Mäklare Amanda Allernäs

Amanda Allernäs

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Häradsvägen 17A, Östermalm, Borlänge kommun
  • Fre 22 mar kl 12:00

Häradsvägen 17A

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 524 kr/mån
11 866 kr/m²

Välkommen till Häradsvägen 17A, en bostadsrätt med fantastisk potential att bli ett hem att trivas. Trots ett visst renoveringsbehov erbjuder denna lägenhet en mängd fördelar som gör den till en attraktiv investering. Boendet är beläget i markplan och här finner du en rymlig uteplats där du kan njuta av solen i sydvästläge. Här finns gott om utrymme för både utemöbler och plats för odling . Den öppna planlösningen invändigt skapar en känsla av rymd och ljus i hela bostaden, här slipper du även trappor och besvärliga trösklar. Badrummet är förberett för tvättmaskin och i hallen finns en rymlig klädkammare för extra förvaringsutrymme. Möjligheten finns att sätta din egen prägel och skapa ett unikt hem efter dina egna önskemål. Belägen i en välskött förening med en vacker innergård och en trevlig samlingslokal för gemensamma aktiviteter. Dessutom erbjuder den ett centralt läge utan att vara mitt i myllret. Med utmärkta bussförbindelser och gångavstånd till det mesta har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Här finns även ett cykelförråd, en gemensam tvättstuga och ett förråd som tillhör lägenheten. Med sina 67 kvadratmeter och två rum är detta en perfekt bostad för dig som söker något prisvärt och samtidigt möjligt att göra till ditt eget. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tångringsgatan 14, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 25 mar kl 16:30

Tångringsgatan 14

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 245 kr/mån
20 056 kr/m²

Letar du efter ett lättskött boende, en renoverad och rymlig fyrarummare med en fantastisk balkong där du kan njuta av ljumna sommarkvällar? Då är Tångringsgatan 14 platsen för dig! Välkommen till denna charmiga och rymliga 4 rum och kök om 89,5 kvadratmeter, belägen på tredje våningen. Här erbjuds inte bara ett hem, utan en oas där du kan koppla av och njuta av lugnet på din egen balkong. Planlösningen påminner om ett hus med trevliga sociala ytor, ett separat sovrum medan de andra två ligger i samma del av lägenheten. Med ett badrum och en separat wc finns all bekvämlighet du behöver för hela familjen. Nyligen renoverat kök och våtutrymmen, genomtänkt designade med moderna materialval som lyfter hela boendet till en ny nivå. De generösa 89,5 kvadratmetrarna ger gott om svängrum, perfekt för familjer eller för dem som uppskattar extra utrymme. Detta är det perfekta hemmet för dig som kommer från ett hus och söker mer plats eller för dem som vill uppgradera från en mindre lägenhet. Föreningen har en stabil ekonomi och inkluderar både Kabel-TV och internet i månadsavgiften, vilket gör boendet ännu mer bekymmersfritt. På Tångringsgatan 14 har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Skolor, affärscentrum, restauranger, butiker och resecentrum finns alla i närheten, vilket ger en bekväm och livlig livsstil. Tillträde kan ske efter överenskommelse, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dig efter dina egna behov och önskemål. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet mitt i hjärtat av Borlänge! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck detta fantastiska hem på nära håll.

  • Plus
  • Balkong
Lerbäcken 7 och Lerbäcken 9, Borlänge, Borlänge kommun

Lerbäcken 7 och Lerbäcken 9

Gård/Skog
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 995 000 kr
165 + 7 m²
6 rum
2,2 ha tomt

