Mäklare Jessica Skogman

Jessica Skogman

Om mig

Förmedlar bostäder i hela Hägersten, inkl Liljeholmskajen och Gröndal! Jag arbetar med varje försäljning som om det vore min egen! Läs gärna de omdömen som mina tidigare kunder lämnat på reco.se 2020 - mäklaren med "BÄST BETYG I STOCKHOLM" enligt Reco 2020 Q3 - mäklaren med bäst betyg, flest rekommendationer och mest trovärdig i Årsta enligt Reco 2021 Q2 + Q4 - mäklaren med bäst betyg i Årsta enligt Reco 2021 - mäklaren med bäst betyg i Årsta enligt Reco

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eva Bonniers gata 6, 2tr, Fruängen, Stockholms kommun
  • Idag kl 11:15
Eva Bonniers gata 6, 2tr, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Eva Bonniers gata 6, 2tr, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Eva Bonniers gata 6, 2tr

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/9
4 061 kr/mån
48 542 kr/m²

RENOVERAT BADRUM 2021 - RENOVERAT KÖK - BALKONG I SÖDERLÄGE - BRF MED LÅG BELÅNING Välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong i rakt söderläge och fri utsikt! Lägenheten är mycket ljus och har fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Köket är ett renoverat originalkök och även det charmiga glaspartiet i original finns bevarat! Stor matplats invid fönstret med fin och lummig utsikt. Stort vardagsrum med utgång till den södervända och rymliga balkongen. Balkongen är inglasad vilket gör att den kan användas från tidig vår till sen höst. Två bra sovrum, gott om förvaring i både garderober och klädkammare, samt ett totaltrenoverat och utbyggt badrum från 2021 med tvättmaskin. Det finns även möjlighet att dela av det större sovrummet till två mindre sovrum för att få en funktion av en 4:a. Denna lösning är genomförd i annan lägenhet i föreningen med samma planlösning. Hela lägenheten har fina genomtänkta färgval och på golvet ligger ett genomgående ljust trägolv. Här bor du i populära Brf Tre damer, en välskött förening med god ekonomi och flera av de stora renoveringarna genomförda. Låg belåning om 2279 kr/kvm enligt ÅR 21/22. Flera gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, föreningslokal och hobbyrum. Bostaden är belägen bara ett par minuter från Fruängen centrum med ett brett utbud av service och goda kommunikationer genom både tunnelbana (röd linje 14) och buss. Med tunnelbana tar man sig in till T-Centralen på 18 min. På frågan vad säljarna har uppskattat lite extra med just sin lägenhet blir svaret långt, men högst upp på listan kommer det härliga ljusinsläppet och morgonljuset som flödar in i köket. Även den soliga balkongen är en favorit, här strålar den hela dagen. Utsikt över trädtopparna trots att vi bor på andra våningen är en härlig känsla och att vi bor så högt tack vara att huset står på en kulle. Säljarna har också uppskattat att föreningen har en gästlägenhet som enkelt bokas för en symbolisk summa. I området är Långbro Park och Långsjön två favoriter, men även Erssons Fisk nere i centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Midsommarparken 5B, egen ingång från gård, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Idag kl 13:00

Midsommarparken 5B, egen ingång från gård

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 0/3
4 631 kr/mån
50 763 kr/m²

EGEN SOLIG UTEPLATS - NYBYGGD 2013 I FASTIGHET FRÅN 1939 - BRF ÄGER MARKEN - GÄSTLÄGENHET - GYM - BASTU Välkommen till denna unika och härliga lägenhet mitt i Gamla Midsommarkransen! Här bor du med egen ingång och egen uteplats mot föreningens trevliga innergård. Radhuskänslan är påtagligt och vad härligt att kunna ha planteringar och fikagrupp på en alldeles egen solig uteplats. Lägenheterna i denna länga byggdes till 2012-2013 i samband med att hela fastigheten genomgick flera större renoveringar. Dessutom fick föreningen då flera mycket trevliga gemensamma utrymmen - gym, bastu, relax, gästlägenhet och tvättstuga. Lägenheten har ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot kök och matplats. I mitten ligger badrummet och en garderobsdel med god förvaring. Och i andra delen av lägenheten ligger sovrummet som rymmer både dubbelsäng och tex en arbetsplats eller ytterligare förvaring. För den som önskar går det även att dela av sovrummet till två mindre sovrum, alternativt att bygga till en sovalkov vid matplatsen i vardagsrummet. Möjligheterna är många i denna flexibla lägenhet! Föreningen äger marken och genomgick flera större renoveringar 2012-2013. Man har flera gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, gym, relaxavdelning med bastu, tvättstugor och en trevlig innergård. För den som har barnvagn eller cykel finns det förråd för detta. Läs gärna mer om föreningen längre ner i annonsen under stycket "om föreningen". På frågan vad säljarna har uppskattat lite extra med just sitt boende lyder svaret så här: "Sommaren är bäst med den gröna gården och uteplatsen som blir ett extra rum. På vintern när det är snö så blir det mysigt med en julgran utanför fönstret. Uteplatsen har västligt läge och utanför den är en trevlig gård. I området finns många trevliga caféer och restauranger och en helt okey matvarubutik i närheten. Närhet till T-bana , 1 station till Liljeholmens galleria och 10 minuter till T-centralen." Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor och för att anmäla intresse!

