Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringen 8A, Ringen, Borlänge kommun
  • Tis 21 maj kl 17:15
Ringen 8A, Ringen, Borlänge kommun, bild 2
Ringen 8A, Ringen, Borlänge kommun, bild 3

Ringen 8A

Lägenhet
Ringen, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
820 000 kr
51 m²
1 rum
vån 1/5
2 961 kr/mån
16 078 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en stor etta om hela 51 kvm, belägen en våning upp från marken! Hit tar du dig enkelt med hiss, vilket gör den här lägenheten perfekt för personer i alla åldrar. I vardagsrummet har en smart sovalkov skapats i ena hörnet, så rymlig att både en 180-säng och en garderob får plats. Garderober finns det även gott om i resten av lägenheten, både intill entrén men även i form av en hel garderobsvägg utmed hela hallen. Dessa sväljer massor av kläder och saker, så att du kan hålla ordning och reda hemma. Den inglasade balkongen, som sträcker sig längs med hela vardagsrummet, ger dig möjligheten att njuta av solen från mitt på dagen ända till kvällen. Här kan du öppna upp fönsterpartierna genom att skjuta dem åt sidan för att vädra och här du också chansen att njuta av riktigt vackra solnedgångar. Köket har nyligen renoverats och bjuder på en stilren och modern design, med både induktionshäll, inbyggd ugn och integrerad diskmaskin. Här finns gott om plats att laga mat medan dina gäster slår sig ner vid matplatsen intill. När middagen är klar kan ni förflytta er till vardagsrummet där det ryms en större matplats. Föreningen är välskött och erbjuder en härlig innergård med kolonilotter, tennisbana och en boulebana. I huset finns även gym, hobbyrum och övernattningsrum för gäster. Läget är perfekt med närhet till både stan och Forssa centrum, där du hittar mataffärer, restauranger och andra bekvämligheter. Missa inte denna stora etta, utan anmäl dig på visning nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 6D

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
18 316 kr/m²

Här erbjuds den perfekta kombinationen av bekvämligheten som kommer med att äga en bostadsrätt samt friheten med egen uteplats och trädgård. Välkommen till Vargstigen 6D, byggt så sent som 2017. Bostadsrätten har en trevlig och modernt planlösning med öppet kök/vardagsrum på entréplan samt tre stycken sovrum på övre plan. Badrummen är rymliga och helkaklade och till varje bostadsrätt finns ett separat förråd. Från vardagsrummet ges utgång till ett trädäck där du njuter av sommarens soliga dagar och har trevliga grillmiddagar. I området finns en härlig lekplats och du tar dig enkelt till fina promenadstigar alldeles bakom radhuset. I närhet når du snabbt Plättbacken, en av stans bästa backar för pulkaåkning och det är cykelavstånd till populära Båtstabadet. Gillar du motion? Då är natursköna Mellstaparken ett måste där det finns riktigt fina löp- och skidspår. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lägergatan 10, Romme, Borlänge kommun
  • Mån 13 maj kl 18:30
Lägergatan 10, Romme, Borlänge kommun, bild 2
Lägergatan 10, Romme, Borlänge kommun, bild 3

Lägergatan 10

Villa
Romme, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
135 + 86 m²
5 rum
1 135 m² tomt

Villa med bra läge i familjärt och lugnt område. Bostaden om 135+86 kvm rymmer följande: Bottenplan: Badrum, 2 sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad uteplats, kök med matplats. Övre plan: 2 sovrum, toalett, samt en hall med förråd. Källarplan: Gott om förvaring i 2 st förråd, frysbox, tvättstuga med dusch, hobbyrum med egen ingång, gillestuga för socialt umgänge alt.sovrum, matkällare. Garage: Isolerat och uppvärmt 2 bilsgarage. Renoveringsbehov föreligger men bostaden är väl omhändertagen. Här kan ni forma ert nya drömboende i en takt som passar er. Bland de renoveringar som är gjorda så är det värt att nämna dränering 80-tal och nya fönster på slutet av 90-talet. Tack vare att fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet så kan man bo bekvämt och med låga driftkostnader. Bilen parkeras i ett fristående isolerat dubbelgarage. I Romme bor du i trivsamma villakvarter. Romme centrum ligger endast ett stenkast bort och Tunets fritidsområde ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även skola, förskola och utmärkta kommunikationer med bussar mot centrum upp till var 20:e minut. Det här är den perfekta villan för dig som vill bo i ett lugnt, naturnära område. Från Lägergatan är det också endast 10 minuters biltur till det utmärkta skidområdet Romme Alpin! Välkommen på visning!

