Mäklare Karl-Johan Svensson

Karl-Johan Svensson

Om mig

Kalle Svensson är tidigare cyklist på elitnivå, men som mäklare är han sällan ute och cyklar! Kalle är fokuserad, van att slipa på detaljerna och har ett driv som snabbt tar honom framåt. Han lutar sig tryggt mot lagar och paragrafer och ser till att hjulen snurrar i förmedlingen. De många åren som mäklare har givit honom kunskaper om marknaden, olika typer av bostäder, situationer och människor. Det har gjort honom trygg inför det stora uppdrag som en förmedling innebär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nissastigen 19, Kärleken, Halmstads kommun
 • Ons 6 dec
Nissastigen 19, Kärleken, Halmstads kommun, bild 2
Nissastigen 19, Kärleken, Halmstads kommun, bild 3

Nissastigen 19

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 800 000 kr
120 m²
4 rum
445 m² tomt

Ett boende på ett plan med lättskött trädgård och uteplats med fantastisk utsikt över dalen! Detta boende har totalrenoverats interiört med nya ytskikt, nytt påkostat kök, nytt värmesystem, FTX-system, infällda spotlights i tak mm. Exteriört har man skapat en lättskött trädgård med stensatt uppfart, stödmur, uteplats samt planteringar. Allt utfört med smakfulla och påkostade materialval. Redan när man stiger in i hallen infinner sig trivseln i detta tilltalande hus, vardagsrum med öppet till nock med öppet samspel med köket och fin utsikt över dalen via den genomtänkta fönstersättningen, tre sovrum, smakfullt badrum som är helkaklat med både dusch och bad, tvättstuga som är fint inredd med skåp till förvaring och avlastningsytor. Välkomna till denna trivsamma villa på Nissastigen 19 på Kärleken!

 • Premium
 • Uteplats
Gymnasiegatan 33, Örjans Vall, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår
Gymnasiegatan 33, Örjans Vall, Halmstads kommun, bild 2
Gymnasiegatan 33, Örjans Vall, Halmstads kommun, bild 3

Gymnasiegatan 33

Radhus
Örjans Vall, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 500 000 kr
110 + 55 m²
5 rum
163,7 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till detta smakfullt renoverade 50-talshus, skapat av arkitekten Ingrid Wallberg. Ett hem där trivseln infinner sig redan på hallmattan, ett boende kombination av tidlösa detaljer och moderna bekvämligheter. På 165 väldisponerade kvadratmeter, fördelat över två plan samt ombonat källarplan. Vardagsrummet är rymligt och bjuder in till avkoppling och social samvaro med eldstad som maximerar mysfaktorn i rummet. De generösa fönsterpartierna skapar generöst ljusinsläpp till hela entréplan. Detta rum blir verkligen en plats i hemmet där alla kan samlas runt rymlig matplats med delvis samspel med köket. Ett smakfullt och modernt kök i stilrent vitt renoverat 2021. Här har man tagit hänsyn till både funktion och estetik, och utrustat köket med alla bekvämligheter. Från vardagsrum har du utgång till baksidans uteplats försedd med större terrassmarkis för att njuta av den härliga utemiljön. Med tre rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong finns gott om plats för hela familjen att trivas samt extra rum i källarplan. Praktiskt och bekvämt är ledord för detta hem, och tvättstugan är inget undantag med extra duschplats och bubbelbad. Källarplan med fantastiska ytor som nyttjas som boyta samtidigt som det erbjuds bra förvaringsmöjligheter. Läget är oslagbart med närhet till Halmstad City, där ett rikt utbud av shopping, restauranger och kultur väntar samt kort promenad till Galgbergets underbara natur eller promenad längs Nissan. När trädgårdsmästaren som bor i huset skapar trädgården är det som bäst, utemiljön planerad med omsorg för att njuta av uteplats, planteringar och stensättningar för lätt skötsel, bara att njuta av sin oas mitt i stan samtidigt infinner sig lugnet! Välkommen att boka din visning!

