Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra flintgatan 8, Hagalund, Borlänge kommun

Östra flintgatan 8

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 2/3
3 657 kr/mån
18 403 kr/m²

En liten bit upp på Hagalund, med en grönskande park precis utanför, finner du denna tvåa! Här har köket renoverats i modernt svart och utrustats med induktionshäll, diskmaskin och allt annat du kan tänkas behöva. Intill köket ligger matrummet, vars väggar av nuvarande ägare fått ett ansiktslyft i form av pigga, färgglada former. Hela lägenheten har högt i tak och ljuset flödar fritt genom stora fönster och dubbla balkongdörrar i glas! Detta gör att lägenheten känns rymlig och ljus. Smart planlösning med separat matrum och ett avgränsat sovrum med walk in closet. På balkongen kan du njuta av solen hela dagen ända till kvällen, medan du blickar ut över den grönskande parken. I den här föreningen ingår allting i månadsavgiften, förutom el. Här bor du nära till allt du kan önska och inom promenadavstånd ligger tågstationen, centrum med den nybyggda Högskolan samt Kupolen och hela Norra Backa handelsområde. Missa inte denna underbara lägenhet, utan anmäl dig på visning nu!

Häradsvägen 17A, Östermalm, Borlänge kommun
  • Fre 22 mar kl 12:00

Häradsvägen 17A

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 524 kr/mån
11 866 kr/m²

Välkommen till Häradsvägen 17A, en bostadsrätt med fantastisk potential att bli ett hem att trivas. Trots ett visst renoveringsbehov erbjuder denna lägenhet en mängd fördelar som gör den till en attraktiv investering. Boendet är beläget i markplan och här finner du en rymlig uteplats där du kan njuta av solen i sydvästläge. Här finns gott om utrymme för både utemöbler och plats för odling . Den öppna planlösningen invändigt skapar en känsla av rymd och ljus i hela bostaden, här slipper du även trappor och besvärliga trösklar. Badrummet är förberett för tvättmaskin och i hallen finns en rymlig klädkammare för extra förvaringsutrymme. Möjligheten finns att sätta din egen prägel och skapa ett unikt hem efter dina egna önskemål. Belägen i en välskött förening med en vacker innergård och en trevlig samlingslokal för gemensamma aktiviteter. Dessutom erbjuder den ett centralt läge utan att vara mitt i myllret. Med utmärkta bussförbindelser och gångavstånd till det mesta har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Här finns även ett cykelförråd, en gemensam tvättstuga och ett förråd som tillhör lägenheten. Med sina 67 kvadratmeter och två rum är detta en perfekt bostad för dig som söker något prisvärt och samtidigt möjligt att göra till ditt eget. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tångringsgatan 14, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 25 mar kl 16:30

Tångringsgatan 14

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 245 kr/mån
20 056 kr/m²

Letar du efter ett lättskött boende, en renoverad och rymlig fyrarummare med en fantastisk balkong där du kan njuta av ljumna sommarkvällar? Då är Tångringsgatan 14 platsen för dig! Välkommen till denna charmiga och rymliga 4 rum och kök om 89,5 kvadratmeter, belägen på tredje våningen. Här erbjuds inte bara ett hem, utan en oas där du kan koppla av och njuta av lugnet på din egen balkong. Planlösningen påminner om ett hus med trevliga sociala ytor, ett separat sovrum medan de andra två ligger i samma del av lägenheten. Med ett badrum och en separat wc finns all bekvämlighet du behöver för hela familjen. Nyligen renoverat kök och våtutrymmen, genomtänkt designade med moderna materialval som lyfter hela boendet till en ny nivå. De generösa 89,5 kvadratmetrarna ger gott om svängrum, perfekt för familjer eller för dem som uppskattar extra utrymme. Detta är det perfekta hemmet för dig som kommer från ett hus och söker mer plats eller för dem som vill uppgradera från en mindre lägenhet. Föreningen har en stabil ekonomi och inkluderar både Kabel-TV och internet i månadsavgiften, vilket gör boendet ännu mer bekymmersfritt. På Tångringsgatan 14 har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Skolor, affärscentrum, restauranger, butiker och resecentrum finns alla i närheten, vilket ger en bekväm och livlig livsstil. Tillträde kan ske efter överenskommelse, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dig efter dina egna behov och önskemål. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet mitt i hjärtat av Borlänge! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck detta fantastiska hem på nära håll.