  • Premium
Holtäppsvägen 117, Holtäpporna, Borlänge kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Holtäppsvägen 117

Fritidshus
Holtäpporna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 250 000 kr
38 + 26 m²
2 rum
1 073 m² tomt

Drömstart med charm vid Duvtjärn – Holtäppsvägen 117, Borlänge Välkommen till ditt nya fritidshus på idylliska Holtäppan, endast 20 minuter från Borlänge centrum! Med ett utgångspris på 1 250 000 kr bjuder denna pärla från 1922 på en oas av ro och avkoppling med moderna bekvämligheter och ett avundsvärt läge vid vatten. Detta välbevarade fritidshus erbjuder ca 64 m² på en rymlig 1073 m² stor tomt. Med ett sovrum och generösa sociala ytor, inklusive ett kök med klassisk kökssoffa och en vardagsrum med kamin, är detta ett hem som inbjuder till både värme och gemenskap. Utöver den huvudsakliga bostaden finner du en gäststuga, en vedeldad bastu för avslappnande stunder, och ett praktiskt förråd. Den utbyggda altanen och den inglasade verandan erbjuder underbara vyer över omgivningen och Duvtjärn, där du har rätt till egen brygga, bad och båtplats. Huset har genomgått betydande renoveringar sedan 2018, inklusive nya ytskikt, skorsten, och en charmig gärdesgård. Den kommunala vatten- och avloppsanslutningen är klar, med betald anslutningsavgift, vilket ger möjlighet för ytterligare moderniseringar som ett fullt badrum om så önskas. Aktiva dagar i naturen eller lugna stunder på bryggan – oavsett vad du föredrar erbjuder detta fritidshus det bästa av båda världarna. Upptäck vandrings- och cykelleder eller utforska de natursköna områdena runt Dalälven. Ta steget och gör Holtäppsvägen 117 till din nya fristad. För mer information och för att boka en visning, kontakta ansvarig mäklare Mikael Björklund på Svensk Fastighetsförmedling. Din dröm om ett liv nära naturen med tillgång till både sommar- och vinteraktiviteter kan bli verklighet här!

  • Plus
Lennheden 195, Lennheden, Borlänge kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00

Lennheden 195

Villa
Lennheden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 650 000 kr
75 + 60 m²
3 rum
3 293 m² tomt

Stig in i din nya tillflyktsort vid Lennheden 195 – en charmig enplansvilla med källare som ligger vackert inbäddad mellan järnvägen och älven och erbjuder en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och natursköna upplevelser. Boendet: Denna bostad har en genomtänkt permanentstandard och har genomgått flera omfattande renoveringar. Det fullt utrustade köket och det moderna badrummet är både praktiska och bekväma. En vedspis och en öppen spis med insats skapar en inbjudande atmosfär och ger en skön värme, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Här finner du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, medan de två sovrummen ligger bekvämt på entréplanet. Från vardagsrummet leder en dörr till det inglasade uterummet som bjuder på en vidsträckt utsikt över älven. Fastigheten erbjuder flera uteplatser som passar för alla väderförhållanden. Modern Komfort: Utöver den mysiga värmen från spisarna erbjuder huset även moderna bekvämligheter. Luftvärmepump, solceller och elbilsladdare är alla installerade för att göra din vardag både bekväm och miljövänlig. Rum och Möjligheter: Huset har tre rum och kök, med möjlighet till extra sovrum i källarplanet. Här finns även en bastu för avkoppling samt en gäststuga för besökande vänner och familj. Carporten skyddar din bil, och du har även en egen brygga vid älven för bad, fiske, kanotpaddling eller bara för att njuta av utsikten. Perfekt Läge för Naturälskaren: För dig som uppskattar naturen finns det gott om möjligheter här. Med vackra vandringsleder, cykelstigar och skogspartier i närheten blir varje dag en äventyrlig upptäcktsfärd. Svampplockning och bärplockning blir en rolig aktivitet för hela familjen. Trots den idylliska och privata känslan är du endast 15 minuter från Borlänge centrum med dess bekvämligheter. Dessutom finns det närhet till Romme Alpin för utförsåkning, medan längdskidåkning och skoterturer väntar i närområdet. Tillträde: Denna pärla är redo att välkomna dig nu till sommaren. Missa inte chansen att bo i detta unika paradis med endast tre grannar. Anmäl dig redan idag till en av våra visningar. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Hagavägen 1C, Dagny, Borlänge kommun
  • Mån 13 maj kl 18:15

Hagavägen 1C

Lägenhet
Dagny, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 7/8
3 390 kr/mån
21 405 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva bostad på Hagavägen 1C i Borlänge. Här finner du ett hem som verkligen uppfyller dina höga krav. Belägen på sjunde våningen kan du njuta av en magisk utsikt. Välskött förening och bekvämligheten med hiss gör vardagen smidig och enkel. Det moderna köket är nyligen renoverat och har alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finner du stilrena ytskikt som genomsyrar hela bostaden. Det inglasade balkongen erbjuder ett fantastiskt solläge, perfekt för avkoppling och njutning. Badrummet har fått sig en uppfräschning med ny inredning och målat golv. Här kan du njuta av en fräsch och stilren miljö. Denna bostadsrätt om 60,5 kvadratmeter passar perfekt för dig som vill ha det bästa av det bästa. Välkommen till Hagavägen 1C, din drömbostad väntar på dig!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 23A, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30

Engelbrektsgatan 23A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 395 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 402 kr/mån
18 980 kr/m²

