Mäklare Karolina Kempe

Karolina Kempe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Serenadvägen 1, Övre Forssa, Borlänge kommun
  • Kommande

Serenadvägen 1

Villa
Övre Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

2 295 000 kr

129 m²

7 rum

1 002 m² tomt

Enplanshus med källare på hörntomt - Övre Forssa! Välkommen till övre Forssa och detta enplanshus med källare beläget på en hörntomt. Bostaden rymmer fyra sovrum, vardagsrum, kök och badrum på entréplan och i källaren finns inredd gillestuga med öppen spis samt bra med förrådsutrymmen. De flesta ytskikten är äldre men badrum och kök är renoverade 2005 resp. 2007. Huset omgärdas av en härlig trädgård med flertalet fruktträd (äpple och päron) samt bärbuskar. Här står hela trädgården i full blom under våren! Närheten till förskola, låg- och mellanstadieskola samt högstadieskola gör att området är mycket populärt för barnfamiljer. Här i det fridfulla området finns även flertalet lekparker och naturnära områden för barnen att leka i. Matbutiker, restauranger och en bensinmack finns inom en radie på ca 1,5 km. En vacker naturupplevelse finns kring den härliga promenadslingan kring älven med start bara 700 meter från din ytterdörr. Busshållplats finns på Kvarnsvedsvägen och erbjuder bra förbindelser. För de aktiva så finns närheten till Sportfältet och dess många aktiviteter på både sommar och vinter. Bostaden är besiktad med ett fint resultat. Garaget är dock äldre och behöver grundlig renovering eller byggas om. Missa inte chansen att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende! Välkommen med din intresseanmälan!

Skogsfrustigen 34, Paradiset, Borlänge kommun
  • Kommande

Skogsfrustigen 34

Villa
Paradiset, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

3 395 000 kr

140 m²

5 rum

1 346 m² tomt

Välkommen till Paradiset och detta mycket fina och väl omhändertagna enplanshus. Bostaden har ett härligt stort kök, renoverade badrum, fyra bra sovrum och värms upp med effektiv fjärrvärme. Här kan du flytta in och vara trygg med att huset är väl underhållet och inga stora renoveringar behöver göras. Planlösningen är mycket tilltalande då vardagsrummet ligger som navet i huset med den vackra kaminen som är klädd i kakel i centrum. I ena änden av huset har man en avskild avdelning med två av sovrummen och ett badrum däremellan. Köket ligger separat och har en härlig rymd tack vare burspråket som gör att man får plats med en rejäl matgrupp. Huset är genomgående i väldigt fint skick och sommartid öppnar man upp dörrarna mot den härliga inglasade altanen som blir ett extra rum att vistas i. Här finns ett isolerat garage med förråd som kan användas som gästboende om så önskas. Här finns luftvärmepump och kamin och garageporten är fjärrstyrd. Utemiljön här är underbar med fruktträd (äpple och körsbär) samt jordgubbar och svart vinbärsbuskar. Lite längre bort på tomten, i skydd av skogsdungen har nuvarande ägare skapat en härlig stenbelagd plats där man kan grilla och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Här finns även flertalet pallkragar för egen odling, som en egen köksträdgård. Blir det lite svalare frampå kvällen kan du med fördel flytta in i det inglasade uterummet som är stort nog att rymma både matgrupp och loungmöbel. Trädgården blir på sommaren helt insynsskyddad, tack vare de täta häckar som kantar den. Här bor du med närhet till det mesta och cykelavstånd både till centrum och tågstationen. Vill man röra på sig finns flertalet alternativ på en promenads avstånd som tex. simhall (Aqua Nova), Sportfältet och Paradisbacken. Här finns förskolor och skolor runt hörnet så lätt för barnen att röra sig i området. Huset är besiktat med ett mycket fint resultat. Missa inte denna härliga bostad - välkommen med din intresseanmälan! Fastighetsmäklare: Karolina Kempe Mail: [email protected] Tfn: 073-821 02 92

  • Plus
Röda vägen 36, Borlänge, Borlänge kommun
  • Kommande

Röda vägen 36

Lägenhet
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Pris saknas

63 m²

3 rum

4 160 kr/mån

På Röda vägen 36 finner du denna smart planerade 3:a, centralt placerad i ett lugnt område på Hagalund. Lägenheten på 63 kvm rymmer kök, badrum, vardagsrum, sovrum och ett kontor som även kan användas som ett sovrum . Från vardagsrummet finns utgången till den rymliga inglasade balkongen, där du njuter av ett fint sol-läge. Som grädde på moset tillhandhåller föreningen ett eget gym som ligger i samma byggnad som lägenheten, kostnadsfritt för medlemmarna. Lägenheten tillhör bostadsrättsföreningen Lundegård, en välskött och trevlig förening med låga avgifter. I avgiften ingår även Tv/internet. Från Röda vägen har du nära till allt som Borlänges mest centrala delar har att erbjuda. Ett brett utbud av restauranger i stadens kärna och mataffär, skola och resecentrum i direkt närhet. Med en promenad tar du dig även till handelsområdena Kupolen och Norra backa. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Viktor Sundberg på 070-3849981 , för mer info.

  • Balkong

Visar alla 3