Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borstbindargränd 2, Mälarhöjden, Stockholms kommun
 • Kommande
Borstbindargränd 2, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Borstbindargränd 2, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Borstbindargränd 2

Villa
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
9 995 000 kr
160 m²
7 rum
896 m² tomt

KOMMANDE VILLADRÖM! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! En underbar villadröm! Bo i underbara och barnvänliga Mälarhöjden i denna familjevilla i toppskick samt med en ypperlig planlösning! Hela fastigheten har genomgått stora renoveringar från 2022 - och presenteras idag som ett stilfullt, modernt hem för den större familjen! All renovering har genomförts med en röd tråd för att återskapa och väcka denna tidigare slumrande 60-tals villa till en modern och påkostad bostad med genomtänkta lösningar för såväl plånbok som sinnet. Hela FYRA (!!) stora sovrum samt stort allrum/TV-rum på övre plan. Här återfinns även väl tilltaget och påkostat badrum. Nedre plan består av omdisponerad planlösning där såväl kök och vardagsrum breddats, ny groventré införts samt arbetsrum/kontor och gäst-WC. Underbar, uppväxt trädgårdstomt med karaktär där man får flertalet fruktträd, buskar och inramningar samtidigt som tomten fått mycket kärlek där man integrerat större gräsytor för barnspring, uppfört ett för många eftertraktat växthus i glas som idag nyttjas som ett omtyckt uterum. Tillhörande garage är idag ombyggt till hemmagym samt atelje (alt. blivande gästrum). I direkt anslutning till vardagsrummet så har man uppfört en väl tilltagen altan. Det faktum att tomten är en hörntomt med skogsparti som närmsta granne skapar ett mycket lugnt, insynsskyddat läge. RENOVERINGAR: - Bergvärmepump samt nytt ventilationssystem (FTX) medför låga driftskostnader - Samtliga fönster utbytta (3-glas isoler) - All el utbytt - Planlösning nedre plan är omdisponerad med större kök samt ny entré/grovetré - Totalrenoverat, stilfullt kök samt underbart badrum - Samtliga ytskikt (golv, väggar och tak) båda plan är renoverade - Omfärgad fasad TOMT: - Stor villaträdgård med stora gräsytor, flera fruktträd samt en välvårdad och bevarad uppväxt del som skapar karaktär - Glasat växthus för gröna fingrar eller sena kvällar med vin och stoj - Garage som idag är ombyggt till hemmagym/studio/atelje

 • Premium
Schlytersvägen 59, Hägersten, Stockholms kommun
 • Kommande

Schlytersvägen 59

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
3 040 kr/mån
75 643 kr/m²

Ypperligt planerad och rymlig 3:a med centralt, lugnt läge i absoluta hjärtat av Aspudden! Ta hissen ned, runda knuten så är du på den lummiga centrumgatan med T-bana, ICA och annan service. Här välkomnas du in i en bra hall med avhängningsplats och i direkt anslutning finns en rymlig klädkammare med Elfa-system bakom skjutdörrar. Vidare nås ett underbart socialt vardagsrum, som är öppet mot det praktiska och snyggt renoverade köket med bra förvaringslösningar. Här finns ett stort fönsterparti samt utgång till den möblerbara balkongen i öppet och fritt söderläge. Från balkongen och via grind har du direkt tillgång till föreningens lummiga och upphöjda innegård med lekplats - perfekt för er med barn. Här finns även möjlighet till egen grill och caféset. Två bra sovrum separerade från varandra varav det större erbjuder plats för ytterligare förvaring. Totalrenoverat och helkaklat badrum med golvvärme och tvättpelare. Säljarens egna ord Uteplatsen är fenomenal, med söderläge och i lä är det väldigt trevligt att sitta där. Jag har min egen grill och sittmöbler utanför balkonger, även blomlådor som jag tar hand om. Den odlingsintresserade kan få en egen pallkrage att odla i. Vi har en väldigt trevlig stämning i huset med grannar som hälsar och hjälper varandra. Aspudden är väldigt trevligt och lugnt. Jag uppskattar särskilt all grönska i området, med Vinterviken på bekvämt gångavstånd. Stockholm Sauna i Vinterviken har satt guldkant på min tillvaro. BRF Aspudden Centrum 1 är en stor, stabil förening med mycket låga avgifter samt stora hyresintäkter via bl.a. ICA Aspudden. Föreningen äger även sin mark, dvs INTE tomträtt. Föreningen handhar även ett stort garage med många garageplatser. Du får också tillgång till föreningens gröna oas, den upphöjda gården/terrassen med fin trädgård, odlingslådor samt lekplats för de små. Ett stort plus för detta boende! Bo i centralt belägen fastighet i en av få fastigheter som har tillgång till hiss. Mycket barnvänligt läge med flertalet lekplatser "runt hörnet" och uppskattade Aspuddsparken med djur ett par minuter bort. Mäklaren kan varmt rekommendera kvartersbistron Bar Libertin med mat och dryck som inte lämnar någon besviken. På några minuters gångavstånd finns även underbara Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare samt burgarstället MUMS och nyöppnade Sushiställena Koi och Naked Sushi ett varmt välkommet tillskott i Aspuddens restaurangfamilj, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, pizzeriorna EPA och Vår Pizza samt mycket annat. Nu har även spännande Bio Aspen fått igång sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ivar Vidfamnes gata 21, Hägersten, Stockholms kommun
 • Kommande

