Mäklare Karolina Kempe

Karolina Kempe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Majorsgatan 18A, Forssa, Borlänge kommun
  • Sön 27 okt kl 12:15
Majorsgatan 18A, Forssa, Borlänge kommun, bild 2
Majorsgatan 18A, Forssa, Borlänge kommun, bild 3

Majorsgatan 18A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 150 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 664 kr/mån
15 646 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea på 73,5 kvm, belägen på tredje våningen med ett fantastiskt solläge! Bostaden är belägen i en mycket omtyckt och välskött förening med en låg månadsavgift på endast 3664 kr/mån. Här får du ett hem med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter tack vare både klädkammare och garderober – idealiskt för dig som vill ha ett stilrent och välorganiserat hem. Bostaden har ett optimalt läge vad gäller bekvämlighet med närhet till service. På bara någon minut promenerar du till Forssa centrum där du har flera restauranger, liksom matvarubutiken Coop Konsum som gör vardagsinköpen smidiga. Några hundra meter bort finner du även Borlänges vackraste promenadstråk, "Älvenrundan", perfekt för avkopplande promenader eller joggingturer med naturen precis runt hörnet. För dig med barn finns förskolor, skola och lekparker i närheten. Kommunikationerna är mycket bra med bussförbindelser i närheten och till Borlänge Centrum tar du dig med cykel på bara 6 minuter. Här får du det bästa av två världar – ett lugnt och trivsamt boende med närhet till centrum. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Balkong
Rivargatan 36, Borlänge, Borlänge kommun
  • Imorgon kl 17:15
Rivargatan 36, Borlänge, Borlänge kommun, bild 2
Rivargatan 36, Borlänge, Borlänge kommun, bild 3

Rivargatan 36

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 450 000 kr
86,8 m²
3 rum
6 559 kr/mån
16 705 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en bostadsrätt med huskänsla! Denna bostad i eftertraktade Kvarnsveden erbjuder 86,8 kvm välplanerad yta fördelad över två våningar. Entréplan rymmer ett ljust kök i lantlig stil, ett stort vardagsrum med utgång till det härliga uterummet samt ett badrum. En av lägenhetens absoluta fördelar är den inglasade altanen som ger ett extra utrymme för avkoppling, middagar eller spelkvällar med familjen. Övervåningen rymmer två sovrum med möjlighet att enkelt skapa ett tredje, samt ett ytterligare badrum. Utanför lägenheten finns en gräsmatta som ger möjlighet till utomhusaktiviteter och gemensam uteplats. Till lägenheten hör dessutom en garageplats och här finns även cykelförråd och förråd, vilket bidrar till bekvämligheten. Bostaden ligger i ett familjevänligt område med närhet till förskola och skola, samt Kvarnsvedens centrum med restauranger, café och en välsorterad ICA-butik. För den aktiva familjen är det också nära till Kvarnsvedens IP för sport och fritidsaktiviteter. Observera att uppvärmning och parkeringsplats ingår i avgiften. Om du söker ett hem med en känsla av hus och charmiga detaljer i Kvarnsveden, är detta en bostad för dig! Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Musikanten 7A, Musikanten, Borlänge kommun
Musikanten 7A, Musikanten, Borlänge kommun, bild 2
Musikanten 7A, Musikanten, Borlänge kommun, bild 3

Musikanten 7A

Lägenhet
Musikanten, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 575 kr/mån
11 032 kr/m²

PASSA PÅ - drygt 25 000 kr i reparationsfond! Önskar du skapa ett boende helt efter eget tycke och smak har du är ett ypperligt tillfälle - här finns drygt 25 000 kr i den inre fonden, pengar som du får återinvestera i lägenheten vid renovering. Här bor du på övre plan med gavelläge vilket gör att det är näst intill ostört. Lägg till detta en trevlig balkong i västläge! Brf Kvartetten är en stabil förening med bra ekonomi som tar hand om sina fastigheter för ett tryggt och långsiktigt boende. Musikanten är mycket populärt då det upplevs som ett väldigt lugnt område med närhet till både matbutik och kommunikationer. In till centrum och högskolan tar du dig med cykel på ca 15 minuter. Varmt välkommen med anmälan till visning!

