Mäklare Ida Helmerius

Ida Helmerius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Manhemsgatan 7, Aspudden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:50

Manhemsgatan 7

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 295 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 167 kr/mån
77 529 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade minitvåa där varje kvadrat har nyttjats på bästa sätt för att ta vara på bostadens ljusinsläpp. En planlösning med kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning ger goda möjligheter för socialt umgänge. Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i eftertraktat västerläge. Här kan ni njuta av skön eftermiddags- och kvällssol och samtidigt blicka ut över föreningens grönskande innergård. Bostaden är genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck samt ca 2,65 m takhöjd vilket bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Industriväggar med glas omger sovrummet och då det är breddat ges plats för 160cm säng något som är unikt för denna lägenheten. Stilrent helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin samt gott om förvaring i hallen. En bostad du inte vill missa! På frågan vad säljaren uppskattat mest med sitt boende finns det mycket att berätta. Till att börja med den smarta planlösningen vilken är specialritad för att utnyttja och leda det naturliga ljuset in i lägenheten. Både härligt morgonljus samt reflekterande varmt kvällsljus från närliggande hus på framsidan. Så mysigt! Från balkongen sträcker sig den långa parken mellan husen i föreningen parallellt med Hägerstensvägen vilket ger ett lysande eftermiddagsljus, blåa himlar och fantastiska solnedgångar. Det är fina vyer från alla fönstren. Addera sedan bostadens läge där grönskan är påtaglig kombinerat med känslan av att man bor nära innerstaden. Vinbaren på hörnet samt restaurangerna i kvarteret skapar mysig känsla av att vara nära liv och rörelse. Morgonpromenader runt klippan i Örnsberg är ett plus, och även Sthlm Sauna vid badet lyfter området. HSB BRF Rödstärtjen är en omtyckt förening med låg skuldsättning och som äger marken. I fastigheten/föreningen finns cykelförråd, föreningens gästlägenhet, tvättstuga, gemensamhetslokal och pingisrum. I källaren finns ett av lägenhetens två förråd (matkällarförråd ca. 2 kvm) och det andra ligger på vinden (ca. 6-7 kvm) i samma trapphus. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Säljaren kan varmt rekommendera kvarterskrogen/vinbaren Bar Libertin, endast 50 meter från porten. Där serveras rätter som inte lämnar någon besviken. På samma gata, lite längre ned, ligger relativt nyöppnade Coop Extra. På några minuters gångavstånd finns även populära Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, burgarstället Mums, pizzeriorna EPA samt Vår Pizza samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/).

  • Plus
  • Balkong
Västertorpsvägen 4, Västertorp, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västertorpsvägen 4

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 395 000 kr
80,8 m²
3 rum
vån 3/4
6 109 kr/mån
42 017 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga trea i hus med hiss! En väl omhändertagen bostad med ljus färgsättning och parkettgolv i ek. Ett generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt utgång till en solsäkrad balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. Ett praktiskt kök med mycket förvaring och bra arbetsytor och även här trevligt ljusinsläpp från stort fönster med utsikt över trevlig radhusområde. Två bra sovrum där båda har plats för säng och ytterligare förvaring. Vidare finner du en rymlig hall med avhängningsyta samt gott om förvaring i angränsande klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch. BRF Isdrottningen är en familjär förening med trevliga grannar! En trädgårdsförening där alla är varmt välkomna, det odlas bland annat potatis, sallad och örter. Den lummiga innergården omfamnas av grönskande buskar och trevliga blommor. Eftersom gården är utrustad med både grill och flera matplatser, så samlas man gärna här för en trevlig grillmiddag. Barnen leker gärna i sandlådan. Lägenheten ligger i mysigt område nära kommunikation med röda linjens tunnelbana från Hägerstensåsen bara några hundra meter från porten. Invid tunnelbanan finns även en mindre närbutik och på gångavstånd en större Icabutik uppe på åsen. Västertorp är ett mycket lummigt och trevligt område med närhet till det mesta. I centrum på nära avstånd finns det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Eva bonniers gata 6, Fruängen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:00

Eva bonniers gata 6

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/8
4 003 kr/mån
48 542 kr/m²

LUGN ÅTERVÄNDSGATA - HISS - BALKONG I SÖDER - 300M TILL TUNNELBANA - LÅGT BELÅNAD BRF Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong i söderläge och fri utsikt! Lägenheten är mycket ljus och har fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Köket är stilrent renoverat och har en stor matplats invid fönstret med utsikt över grönskande omgivningar. Rymligt vardagsrum som är enkelt att möblera och med utgång till den soliga balkongen. Vidare finner du två bra sovrum, gott om förvaring i både garderober och klädkammare, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Det finns även möjlighet att dela av det större sovrummet till två mindre sovrum för att få en funktion av en 4:a se alternativ planlösning. Denna lösning är genomförd i annan lägenhet i föreningen med samma planlösning. Hela lägenheten är smakfullt renoverad och väl omhändertagen! På frågan vad säljaren har uppskattat mest med sin bostad finns det mycket att berätta. Det härliga ljusinsläppet och morgonljuset som flödar in i köket med grönskande utsikt från fönstret. Känslan av att ha fri utsikt över träden även fast bostaden ligger på första våningsplan eftersom huset är placerat på en kulle. Den soliga balkongen används flitigt, här njuter man av solens strålar hela dagen och på sommaren äts alla måltider här. I området är Långbro Park och Långsjön två favoriter med mycket trevliga promenadstråk. Här bor du i populära Brf Tre damer, en välskött förening med mycket god ekonomi och flera av de stora renoveringarna genomförda. Låg belåning om 2279 kr/kvm enligt ÅR 21/22. Flera gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, föreningslokal och hobbyrum. Bostaden är belägen bara ett par minuter från Fruängen centrum med ett brett utbud av service och goda kommunikationer genom både tunnelbana (röd linje 14) och buss. Med tunnelbana tar man sig in till T-Centralen på 18 min. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3