Mäklare Mikael Björklund

Mikael Björklund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
BOBERG 5:8 , Skenshyttan, Säters kommun

BOBERG 5:8

Tomt
Skenshyttan, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

295 000 kr

2 297 m² tomt

Drömmer du om att bo med skogen som granne och ha närhet till både sjö och skidbackar? Då är den här tomten något för dig! Här är planen att du ska kunna uppföra ett fritidshus med garage, samt anlägga eget avlopp och borra efter vatten. Grannar med fritidshus finns i området. Precis i närheten ligger den vackra sjön Stora Ulvsjön, med en badplats som alla får använda. Vill du dra på dig pjäxorna och åka skidor har du endast 10 minuter med bil till Romme Alpins fina skidanläggning. Du tar dig ända fram till vägbommen enligt vägbeskrivningen i annonsen, där kan du parkera bilen och gå den korta biten till tomten för att se den själv. Åk gärna dit och titta på egen hand och kontakt mäklaren vid intresse.

  • Plus
Vitsippsvägen 28, Gustafs, Säters kommun
  • Mån 20 feb kl 17:00

Vitsippsvägen 28

Villa
Gustafs, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter

2 450 000 kr

113 m²

4 rum

930 m² tomt

Gedigen villa i trevliga Enbacka, Gustafs. Villan om ca 113 + 130 kvm har byggs ut med ett isolerat och uppvärmt uterum vilket skapar en bostad med fantastiska sociala ytor ,tre rejäla sovrum och badrum med badkar samt bastu med dusch i källaren. Den bjuder även på en mysig gillestuga med öppen spis med insats, en renoverad tvättstuga och massor superbra förvaringsmöjligheter i källaren. Under garaget är det också källare med ett hål i golvet . Smörjgropen är ett stort plus för den bilintresserade. Önskat tillträde här är i början av Juni. Låter det intressant? Anmäl dig till visning redan idag eller kontakta mäklaren Mikael Björklund 0243-79 44 47 [email protected]

  • Plus
Gudfastegatan 25, Forssa, Borlänge kommun

Gudfastegatan 25

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

2 795 000 kr

166 m²

5 rum

1 063 m² tomt

Trevligt 1½-plans hus från 1973 i barnvänligt område. Här bor du på en lättskött tomt med hörnläge och i ett lugnt område. Huset är välvårdat, delvis renoverat och mycket praktiskt. Uppvärmning genom fjärrvärme och gott om förvaring trots att det inte har källare. Bostaden rymmer hall, kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga i entréplan samt två sovrum, badrum och hall på ovanvåningen. Du har ingång direkt till dubbelgaraget från huset och intill det så finns det ett smart förvaringsutrymme för det man egentligen inte vill ha i garage. Här bor du verkligen nära till det mesta. Livsmedelsaffär finns i närområdet och lika så busshållplats. Flera skolor och förskolor, sportfältet, Maserhallen Aquanova, m.m. ligger på promenadavstånd. Ett par tre km till centrum, IKEA och Kupolen är inte heller dumt. Anmäl dig till visning!

  • Uteplats
Rommevägen 57A, Romme, Borlänge kommun

Rommevägen 57A

Övrigt
Romme, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

2 495 000 kr

283 m²

11 rum

810 m² tomt

Många drömmer om att bli egen hyresvärd och nu finns den chansen! Rommevägen 57 är en mindre hyresfastighet med totalt 5 lägenheter utkanten av mysiga Romme. Huset som engång varit café har byggts om och idag rymmer det 3 lägenheter, vad av den största som ligger på ovanvåningen är under renovering och därför är tom. Du kanske ska bo här själv? Det har även byggts ut och i den delen ryms lägenhet nummer 4. Den sista lägenheten ligger i ett separat hus på gården. Totalt är 4 av 5 lägenheter uthyrda och den sista behöver renoveras färdigt innan den kan tas i bruk. Uppvärmningen idag sker genom tre olika luftvärmepumpar där den största värmer ett vattenburet system. Det finns fjärrvärme indraget. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber anslutning till stadsnätet finns. Närområdet består av Rommehedslägret vilket bland annat inhyser en populär restaurang, ett par andra företag och ett flertal övriga byggnader. Här finns även flera villor och några flerfamiljshus. Visning enligt ök. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Lerbäcken 17, Borlänge, Borlänge kommun