Ivar Vidfamnes gata 21

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 795 000 kr
55 m²
3 rum
vån 3/3
3 537 kr/mån
69 000 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN/ÖRNSBERG! SNART KOMMANDE! UNDERBAR, YTEFFEKTIV MINITREA! ANMÄL INTRESSE REDAN IDAG! Underbar och ypperligt yteffektiv bostad om 3 ROK. Ett högt, fritt och mycket ljust genomgångsläge, helt insynsskyddat. Bostaden som omdisponerats i samband med en omfattande renovering där man bl.a. totalrenoverade köket och då delade av för ett smart, andra sovrum. Stilfulla materialval såsom genomgående parkettgolv i ek som bryts av med ett mörkt klinkergolv i hallen, ljus färgsättning samt snyggt renoverat badrum. Stort, socialt vardagsrum med utgång till bostadens mycket soliga balkong med vy utöver trädtopparna. En mycket smakfull och spännande bostad som måste upplevas! Föreningen har flera gemensamhetslokaler som gym, bastu och relax, övernattningslägenhet m.m. Här bor du på badrocksavstånd till bryggorna och klipporna i Örnsberg. Mycket barnvänligt läge i stabil förening med låga avgifter! T-banan går du till på 3-4 minuter. LÄGENHETEN: - Bo ovanför trädtopparna - Högst upp skapar såväl ljus som lugn - Yteffektiv minitrea med luftig känsla - Underbart solläge på balkongen. Öppet läge med många soltimmar, sommar som vinter - Viss Mälarvy - Mycket bra, barnvänligt läge i området - Genomgående mycket bra skick! - Modernt renoverat kök. Stilfullt renoverat badrum - Genomgående fina golv samt ljus färgsättning Bostaden är belägen i Brf Vidfamne som är en stor och stabil förening om 148 lägenheter med många renoveringar bakom sig och som är lågt belånad (4.486 kr/kvm) samt äger sin mark. I fastigheten/föreningen finns tre övernattningsrum, ett bra gym, bastu med relax samt en föreningslokal. Utöver detta så finns även tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum samt ett miljörum. Nere i källaren når du bostadens båda förråd. FÖRENING: - Stor förening med god ekonomi, stabil belåningsgrad - Många stora renoveringar bakom sig (se renoveringslistan) - Underbara, gemensamma gårdsytor med grillar och utegrupper -Riktigt bra, välutrustad gym - Totalt 3st övernattningsrum - Bastu med relax - Föreningslokal för kalas/fest OMRÅDET: - Klippbad med flytbrygga, bastuförening och bästa solläget ett stenkast bort - Bekvämt gångavstånd till T-bana Örnsberg -Flertalet omtyckta parker på nära avstånd, bl.a. Fågelparken och den mycket omtyckta Aspuddsparken -Flertalet förskolor på kort gångavstånd, det närmsta på samma gata -Gångavstånd till underbara Vinterviken med bl.a. restaurang, trädgårdscafé, kajakuthyrning och grönska/bad Fastighet belägen på lugn återvändsgränd med Mälaren med klippbad i bästa västerläget ett stenkast bort! På kort gångavstånd når man T-bana med centrum. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Två stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

 • Plus
 • Balkong
Selmedalsringen 12, Hägerstenshamnen, Stockholms kommun
 • Kommande

