Mäklare Jessica Skogman

Jessica Skogman

Om mig

Förmedlar bostäder i hela Hägersten, inkl Liljeholmskajen och Gröndal! Jag arbetar med varje försäljning som om det vore min egen! Läs gärna de omdömen som mina tidigare kunder lämnat på reco.se 2020 - mäklaren med "BÄST BETYG I STOCKHOLM" enligt Reco 2020 Q3 - mäklaren med bäst betyg, flest rekommendationer och mest trovärdig i Årsta enligt Reco 2021 Q2 + Q4 - mäklaren med bäst betyg i Årsta enligt Reco 2021 - mäklaren med bäst betyg i Årsta enligt Reco

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusborgsvägen 40, 3tr, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Tellusborgsvägen 40, 3tr

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 850 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/6
5 936 kr/mån
71 354 kr/m²

VISNING I AKTUELL LÄGENHET SÖNDAG 3/12 - GAVELLÄGENHET - LJUS FRÅN 3 VÄDERSTRECK - BALKONG - GARAGE I HUSET Ett riktigt drömboende i trevliga Midsommarkransen där du blir den första att få flytta in! Denna 4:a ligger i gavelläge med fint ljusinsläpp från tre väderstreck, samt en balkong mot den lummiga baksidan. Fin utsikt över grönska och omkringliggande bebyggelse. Just nu är fastigheten under uppförande och inflyttning sker under januari 2024. Detta är en bostad för dig som önskar bekvämligheter som hiss, garage i huset och sprillans nya ytskikt. Lägenheten har interiörstil "Säsong". Här sker öppna visningar i Besqabs visningslägenhet på Tellusborgsvägen 42 då fastigheten ej är helt färdigbyggd. Möjlighet till visning på plats i aktuell lägenhet finns, kontakta ansvarig mäklare. Restaurang- och caféutbudet i och runt Midsommarkransen är en riktig upplevelse i sig. Här finns något för alla smaker. Exempelvis kan du besöka Restaurang Nygammalt som serverar underbar husmanskost, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket för sushi och fantastiska hamburgare, allt bara ett stenkast bort. Andra populära alternativ inkluderar Krubb, Ett Skafferi, Tre vänner, Koloni och den välbesökta Restaurang Landet. Restaurangutbudet i området är omfattande och det finns verkligen något för alla smaker utan att behöva åka in till city. Om man ändå vill åka in till city ligger Midsommarkransens tunnelbanestation bara en kort promenad bort. Även Aspuddens tunnelbanestation ligger inom gångavstånd. Från båda tar det mindre än fem minuter att nå Södermalm och mindre än 15 minuter att nå city. För dig som har barn i skolåldern så finns den nya skolan "Brandstegen" rakt över gatan, byggd i den gamla brandstationen. Varmt välkommen på visning i visningslägenheten, anmäl dig gärna via annonsen eller direkt till ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Hiss
Tellusborgsvägen 40, 5tr, Midsommarkransen, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 10:00
Tellusborgsvägen 40, 5tr, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Tellusborgsvägen 40, 5tr, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Tellusborgsvägen 40, 5tr

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
9 995 000 kr
131 m²
4 rum
vån 6/6
7 322 kr/mån
76 298 kr/m²

VISNING PÅ PLATS I LÄGENHETEN SÖNDAG 3/12 - VINDS 4:A MITT I KRANSEN - STOR BALKONG - HISS - GARAGE - KÄLLARFÖRRÅD Ett riktigt drömboende i trevliga Midsommarkransen där du blir den första att få flytta in! Denna vinds 4:a ligger i gavelläge med fint ljusinsläpp från tre väderstreck, samt en stor balkong mot den lummiga baksidan. Fin utsikt över grönska och omkringliggande bebyggelse. Takhöjden i denna lägenhet är verkligen något extra. Just nu är fastigheten under uppförande och inflyttning sker i början av feburari 2024. Detta är en bostad för dig som önskar bekvämligheter som hiss, garage i huset och sprillans nya ytskikt. Lägenheten har interiörstil "Säsong" med några extra tillval. Här sker öppna visningar i Besqabs visningslägenhet på Tellusborgsvägen 42 då fastigheten ej är helt färdigbyggd. Möjlighet till visning på plats i aktuell lägenhet finns, kontakta ansvarig mäklare. Restaurang- och caféutbudet i och runt Midsommarkransen är en riktig upplevelse i sig. Här finns något för alla smaker. Exempelvis kan du besöka Restaurang Nygammalt som serverar underbar husmanskost, Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket för sushi och fantastiska hamburgare, allt bara ett stenkast bort. Andra populära alternativ inkluderar Krubb, Ett Skafferi, Tre vänner, Koloni och den välbesökta Restaurang Landet. Restaurangutbudet i området är omfattande och det finns verkligen något för alla smaker utan att behöva åka in till city. Om man ändå vill åka in till city ligger Midsommarkransens tunnelbanestation bara en kort promenad bort. Även Aspuddens tunnelbanestation ligger inom gångavstånd. Från båda tar det mindre än fem minuter att nå Södermalm och mindre än 15 minuter att nå city. För dig som har barn i skolåldern så finns den nya skolan "Brandstegen" rakt över gatan, byggd i den gamla brandstationen. Varmt välkommen på visning i visningslägenheten, anmäl dig gärna via annonsen eller direkt till ansvarig mäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ljusstöparbacken 1, 5,5tr, Gröndal, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30
Ljusstöparbacken 1, 5,5tr, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Ljusstöparbacken 1, 5,5tr, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Ljusstöparbacken 1, 5,5tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 195 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 5/12
5 046 kr/mån
61 479 kr/m²