 • Premium
Honungsvägen 9, Ranagård, Halmstads kommun

Honungsvägen 9

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
6 895 000 kr
155 + 6 m²
5 rum
439 m² tomt

Tillfälle att förvärva detta trivsamma hus som har varit visningshus - bara att flytta in och trivas i ett nytt och påkostat boende! På Honungsvägen 9 i nya stadsdelen Ranagård i kvarteret skogsgläntan stoltserar detta stilrena boende med massor av mervärden!Här erbjuds ett stilsäkert boende med fantastiskt ljusinsläpp via genomtänkt fönstersättning, modernt hus av modellen Accent - ett av Myresjöhus populäraste husmodeller som är anpassat som kedjehus. Det är lätt att förstå varför, Accent är otroligt lätt att tycka om! Huset har stått som visningshus och släpps nu äntligen till försäljning med möblerad helhet för att skapa inspiration för dig som första ägare. Detta är vad man kan kalla ett väldisponerat hem med bland annat högt i tak, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett vackert ljusinsläpp genom många och stora fönster. Dessutom är de genomtänkta ytskikten mycket fräscha och vi uppskattar samtliga materialval här. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden kommer att bidra till en hög trivsel för de boende. Den härliga och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till social aktivitet och lek med tillgång till gemensam innergård med bevarade träd som belyses kvällstid och som extra mervärde har man tillgång till ett orangeri. Generös altan med trallgolv på baksidan och stensatt uteplats på framsidan för att följa solen från morgon till kväll. Huset färdigställdes 2023 och är gediget byggt, vilket borgar för lågt framtida underhåll och en låg driftskostnad samt att du slipper fastighetsskatt under de första 15 åren. Totalt består huset av fem rum varav tre-fyra sovrum och två vardagsrum/allrum. Övriga ytor består av två badrum, ett klädvårdsrum och en större klädkammare. Det finns dessutom rymlig carport med plats för bilen samt ett förråd. På Honungsväg 9 bor ni på en lugn del i området Rangård med promenad eller cykelavstånd till natur och salta bad i Tylösand samt hela Flygstadens utbud av butiker. Varmt välkomna på visning och uppleva detta smakfulla boende som är inflyttningsklart redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
Lunagränd 1, Ranagård, Halmstads kommun

Lunagränd 1

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 425 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 815 kr/mån
45 755 kr/m²

Bli först med att flytta in i denna smakfulla lägenhet! Redan när man kliver in i trapphuset blir man imponerad av materialval, infällda spotlights i tak, färgsättning och den stilrena atmosfären med premiumkänsla. Vi tar hissen upp till våning tre och möts av ett välkomnade våningsplan. Vi stiger in i lägenheten och möts av en rymlig entré med praktisk klinker på golv i grå ton. Materialvalen håller en betydligt högre klass än vad nyproduktion brukar bjuda på. Gediget 2-stavs parkettgolv som är vitlaserat i hela lägenheten, kök från Ballingslöv i varmgrå ton, utrustat med rostfria kapitalvaror (Siemens), infällda spotlights i tak och överskåp. Vardagsrum med öppet samspel med köket, stort skjutparti öppnar upp mot rymlig balkong. Generöst sovrum med garderob med skjutdörrar. Badrum som är smakfullt kaklat i grått med infällda spotlights i tak, samma klinker på golv som väggar med golvvärme, utrustat med toalett, dusch, handduksvärmare, handfatsmodul från Ballingslöv, tvättmaskin och torktumlare (Siemens), överskåp med spotlights som belyser bänkyta behagligt. En mycket ljus och trivsam lägenhet med välplanerade ytor om 53 kvm med bra förening och läge i området. Ranagård är ett område med närhet till allt man önskar sig som, natur, hav, golfbanor, Flygstadens utbud, förskolor och skolor i din närhet Välkommen till BRF Ranagård Ängar!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lunagränd 1, Ranagård, Halmstads kommun