Selmedalsringen 12

Lägenhet
Hägerstenshamnen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 395 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1
6 121 kr/mån
56 789 kr/m²

I populära Hägerstenshamnen hittar ni denna unika fyra i väldigt bra skick med stor underbar uteplats! Snyggt renoverat kök med gott om förvaring och arbetsyta samt matplats för 6-8 personer. Badrum i toppskick från 2018 samt praktisk gäst-wc från samma år. Bra planlösning med tre rymliga sovrum. Lägenheten ligger väldigt nära Mälaren, trevliga promenadstråk och bad. Bredband och kabel-tv ingår i avgiften! Stark förening med god ekonomi med låga avgifter och en starkt belåningsgrad! Föreningen äger sin mark. Här vid Hägerstenshamnen vid Örnsbergs Strand bor man lugnt och inbäddat med närhet till såväl Mälarbad vid strand, klippa och bastuflotte som Centrum med T-bana och service. En bostad som måste upplevas!

 • Plus
Torsten Alms gata 12, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Torsten Alms gata 12

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 352 kr/mån
63 545 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! UNDERBART SNYGG FUNKISTVÅA SOM SNART ÄR KOMMANDE! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! Välplanerad och fin genomgångstvåa med fönster i två väderstreck samt rymlig balkong i underbart soligt söderläge! Genomgående påkostade och snygga golv av massiv ek, fin färgsättning samt ypperlig disposition. Funkiskök med rätt retrokänsla kvar, stort vardagsrum med balkong samt rymligt sovrum. Bra förvaringslösningar med flertalet garderober. Helkaklat, ljust badrum med vädringsfönster. Notera att bredband även ingår i avgiften, något som ger en faktisk kostnadsbesparing om cirka 250-400 kr/månad. Bostaden är belägen i BRF Tornsvalan Aspen som är en bra och stabil förening beståendes av 59 lägenheter varav flertalet hyresrätter kvar som framtida kapital. Föreningen har även en stark ekonomi och en mycket låg belåningsgrad om 2.001 kr/kvm. Till bostaden hör nyttjanderätten till två förråd, båda belägna i källaren. I föreningen finns det även cykelförråd/barnvagnsparkering i samtliga hus samt tvättstuga. Lummig, härlig gemensam gård sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Här har föreningen även flertalet pallkragar för hushållsodling. Centralt belägen fastighet/förening med endast 5-6 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Granne med härliga Vinterviken med grönska, trädgårdscafé samt bad. Fastigheten ligger ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Fabel bar, hamburgerstället MUMS, Vår Pizza, En pizza i Aspudden (EPA) samt bageriet Bonne Femme kan varmt rekommenderas. Fina Aspuddens bokhandel är väl värt ett besök! Rekommenderas kan även nyöppnade kvartersbistron Bar Libertin som på kvällarna serverar rätter som inte lämnar någon besviken. Spännande Bio Aspen har nyligen öppnat sin verksamhet som en kvartersbio med en mysig bar och restaurang. Denna är belägen på kort och bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du tvåhållplatser hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

 • Plus
 • Balkong
Hjortsbergsvägen 62, Mälarhöjden, Stockholms kommun
 • Kommande

Hjortsbergsvägen 62

Villa
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
15 000 000 kr
140 + 62 m²
5 rum
871 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga 30-tals villa med ett underbart läge i hjärtat av Mälarhöjden där ni kan njuta av villaträdgårdarnas lummighet och gemyt. Förskola och skola på bekvämt gångavstånd, samt med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på en kvart. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Mälarhöjden har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade villaområden. Huset har en trevlig och social bottenvåning med vardagsrum med öppen spis och matsal i fil, blomsterveranda samt kök. Övervåningen erbjuder idag tre sovrum samt ett badrum. Slutligen ett rymligt källarplan med stor tvättstuga, stort nyrenoverat badrum samt utmärkta förvaringsutrymmen med praktiskt groventré . Källarplanet erbjuder dessutom ångbastu samt gästrum. Den friköpta, soliga och för området stora tomten har en välmående gräsmatta och erbjuder gott om plats för såväl studsmatta som lek och spring. På tomten finns även en förrådsbod, garage och två bilplatser. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Stavgränd 18, vån 2 av 3, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
 • Kommande

Stavgränd 18, vån 2 av 3

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 195 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/3
4 101 kr/mån
54 153 kr/m²