  • Plus
  • Balkong
Cirkelgatan 10N, Åselby, Borlänge kommun
Cirkelgatan 10N, Åselby, Borlänge kommun, bild 2
Cirkelgatan 10N, Åselby, Borlänge kommun, bild 3

Cirkelgatan 10N

Övrigt
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 095 000 kr
72 m²
1 rum
105 m² tomt

Köp en mycket attraktiv och nybyggd lokal med bra läge i Borlänge. Du äger fastigheten vilket innebär att du kan fritt välja hur du vill använda den eller hyra ut den. Dina grannar består av både privatpersoner och mindre företag som sett de ekonomiska fördelarna av att äga istället för att hyra. Lokalen som har avvänts för att skriva på tävlingsbilar är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter och det finns även möjlighet att bygga entresolplan för att utöka den ytan. Öppningen har en vikport om 4 x 3,6 meter med separat dörr samt fönster för bra ljusinsläpp. Väggarna är isolerade och el och vatten och fiber är indraget. Uppvärmningen ske via en luftvärmepump och i den här lokalen så valde säljarna att montera in en lite kraftfullare modell än vad som föreslogs vid bygget. Golvet är betongplatta. Golvbrunn finns i mitten av lokalen och är ansluten på gemensam oljeavskiljare dessutom finns avlopp framdraget om man önskar att installera en toalett eller pentry, etc. Man har även installerat bra belysning i lokalen med armaturer både från vägg och tak. Bra läge med närhet till E16/Rv70/Rv50, behagligt avstånd från Centrum samt flera stora industrier och industriområden i kommunen innebär stora möjligheter för din verksamhet. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 700 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Kontakta mäklaren för visning.

  • Premium
Stenhålsgatan 16, Forssa Centrum, Borlänge kommun
Stenhålsgatan 16, Forssa Centrum, Borlänge kommun, bild 2
Stenhålsgatan 16, Forssa Centrum, Borlänge kommun, bild 3

Stenhålsgatan 16

Lägenhet
Forssa Centrum, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
7 445 kr/mån
17 598 kr/m²

Upplev en oas av lugn och komfort i hjärtat av Forssa, Borlänge med denna tillgänglighetsanpassade bostadsrättslägenhet på Stenhålsgatan 16. Denna smakfullt designade fyra med tre sovrum och en boarea på 102 kvadratmeter är idealisk för den som värderar komfort, tillgänglighet och ett centralt läge. Lägenheten välkomnar dig med en praktisk och rymlig hall, utrustad med slitstarkt vinylgolv och leder dig vidare till en genomtänkt planlösning utan trösklar, som garanterar enkel tillgänglighet i hela hemmet. Köket är en fantastiskt för den matlagningsintresserade med höj- och sänkbara arbetsytor, spishäll och gott om förvaring. Vardagsrummet bjuder på generöst med utrymme och ljus, där stora fönster och utgång till en inglasad balkong i sydvästläge erbjuder en härlig plats för avkoppling och umgänge. Härifrån har du även tillgång till en vacker stenlagd uteplats, perfekt för soliga dagar. Lägenheten stoltserar med ett nyligen renoverat badrum från 2022, komplett med tillgänglighetsanpassningar som extra svängyta, vilket gör det till ett bekvämt och praktiskt utrymme. Beläget i ett lugnt område med närhet till Forssa centrum, har du allt du kan tänkas behöva inom räckhåll – från matbutiker och restauranger till utmärkta kommunikationsmöjligheter. För natur- och promenadentusiaster erbjuder närområdet vackra promenadstråk längs älven. Brf Sadelmakaren är en välskött förening som värnar om sina medlemmar, där bredband och tv ingår i månadsavgiften. Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem. Kontakta ansvariga mäklare Mikael Björklund vid Svensk Fastighetsförmedling för att anmäla ditt intresse och ta det första steget mot ditt drömboende på Stenhålsgatan 16.

  • Premium
  • Hiss
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 8A

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
19 337 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus i gavelläge! Vargstigen 8A, här bor du med bästa solläget! Med en genomgående enhetligt inrett med parkettgolv och ljusa färgval såväl i kök som på väggar. De stora fönstren ger entréplanet ett härligt ljusinsläpp och den öppna planlösningen adderar till känslan av rymd. Från vardagsrummet når man terrassen och vidare trädgården med en härlig gräsmatta. Övervåningen är indelad i tre sovrum varav ett med en härlig walk-in-closet och ett litet möblerbart allrum däremellan. Badrummen är helkaklade och har ett mycket fräscht skick! Vargstigen ligger i ett naturskönt område med trevliga omgivningar och närhet till skola, lekplats, tågstation och inte minst en liten skidbacke. Sportfältet med fotbollsplaner, multisportplan, tennishall, simhall och äventyrsbad är andra faktorer som gör det här boendet perfekt för en aktiv barnfamilj. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rommevägen 96, Borlänge, Borlänge kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00
Rommevägen 96, Borlänge, Borlänge kommun, bild 2
Rommevägen 96, Borlänge, Borlänge kommun, bild 3

Rommevägen 96

Gård/Skog
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
5 600 000 kr
160 m²
6 rum
2,6 ha tomt