  • Premium
Saresgatan 16, Hagalund, Borlänge kommun
Saresgatan 16, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Saresgatan 16, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Saresgatan 16

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 859 kr/mån
16 574 kr/m²

HAGALUND - Välkommen till denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck.! En mycket tilltalande lägenhet med modernt och fräscht kök, vardagsrum med utgång till balkongen som har utsikt mot Soltorgsparken och rymligt sovrum. Här bor du högst upp i huset i en lägenhet som ligger på gaveln av byggnaden vilket innebär att du bor näst intill ostört. En annan fördel är att ljusinsläppet blir mycket generöst eftersom du får in ljus i alla rum. Hagalund ligger bara ett stenkast från centrum och Högskolans nya campus. Till tågstationen tar du en promenad på tio minuter och behöver du handla har du mataffär ett par minuter bort på Hagavägen. Kupolen med flertalet butiker och restauranger samt Norra Backa handelsområde med bl.a. Ikea ligger i ditt närområde. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Hagavägen 1B, Centrum-Dagny, Borlänge kommun

Hagavägen 1B

Lägenhet
Centrum-Dagny, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 7/8
4 189 kr/mån
22 450 kr/m²

DAGNY - mycket fin trea på våning sju! Välkommen till denna fina lägenhet som står klar för dig att flytta in i! Belägen på sjunde våningen kan du njuta av en magisk utsikt. Du tar dig enkelt hit med hissen, som även smidigt tar dig ner till tvättstugan i källaren, vilket gör att du slipper spring i trappor. Bostaden är genomgående i mycket fint skick och köket är renoverat med smakfulla material- och färgval. Här finns bra med förvaring i hall och klädkammare samt garderober i sovrummet. Den inglasade balkongen förlänger sommarsäsongen - här kan man sitta från tidig vår till långt inpå höstkvällarna och eftersom vi är på sjunde våningen är utsikten milsvid! HSB Brf Alrik är en välskött och omtyckt förening, där t o m internet ingår i avgiften! Här bor du med närhet till skolor, resecentrum, IKEA-området samt restauranger och affärer. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Hiss
Kittåkers väg 3, Skräddarbacken, Borlänge kommun
Kittåkers väg 3, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 2
Kittåkers väg 3, Skräddarbacken, Borlänge kommun, bild 3

Kittåkers väg 3

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 395 000 kr
121 m²
5 rum
1 106 m² tomt

Enplanshus i Skräddarbacken! Välkommen till denna enplansvilla i hjärtat av Skräddarbacken, där lugnet från en återvändsgata möter den lummiga omgivningen och naturen knackar på dörren. Här erbjuds en möjlighet att förvärva ett välplanerat enplanshus, perfekt för den aktiva familjen som värdesätter närhet till natur, komfort och gemenskap. Med hela fyra sovrum och två badrum finns här gott om plats för både familj och gäster. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med en kamin som sprider värme och mysig atmosfär under årets kyligare månader. Köket är välplanerat med plats för en matgrupp vid fönstret. Badrummen renoverades 2015, fönsterkassetter är bytta, fiber är indraget, garagetak bytt och ytskikt löpande renoverade. Fristående dubbelgarage (varav ett är varmgarage) med förrådsutrymmen. Dessutom har huset en vind som rymmer mycket förvaring. Från vardagsrummet når man uterummet som vetter mot den trevliga och insynsskyddade tomten. Med stor gräsmatta, plats för odling och skogsdunge intill inbjuder denna tomt till aktivitet. Här finns även en praktisk jordkällare, perfekt för förvaring av grönsaker, sylt och andra delikatesser. Området kring Skräddarbacken är en dröm för den aktiva familjen, med närhet till skog, motionsspår, och lekparker. Här lever gemenskapen starkt, och med bara ett stenkast till skolor och förskolor är detta en plats där barnen kan växa och frodas i en trygg miljö. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Hagavägen 62, Hagalund, Borlänge kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Hagavägen 62, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 62, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 62

