Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hägerstensvägen 229, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 11:15

Hägerstensvägen 229

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 795 000 kr
82 m²
4 rum
vån 4/4
5 386 kr/mån
70 671 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa gavel-4:a högst upp i huset! Bostaden präglas av stilrena materialval och ett fint ljusinsläpp hela dagen från fönster i tre väderstreck och med en södervänd balkong som vetter mot en vägg av grönska utan insyn. Utöver det erbjuds ett fint kök med gott om förvaring som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrum och matplats, tre sovrum i bra storlek, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC. Här är ytorna luftiga och breda vilket möjliggör gott om sällskapsmöblering och en generös matplats för trevliga middagar med vänner och familj. Här finns gott om förvaringsmöjligheter genom garderober i hall och varje sovrum samt ett tillhörande stort vindsförråd. På frågan vad säljaren uppskattar finns det flera charmiga egenskaper att lyfta. Den stora balkong där man får plats många med fantastisk utsikt mot grönska har varit otroligt uppskattat. Tack vare gavelläget är det väldigt tyst och ostört fönster i tre väderstreck som gör att lägenheten får ett magiskt ljus är också ett plus. Addera sedan att området känns både tryggt och härligt och att man har nära till såväl city som grönområden och Mälaren. Till sist så har säljaren tyckt om att när man tittar ut genom fönsterna mot baksidan känns det som att huset står på en skogstomt och riktar man istället blicken mot framsidan får man möjlighet att se liv och rörelse på gatan, det bästa av två världar. BRF Lilla Örnberg är en familjär förening som äger marken och erbjuder många bekvämligheter så som hiss, parkeringsplatser med elladdstolpe, tvättstuga och gård med lekplats mm. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ivar Vidfamnes gata 19, vån 2 av 3, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 13:30

Ivar Vidfamnes gata 19, vån 2 av 3

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 702 kr/mån
69 000 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN/ÖRNSBERG! UNDERBAR TVÅA I ABSOLUT TOPPSKICK! Väldisponerad tvåa som renoverats till perfektion! Möjlig minitrea! Lägenheten ligger på lugn återvändsgränd med Mälaren ett stenkast bort. Balkong i soligt söderläge med fin vy över gröna ekkronor. Gott om förvaring och stort, stilrent renoverat kök samt underbart renoverat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Genomgående påkostade materialval med bl.a. plankgolv i furu. Föreningen har flera gemensamhetslokaler som gym, bastu och relax, övernattningslägenhet m.m. Här bor du på badrocksavstånd till bryggorna och klipporna i Örnsberg. Mycket barnvänligt läge i stabil förening med låga avgifter! T-banan går du till på 3-4 minuter. LÄGENHETEN: - Stilfullt och snyggt renoverad tvåa med rymd - Underbart solläge på balkongen. Öppet läge med många soltimmar, sommar som vinter - Mycket bra, barnvänligt läge i området - Genomgående absolut toppskick! Totalrenoverad bostad under de senaste åren - Kök renoverat 2021. Badrum renoverat 2022. - Genomgående plankgolv i furu. Stilfullt, mönsterlagt klinkergolv i hall - Möjlig minitrea Bostaden är belägen i Brf Vidfamne som är en stor och stabil förening om 148 lägenheter med många renoveringar bakom sig och som är lågt belånad (4.794 kr/kvm) samt äger sin mark. I fastigheten/föreningen finns tre övernattningsrum, ett bra gym, bastu med relax samt en föreningslokal. Utöver detta så finns även tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum samt ett miljörum. Nere i källaren når du bostadens båda förråd. FÖRENING: - Stor förening med god ekonomi, stabil belåningsgrad - Många stora renoveringar bakom sig (se renoveringslistan) - Underbara, gemensamma gårdsytor med grillar och utegrupper -Riktigt bra, välutrustad gym - Totalt 3st övernattningsrum - Bastu med relax - Föreningslokal för kalas/fest OMRÅDET: - Klippbad med flytbrygga och bästa solläget ett stenkast bort - Bekvämt gångavstånd till T-bana Örnsberg -Flertalet omtyckta parker på nära avstånd, bl.a. Fågelparken och den mycket omtyckta Aspuddsparken -Flertalet förskolor på kort gångavstånd, det närmsta på samma gata -Gångavstånd till underbara Vinterviken med bl.a. restaurang, trädgårdscafé, kajakuthyrning och grönska/bad Fastighet belägen på lugn återvändsgränd med Mälaren med klippbad i bästa västerläget ett stenkast bort! På kort gångavstånd når man T-bana med centrum. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Två stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Plus
  • Balkong
Hägerstensvägen 99A, Aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 12:15

Hägerstensvägen 99A

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 295 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 1/6
6 029 kr/mån
77 239 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! DRÖMFYRA MED UTEPLATS I ASPUDDEN! Äntligen en ytterst yteffektiv, barnvänlig 4:a med UTEPLATS mot barnvänlig innergård i söder! Centralt men lugnt läge i nyare fastighet byggd (2007). Modern, ypperligt väldisponerad 4:a i bra skick med stor uteplats i söder. Spännande, luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Snyggt kök med modern maskinpark med bra förvaringsytor och bardel, stort vardagsrum, tre bra sovrum samt badrum med tvättmaskin och golvvärme. Mycket barnvänlig och omtyckt innergård med stor lekplats och ytor för spring och lek. Bo med ett ypperligt läge i omtyckta Aspudden med närhet till tunnelbana och buss. En av få fastigheter med såväl hiss och garage i området. Stabil förening med modern fastighet byggd 2007!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Haeffnersvägen 31, Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 14:15