Välkommen till en hästgård i mycket fint skick, endast en kilometer från Rommetravet! När du svänger in på gårdsplanen möts du av ett vackert boningshus i faluröd färg med gröna fönsterkarmar. Stallet ligger rakt framför dig och man blickar ut över hagarna där hästarna står och betar. Föregående ägare var trädgårdsmästare så är det sommar när du kommer hit kommer du garanterat slås av en underbar blomsterprakt. Här avlöser de olika arterna varandra så att du ständigt har en trädgård i blomning samt fruktträd och bärbuskar. Stallet rymmer tre stallplatser med boxar och det finns även två uteboxar. I dagsläget arrenderar nuvarande ägare ut stallplatserna vilket genererar en inkomst på ca 7000 kr/mån (drift ingår ej). I boningshuset välkomnas du av en mycket vacker och genomtänkt entré där det finns gott om plats för att hänga av sig kläderna. Här ligger klinkers med golvvärme vilket ger skön komfort men även mycket praktiskt då blöta kläder och skor torkar snabbt och effektivt. Vidare in i de äldre delarna av huset (byggt 1948 och tillbyggt 2007) ligger tre sovrum, vardagsrum med en stor, murad öppen spis och det äldre badrummet. Den nyaste delen av huset tillkom under 2023 och du tar dig hit via köket som både byggts ut och renoverats under 2023. Här erbjuds stora, härliga ytor och gott om plats för umgänge med både familj och vänner. Givetvis är köket fullt utrustat med dubbla ugnar och dubbla kylskåp. Bänkytorna består av massiv granitsten. Det nybyggda badrummet rymmer tvättmaskin, torktumlare, duschväggar i glas och svarta profiler, handfat med kommod och toalett. Här har man satt stora plattor av granitkeramik på både golv och väggar (mycket hållbart material som tål kraftig nötning) vilket också ger ett mycket lyxigt intryck och givetvis är det även golvvärme. Förutom kök och badrum ryms även två sovrum i den nyaste delen av huset. Förutom i hall och badrum ligger genomgående vitlaserad, 15 mm parkettgolv och väggarna är målade och i enstaka rum finns även fondvägg med tapet. Totalt sett ett hus som inger värme och trivsel, där nuvarande ägare och skapat en perfekt mix av modern lyx och äldre charm! Här finns plats för den stora familjen men huset är även perfekt planerat om man är i behov av hemmakontor. När utbyggnaden gjordes såg man till att bygga ihop boningshuset med längan som rymmer gästrum, tvättstuga och förråd. Idag är längan och huset separerade av en vägg men önskar men fler sovrum går det med enkla medel att öppna upp väggen och få ytterligare sovrum alternativt allrum. En annan möjlighet är att bygga om gästrummet i längan till lägenhet med avlopp och vatten. Grovtvättstugan ligger vägg i vägg och om man slår ihop den med gästrummet har man både vatten och avlopp för kök/badrum. Med en separat lägenhet ges ypperlig möjlighet till generationsboende alternativt uthyrning. Med tanke på att Romme alpin ligger endast 15 min bilväg bort, kan det vara en fin intäktsmöjlighet under vinterhalvåret. Gamla sadelkammaren som står mitt emot stallet är tilläggsisolerad och ombyggd till gästrum, så även här finns möjlighet till sovrum. Till fastigheten hör en jakträtt i Södra Tuna jaktdistrikt. Hit tar du dig via ett skogsskifte via Nybrobacken och här finns rätt att bygga en liten jaktstuga om så önskas. På denna fina gård bor du med närhet till Rommetravet där det i skrivande stund byggs en helt ny ridanläggning som kommer få två ridhallar och ett stall med plats för 30 hästar. Ridanläggningen kommer bli ett lyft för ridsporten i Borlänge när såväl ridskoleverksamheten och privat träning kan ske på ett och samma ställe. (Se mer information om ridanläggningen på Borlänge kommuns hemsida https://www.borlange.se/bygga-bo-och-miljo/borlangevaxer/byggprojekt/pagaende/anlaggningar-for-kultur-och-fritid/ny-ridanlaggning) där det ryms ett stall med plats för 30 hästar och två ridhallar. På Rommevägen omges du av fina ridvägar utmed Långsjön och bort mot Gustavs, du har busskommunikationer endast ett par minuter

  • Premium
Stenhålsgatan 16, Forssa, Borlänge kommun
  • Mån 25 mar kl 16:00

Stenhålsgatan 16

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 095 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/4
6 436 kr/mån
12 303 kr/m²