Lerbäcken 17

Villa
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

795 000 kr

77 m²

3 rum

1 172 m² tomt

NYTT SÄNKT PRIS! Välkommen ut till den lilla byn Lerbäcken ca 7 km väster om Borlänge. Här bland skog, åkrar och ängar så bor du naturnära mitt emellan centrum och den fina anläggningen vid Romme Alpin. Bostaden rymmer två sovrum, badrum, vardagsrum och kök samt källare med bra förvaringsutrymmen. Huset är i behov av visst underhåll men fungerar som bostad idag. Nuvarande ägare har bland annat renoverat skorsten, installerat kamin, byggt ut och gjort ett badrum och installerat bergvärme. Bilen parkeras med fördel i carport och på gården finns även ett uthus som ger dig bra förvaringsmöjligheter. Säljaren avser att sälja bostaden med generell friskrivning. Det går att försäkra den med Varudeklarerat som köpare. Anmäl dig till visningen redan idag.

  • Uteplats
Åkertegsgatan 10, Borlänge, Borlänge kommun

Åkertegsgatan 10

Radhus
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

3 195 000 kr

120 m²

5 rum

405 m² tomt

--NYTT PRIS-- Helrenoverat kedjehus i familjärt och lugnt område. Bostaden om 120 m² rymmer bland annat, 2 badrum med kakel och klinker, ljust vardagsrum, ett riktigt bra kök och fyra sovrum samt en fräsh tvättstuga. Allt är i stort sett gjort i år eller vad säg som det här: Målad fasad 2022, nya dörrar och fönster 2022, nytt kök 2022, nytt badrum uppe 2022, nytt badrum nere (2010), ny el och elcentral 2022, elbilsladdare 2022. Givetvis är samtliga ytskikt fixade också. Uppvärmningen sker med fjärrvärme och bilen parkeras i garaget. I Lergärdet bor du i trivsamma kvarter. Befolkningen är i blandad ålder och en generationsväxling har gjort att flera barnfamiljer har sökt sig hit. Det som lockar är bland annat närheten till förskola, låg-, mellan- och hög-stadieskolor. Vårdcentral, matbutik, café, ett flertal restauranger och en bensinmack finns inom en radie på ca 1 km. En vacker natur startar på baksidan av huset huset och många väljer att promenera den trivsamma Älvrundan som finns i närheten. Busshållplats finns på Kvarnsvedsvägen och erbjuder bra förbindelser. Missa inte chansen – Anmäl dig till visningen redan idag!

Tägtvägen 29, Hagalund, Borlänge kommun

Tägtvägen 29

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

960 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 015 kr/mån

17 615 kr/m²

NYTT PRIS! Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till en tvårumslägenhet med fokus på spännande lösningar och modern teknik vad gäller belysning! Infälld belysning i tak och väggar finns genomgående genom bostadsrätten och här styrs spottarna i vardagsrummets tak med mobilen. Lägenheten har ingen direkt insyn, utan du kan lugnt njuta i kvällssolen på balkongen eller blicka ut över Soltorgsparkens gröna gräs. Bostadsrätten rymmer en stor hall, ett renoverat kök med diskmaskin, ett helkaklat badrum med ny inredning samt ett sovrum med infällda hyllor med belysning i träväggen. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Precis utanför porten ligger en pizzeria och du har Maserhallens sim- och gymanläggning inom gångavstånd. Det är inte heller långt till mataffär, centrum. tågstationen, IKEA och Kupolen! Missa inte denna tvåa med kvällssol på balkongen!

Gustaf Adolfsvägen 21, Centrum, Säters kommun

Gustaf Adolfsvägen 21

Villa
Centrum, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter

1 995 000 kr

138 m²

6 rum

480 m² tomt

NYTT PRIS! Trevlig villa i centrala Säter som renoverats genom åren. Största förändringen var en ny planlösning 1970 då man byggde en på en ovanvåning. Fiber är indraget och 2015 bytte ut en flertalet av fönstren till 3-glasfönster. På senare år och under nuvarande ägares tid så totalrenoverades källaren, med nya snygga ytskikt, en ny tvättstuga och en relax med både badkar, dusch och bastu. Även entréplan har fick sig ett rejält ansiktslyft då köket fått ny bänkskiva, nya luckor och nya golv och väggar. Samma snygga golv fick hall och ett intilliggande rum. Totalt rymmer huset 4 sovrum var av 2 i källaren. Det har även trevliga sociala ytor och toalett på alla 3 våningsplan. Huset har två uteplatser, en balkong och en altan på baksidan mot den lilla men trevliga trädgårdstomten. Bilen parkeras med fördel i det vidbyggda garaget som man även kan nå från källaren. Läget i Säter är mycket bra för den som vill bo nära aktiviteter och skola. Ca 320 meter till Ljusterns strandkant, ca 200 meter till Idrottsplatsen med fotbollsplaner, ishall, tennisbana, löparbanor och andra friidrotts möjligheter, ca 130 meter till Klockareskolan (åk 7-9) och ca 400 meter till Kungsgårdsskolan (F-åk 6) (Samtliga mått gäller fågelvägen). Det är även promenadavstånd till centrum med mataffärer, handel, systembolag och caféer och restauranger. och cykelavstånd till badplatser. Till den populära skidanläggningen Romme Alpin tar det ca 28 minuter med bil. Vill man åka till de lite större städerna så är det endast 24 minuter till Kupolen och IKEA i Borlänge, ca 34 minuter till Falun och till Stockholm Central tar det ca 2h 20 min.