Haeffnersvägen 31

Radhus
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
9 295 000 kr
115 + 60 m²
6 rum
163 m² tomt

Sällan till salu! Stort väldisponerat radhus med en totalyta om 175 kvm fördelat på tre plan. Radhuset ligger på en lugn återvändsgata där barnen lär sig cykla och leker med grannbarnen. Friköpt trädgårdstomt med uteplatser på både fram och baksida. Till huset hör även garage samt p-plats. Ett radhus att bara flytta in och trivas i! Radhuskvarteret är byggt av byggmästare John Mattsson och består av 17 stycken radhus. Radhusen är uppförda 1969 i två längor, med ett mysigt läge i omtyckta Mälarhöjden. Området har en unik 60-talsbebyggelse och fasaderna ut mot gatan är k-märkta, grönklassade enligt stadens beteckning. Utmärkta kommunikationer med kort promenadavstånd till t-bana som tar er till Slussen på endast 12 minuter och till T-centralen på 16 minuter. Närhet till förskolor, skolor, fina lekplatser, naturområden. Inom promenadavstånd ligger charmiga Aspudden och mysiga Vinterviken med café, restaurang och flera härliga badplatser.

  • Plus
Hägerstensvägen 157, Aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 13:00

Hägerstensvägen 157

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 695 000 kr
54 m²
2.5 rum
vån 1/4
3 898 kr/mån
68 426 kr/m²

Mycket väldisponerad 2,5:a i toppskick och med underbart balkongläge i sydväst med sol från lunch till kväll. Bostaden är genomgående renoverad med bl.a. nytt kök samt totalrenoverat badrum. Oljad ekparkettgolv från 2022 överallt förutom i vardagsrummet där ligger vacker originalparkett. Stilfullt kök, renoverat 2022 med matplats för 4-6 personer. Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen samt rymligt sovrum som delats av. Snyggt, totalrenoverat badrum (2019) med golvvärme och takdusch. Lägenheten har bra förvaringslösningar. Bo mycket centralt men lugnt i Aspudden. Närhet till såväl T-bana, service och Grönska/Mälaren. Bostaden är belägen i HSB BRF Korsriddaren som är en stor och stabil förening som är lågt belånad och som äger sin mark. Föreningen har även gym, pingisrum, festlokal och hobbyrum som man har möjlighet att nyttja. I källaren når du även ett av lägenhetens två förråd (f.d. matkällarförråd) och det andra ligger på vinden i samma port. Lummiga härliga innergårdar sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Här finns gott om fruktträd och bärbuskar som fritt får vittjas från sommar till sen höst. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Mäklaren kan varmt rekommendera kvartersbistron Bar Libertin som endast ligger 75 meter från porten. Där serveras rätter som inte lämnar någon besviken. På några minuters gångavstånd finns även underbara Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare samt burgarstället MUMS och nyöppnade Sushiställena Koi Sushi & Bowl och Naked Sushi ett varmt välkommet tillskott i Aspuddens restaurangfamilj, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, pizzeriorna EPA och Vår Pizza samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen fått igång sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/).

  • Plus
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 12:00
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 2
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 3

Våruddsringen 194

Villa
Johannesdal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 795 000 kr
140 + 55 m²
5 rum
672 m² tomt

På lugn och stilla gata utan genomfartstrafik med idylliska omgivningar i populära och trivsamma Johannesdal, ligger denna friköpta familjevilla med ett högt, ostört och fritt läge med sjöutsikt! Här erbjuds 2-plan i soutteräng med en total boyta om hela 195 kvm, endast 5 min promenad till Mälaren! Underbar trädgårdstomt omgiven av vackra buskar och frukt träd. Generösa sällskapsytor med stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Milsvid utsikt med vacker vy över naturskönt landskap och Mälarens glittrande vatten. Fyra ordentliga sovrum, relaxrum med bastu och dusch, rymligt badrum och wc-rum, tvättstuga, klädkammare, kök med rejäl matplats och ett generöst vardagsrum med kakelugn (kakelkamin Contura) och utgång till balkong. Högt, lugnt läge med fin sjöutsikt från stor balkong på entréplan, med sol hela dagen. Separat utgång finns på nedre plan vilket gör det möjligt att göra en uthyrningsdel. Fristående uteförråd på tomten med goda förvaringsmöjligheter. Underbart boende som kan förverkliga din dröm om att bo med fantastisk utsikt och på ett mycket lugnt och lummigt läge! Huset har billiga driftkostnader med en frånluftsvärmepump (Nibe 470) med ett modernt ventilationssystem (FTX) och centraldammsugare. Nuvarande ägare har även en båtplats (3x7 m, Mälaren, 5 min promenad) vid Johannesdals båtklubb. Om intresse föreligger kan den komma att överlåtas till köparen. Läget i villaidyllen Johannesdal är mycket bra med en promenad på ca 6-7 minuter till strandpromenad längs Mälaren, t-bana, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Säljaren har tecknat vår tjänst VARUDEKLARERAT, vilket innebär att du som köpare får den mest heltäckande försäkringsskyddet på marknaden mot dolda fel i 10 år. Överlåtelsebesiktning finns tillgänglig. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för frågor och information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hanna Rydhs gata 12, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 12:45