I hjärtat av Hagalund ligger denna mycket trevliga lägenhet med balkong och öppen spis och med ett underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Här bor du i en förening med mycket god ekonomi vilket ger trygghet och stabilitet. När man kliver in i denna lägenhet kan man inte undgå att notera det härliga ljusinsläppet, eftersom lägenheten är placerad på en gavel så har man här fönster i tre väderstreck. Denna bostad är smakfullt renoverad med enhetligt laminatgolv i hela lägenheten, målade väggar i harmoniska färger och vitmålad träpanel i taket vilket ger härlig karaktär och känsla av hemtrevnad. I köket finns plats för en rejäl matgrupp så här finns möjlighet att umgås med både vänner och familj i olika konstellationer. Lägenhetens pärla är den vackra öppna spisen i vardagsrummet - här kan du koppla av framför brasan och känna ro och välbefinnande under den kallare delen av året. Under sommarhalvåret föredrar du nog att istället öppna balkongdörren och ta med dig middagen ut i kvällssolen! Denna lägenhet har verkligen en speciell atmosfär - här kan du bjuda in vänner och familj till trevliga middagar eller mysiga kvällar framför brasan. Med en förening som erbjuder utmärkta faciliteter (som tex bastu i källaren) och en god ekonomi kan du känna dig trygg och bekymmersfri. Från bostaden har du promenadavstånd till allt du behöver såsom mataffär, centrum, Högskolan Dalarna, IKEA, Kupolen och tågstationen. Mer centralt än såhär går nästan inte att bo i Borlänge. Internet ingår dessutom i avgiften! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Täppgatan 27C, Borlänge, Borlänge kommun

Täppgatan 27C

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 850 000 kr
99 m²
4 rum
5 597 kr/mån
18 687 kr/m²

Välkommen till detta mycket välskötta radhus beläget i det populära området Mjälga i Borlänge. Detta område byggdes 2017 och bostaden är i väldigt fint skick. Med genomgående ekparkett och ljusa väggar, golvvärme på nedre plan, helkaklade badrum och fullt utrustat kök står detta radhus redo för dig att flytta in i.  Med sina 99 kvadratmeter passar detta radhus perfekt som första hus efter att ha bott i lägenhet samtidigt som det är en idealisk bostad om man kommer från ett större hus och önskar minska på storlek och ansvar. Carport med motorvärmare ingår i månadsavgiften och är beläget några steg ifrån din entrédörr. Sophus och förråd ligger i separat byggnad på gården. Här möts du av en trivsam atmosfär och möjligheten att njuta av kvällssolen på både balkongen och uteplatsen. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ger utrymme för umgänge och trivsel. I dagsläget finns två sovrum och ett större allrum på övre plan men här finns fina möjligheter att utöka med ytterligare ett sovrum om behov finns. I Mjälga bor du med promenadavstånd till förskola, skola, hunddagis, goda kommunikationer och fina strövområden. Det är heller inte långt till flertalet mataffärer såsom Min matbutik och ICA Maxi. Området är lugnt och tryggt och grannarna består av allt från barnfamiljer till äldre par som bott länge i området. Med närhet till Borlänges bekvämligheter i centrum men samtidigt belägen i ett lugnt område, erbjuder detta boende det bästa av två världar. Här kan du njuta av en fridfull tillvaro samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Välkommen med anmälan till visning!

Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!, Rågåker, Borlänge kommun
  • 3 lediga bostäder

Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!

Övrigt
Rågåker, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
fr. 1 099 000 kr
1 rum

På endast några veckor såldes hela första huset slut, nu släpper vi ytterligare ett hus till försäljning! På Rågåkersgatan i Rågåker, Borlänge kommer två byggnader med fjorton (14) st friköpta industrilokaler i respektive hus att uppföras som förväntas vara redo att tillträdas under tredje kvartalet 2024. Första huset såldes slut på bara några veckor och nu finns en ny chans att bli ägare av din EgenLokal. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal!

  • Nybyggnadsprojekt
Hedgatan 5A, Romme, Borlänge kommun
  • Tor 9 maj kl 17:15

Hedgatan 5A

Lägenhet
Romme, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
750 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 536 kr/mån
13 043 kr/m²

Unik 2rok på Hedgatan i Romme till salu!! Lägenheten erbjuder renoverade ytskikt och en trevlig planlösning. Vardagsrummet är rymligt och balkongen ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Läget på balkongen mot grönområdet ger ett härligt lugn, här njuter du av solens värmande strålar! I köket finns goda bänkytor, perfekt för er som gillar att laga mat. Dessutom finns ett mysigt sovrum med en stor walk-in closet! I Romme bor man i ett trivsamt kvarter. Romme centrum ligger endast ett stenkast bort och Tunets fritidsområde ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även skola, förskola och utmärkta kommunikationer. Det här är den perfekta lägenheten för er som vill bo i ett lugnt område. Från Hedgatan är det också endast 10 minuters biltur till det utmärkta skidområdet Romme Alpin! Välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Sör Sellnäs 224, Sör Sellnäs, Borlänge kommun

Sör Sellnäs 224

Villa
Sör Sellnäs, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 995 000 kr
123 + 78 m²
6 rum
4 899 m² tomt