Välkommen till denna tvåa om 89 kvm med balkong i söderläge! Belägen i en byggnad med hiss, är detta hem perfekt för dig som söker bekvämlighet och livskvalitet. Lägenheten bjuder på gott om utrymme med två rymliga sovrum, två förråd (varav en bra walk-in-closet i ena sovrummet), stort badrum med två ingångar, rymligt kök med fransk balkong och inte minst vardagsrummet där du också har den inglasade balkongen som faktiskt blir som ett extra rum under den varmare delen av året. Ytskikt är äldre så här finns bra möjligheter att skapa ditt nya hem efter eget önskemål! Bostaden har en optimal placering i Forssa Centrum med närhet till mataffärer, restauranger och utmärkta kommunikationer. För natur- och motionsälskare ligger den natursköna Älvenrundan bara ett stenkast bort. Fotbollsälskare kommer att uppskatta närheten till den anrika arenan Domnarvsvallen. I denna förening har man tänkt till för att göra det bekvämt och lätt i vardagen för de som bor här. Tvättstugan finns i markplan som du lätt når med hissen, det finns en övernattningslägenhet för gäster som man kan hyra för 200 kr/dygn och det finns även en gemensamhetslokal att nyttja vid behov. Vad mer finns att önska? I lägenhetens månadsavgift ingår det mesta, tom internet! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Hiss
Rudvägen 14, Barberget, Borlänge kommun

Rudvägen 14

Villa
Barberget, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 595 000 kr
120 + 12 m²
4 rum
2 389 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och rymliga villa belägen på Rudvägen 14 i Barberget, Borlänge. En fastighet som erbjuder det bästa av både lantlig närhet och behagligt avstånd till stadsliv. Denna enplansvilla med källare, uppförd 1997 av Brahus, stoltserar med en boarea på 120 m2, kompletterad av en biarea på 12 m2 i form av ett uterum. Tomten är på hela 2 389 m². Med sitt lantliga läge, bara en 10-minuters cykeltur från centrum, erbjuder fastigheten en perfekt balans mellan lugn och tillgänglighet. Fastigheten erbjuder även en gäststuga och ytterligare förvaringsmöjligheter i förråd och ett äldre garage. Uppvärmningen sker via en energieffektiv bergvärmepump, och fastigheten har nyligen uppgraderats med en ny garageport (2023). Kommunalt vatten och avlopp, träfasad, 3-glasfönster, och mekanisk frånluft är andra bra attribut som denna villa har. Läget gör att det endast är 15 minuter till Falun vilket för att det här är ett perfekt boende för de som pendlar dit. Säljarna förbereder just nu fastigheten för försäljning. Missa inte chansen att göra Rudvägen 14 till ditt nya hem. Kontakta mäklare Mikael Björklund för mer information och för att uttrycka ditt intresse.

Vargstigen 19, Övre Tjärna, Borlänge kommun

Vargstigen 19

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
19 337 kr/m²

Här på Vargstigen bor du modernt och bekvämt i mycket fina radhus byggda 2017. Denna bostad är perfekt för er som vill ha bekvämligheten av att bo i en bostadsrätt men ändå få huskänslan och egen trädgård. Området är mycket populärt för barnfamiljer men även ett mycket bra alternativ för er som kommer från ett större hus och vill skala ner på boendeytan. Bostaden är genomgående i mycket fint skick med parkettgolv i alla rum, helkaklade badrum och ett fullt utrustat kök. Entréplan rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning och på övre plan finns tre bra sovrum varav det största med en stor walk-in-closet. Ett badrum på vardera plan. Altanen vetter mot sydost vilket ger sol från tidig förmiddag och på entrésidan finns ytterligare en liten uteplats. Till bostaden hör två parkeringsplatser och ett friliggande förråd. I området finns en härlig lekplats och du tar dig enkelt till fina promenadstigar alldeles bakom radhuset. I närhet når du snabbt Plättbacken, en av stans bästa backar för pulkaåkning och det är cykelavstånd till populära Båtstabadet. Gillar du motion? Då är natursköna Mellstaparken ett måste där det finns riktigt fina löp- och skidspår. Tjärnaberget och skogarna kring Övre Tjärna erbjuder en fantastisk natur med fina vandrings och cykelleder av varierande svårighetsgrad. På vintern finns det skoterled och längdskidspår. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Välkommen med din anmälan till visning! Vid frågor kontakta fastighetsmäklaren: Karolina Kempe Tfn: 073-821 02 92 Mejl: [email protected]

  • Energieffektiv
Lerbäcken 7 och Lerbäcken 9, Borlänge, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lerbäcken 7 och Lerbäcken 9

Gård/Skog
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 995 000 kr
165 + 7 m²
6 rum
2,2 ha tomt