Hanna Rydhs gata 12

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 134 kr/mån
31 920 kr/m²

BEVARAT ORIGINALKÖK - BALKONG I SYDVÄST - BRF MED LÅG BELÅNING - 15 KVARVARANDE HYRESRÄTTER - P-PLATS 100 KR/MÅN Välkommen till denna klassiska 70-tals lägenhet med ett bevarat retrokök och balkong i populärt sydväst läge! Samtliga rum är generösa och i denna lägenhet kan man göra något så trevligt som att gå runt! Sovrum och kök ligger med lugnt läge mot innergården och från vardagsrummet nås den rymliga och inglasade balkongen. I vardagsrummet ligger en bevarad originalparkett och i sovrummet finns flera garderober i original bevarade. Köket är rymligt och har ett bevarat originalkök. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden har äldre ytskikt, utrustning i kök och badrum. Till lägenheten finns ett källarförråd och föreningen har parkeringsplatser att hyra för 100 kr/månad. Föreningen har en låg belåningsgrad och hela 15 hyresrätter kvar som är att ses som ett framtida dolt kapital. Mellan husen finns gemensamma grönytor med sittgrupper, grillplatser och lekplats. Bostaden är belägen med ett grönskande och rogivande läge med bara en kort promenad till Fruängen Centrum med ett stort utbud av service och restauranger. Härifrån finns även goda kommunikationer genom både tunnelbana och flera busslinjer. Populära Långbro park med flera promenadstigar och mysigt värdshus ligger bara några få minuter från lägenheten. Varmt välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

  • Plus
  • Balkong
Midsommarparken 5B, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00

Midsommarparken 5B

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
4 995 000 kr
85 + 10 m²
3 rum
vån 3/3
6 123 kr/mån
58 765 kr/m²

VINDSLÄGENHET I 2 PLAN - BRF ÄGER MARK & HAR DE STORA RENOVERINGARNA GJORDA - GYM, BASTU & GÄSTLÄGENHET Välkommen till denna unika och härliga lägenhet mitt i Midsommarkransen! Sällan till salu är en underdrift - här får du en lägenhet i två plan där det övre planet är en inredd vind. Det nedre planet består av ett stort kök med matplats, badrum, hall och entre. En spiraltrappa leder upp till det övre vindsplanet och här finns de gamla takbjälkarna bevarade, änglatrappor och putsade väggar. Takhöjden är upp till nock och mäter 3,2 i mitten av vardagsrummet. På detta plan finns idag ett sovrum med en garderobsvägg, samt ett mycket rymligt vardagsrum. Vardagsrummet går med fördel att dela av för att få till ytterligare ett sovrum, både golvyta och fönster finns för detta. Det övre planet har även en avskild arbetshörna som är perfekt för hemmakontoret. Från det övre planet har man även direktaccess till vindsförrådet via en dörr, så praktiskt! Föreningen äger marken och genomgick flera större renoveringar 2012-2013. Man har flera gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, gym, relaxavdelning med bastu, tvättstugor och en trevlig innergård. För den som har barnvagn eller cykel finns det förråd för detta på innergården. På frågan vad säljarna har uppskattat lite extra med just sitt boende blir svaret långt, men högst upp på listan kommer känslan av att det är en riktigt unik lägenhet! Alla gäster säger wow! Säljarna har också uppskattat att det stora köket där det går att duka upp för hela 12 personer! Eller varför inte en filmkväll med alla vänner eller mingelkalas på den härliga ovanvåningen. En annan favorit är att lägenheten känns ljus tack vara sina takfönster och den gröna utsikten från båda fönsterpartierna i köket. Nuvarande ägare har också uppskattat föreningens gemensamma utrymmen - gymmet, gästlägenheten och tvättstugan! Sist men inte minst är det bokstavligen 1 min till t-bana Midsommarkransen. Varmt välkommen!

  • Plus
Örnsätrabacken 69, Sätra, Stockholms kommun

Örnsätrabacken 69

Radhus
Sätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 995 000 kr
100 + 27 m²
5 rum
224 m² tomt

Varmt välkommen till det omtyckta idylliska området Örnsätra! Här på Örnsätrabacken 69 bor ni med närhet till såväl Mälaren och naturreservat. Trivsamt hus som är insynskyddat och har ett ostört läge, välskött och välbevarat samt har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här erbjuds bland annat ett arbetsvänligt kök med full maskinpark och matplats. Badrum, gästtoalett och en rymlig tvättstuga. Väl tilltaget vardagsrum men härlig utsikt och med utgång till den ljuvliga balkongen, där ni kan njuta av solen hela dagen. Tre väldisponerade sovrum i bra storlek, varav ena sovrummet har utgång till husets uteplats på baksidan. Rymligt möblerbart allrum/förråd som kan disponeras efter egna önskemål. Här finns även ett garage och en p-plats framför huset. Huset är beläget på en lugn och familjevänlig gata i Sätra med direkt närhet till natur som Sätraskogens naturreservat och Mälaren. På kort promenadavståd finns även Sätras centrum med T-bana och Skärholmens centrum. Säljaren har tecknat våran tjänst VARUDEKLARERAT, vilket innebär att du som köpare får det mest heltäckande försäkringsskyddet på marknaden mot dolda fel i 10 år. Överlåtelsebesiktning finns tillgänglig. Möjlighet till snabbt tillträde! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Uteplats
Norrholmsgränd 53, Skärholmen, Stockholms kommun

Norrholmsgränd 53

Radhus
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
123 + 13 m²
5 rum
300 m² tomt