KOMMANDE DRÖMBOSTAD! ANMÄL INTRESSE REDAN IDAG! Modern retrodröm med helt rätt känsla! Mycket bra läge, såväl i området som i fastigheten, med ett lugnt och mycket soligt läge. Ursprungliga 2 ROK som i samband med den omfattande totalrenoveringen 2019 byggdes om för att nyttjas som ypperliga 3 ROK med väldisponerade ytor där f.d. matrummet nu nyttjas som ett praktiskt barnrum/gästrum/kontor. Solig balkong mot lugn baksida i sydväst. Genomgående vackra golv med inlagt fiskbensgolv och ljusa, stilfulla färgval. Underbart och stilfullt kök från 2019 med rätt känsla. Riktigt stort vardagsrum med utgång till stor, breddad, balkong i soligt sydvästläge. Rejält sovrum med bra förvaringslösningar samt helkaklat badrum med badkar och vädringsfönster. P-plats finns, Möjlighet att överta nuvarande ägares P-plats med elstolpe då ny ägare har förtur! Mycket stabil och välhållen förening med alla de stora renoveringarna bakom sig i närtid. Förening med bergvärme och som äger sin mark. Bo centralt men lugnt i gröna och mycket barnvänliga Västertorp. Mycket nära till T-bana Hägerstensåsen, två centrum, lummig natur och Mälaren.

 • Plus
 • Balkong
Hägerstensvägen 166, vån 2 av 3, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Hägerstensvägen 166, vån 2 av 3

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 595 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 382 kr/mån
65 963 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! KOMMANDE FUNKISTVÅA MED BALKONG I SÖDER! STILFULL OCH VÄLPLANERAD! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! Mycket ljus och härlig 2:a med högt och ljust läge i centrala Aspudden! Välplanerade ytor. Stilfullt funkiskök där stora delar är i välvårdat original, med matplats för 4-5 personer, stort vardagsrum med stora fönster och utgång till rymlig balkong i soligt söderläge samt rymligt sovrum. Stambytt badrum med dusch och golvvärme. Genomgående fina golv samt ljusa färgval. Bra förvaringslösningar. Genomgående stora fönster i två väderstreck samt cirka 2,60 m takhöjd bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Bostaden är belägen i HSB BRF Taltrasten som är en stor och stabil förening som äger sin mark och som är lågt belånad. I föreningens källarutrymmen finns cykelförråd, barnvagnsrum, föreningens gästlägenhet, gym, samlingslokal, hobbylokal samt tvättstugor. I källaren når du det mindre av bostadens två förråd. Det större vindsförrådet nås via samma trapphus. Lummig, härlig innergård sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Centralt belägen fastighet/förening med endast 3-4 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Mäklaren kan varmt rekommendera kvarterskrogen/vinbaren Bar Libertin, endast 350 meter från porten. Där serveras rätter som inte lämnar någon besviken. På samma gata, lite längre ned, ligger relativt nyöppnade Coop Extra. På några minuters gångavstånd finns även populära Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, burgarstället Mums, pizzeriorna EPA och Vår Pizza, två nyöppnade sushiställen (Naked sushi belägen i samma förening samt Simple sushi en bit upp på gatan samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

 • Balkong
Blommensbergsvägen 161, vån 3 av 3, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Blommensbergsvägen 161, vån 3 av 3

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 231 kr/mån
78 500 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! KOMMANDE GAVELTREA HÖGT, LJUST LÄGE! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! Gavelläge med balkong in mot föreningens stora och fina innergård i sydost! Med ett högt och ljust läge ligger denna härliga 3:a. Stort vardagsrum med balkong i sydost, rymligt och fräscht kök med stor matplats samt två bra sovrum. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Genomgående stora fönster i tre väderstreck samt cirka 2,65 m takhöjd bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Bostaden är belägen i HSB BRF Taltrasten som är en stor och stabil förening som äger sin mark och som är lågt belånad. I föreningens källare finns cykelförråd, barnvagnsrum, föreningens gästlägenhet, gym, samlingslokal, hobbylokal samt tvättstugor. I källaren når du båda bostadens förråd, ett större samt ett s.k. matkällarförråd. Lummig, härlig innergård sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Föreningen har även gym, övernattningslägenhet och hobbyrum som man har möjlighet att nyttja. Centralt belägen fastighet/förening med endast 3-4 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Mäklaren kan varmt rekommendera kvarterskrogen/vinbaren Bar Libertin, endast 250 meter från porten. Där serveras rätter som inte lämnar någon besviken. På samma gata, lite längre ned, ligger relativt nyöppnade Coop Extra. På några minuters gångavstånd finns även populära Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, burgarstället Mums, pizzeriorna EPA samt Vår Pizza samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Strax utanför porten återfinns även stekheta, nyöppnade Naked sushi och runt knuten återfinns Mälarverkstadens Bistro Aspudden! Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