Drömmer du om en idyllisk fastighet med närhet till både landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter? Lerbäcken 7 är den perfekta adressen för dig som söker det bästa av två världar. Beläget inom bekvämt köravstånd till Borlänge erbjuder denna fastighet en harmonisk livsstil i vackra omgivningar. Familjevänlig villa med generösa ytor Välkommen till en rymlig familjevilla om 165 kvm, utformad för att möta behoven hos dagens moderna familj. Med en välplanerad layout välkomnas du av ett stort kök när du kliver in från hallen. Här finns gott om plats för umgänge och middagar med nära och kära. Villan erbjuder även möjligheten till fyra sovrum, perfekt för den växande familjen. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den härliga altanen, perfekt för avkoppling och sommarfester. Stort garage med uthyrningsmöjligheter På fastigheten finns också ett imponerande garage, uppfört år 2019. Här finner du gott om plats för förvaring av fordon och verktyg på bottenvåningen. På övervåningen väntar en modern lägenhet med två rum och kök, perfekt för gäster eller som extra inkomstkälla genom uthyrning. En investering som ger både praktiskt och ekonomiskt värde. Nära till Romme Alpin och naturupplevelser Med endast några minuters bilresa når du Romme Alpin, Borlänges skidmecka. Här kan du njuta av fantastisk skidåkning under vinterns glittrande dagar. För den naturälskande finns även möjligheter till vandring, cykling och andra friluftsaktiviteter i de omgivande landskapen. Tillträde kan ske i slutet på sommaren. Vi ser fram emot att visa dig allt vad Lerbäcken 7 har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Västra Flintgatan 14, Hagalund, Borlänge kommun

Västra Flintgatan 14

Villa
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 695 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
661 m² tomt

Upptäck drömbostaden mitt i hjärtat av Borlänge – välkommen till detta fantastiska hus på Hagalund! Denna charmiga villa erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och tidlös elegans. En rad imponerande renoveringar har genomförts sedan 2008, inklusive omfattande förbättringar såsom dränering, nya fönster, badrum, ny carport och en total omgestaltning av interiören. Steg in i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att skapa en trivsam och inbjudande atmosfär. Den generösa planlösningen har öppnats upp genom att väggar har tagits ner och flyttats för att maximera rymden och ljusflödet. Köket har fått en modern ansiktslyftning och är öppet mot matrummet. På entréplan finns även ett nyrenoverad WC från 2023. Övervåningen skämmer bort med ett stort, lyxigt badrum komplett med bubbelbadkar. Villan erbjuder idag tre sovrum med möjlighet att skapa ytterligare sovrum/gästrum/kontor i källarplan. Utomhusområdet är lika lockande med en välskött trädgård som bjuder in till avkoppling bland äppelträd, bärbuskar och grönskande häckar. Det inglasade uterummet och den generösa altanen längs husets sida erbjuder möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. Dessutom finns en praktisk fristående carport med förråd för din bekvämlighet. Med gångavstånd till centrum, tågstationen, restauranger, IKEA och Kupolen är detta boendet perfekt beläget för att uppleva allt som Borlänge har att erbjuda. Missa inte chansen att äga detta välskötta hem – kontakta oss idag för att boka din visning!

  • Plus
Torsång 127B, Torsång, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Torsång 127B, Torsång, Borlänge kommun, bild 2
Torsång 127B, Torsång, Borlänge kommun, bild 3

Torsång 127B

Lägenhet
Torsång, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 775 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
3 950 kr/mån
30 603 kr/m²

Ett modernt boende i hjärtat av det idylliska samhället. Bostaden på 58 m² har en magiskt planlösning där du möts av en välkomnande hall, tar steget in i köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, här kan du njuta av utsikten mot vattnet året om! Badrummet är helkaklat och det finns både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har en garderob och i lägenheten finns också ett litet förråd för dig som vill ha ett förråd/kontor/Walk In Closet. Från vardagsrummet går du ut på balkongen, här följer du sommarens båtliv och följer vattnets lugnande ström. Golvvärme i hela lägenheten! Varma sommardagar så kan det vara skönt med ett dopp ifrån föreningens badbrygga. Här finns även möjlighet till båtplats och bilen parkerar ni i er carport. Intresserad? Kontakta fastighetsmäklare Amanda Allernäs på 0708834446!

  • Premium
  • Balkong
Peter Kruses väg 27, Torsång, Borlänge kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30

Peter Kruses väg 27

Villa
Torsång, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 395 000 kr
116 + 14 m²
5 rum
840 m² tomt