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 585 kr/mån
15 000 kr/m²

FIN 2 ROK MED BALKONG NÄRA HÖGSKOLAN! Välkommen till Hagavägen 62 och denna fina tvåa högst upp i huset med balkong ut mot Soltorgsparken! Bostaden är mycket trivsam och är genomgående ljus och fräsch. Köket är ifrån IKEA med en matplats vid fönstret med härlig utsikt. Badrummet är helkaklat och här finns även tvättmaskin - lyxigt! Vardagsrummet med det fina parkettgolvet tar dig ut på balkongen där du har sol i stort sett hela dagen från lunch och framåt. "Huset är lugnt och tyst - man hör sällan grannarna" (säljarens ord). På Hagalund bor du centralt, med mataffären precis utanför dörren samt gångavstånd till allt du kan tänkas behöva såsom tågstation, centrum och Kupolen. Vid intresse och för att boka tid för visning, välkommen att kontakta fastighetsmäklaren!

  • Premium
Kanotvägen 3, Ornäs, Borlänge kommun
Kanotvägen 3, Ornäs, Borlänge kommun, bild 2
Kanotvägen 3, Ornäs, Borlänge kommun, bild 3

Kanotvägen 3

Villa
Ornäs, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 500 000 kr
70 + 71 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade villa belägen i Ornäs, ett område som är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till både Borlänge och Falun. Här är det bara att flytta in och du behöver heller inte tänka på det större renoveringarna som tex dränering och takbyte, då även det är gjort. Huset rymmer två sovrum på övre plan och ett tredje i källarplan. Källaren är relativ rymlig så är man i behov av fler sovrum går det att lösa här. Vidare finns vardagsrum med öppen spis, två badrum och ett kök skapat för matlagning. Övervåningen inbjuder verkligen till umgänge och på sommaren öppnar man dörren och flyttar ut på den storleksmässigt väl tilltagna terrassen där man gärna spenderar härliga eftermiddagar i solen eller varför inte långa grillkvällar!? Huset har genomgått en omfattande renovering som bl.a. inkluderar nytt tak på bostadshus och garage, nya fönster, ny ytterdörr och altandörr, nydragen el, nytt kök och två nya badrum. Källaren är grundligt renoverad där man har bilat upp golvet för att lägga ner golvvärme. Dessutom är solpaneler installerade vilket tillsammans med den effektiva fjärrvärmen gör detta till ett mycket energieffektivt hem. Den fina tomten med generös gräsmatta är perfekt för barnens lekar och fotbollsmatcher. Om du är trädgårdsintresserad finns här gott om plats för odling eller om du drömmer om att sätta upp ett växthus - här finns gott om plats! En stor altan vetter in mot trädgården och erbjuder plats för sommarens grillkvällar och avkoppling i jacuzzin. Det finns gott om parkeringsmöjligheter på tomten samt ett garage. Ornäs är ett av Borlänges mest efterfrågade områden. Här bor du bekvämt och nära till bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, förskola och Ornäs skola (förskoleklass + årskurs 1-9). I närheten finns även 18-håls golfbana, motionsspår, båthamn, fotbollsplan samt goda möjligheter till fiske, bad, båtliv och långfärdsskridskor på Ösjön och Runn. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Månsesgatan 25, Borlänge, Borlänge kommun
Månsesgatan 25, Borlänge, Borlänge kommun, bild 2
Månsesgatan 25, Borlänge, Borlänge kommun, bild 3

Månsesgatan 25

Villa
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 295 000 kr
143 + 24 m²
4 rum
1 717 m² tomt