 • Plus
 • Balkong
Erik Segersälls Väg 9, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Erik Segersälls Väg 9

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
7 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 0/3
6 007 kr/mån
79 541 kr/m²

Brf Ljungspoven har byggt om befintliga lokaler till 3 välplanerade lägenheter. Här presenteras en pampig och välplanerad 4-rummare om hela 98 m2 med plats för hela familjen! Lägenheten disponerar en modern planlösning med kök i en öppen planlösning mot både det rymliga vardagsrummet som har utgång till balkongen samt den stora matsalsdelen. Matsalsdelen erbjuder plats för matbord för upp mot 8 personer. 2 bra sovrum och ett separat arbetsrum som med fördel kan nyttjas som sovrum/gästrum. Ett stort helkaklat badrum i neutrala toner med tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Lägenheten ligger i direkt anslutning till föreningens trevliga innergård. Stor, stabil förening med alla de större renoveringarna genomförda. Njut av föreningens omtalade innergård, den enda helt slutna innergården i hela Aspudden. I föreningen så finns det, förutom cykel-, barnvagnsrum, tvättstugor och förråd, även övernattningslägenhet samt ett mindre gym. Föreningen äger sin mark och har en stabil belåningsgrad/kvm. Här bor du fem minuter från söder och en kvart från stan samtidigt som du får en egen barnvänlig oas med närheten till Vinterviken, grönområden och badplatser. Med ICA, apotek, postombud och restauranger i kvarteret finns allt man behöver. Fastigheten ligger mitt i Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Fina Aspuddens bokhandel är väl värt ett besök! Utanför porten finns även mycket omtyckta Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Trevliga Vår Pizza samt bageriet Bonne Femme skapar en härlig atmosfär på den lilla gågatan runt knuten och kan varmt rekommenderas. Även Bio Aspen, vår kvartersbio med bar och restaurang. Denna är belägen på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

 • Hiss
Hägerstensvägen 99B, vån 6 av 6, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Hägerstensvägen 99B, vån 6 av 6

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
8 495 000 kr
131,5 m²
6.5 rum
vån 6/6
8 072 kr/mån
64 601 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! KOMMANDE DRÖM! YTTERST UNIK FAMILJE-6:A I ETAGE! Här bor man högst upp i en modern fastighet anno 2007! Radhuskänsla fast med vindskänsla! Stort vardagsrum i gavel i öppen planlösning med köket och dess matplats, hela FEM sovrum, varav tre på nedre plan samt två på det övre. Dessutom en större rumslighet på övre plan som idag nyttjas som TV-rum. Två badrum, ett på varje plan samt riktigt bra med förvaringslösningar. Detta är ett ypperligt hem för den stora familjen. Storleken, dispositionen kopplat till en modern fastighet med hiss och garage gör denna bostad till ytterst unik för att vara Aspudden! Mycket barnvänlig och omtyckt innergård med stor lekplats och ytor för spring och lek. Bo med ett ypperligt läge i omtyckta Aspudden med närhet till tunnelbana och buss. En av få fastigheter med såväl hiss och garage i området. Stabil förening med modern fastighet byggd 2007!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sverkersgatan 6, vån 6 av 6, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Sverkersgatan 6, vån 6 av 6

