Mäklare Henric Johansson

Henric Johansson

Om mig

Som fd framgångsrik volleybollspelare är Henric van att hålla bollarna i luften. Sedan 2007 bollar han bostadsrättsaffärer med van och skicklig hand och är den i Halmstad som sålt flest bostadsrätter. Vi är glada och stolta över att ha honom på Bostad&Co! Inte bara för att han är skicklig och kunnig, utan även för att han är en kul kille som höjer stämningen på kontoret! Med en vinnares driv har han lagt energin på att lära sig allt som är värt att veta om stadens bostadsrättsföreningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun, bild 2
Kalvstigen 29 lgh 1201, Ranagård, Halmstads kommun, bild 3

Kalvstigen 29 lgh 1201

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 248 200 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
40 146 kr/m²

I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Inflytt planeras första halvåret 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 16:30
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun, bild 2
Kalvstigen 15B lgh 1102, Ranagård, Halmstads kommun, bild 3

Kalvstigen 15B lgh 1102

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 580 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
3 706 kr/mån
43 000 kr/m²

NU FINNS MÖJLIGHET ATT FLYTTA IN I DENNA FINA 2:A REDAN NU. I Halmstads nya stadsdel Ranagård bygger Derome brf Mölle gårdar med 56 bostadsrätter. Här kan du hitta din lägenhetsdröm bland mysiga innergårdar och ha cykelavstånd till service och havet. I brf Mölle gårdar skapar husens placering i området trevliga innergårdar där du kan koppla av och umgås. De 10 flerbostadshusen byggs i två och tre plan, några med vindsvåningar. Här finns mindre lägenheter om två rum och kök på 40-60 kvadratmeter upp till treor på 70-77 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. På den gemensamma gårdsytan finns ett orangeri, grillplats, pergola och plats för lek och odling – en naturlig mötesplats och rofylld oas. Brf Mölle gårdar ligger precis bredvid det gröna parkstråket som stäcker sig genom Ranagård och där planeras det för både aktivitetspark och lekplats. I området ska det också byggas förskola, skola och äldreboende. Du har nära till den fina golfbanan och kan ta cykeln till Tylösand. I Flygstadens handelsområde och i Söndrums centrum hittar du det mesta du behöver för en enkel vardag. In till Halmstad tar du dig med buss på cirka 20 minuter. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla bostäder även i andra etappen.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Ridhusgatan 6, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Ridhusgatan 6

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
3 895 000 kr
88,9 m²
3 rum
vån 5/5
5 363 kr/mån
43 813 kr/m²

Välkomna till denna mycket exklusiva och representativa 3:a som nu söker nya ägare. Lägenheten är belägen på föreningens kanske bästa läge på översta våningen. Läget med Galgbergets vackra natur på ena sidan och stadens puls på andra sidan är svårslaget. Stor härlig balkong på ett fritt läge där vi njuter av kvällssolen samtidigt som vi blickar ut över utsikten mot Galgberget. Takhöjden om cirka 270 cm ger en skön rymd. En-stavs vitpigmenterad ekgolv, kök från Marbodal och genomgående stilrena materialval är ytterligare mervärden. Garage i källarplan. Som ni förstår är detta en lägenhet som har det lilla extra. En lägenhet som bör upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Vägen 30, Söder, Halmstads kommun

Södra Vägen 30

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 642 kr/mån
57 763 kr/m²

Trivsam lägenhet där vi får en fantastisk balkong om hela 28 kvm som sträcker sig runt fastighetens hörn. En del av balkongen är inglasad vilket förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Välplanerade ytor interiört med genomgående stilrena materialval. En kanonlägenhet för dig som vill bo i en yteffektiv lägenhet med alla bekvämligheter. Gediget enstavsparkett och generöst ljusinsläpp. Varmt välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Falckens Väg 14, Väster, Halmstads kommun

Falckens Väg 14

Lägenhet
Väster, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
3 786 kr/mån
37 803 kr/m²

Välkomna till denna charmiga taklägenhet där vi bor på ett lugnt läge endast fem minuters promenad från centrum. Lägenheten om tre rum och kök totalrenoverades 2020 i genomgående stilrena materialval. Snedtak som tillför en skön karaktär. Inglasad balkong där vi har sol från morgon till kväll. En förening som har de stora renoveringarna utförda. Goda möjligheter att hyra sin egen parkeringsplats!