Varmt välkomna till denna oslipade diamant med renoveringschans intill Mälaren och naturreservat! Välplanerat gavel radhus med stor friköpt tomt i eftertraktat och barnvänligt område. Ett hemtrevligt och tilltalande boende med stor potenial! Huset erbjuder en härlig lummig trädgårdstomt, stora fönsterpartier som skapar ett generöst ljusflöde, tre sovrum i bra storlek, en trivsamt kök med stor matplats, ett generöst allrum, ett badrum på vardera plan och en tvättstuga. Ett idylliskt beläget radhus. Fin gemensam innergård med lekplats. Här har ni nära till natur, strandpromenad, båtbrygga och badplats. Promenadavstånd till tunnelbanan i Vårberg och även kort avstånd till köpcentrum i Skärholmen samt Kungens kurva. Säljaren har tecknat våran tjänst VARUDEKLARERAT, vilket innebär att du som köpare får det mest heltäckande försäkringsskyddet på marknaden mot dolda fel i 10 år. Överlåtelsebesiktning finns tillgänglig. Möjlighet till snabbt tillträde! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Uteplats
Liljeholmsvägen 12, Stockholm, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 12:30

Liljeholmsvägen 12

Lägenhet
Stockholm, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/7
2 476 kr/mån
68 171 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika 2:a med hög standard, öppen planlösning och stora panoramafönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och exklusiv känsla. Direkt när du kliver in i bostaden slås du av hur ljus och social den är. Vidare bjuder den öppna planlösningen in till gemenskap och skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för trevliga middagar. Sovrummet är rofyllt beläget mot den lummiga innegården. Stilrent helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Lägenheten har genomgående ekparkett, ljusa väggar, fönster i 2 väderstreck och solig balkong perfekt för odling och fri och härlig utsikt. Detta är en bostad att bara flytta in och börja trivas i! På frågan vad säljaren uppskattat med bostaden kommer det fantastiska ljusflödet från det stora fönsterpartiet och den stora soliga balkongen i söderläge högst upp på listan. Att det i denna moderna byggnad är hög standard, väldigt tyst i bostaden och dessutom en förening med god gemenskap och trevliga grannar har säljaren trivts med. Till sist har vi ett perfekt läge med närhet till vatten o grönska samt 5 minuters gångavstånd till all utbud i Liljeholmens centrum eller Hornstull som ligger rakt över bron. FÖRENINGEN: - Nylige producerad fastighet från 2008 - modern standard med hiss - Arkitektritad av Kjellander + Sjöberg Arkitektkontor och uppförd av Sjælsø - Byggnaden var en av de tio finalisterna i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2010 arrangerad av Stockholms stad - 20st parkeringsplatser i garage - Tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd Liljeholmen är ett mycket eftertraktat område med många fördelar såsom bl.a. stort serviceutbud kombinerat med ytterstadens närhet till grönområden. Här finns trevliga promenadstråk runt Årstaviken och sjön Trekanten. Vid Liljeholmstorget finns en galleria med cirka 90 butiker, bl.a. livsmedelsbutiker, diverse shoppingbutiker, restauranger, banker, apotek, systembolag, gym, vårdcentral och tandläkarmottagning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bäckvägen 83, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 14:15

Bäckvägen 83

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 695 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/2
3 763 kr/mån
61 250 kr/m²

Högst upp i huset men på bekväma två trappor finns denna fantastiska lägenhet. Bostaden är genomgående renoverad 2021 med rakt igenom smakfulla materialval. Mycket omtyckt planlösning med kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket ger goda möjligheter till socialt umgänge. Stort och luftigt vardagsrum intill ett stort fönster vilket ger en fantastiskt ljusinsläpp. I vardagsrummet är det förberett för balkong och bygglov finns. Balkongen blir då belägen i soligt söderläge med en härlig utsikt tack vare det höga läget. Mysigt sovrum målat i en djupt blå/grön nyans med plats för dubbelsäng och förvaring i tre platsbyggda garderober med överskåp. Bostaden är genomgående med stora fönsterpartier samt 2,70 m takhöjd vilket bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Badrum sedan stambytet med ett praktiskt vädringsfönster. Här bor du mycket lugnt i ett högt och fint läge på Hägerstensåsen. I HSB Brf Stålpennan bor du i en familjär, trevlig förening där man hälsar på varandra. Stor kraft har lagts på föreningens gemensamma, sociala ytor med flertalet "uterum" med exempelvis Piazzan med grill och framdragen el ifall man vill docka sin högtalare. Här återfinns även, förutom cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga även ett hobbyrum för de händiga. Hägerstensåsen är en stadsdel som präglas av genuina arbetarkvarter och som är beläget på en ås/bergsrygg, vilket ger invånarna fina utblickar över takåsar och trädtoppar. Här lever man enkelt med utmärkta kommunikationer, på 6 minuter är du i Liljeholmen och ytterligare 6 minuter till Slussen. Området präglas av mysiga fik och restauranger och här hittar du bland annat Slow Hands Café där du njuter av god mat och dryck. Amfiteatern och Skateparken erbjuder utomhusaktiviteter och underhållning. Medborgarhuset är ett kulturhus och folkets hus som fungerar som en av Stockholms största samlingslokaler. För den aktiva finns Västertorps sim- och idrottshall där du kan utöva olika sporter och träna. Storhandla gör du på Stora Coop Västberga med sitt breda sortiment. Dessutom finns en välsorterad ICA-butik på "Åsens" torg, tillsammans med andra butiker som blomsteraffär och spelbutik Om du promenerar vidare från området når du Telefonplan, Midsommarkransen och Aspudden, där grönområden och Vinterviken ger möjlighet till avkoppling. Här finns även ett brett utbud av restauranger och badbryggor för avkopplande dopp både dag och kväll. Denna lägenhet i Hägerstensåsen erbjuder en idealisk kombination av modern komfort och charmig miljö, med närhet till allt som denna eftertraktade stadsdel har att erbjuda.