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 6/6
4 037 kr/mån
85 435 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! KOMMANDE GAVELTREA MED TOPPLÄGE I MYCKET VÄLHÅLLEN FASTIGHET! EN AV YTTERST FÅ FASTIGHETER MED HISS I ASPUDDEN! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! Ytterst sällan till salu! Med ett fantastiskt ljust gavelläge, högst upp i huset med hiss, återfinns denna gaveltrea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Mycket centralt belägen men samtidigt med ett lugnt och lummigt läge i omtyckta Aspudden. Här stoltserar ett vackert burspråk, utgång till solig balkong med sol från tidig morgon till sen kväll med vy ut över lummig grönska och Aspuddens takåsar. Två stora sovrum med bra förvaringslösningar samt totalrenoverat badrum. En ytterst unik och social bostad med härlig karaktär! Mycket välhållen, stabil förening med riktigt bra ekonomi, där så gott som alla renoveringar är genomförda de senaste åren. Föreningen äger även sin mark och har en mycket låg belåningsgrad. Total belåning ligger nu endast kring 2.300.000 kr. Belåningsgraden är nu 1.358 kr/kvm. Förening med hobbyrum och övernattningslägenhet finns. Bo uppe på Sverkersgatans gröna höjd, endast ett stenkast bort från T-bana och diverse service. Njut av föreningens gemensamma takterrass med utsikt över takåsarna.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Torsten Alms Gata 13, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Torsten Alms Gata 13

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 717 kr/mån
75 274 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! KOMMANDE FUNKISDRÖMTREA I GAVEL! UNDERBART RETROKÖK, REJÄLT VARDAGSRUM I GAVEL SAMT BALKONG MED MÅNGA SOLTIMMAR I LUMMIGT LÄGE! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! Med ett mycket lugnt, men centralt och barnvänligt läge återfinns denna gaveltrea med lugnt läge. Varsamt renoverad/moderniserad med genomgående ljusa, fina golv. Stort, härligt vardagsrum i gavel med fönster i två väderstreck samt utgång till bostadens härliga balkong med soligt och lummigt läge i söder, härligt funkiskök med matplats för 6 personer samt två bra, rymliga sovrum. Riktigt bra förvaringslösningar med bl.a. stor originalgarderob samt bra avhängningsyta i hall. Renoverat badrum. Bo med lugnt läge med vy ned mot überpopulära Aspuddsparken och grönska. Vinterviken och Örnsbergs Strand med dess klippbad som nära granne. Ett svalkande dopp nås på bekvämt badrocksavstånd vid slutet av samma gata. Aspuddens centrum och T-bana på bekvämt gångavstånd. Välskött förening med stora renoveringar bakom sig. Nära till Aspuddens skola och flera bra förskolor. Skogen bakom gatan inbjuder till äventyr och lek. Notera att bredband även ingår i avgiften, något som ger en faktisk kostnadsbesparing om cirka 250-400 kr/månad. Bostaden är belägen i BRF Torsten Alm 5-17 som är en mycket stark, bra och stabil förening beståendes av 52 lägenheter varav två hyresrätter kvar som framtida kapital. Föreningen har även en stark ekonomin och en mycket låg/stabil belåningsgrad om 1.330 kr/kvm. Man har dessutom nyligen ombildat en av de kvarvarande hyresrätterna (nov 2023), något som i praktiken kan göra föreningen helt skuldfri. Till bostaden hör nyttjanderätten till ett förråd samt en s.k. matkällare, båda belägna i källaren. I föreningen finns det även rymligt cykelförråd/barnvagnsparkering samt tvättstuga. Föreningen har även nyligen iordningställt en övernattningslägenhet. Centralt belägen fastighet/förening med endast 5-6 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Granne med härliga Vinterviken med grönska, trädgårdscafé samt bad. Fastigheten ligger ett stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Fabel bar, hamburgerstället MUMS, Vår Pizza, En pizza i Aspudden (EPA) samt bageriet Bonne Femme kan varmt rekommenderas. Fina Aspuddens bokhandel är väl värt ett besök! Rekommenderas kan även kvartersbistron Bar Libertin som på kvällarna serveras rätter som inte lämnar någon besviken. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med kvartersbio med bar och restaurang. Denna är belägen på kort och bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du tvåhållplatser hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

 • Balkong
Vapengatan 9, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Vapengatan 9

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Pris saknas
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 491 kr/mån

