Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 17:15
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Murgatan 9D, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Murgatan 9D

Lägenhet
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 484 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha tvåa på andra våningen med en egen ingång. Framför entrén hälsas du välkommen av en liten uteplats, där morgonsolen strilar in och du kan njuta av ditt morgonens första kaffe. Denna lägenhet har ett gavelläge med ett extra fönster vid matplatsen, och detta, tillsammans med den balkongdörren som är helt i glas, låter ljuset strömma in och fylla varje vrå med dagsljus! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så att både ljuset och de sociala samtalet kan flöda fritt. Köket är modernt med sin stilrena vita design och bekvämligheter, inklusive induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns även ett fönster över diskhon som låter dig drömma dig bort medan du diskar. På balkongen väntar en underbar utsikt över skogen, en plats där du kan vila blicken på naturen och njuta av eftermiddagssolens sista strålar. Sovrummet känns fridfullt med sin utsikt över tallarna utanför och här finns gott om plats för både en dubbelsäng och garderober. Ett praktiskt förråd i hallen erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet är otroligt rymligt och här finns både dusch, handdukstork och tvättmaskin. Beläget i ett lugnt och tryggt område nära motionsslingan i Mellsta, ger denna lägenhet dig möjligheten att njuta av naturen och friluftslivet precis utanför dörren. Gångavstånd till campingen erbjuder möjligheten till avkoppling med minigolf och cafébesök, medan badplatsen i Båtsta ger möjlighet till uppfriskande bad och avkopplande stunder vid vattnet. Anmäl dig på visning nu!

  • Premium
  • Balkong
Tuppes väg 27, Skräddarbacken, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 18:10
Tuppes väg 27, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 2
Tuppes väg 27, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 3

Tuppes väg 27

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 295 000 kr
161 + 7 m²
6 rum
869 m² tomt

Upptäck denna charmiga 1½-plans villa i nedre delen av Skräddarbacken, Borlänge. Med en boarea på 161 kvm och en tomt på 869 kvm, erbjuder detta hem en harmonisk mix av rymlighet och hemtrevnad. Huset, byggt 1980, är välvårdat och har genomgått renoveringar som inkluderar ett inglasat uterum, ny tvättstuga och nytt badrum. ### Generöst boende med fem sovrum Denna villa är idealisk för den större familjen eller för dig som vill ha extra utrymme för gäster eller hobbyverksamhet. Här finns fyra sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till uterum, samt ett allrum på ovanvåningen perfekt för barnens lek eller tonåringarnas häng. ### Mysig trädgård och praktiska utrymmen Den fantastiskt mysiga trädgården gränsar till naturen, vilket ger möjlighet att plocka blåbär och svamp direkt på tomten. Här finns också möjlighet att odla både blommor och grönsaker. Det fristående garaget erbjuder gott om plats för både bil och verktyg. ### Bekväm och ekonomisk uppvärmning Huset värms upp med fjärrvärme, vilket ger en bekväm och ekonomisk drift. Detta i kombination med 3-glasfönster och isolerad friggebod gör boendet både energieffektivt och behagligt året om. ### Perfekt läge för familjelivet Området är inriktat mot barnfamiljer och erbjuder närhet till skola, förskolor, motionsslingor och flera lekparker. Dessutom finns badsjön Dammyran och flera vandrings- och cykelleder i närområdet, vilket gör detta till det perfekta boendet för naturälskare. Välkommen att upptäcka ditt nya drömhem på Tuppes väg 27 – en plats där hela familjen kan trivas och växa! Anmäl dig på visning nu!

  • Premium
  • Uteplats
Röda vägen 32, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 18:15
Röda vägen 32, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Röda vägen 32, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Röda vägen 32

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 695 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 889 kr/mån
18 939 kr/m²

Den här rymliga fyran ligger endast en halv trapp upp från marken och sträcker sig kring husets hela gavel! Tack vare fönster i tre väderstreck så strömmar ljuset in från tre håll och gör lägenheten väldigt ljus! Köket totalrenoverades 2020, och här valdes högblanka, vita luckor och en svart bänkskiva i sten. Köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva, såsom induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I anslutning till köket, med luftig och öppen planlösning, ryms en stor matplats där alla i familjen får plats! Badrummet har totalrenoverats av föreningen 2023 och här har stilrena, neutrala färger valts med omsorg. Balkongen når du från vardagsrummet och här kan du njuta av solen ända tills den går ner på kvällen, tack vare västerläget. Balkongen är dessutom inglasad, vilket gör att du kan nyttja den från tidig vår till sen höst. Förutom detta rymmer den här fyran även tre rejäla sovrum och en klädkammare i hallen som erbjuder massor av förvaringsmöjligheter. På Hagalund bor du centralt med närhet till precis allt du behöver, t ex mataffär, restauranger, tågstation och Kupolen. Den här lägenheten måste ses på plats, anmäl dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hagavägen 39, Hagalund, Borlänge kommun
  • Ons 7 aug kl 16:15
Hagavägen 39, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 39, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 39

