Mäklare Andréas Nilsson

Andréas Nilsson

Om mig

Ante Nilsson är en sann lagspelare som klistrat fast handbollskorna på hyllan och bytt ut laget HK Drott mot Bostad&Co. Som gammal lagkapten sammansvetsar han idag mäklarteamet och ser till att driva affärer i mål istället för bollar. Sedan 2006 har han inte bara lärt sig det praktiska i en förmedling, utan också det känslomässiga samt att vara öppen och ödmjuk inför varje försäljning. För Ante är det viktigt att ha alla med sig på planen i affären, från säljare till intressenter och köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smultronvägen 18, Söndrum, Halmstads kommun

Smultronvägen 18

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 675 000 kr
124 m²
5 rum
554 m² tomt

Välkommen till Smultronvägen 18, där en hemtrevlig vardags möts på en hörntomt omringad av grönska. Enplansboendet, beläget på en återvändsgata, bjuder in till ett bekvämt och lättskött livsstil. Med en välplanerad interiör på 124 kvm får du tillgång till fem rum varav fyra sovrum och ett kök som renoverades med omsorg år 2020. Det generösa ljusinsläppet tack vare den generösa fönstersättningen, ger en känsla av ljus och rymd i hela hemmet. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp mot en atriumgård, vilket skapar en harmonisk förlängning av ditt boende utomhus. Förutom den behagliga atmosfären erbjuder detta hem även en luft/vatten värmepump, vilket bidrar till låga driftskostnader. Dubbelgaraget ger gott om utrymme för förvaring. Uteplatsen i österläge gränsar mot allmänning och atriumgården och dess uterum erbjuder en privat och fridfull miljö där du kan njuta av soliga dagar och mysiga kvällar i sällskap med nära och kära. Med närhet till Söndrumsskolan, Flygstaden, Simstadion och havet är läget idealiskt för den aktiva familjen eller för de som söker närhet till natur och rekreation. Välkommen att upptäcka allt detta och mer under våra visningar på Smultronvägen 18!

  • Uteplats
Gryningsvägen 36A, Ranagård, Halmstads kommun

Gryningsvägen 36A

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 890 000 kr
130 + 7 m²
5 rum
251 m² tomt

Välkommen till Gryningsvägen, moderna och välplanerade stenhus i ett lugnt och naturskönt område. Stommarna är uppförda 2022/2023 och har en boyta på 132 kvm fördelat på fem rum och kök. Här får du ett hem med hög kvalitet, komfort och stil! Inflyttning kan ske redan inom 4-5 månader och ni har alla möjligheter till att göra er personliga tillval! Stenhusen har många fördelar som gör det till ett smart och hållbart val. Stenen lagrar värme och ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Stenen är också obrännbar och motståndskraftig mot fukt, mögel och skadedjur. Dessutom kräver stenhusen minimalt underhåll, vilket för framtiden sparar både tid och pengar! Husen har en öppen och ljus planlösning en generös fönstersättning och parkettgolv. Köket från HTH är modernt och välutrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vardagsrummet har utgång till en stor altan med utsikt över trädgården. Här kan du njuta av solen och grillkvällar med familj och vänner. På övre plan finns tre sovrum, arbetsrum samt badrum. Badrummen på båda plan är helkaklat och har dusch, badrumskommod och wc, med möjlighet till badkar. Husen har ett effektivt och miljövänligt värmesystem med fjärrvärme som tillsammans med den mekaniska från- och tilluftsventilationen borgar för mycket låga driftkostnader! Dessutom erbjuds golvvärme på båda plan. Ranagård Ängar blir det välkomnande blickfånget vid infarten från Albinsro till det nya Ranagård. Läget är svårslaget, beläget på Halmstads västra sida och kanske på ett av området bästa läge? Huset ligger i ett barnvänligt och trivsamt område med närhet till skola & förskola runt husknuten. Affärer, Halmstad City Airport, service och kommunikationer på kort avstånd. Det finns också goda möjligheter till friluftsliv, med skog, hav och motionsspår i omgivningen och så även Tylösands Golfbana! Priser varierar mellan 5.890.000 kr - 6.290.000 kr. Ta chansen att välja ett av de återstående! Se boväljaren och hitta just ditt kommande hem på extern hemsida: www.ranagard.se

  • Plus
Dammvägen 39, Gullbrandstorp, Halmstads kommun

Dammvägen 39

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 450 000 kr
140 + 9 m²
6 rum
809 m² tomt