  • Plus
Klubbacken 59, Hägersten-Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 13:00

Klubbacken 59

Lägenhet
Hägersten-Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
4 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/5
5 185 kr/mån
64 315 kr/m²

►Gavelläge ►Toppskick ►Fungerande öppen spis ►Hiss ►Friköpt tomt (äger marken) ►Lågt belånad förening ►Nära Mälaren med sjöutsikt Ljus och härlig trerummare som erbjuder allt som önskas. Här är det bara att flytta in! Uppe på mysiga och lummiga Klubbacken finner ni detta välplanerade hem i gavelläge och toppskick. Från flera av bostadens rum har du en fantastisk utsikt över Mälaren! Runt husknuten och genom skogspartiet nås promenadvägarna vid vattnet som leder till fler naturstränder samt klippbad. Närmsta tunnelbana är Axelsberg som ligger ca 500 m bort. Klubbacken är en lugn återvändsgata med lite trafik. Är detta saker du uppskattar med ditt boende - ja då är det här något för dig! Snyggt renoverat och välplanerat kök som är fullt utrustat med alla bekvämligheter som önskas. Yteffektivt med gott om både arbetsytor och förvaring. Intill köket finns den generösa matplatsen med platsbyggd sittbänk och plats för matbord för upp mot 10 personer. Mysigt vardagsrum med fiskbensparkettgolv, en vacker och fungerande öppen spis för kyligare dagar samt utgång till den härliga balkongen belägen i väst. Här kan du njuta av eftermiddags/kvällssolen. Två rymliga och välplanerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i välplanerad garderob. Rymligt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen består av 23 lägenheter och man har en familjär stämning. Missa inte att spana in trädgården i samband med visningen. Föreningen har låg belåning och man äger marken (ej tomträtt). Läs gärna mer om denna fina förening längre ner i annonsen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hertigvägen 10, Aspudden, Stockholms kommun

Hertigvägen 10

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 398 kr/mån
65 431 kr/m²

Väldisponerad och rymlig tvåa med högt, ljust och insynsskyddat läge! Stort charmigt renoverat kök med matplats för 4-6 personer, rymligt sovrum med fönster mot lugn gårdssida samt rejält vardagsrum med balkongläge i söder. Genomgående fina golv och ljusa färgval. Stilfullt renoverat badrum. Centralt belägen fastighet/förening med endast 4-5 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Bo med ett lugnt, lummigt läge i härliga Aspudden. Bara några minuter till T-bana, flera matbutiker, centrum och vackra promenadstråk längs vattnet. Lummig, härlig innergård sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Föreningen har även två övernattningsrum som föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja. Bostaden är belägen i Brf Rovfågeln som är en stor, stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns förutom cykel-/barnvagnsförråd och tvättstugor även två övernattningslägenhet. I källaren når du även ett källarförråd samt en s.k. matkällare. Fastigheten ligger ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Balkong
Ivar Vidfamnes gata 3, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Ivar Vidfamnes gata 3

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
4 695 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/3
3 962 kr/mån
74 524 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Gösta Ekmans väg 17, vån 3, Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun

Gösta Ekmans väg 17, vån 3

Lägenhet
Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 995 000 kr
122 m²
5 rum
vån 3/7
7 615 kr/mån
57 336 kr/m²

FAMILJE-5:A I ABSOLUT TOPPSKICK! Här återfinns en underbart stilfullt renoverad pärla! Genomgående vackra golv med bevarad originalparkett i vardagsrummet samt underbar fiskbensparkett i övriga bostaden. I hallen möts man av stilfullt klinkergolv i mönstrad betong. Modernt renoverat kök med matplats för familjen, rejält vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen i väster med viss Mälarvy samt 3-4 sovrum, varav ett idag fungerar som bostadens bibliotek/arbetsrum. Två entréer samt två toaletter möjliggör uthyrningsmöjligheter - stor flexibilitet då den lätt kan omställas från idag ett master bedroom med eget toalett/WC till en lägenhet med uthyrningsdel (andra har satt in trinettkök och/eller byggt duschrum). Brf Mälareken är en välhållen förening med många av de större renoveringarna bakom sig, bl.a. stambytet som skedde 2013/2014. Föreningen äger sin mark och har en stabil/låg belåningsgrad. Bostaden är belägen på ett högt och lugnt läge på lugn återvändsgata inbäddad i grönska och med fin och barnvänlig innergård där barnen kan leka fritt. Dessutom har föreningen en trevlig uteplats med flera sittplatser och grillmöjligheter. Varmgarage finns i föreningen. Ett stenkast från huset finns en nybyggd förskola och Hägerstenshamnens skola ligger med gångavstånd från bostaden. Direkt närhet till Mälaren och Vinterviken med dess fina promenadstråk. Med en kort promenad tar ni er till utomhuspool, träningsanläggning och utegym i Västertorp. Flera mysiga caféer och kvarterskrogar i närheten av bostaden. Tunnelbanans röda linje (Axelsberg och Örnsberg) ligger endast med 5 minuters promenad bort.