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 016 kr/mån
17 865 kr/m²

1,5 rok på Hagalund. Perfekt för förstagångsköparen. Bara att flytta in! Här bor du med 44,5 välplanerade kvadratmetrar, i en lägenhet som känns otroligt rymlig! Med nyrenoverat kök (2021), fräscht badrum från 2015, ett rymligt vardagsrum och ett litet sovrum som tidigare ägare byggt så är denna bostad synnerligen funktionell. Hagavägen 39 ligger centralt med gångavstånd till nya högskolan, skolor, centrum, resecentrum samt Kupolenområdet. Internet ingår i avgiften (Tele 2, bredband 100). Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Ols Gustavs väg 23, Skräddarbacken, Borlänge kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Ols Gustavs väg 23, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 2
Ols Gustavs väg 23, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 3

Ols Gustavs väg 23

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 695 000 kr
159 m²
6 rum
1 040 m² tomt

Denna rymliga familjevilla, belägen på en hörntomt, erbjuder möjlighet att sätta sin egen prägel. Med 6 rum och kök fördelat på 1,5 plan, rymmer den den stora familjen eller den som vill ha gott om svängrum. På entréplan samsas de sociala ytorna tillsammans med två sovrum, badrum och tvättstuga följt av en groventré. En trappa upp finns ett större allrum med utgång till balkong samt två sovrum och badrum med bastu. Villan erbjuder genomgående ett välskött hem med möjlighet till modernisera ytterligare. Njut av den stora och härliga trädgården komplett med en underbar veranda och trädäck, perfekt för att koppla av eller umgås med familj och vänner. Området är omtyckt av barnfamiljer och erbjuder närhet till det mesta. För den som gillar att vara i naturen är det bara en kort promenad till bad i Dammyran eller en kort cykeltur till grönområden och vackra vandringsleder. För pendlaren finns det bekväm tillgång till bussar, med en hållplats bara 400 meter bort, som tar dig direkt vidare in mot Borlänge centrum och vidare. Denna familjevänliga gata är känd för sin lugna och behagliga atmosfär med trevliga grannar runt omkring. Närliggande förskolor och skolor gör detta område perfekt för familjer med barn. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stad och natur – kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem

  • Premium
Sockenvägen 138B, Örjansgården, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 5 aug kl 17:15

Sockenvägen 138B

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 295 000 kr
78,9 m²
3 rum
vån 1/3
3 963 kr/mån
16 413 kr/m²

PRISSÄNKT - Välkommen till ert nya trevliga och rymliga hem i markplan, beläget i det populära området Brf Örjansgården! Denna hemtrevliga trea erbjuder det bästa av bekvämlighet och komfort med sina 78,9 kvadratmeter. Steg in och upptäck ett välplanerat boende med två mysiga sovrum, perfekt för en familj eller för att ha gäster på besök. Med gott om förvaringsmöjligheter finns det plats för att organisera och hålla ordning. Från vardagsrummet ges utgång till uteplats som ligger med perfekt solläge under eftermiddag och kvällstid. Njut av bekvämligheten med både WC och badrum, vilket gör morgnarna smidiga och kvällarna avslappnande. Dessutom kommer du att uppskatta den låga månadsavgiften som inkluderar både Kabel-TV och Internet, vilket gör att du kan koppla av och njuta utan extra bekymmer. Området är känt för sin lugna och trygga atmosfär, här bor du omgiven av familjer i alla åldrar. Här kan du skapa minnen och trivas med nära och kära, med närhet till grönområden och samtidigt bekvämt avstånd till stadens puls. Tillträde kan ske efter överenskommelse. Välkommen med din anmälan för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Tångringsgatan 29, Borlänge, Borlänge kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Tångringsgatan 29, Borlänge, Borlänge kommun, bild 2
Tångringsgatan 29, Borlänge, Borlänge kommun, bild 3

Tångringsgatan 29

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 595 000 kr
74,5 m²
4 rum
vån 2
5 328 kr/mån
21 409 kr/m²

4rok MED HÖRNLÄGE! Mitt i hjärtat av Hagalund finns nu chansen att förvärva denna unika lägenhet. Med sitt fördelaktiga hörnläge erbjuder denna bostad ett underbart ljusinsläpp som ger en härlig atmosfär i hela hemmet. Lägenheten har genomgått omfattande uppdateringar som nya golv (2023-2024) och ett stilrent, nyrenoverat IKEA-kök (2023). Badrummet är stambytt av föreningen 2020 och håller modern standard. Bostaden rymmer två rymliga sovrum, med möjlighet att skapa ett tredje intill köket för den som behöver extra utrymme. Ett av de mest imponerande attributen är den stora inglasade balkongen med västerläge. Här kan ni njuta av den vackra kvällssolen ända in på hösten, vilket förlänger sommarkänslan långt in på året. Bostaden är perfekt belägen med närhet till allt Hagalund har att erbjuda. Här bor ni med gångavstånd till skolor, affärer och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Missa inte chansen att uppleva denna pärla! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Allfarvägen 93B, Bullermyren, Borlänge kommun
  • Tor 1 aug kl 19:00
Allfarvägen 93B, Bullermyren, Borlänge kommun, bild 2
Allfarvägen 93B, Bullermyren, Borlänge kommun, bild 3