Välkommen till denna underbara pärla i Gullbrandstorp! Detta är verkligen ett hem som kommer att få dig att känna dig som hemma från första stund. Den moderna designen ger en härlig karaktär och skapar en atmosfär av värme och välkomnande. Köket är verkligen utmärkt för alla matälskare, med sin stilfulla inredning. De ljusa och luftiga rummen ger en fantastisk känsla av rymd och komfort, där du kan koppla av och umgås med familj och vänner i värmen från braskaminen. Sovrummen är fördelade i två avdelningar, en för föräldrarna med eget badrum och en avdelning med tre sovrum, allrum, klädkammare samt badrum. Glöm inte bort den underbara trädgården, där du kan njuta av soliga dagar i söderläge och skapa minnen för livet. Med en praktisk carport finns det gott om plats för din bil och i dess förlängning finner vi även ett förråd. Vattenburet golvvärmesystem i hela huset med mycket låga driftskostnader! Missa inte chansen att äga denna villa i Gullbrandstorp - ditt eget personliga hem väntar på dig, på ett bekvämt avstånd från promenad- och motionsstråk i skogen!

  • Uteplats
Vendelvägen 25, Söndrums Kyrkby, Halmstads kommun

Vendelvägen 25

Villa
Söndrums Kyrkby, Halmstads kommun
Bostad&Co
4 975 000 kr
127 m²
4 rum
318 m² tomt

På ett av områdets kanske bästa läge, i det minst sagt lugna, bekymmersfria Söndrums Kyrkby har vi nu möjlighet att erbjuda ett välkomnande boende om 127 kvm fördelat på fyra rum och kök där entréplan bildar det sociala planet och det övre planet, det privata. På Vendelvägen 25 finner vi en villa vars fasad så sent som 2022 målades om och på denna adress har man låga framtida underhållskostnader och mycket humana driftskostnader! Lättskött exteriör med en trädgårdsbaksida med gräsmatta och uteplats i sydvästläge utan insyn från några grannar. Söndrums Kyrkby ligger geografiskt optimalt med närhet till skola/förskola, goda kommunikationer, hav och natur och Flygstaden. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Bergsgårdsliden 31, Bergsgård, Halmstads kommun
Bergsgårdsliden 31, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 2
Bergsgårdsliden 31, Bergsgård, Halmstads kommun, bild 3

Bergsgårdsliden 31

Villa
Bergsgård, Halmstads kommun
Bostad&Co
5 995 000 kr
284 + 47 m²
8 rum
1 126 m² tomt

Söker ni ett boende med tilltagna ytor på ett ytterst lugnt läge i Söndrum har ni med största sannolikhet hittat rätt! På Bersgårdsliden 31 erbjuds dessa positiva parametrar och även vidbyggt garage, inglasat uterum & uteplats. Tomtens sydvästläge, gränsande mot grönområde är optimalt! Förvaringsutrymmen får man aldrig tillräckligt av i sin vardag och här har man gott om just detta, likt ett större allrum ovanför garaget, som är ett ypperligt rum för ungdomarna där hemma, eller för sitt hemmakontor och sina gäster. Villan uppfördes 1974 och dess underhåll har sköts kontinuerligt och trivseln har varit stor för ägarna i exakt 40 år, här lär man som nya ägare ta över stafettpinnen med ett långvarigt boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Spånstad 823, Åled / Spånstad, Halmstads kommun
Spånstad 823, Åled / Spånstad, Halmstads kommun, bild 2
Spånstad 823, Åled / Spånstad, Halmstads kommun, bild 3

Spånstad 823

Villa
Åled / Spånstad, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 650 000 kr
150 + 197 m²
6 rum
2 262 m² tomt

Prisreducerad 40-tals villa med mycket väldisponerade ytor där såväl tidigare som nuvarande ägare verkligen har förädlat såväl interiört som exteriört! Kostsamma renoveringar har utförts och idag kvarstår det ej mycket för en ny ägare att ta hand om! Här ges alla möjligheter för avkoppling och utsikten från hus, uterum och uteplats är vidsträckt! Parkera bilen på den tilltagna uppfarten för 3-4 bilar, kliv in i huset och ta del av den sköna hemkänslan som infinner sig! Luft/vatten värmepump står för uppvärmning och en öppen spis och braskamin för mysfaktor och tillskottsvärme. Trädgårdstomten om 2.262 kvm med stora ytor med gräsmatta, träd och buskage är sobert kvällsbelyst. Interiört erbjuds 150 kvm i två plan och ytterligare hela 197 kvm, bla i form av ett större dubbelgarage och källare, ytorna finns här på adressen Spånstad 823 - varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6