Mäklare Andréas Nilsson

Andréas Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Marinvägen 4, Karlstorp, Halmstads kommun
  • Sön 9 apr
Marinvägen 4, Karlstorp, Halmstads kommun, bild 2
Marinvägen 4, Karlstorp, Halmstads kommun, bild 3

Marinvägen 4

Villa
Karlstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 200 000 kr

181 m²

7 rum

880 m² tomt

Perfekt familjevilla med hela fem sovrum och överlägsen förvaringskapacitet, på insynsskyddad och rymlig trädgårdstomt! Här bor du perfekt på kartan. Barnen smiter lätt iväg till den nya pump track- och rollerderbybanan på Ranagård medan du river av ett pass i utegymmet och grytan kokar till sig på spisen. Det är lätt att vara aktiv när man har naturen nära – med löpspår, golfbana, padelanläggning, ett par naturreservat och ett hav på behagligt nära avstånd! På fina cykelvägar tar du lätt till Tylösand eller Flygstaden – eller fortsätter förbi in till stan! Ett flertal skolor ligger nära. Livet är enkelt i Karlstorp!

  • Premium
Åleds ågata 14, Åled, Halmstads kommun
  • Mån 10 apr

Åleds ågata 14

Villa
Åled, Halmstads kommun
Bostad&Co

2 495 000 kr

130 m²

4 rum

1 455 m² tomt

Utmed Nissan slingrar sig Åleds Ågata, en undangömd återvändsgata mitt i samhället. På nr 14 väntar villan med en skön stil och varm atmosfär. Sällskapsytorna får du på hela entréplanet men också ett nyrenoverat badrum. Den nyliga omgjorda övervåningen blir din privat sfär med 2-3 sovrum med framtagna plankgolv och ytterligare ett badrum. Helheten blir komplett med källaren, uthuset med garaget och carporten som är utrymmen som är guld värda. Lägg därtill en grönskande utemiljö med en tomt som löper hela vägen ner till Nissan! Huset har en nyinstallerad luft/vatten värmepump, som borgar för för en gynnsam boendekostnad, många år framöver!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Nordanå stugområde 12, Våxtorp, Laholms kommun

Nordanå stugområde 12

Tomt
Våxtorp, Laholms kommun
Bostad&Co

150 000 kr

1 824 m² tomt

På kort promenad från Sjöaltesjön ligger denna obebyggda tomt om drygt 1800 kvm. Ca 5 minuter från Kungsbygget och 20 min från E6:an. Omgivningar med fin natur, för ett aktivt fritids- eller permanentboende!

  • Plus
Söndrum Hovgård 346, Söndrum, Halmstads kommun

Söndrum Hovgård 346

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 550 000 kr

176 m²

7 rum

1 026 m² tomt

På mycket kort promenadavstånd från Söndrums skolan ligger denna trivsamma villa, på en återvändsgata med en skön lantlig känsla och fin utsikt över närområdet! Genom åren har kök och badrum renoverats och villans storlek på 176 kvm är fördelade på 7 rum och två kök med två badrum och en toalett, mao ges det möjlighet för generationsboende alternativt att man utökar sovrumsantalet med ytterligare ett! Vidbyggt dubbelgarage och lättskött trädgårdstomt möter oss på Hovgård 346, välkomna på våra visningar!

Ekebergsvägen 8, Harplinge, Halmstads kommun

Ekebergsvägen 8

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 875 000 kr

180 m²

5 rum

1 575 m² tomt

Med anor från 1910 finner vi här en väldigt fin om- och tillbyggd helhet med totalt 180 kvm boarea, där vi adderar till ca 56 kvm dubbelgarage. Trädgårdstomt om 1.575 kvm med tilltagen stensatt uppfart, växthus och en markisförsedd uteplats i sydvästläge. Känslan av att komma hem infinner sig snart därefter man kört in på uppfarten. Interiört erbjuds ett entréplan med större kök och matplats, vardagsrum och ett kombinerad badrum/tvättstuga, på övre plan fyra sovrum och i källaren förvaringsytor. Välkomna till Ekebergsvägen 8!