Välkommen till Peter Kruses väg 27 i Torsång, ett attraktivt boende i ett plan. Här finns generösa 5 rum och kök, utbyggt 2015 för att erbjuda gott om svängrum. Kök och badrum renoverades stilfullt 2010 och de nyligen uppgraderade 3-glasfönstren från 2023 garanterar energieffektivitet och lugn atmosfär. Bostaden ligger på en hörntomt med närhet till grönområden och en lekplats, vilket ger både privatliv och avkoppling. Fiberanslutning och fjärrvärme säkerställer moderna bekvämligheter, med snabbt internet och effektiv uppvärmning. Med närhet till skola, förskola och det charmiga Torsångs café passar detta boende perfekt för familjer. Fina strövområden, båtliv och badplats i Uvbergsviken finns inom bekvämt avstånd. Vintertid plogas det en bana på Ösjön för långfärdsskridskor och vill man åka längdskidor kan man utgå direkt från bostaden och över fotbollsplanen. Området präglas av lugn och trygghet, omgivet av familjer i alla åldrar. Boendet är välskött och inflyttningsklart, vilket innebär att du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Tillträde kan ske i månadsskiftet juli/augusti. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Uppfartsvägen 6F, Medväga, Borlänge kommun
  • Tor 21 mar kl 16:30

Uppfartsvägen 6F

Lägenhet
Medväga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 298 kr/mån
13 092 kr/m²

Radhusliknande bostadsrätt i markplan i populära Medväga nu till salu! Sällan ges chansen att förvärva en lägenhet i markplan på Uppfartsvägen. Här finns ett boende om 76 kvm och 3 rok utan besvärliga trappor placerat i ett omtyckt område med naturen runt knuten. Från hallen välkomnas du av en öppen planlösning över köket som nyligen fått nya luckor, här finns även utrymme för ordentlig matplats. Vidare breder vardagsrummet ut sig och härifrån finns utgång till den väl tilltagna verandan. Här har du ostörd utsikt och egen gräsyta som ger dig huskänsla. Vidare finns två sovrum, bra förvaring i klädkammare och minde förråd samt ett badrum med tvättmaskin. I området bor en mix av allt från barnfamiljer, pensionärer till förstagångsköparna. Tvättstuga, samlingslokal och bastu finns att tillgå i bostadsområdet. Bekvämt boende där du också har närhet till Domnarvet centrum mataffär, frisör och pizzeria. Bra bussförbindelser till Borlänge centrum ca 10 minuter bort. Här har du närhet till förskola och skola upp till årskurs 9 samtidigt som du även har skogens grönska runt hörnet. Detta ger dig möjligheten att spontant promenera in skogen för en morgonpromenad. Tillträde möjligt i juni. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 614

Villa
Sunnanö, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
8 250 000 kr
242 + 40 m²
7 rum

Välkommen till Viksö 614 – ett praktfullt boende som kombinerar modern komfort med en enastående panoramautsikt. Denna nybyggda villa från Bra Hus med imponerande 242 kvm erbjuder det ultimata hemmet för din livsstil. Säljarna ritade om villan som heter Vision 234 till det vi ser idag, så detta är verkligen one of a kind. Stig in i ett stort och flexibelt utrymme på bottenvåningen, perfekt anpassat för dig som söker gott om svängrum. Här finner du ett större allrum som även är förberett för att inrymma ytterligare ett kök, tre bekväma sovrum, en praktisk tvättstuga samt ett lyxigt badrum komplett med dusch, badkar och bastu. Utsikten från badrummet är inget mindre än förtrollande och leder dig ut till en fridfull altan där ett spabad väntar. På ovanvåningen möts du av ett elegant kök, två ytterligare sovrum varav en med walk in closet, ett extra badrum och ett generöst vardagsrum. Från vardagsrummet leder glasdörrarna ut till en balkong där du kan njuta av stillheten och den bedårande utsikten över båtarnas dans på vattnet. Denna villa inkluderar även ett integrerat garage om cirka 40 kvm, perfekt för säker förvaring av fordon eller som ett tilläggsutrymme efter behov. Värmen i huset kommer från effektiv bergvärme, vilket garanterar låga driftskostnader och hållbarhet. Tilläggas bör att den nuvarande ägaren har haft ett nyttjanderättsavtal gällande strandremsan och marken framför fastigheten. Detta öppnar möjligheten för en diskussion med fastighetsägaren för en potentiell nyttjanderättsöverenskommelse för den nya ägaren. I övrigt finns möjlighet att anlägga en flytbrygga vid strandremsan. Viksö 614 – Ditt Perfekta Hem: Denna bostad är skapad för att erbjuda dig det allra bästa. En plats där modern lyx möter enastående natur. Kom och upplev en harmonisk livsstil på Viksö 614 – här trivs du garanterat! Förhandsvisning är möjligt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stationsgatan 31I, Östermalm, Borlänge kommun
Stationsgatan 31I, Östermalm, Borlänge kommun, bild 2
Stationsgatan 31I, Östermalm, Borlänge kommun, bild 3