  • Balkong
  • Hiss
Ålgrytevägen 122, Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Ålgrytevägen 122

Lägenhet
Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 895 000 kr
63 m²
3 rum
vån -1/14
3 993 kr/mån
45 952 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kungssätravägen 18, Sätra, Stockholms kommun

Kungssätravägen 18

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 750 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0/6
3 031 kr/mån
42 683 kr/m²

Öppen visning söndag 26 maj kl 11:30 - 12:00! Anmäl er gärna så ni inte missar viktig information. Önskar du bo i ett modernt boende med en stabil förening och nära tunnelbanan? Då har du kommit rätt. Här erbjuds dessutom ett hem med öppen och social planlösning, smakfulla detaljer såsom vitpigmenterade trägolv genomgående i lägenheten, smarta förvaringslösningar samt alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig, däribland diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Som ett extra plus erbjuder dessutom föreningen en sagolik New York- inspirerad takterrass med pool som är till för att nyttjas av föreningens medlemmar. Trevlig planlösning med fullutrustat och stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med dusch, generöst sovrum med garderobsvägg samt två uteplatser. Inte nog med det så är detta en av de lägenheterna i föreningen där det ingår två förråd, vilket inte är standard. Optimalt läge med närhet till tunnelbanan som tar dig till centrala Stockholm utan byte via röda linjen. Ett stenkast bort finns serviceutbud så som bland annat matbutik, frisör och gym. Förutom det utmärkt centrala läget bor du även med närhet till vackra grönområden och vatten. Stark förening med god ekonomi och låga avgifter. Juridisk person accepteras. Nominerad till årets Stockholmsbyggnad 2015. En fantastisk bostad som erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig i kombination med ett både centralt och naturnära läge. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Uteplats
  • Hiss
Falkholmsgränd 17, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 17

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 295 000 kr
117,5 m²
5 rum
vån 4/6
8 479 kr/mån
19 532 kr/m²

Öppen visning söndag 2 Juni kl 13:30 - 14:00! Anmäl er gärna så ni inte missar viktig information. Sällan till salu! I en populär och barnvänlig förening har ni nu chansen att förvärva denna topp nyrenoverade och rymliga gavel femma om hela 117,5 kvm! Lägenheten har ett högt läge, ingen insyn, omringad av grönska, med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier från två väderstreck och en härlig balkong där ni kan njuta större delen av dagen. En kanon bostad som även har en optimal planlösning, omgivna av ljusa ytskikt och stilrena materialval. Här finns ett stilrent och modernt kök med full maskinpark, gott om förvaring och matplats för 6-8 pers. Stort och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster med en milsvid utsikt. Fyra väldisponerade sovrum i bra storlek. Stambytt och helkaklat badrum med badkar och dusch, separat wc-rum samt en rymlig tvättstuga. I avgiften ingår en parkeringsplats, värme, vatten, bredband 1000/1000 Mbit, kabel-tv, ett källarförråd och tillgång till tvättstuga. I huset finns hiss och cykel/barnvagn förråd. Föreningen har även tre tvättstugor. Föreningen har en låg skuldsättning och god ekonomi. Närhet till Skärholmens tunnelbana och bussar, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden samt Mälaren. Möjlighet till snabbt tillträde! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson på 0709-16 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Jenny Nyströms gata 10, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 14:00

Jenny Nyströms gata 10

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 995 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 401 kr/mån
30 458 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga tvåa i den lugna och lummiga delen av Fruängen! Den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck ger lägenheten ett härligt ljus. Du välkommas in i en generös hall med gott om plats för förvaring i inbyggda garderober samt i en stor klädkammare. Vidare finner du ett stort socialt kök med plats för matbord. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv möbel och även en separat kontorsdel för den som behöver. Från vardagsrummet når du den inbyggda balkongen i söderläge som inbjuder till trevligt häng även när solen lyser med sin frånvaro då den är inbyggd mot fasaden. Stort och ljust sovrum med fönster mot balkongen och den lummiga baksidan. Snyggt renoverat badrum från 2017 med tvättmaskin och torktumlare. På frågan vad säljarna uppskattat mest med bostaden blir svaret detta. "Det som gjorde att vi ville bo i den här lägenheten är att den är väldigt välplanerad med lättmöblerade sociala rum, samt möblerbar balkong med fint läge till innegård och grönska. Att ha ett kök med stora bra arbetsytor och plats för ett större matbord för trevliga middagar har vi också gillat. Ett sista plus är att lägenheten har så bra förvaring, här finns både en stor klädkammare, garderobsvägg i hallen och en rymlig garderob i sovrummet." BRF Schaeltten- Modisten är en stabil förening med boende som trivs. De stora grönytorna mellan husen och låghusens teglade fasader sätter verkligen prägel på området. Det finns gästlägenhet, gemensamhetslokal och fler tvättstugor i föreningen. Här bor du i ett lugnt område men samtidigt nära till allt. Du tar dig lika enkelt till Fruängen centrum med trevligt utbud av restauranger och butiker som till Västertorp med bra idrottsanläggningar eller varför inte ta en nästan lika kort promenad till Hägersten till trevliga cafér. Härliga Långbropark och Långbro värdshus ligger också inom en kort promenad. Med buss eller bil når du snabbt Kungens kurva och Skärholmens galleria med ett stort shoppingutbud.

  • Plus
  • Balkong
Torsten Alms gata 11, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 14:45

