Mäklare Sofia Nilsson Westman

Sofia Nilsson Westman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tångvägen 30, Telefonplan/Hökmossen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tångvägen 30

Lägenhet
Telefonplan/Hökmossen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 137 kr/mån
51 000 kr/m²

Kvadratsmart med ytorna på rätt ställen. Här kommer du in i en inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Vardagsrum med fint trägolv och trevliga ytor som erbjuder plats för både soffgrupp och matbord utan att kännas trångt. Här finns även den möblerbara balkongen i härligt söderläge. Kök med vita släta skåpluckor, bra arbetsytor och diskmaskin. Trevligt sovrum i svalt läge med insynskyddat fönster i lugnt läge. Plats för större säng samt förvaring. Badrum med badkar, tvättmaskin och ett praktiskt vädringsfönster. Bo lugnt men med kort avstånd till heta, expansiva och populära Telefonplan med T-bana som tar dig till stadens puls på dryga kvarten. Vid Telefonplan finner man även träningsanläggningar, klättercenter, flertalet restauranger, mysiga caféer samt butiker. Runt hörnet finns omtyckta och renoverade Svandammsparken och gångavstånd till badmöjligheter i Vinterviken.

  • Plus
  • Balkong
Bäckvägen 131, Hägersten, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckvägen 131

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 395 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 389 kr/mån
59 875 kr/m²

Välplanerad tvårummare med trevliga ytor för socialt umgänge, ett naturligt ljusinsläpp och en stor balkong i härligt västerläge. Här välkomnas du in i en trevlig och inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Arbetskök med bra arbetsytor, här finns plats för att installera diskmaskin. Trevligt vardagsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matgrupp utan att det känns trångt. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen med ett fritt och härligt läge, här kan du njuta av solen från eftermiddagen och fram till att solen går ner. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i en garderob. Helkaklat badrum sedan stambytet. Säljarens egna ord Välplanerad planlösning som gör att lägenheten känns större än vad den är. Fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Utsikt mot innergårdar med mycket grönt, åt båda hållen. Rymlig balkong i soligt läge (från lunch till kväll). Alla årstider har sin charm, att kunna se årstidernas förändring precis utanför fönsterna har varit fint. Men särskilt fint är det nu i maj, med alla blommande träd längs gatan. Här bor du i populära och gemytliga kvarter där närmaste kommunikationen är buss som passerar precis utanför, på kort gångavstånd nås även båda tunnelbanelinjerna från stationerna Telefonplan och Örnsberg. Vid Örnsberg finns även det omtyckta klippbadet med badbrygga och en fantastisk solnedgång att avnjuta efter kvällsdoppet.

  • Balkong
Husabyvägen 27, Aspudden, Stockholms kommun

Husabyvägen 27

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 700 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
4 077 kr/mån
78 723 kr/m²

Accepterat pris! Ljus och härlig tvårummare som erbjuder allt som önskas. Här är det bara att flytta in! Här välkomnas du in i en trevlig och inbjudande hall med plats för avhängning. Snyggt renoverat kök med skåpluckor i en stilfull ton och bra arbetsytor med alla bekvämligheter du kan önska. Trevligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett som rymmer plats för både soffgrupp och matgrupp utan att det känns trångt. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom garderober bakom skjutdörrar. Från sovrummet och via dubbeldörrar nås den trevliga balkongen med ett fritt och högt läge. Här kan du njuta av solen och den vackra utsikten från eftermiddagen och fram till att solen går ner. Helkaklat badrum sedan stambytet utrustat med tvättmaskin. Väl omhändertagen bostadsrättsförening med friköpt tomt (ej tomträtt), uppvärmning via bergvärme och fibernät. Fastigheten ligger endast ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. På några minuters gångavstånd finns även Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

  • Balkong

Visar alla 3