Lunagränd 1

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 888 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
4 906 kr/mån
38 507 kr/m²

Redan när man kliver in i trapphuset blir man imponerad av materialval, infällda spotlights i tak, färgsättning och den stilrena atmosfären med premiumkänsla. Vi tar hissen upp till våning två och möts av ett välkomnade våningsplan. Vi stiger in i lägenheten och möts av en rymlig entré med praktisk klinker på golv i grå ton. Materialvalen håller en betydligt högre klass än vad nyproduktion brukar bjuda på. Gediget 2-stavs parkettgolv som är vitlaserat i hela lägenheten, kök från Ballingslöv i varmgrå ton, utrustat med rostfria kapitalvaror (Siemens), infällda spotlights i tak och överskåp. Vardagsrum med öppet samspel med köket, stort skjutparti öppnar upp mot rymlig balkong. Två väl tilltagna sovrum varav ett med både klädkammare och garderob med skjutdörrar. Badrum som är smakfullt kaklat i grått med infällda spotlights i tak, samma klinker på golv som väggar med golvvärme, utrustat med toalett, dusch, handduksvärmare, handfatsmodul från Ballingslöv, tvättmaskin och torktumlare (Siemens), överskåp med spotlights som belyser bänkyta behagligt. En mycket ljus och trivsam lägenhet med välplanerade ytor om 75 kvm med bra förening och läge i området. Ranagård är ett område med närhet till allt man önskar sig som, natur, hav, golfbanor, Flygstadens utbud, förskolor och skolor i din närhet Välkommen till BRF Ranagård Ängar!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Burmeistersvägen 4, Kärleken, Halmstads kommun

Burmeistersvägen 4

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 300 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
997 m² tomt

Säg Hej till detta hemtrevliga och charmiga hus med högt och bra läge på Kärleken/Norra Utmarken med lagom avstånd till alla bekvämligheter som Galgbergets natur, centrum, skola och förskola. Denna välplanerade villa om ca 115 m² har en väldisponerad planlösning som överraskar redan i entrén med bra sociala ytor och massor av charm. Nedre plan med vardagsrum med eldstad som maximerar mysfaktorn i rummet, stilrent kök med matplats/allrum, två fräscha badrum och praktisk groventré med tvättstuga. Övre plan med tre sovrum samt möblerbar hall med plats för kontor. Lummig tomt om ca 1000 m² anlagd för lätt skötsel, en uteplats med bästa solläge och ett förråd om ca 40 m² till praktisk förvaring. Vi gillar verkligen detta boende med sin charm och hemtrevliga helhet! Välkommen att boka din visning!

 • Uteplats
Tornfalksvägen 2, Fyllinge, Halmstads kommun

Tornfalksvägen 2

Villa
Fyllinge, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 985 000 kr
160 + 40 m²
6 rum
675 m² tomt

Mycket trivsam villa som erbjuder svängrum, andrum och mellanrum- här har du alla ytor du behöver för hela familjen! En gedigen och trivsam villa som erbjuder cirka 160 kvadratmeter boyta och ett garage om ca 40 kvadratmeter. Minst sagt frikostiga sällskapsytor med två allrum, vilket på intet sätt inkräktar på sovplatserna med fyra rymliga sovrum. Renoverade ytor som vitt stilrent kök med matplats, två helkaklade badrum varav ett med bastu samt familjens favoritrum som är uterummet om ca 40 kvadratmeter med klinker på golv och ryggåstak som skapar rymd och atmosfär med infällda spotlights i tak. Utemiljön har nuvarande ägare gjort lättskött med stensatt framsidan med planteringar, större trädgårdstomt med söderläge ramas in med häck och baksidan som gränsar mot grönområde skapar ett fritt läge. Ett utmärkt tillfälle att förvärva en tilltalande familjevilla med fin och modern helhet. Välkommen att boka din visningstid!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7