Torsten Alms gata 11

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån -1/3
2 156 kr/mån
65 658 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN/ÖRNSBERG! YPPERLIGT VÄLPLANERAD OCH RYMLIG 1:A MED SOLIG BALKONG I SÖDER! Väldisponerad etta i ljust och fräscht skick! Lägenheten ligger på lugn kvartersgata där hela bostaden dessutom vetter mot lummig baksida i söder. Soutterängläget 1tr ned ger kombinationen av solig balkong men sval bostad sommartid. Mälaren endast ett lååångt stenkast bort. Balkong i soligt söderläge. Gott om förvaring genom klädkammare samt plats för flertalet garderober om så önskas samt praktiskt och funktionellt kök med fullstor spis samt diskmaskin. Helkaklat badrum med vädringsfönster. Genomgående ekgolv samt vitmålade väggar. Bo med lugnt läge med vy ned mot überpopulära Aspuddsparken och grönska. Vinterviken och Örnsbergs Strand med dess klippbad som nära granne. Ett svalkande dopp nås på bekvämt badrocksavstånd vid slutet av samma gata. Aspuddens centrum och T-bana på bekvämt gångavstånd. Välskött förening med stora renoveringar bakom sig. LÄGENHETEN: - Välplanerad och luftig - Underbart solläge på balkongen. Öppet läge med många soltimmar, sommar som vinter - Genomgående ljust och fräscht skick! Ljusa golv i ek samt vitmålat - Praktiskt och funktionellt kök - Bra förvaring, såväl i bostaden som i föreningen Bostaden är belägen i BRF Torsten Alm 5-17 som är en mycket stark, bra och stabil förening beståendes av 52 lägenheter varav två hyresrätter kvar som framtida kapital. Föreningen har även en stark ekonomi och en helt SKULDFRI ekonomi. Då man nyligen har ombildat en av de kvarvarande hyresrätterna (nov 2023) så gick man över till att vara helt skuldfri, något som i sig är ytterst ovanligt i Hägersten. Till bostaden hör nyttjanderätten till ett förråd samt en s.k. matkällare, båda belägna i källaren. I föreningen finns det även rymligt cykelförråd/barnvagnsparkering samt tvättstuga (i samma huskropp). Föreningen har även nyligen iordningställt en övernattningslägenhet. Centralt belägen fastighet/förening med endast 7-8 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Granne med härliga Vinterviken med grönska, trädgårdscafé samt bad. FÖRENING: - Mycket stark förening, helt SKULDFRI samt två hyresrätter kvar som framtida kapital - Många stora renoveringar bakom sig (se renoveringslistan) - Underbar, gemensam gårdsyta med grill och utegrupp - Mycket uppskattad övernattningslägenhet i föreningen OMRÅDET: - Klippbad med flytbrygga och bästa solläget på bekvämt gångavstånd - Bekvämt gångavstånd till T-bana Aspudden med centrum - Gångavstånd till underbara Vinterviken med bl.a. restaurang, trädgårdscafé, kajakuthyrning och grönska/bad - Mycket omtyckta Aspuddsparken ett stenkast bort Fastighet belägen på lugn kvartersgata, centralt men med ett väldigt lugnt och lummigt läge i hjärtat av Aspudden! På kort gångavstånd når man T-bana med centrum. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Plus
  • Balkong
Husabyvägen 27, Aspudden, Stockholms kommun

Husabyvägen 27

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 800 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
4 077 kr/mån
80 851 kr/m²

Accepterat pris! Ljus och härlig tvårummare som erbjuder allt som önskas. Här är det bara att flytta in! Här välkomnas du in i en trevlig och inbjudande hall med plats för avhängning. Snyggt renoverat kök med skåpluckor i en stilfull ton och bra arbetsytor med alla bekvämligheter du kan önska. Trevligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett som rymmer plats för både soffgrupp och matgrupp utan att det känns trångt. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom garderober bakom skjutdörrar. Från sovrummet och via dubbeldörrar nås den trevliga balkongen med ett fritt och högt läge. Här kan du njuta av solen och den vackra utsikten från eftermiddagen och fram till att solen går ner. Helkaklat badrum sedan stambytet utrustat med tvättmaskin. Väl omhändertagen bostadsrättsförening med friköpt tomt (ej tomträtt), uppvärmning via bergvärme och fibernät. Fastigheten ligger endast ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. På några minuters gångavstånd finns även Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

  • Balkong
Husabyvägen 25, Aspudden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Husabyvägen 25

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 337 kr/mån
74 143 kr/m²

Välkommen hem! Lägenheten präglas av en hemtrevlig känsla så fort du kliver in genom ytterdörren. Här möts du av rymd och luftighet tack vare de ljusa färgvalen, de stora fönsterpartierna och det höga läget med himlen som närmsta granne. Stor och välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter. Charmigt och välplanerat kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Intill ett stort fönster finns det plats för matbord för 4 personer. Stort och välplanerat allrum med förvaring i klädkammare och flera möjligheter till olika möbleringar. Här får du plats med både soffa, sovdel samt förslagsvis kontorshörna utan att kännas trångt. Via dubbeldörrar i glas kommer du ut på den underbara balkongen belägen i ett högt och fritt västerläge. Här kan du njuta av solen från lunchtid till sen kväll och spana ut över Aspuddens takåsar. Allrummet går med fördel att byggas om till ett ordentligt sovrum och vardagsrum. Helkaklat och välplanerat badrum med badkar. Säljarens egna ord Ljusinsläppet är något av det bästa med lägenheten. När man kommer hem från jobbet och öppnar dörren så lyser oftast solen in i lägenheten och det är väldigt härligt på eftermiddagarna. Balkongen är stor och blir som ett extra rum på sommaren, och blir det för varmt så kan man veva ner markisen och sitta i skuggan. Det är sol på balkongen från lunch och hela vägen till solnedgång på sommarhalvåret. Sommaren eller hösten är nog de årstider som jag har uppskattat lägenheten mest. Sommaren för att man kan odla och hänga på balkongen och hösten då utsikten från lägenheten blir så himla fin med alla färger. Väl omhändertagen bostadsrättsförening med friköpt tomt (ej tomträtt), uppvärmning via bergvärme och fibernät. Fastigheten ligger endast ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. På några minuters gångavstånd finns Bar Libertin och även Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

  • Balkong
Radiusbacken 39, Hägersten, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Radiusbacken 39