Allfarvägen 93B

Lägenhet
Bullermyren, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 337 kr/mån
15 127 kr/m²

3:a på 79kvm - Markplan Allfarvägen 93B! Lägenheten erbjuder en bra planlösning där du möts av en välkomnande hall, vardagsrummet är stort och köket har plats för matbord. Från vardagsrummet går du ut på lägenhetens höjdpunkt den inglasade balkongen där du förlänger sommaren med ett par månader! Fräscht kök och WC/dusch med egen tvättmaskin. Stort förråd alldeles utanför lägenheten. I området finns fina grönområden, lekparker, en omtyckt mataffär och förskola. Gång och cykelavstånd till bland annat Maserhallen, buss, skolor, dagis, högskola, IKEA, Kupolen och Borlänge centrum. Föreningen är stabil och här är det bara att flytta in. Välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
Vasagatan 16C, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 16C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 5/8
2 273 kr/mån
21 781 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad etta på Vasagatan 16C i Borlänge. Denna 36,5 kvm stora bostadsrätt på sjätte våningen i Dagnyhusen erbjuder en fantastisk utsikt och är perfekt för förstagångsköpare. Lägenheten har ett ljust och öppet vardagsrum med sovalkov, ett funktionellt kök, samt ett helkaklat och modernt badrum. Den centrala placeringen ger närhet till stadens bekvämligheter, inklusive shopping, transport och fritidsaktiviteter. Med en månadsavgift på endast 2 273 kr, som inkluderar värme, vatten, internet och kabel-TV, erbjuder denna lägenhet en idealisk balans mellan pris och värde i ett eftertraktat område. Missa inte den här om du är ute och tittar på mindre lägenheter! Kontakta mäklaren idag för att boka en förhandsvisning.

Vargstigen 6B, Övre Tjärna, Borlänge kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Vargstigen 6B, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 6B, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 6B

Radhus
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 695 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
17 296 kr/m²

Möjlighet att köpa ett mycket prisvärt radhus som kombinerar komfort och frihet på bästa sätt. Välkommen till Vargstigen 6B, en pärla byggd 2017 som erbjuder de mesta du kan önska dig! Här möts du av en öppen och modern planlösning där ett luftigt kök och vardagsrum smälter samman på entréplan. På övre plan väntar tre fina sovrum, perfekta för familjen eller hemmakontoret. De rymliga och helkaklade badrummen ger en känsla av lyx, och varje bostadsrätt har dessutom ett separat förråd för extra förvaring. Dessutom så ingår två parkeringsplatser i månadsavgiften. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på ett inbjudande trädäck – en perfekt plats för att njuta av soliga sommardagar och ljumma kvällar med grillning och umgänge. Området bjuder på en lekplats för barnen och vackra promenadstigar direkt bakom radhuset, vilket gör det enkelt att komma ut i naturen. Bara en kort promenad bort finner du Plättbacken, stadens bästa pulkabacke, och cykelavstånd till det populära Båtstabadet där du kan svalka dig under varma sommardagar. För den aktive är Mellstaparken ett paradis med fantastiska löp- och skidspår. Allt detta, och ändå bara en kort cykeltur till Kupolen köpcentrum, IKEA och Borlänge centrum – här har du verkligen allt inom räckhåll! Välkommen på visning av ett modernt och bekvämt boende till ett attraktivs pris. Vargstigen 6B väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nävgatan 1Bb, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 29 jul kl 16:15
Nävgatan 1Bb, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Nävgatan 1Bb, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Nävgatan 1Bb

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
5 013 kr/mån
21 341 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet, ursprungligen en 4 rok som har omgjorts till en rymlig och ljus 3 rok. Byggd 2021, erbjuder denna nyproduktion 82 kvm av välplanerad yta där varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge en behaglig boendeupplevelse. Ett hem att trivas i: Modernt kök i grått med köksö: Köket är en dröm för den matlagningsintresserade med eleganta grå färgsättningar, smarta förvaringslösningar och en praktisk köksö som ger extra arbetsyta och fungerar som en naturlig samlingsplats vid sociala tillfällen. Stor balkong med kvällssol: Perfekt för att njuta av kvällar utomhus, kanske med en bok eller en middag i solnedgången. Balkongen är en förlängning av vardagsrummet där du kan skapa din egen oas. Största sovrummet med skjutdörrsgarderob: Ett rymligt sovrum med en praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om plats för kläder och tillbehör, vilket gör det lätt att hålla ordning. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare: Ett stilrent badrum och rymligt badrum. Tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enklare, medan de moderna kakelvalen ger en fräsch känsla. Centralt läge med alla bekvämligheter: Belägen mitt i Borlänge har du här närhet till allt du behöver. På bara några minuters promenad når du shopping, restauranger, grönområden och utmärkta kommunikationer. Oavsett om du ska pendla till jobbet eller vill utforska stadens utbud, så har du allt inom räckhåll. Flexibelt tillträde: Vi erbjuder flexibelt tillträde vilket innebär att vi kan anpassa inflyttningen efter dina behov och önskemål. Låt denna underbara lägenhet bli ditt nästa hem!