Stationsgatan 31I

Radhus
Östermalm, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 895 000 kr
146,4 m²
6 rum
9 414 kr/mån
19 775 kr/m²

Välkommen till Stationsgatan 31I, där historiska Mjälgaskolan från 1900 omvandlats till exklusiva bostäder. Denna extraordinära etagelägenhet, om 146,4 kvm, är nu till salu och erbjuder en unik kombination av charm, modernitet och bekvämlighet. Läge: Belägen endast 200 meter från Borlänge centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Den gamla gymnastiksalen har förvandlats till tre exklusiva lägenheter, varav denna är en av dem. Med sitt hörnläge får ni den rymligaste bostaden om 146,4 kvm. Här bor ni med perfekt läge med närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet i bostaden. Tack vare det centrala läget ges promenadavstånd till stadens utbud av restauranger och nattliv. Närmsta matbutik är Maxi ICA stormarknad och cykelavstånd till Kupolen eller IKEA. Boende: Redan vid första steget in i bostaden slås ni av känslan att detta är något alldeles extra. Det generösa köket från Marbodal imponerar med sina 5,5 meters takhöjd i kök och vardagsrum, vilket ger en känsla av rymd och lyx. Denna lägenhet erbjuder genomgående ekparkett med underliggande golvvärme, skapandes en varm och inbjudande atmosfär. Med fyra sovrum och två badrum fördelade över två plan, har du gott om plats för familj och gäster. Allrummet på övre plan är utformat som ett loft där det är öppet ner mot kök och vardagsrum. En utmärkt lägenhet med trevliga sociala ytor för dig som gärna bjuder hem familj och vänner till sammankomster. Materialvalen är enhetliga och tidlösa, vilket gör det enkelt att flytta in och känna sig hemma direkt. Livsstil: Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil. Här får du möjligheten att bo i absolut toppklass med en känsla av unikhet och exklusivitet. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av elegans och komfort. Faciliteter: För ytterligare bekvämlighet erbjuds parkering med motorvärme direkt utanför dörren, vilket är perfekt under kalla vinterdagar. Förråd finns i skolbyggnadens källare där även alla boenden i föreningen har tillgång till en relaxavdelning med dusch, bastu och wc samt en samlingslokal. Missa inte chansen att äga en del av Borlänges historia och samtidigt njuta av modern komfort. Kontakta oss nu för mer information och boka din visning av denna extraordinära bostad på Stationsgatan 31I.

  • Premium
  • Uteplats
Lindövägen 8 O, Torsång, Borlänge kommun
  • Tis 26 mar kl 17:30

Lindövägen 8 O

Lägenhet
Torsång, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 795 000 kr
110 m²
4 rum
5 116 kr/mån
25 409 kr/m²

NYTT ACCEPTERAT PRIS - Ditt drömliv på landet börjar här – Charmig 4 ROK bostadsrätt med lantligt läge! Upptäck lugnet och skönheten i detta boende, en rymlig 4-rumslägenhet med tre sovrum, utsträckt över generösa 110 kvm. Belägen i ett barnvänligt område, erbjuder detta hem en harmonisk kombination av komfort, naturnärhet och bekvämlighet. Trevlig planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, badrum på båda våningarna samt 3 välplanerade sovrum på ovanvåningen. Från vardagsrummet går du ut på din privata uteplats omgiven av naturens skönhet. Här har du nyttjanderätt på gräsytan bakom huset och gräsmattan klipps av en robotgräsklippare. Smidigt! Perfekt för grillkvällar med familj och vänner. Här ligger solen på hela dagen. På framsidan finns även där möjlighet till en kaffe på ett mindre trädäck. Till varje bostadsrätt följer en carport samt ett förråd. I Torsång bor du med närhet till Ösjön/Runn, som är en fantastisk plats året om. Här kan du njuta av bad, båtliv, skridskoåkning och skidåkning, allt beroende på säsong. Här bor du med gångavstånd till Torsångs populära skola (F-3), inom en kortare promenad finns även förskola samt IP som erbjuder fotbollsplan, hockeyrink och starten för ett trevlig motionsspår. På bara cirka 10 minuters bilresa når du både Borlänge och Falun, vilket ger dig bekvämt pendlingsavstånd till större städer. Tillträde kan ske kring maj eller enl överenskommelse. Välkommen med din anmälan inför visning. Kontakta fastighetsmäklare Amanda Allernäs på 0708834446 vid intresse för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Musikanten 9D, Musikanten, Borlänge kommun
  • Idag kl 17:30

