Marbodal kök med egen vinkyl och bänkskiva i stilren Carrara Marmor. Helkaklat badrum i utsökt industridesign och tvättmöjligheter. Vardagsrum med utgång till uteplatsen om hela 24 kvm där det ligger en nylagd komposittrall. Ungefär halva uteplatsen är belägen under tak där vi kan möblera med ett stort matbord för cirka sex personer medan vi i den öppna delen möblerar med lite sköna loungemöbler. Dessutom är det golvvärme i hela bostaden för extra lyxig komfort. Stort rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Föreningen är belägen i centrala Halmstad med promenadavstånd till stadens centrum med alla bekvämligheter samt med direkt närhet till natursköna Galgberget.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 34