KRAFTIGT SÄNKT PRIS!! Vill du bo lantligt i bymiljö med garage och verkstad? Här, på Sör Sellnäs 224, står ett enormt garage/verkstad om hela 180 kvm och en högt port om 3x3m. Detta passar perfekt för den som vill utöva en verksamhet eller förvara fordon och leksaker. Om du inte har ett intresse själv att nyttja garaget finns möjlighet att hyra ut platser för vinterförvaring av husvagnar, bilar mm. Det här rejält tilltagna garaget rymmer 5-6 bilar och har ingjuten golvvärme. Här är det även förberett med V/A för en dusch/wc längst in i garaget. Förutom detta står även ett dubbelgarage om 40 kvm med dubbel carport intill bostadshuset, som är uppvärmt med luft/luftvärmepump. Detta ger alltså en garageyta om sammanlagt 220 kvm! Bostadshuset är ett 1,5-planshus med källare och inredd vind, där man kan husera gäster. Ett stort plus med denna fastighet är den stora altanen på baksidan, där du kan sitta långt in på sommarkvällarna och njuta av goda middagar tillagade i uteköket. På kvällen, när det blir svalare, kan du flytta in i det inglasade uterummet för att förlänga kvällen ytterligare. Till dessa hus hör dessutom inte bara en, utan två, inglasade altaner i varsitt väderstreck! Dessa är en välsignelse under hösten då graderna kryper nedåt och du kan luta dig tillbaka här medan barnen kan springa och leka på den tomten. Byggnaderna är belägna på en stor tomt om hela 4 899 kvm som sträcker sig ända ner till Sellnässjön, där du kan bada, fiska och kanske bygga en liten flotte! Sellnäs är en mysig liten by med egen ICA-butik, som är fantastiskt att ha så nära, då man ofta saknar något och snabbt kan smita in och handla! I närheten finner du Romme Alpin med både utförsåkning och pulkaåkning för barnen. Åt andra hållet, i Gyllbergen, finns helt magisk natur med dragna längdskidsspår. Förutom att du kan se hästar beta i hagarna i närheten har du inte heller långt till turridning med islandshästar. Här bor du på landet, men har ändå bara 15 min in till stan! Missa nu inte denna chans, utan anmäl dig på visning nu!

  • Uteplats
Repbäcksvägen 301, Borlänge, Borlänge kommun

Repbäcksvägen 301

Villa
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
78 + 13 m²
3 rum
6 186 m² tomt

Nu finns en fastighet med gårdskänsla till salu i Repbäcken! På en rejält tilltagen tomt på över 6000 kvm kan du skapa din lantliga dröm! Bostadshuset har under åren fått flera uppdateringar, bl a har huset fått nytt kök 2024, nytt badrum 2016 och nytt tak 2004. De senaste åren har bjälklaget i både kök och vardagsrum setts om och renoverats/bytts ut. På sommarhalvåret kan du sitta skyddad på den takade altanen på baksidan och blicka ut över dina ägor. När kvällen kryper på och det blir svalare kan du mysa ner dig i soffan och tända en sprakande brasa i den nyinsatta kaminen. På tomten finns flera byggnader i lite varierande skick, bl a garage, friggebod och ett par hus för djurhållning. Här har man haft både duvor och höns under åren. I Repbäcken bor du bara 10 minuter från Borlänge centrum, men får alla fördelar med att bo lantligt med naturen inpå knuten. Missa inte denna fastighet, utan anmäl dig på visning nu!

  • Balkong
  • Uteplats
UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:26, Borlänge, Borlänge kommun

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:26

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
2 106 m² tomt

Uvberget ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Ösjön. Det här är ett sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om ihop med Brahus! Nu erbjuds två rejält tilltagna, byggklara tomter (på över 2000 kvm) för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är privat ägda, avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och fiber finns vid byvägen, men avloppet blir enskilt. Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Du har även badplats, fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd. I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, sporthall, matbutik, hamn och pizzeria. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd. På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ring mäklaren för mer information! Brahus har ett brett utbud av husmodeller och bygger även utefter kundens önskemål/ritningar. Kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ. [email protected] tel. 070 999 74 73

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:27, Borlänge, Borlänge kommun

UVBERGET - YTTRE SKOMSARBY 4:27

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
2 390 m² tomt

Uvberget ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Ösjön. Det här är ett sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om ihop med Brahus! Nu erbjuds två rejält tilltagna, byggklara tomter (på över 2000 kvm) för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är privat ägda, avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden. Kommunalt vatten och fiber finns vid byvägen, men avloppet blir enskilt. Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Du har även badplats, fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd. I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, sporthall, matbutik, hamn och pizzeria. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd. På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ring mäklaren för mer information! Brahus har ett brett utbud av husmodeller och bygger även utefter kundens önskemål/ritningar. Kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ. [email protected] tel. 070 999 74 73

Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun
  • Imorgon kl 16:15
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Kvarnforsgatan 3