Musikanten 9D

Lägenhet
Musikanten, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/2
2 547 kr/mån
15 658 kr/m²

Letar du en öppen och ljus lägenhet på 1 rok? Då kan detta vara ditt nästa boende! Här erbjuds en rymlig lägenhet om 38 kvm där både kök och vardagsrum är rymliga. Planlösningen är trevlig och i vardagsrummet finns sovalkov. Från vardagsrummet finns utgång till den stora balkongen som är ett stort plus till detta boende. Vidare finns ett väl tilltaget badrum med toppmatad tvättmaskin. Musikanten är ett trevligt bostadsområde där familjer i alla åldrar bor. Här finns matbutik samt kommunikationer inom gångavstånd och till de centrala delarna av Borlänge är det en kortare cykelsträcka. Tillträde kan ske efter överenskommelse. Är du intresserad, tveka inte att höra av dig till mäklaren. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 340 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Engelbrektsgatan 28D! Denna tvårummare om 55 kvm har genomgått en stilfull renovering som lyfter fram dess moderna charm och skapar en harmonisk atmosfär. Hemtrevligt och modernt: De renoverade ytskikten ger bostaden ett ljust och modernt utseende. Här möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad och elegans. Varje detalj är noga utvald för att skapa en trivsam atmosfär. Central och fridfullt läge: Bostaden har ett centralt läge som ger dig närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet på den fridfulla innergården. Här ges promenadavstånd till det mesta, som restaurangliv, shopping, kommunikationer osv. Förening med stabilitet: Den låga månadsavgiften är ett ytterligare plus och vittnar om en stabil förening. Här kan du känna dig trygg med att bo i en välskött och långsiktigt hållbar förening. Just nu finns det även lediga parkeringsplatser vilket är relativt ovanligt i Borlänge centrum Lyxiga avkopplingsmöjligheter: Detta hem erbjuder mer än bara bostadsutrymme. I källarplanet finns en exklusiv relaxavdelning med både jacuzzi och bastu, skapad för att ge dig lyxiga stunder av avkoppling. Dessutom finns uppehållsrum och flera tvättstugor för extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla Engelbrektsgatan 28D för ditt hem. Kontakta oss för att boka en visning för att uppleva denna bostad på plats!

  • Premium
  • Balkong
Musikanten 5C, Musikanten, Borlänge kommun

Musikanten 5C

Lägenhet
Musikanten, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 126 kr/mån
12 431 kr/m²

Välkommen till Musikanten 5C – din drömbostad på andra våningen väntar! Denna välskötta trerummare erbjuder en harmonisk tillvaro med en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och hemtrevlig atmosfär. Belägen på andra våningen ger den inglasade balkongen en idyllisk plats att njuta av kvällssolen och den lugna omgivningen. Köket har luckor från Härjedals Kök från år 2008 med kyl/frys från 2021. Här finns gott om utrymme för matbord med en underbar utsikt över Storsvängen – en perfekt plats för avkoppling och gemenskap. Vardagsrummet är välkomnande och ljust med bevarat parkettgolv som ger en varm atmosfär, en plats att koppla av och skapa minnen. Härifrån ges utgång till den inglasade balkongen, utförd av Montal år 2014. Balkongen höjer bostadens komfort och charm. Två sovrum erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning, och en praktisk klädkammare finns för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Badrummet renoverades år 2004 för att möta moderna behov och krav på komfort. En installerad tvättmaskin gör vardagen bekväm och praktisk. Här på Musikanten bor du med närhet till naturen och vackra gångstråk. Här finns även en bekväm närbutik och utmärkta kommunikationer inom gångavstånd. Med cykel når du enkelt centrala Borlänge med sina restauranger, skolor och köpcentrum. Liv och puls möter lugn och trygghet. Kontakta oss för att boka din visning redan idag!