  • Plus
  • Uteplats
Terrängvägen 71, 2tr, Västertorp, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Terrängvägen 71, 2tr

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 566 kr/mån
47 182 kr/m²

BEVARAT RETROKÖK - BALKONG I VÄST - NYMÅLADE YTSKIKT - MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING Nu säljer Brf Lugnet i Västertorp en av sina kvarvarande hyresrätter! Denna ljusa och genomgående pärla har ett helt fantastiskt retrokök bevarat! Lägenhetens väggar har målats om under våren 2024 och har fått en fina färgtoner av grönt och beigt. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både en soffgrupp och en extra matplats. Från vardagsrummet når du också lägenhetens balkong i västläge med härlig eftermiddagssol! Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har även en generös klädkammare. Se gärna den alternativa planlösningen för möjligheten att skapa en sovalkov som nås från vardagsrummet. Perfekt för tex föräldern med barn varannan vecka eller som ett litet gäst- eller arbetsrum. Att köket och vardagsrummet ligger åtskilt göra att du får två sociala utrymmen som kan vara praktiskt för de som bor två. Badrummet är helkaklat och har badkar. I hallen finns två garderober och även en liten inre hall med hatthylla och avställning av skor. Lägenheten har alla originaldörrar kvar och den härliga pardörren till vardagsrummet! Mäklarens favorit i denna lägenhet är det välbevarade köket, ett riktigt drömkök för den som gillar 50-talet! Även den indragna balkongen känns mysig och ombonad. Och en sista favorit är de fina färgvalen vid ommålningen 2024. Föreningen bildades 2021 och är mycket välskött! Det finns en föreningslokal som också kan användas för övernattning, en fin gård med grill, en stor tvättstuga och man har hela 7 hyresrätter kvar. Det senare är både ett framtida dolt kapital men inbringar också en stor intäkt till föreningen. Denna lägenhet är en av de 7 kvarvarande hyresrätterna. Föreningen amorterar löpande och har anlitat ett externt företag för att att upprätta en gedigen underhållsplan. I februari 2024 amorterade föreningen ett större belopp på 3,6 milj. Västertorp är ett lugnt och trivsamt område, många som flyttar hit väljer att bo kvar och flytta inom området. Vi torget finns matbutik, flera restauranger, apotek, folktandvård, skomakare, blomaffär, låssmed, frisör och mycket mer. Varmt välkommen till både Västertorp och ditt nästa boende!

  • Plus
  • Balkong
Bellmanskällevägen 8A, Mälarhöjden, Stockholms kommun

Bellmanskällevägen 8A

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
43,5 + 31 m²
2 rum
vån 1/4
5 252 kr/mån
80 345 kr/m²

EGEN UTEPLATS - EGEN & GRATIS P-PLATS - BRF ÄGER MARK - GEMENSAM TRÄDGÅRD - TOTALRENOVERAD 2011 Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade 2:a med en totalyta av 74,5 m2 (helrenoverades 2011) med solig uteplats och egen trädgårdsdel belägen i hjärtat av Mälarhöjden med närhet till både Mälaren och t-bana. Här finner ni ett boende som är så nära ett eget villaboende som man kan komma med en stor terrass i soligt läge och en egen parkeringsplats samt ett stort rymligt förråd. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier vilket gör att lägenheten upplevs väldigt luftig. De tjocka murade och vitmålade väggarna och flertalet spotlights skapar en härligt hemtrevnad. Lägenheten har en vacker öppen spis och fina materialval som tex. golv i svart granit och golvvärme. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring i en rymlig klädkammare. Stort lyxigt helkaklat badrum med tvättavdelning. Till lägenheten följer nyttjanderätten till en egen uteplats i privat läge skapade så att de boende ska erhålla största möjliga villakänsla. Den generösa terrassen har en vacker stenläggning i form av skifferplattor och en stilig mur i granit som avskärmning mot trädgården. Terrassen nås från både köksdelen som från vardagsrummet. Från bostaden är det knappt 200 meter till Mälarhöjdens centrum med tunnelbana, livsmedelsaffär, café och diverse andra affärer. Mälaren med bad och promenadstråk ligger inom fem minuters promenadavstånd. Läget är således optimalt med närhet till naturen och Mälaren samt på cykelavstånd till Stockholm City. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats

Visar alla 4