Mäklare Ninos Simonsson

Ninos Simonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Viggholmsvägen 13, Vårberg, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb kl 14:15

Viggholmsvägen 13

Radhus
Vårberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

4 095 000 kr

121 m²

6 rum

6 561 kr/mån

33 843 kr/m²

NYPRODUCERAT RADHUS MED TOMT MOT ALLMÄNNING PÅ POPULÄRA VÅRBERGSTOPPEN! Här finner ni ett helt nytt och attraktivt radhus på nya Viggholmsvägen! Genomgående snygga materialval och stora fönsterpartier som släpper in naturens skiftningar. Optimalt planerat med 4 sovrum, två badrum och två uteplatser. Plats finns för två bilar på framsidan av huset. Här finns även förråd. Husen är svanenmärkta (mindre el-kostnader). Bara ett stenkast ifrån Vårbergstoppen utför Wästbygg våra hem 36 radhus. Här bor du mitt i hjärtat av naturen med allt du behöver i vardagen. Här ligger fokus på familjeliv, grön områden, mycket fritidsaktiviteter etc. Här är det nära till allt; en kort promenad bort väntar badbryggorna vid Johannesdal, motionsspår och ute gym längs Vårbergstoppen samt restauranger, butiker, förskolor och kommunikationer. Med närhet till naturreservat, spår, bad, shoppingcenter, förskolor, skolor och kommunikationer. På cykelavstånd ligger Skärholmen Centrum med dess galleria som erbjuder ett 90-tal butiker samt flertalet restauranger och caféer. Här finns även flertalet förskolor och i närheten finns även Internationella Engelska skolan. Goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Med tunnelbanan tar du dig till Stockholm city på 20 min. Bussarna tar dig till Fruängen, Kungens kurva mm. På kort promenadavstånd når du Johannesdals badet som är perfekt för bad och lek under varma sommar dagar. Området runt Parklyckan ingår i projekten Stockholm växer och Fokus Skärholmen. Gator och torg, idrott och gemensamhetsanläggningar rustas upp för ökad trygghet och ett socialt grannskap.En av de större satsningarna är Vårbergstoppen som får ny stadspark. Här finner du avdelningar för alla åldrar, som Äventyret och Sagoskogen med Stockholms längsta rutschkana och ett torn för fågelskådning där du kan se nästan hälften av alla Sveriges fågelarter. Ett säkert vårtecken är när svanarna flyger in över Vårbergstoppen och Parklyckans grannskap. Ring ansvarig mäklare Ninos Simonsson 0709 16 66 65 för mer information och frågor.

 • Plus
 • Uteplats
Äspholmsvägen 47, vån 4, Skärholmen, Stockholms kommun

Äspholmsvägen 47, vån 4

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

1 995 000 kr

67 m²

2 rum

2 573 kr/mån

29 776 kr/m²

Med ett högt och insynskyddat läge finner ni denna optimalt planerade och rymliga tvåa med låg månadsavgift! Alldeles intill Skärholmens centrum finner ni denna ljusa lägenhet där det nyligen gjorts vissa renoveringar. Generösa fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Här finns en stor inglasad balkong i söderläge där ni kan njuta av solen hela dagen. Vidare så erbjuds stort vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt sovrum och arbetsvänligt kök med matplats (går att göra om till en mini 3a). Badrum med badkar, där det är förberett för tvättmaskin samt seperat wc. I och med det planerade stambytet (våren 2023) så kommer man få ett nyrenoverat helkaklat badrum bekostat av föreningen. Tillgång till källarförråd och tvättstuga. Möjlighet till snabbt tillträde! Stark förening där man dessutom äger marken! Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Sätrabadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och Caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Ålgrytebacken 17, Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ålgrytebacken 17

Lägenhet
Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

3 695 000 kr

94 m²

4 rum

4 739 kr/mån

39 309 kr/m²

Sällan till salu! På uppdrag av BRF Ålgrytebacken så saluförs nu denna välplanerade och rymliga gavel fyra med panorama sjöutsikt över Mälarens glitteriga vatten på populära Ålgrytebacken! Med föreningens bästa läge, i ett lugnt och naturnära område, i Bredängs bästa förening finner ni denna insynsfria bostad som ligger högst upp i huset, med generösa rum och inglasad balkong i söder. Här erbjuds tre rymliga och väldisponerade sovrum, arbetsvänligt kök med stor matplats, en seperat toalett och ett helkaklat badrum med badkar och där det är förberett för tvättmaskin. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i ett externt källarförråd. Mycket bra förening med låga avgifter och låg skuldsättning som dessutom gjort ett flertal förbättringar under åren såsom stambyte och fasadrenovering. Med en kort promenad på ca 6-7 minuter når ni Bredäng Centrum med tunnelbana och ett brett utbud av service. Närhet till Mälaren, naturen, service och skola. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

 • Balkong
Äspholmsvägen 41, vån 7, Skärholmen, Stockholms kommun

Äspholmsvägen 41, vån 7

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

2 495 000 kr

81 m²

3 rum

3 082 kr/mån

30 802 kr/m²

Visning: Söndag 5 februari kl 12:30 - 13:00. Varmt välkommen på öppen visning! Anmäl er gärna så ni inte missar viktig information. Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet med låg avgift, högst upp i huset på en av Skärholmens populäraste adresser! Bostaden ligger med ett högt läge med en fantastisk utsikt och helt utan insyn. Generösa fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns ett stort vardagsrum, två rymliga sovrum och arbetsvänligt kök med matplats för 6-8 pers. Badrum med tvättdel och seperat wc. I och med det planerade stambytet 2023 så kommer man få ett nyrenoverat helkaklat badrum bekostat av föreningen. Härlig balkong med milsvid utsikt, där ni kan njuta av solen hela dagen! Låg månadsavgift och där föreningen äger marken. Närhet till Skärholmens tunnelbana, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

 • Balkong
 • Hiss
Falkholmsgränd 15, null, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 15

Lägenhet
Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

2 595 000 kr

117,5 m²

5 rum

8 150 kr/mån

22 085 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information eller privatvisning! I en populär och barnvänlig förening har ni nu chansen att förvärva denna välplanerade och rymliga gavel femma om hela 117,5 kvm! Lägenheten har ett högt läge, omringad av grönska, med ett härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier från två väderstreck och en härlig balkong där ni kan njuta större delen av dagen. Vidare så erbjuds ett stilrent och arbetsvänligt kök med gott om förvaring och matplats för 6-8 pers. Stort och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster. Fyra väldisponerade sovrum i bra storlek. Helkaklat badrum med badkar och wc-rum samt en tvättstuga. Parkeringsplats och källarförråd tillhör lägenheten. Missa inte denna perfekta stora familjebostad på en av Skärholmens populäraste adresser! I huset finns hiss, lägenhetsförråd och cykel förråd. Föreningen har även tre tvättstugor. Föreningen har en låg skuldsättning och god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och parkering plats. Närhet till Skärholmens tunnelbana och bussar, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden samt Mälaren.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5