Holtäppsvägen 117, Holtäpporna, Borlänge kommun

Holtäppsvägen 117

Villa
Holtäpporna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

1 295 000 kr

38 m²

2 rum

1 073 m² tomt

Välkommen ut till fridfulla Holtäppan ca 20 minuter från Borlänge. Den charmiga sommarstugan söker nu en ny ägare och här kan du förvänta dig trevliga somrar men även mysiga vintrar om du vill. Huset har renoverats av nuvarande ägare med nya ytskikt, utbyggd altan, gärdesgård och skorsten sedan 2018. Med fin höjd över Duvtjärn och med rätt till rätt till egen brygga, bad och båtplats så är det ett mycket bra läge. Vägen snöröjs även vintertid då det finns fler permanentboende i området. Storstugan rymmer kök, vardagsrum, sovrum samt en härlig inglasad veranda och ett litet dass med mulltoa. Kommunalt avlopp och vatten är på väg och det finns snart möjlighet att bygga ut med ett riktigt badrum för den som har lite högre krav. Här finns även en gäststuga, vedeldad bastu och ett förråd. Med sitt fantastiska läge kring tjärnen och med naturen runt husknuten trivs även du som gärna blandar lata dagar på bryggan med aktiviteter i naturen. Leder och sandvägar att både vandra och cykla långa sträckor finns att tillgå. Om vandring är något som faller er i smaken, så kan ni med fördel gå över Dalälven till Duvnäs. Där erbjuds vackra sandåsar med öppen och varierad natur! Välkommen på visning!

  • Plus
Maskingränd 4, Åselby, Borlänge kommun

Maskingränd 4

Övrigt
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

8 600 000 kr

4 774 m² tomt

Väl förvaltad fastighet med totalt 3 byggnader. Huvudbyggnaden omfattar ca 874 kvm och är idag fullt uthyrd till Hydsupply AB. Här har de butik, lager, kontor, verkstad och tvätthall. Byggnaden är utbyggd och renoverad genom åren. Personalutrymmen och kontor ligger på ovanvåningen och till den finns det access genom personalingång eller med passage från lager eller butik. På baksidan ligger en förrådsbyggnad med 3 separata lokaler som är uthyrda till 3 olika privatpersoner. Den sista byggnaden är en enklare maskinhall/kallförråd som idag inte är uthyrd. Byggnaden ligger strategiskt bra i ett mindre industriområde strax söder om centrum med bra tillfartsvägar både för gods och kunder. Goda parkeringsmöjligheter för personal och kunder ger bra förutsättningar för verksamhet som har både tillverkning/lagerhållning och försäljning. På tomten finns även utrymme att utveckla och expandera lokalerna. Kontakta Mikael på 0243-794447 för mer information samt möjlighet att besöka fastigheten.

Landsvägen 43, Stora Skedvi, Säters kommun

Landsvägen 43

Övrigt
Stora Skedvi, Säters kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter

1 950 000 kr

3 000 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva och förädla denna klassiska industrifastighet i Stora Skedvi i närheten av ett av Dalarnas största besöksmål Skedvi Bröd med sin fabriksförsäljning och restaurang. Fastigheten består av 3.000 kvm industrimark bestående av framförallt grusplan å framsida byggnad, separat kontor om ca 50 kvm och produktionslokal/lager om ca 1000 kvm i tre plan. Fastigheten har träbjälklag mellan planen som är utformade för att bära stora tyngder sedan kvarnen var i drift. Nya fönster i hela byggnaden samt ett nytt plåttak från 2017. Kommunalt VA och vattenburet värmesystem, dock utan värmekälla. Fastigheten är taxerad med typkod 426 (industrienhet, annan tillverkningsindustri), vilket medför att bankerna har andra regler för belåning, vilket spekulanter bör beakta. Gällande detaljplan och bestämmelser samt ritningar m.fl. handlingar finns under fliken DOKUMENT på vår hemsida.

Visar alla 11