  • Premium
  • Balkong
Blåbärsstigen 11, Medväga, Borlänge kommun

Blåbärsstigen 11

Radhus
Medväga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 895 000 kr
108 + 20 m²
5 rum
229 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem! Detta hemtrevliga radhus på 108 kvm boyta och 20 kvm biarea ligger i en idyllisk och lugn omgivning. Perfekt för familjen, erbjuder huset 5 rum fördelade över två plan, inklusive fyra rymliga sovrum och ett extra rum som kan anpassas efter behov. Nyligen renoverat med ett nytt badrum och modernt kök från 2022, kombinerar detta hem stil och funktionalitet. Utomhus finns en härlig veranda och lagom stor trädgård, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Praktiska bekvämligheter som garageplats i länga gör vardagen smidig. Beläget nära naturen, med lekplatser och förskolan Medväga inom gångavstånd. Skola upp till årskurs 9 och närmaste affär finns i Domnarvet. Bergebo motionscentral nås enkelt via natursköna stigar. Lämna en intresseanmälan redan idag för att inte missa chansen att uppleva detta trevliga hem – en perfekt kombination av komfort, stil och natur!

  • Uteplats
Tägtvägen 37, Hagalund, Borlänge kommun
  • Ons 7 aug kl 16:45
Tägtvägen 37, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Tägtvägen 37, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Tägtvägen 37

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
840 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 1/3
4 444 kr/mån
14 947 kr/m²

Prisvärd 2 rok centralt belägen på Hagalund, endast en halv trappa upp och med balkong i söderläge! Denna lägenhet erbjuder en hemtrevlig atmosfär med en huskänsla som är svår att hitta i andra lägenheter. Med sitt söderläge kan du njuta av solen på balkongen under hela dagen, vilket skapar en ljus och inbjudande miljö. Köket har genomgått en renovering år 2019, vilket resulterat i välplanerade arbetsytor och moderna vitvaror. En diskmaskin finns tillgänglig för ökad bekvämlighet i vardagen. Badrummet, som renoverades år 2014, ger ett fräscht intryck och är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som ingår i köpet. Det finns mycket att tycka om med denna lägenhet, bl.a. en ljuvlig balkong som bjuder på sol från lunch till solnedgång. Grönområdet utanför fönstren bidrar till känslan av ett ”hemma”, och området är både lugnt och centralt. Rummen är rymliga och erbjuder alla bekvämligheter. Hissen i huset gör livet bekvämt och enkelt, och med imponerande 2,70 meter i takhöjd ger bostaden en härligt rymd! Ett rymligt vindsförråd och ett praktiskt källarförråd ingår för extra förvaringsmöjligheter. Föreningen är välskött och erbjuder bekvämligheter såsom en föreningslokal, gym och ett hobbyrum i källaren, vilket bidrar till en gemenskaplig atmosfär bland de boende. Soltorgsparken precis utanför ger grönska och grillmöjligheter. Sportfältet ligger i närheten och erbjuder trevliga motionsleder, och även Maserhallen ligger ett stenkast bort där möjligheter till bad, gym och relax finns. Detta hem erbjuder en harmonisk kombination av lugn och närhet till stadens centrum – perfekt för dig som söker en fridfull men central bostad. Välkommen med din visningsanmälan! Tillträde kan enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viksö 315A, Sunnanö, Borlänge kommun
Viksö 315A, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 315A, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 315A

Villa
Sunnanö, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
5 750 000 kr
149 m²
6 rum
1 805 m² tomt

Upplev lyxen i denna nybyggda villa, en modern oas där varje detalj är genomtänkt. Denna pärla på 149 m² från det välrenommerade Brahus är redo för er att flytta in och skapa minnen för livet. Ett Hem Att Trivas I Med en smart och öppen planlösning erbjuder denna villa allt ni kan önska. Huset har ett rymligt vuxensovrum, en praktisk tvättstuga med groventré, och ett stilrent badrum med dusch. Det generösa vardagsrummet flödar av naturligt ljus tack vare den öppna planlösningen och imponerande ryggåstaket som skapar en känsla av rymd och elegans. Från villan ges fantastisk utsikt över sjön Runn i flera riktningar. En Privat Oas Den privata delen av huset är perfekt för familjen. Här finner ni tre charmiga sovrum, ett mysigt allrum och ytterligare ett badrum med dusch. Allrummet kan enkelt omvandlas till ett fjärde sovrum, vilket ger er flexibiliteten att anpassa hemmet efter era behov. Drömtomten Tomten är betydligt större än genomsnittet och dess höga läge ger en magnifik utsikt över sjön Runn och de vackra omgivningarna. Sunnanös natur är enastående, med närhet till både Runn och Ösjön – perfekta för naturälskare och friluftsentusiaster. Garage Huset kompletteras med ett isolerat och fristående garage som ger både bekvämlighet och extra förvaringsutrymme. En Livsstil Här på Sunnanö får ni inte bara ett hus – ni får en livsstil. Skapa er egen oas i denna fantastiska villa och njut av allt som området har att erbjuda. Är ni redo att ta steget och göra detta till ert nya hem? Förhandsvisning är möjligt och tillträde kan ske efter överenskommelse. Ta chansen att uppleva denna underbara villa – Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
Sockenvägen 132A, Örjansgården, Borlänge kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Sockenvägen 132A