BALKONG I VÄST - RENOVERAT BADRUM - TVÄTTMASKIN - RETROKÖK - BRF ÄGER MARKEN & HAR LÅG BELÅNING Välkommen till denna fina 3,5:a på populära Ljusstöparbacken! Här bor du med ett högt och fritt läge på 5,5 trappor. Lägenheten har flera fina originaldetaljer bevarade såsom skåpsinredningen i köket, parkettgolvet i vardagsrummet, glasparti och glasdörrar i vardagsrummet, samtliga innerdörrar, flera originalgarderober och fönsterbänkar i trä och sten. Lägenhetens balkong har bästa västläge med sol på eftermiddag och kväll, härifrån kan du också se fantastiska solnedgångar. Lägenheten har två bra sovrum, samt en inre hall som med fördel kan användas som hemmakontor. Gott om förvaring i flera originalgarderober, en klädkammare och 2 förråd. Flera grannar har flyttat köket till den inre hallen och på så sätt disponerat om lägenheten till en 4:a. Belägen längst upp på Sannadalsplatån med ett lugnt och ostört läge. I närområdet finns både förskolor och skolor, samt goda kommunikationsmöjligheter. Brf Sannadalsplatån är en mycket omtyckt och populär förening med ett bra läge mitt i härliga Gröndal! Som namnet antyder ligger föreningen belägen på en höjd med fin utsikt över Stockholm och vattnet. Belåningsgraden är låg med 3157 kr/kvm och man äger marken. Det finns en stor innergård med lekplats och fotbollsplan, två övernattningslägenheter, festlokalen "Snabbköpet" och mycket mer. Detta är den perfekta föreningen för barnfamiljen, men även för dig som önskar bo centralt med närhet till vatten och natur. Bo i sköna och mycket lugna Gröndal på en av de mest attraktiva adresserna med klipp-/bryggbad, förskola, skola, grönska och Mälaren som nära granne! I charmiga Gröndal Centrum finns nya och gamla butiker längs Gröndalsvägen. Här finns bl.a. Lundbergs konditori, Coop, caféer, bibliotek, vårdcentral och kemtvätt. I närbelägna Liljeholmens galleria finns det ca 90 butiker, caféer och restauranger. Gröndal trafikeras av både buss och tvärbana. Från Liljeholmen når du tunnelbanans röda linje, bussar, tvärbana samt flygbussar till Arlanda. Med bil har du direkt tillgång till E4/E20 och Essingeleden. Från Ekensbergs brygga går reguljär båtförbindelse under sommarhalvåret som tar dig in till Stadshuset och city eller ut på Mälaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekholmsvägen 303, Skärholmen, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 13:30

Ekholmsvägen 303

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
3 337 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a med optimalt läge i Skärholmen. Här har du nära till både natur, kommunikationer och shopping i både Skärholmen Centrum och Kungens Kurva. Bostaden är belägen i en fastighet med byggår 2014 och har alla bekvämligheter som hiss, diskmaskin och tvättmaskin. Här bor man bra både en och två personer! På frågan vad säljarna har uppskattat lite extra med just sitt boende blir svaret långt. Men högst upp på listan kommer närheten till naturen, de fina promenadstråken, koloniområdet och Sätrabadet. Det finns flera fina utsiktsplatser och även ett Naturreservat i området. Det har även uppskattats att det är en tyst och lugn lägenhet, vilket beror på det moderna byggåret. Lägenheten har ett sydvästläge vilket betyder att man har ett fint ljusinsläpp på eftermiddagen och kvällen, men du slipper vakna till morgonsolen! Säljarna har också uppskattat att man bor så bra två personer - det är gott om förvaring, förrådet kan användas som tex kontor, samt att alla delar i lägenheten känns rymliga! Förutom naturen i området har även närheten till Skärholmens shopping och Kungens Kurva uppskattats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor och för att anmäla intresse!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 4