Välkommen till denna härliga sekelskiftesvilla, en riktig pärla belägen i det mycket eftertraktade området Hönsarvet! Här bor du i ett idylliskt villaområde med uppvuxna trädgårdar och vackra hus. Skola och förskola ligger inom bekvämt gångavstånd, liksom matbutiken dit du cyklar på ett par minuter. För den som gillar motion finns den populära Älvenrundan alldeles runt hörnet och under vintern är det heller inte långt till Bergebo för härlig längdskidåkning. Huset har renoverats med känsla och man har varit noga med att beakta husets ålder och ursprung. Pga sjukdom stannade dock renoveringen av och det är en del saker som är i behov av att färdigställas. Det lantliga köket är utrustat med en charmig vedspis, vilket skapar en mysig atmosfär. Den tillbyggda matsalen ger en känsla av glasveranda och blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vardagsrummet har en kamin som sprider värme och trivsel under kalla vinterkvällar. På övre plan finns två sovrum och ett badrum. Den stora altanen är perfekt för avkoppling och umgänge och här lyser solen från tidig morgon. Här kan du njuta av utsikten över trädgården och ta ett dopp i poolen under varma sommardagar. Den generösa tomten bjuder på en härlig trädgård med fruktträd och bärbuskar, perfekt för den odlingsintresserade. Här finns gott om plats för att skapa din egen gröna oas. Här finns även två isolerade förråd varav ett idag används som verkstad. På tomten finns också en separat byggnad med en fullt utrustad lägenhet om 1 rum och kök. Denna är idealisk för uthyrning, som tonårsboende eller för gäster som vill stanna lite längre. Värt att nämna är att under våren 2024 installerades en ny bergvärmepump vilket kommer ha en betydande positiv effekt på energiförbrukningen. Missa inte chansen att förvärva denna unika villa med sin vackra och idylliska miljö! Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Tunavägen 200, Åselby, Borlänge kommun

Tunavägen 200

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 200 000 kr
149 m²
5 rum
663 m² tomt

Stor enplansvilla med garage i populära Åselby! Välkommen till denna enplansvilla från 1973, belägen på Tunavägen 200 i det omtyckta området Åselby! Bostaden erbjuder 149 kvm boyta och har fyra sovrum, vilket gör den väl anpassad för familjen. Det finns ytterligare möjlighet till sovrum/gästrum i separat byggnad bakom garaget. Här har nuvarande ägare kontor idag, men passar som sagt ypperligt även som tex tonårsboende. Köket (renoverat 2023) och vardagsrummet har en öppen planlösning som ger en lyxig och modern känsla med sitt vackra parkett golv, stora fönster med gott om ljusinsläpp och en ståtlig täljstenskamin. Badrummet är utrustat med både badkar, dusch och bastu – perfekt för avkoppling i vardagen. En extra WC finns samt en tvättstuga. På baksidan finns en altan som vetter mot en trädgård som är insynsskyddad. Huset har även ett fristående garage och ett uppvärmt förråd, vilket ger extra förvaring och praktiska fördelar året om. I denna byggnad finns, som nämnts ovan, ett sovrum/kontor - perfekt även som gästboende. Läget är idealiskt för barnfamiljer med närhet till förskolor och Gylle skola som har fån f-klass upp till åk 9. För den naturintresserade ligger naturreservat Smäcken en kort promenad bort och vid Stora Tuna Kyrka finner du även Frostbrunnsdalen, ett vackert område perfekt för promenader och friluftsliv. Dessutom finns både Hemköp och City Gross nära till hands för matvaruinköp. I Åselby centrum har du även butiker, hårfrisör och pizzeria! Välkommen med din intresseanmälan!