Drömmer du om en idyllisk fastighet med närhet till både landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter? Lerbäcken 7 är den perfekta adressen för dig som söker det bästa av två världar. Beläget inom bekvämt köravstånd till Borlänge erbjuder denna fastighet en harmonisk livsstil i vackra omgivningar. Familjevänlig villa med generösa ytor Välkommen till en rymlig familjevilla om 165 kvm, utformad för att möta behoven hos dagens moderna familj. Med en välplanerad layout välkomnas du av ett stort kök när du kliver in från hallen. Här finns gott om plats för umgänge och middagar med nära och kära. Villan erbjuder även möjligheten till fyra sovrum, perfekt för den växande familjen. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den härliga altanen, perfekt för avkoppling och sommarfester. Stort garage med uthyrningsmöjligheter På fastigheten finns också ett imponerande garage, uppfört år 2019. Här finner du gott om plats för förvaring av fordon och verktyg på bottenvåningen. På övervåningen väntar en modern lägenhet med två rum och kök, perfekt för gäster eller som extra inkomstkälla genom uthyrning. En investering som ger både praktiskt och ekonomiskt värde. Nära till Romme Alpin och naturupplevelser Med endast några minuters bilresa når du Romme Alpin, Borlänges skidmecka. Här kan du njuta av fantastisk skidåkning under vinterns glittrande dagar. För den naturälskande finns även möjligheter till vandring, cykling och andra friluftsaktiviteter i de omgivande landskapen. Tillträde kan ske i slutet på sommaren. Vi ser fram emot att visa dig allt vad Lerbäcken 7 har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Illergatan 26, Övre Tjärna, Borlänge kommun
  • Borttagen före visning

Illergatan 26

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 295 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/1
6 571 kr/mån
16 188 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Västra Flintgatan 14, Hagalund, Borlänge kommun

Västra Flintgatan 14

Villa
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 695 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
661 m² tomt

Upptäck drömbostaden mitt i hjärtat av Borlänge – välkommen till detta fantastiska hus på Hagalund! Denna charmiga villa erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och tidlös elegans. En rad imponerande renoveringar har genomförts sedan 2008, inklusive omfattande förbättringar såsom dränering, nya fönster, badrum, ny carport och en total omgestaltning av interiören. Steg in i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att skapa en trivsam och inbjudande atmosfär. Den generösa planlösningen har öppnats upp genom att väggar har tagits ner och flyttats för att maximera rymden och ljusflödet. Köket har fått en modern ansiktslyftning och är öppet mot matrummet. På entréplan finns även ett nyrenoverad WC från 2023. Övervåningen skämmer bort med ett stort, lyxigt badrum komplett med bubbelbadkar. Villan erbjuder idag tre sovrum med möjlighet att skapa ytterligare sovrum/gästrum/kontor i källarplan. Utomhusområdet är lika lockande med en välskött trädgård som bjuder in till avkoppling bland äppelträd, bärbuskar och grönskande häckar. Det inglasade uterummet och den generösa altanen längs husets sida erbjuder möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. Dessutom finns en praktisk fristående carport med förråd för din bekvämlighet. Med gångavstånd till centrum, tågstationen, restauranger, IKEA och Kupolen är detta boendet perfekt beläget för att uppleva allt som Borlänge har att erbjuda. Missa inte chansen att äga detta välskötta hem – kontakta oss idag för att boka din visning!

  • Plus
Baggarvet 35, Baggarvet, Borlänge kommun
  • Idag kl 16:30

Baggarvet 35

Villa
Baggarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 495 000 kr
90 + 30 m²
3 rum
1 958 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med lantligt läge, belägen på en höjd med utsikt över omgivande åkrar och natur. Med sin traditionella röda fasad och sina vita knutar smälter huset in i den lantliga miljön och bjuder in till en lugn livsstil, med naturen som närmsta granne. Den vackra farstukvisten välkomnar dig till detta hem, där gedigna trägolv sträcker sig över hela huset och ger en varm inbjudande känsla. I vardagsrummet står en vacker gammal kakelugn, som tillsammans med den öppna spisen på övre plan, skapar en mysig atmosfär och sprider värme under kyliga kvällar. Huset är välisolerat och luftvärmepump finns, vilket bidrar till låga driftkostnader. Köket är hemtrevligt med ljusinsläpp från två väderstreck. Det nyrenoverade badrummet är inrett med neutrala färger och här finns golvvärme samt eluppvärmd handdukstork. Flertalet vitvaror i huset är utbytta under de senaste åren. Den övre våningen imponerar med sin öppna planlösning upp till nock, vilket ger en känsla av rymd. Även härifrån kan den fina utsikten beskådas. Här finns möjlighet att med en vägg dela av rummet och skapa två separata sovrum. Rymlig förvaring i form av kattvindar längsmed båda långsidorna. Den kuperade terrängen på tomten ger trädgården en spännande karaktär, där det alltid finns något nytt att se. Trädgården har ett härligt solläge och här finns flertalet odlingslådor och trädgårdsland. Både vanliga och mer sällsynta bärbuskar och fruktträd finns planterade. Under vår- och sommarmånaderna blommar omväxlande olika perenner. Ett lusthus inbjuder till socialt umgänge under sommarkvällarna och gäststugan gör det möjligt för vänner och familj att sova över. Sammanfattningsvis är detta lantliga hus en dröm för den som söker en lugn livsstil i nära kontakt med naturen, där det samtidigt bara tar 8 minuter med bil till stan. Kom och upptäck ditt framtida lilla paradis!