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
695 000 kr
39,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 520 kr/mån
17 640 kr/m²

Välkommen till denna väl tilltagna 1 rok om hela 39,4 kvm. Här har nuvarande ägare uppdaterat många av ytskikten. En stor hall välkomnar dig och bjuder på fina förvaringsmöjligheter. Vidare ett vardagsrum med sovalkov och lägenhetens absoluta höjdpunkt - den trevliga balkongen! Köket har plats för mindre matbord och i badrummet finns WC/badkar/dusch. Fin utsikt över den trevliga innerplan! Läget ger dig morgonsol samt sol fram till eftermiddagen. Här bor du också med gång- och cykelavstånd till centrum, Högskola, gymnasieskolor, Kupolen och resecentrum. Välkommen på visning!

  • Plus
Skräddarbackens byväg 4, Skräddarbackens By, Borlänge kommun

Skräddarbackens byväg 4

Gård/Skog
Skräddarbackens By, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 995 000 kr
138 + 77 m²
5 rum
3,9 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård som inrymmer boningshus, sommarhus och uthus. Här finner du en perfekt harmoni mellan det traditionella och det moderna, med influenser av Carl Larssons känsla för estetik. Gårdens huvudbyggnad imponerar med sina fem rum och kök samt en inredd källare med ett mysigt allrum. Här finns också flera eldstäder, inklusive en vedspis och två täljstenskaminer, som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det lyxiga duschutrymmet med bastu i källaren är en oas för avkoppling och välbefinnande. Förutom detta finns det gott om sociala ytor i alla tre plan, vilket gör det till en perfekt plats för samvaro med familj och vänner. Glasverandan ger dig möjlighet att njuta av naturen året runt och den stora parkeringsplatsen rymmer upp till tre bilar, med motorvärmare för extra bekvämlighet. Dessutom finns det flera förrådsbyggnader och lider för förvaring av verktyg och utrustning. Med sina imponerande 39 497 kvadratmeter mark erbjuder denna gård en genuin gårdskänsla samtidigt som den har närhet till Borlänge centrum. Här kan du njuta av lugnet och naturen utan att ge avkall på bekvämligheter och service. Välkommen till denna fantastiska fastighet som påminner om en riktigt dalagård. Tillträde kan ske i slutet på 2024.

  • Balkong
  • Uteplats
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 5 aug kl 16:15
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 30D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 30D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
625 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 546 kr/mån
24 510 kr/m²

Vill du bo riktigt centralt, med gångavstånd till precis allting du behöver? Då har du kommit rätt! Den här ettan är belägen mitt i hjärtat av Hagalund, med mataffär och restauranger runt knuten. Du har även bara ett par minuters promenad till både Högskolan och tågstationen. Lägenheten ligger en halvtrapp upp från marken, vilket gör att du slipper insyn, men behöver inte heller springa i trappor. Hörnläget och det fina burspråket gör att den här ettan badar i härligt dagsljus! I vardagsrummet får du plats med både säng, soffa och skrivbordshörna. Här finns även ett separat kök och ett helkaklat badrum med dusch och handdukstork. Föreningen är välskött och du kan nyttja allt som erbjuds i källaren, bl a tvättstuga, gym och spa! Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Rämshyttan 361, Rämshyttan, Borlänge kommun
Rämshyttan 361, Rämshyttan, Borlänge kommun, bild 2
Rämshyttan 361, Rämshyttan, Borlänge kommun, bild 3

Rämshyttan 361

Villa
Rämshyttan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 695 000 kr
154 + 32 m²
5 rum
4 200 m² tomt