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
120 + 96 m²
5 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till detta stora hus med en väl tilltagen, lättskött tomt i det eftertraktade området Kvarnsveden! Denna bostad är något utöver det vanliga, då den är utbyggd och erbjuder mer boyta än genomsnittet i området. Här finns hela fyra sovrum ovan mark, två på varje plan, men dessutom har du möjlighet till 1-2 sovrum till i den rymliga källaren. Här nere har även ett helt nytt badrum skapats för att ge dig en chans att ta ett avkopplande bad i en lyxig miljö. Renoveringar har gjorts med omsorg under åren och både tak, fönster och dränering är redan åtgärdade för att ge dig ett bekymmersfritt boende. Det renoverade köket känns ljust och luftigt tack vare utformningen med en halv köksö, vilket inbjuder till sociala samtal med dina gäster medan du lagar mat. En stor altan har byggts på baksidan av huset där du kan umgås med vänner och familj under dagens alla timmar. Altanen badar nämligen i sol, hela dagen ända till kvällen! Blir det för svalt framåt kvällningen, kan du tända en brasa i någon av husets två eldstäder och mysa ner dig framför. Annars värms huset upp av fjärrvärme och dessutom finns här två st nyinstallerade luft/luftvärmepumpar, som även bidrar med AC sommartid. Fiber finns självklart installerat och på den breda uppfarten, som rymmer flera bilar, finns idag ett garage. Vill du bygga ett större garage finns det gott om utrymme på den rejält tilltagna tomten. Läget är helt oslagbart med närhet till skola, mataffär och allmänna kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och enkel. Missa inte detta stora, väl renoverade hus, utan anmäl dig på visningen nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gamla Tunavägen 33B, Gylletäppan, Borlänge kommun

Gamla Tunavägen 33B

Lägenhet
Gylletäppan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 495 000 kr
116 m²
4 rum
7 308 kr/mån
12 888 kr/m²

Nu lossnar äntligen områdets enda parhus med balkong! Förutom balkongen finns här även en stenbelagd uteplats på framsidan, ett mysigt inglasat uterum på baksidan samt ett trädäck som följer uterummet och som på så sätt låter dig utnyttja dagens alla soltimmar! Hela entréplanet präglas av en öppen och luftig planlösning, där sociala samtal kan flöda fritt mellan matplats och vardagsrum. Du kan be dina gäster slå sig ner varsomhelst medan du lagar mat, för här kommer du att kunna ha kontakt med dem oavsett. Huset har två badrum, ett på varje plan, samt tre rymliga sovrum på övre plan. Det största sovrummet, som enkelt rymmer en dubbelsäng, har både en klädkammare samt utgång till balkongen. Vilket master bedroom! Ett parhus i bostadsrättsform är den perfekta mixen mellan lägenhet och hus, där föreningen har hand om det yttre underhållet men du ändå får känna på huslivet. Här kan du kliva rakt ut på gräsmattan om sommaren, eller sitta på framsidan och lyssna på dina barn som leker vid lekplatsen. Området präglas av familjevänlighet och trygghet med en innergård som bjuder in till lek och gemenskap för både barnfamiljer och äldre par. Med gång- och cykelavstånd till allt du behöver, från tågstation och shoppingcenter till restauranger och uteliv, är detta det perfekta läget för dig som vill ha allt inom räckhåll. Missa nu inte att bli en del av denna fantastiska gemenskap och skapa dina egna minnen i ditt nya hem! Anmäl dig på visning nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 614

Villa
Sunnanö, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
8 250 000 kr
242 + 40 m²
7 rum

Välkommen till Viksö 614 – ett praktfullt boende som kombinerar modern komfort med en enastående panoramautsikt. Denna nybyggda villa från Bra Hus med imponerande 242 kvm erbjuder det ultimata hemmet för din livsstil. Säljarna ritade om villan som heter Vision 234 till det vi ser idag, så detta är verkligen one of a kind. Stig in i ett stort och flexibelt utrymme på bottenvåningen, perfekt anpassat för dig som söker gott om svängrum. Här finner du ett större allrum som även är förberett för att inrymma ytterligare ett kök, tre bekväma sovrum, en praktisk tvättstuga samt ett lyxigt badrum komplett med dusch, badkar och bastu. Utsikten från badrummet är inget mindre än förtrollande och leder dig ut till en fridfull altan där ett spabad väntar. På ovanvåningen möts du av ett elegant kök, två ytterligare sovrum varav en med walk in closet, ett extra badrum och ett generöst vardagsrum. Från vardagsrummet leder glasdörrarna ut till en balkong där du kan njuta av stillheten och den bedårande utsikten över båtarnas dans på vattnet. Denna villa inkluderar även ett integrerat garage om cirka 40 kvm, perfekt för säker förvaring av fordon eller som ett tilläggsutrymme efter behov. Värmen i huset kommer från effektiv bergvärme, vilket garanterar låga driftskostnader och hållbarhet. Tilläggas bör att den nuvarande ägaren har haft ett nyttjanderättsavtal gällande strandremsan och marken framför fastigheten. Detta öppnar möjligheten för en diskussion med fastighetsägaren för en potentiell nyttjanderättsöverenskommelse för den nya ägaren. I övrigt finns möjlighet att anlägga en flytbrygga vid strandremsan. Viksö 614 – Ditt Perfekta Hem: Denna bostad är skapad för att erbjuda dig det allra bästa. En plats där modern lyx möter enastående natur. Kom och upplev en harmonisk livsstil på Viksö 614 – här trivs du garanterat!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Majorsgatan 17A, Forssa, Borlänge kommun
  • Idag kl 18:45
Majorsgatan 17A, Forssa, Borlänge kommun, bild 2
Majorsgatan 17A, Forssa, Borlänge kommun, bild 3

