Holtäppsvägen 117

Holtäpporna, Borlänge kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
1 073 m²
Byggår
1922

Välkommen ut till fridfulla Holtäppan ca 20 minuter från Borlänge. Den charmiga sommarstugan söker nu en ny ägare och här kan du förvänta dig trevliga somrar men även mysiga vintrar om du vill.

Huset har renoverats av nuvarande ägare med nya ytskikt, utbyggd altan, gärdesgård och skorsten sedan 2017. Med fin höjd över Duvtjärn och med rätt till rätt till egen brygga, bad och båtplats så är det ett mycket bra läge. Vägen snöröjs även vintertid då det finns fler permanentboende i området.

Storstugan rymmer kök, vardagsrum, sovrum samt en härlig inglasad veranda och ett litet dass med mulltoa. Kommunalt avlopp och vatten är på väg och det finns snart möjlighet att bygga ut med ett riktigt badrum för den som har lite högre krav. Här finns även en gäststuga, vedeldad bastu och ett förråd.

Med sitt fantastiska läge kring tjärnen och med naturen runt husknuten trivs även du som gärna blandar lata dagar på bryggan med aktiviteter i naturen. Leder och sandvägar att både vandra och cykla långa sträckor finns att tillgå. Om vandring är något som faller er i smaken, så kan ni med fördel gå över Dalälven till Duvnäs. Där erbjuds vackra sandåsar med öppen och varierad natur!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Mikael Björklund

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Mikael Björklund, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
0703152815