  • Plus
Torsång 127B, Torsång, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Torsång 127B, Torsång, Borlänge kommun, bild 2
Torsång 127B, Torsång, Borlänge kommun, bild 3

Torsång 127B

Lägenhet
Torsång, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 775 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
3 950 kr/mån
30 603 kr/m²

Ett modernt boende i hjärtat av det idylliska samhället. Bostaden på 58 m² har en magiskt planlösning där du möts av en välkomnande hall, tar steget in i köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, här kan du njuta av utsikten mot vattnet året om! Badrummet är helkaklat och det finns både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har en garderob och i lägenheten finns också ett litet förråd för dig som vill ha ett förråd/kontor/Walk In Closet. Från vardagsrummet går du ut på balkongen, här följer du sommarens båtliv och följer vattnets lugnande ström. Golvvärme i hela lägenheten! Varma sommardagar så kan det vara skönt med ett dopp ifrån föreningens badbrygga. Här finns även möjlighet till båtplats och bilen parkerar ni i er carport. Intresserad? Kontakta fastighetsmäklare Amanda Allernäs på 0708834446!

  • Premium
  • Balkong
Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!, Rågåker, Borlänge kommun
  • 3 lediga bostäder

Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen!

Övrigt
Rågåker, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
fr. 1 099 000 kr
1 rum

På endast några veckor såldes hela första huset slut, nu släpper vi ytterligare ett hus till försäljning! På Rågåkersgatan i Rågåker, Borlänge kommer två byggnader med fjorton (14) st friköpta industrilokaler i respektive hus att uppföras som förväntas vara redo att tillträdas under tredje kvartalet 2024. Första huset såldes slut på bara några veckor och nu finns en ny chans att bli ägare av din EgenLokal. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal!

  • Nybyggnadsprojekt
Peter Kruses väg 27, Torsång, Borlänge kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30

Peter Kruses väg 27

Villa
Torsång, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 395 000 kr
116 + 14 m²
5 rum
840 m² tomt

Välkommen till Peter Kruses väg 27 i Torsång, ett attraktivt boende i ett plan. Här finns generösa 5 rum och kök, utbyggt 2015 för att erbjuda gott om svängrum. Kök och badrum renoverades stilfullt 2010 och de nyligen uppgraderade 3-glasfönstren från 2023 garanterar energieffektivitet och lugn atmosfär. Bostaden ligger på en hörntomt med närhet till grönområden och en lekplats, vilket ger både privatliv och avkoppling. Fiberanslutning och fjärrvärme säkerställer moderna bekvämligheter, med snabbt internet och effektiv uppvärmning. Med närhet till skola, förskola och det charmiga Torsångs café passar detta boende perfekt för familjer. Fina strövområden, båtliv och badplats i Uvbergsviken finns inom bekvämt avstånd. Vintertid plogas det en bana på Ösjön för långfärdsskridskor och vill man åka längdskidor kan man utgå direkt från bostaden och över fotbollsplanen. Området präglas av lugn och trygghet, omgivet av familjer i alla åldrar. Boendet är välskött och inflyttningsklart, vilket innebär att du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Tillträde kan ske i månadsskiftet juli/augusti. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Uppfartsvägen 6F, Medväga, Borlänge kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30

Uppfartsvägen 6F

Lägenhet
Medväga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 298 kr/mån
13 092 kr/m²

Radhusliknande bostadsrätt i markplan i populära Medväga nu till salu! Sällan ges chansen att förvärva en lägenhet i markplan på Uppfartsvägen. Här finns ett boende om 76 kvm och 3 rok utan besvärliga trappor placerat i ett omtyckt område med naturen runt knuten. Från hallen välkomnas du av en öppen planlösning över köket som nyligen fått nya luckor, här finns även utrymme för ordentlig matplats. Vidare breder vardagsrummet ut sig och härifrån finns utgång till den väl tilltagna verandan. Här har du ostörd utsikt och egen gräsyta som ger dig huskänsla. Vidare finns två sovrum, bra förvaring i klädkammare och minde förråd samt ett badrum med tvättmaskin. I området bor en mix av allt från barnfamiljer, pensionärer till förstagångsköparna. Tvättstuga, samlingslokal och bastu finns att tillgå i bostadsområdet. Bekvämt boende där du också har närhet till Domnarvet centrum mataffär, frisör och pizzeria. Bra bussförbindelser till Borlänge centrum ca 10 minuter bort. Här har du närhet till förskola och skola upp till årskurs 9 samtidigt som du även har skogens grönska runt hörnet. Detta ger dig möjligheten att spontant promenera in skogen för en morgonpromenad. Tillträde möjligt i juni. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 6D