Majorsgatan 17A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
3 751 kr/mån
13 630 kr/m²

Upptäck den perfekta blandningen av komfort och bekvämlighet i denna charmiga trea i eftertraktade Forssa. Med ett utgångspris på endast 995 000 kr och en månadsavgift på 3 751 kr, erbjuder denna bostad en oslagbar möjlighet att skapa ett hem fyllt av ljus och värme. På tredje och översta våningen, fri från oväsen ovanifrån, ligger denna välplanerade lägenhet på 73 kvm. Här njuter du av gavellägets fördelar: extra fönster i vardagsrummet som badar rummet i naturligt ljus och en inbjudande balkong i söderläge som erbjuder många soltimmar och utsikt över det lugna innergården. Hall: Välkomnande hall med generös förvaring och plats för dina ytterkläder och skor. Kök: Ett hjärtligt kök med plats för matlagning och umgänge. Badrum: Ett funktionellt badrum med dusch, förberett för tvättmaskin. Sovrum: Två inbjudande sovrum erbjuder en lugn reträtt efter dagens äventyr, varav det ena blickar ut mot den stilla innergården. Vardagsrum: Ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och direkt tillgång till balkongen, perfekt för att njuta av soliga dagar eller mysiga kvällar inomhus. Förutom dess charmiga interiör, ligger denna bostad i en välskött HSB förening med ett oslagbart läge i Forssa. Nära Borlänges populäraste strövområde Älvrundan, Gammelgården, samt Forssa centrum med allt från mataffärer till restauranger. För barnfamiljer finns flera förskolor och skolor inom gångavstånd, vilket gör detta till det perfekta hemmet för såväl unga par som ensamstående. Ta steget idag Miss inte chansen att göra Majorsgatan 17A till ditt nya hem. Med en inbjudande atmosfär, praktiska bekvämligheter och ett oslagbart läge är detta en bostad som lovar att bli en kär plats i ditt hjärta. Kontakta ansvarig mäklare Mikael Björklund vid Svensk Fastighetsförmedling för att anmäla ditt intresse och säkra din visning. Välkommen hem!

  • Premium
Gillesgatan 21, Gylle, Borlänge kommun
Gillesgatan 21, Gylle, Borlänge kommun, bild 2
Gillesgatan 21, Gylle, Borlänge kommun, bild 3

Gillesgatan 21

Villa
Gylle, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
151 m²
6 rum
876 m² tomt

Välkommen till Gillesgatan och detta stora hus om hela 151 kvm som stod färdigt 2007! Tack vare husets fem sovrum och stora sociala ytor är den här villan perfekt för den stora familjen eller för den som vill kunna ha övernattande gäster. Hela entrévåningen värms upp av vattenburen golvvärme och här samsas ett stort vardagsrum, ett rejält tilltaget badrum, en tvättstuga samt ett kök som totalrenoverades så sent som 2024. Här blir det en fröjd för dig att förbereda middagen, när allting är nytt och fräscht! Förutom entrévåningens tre sovrum finner du ytterligare två på övervåningen. Övervåningen är från början en vind, som år 2019 inreddes till övervåning. I samband med detta skapades ett badrum av en firma häruppe, så att huset fick två badrum, ett på varje plan. Runt den uppvärmda poolen på baksidan av huset löper ett stort trädäck. Trallens olika nivåer gör att den stora ytan känns levande och du kan här placera mindre grupper av utemöbler på olika platser, för att kunna följa solens strålar hela dagen. Den här tomten badar verkligen i sol och byggnaderna skapar ett skyddat läge i lä. Att bo här gör att du aldrig behöver åka på semester, du har helt enkelt ditt paradis på din egen tomt! Kronan på verket är garaget med den tillhörande carporten och den stenbelagda uppfarten som rymmer ytterligare flera bilar till. Här finns en elbilsladdare installerad för att göra livet lite enklare för dig. Otroligt bra läge för en barnfamilj då barnen har både gångavstånd till skola samt olika idrottsaktiviteter såsom ishockey och fotboll. Mataffär ligger precis över vägen och busshållplats finns även det precis i närheten. Slutligen, det här huset står klart och redo för dig och din familj att flytta in! Du behöver inte lyfta ett finger, utan det är bara att njuta!