Cyklamenvägen 9, Söndrum, Halmstads kommun

Cyklamenvägen 9

Radhus
Söndrum, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 850 000 kr

122 m²

5 rum

443 m² tomt

Ett boende med en mycket gedigen renoveringslista och många mervärden söker nu nya ägare! På ett mycket bekvämt avstånd från hav och Simstadion! Här har man exteriört flertalet uteplatser att tillgå, gästhus, spabad och uppfart med plats för fyra bilar, interiört har vi ett smakfullt hem med en för ytan maximalt utnyttjad boarea och ett vidbyggt enbilsgarage. Husets skick är mycket bra vilket även besiktningsprotokoll påvisar. Välkomna till Cyklamenvägen 9!

Norra Sänkevägen 39, Påarp, Halmstads kommun

Norra Sänkevägen 39

Radhus
Påarp, Halmstads kommun
Bostad&Co

3 550 000 kr

112 m²

4 rum

955 m² tomt

Ett lättsamt enplansboende på ett havsnära läge i Påarp! 139 kvm totalyta fördelat på tre-fyra rum och kök samt vidbyggt garage. Belägen på en stor hörntomt på hela 955 kvm, vars baksida inte enbart erbjuder eftermiddags- och kvällssol utan även möjligheter att kanske uppföra ett gästhus på tomten? Endast 400 meter från ett friskt morgondopp eller ett avsvalkande kvällsdopp! På några minuters bilavstånd från Trönninge skola och Trönninge IP, där även en utmärkt padelhall finns att tillgå!

Bogsprötsvägen 7, Bäckagård, Halmstads kommun

Bogsprötsvägen 7

Villa
Bäckagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

4 650 000 kr

169 m²

6 rum

325 m² tomt

På trivsamma Bäckagård finner vi ett boende med genomgående bra ytor som är fördelade på hela 6 rum och kök, med en boarea om hela 169 kvm! Entréplan har bl a en tillbyggnadsyta med ett större allrum som med fördel kan utnyttjas som master bedroom eller kontor, vardagsrum samt ett öppet välplanerat kök. Uteplats såväl under tak som himmel med sol hela dagarna. Övre plan erbjuder tre sovrum samt ett läckert, helkaklat badrum. Vi hälsar er välkomna till Bogsprötsvägen 7!

Gryningsvägen 1A, Ranagård, Halmstads kommun

Gryningsvägen 1A

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co

5 890 000 kr

130 m²

5 rum

252 m² tomt

Ranagård Ängar blir det välkomnande blickfånget vid infarten från Albinsro till det nya Ranagård. Läget är svårslaget, beläget på Halmstads västra sida och kanske på ett av området bästa läge? Halmstads Stenhus uppför 16 st parhus i två plan med gedigen stomme – helt inflyttningsklara med färdigställda tomter, under våren -23! Hit kan du beställa flytthjälp och boa in er utan en massa måsten med trädgårdsanläggning och målning! Med dessa parhus kommer dessutom många mervärden, som låga driftskostnader, fiber, mekanisk från- och tilluftsventilation och såklart en stomme av sten som borgar för minimala underhållskostnader i framtiden! Här har du cykelavstånd till Tylösands stränder och golfbanor, medan det är gångavstånd till Möllegård Naturreservat och alskogar. Även Flygstadens handelscentrum och Halmstad City Airport når du inom fem minuter. En ny förskola, skola och äldreboende kommer att uppföras på området. Priser varierar mellan 5.890.000 kr- 6.290.000 kr. 8 st är redan tecknade, ta chansen att välja ett av de återstående! Se boväljaren och hitta ditt hus på extern hemsida: www.ranagard.se

  • Plus

Visar alla 9