Bygatan 20B, Östermalm, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bygatan 20B, Östermalm, Borlänge kommun, bild 2
Bygatan 20B, Östermalm, Borlänge kommun, bild 3

Bygatan 20B

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/4
4 560 kr/mån
13 358 kr/m²

Välkommen till Bygatan - rymlig tvåa, högst upp i hus med HISS! Denna bostad har ett underbart läge högst upp i huset med balkong mot söder. En mycket trevlig tvåa, i fint skick och genomgående med fönster i två väderstreck. Här finns ett stort kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket gör det till en naturlig samlingsplats för matlagning och socialt umgänge. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp. Sovrummet är rymligt med utrymme för både dubbelsäng och andra möbler. Det finns även ett stort förråd / klädkammare i lägenheten. Läget är oslagbart med närhet till Kupolen köpcentrum och det populära handelsområdet Norra Backa, där du finner ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Du har även nära till Resecentrum med smidiga buss- och tågförbindelser, samt ICA Maxi stormarknad som gör veckohandlingen enkel och bekväm. Dessutom finns flera restauranger i området, så du har alltid nära till god mat och trevliga middags upplevelser. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Villagatan 34, Borlänge, Borlänge kommun

Villagatan 34

Villa
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 395 000 kr
113 + 83 m²
5 rum
798 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen på en mysig gata i Hönsarvet. Med en totalyta på 113 + 83 kvm erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. När du kliver in genom dörren möts du av en luftig och öppen planlösning som skapats genom en smakfull utbyggnad. På entréplan ryms kök, badrum, två sovrum samt ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matplatsen. Vinden är inredd och perfekt som extra sovrum alternativt som allrum - här är mysfaktorn hög med den fina öppna spisen i centrum. I källaren finns ytterligare möjlighet till sov- eller allrum och har dessutom fördelen av mycket förrådsutrymmen. Villan har genomgått flera viktiga och kostsamma renoveringar, vilket gör att du kan flytta in utan bekymmer. Den moderna/lantliga stilen skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär som är svår att motstå. Tomten är insynsskyddad och erbjuder en stor grusad uppfart som ger gott om plats för parkering. Här kan du njuta av avskildhet och lugn, samtidigt som du har nära till alla bekvämligheter som Hönsarvet har att erbjuda. Möjlighet till snabbt tillträde finns! Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Solbrinken 20, Hönsarvet, Borlänge kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00

Solbrinken 20

Villa
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 495 000 kr
161 + 26 m²
6 rum
838 m² tomt

KANONPRIS i HÖNSAVET - Villa med solpaneler och jättefint besiktningsprotokoll! Välkommen till denna trevliga villa belägen på en hörntomt i mycket populära Hönsarvet! Här bor du i ett lugnt och mycket barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. 2023 installerades solpaneler vilket bidragit till de låga driftskostnaderna! Detta rymliga hus har fyra sovrum, perfekt för en växande familj eller för den som behöver extra utrymme för hemmakontor. En av husets absoluta höjdpunkter är det underbara, isolerade uterummet som fungerar som husets matsal. Här kan du njuta av måltider året runt i en trivsam och ljus miljö, idealisk för familjesammankomster eller mysiga kvällar med goda vänner. Ej att förglömma är det vidbyggda dubbelgaraget med gott om utrymme för dig som är motorintresserad och söker denna typ av ytor. På den välskötta tomten finner du en charmig pergola med sittplats där du kan koppla av och njuta av trädgårdens grönska. Dessutom finns här ett nybyggt växthus, perfekt för den trädgårdsintresserade. I Hönsarvet bor du med direkt närhet till hela Bergebo friluftsområde, där du kan promenera, åka längdskidor eller plocka svamp. Här finns också Borlänge sjukhus och en vårdcentral. Gillar du motion har du även den vackra Älvenrundan endast en kort promenad bort. Precis i närheten finner du Domnarvets centrum, med mataffär, restauranger och skola/dagis. Vill du ta dig in till stan tar du dig enkelt de 3 km dit med cykel eller buss. Detta hus måste ses på plats - Välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Röda vägen 36, Borlänge, Borlänge kommun