 • Plus
Nordbanegatan 39, Centrum, Halmstads kommun

Nordbanegatan 39

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
5 046 kr/mån
30 227 kr/m²

På ett lugnt men mycket centralt läge kan vi nu presentera denna välplanerade lägenhet som genomgått en omfattande renovering på senare år. Snyggt helkaklat badrum med tvättmöjligheter från 2017, totalrenoverat kök med vita luckor från 2018, nya golv och ytskikt, stort sovrum med garderober, klädkammare, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong på lugn innergård är några av mervärdena som erbjuds. Lägg därtill en härlig uteplats med grillmöjligheter för föreningens medlemmar. Hiss finns. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Patrikshillvägen 6, Centrum, Halmstads kommun

Patrikshillvägen 6

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/5
3 514 kr/mån
42 348 kr/m²

Bostadsrätterna i Brf Slottsparken är mycket tilltalande för alla åldrar och med endast promenadavstånd till centrala Halmstad ( ca 500 meter) är läget svårslaget. Här på tredje våningen med rymlig balkong i härligt solläge, väntar en välvårdad lägenhet om två rum och kök (66 kvm). Trots det härliga ljusinsläppet är insynen minimal och lägenhetens goda förvaringsmöjligheter är ett extra plus. Ytterligare fördelar såsom hiss, tvättmöjligheter i lägenheten samt tillgång till garageplats med förmånlig hyra (371 kr/mån), bidrar till ett bekvämt och lättskött boende med utökad livskvalité som följd. Föreningen är välskött och lågt belånad med en belåningsgrad om endast 3 904 kr/kvm. Förutom vatten, värme och bostadsrättstillägg så ingår även bredband och tv via Telenor i månadsavgiften om 3514 kr/mån. Varmt välkomna till Slottsparken och Patrikshillvägen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Blåsbackegatan 10, Centrum/Nyatorp, Halmstads kommun

Blåsbackegatan 10

Lägenhet
Centrum/Nyatorp, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 006 kr/mån
30 541 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma 2:a där det bara är att flytta rakt in och trivas. Helkaklat badrum, fräscht kök med vita luckor. Härligt vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv. På balkongen njuter vi av solen större delen av dagen och hela kvällen. Lägenheten är belägen nära Högskola och centrum på ett högt och fritt läge utan insyn och utsikt över takåsar!

 • Balkong
Nissabogatan 8, Nissastrand, Halmstads kommun

Nissabogatan 8

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Bostad&Co
2 995 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 563 kr/mån
32 732 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma 3:a om 91,5 kvm på markplan med en härlig uteplats i söderläge mot den välskötta innergården. Ljuset flödar genom de stora fönstren i vardagsrummet och köket, vilket ger en harmonisk boendemiljö. Praktiskt nog har lägenheten ett separat badrum och tvättstuga, och förvaringsmöjligheterna är gott om med två skjutdörrsgarderober och en rymlig klädkammare. Slitage är minimalt eftersom lägenheten har använts sporadiskt. Denna bostad är en del av Riksbyggen Brf Villa Real och inkluderar bekvämligheter som en övernattningslägenhet, gym och en välskött innergård. Generös takhöjd, vackra listverk och extra fönster ovan sovrumsdörrarna skapar en charmig atmosfär. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck detta unika hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Nordbanegatan 37, Centrum, Halmstads kommun

Nordbanegatan 37

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
5 046 kr/mån
30 227 kr/m²

På ett lugnt läge på innergården hittar vi denna trivsamma tvåa. Lägenheten är belägen på översta våningen med ett härligt gavelläge. Ytorna är väldisponerade och fördelar sig på två rum och kök. Skön balkong där vi njuter av solen under större delen av dagen och fram på kvällen. Hiss finns. Föreningen är välskött och ligger mycket centralt men ändå lugnt! Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hertig Knutsgatan 37A, Högskolan/Öster, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37A

Lägenhet
Högskolan/Öster, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
7 204 kr/mån
24 074 kr/m²

Inflyttningsklar lägenhet med välplanerade ytor med två stora sovrum, badrum med stilrena materialval, helkaklad gästtoalett, kök med luckor i vitt samt rymligt vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Från vardagsrummet kommer vi även ut till den soliga balkongen. Föreningen är belägen med närhet till såväl Högskola som till centrum och har de stora renoveringarna utförda. Gym och bastu i källaren till medlemmarnas förfogande. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norra vägen 22A, Centrum, Halmstads kommun

Norra vägen 22A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 895 000 kr
49 m²
2 rum
3 369 kr/mån
38 673 kr/m²

Välkomna till denna superfräscha bostadsrätt som nu söker nya ägare! Modernt fullutrustat Marbodal kök med egen vinkyl och bänkskiva i stilren Carrara Marmor. Helkaklat badrum i utsökt industridesign och tvättmöjligheter. Vardagsrum med utgång till uteplatsen om hela 24 kvm där det ligger en nylagd komposittrall. Ungefär halva uteplatsen är belägen under tak där vi kan möblera med ett stort matbord för cirka sex personer medan vi i den öppna delen möblerar med lite sköna loungemöbler. Dessutom är det golvvärme i hela bostaden för extra lyxig komfort. Stort rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Föreningen är belägen i centrala Halmstad med promenadavstånd till stadens centrum med alla bekvämligheter samt med direkt närhet till natursköna Galgberget.