  • Premium
  • Uteplats
Gamla Tunavägen 41S, Gylle, Borlänge kommun

Gamla Tunavägen 41S

Lägenhet
Gylle, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 950 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 1
5 375 kr/mån
19 212 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus på Gamla Tunavägen 41S, ett modernt och stilfullt boende som erbjuder det bästa av två världar. Med en yta om 4 rum och kök fördelat på två plan, är detta det perfekta alternativet för dig som vill ha huskänsla utan det ansvar som en fastighet normalt medför. Boende i Perfekt Harmoni: Byggt år 2018 och beläget i ett lugnt och tryggt område, erbjuder detta radhus ett harmoniskt boende med närhet till det mesta. Här kan du njuta av ett hörnläge med en altan som bjuder på ett fint solläge, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Dessutom ingår en carport med motorvärme och två förråd för extra bekvämlighet. Lyxiga detaljer för vardagslyx: Detta hem skämmer bort dig med två badrum, varav ett är utrustat med en praktisk tvättdel och det andra med ett avkopplande badkar. Golvvärme finns både på entréplan och på ovanvåningen för extra komfort året runt. Mellan radhusen finns brandväggar för extra säkerhet och som även fungerar som ljudisolering, vilket gör att det inte alls är lyhört från grannen. Köket från Ballingslöv är modernt och väl utrustat. Med den öppna planlösningen blir det en naturlig samlingsplats som bjuder in till trevliga middagar. Sommartid är det extra härligt att det finns direkt utgång från köket ut till altanen och trädgården. Eftertraktat område: I det familjära området är det nära till barnens vänner och här finns flera förskolor och närhet till en populär skola med barn från årskurs F-9. För den aktiva familjen så är det även väldigt nära till idrottsområdet med fotbollsplaner, ishall, curlinghall och mycket annat. Stormarknad, matbutik, restauranger och bensinstation med 24h service hittas inom en snäv radie. Dessutom är det promenadavstånd till Borlänge centrum och ett gediget utbud av mat och nöje. Förhandsvisning möjligt: Detta är en möjlighet att införskaffa ett trivsamt och inflyttningsklart boende med alla bekvämligheter. Förhandsvisning är möjlig för att du ska kunna uppleva detta fantastiska hem på nära håll. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Malins väg 3, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Malins väg 3

Lägenhet
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
123 m²
4 rum
7 436 kr/mån
8 089 kr/m²

Välkommen till Malins Väg 3 i det natursköna Skräddarbacken, Borlänge — en attraktiv möjlighet att förvärva ett välplanerat och ljusfyllt parhus, perfekt för den moderna familjen som uppskattar närhet till natur och rekreation. Med ett utgångspris på endast 995 000 kr, erbjuder detta hem inte bara ett prisvärt boende utan också en livsstil omgiven av lummiga grönområden och storslagna landskap. Exteriör Bostaden är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till Dammyrans badsjö, lekparker och motionsslingor. Den privata tomten har en underhållsvänlig gräsplätt perfekt för sommarens grillkvällar och avkoppling, samt tre uteplatser för maximalt utnyttjande av soliga dagar. Interiör Bostaden välkomnar dig med en hall med klinkergolv som leder till ett genomgående ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Köket är fullt utrustat och öppnar upp mot vardagsrummet, vilket skapar en social och öppen atmosfär. Tre rymliga sovrum och två badrum samt en välutrustad tvättstuga säkerställer att detta hem möter alla dagens krav på komfort och funktionalitet. Parkering En carport och ytterligare parkeringsmöjligheter ingår, vilket höjer värdet ytterligare. Dessutom finns det fina förvaringsmöjligheter i förrådet vid carporten. Sammanfattning Malins Väg 3 är en exceptionell bostad som kombinerar funktion, stil och ett oslagbart läge. Med en rad moderna bekvämligheter och en charmig utomhusmiljö är detta parhus idealiskt för de som söker ett hem att växa och trivas i. Missa inte chansen att göra detta parhus till ditt nya drömhem — boka en visning idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lindstigen 3, Nygårdarna, Borlänge kommun

Lindstigen 3

Lägenhet
Nygårdarna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 895 000 kr
117 m²
5 rum
6 992 kr/mån
16 197 kr/m²

Upptäck ditt nya drömhem vid Lindstigen 3 i Borlänge, en charmig och modern bostadsrätt som erbjuder både komfort och gemenskap. Detta nybyggda familjehem från 2018 med en boarea på 117 m² är perfekt anpassat för den större familjen. Hemmet har fem rum, inklusive fyra sovrum, designade för att erbjuda en privat och avkopplande atmosfär för varje familjemedlem. Lägenheten präglas av en ljus och öppen planlösning där det stilrena och fullutrustade köket delar våningsplan med det välkomnande och rymliga vardagsrummet. Härifrån har du direkt tillgång till den rymliga altanen, som är det ultimata utrymmet för avslappning och sociala tillställningar under de ljusa sommarkvällarna. Varje detalj i detta hem talar om kvalitet och funktionalitet, från den elektriska golvvärmen i hallen till de praktiska förvaringslösningarna under trappan och de energieffektiva lösningarna som en luft/vatten-värmepump Nibe F730 och 3-glasfönster. Hemmets design är en perfekt balans av modernitet och funktion, vilket gör det enkelt att trivas. Området runt Lindstigen är känt för sin trevliga atmosfär och gemenskap, med en härlig blandning av grannar i alla åldrar. För barnen finns det gott om utrymme att leka i den trygga innergården, vilket gör detta till ett idealt läge för en växande familj. Redskap för gräsmatta och tomtvård finns att låna utan kostnad ur föreningens redskapsbod. Denna bostad är mer än bara ett hus; det är en plats för välbefinnande och livskvalitet. Med två parkeringsplatser direkt framför dörren och en låg driftskostnad, är detta hem både praktiskt och ekonomiskt fördelaktigt. Välkommen att uppleva allt som Lindstigen 3 har att erbjuda under en personlig visning. Kontakta ansvarig mäklare Mikael Björklund vid Svensk Fastighetsförmedling för att ta det första steget mot ditt nya liv.