Röda vägen 36

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/3
4 576 kr/mån
18 968 kr/m²

PASSA PÅ - NYTT PRIS! Central 3 rok med nytt badrum och inglasad balkong på Hagalund! Välkommen till ditt nya hem! Denna underbara trea på 63 kvm ligger på Röda vägen 36, mitt i hjärtat av det populära och lugna Hagalund. Här finner du en lägenhet som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Lägenheten är smakfullt inredd med ett stilrent kök som har nytt kakel och en helt ny spishäll – perfekt för dig som älskar att laga mat. Badrummet är även det totalrenoverat efter föreningens stambyte 2023, med modernt klinkergolv och en praktisk toppmatad tvättmaskin. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i bästa västerläge, ger dig möjlighet att njuta av härliga solnedgångar och ljumma kvällar. Brf. Lundegård är en populär förening och känd för sin goda skötsel och med avgifter som inkluderar internet. För den aktiva finns ett eget gym i byggnaden, som du som medlem får använda kostnadsfritt. Läget kan inte bli bättre! Med utmärkta kommunikationer – både buss och tåg inom räckhåll – och allt du behöver i form av mataffärer, restauranger och skolor på bekvämt promenadavstånd. Njut av shopping i Kupolen och Norra Backa eller utforska de två nyöppnade caféerna precis runt hörnet. Tillträde kan ske redan från november 2024, så vänta inte med att boka din visning. Detta är en chans du inte vill missa!

  • Balkong
Tuvhedsgatan 30, Söpnarby, Borlänge kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00

Tuvhedsgatan 30

Villa
Söpnarby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 050 000 kr
116 + 108 m²
6 rum
1 221 m² tomt

NYTT PRIS! Välkommen till denna villa belägen på en hörntomt med fantastisk utsikt över åkrarna i det populära området Söpnarby. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem i en fastighet som redan erbjuder mycket potential men som också ger utrymme för modernisering efter eget tycke och smak. Här är huset för er som söker en villa som ni i lugn och ro kan flytta in i direkt, för att sedan successivt modernisera och skapa ett hem enligt era behov och önskemål. Med fyra sovrum finns här plats för familjen eller om ni behöver ett hemmakontor - då är sovrummet i källarplan perfekt. Treglasfönster på entréplan, källare med bastu renoverad 2014. Här bor du i slutet av en återvändsgata, vilket ger ett ostört och fridfullt läge. Från fastigheten har du en fantastisk utsikt över de vackra åkrarna, något som bidrar till den rofyllda atmosfären. För den som pendlar är läget idealiskt. På bara fem minuter med bil når du Borlänge centrum och tågstationen. Även Falun ligger inom bekvämt pendlingsavstånd. Här har du närhet till allt du behöver samtidigt som du kan njuta av lugnet och naturen runt omkring. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
Masergatan 13, Borlänge, Borlänge kommun
  • Idag kl 18:15

Masergatan 13

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
695 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 3/3
3 382 kr/mån
18 835 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1rok med balkong på Masergatan 13! Med sina generösa 36,9 kvadratmeter och en härlig balkong erbjuder denna bostad en bekväm och harmonisk vardag. En perfekt bostad för den som pendlar mellan olika kommuner. Kanske ska ni pendla mellan Borlänge-Ludvika? Det renoverade köket från IKEA imponerar med en bra arbetsyta och moderna faciliteter, inklusive en praktisk induktionshäll och en tidsbesparande diskmaskin. Lägenheten har vackra golv och högt i tak, vilket ger ett öppet och luftigt intryck och skapar en inbjudande atmosfär. På balkongen kan man avnjuta en kopp kaffe eller en kvällsmiddag med vy över fina Soltorgsparken! Och det bästa av allt? Du kan njuta av allt detta till en mycket förmånlig avgift. Beläget med närhet till alla bekvämligheter som Borlänge har att erbjuda, är detta en plats att verkligen trivas på. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
  • Balkong
Hagavägen 12A, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 12A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 200 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 834 kr/mån
15 190 kr/m²