RÄMSHYTTAN! Välkommen till denna trevliga fastighet med anor från 1909, ursprungligen en banvaktarstuga, belägen i den lugna byn Rämshyttan precis vid sjön Rämen. Med sjöutsikt och en idyllisk lantlig omgivning erbjuder denna fastighet både historisk charm och moderna bekvämligheter. Huset har genomgått flera ombyggnationer och renoveringar, vilket har skapat en karaktärsfull bostad som idag består av två separata lägenheter. Med tre ingångar, ett arv från tiden då det var uppdelat i tre lägenheter, erbjuder detta hem många möjligheter för den nya ägaren. På den stora tomten finns en byggnad om ca 315 kvm som rymmer ett generöst garage med plats för 5-6 bilar. Här drev föregående ägare en plåtverkstad som utförde arbete åt dåvarande ASEA men även bilreparationer. Byggnaden är utrustad med en lackbox för bilar och har dessutom ett litet stall med plats för två mindre hästar. För den som behöver extra förvaringsutrymme eller plats för större fordon finns ett traktorgarage samt ytterligare utrymmen med förråd och en bastu. För den trädgårdsintresserade erbjuder den stora tomten rikliga möjligheter till odling. Här finns etablerade buskar med svarta vinbär och krusbär samt äppel- och plommonträd. Ett charmigt hönshus ger möjlighet till egen äggproduktion. På fastigheten finns också två dammar som är perfekta för att plantera fisk som öring och regnbåge, vilket skapar en idyllisk och naturnära miljö. Gyllbergen ligger endast två mil bort och erbjuder utmärkta möjligheter för längdskidåkning på vintern och vandring på sommaren i en helt otrolig natur som måste upplevas. Vintertid är Romme Alpin en populär destination för utförsåkning och ligger endast 3,5 mil från Rämshyttan. För fiskeentusiaster är sjön Rämen ett paradis med inplanterad ädelfisk som regnbåge och öring. Båtplats finns att hyra nere vid bygdegården. Det finns även fina bäckar uppe i skogen för fiske av bäcköring. Dessutom ligger Vittsjön endast 75 meter bakom huset och erbjuder ytterligare fiske möjligheter. Denna fastighet är perfekt för dig som bedriver egen verksamhet eller bara vill ha gott om plats för din hobby. Med de generösa utrymmena och de många möjliga användningsområden kan du enkelt anpassa fastigheten efter dina behov. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en unik kombination av historisk charm och praktiska moderna faciliteter, allt i en naturskön miljö med sjöutsikt. Här finns alla möjligheter att skapa ett drömboende med plats för hobbyer, djurhållning och odling. Välkommen att uppleva detta fantastiska hem med en rik historia och ljusa framtidsutsikter! Vid intresse kontakta fastighetsmäklaren. Visning kommer ske i början av augusti.

  • Premium
Vasagatan 9, Hagalund, Borlänge kommun
  • Fre 2 aug kl 16:30
Vasagatan 9, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Vasagatan 9, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Vasagatan 9

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
945 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 572 kr/mån
14 211 kr/m²

NYTT PRIS - EL & PARKERING INGÅR! Centralt, hiss, egen parkeringsplats, rymlig med bra förvaring. Den här lägenheten uppfyller verkligen det mesta på kravlistan. Att den ligger på våning 2/4 med balkong i söderläge, gör inte saken sämre. Badrummet renoverades 2001 med en ny tvättmaskin 2017. Köket fick en ny frys 2020. I den här föreningen trivs man jättebra tack vare alla bekvämligheter vilket innebär att de flesta bor kvar länge. Förutom din parkering så finns en gästparkering på gården samt en närliggande allmän parkering inte speciellt långt borta. Det är till och med så finurligt att om man får långväga gäster så har föreningen en lokal i huset där det finns övernattningsmöjligheter. Den fina förvaringen finns ibland annat garderoben i hallen, en gå-in-garderob i anslutning till sovrummet men framförallt i det praktiska förrådet. Visst vore det skönt att veta att förrådet inte ligger längst ner i källaren utan finns i bostaden med konstant tillsyn. Tack vare att rummet även har ett mindre fönster så går det utmärkt att använda som arbets- eller gästrum, så som ägaren av den här lägenheten nyttjat det. I närområdet hittar du det mesta Borlänge har att erbjuda. Kupolen, IKEA och Centrum är på promenadavstånd. Där hittar du de flesta butiker, restauranger och nöjen. Har du tänkt att resa mycket, så ligger även Borlänge knutpunkt för buss och tåg nästan utanför huset. Lägenheten är utflyttad och kan tillträdas enligt ök. Varmt välkommen på Visning!

  • Premium
  • Hiss
Hagavägen 1A, Centrum-Dagny, Borlänge kommun
Hagavägen 1A, Centrum-Dagny, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 1A, Centrum-Dagny, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 1A

Lägenhet
Centrum-Dagny, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
825 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/8
2 197 kr/mån
23 913 kr/m²

I den välskötta och populära föreningen Brf Alrik finner du denna etta! Här är månadsavgiften låg och till och med internet ingår, så du får pengar över till annat! Med hissen tar du dig enkelt upp till 4:e våningen. I lägenhetens hall finns massor av förvaring i form av inbyggda garderober. Från hallen når du det rejält tilltagna, helkaklade badrummet som renoverades 2016. Här finns en dusch med duschdörrar, men det är också förberett med avlopp och el för tvättmaskin. Vardagsrummet har hörnläge och ett extra fönster, vilket släpper in massor av ljus och gör att lägenheten upplevs rymlig och luftig. Här får du plats med både en soffgrupp och en 120-säng, vilken du kan skärma av med ett draperi. I vardagsrummet finns en fransk balkong, som underlättar vädring och ger dig en härlig utsikt över takåsarna. Köket blev renoverat 2018 med målade luckor, ny bänkskiva, nytt kakel och ny blandare. Både blandare och handtag är mässingsfärgade och matchar de ljusgrå luckorna fint. Både spis och kyl/frys är från 2018. Till lägenheten hör ett stort förråd om ca 4 kvm samt ett matkällarförråd, vilket gör att du har mycket utrymme för dina saker. Här bor du med gångavstånd till precis allt du behöver, såsom centrum, nybyggda Högskolan och tågstationen. Här kommer en snabb affär prioriteras, så anmäl dig på visning nu eller kontakta mäklaren för en privat visning!