 • Uteplats
 • Hiss
Abborrvägen 87, Fyllinge, Halmstads kommun

Abborrvägen 87

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 082 kr/mån
24 306 kr/m²

På ett av områdets absolut bästa lägen kan vi nu erbjuda en ljus välplanerad 3:a med balkong i söderläge. Här bor ni en trapp upp, insynsskyddat och tryggt! Bostaden har löpande genomgått en smakfull renovering och här erbjuds ett toppmodernt HTH kök med stilfulla materialval. Från köket tar ni er ut till den möblerbara balkongen i söderläge som ger många härliga soltimmar. Två välplanerade sovrum, ljust och luftigt vardagsrum som kan inrymma både matplats och soffgrupp, här finns även en Fransk balkong. Fräscht badrum och tvättstuga, allt i ljusa toner. Lägenheten är mycket välskött! Här flyttar ni in och trivs från första stund!

 • Balkong
Kornhillsvägen 23D, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 23D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 150 000 kr
49,9 m²
2 rum
3 857 kr/mån
23 046 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna trevliga tvåa som byggdes ny 2020 efter att tidigare varit en gemensamhetslokal. Lägenheten erbjuder en genomgående stilren interiör med ekparkett samt väggar målade i vitt. Helkaklat badrum med golvvärme samt tilltalande kök med luckor i vitt utförande. Härligt inglasat uterum, uterummet förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Lägenheten är belägen i en mycket välskött och omtyckt förening! Detta är utmärkt första bostad för studenter som vill bo nära till affärer och högskolan och samtidigt till naturskönt område!

 • Plus
 • Balkong
Brogårdsvägen 25 M lgh 1201, Skedala, Halmstads kommun

Brogårdsvägen 25 M lgh 1201

Lägenhet
Skedala, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 975 000 kr
72,4 m²
3 rum
vån 3/3
5 273 kr/mån
27 279 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett riktigt smakfullt boende på översta våningen. Här bor ni nytt och fräscht med en underbar rymd via den generösa takhöjden. Stilrena materialval rakt igenom med bla enstavs parkettgolv som ger en lyxig känsla. Härligt ljusflöde och insynsskyddat läge. Den inglasade balkongen fungerar som ett extra rum en stor del av året. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Honungsvägen 44 lgh 1002, Ranagård, Halmstads kommun

Honungsvägen 44 lgh 1002

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 805 600 kr
40 m²
2 rum
2 636 kr/mån
45 140 kr/m²

Hitta ditt nya hem i Ranagård. Här bygger Derome brf Mölle gårdar som består av totalt 56 bostadsrätter som ligger bland mysiga innergårdar med plats för gemenskap och avkoppling. Här bor du i en lägenhet i markplan/på andra våning med uteplats/balkong i västerläge. Hjärtat i lägenheten är det ljusa vardagsrummet som tillsammans med köket bildar lägenhetens mittpunkt. Här ryms både matplats och gott om soffmys. Du möts av en öppen siktlinje genom vardagsrum ut mot balkongen. Hallen är rymlig med tre garderober som ger gott om förvaring. Alldeles intill finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombinerad tvätt- och torkmaskin. Sovrummet ligger avskilt med ett härligt ljusinsläpp. Balkongen/uteplatsen, som ligger i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, når du från vardagsrum och kök. Här skapar stora fönsterpartier en ljus och skön interiör. På de gemensamma gårdarna finns plats för både odlingslådor och gemenskap - en naturlig mötesplats och en rofylld oas. På en av gårdarna hittar du också det gemensamma orangeriet som blir ett extra rum när du hänger med grannarna eller har vänner på besök. Till varje lägenhet finns det en parkeringsplats att hyra. Har du elbil? Inga problem, här finns laddstolpar på plats från dagen du flyttar in. Alla lägenheter har också ett eget förråd i separat byggnad på gården eller i anslutning till lägenheten. Inflytt planeras första halvåret 2024. Besök gärna; https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/molle-gardar-et2 för att se alla våra bostäder.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Himmelkulla 15D, Åled, Halmstads kommun

Himmelkulla 15D

Lägenhet
Åled, Halmstads kommun
Bostad&Co
1 275 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 2/2
3 842 kr/mån
24 011 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet för er som inte fick chansen att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Åled. Här finns naturen inpå knuten, med rika möjligheter till friluftsliv. Hit flyttar den som tycker att det är lite mysigt att säga hej till grannarna och vill leva livet på landet precis utanför stan! För det tar bara 10 minuter hit med bil. De faluröda husen är vända mot södersolen, med altaner och balkonger som erbjuder sol på näsan vackra dagar. De trivsamma lägenheterna har kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in familjen till samvaro. Det finns även rum för gemensamma utomhusmiljöer så att du på våning två också får känna gräs under fötterna och bjuda in till grillfest i sommarnatten. Här finns nu möjlighet att köpa en lägenhet om 2 rum och kök på andra våningen med balkong i soligt söderläge. Här flyttar du in som första ägare och njuter av tillvaron!

 • Balkong

Visar alla 17