NYTT PRIS! fin trea med inglasad balkong! På första våningen finner du denna ljusa trea om 79 kvm, centralt belägen i det populära området Hagalund. Härifrån kan du gå och cykla till allt du behöver, bland annat ligger en mataffär och flertalet pizzerior i området. Bara någon minut bort ligger Borlänge centrum och du tar dig även enkelt till tågstationen, IKEA och Kupolen. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi! Bostaden har en tilltalande planlösning då ena sovrummet ligger i en separat del av lägenheten där det finns WC och en inre hall som fungerar utmärkt som kontorshörna. Vidare ett trevligt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, ytterligare sovrum och ett stort vardagsrum med plats för både matplats och soffhörna. Den inglasade balkongen ligger i sydostligt läge så hit når solen från tidig morgon. Tack vare infravärme kan du nyttja balkongen som ett extra rum långt in på höstkanten! Kort sagt en mycket trevlig lägenhet med gott om förvaring både i lägenheten och i de tre förråd som hör till bostadsrätten. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Saresgatan 18, Hagalund, Borlänge kommun

Saresgatan 18

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
750 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 148 kr/mån
17 857 kr/m²

Stor 1 rok med sovrum! Med utsikt över den lummiga Soltorgsparken finner ni denna trevliga lägenhet på 42 kvm, belägen endast en trapp upp i huset! Trevlig bostadsrätt med en kvadratsmart planlösning! Här erbjuds det uppdaterade ytskikt som ger lägenheten en fräsch känsla. Ni möts av en välkomnande hall, därifrån tar er in till vardagsrummet som har stort ljusinsläpp, här finns också ett helkaklat badrum samt ett kök med fin utsikt över Soltorgsparken. Här bor man med bara några minuters gångavstånd till Maserhallen, där både gym, äventyrsbad och relaxavdelning huserar. Ni har också promenadavstånd till allt annat du kan tänkas behöva, såsom mataffär, centrum, tågstation, IKEA och Kupolen. Vid intresse och för att boka tid för visning, kontakta fastighetsmäklaren.

  • Plus
Skogsfrustigen 49, Borlänge, Borlänge kommun
  • Fre 25 okt kl 16:00

Skogsfrustigen 49

Villa
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 395 000 kr
126 + 60 m²
6 rum
997 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla belägen i det eftertraktade området Paradiset! Ett äldre hus i gott skick, fyllt med karaktär och charm, väntar på att bli ditt nästa hem. Denna bostad är i gott skick och nuvarande ägare har gjort en del stora renoveringar såsom takbyte med solcellsinstallation och nytt badrum på entréplan. Golv är nylagt i hall och vardagsrum och för ett par år sedan byggdes en stor, härlig altan med mycket utrymme för umgänge under sommarhalvåret. Det stora köket på entréplan blir hjärtat i huset, perfekt för familjeumgänge och middagar med vänner. På detta plan finns även badrum och vardagsrum. Går man upp en trappa till övre plan finns inte mindre än fyra möjliga sovrum och en WC. I källaren finns ytterligare allrum så nog finns plats för umgänge i detta hus. Huset värms upp med effektiv fjärrvärme och fiber finns installerat i huset. Huset omgärdas av en stor gräsmatta och på tomten står ett uthus som idag används som förråd, här finns även carport. Här bor du med närhet till det mesta och cykelavstånd både till centrum och tågstationen. Vill man röra på sig finns flertalet alternativ på en promenads avstånd som tex. simhall (Aqua Nova), Sportfältet och Paradisbacken. Här finns förskolor och skolor runt hörnet så lätt för barnen att röra sig i området. Vid intresse och för att boka tid för visning, vänligen kontakta fastighetsmäklaren. Karolina Kempe Tfn: 073-821 02 92 Mejl: [email protected]

  • Plus

Visar alla 19