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
18 316 kr/m²

Här erbjuds den perfekta kombinationen av bekvämligheten som kommer med att äga en bostadsrätt samt friheten med egen uteplats och trädgård. Välkommen till Vargstigen 6D, byggt så sent som 2017. Bostadsrätten har en trevlig och modernt planlösning med öppet kök/vardagsrum på entréplan samt tre stycken sovrum på övre plan. Badrummen är rymliga och helkaklade och till varje bostadsrätt finns ett separat förråd. Från vardagsrummet ges utgång till ett trädäck där du njuter av sommarens soliga dagar och har trevliga grillmiddagar. I området finns en härlig lekplats och du tar dig enkelt till fina promenadstigar alldeles bakom radhuset. I närhet når du snabbt Plättbacken, en av stans bästa backar för pulkaåkning och det är cykelavstånd till populära Båtstabadet. Gillar du motion? Då är natursköna Mellstaparken ett måste där det finns riktigt fina löp- och skidspår. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 614

Villa
Sunnanö, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
8 250 000 kr
242 + 40 m²
7 rum

Välkommen till Viksö 614 – ett praktfullt boende som kombinerar modern komfort med en enastående panoramautsikt. Denna nybyggda villa från Bra Hus med imponerande 242 kvm erbjuder det ultimata hemmet för din livsstil. Säljarna ritade om villan som heter Vision 234 till det vi ser idag, så detta är verkligen one of a kind. Stig in i ett stort och flexibelt utrymme på bottenvåningen, perfekt anpassat för dig som söker gott om svängrum. Här finner du ett större allrum som även är förberett för att inrymma ytterligare ett kök, tre bekväma sovrum, en praktisk tvättstuga samt ett lyxigt badrum komplett med dusch, badkar och bastu. Utsikten från badrummet är inget mindre än förtrollande och leder dig ut till en fridfull altan där ett spabad väntar. På ovanvåningen möts du av ett elegant kök, två ytterligare sovrum varav en med walk in closet, ett extra badrum och ett generöst vardagsrum. Från vardagsrummet leder glasdörrarna ut till en balkong där du kan njuta av stillheten och den bedårande utsikten över båtarnas dans på vattnet. Denna villa inkluderar även ett integrerat garage om cirka 40 kvm, perfekt för säker förvaring av fordon eller som ett tilläggsutrymme efter behov. Värmen i huset kommer från effektiv bergvärme, vilket garanterar låga driftskostnader och hållbarhet. Tilläggas bör att den nuvarande ägaren har haft ett nyttjanderättsavtal gällande strandremsan och marken framför fastigheten. Detta öppnar möjligheten för en diskussion med fastighetsägaren för en potentiell nyttjanderättsöverenskommelse för den nya ägaren. I övrigt finns möjlighet att anlägga en flytbrygga vid strandremsan. Viksö 614 – Ditt Perfekta Hem: Denna bostad är skapad för att erbjuda dig det allra bästa. En plats där modern lyx möter enastående natur. Kom och upplev en harmonisk livsstil på Viksö 614 – här trivs du garanterat! Förhandsvisning är möjligt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun, bild 2
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun, bild 3

Sångenvägen 346

Fritidshus
Sångan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
68 + 18 m²
4 rum
1 308 m² tomt

Välkommen till sjön Sångan och detta fritidshus med sjöutsikt! Precis invid sjön Sångan ligger denna fastighet med ett fritidshus och tillhörande gäststuga. Här kan du sitta under tak på altanen framför huset och blicka ut över sjöns stilla vatten och njuta av tystnaden. Blir du frusen kan du flytta in på den inglasade verandan och tända i den öppna spisen. Här finns ett stort vardagsrum med härlig takhöjd och öppen spis, tre sovrum, ett kök med matplats samt ett badrum som just nu är under renovering. Förutom storstugan finns en gäststuga om ca 50 kvm strax ovanför, som rymmer både kökspentry, vardagsrum och ett litet sovrum. Storstugan värms upp med el, luft/luftvärmepump, vedspis samt hela två stycken öppen spis. Intill huset finns ett vidbyggt garage med el indraget, men du får även plats med bilar på uppfarten. Här finns både avlopp och vatten, vilket gör det möjligt att nyttja boendet året om. Inom gångavstånd ligger en badplats, men du har även möjlighet att nyttja en egen brygga nedanför. Från Sångenvägen är det inte långt till fina skid- och vandringsleder i naturreservatet Gyllbergen, eller varför inte ta bilen till Romme Alpins fina skidanläggning? Missa inte detta fritidshus, precis intill sjön Sångan. Välkommen med din anmälan till visning! Fastighetsmäklare: Karolina Kempe Tfn: 073-821 02 92 Mejl: [email protected]

  • Premium
Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun
Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Sturegatan 20