  • Balkong
Lennheden 195, Lennheden, Borlänge kommun
  • Tor 28 mar kl 16:00

Lennheden 195

Villa
Lennheden, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 750 000 kr
75 + 60 m²
3 rum
3 293 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem vid Lennheden 195 – en enplansvilla med källare placerad mellan järnvägen och älven som omfamnar det bästa av modern bekvämlighet och natursköna upplevelser. Hemmet: Boendet har permanentstandard och är omsorgsfullt utformad och har genomgått flera större renoveringar. Det fullt utrustade köket och det moderna badrummet är både praktiskt och bekvämt. En vedspis och en öppen spis med insats skapar en mysig atmosfär och värme, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och de två sovrummen är placerade på entréplan. Från vardagsrummet ges utgång till det inglasade uterummet som öppnar upp mot en panoramautsikt över älven. På fastigheten finns flera uteplatser i de flesta väderstreck. Modern Komfort: Förutom den charmiga elden i öppna spisen erbjuder huset moderna bekvämligheter. Luftvärmepump, solceller och elbilsladdare är alla på plats för att göra din vardag bekväm och hållbar. Rum och Möjligheter: Huset har tre rum och kök, med möjlighet till extra sovrum i källarplanet. Här finns även en bastu för avkoppling och en gäststuga för besökande vänner och familj. Carporten ger skydd åt din bil, och du har även din egen brygga vid älven för bad, fiske, kanotpaddling eller bara en chans att njuta av utsikten. Perfekt Läge för Naturälskaren: För de som älskar naturen finns det gott om möjligheter här. Med fina vandringsleder, cykelstigar och skog runt hörnet, blir varje dag en äventyrlig utforskning. Svampplockning och bärplockning blir en rolig aktivitet för hela familjen. Trots den idylliska och privata känslan är du endast 15 minuter från Borlänge centrum och dess dagliga service. Dessutom ger närheten till Romme Alpin möjligheter till utförsåkning, medan längdskidåkning och skoterturer väntar i närområdet. Tillträde: Ditt nya hem står redo för att välkomna dig till våren. Missa inte chansen att bo i detta unika paradis med endast tre hus som grannar. Anmäl redan idag till någon av våra visningar. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Vasagatan 23A, Hagalund, Borlänge kommun

Vasagatan 23A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 286 kr/mån
16 818 kr/m²

Söker du en trerummare med generöst utrymme, ett nyligen renoverat badrum från 2022 och en inglasad balkong som erbjuder ett extra rum från vår till höst? Då kan Vasagatan 23A vara det perfekta valet för dig! Välkommen till en välskött och hemtrevlig lägenhet som badar i dagsljus tack vare sitt hörnläge. I vardagsrummet är den fina parketten bevarad på golvet medan övriga rum har fått nytt vitlaserat ekgolv under 2021. Köket är uppdaterat av tidigare ägare med nya luckor och diskmaskin samt kyl/frys byttes ut 2021. Mellan de två sovrummen finns en inre hall med platsbyggda garderober och en klädkammare, här finns med andra ord gott om förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet, beläget till höger från hallen har en utgång till den inglasade balkongen med en rogivande utsikt över innergården och med perfekt solläge mot kvällen. Vidare har badrummet genomgått en omfattande renovering år 2022, och har fått en modern touch med svarta detaljer samt kakel/klinkers i stilrena färger. Här finns moderna bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork. Boendet på Vasagatan 23 erbjuder centralt läge med huskroppar som skyddar mot ljud och insyn. Inom promenadavstånd finner du IKEA, Kupolen, högskolan och stadens centrum med dess mångfald av shopping, mataffärer, restauranger, nattliv samt bekväma kommunikationer via buss och tåg. Föreningen har parkering både utomhus och i garage i källarplan med separat kö. 4 st i köplats både ute och inne just nu. Välkommen med din visningsanmälan. Tillträde kan ske i april/maj.