  • Premium
  • Hiss
Tuvstigen 1, Hönsarvet, Borlänge kommun
  • Tis 6 aug kl 18:15
Tuvstigen 1, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 2
Tuvstigen 1, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 3

Tuvstigen 1

Villa
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 995 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
614 m² tomt

NYTT PRIS! Välkommen till ett spännande kedjehus med hörntomt i det populära villaområdet Hönsarvet. Bostaden om ca 180 kvm är fördelad i två plan. På ovanvåningen ryms två sovrum, ett stort vardagsrum med möjlighet att dela för att få ytterligare ett sovrum, kök, badrum och gästtoalett. I källaren finns det en trevlig gillestuga, tvättstuga, hobbyrum och ett gästrum/lekrum samt massor av bra förvaring. Planlösningen gör att huset passar både dem som vill skaffa sig något mindre och smidigare eller de som växlar upp på boendestegen. Avståndet till den populära skolan är helt fantastiskt. Cykelvägen börjar på andra sidan gatan och efter 170 meter är du framme. Det finns även flera förskolor i närheten för de yngre barnen. Huset värms upp med bekväm fjärrvärme och växlaren är bytt 2020. Även taket och träpanelen är bytt. Invändigt är ytskikten något äldre så det passar perfekt för er som vill fokusera på insidan och sätta er egen stil. Tomten är plan, lättskött och omgärdas av ett staket. Bilen parkeras i garaget eller på uppfarten framför. I garaget finns även ett förråd. På den mysiga altanen sitter en markis som är eldriven. Förutom den populära skolan som rymmer klasser från F till 9 så ligger det här huset mycket bra för barnfamiljen. I skogarna intill Hönsarvet ligger även Borlänges eget motions-Mecka, Bergebo. Med löp-,skid- och cykelspår och leder i olika längder och svårighetsgrader så finns det massor av träningsmöjligheter. Vill man ha en lite lugnare runda så tar man sig ner till Dalälven och den ca 4,5 km långa älv-promenaden. I Domnarvets centrum så finns bland annat en ICA butik med generösa öppettider, frisör och en pizzeria! Anmäl dig till visning redan idag! Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 2
Kvarnforsgatan 3, Kvarnsveden, Borlänge kommun, bild 3

Kvarnforsgatan 3

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
120 + 96 m²
5 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till detta stora hus med en väl tilltagen, lättskött tomt i det eftertraktade området Kvarnsveden! Denna bostad är något utöver det vanliga, då den är utbyggd och erbjuder mer boyta än genomsnittet i området. Här finns hela fyra sovrum ovan mark, två på varje plan, men dessutom har du möjlighet till 1-2 sovrum till i den rymliga källaren. Här nere har även ett helt nytt badrum skapats för att ge dig en chans att ta ett avkopplande bad i en lyxig miljö. Renoveringar har gjorts med omsorg under åren och både tak, fönster och dränering är redan åtgärdade för att ge dig ett bekymmersfritt boende. Det renoverade köket känns ljust och luftigt tack vare utformningen med en halv köksö, vilket inbjuder till sociala samtal med dina gäster medan du lagar mat. En stor altan har byggts på baksidan av huset där du kan umgås med vänner och familj under dagens alla timmar. Altanen badar nämligen i sol, hela dagen ända till kvällen! Blir det för svalt framåt kvällningen, kan du tända en brasa i någon av husets två eldstäder och mysa ner dig framför. Annars värms huset upp av fjärrvärme och dessutom finns här två st nyinstallerade luft/luftvärmepumpar, som även bidrar med AC sommartid. Fiber finns självklart installerat och på den breda uppfarten, som rymmer flera bilar, finns idag ett garage. Vill du bygga ett större garage finns det gott om utrymme på den rejält tilltagna tomten. Läget är helt oslagbart med närhet till skola, mataffär och allmänna kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och enkel. Missa inte detta stora, väl renoverade hus, utan anmäl dig på visningen nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 6 aug kl 16:15
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun, bild 2
Tunagatan 11A, Centrum, Borlänge kommun, bild 3

Tunagatan 11A

Lägenhet
Centrum, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 240 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
3 320 kr/mån
19 077 kr/m²

