Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Responsgatan 14, Hägersten, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Responsgatan 14

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/7
2 249 kr/mån
66 515 kr/m²

Upptäck denna välplanerade lägenhet på tredje våningen i huset. Här bor du i en arkitektritad industribyggnad från 60-talet, som nyligen har omvandlats till moderna bostäder. Föreningen är stabil och har låga avgifter på endast 2417 kr/månad, vilket inkluderar bredband, uppvärmning och vatten. Lägenheten är mycket yteffektiv, med smart användning av sina 34 kvm och en takhöjd om 2,7m. Det finns plats för en stor säng i sovalkoven, en matplats vid fönstret, garderober och en bekväm soffgrupp, utan att det känns trångt. Dessutom har du en härlig balkong i västerläge! När du kliver in möts du av en generös takhöjd och stora fönsterpartier som ger rikligt med dagsljus och en unik karaktär. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, med utgång till balkongen genom en helglasad dörr. Material- och färgval är noggrant utvalda, vilket skapar en sammanhängande och trivsam atmosfär i hela bostaden. Badrummet är helkaklat och rymligt, utrustat med kombimaskin och takdusch. Köket är fullt utrustat med diskmaskin och gott om förvaring. BRF The BRiCK Terra I BRF The BRiCK Terra bor du med hög komfort. På gården finns en stor ICA-butik, mindre än en minut bort. Nära ligger även Västberga Handelsområde med systembolag, butiker och en stor Coop. Midsommarkransen erbjuder mysiga caféer som Bon Femme för härliga helgfrukostar, och på fem minuters gångavstånd ligger Svandammsparken med trevliga uteserveringar och picknickmöjligheter. Här bor du i ett populärt område med närhet till allt! Du har cykelavstånd till Hornstull på Södermalm (ca 10 minuter), och tunnelbanan (400 meter bort) tar dig till Hornstull på ca 5 minuter. I Midsommarkransen kan du njuta av både småstadsidyll och stadens puls på bästa sätt. Låt inte detta drömhem glida dig ur händerna! För mer information och för att boka en privat visning, kontakta mäklaren Andy Shabo på 072 986 13 43. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Agnes Lagerstedts gata 25, Fruängen, Stockholms kommun

Agnes Lagerstedts gata 25

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 6/8
3 345 kr/mån
62 111 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa tvåa med inglasad balkong i sydost. Bostaden är nyproducerad 2019 och är mycket välskött. Lägenheten har en öppen, social planlösning med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp som skapar härlig rymd. Stor trevlig och inglasad balkong om ca 6 m², där man njuter av solens strålar större delen av dagen. Vidare finner du genomgående fina, påkostade materialval i kök som har en en trevlig och social utformning samt bra arbetsytor, gott om förvaring i skåp och lådor samt integrerade vitvaror. Stilrent badrum i vita och gråa toner med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum med plats för bred säng samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober. På frågan vad säljaren uppskattat mest med sin bostad kommer att lägenheten är oerhört ljus och helt tyst högst upp på listan. Addera sedan utsikten som är magisk från alla håll. Mycket trevlig stämning i huset, en liten förening med grannsamverkan och man får alltid låna lite socker av grannen. Det perfekta boendet i Fruängen! I Brf Agnes erbjuds man ett attraktivt, praktiskt och enkelt boende genom parkeringsmöjligheter, separata egna förråd, gemensamma utrymmen samt bra grannsamverkan. Garage finns i huset med 15 platser (idag kort kö), generösa förrådsutrymmen och stort cykelförråd. Välskött, aktiv förening som äger marken (ej tomträtt). Föreningen tillåter även juridisk person som köpare. Fastigheten är modern, stilfull och påkostat inredd. Här finns även gemensam trevlig terrass möblerad med bl a bord, sittbänkar och gasolgrill. På Agnes Lagerstedts gata 25 bor du lugn och fridfullt, men samtidigt mycket centralt med Fruängens Centrum och Långbropark runt knuten. Fruängens Centrum har allt som underlättar i vardagen såsom matbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, systembolag, gym, torgmarknad, restauranger mm. Långbropark är en grönskande oas där man kan mata änder i dammen, träna, leka och umgås eller stanna till för en matbit på det välrenommerade Långbro Värdshus. Tio minuter bort hittar du även härliga promenadstråk, badplats och skridskoåkning vid Långsjön, vacker natur i Älvsjöskogen och Pendeltåg i Älvsjö. Kungens Kurva, Heroncity, Aspuddsparken och Vinterviken är några populära områden som ligger en kort bilresa från bostaden. Fruängen är en knytpunkt för flertalet bussar och här finns tunnelbanan som tar dig till city på ett ögonblick.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gräsholmsvägen 13C, Skärholmen, Stockholms kommun

Gräsholmsvägen 13C

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 125 kr/mån
35 755 kr/m²

För privatvisning kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65. Varmt välkomna till denna fräscha och optimalt planerade gavel tvåa med ett lungt läge nära Mälaren, härliga naturstråk och Skärholmen centrum! Med bästa läge i föreningen, ligger denna insynsfria lägenhet har en härlig atmosfär med generösa umgängesytor och rymd. Social öppen planlösning mellan ett stilrent kök med matplats och ett stort luftigt vardagsrum med fransk balkong. Ljuvligt ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare stora fönsterpartier och genomgående parkettgolv. Stort helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Välkommen hem! HSB BRF Lillholmen är en välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättning. Här bor du med närhet till härliga grönområden och Mälaren samt ett stenkast bort till en av Stockholms största inomhusgallerior. Där finns mycket goda kommunikationer med T-bana och buss och stort utbud av allt.

  • Balkong
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun

Vårholmsbackarna 52

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 232 kr/mån
24 329 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 KR! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson på 0709-16 66 65 för visning! Välkommen till denna stora, ljusa och välplanerade trea! På andra våningen finner ni denna fina lägenhet där stora renoveringar har gjorts, med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck som bidrar till ett härlig ljusinsläpp i hela bostaden. Välkomnande hall som leder till bostadens alla rum. Fullutrustat kök med matplats och utgång till rymlig balkong. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum och gäst-WC. Stort och lättmöblerat vardagsrum. Här finns även ett rum som kan användas som tvättstuga eller förråd. Tillgång till källarförråd. Brf Fjärdholmen 1 är en stor och stabil förening om 116 lägenheter varav 36 är hyresrätter (dolda tillgångar). Området ligger ca. 5 minuters gångväg ifrån Vårbergs Centrum med tillgång till tunnelbana, buss och affärer. Restiden in till centrala Stockholm med tunnelbana är ca 25 minuter. Utöver detta finns 2 st stora köpkomplex (SKHLM-Skärholmens Centrum) och Kungens Kurva med IKEA och många andra affärer inom 10 minuters bilväg. Området ligger även nära Mälaren, Sveriges tredje största sjö.

  • Balkong

Visar alla 4