  • Plus
  • Balkong
Lärkstigen 10, Mjälga, Borlänge kommun

Lärkstigen 10

Villa
Mjälga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 195 000 kr
130 + 58 m²
5 rum
845 m² tomt

NYTT PRIS - VÄLKOMMEN PÅ VISNING! Denna rymliga bostad erbjuder hela 130+58 kvadratmeter fördelade över tre våningar och är perfekt för dig som söker ett hem med gott om utrymme. Med 4 rum och kök finns här gott om möjligheter att anpassa rummen efter dina behov, oavsett om det är som sovrum, arbetsrum eller något annat. Dessutom har du möjlighet att parkera din bil i det bekväma garaget i källaren och skydda den från väder och vind. Två stora investeringar är redan gjorda på fastigheten med nytt tak och moderna fönster, vilket ger inte bara ett välskött intryck utan också energieffektivitet. Fjärrvärme garanterar komfort och låga driftskostnader. Vidare kräver villan en del modernisering, vilket ger dig en utmärkt möjlighet att sätta din egna prägel på ditt framtida boende. Huset är placerat med ett bra läge intill allmänning och har en ostörd vy från baksidan av huset. Trädgårdstomten är lättskött och här finns även ett inglasat uterum följt av en veranda. Mjälga är känt för sitt lugna och trygga bostadsområde, där grannar varierar från barnfamiljer till äldre par som bott här länge. Här har du allt du behöver inom räckhåll. Promenadavstånd till förskola, skola, utmärkta kommunikationer och vackra strövområden gör det till en perfekt plats att bo på. Dessutom är det nära till mataffärer och restauranger. Denna bostad är redo för tillträde om ca 3 månader. Vi ser framemot att visa dig detta hem!

  • Uteplats
Årbyvägen 55B, Årby, Borlänge kommun
  • Budgivning pågår

Årbyvägen 55B

Villa
Årby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 195 000 kr
132 m²
6 rum
472 m² tomt

NYTT PRIS - VÄLKOMMEN PÅ VISNING! Missa inte chansen att bo på Årbyvägen 55B i denna eftertraktade 6-rumsvilla! Boendet: Beläget på Årbyvägen 55B finner du denna rymliga 132 kvm stora bostad fördelad över 1,5 plan. Med 6 rum finns gott om plats för hela familjen, två sovrum är placerade på entréplan och två sovrum en trappa upp tillsammans med ett allrum. Perfekt för barnen eller gästerna att ha sin egna våning. Dessutom finns två badrum samt en separat tvättstuga i anslutning till entrén. Fönsterbyte är gjort, vilket bidrar till en energieffektivitet. Värmen levereras via fjärrvärme, vilket är både bekvämt och kostnadseffektivt. För bilägaren finns ett garage i längan, vilket ger skydd för fordonet och extra lagringsutrymme. Omgivning: Fastigheten erbjuder en insynsskyddad och lättskött tomt, perfekt för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling. Här finns också ett större förråd. Årby är känt för att vara ett familjevänligt område med familjer i alla åldrar, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Området är tryggt och barnvänligt, vilket ger föräldrar sinnesfrid och frihet för barnen att utforska. Läge: Bostaden ligger i närheten av det mesta. Här har du bekväm tillgång till skolor, förskola, mataffärer samt fina strövområden. Ett utmärkt läge med enkel tillgång till kollektivtrafik och vägnätet, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Borlänge Missa inte denna fantastiska möjlighet att bli ägare till en välplanerad och omsorgsfullt omhändertagen bostad. Tillträde kan ske efter årsskiftet. Välkommen med din anmälan inför visning!

  • Uteplats
Skiffergatan 4, Borlänge, Borlänge kommun

Skiffergatan 4

Tomt
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
895 000 kr
1 041 m² tomt

I omåttligt populära Forssa kan du nu bygga ditt drömhus! I ett redan uppväxt villaområde finns nu ENDAST en attraktiv tomt om 1041 kvm till salu! Gångavstånd till skola och förskola, samt ett trevligt utbud av mataffär och restauranger. Härliga promenadstråk nere vid älven. Lugnt och barnvänligt område. Kontakta ansvarig mäklare Amanda Allernäs 070-883 44 46. Vill du veta mer om vad du kan bygga? Byggnadsnämnden Borlänge tel 0243 740 00 Anslutningar el, v/a, fiber kontakta Borlänge energi tel 0243 730 00

Visar alla 18