ÄLSKA ASPUDDEN! DRÖMTVÅA PÅ POPULÄR OCH LUGN GATA! Med ett centralt med mycket lugnt läge återfinns denna välplanerade 2:a i mycket gott skick! Renoverat kök med moderna vitvaror samt matplats för 4-5 personer, stort vardagsrum med utgång till underbar balkong i rakt söderläge samt rymligt sovrum med svalt läge. Snyggt renoverat badrum med golvvärme. Genomgående mycket bra förvaringslösningar. Ljus färgsättning samt genomgående fina golv. Stora fönster i två väderstreck samt 2,65 m takhöjd bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Bo mycket centralt men lugnt i Aspudden på populäraste gatan. Bostaden är belägen i HSB BRF Rödstjärten som är en stor och stabil förening som är lågt belånad. I fastigheten/föreningen finns cykelförråd, föreningens gästlägenhet, tvättstuga, gemensamhetslokal och pingisrum. I källaren finns ett av lägenhetens två förråd (matkällarförråd ca. 1 kvm) och det andra ligger på vinden (ca. 6-7 kvm) i samma trapphus. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Mäklaren kan varmt rekommendera kvarterskrogen/vinbaren Bar Libertin, belägen direkt runt knuten från porten. Där serveras rätter och dryck som inte lämnar någon besviken. På några minuters gångavstånd finns även populära Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, burgarstället Mums, pizzeriorna EPA samt Vår Pizza samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

 • Plus
Schlytersvägen 71, Aspudden, Stockholms kommun
 • Kommande

Schlytersvägen 71

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 652 kr/mån
70 490 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! KOMMANDE DRÖMTVÅA MED MYCKET CENTRALT LÄGE! ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG! Modernt toppskick, centralt belägen i Aspudden. Totalrenoverad bostad (2008) där det moderna väl harmoniserar med tidsenliga detaljer såsom originalgolv, fönsternischer samt den härliga takhöjden (cirka 2,7 m). Påkostat kök och badrum samt solig balkong mot gård i söder. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Mäklaren kan varmt rekommendera kvartersbistron Bar Libertin som endast ligger 50 meter från porten. Där serveras rätter som inte lämnar någon besviken. På några minuters gångavstånd finns även underbara Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare samt burgarstället MUMS och nyöppnade Sushiställena Simple Sushi & Poke och Naked Sushi ett varmt välkommet tillskott i Aspuddens restarurangfamilj, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, pizzeriorna EPA och Vår Pizza samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen fått igång sin verksamhet medl en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/).

Falkholmsgränd 15, null, Stockholms kommun
 • Kommande

Falkholmsgränd 15

Lägenhet
Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Pris saknas
117,5 m²
5 rum
vån 3/6
8 313 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson på 0709-16 66 65 för visning. I en populär och barnvänlig förening har ni nu chansen att förvärva denna välplanerade och rymliga gavel femma om hela 117,5 kvm! Lägenheten har ett högt läge, omringad av grönska, med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier från två väderstreck och en härlig balkong där ni kan njuta större delen av dagen. Vidare så erbjuds ett stilrent och arbetsvänligt kök med gott om förvaring och matplats för 6-8 pers. Stort och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster. Fyra väldisponerade sovrum i bra storlek. Helkaklat badrum med badkar och wc-rum samt en tvättstuga. Parkeringsplats och källarförråd tillhör lägenheten. I huset finns hiss, lägenhetsförråd och cykel förråd. Föreningen har även tre tvättstugor. Föreningen har en låg skuldsättning och god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och parkering plats. Närhet till Skärholmens tunnelbana och bussar, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden samt Mälaren.

 • Balkong
 • Hiss
Äspholmsvägen 17, Skärholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Äspholmsvägen 17

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Pris saknas
48 m²
1 rum
vån 1/7
2 643 kr/mån

För privatvisning eller frågor kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65. Varmt välkommen Skärholmens just nu finaste etta! Möjlig 2a! På en av Skärholmens populäraste adresser finner du denna stilrena gavel bostad med ingen insyn, optimal planlösning och härligt ljusinsläpp. Stora sociala ytor med ljusa ytskik och ljust parkettgolv samt marmor klinker. Arbetsvänligt kök med full maskinpark. Delvis kaklat badrum med badkar. Badrummet kommer genomgå ett stambyte vilket innebär ni får gratis renoverat badrum! Utmärkta förvaringsmöjligheter genom stor garderob i hallen samt ett källarförråd. Den stora balkongen med gott om plats för möbelgrupp. Låg månadsavgift och där föreningen äger marken. Dessutom har föreningen ett stort dolt kapital med många hyresrätter kvar! Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden och Sätrabadet vid Mälaren. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmens Centrum med cirka 200 butiker, restauranger och caféer. I närheten ligger det stora nöjescentret Heron City och den välkända handelsplatsen i Kungens Kurva. I Heron City finns biografer och caféer med mera. I Kungens kurva finns exempelvis IKEA, City Gross och Elgiganten. I Skärholmens Centrum finns goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 17