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 700 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 932 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga och totalrenoverade lägenhet! Belägen på tredje våningen, högst upp i huset har du en fin utsikt över takåsarna. Med sina 80 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme och en välplanerad planlösning. Hela lägenheten har precis genomgått en totalrenovering så bostaden står nu redo att möta sin nya ägare! Bostaden är renoverad med smakfulla färgval och har ett fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux. Badrummet och köket pryds av vacker granitkeramik, vilket ger en känsla av lyx och elegans. I vardagsrummet finns en öppen spis som skapar en mysig atmosfär, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Dessutom finns en balkong där du kan njuta av solen från tidig förmiddag. Hallens smarta garderober med skjutdörrar ger gott om förvaringsutrymme. En stor fördel med denna lägenhet är att det finns två ingångar. Intill sovrum 2 finns WC och en separat hall med egen ingång vilket gör att denna del lämpar sig för uthyrning eller generationsboende. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för dig som köpare. Dessutom är lägenheten centralt belägen med närhet till både kommunikationer och andra bekvämligheter som tex centrum med sitt fina och breda restaurangutbud, Kupolen med alla butiker och IKEA. Sammanfattningsvis är detta en attraktiv bostad som passar perfekt för dig som söker en bostad i centralt läge, nyrenoverat skick, med välplanerad planlösning och som dessutom har balkong och öppen spis. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla - Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Majorsgatan 15C, Borlänge, Borlänge kommun

Majorsgatan 15C

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
945 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 961 kr/mån
16 154 kr/m²

Välkommen till Forssa och en trevlig tvåa på Majorsgatan 15C! Bostaden om 58,5 kvm är mycket trivsam och har ett helt nyrenoverat helkaklat badrum. Med läget på 3:e våningen och en balkong i rätt väderstreck så får du många trevliga soltimmar. Köket är renoverat för ett tag sedan men fullt utrustat med kyl/frys, häll, ugn och diskmaskin. Sovrum och vardagsrum är uppfräschade och i hallen finns det ett antal garderober för förvaring. Läget i Forssa är riktigt bra och HSB föreningen är mycket stabil. Området är mycket populärt tack vare närheten till Borlänges populäraste strövområde; Älvrundan, Gammelgården, Forssa centrum med mataffär, restauranger m.m. Flera förskolor och skola från F-klass till 9:an finns i området så det här är en riktigt bra bostad för det ungar paret eller den ensamstående. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Faluvägen 52, Barkargärdet, Borlänge kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30

Faluvägen 52

Villa
Barkargärdet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 895 000 kr
150 + 40 m²
5 rum
1 413 m² tomt

Välkommen till ert nya drömhem i Barkargärdet! Detta rymliga hus erbjuder generösa ytor med gott om plats för hela familjen och har en charmig lantlig känsla som kommer att förtrolla dig. Det här hemmet har blivit omhändertaget med kärlek och omsorg. Både fönster och tak byttes 2011, vilket ger dig en trygg och underhållsfri boendemiljö. Ett av höjdpunkterna i huset är det härliga inglasade uterummet, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av vackra vyer och årstidernas skiftningar i skön komfort. För den som behöver gott om förvaring finns ett stort garage på tomten, vilket ger dig gott om plats för verktyg, utrustning och fordon. Nyligen renoverades källaren och nu huserar ett fantastiskt nytt badrum, tvättstuga och bastu där. Det ger dig den extra bekvämlighet du behöver och ger hela huset en extra dimension av lyx. Det här är en unik möjlighet att äga ett hem som kombinerar modern komfort med en lantlig atmosfär. Här kan du skapa minnen och njuta av en bekväm och vacker livsstil. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mjälgavägen 101E, Färjegårdarna, Borlänge kommun
Mjälgavägen 101E, Färjegårdarna, Borlänge kommun, bild 2
Mjälgavägen 101E, Färjegårdarna, Borlänge kommun, bild 3

Mjälgavägen 101E

Radhus
Färjegårdarna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
5 700 000 kr
150 m²
6 rum
186 m² tomt

Tänk dig att du befinner dig längs älven, på gränsen mellan stadens puls och landets lugn. I det charmiga villaområdet Färjegårdarna är det inte långt till något av dem. Det moderna radhuset har inte mindre än tre uteplatser och hela familjen sitter nu samlad på den stora altanen och ser hur Dalälvens djupblå vatten sakta rinner förbi. Livet är skönt, lika skönt som ett dopp ifrån den gemensamma bryggan en varm sommardag. Ditt nya hem är byggt 2008 och består av hela 150 m² boarea fördelat i tre plan. Här ryms bland annat 4 sovrum, två badrum, bastu, gott om förvaring och ett modernt kök som angränsar till generösa sociala ytor i vardagsrummet. De stora fönstren knyter ihop bjuder på en fantastisk utsikt över älven. Dessutom så är just det här huset utrustat med solceller på taket och en laddbox för elbil i din carport. Det är bra för både miljö och plånbok. Massiva trägolv av ek, varvas med partier med klinker, målade väggar och fondväggar av tapet. Inget har lämnats till slumpen. Stommen i betong ger ett robust hus i lång tid framöver. Närheten till både stad och natur är slående. Plats vid samfällighetens brygga ingår och här ifrån kan du ta båten via Torsång, vidare ut på Runn och ända bort till Falun. Du som ställer höga krav på både boende och läge utan villans underhåll och skötsel, har äntligen hittat hem! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 59