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/5
2 990 kr/mån
63 974 kr/m²

Äntligen är denna toppfina och yteffektiva tvåa med bra läge ute på marknaden. Här bor man med högt och lugnt läge med fönster i två väderstreck och balkong. Ypperlig planlösning med stort, socialt rum med kök och vardagsrum i öppen planlösning, trevligt sovrum samt stilfullt badrum med golvvärme samt tvättmaskin/torktumlare. Genomgående ljus färgsättning samt parkettgolv i ek. Kök med påkostad, modern maskinpark. Bostaden är belägen i Brf Metronomen, en stor förening om 188 lägenheter som äger marken (EJ tomträtt). FÖRENING: ► Stor förening med nyare byggda fastigheter från 2018-2020. ► Föreningen äger sin mark, d.v.s INTE tomträtt ► Moderna fastigheter med hissar. ► Barnvagnsrum samt gott om cykelförråd. ► Stort garage med många platser. ► Stor, gemensam takterrass med tillhörande gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. OMRÅDET: ► Mycket omtyckta, nyrenoverade Svandammsparken på bekvämt gångavstånd. ► Fem-sex minuter till tunnelbana Midsommarkransen, ett par till så når man Telefonplan. ► Populärt område fullt av restauranger, caféer, butiker och bagerier. ► Gångavstånd till ICA Supermarket, Stora Coop, systembolag, apotek. ► Promenadavstånd till badmöjligheter i Vinterviken. Utmed Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken, Pizzabakeren, Butsaya Thai, Amazing India, stenugnsbageri Bonne Femme samt Lulu. Ett par minuter till Västberga Handel med Coop, Rusta, Apotek, McDonalds och Systembolag. Fastigheten ligger nära såväl T-bana Telefonplan som Midsommarkransens båda uppgångar. I restaurang-/krogtäta kvarter med närhet till bland annat Piccola Cabina, omtalade Scandwich, Pita i parken, nyrenoverade Tellus Pizza, Kransenveteranen Tre vänner samt Svenska Sushi-, Hamburger- och Pizzaköket. Underbara kulturkvarter med bl.a. Tellus bio. Söderlikt caféutbud med flera bageri runt knuten så som Söderbergs bageri, AB.Café och Gunnel & Ruth. I Midsommarkransen har även många hantverkare och designers valt att ha sin atelje, verkstad eller butik. Bland annat finns flera konst- och keramik ateljéer och flertalet inrednings- och vintagebutiker. Telefonplan har utvecklats från en sömnig närförort med industrier till en oerhört levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden bara ett stenkast från innerstadens puls. På bekvämt promenadavstånd återfinns även Aspudden och populära Fabelbar, Aspuddens bokhandel samt mycket annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med kvartersbio, bar och restaurang.

  • Balkong
  • Hiss
Gösta Ekmans väg 17, Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 26 maj kl 14:50

Gösta Ekmans väg 17

Lägenhet
Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
4 695 000 kr
81,2 m²
3 rum
vån 2/7
4 937 kr/mån
57 820 kr/m²

FAMILJEDRÖM MED ETT PERFEKT LÄGE I HUS MED HISS I STABIL FÖRENING! Varmt välkommen till denna ljusa mycket välplanerad gaveltrea på attraktivt läge. Bostadens vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck gör att ljuset flödar in och skapar en mycket luftig känsla. Ett rum som är enkelt att möblera och här ges plats åt både en stor soffgrupp, mediamöbel samt bokhyllor/arbetsplats. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i sydväst vilket ger möjlighet att njuta av solens värmande strålar under stora delar av dagen. Här njuter du av utsikt över föreningens grönskande framsida och höjer du blicken ser du delar av stadens siluett. Vidare finner ni ett smakfullt renoverat kök med genomtänka detaljer, yteffektivt med gott om både arbetsytor och förvaring. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sammanhängande ytor för socialt umgänge. Två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter genom flera garderober. Stambytt och smakfullt renoverat badrum samt separat gäst-WC. På frågan vad säljaren uppskattat mest med bostaden blir svaret långt. Det är en väldigt bra planerad solig hörnlägenhet med sol från morgon till kväll och den är öppen och luftig. Balkongen är underbar och vi har haft många middagar och häng där med sol från lunch tills den går ner, rakt mot balkongen. Addera sedan föreningens gård med fin lekplats o grillplats där vi umgåtts med våra trevliga grannar. De stora gräsytorana nyttjas för picknick när vädret tillåter och blir en populär pulkabacke på vintern. Läget är helt klart perfekt! BRF Mälareken ligger på en lugn återvändsgata med fin och barnvänlig innergård där barnen kan leka fritt. Dessutom har föreningen en trevlig uteplats med flera sittplatser och grillmöjligheter. Varmgarage finns i föreningen och hiss direkt från markplan! Ett stenkast från huset finns en nybyggd förskola och Hägerstenshamnens skola ligger med gångavstånd från bostaden. Direkt närhet till Mälaren och Vinterviken med dess fina promenadstråk. Med en kort promenad tar ni er till utomhuspool, träningsanläggning och utegym i Västertorp. Flera mysiga caféer och kvarterskrogar i närheten av bostaden. Tunnelbanans röda linje (Axelsberg och Örnsberg) ligger endast med 5 minuters promenad bort. Tar du istället en något längre promenad når du Telefonplan där du bl.a. finner Konstfack, SATS, klättercenter, populära Söderbergs bageri och A.B. Café samt många trevliga restauranger. Köpare som beviljas lån i SBAB har möjlighet att överta säljarens befintliga lån med fördelaktig bunden ränta tom feb 2025. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 32