  • Plus
  • Energieffektiv
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun, bild 2
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun, bild 3

Sångenvägen 346

Fritidshus
Sångan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
68 + 18 m²
4 rum
1 308 m² tomt

Välkommen till sjön Sångan och detta fritidshus med sjöutsikt! Precis invid sjön Sångan ligger denna fastighet med ett fritidshus och tillhörande gäststuga. Här kan du sitta under tak på altanen framför huset och blicka ut över sjöns stilla vatten och njuta av tystnaden. Blir du frusen kan du flytta in på den inglasade verandan och tända i den öppna spisen. Här finns ett stort vardagsrum med härlig takhöjd och öppen spis, tre sovrum, ett kök med matplats samt ett badrum som just nu är under renovering. Förutom storstugan finns en gäststuga om ca 50 kvm strax ovanför, som rymmer både kökspentry, vardagsrum och ett litet sovrum. Storstugan värms upp med el, luft/luftvärmepump, vedspis samt hela två stycken öppen spis. Intill huset finns ett vidbyggt garage med el indraget, men du får även plats med bilar på uppfarten. Här finns både avlopp och vatten, vilket gör det möjligt att nyttja boendet året om. Inom gångavstånd ligger en badplats, men du har även möjlighet att nyttja en egen brygga nedanför. Från Sångenvägen är det inte långt till fina skid- och vandringsleder i naturreservatet Gyllbergen, eller varför inte ta bilen till Romme Alpins fina skidanläggning? Missa inte detta fritidshus, precis intill sjön Sångan. Välkommen med din anmälan till visning! Fastighetsmäklare: Karolina Kempe Tfn: 073-821 02 92 Mejl: [email protected]

  • Premium
Mats Knuts väg 200H, Mats Knuts, Borlänge kommun

Mats Knuts väg 200H

Lägenhet
Mats Knuts, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 850 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/2
5 641 kr/mån
21 264 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet belägen på Mats Knuts väg i Borlänge! Med en yta på 87 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i men bostaden är även perfekt om ni kommer från hus och vill bo mer bekvämt i bostadsrättsform. Lägenheten är i nyskick och utrustad med moderna bekvämligheter som gör vardagen både bekväm och enkel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär där familj och vänner kan umgås och njuta av gemenskapen. Ljusinsläppet är generöst och skapar en ljus och luftig känsla i varje rum. En av de stora fördelarna med denna bostad är den rymliga balkongen som erbjuder en avskild och privat yta att njuta av solen och friska luften på. Här kan du koppla av och njuta av lugnet utan insyn från grannar eller förbipasserande. Läget är perfekt för den som vill ha nära till den service som Borlänge centrum har att erbjuda, men ändå bo med naturen runt hörnet. Området ligger med direkt närhet till all service i Norra Backa och Kupolens handelsområde som har ett stort utbud av butiker och service. Här bor du med närhet till badsjön Dammyran, gångstigar och längdskidspår uppe i Skräddarbacken och du har gångavstånd till skola årskurs 1-6 och flera förskolor. Bra kommunikationer med buss ligger 100 meter från din lägenhet. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en stor och välplanerad boendemiljö med modern utrustning och närhet till kommunikationer. En perfekt bostad för den som söker bekvämt boende i Borlänge. Välkommen med din intresseanmälan!

Hagavägen 12C, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 12C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
850 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 662 kr/mån
14 655 kr/m²

Varmt välkommen till hjärtat av Hagalund och denna fina tvåa med inglasad balkong! Här har du möjlighet att flytta in snabbt om så önskas. Lägenheten är väldigt centralt belägen och nu har dessutom den populära Haga Brunch Club öppnat precis intill, där du kan smita ner på morgonen och köpa en lyxig frukost. Förutom detta finns flertalet restauranger och en mataffär på Hagalund. Studerar du har du gångavstånd till Högskolan och tågstationen ligger även den inom promenadavstånd. Hela lägenheten är ljus med vitmålade väggar och här finns den vackra originalparketten bevarad i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i söderläge, där du kan förlänga säsongen och njuta av solen från tidig vår till sen höst. Köket har fått sig en uppdatering, med målade luckor och nya handtag. Här ryms en matplats, men eftersom vardagsrummet är så stort får det plats ytterligare ett matbord här. Eller varför inte en arbetshörna ifall det finns större behov av det? I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och handdukstork installerade. Anmäl dig på visningen nu!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 82