Endast en halv trapp upp från marken finner du denna lägenhet, som tack vare gavelläget har fönster i tre riktningar. Detta ger ett fantastiskt ljusinsläpp, speciellt i vardagsrum och kök som badar i solljus! Fönstren är precis utbytta av föreningen och förutom att de höjer intrycket av hela lägenhet, stänger de även ute mycket mer ljud tack vare isolerglasen. Köket och alla ytskikt totalrenoverades 2019, och här har man genomgående valt ljusa och neutrala färger. Köket går i smakfullt grått med ljus bänkskiva och guldfärgade handtag. Här ryms en matplats, men eftersom vardagsrummet är så stort får du plats med ytterligare en matplats där. Badrummet renoverades 2016 och utrustades med golvvärme. I det stora vardagsrummet finns en vacker öppen spis, som har fått måttanpassat, specialgjort glas. Här kan du krypa upp i soffan med en kopp te och njuta av sprakandet från brasan och betrakta lågorna som dansar. Öppningarna mellan rummen öppnades vid renoveringen upp ända upp till tak, vilket gör att du lyfter blicken och uppskattar den generösa takhöjden här. I sovrummet finns en garderobsvägg och utgången till balkongen med västerläge där du kan fånga eftermiddagens solstrålar ända till kvällen. Här bor du väldigt centralt, med Borlänge centrum precis runt knuten som erbjuder både restauranger och butiker. Du har även gångavstånd till både ICA Maxi, Kupolen och hela Norra Backa handelsområde. Den här lägenheten går att tillträda på en gång då säljaren inte bor kvar, så tveka inte att anmäla dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lapp Anders väg 50, Skräddarbacken, Borlänge kommun
Lapp Anders väg 50, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 2
Lapp Anders väg 50, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 3

Lapp Anders väg 50

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 395 000 kr
155 m²
6 rum
562 m² tomt

Välkommen till detta rymliga hem på hela 155 kvm, perfekt för den stora familjen! Med sex rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum, finns här gott om plats för både gemenskap och avskildhet. Huset ligger på en lugn gata i ett familjevänligt område, vilket gör det till en idealisk plats för barn att växa upp. Det är gångavstånd till den natursköna badplatsen vid sjön Dammyran, där sommardagarna kan spenderas med bad och lek. Området omges av vidsträckta skogar, som bjuder in till härliga promenader och utflykter. Här kan du plocka bär och svamp under hösten och njuta av längdskidåkning på preparerade spår under vintern. Huset har fått nya 3-glasfönster och de allra flesta ytskikt har renoverats. Ett fristående garage erbjuder förvaring för både bil och trädgårdsredskap, och en fin stenbelagd gång leder dig till husets entré. Ett av husets stora plus är det inglasade uterummet, en oas där du kan njuta av naturen och förlänga sommarsäsongen. Skjut isär glaspartierna för att släppa in den friska luften eller stäng dem för att hålla värmen när kvällarna blir svalare. Uterummet leder ut till en altan, perfekt för sommarens grillkvällar. Skräddarbacken är ett lugnt och trivsamt område, med närhet till både förskola och skola. Bussar tar dig enkelt in till centrala Borlänge. Här finns den perfekta kombinationen av att bo nära natur och sjö, samtidigt som det inte är långt till stan. Lapp Anders väg 50 ligger ute som Aktiv Matchning, i väntan på besiktning och invändiga bilder. Anmäl ditt intresse nu, för att inte missa detta stora, fina hus!

  • Premium
  • Uteplats
Solrosgatan 36, Lergärdet, Borlänge kommun
Solrosgatan 36, Lergärdet, Borlänge kommun, bild 2
Solrosgatan 36, Lergärdet, Borlänge kommun, bild 3

Solrosgatan 36

Radhus
Lergärdet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 195 000 kr
107 + 69 m²
3 rum
681 m² tomt

Det här huset på Solrosgatan 36 är ett enplanshus om tre rum och kök, med möjlighet att även inreda vinden för att skapa fler sovrum! Du välkomnas av en stor grusad uppfart och ett garage där taket lades om 2020. Här finns även en delvis takad altan med ett generöst trädäck som har det bästa solläget – perfekt för att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Den öppna och grönskande omgivningen skapar en känsla av avskildhet och ro, fritt från insyn. Inomhus möts du av en öppen och luftig planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Köket är helt nytt från 2019, och alla ytskikt i vardagsrummet och de två sovrummen är också nyligen uppdaterade. Husets två sovrum är placerade i varsin ände av bostaden för extra avskildhet och lugn. Badrummet är stort och rymligt, renoverat av den tidigare ägaren.. En av de stora fördelarna med detta hus är den oinredda vinden, som erbjuder fantastiska möjligheter för den växande familjen. Här kan du enkelt skapa fler sovrum eller en stor lekyta för barnen. Denna flexibilitet gör huset perfekt för både barnfamiljer med planer på att växa, men även äldre par som vill ha ett bekvämt boende utan trappor. Lergärdet är ett lugnt och tryggt område, perfekt för familjer. Här finns närhet till Kvarnsvedens centrum med dess bekvämligheter, samtidigt som det inte är långt till stan. Missa inte chansen att förvärva detta härliga hem – här finns allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt liv!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 76