Mäklare Ninos Simonsson

Ninos Simonsson

Om mig

Skärholmen, Sätra och Bredängs mest rekommenderade mäklare enligt Reco.se: https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-hagersten/ninos-simonsson UTMÄRKELSER FRÅN RECO.SE: 2021: MEST TROVÄRDIG I SÄTRA 2021: BÄST BETYG I SÄTRA 2021: MEST REKOMMENDERAD I SÄTRA 2021: MEST TROVÄRDIG I BREDÄNG 2021: BÄST BETYG I BREDÄNG 2021: MEST REKOMMENDERAD I BREDÄNG 2022: MEST TROVÄRDIG I SÄTRA 2022: BÄST BETYG I SÄTRA 2022: MEST REKOMMENDERAD I SÄTRA 2022: MEST TROVÄRDIG I BREDÄNG 2022: BÄST BETYG I BREDÄN

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ålgrytebacken 18, Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun

Ålgrytebacken 18

Lägenhet
Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 076 kr/mån
37 438 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade och rymliga trea med panorama sjöutsikt över Mälarens glitteriga vatten på populära Ålgrytebacken! Med föreningens bästa läge, i ett lugnt och naturnära område, i Bredängs bästa förening finner ni denna insynsfria bostad som ligger högst upp i huset, med generösa rum och inglasad balkong i söder med milsvid utsikt. Optimalt planerad bostad, med härlig atmosfär och ljusflöde tack vare stora fönsterpartier från två olika väderstreck. Här erbjuds tre rymliga och väldisponerade sovrum, arbetsvänligt kök med stor matplats, en separat toalett och ett helkaklat badrum med badkar. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med underbar sjöutsikt. Goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i ett externt källarförråd. Mycket bra förening med låga avgifter och låg skuldsättning som dessutom gjort ett flertal förbättringar under åren såsom stambyte och fasadrenovering. Med en kort promenad på ca 6-7 minuter når ni Bredäng Centrum med tunnelbana och ett brett utbud av service. Närhet till Mälaren, naturen, service och skola. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
Falkholmsgränd 27, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 27

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 0/6
4 909 kr/mån
24 926 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna fina och välplanerade trerumslägenhet med inglasad balkong på en av Skärholmens populäraste adresser! Bostaden har generösa fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp, omgivet av ljusa ytskikt . Här finns ett stort och lättmöblerat vardagsrum, rymligt master bedroom med stor garderob och utgång till balkong samt ett väldisponerat sovrum. Fint fullutrustat kök med matplats för 4-6 pers. Helkaklat badrum med dusch som stambyttes 2016, här är det förberett för tvättmaskin. Inbjudande hall med garderober som leder till bostadens alla rum. Här får du ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd och P - platser för medlemmarna ingår i avgiften. Föreningen har en låg skuldsättning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och parkering plats. Närhet till Skärholmens tunnelbana, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Järnbärarvägen 10, Bredäng, Stockholms kommun

Järnbärarvägen 10

Lägenhet
Bredäng, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 0/7
1 455 kr/mån
63 409 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppfräscha etta med mycket låg avgift! I ett lugnt läge nära Bredängs centrum och T-bana finner ni denna fina lägenhet där moderna renoveringar gjorts i en stilsäker kombination. Yteffektiv planlösning med ljusa ytskikt, genomgående parkettgolv och smakfulla materialval. Här finns bland annat ett separat allrum som kan användas som vardagsrum/sovrum, stilrent kök med integrerade vitvaror. Rymligt och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från köket finns en separat ytterdörr. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, samt ett externt mindre förråd. Parkeringsplats finns. Brf Järnbärarordern 3 är en bra och stabil förening som har en låg skuldsättning och dessutom äger dessutom marken. Man har även 17 hyresrätter kvar i föreningen vilket räknas som en stor dold tillgång. Riktigt trevligt område med grönska och promenadstråk och runt knuten ligger Bredängs centrum med T-bana och med stort utbud av matbutiker m.m. I närområdet finns även Skärholmens köpcentrum, Heron city och Kungens kurva samt populära Mälarhöjdsbadet och Café Lyran. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Hiss
Odd Fellowvägen 37, Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun

Odd Fellowvägen 37

Lägenhet
Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 895 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 0/2
5 671 kr/mån
33 663 kr/m²

Välkommen till denna härliga 3,5a med radhuskänsla belägen på populära Odd Fellowvägen, i lummigt och barnvänligt område! Bostaden ligger i ett i 2-plans hus med en egen ingång och en stor uteplats mot allmänning. Genomgående fräsch och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, parkettgolv och vitmålade väggar. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum och ett allrum, stort badrum med tvättde och separat gäst-wc. Vackert kök med full maskinpark och matplats för minst 6 pers och ett ljust och lättmöblerat vardagsrum. Gott om förvaring i hall och i sovrummen. Mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen är en ombyggd skola, den gamla Ålgryteskolan, och är belägen i ett mycket trivsamt och lugnt område intill charmiga Jakobsberg gård, nära välkända café Lyran, småbåtshamnar, badplatser samt trevliga promenad- och cykelvägar längs Mälarens strand. Gångavstånd till grön- och rekreationsområden intill Mälaren. Gångavstånd (ca 300 m) även till Bredängs centrum. Flera dagis och skolor finns i området. Kungens Kurva handelsområde och Skärholmens köpcentrum (SKHLM) finns inom nära pendling- och bilavstånd. I Bredängs centrum finns T-bana (röd linje) och bussförbindelser. Cykelavstånd till T-bana i Mälarhöjden. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Uteplats
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 2
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 3

Våruddsringen 194

Villa
Johannesdal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 795 000 kr
140 + 55 m²
5 rum
672 m² tomt

På lugn och stilla gata utan genomfartstrafik med idylliska omgivningar i populära och trivsamma Johannesdal, ligger denna friköpta familjevilla med ett högt, ostört och fritt läge med sjöutsikt! Här erbjuds 2-plan i soutteräng med en total boyta om hela 195 kvm, endast 5 min promenad till Mälaren! Underbar trädgårdstomt omgiven av vackra buskar och frukt träd. Generösa sällskapsytor med stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Milsvid utsikt med vacker vy över naturskönt landskap och Mälarens glittrande vatten. Fyra ordentliga sovrum, relaxrum med bastu och dusch, rymligt badrum och wc-rum, tvättstuga, klädkammare, kök med rejäl matplats och ett generöst vardagsrum med kakelugn (kakelkamin Contura) och utgång till balkong. Högt, lugnt läge med fin sjöutsikt från stor balkong på entréplan, med sol hela dagen. Separat utgång finns på nedre plan vilket gör det möjligt att göra en uthyrningsdel. Fristående uteförråd på tomten med goda förvaringsmöjligheter. Underbart boende som kan förverkliga din dröm om att bo med fantastisk utsikt och på ett mycket lugnt och lummigt läge! Huset har billiga driftkostnader med en frånluftsvärmepump (Nibe 470) med ett modernt ventilationssystem (FTX) och centraldammsugare. Nuvarande ägare har även en båtplats (3x7 m, Mälaren, 5 min promenad) vid Johannesdals båtklubb. Om intresse föreligger kan den komma att överlåtas till köparen. Läget i villaidyllen Johannesdal är mycket bra med en promenad på ca 6-7 minuter till strandpromenad längs Mälaren, t-bana, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Säljaren har tecknat vår tjänst VARUDEKLARERAT, vilket innebär att du som köpare får den mest heltäckande försäkringsskyddet på marknaden mot dolda fel i 10 år. Överlåtelsebesiktning finns tillgänglig. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ekholmsvägen 220, vån 5 , Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 220, vån 5

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/6
3 804 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkomna till attraktiva Skärholmshöjden och denna fina & välplanerade lägenhet med låg avgift på den populära adressen Ekholmsvägen! Belägen endast ett stenkast ifrån Skärholmen centrum, grönska natur i Sätra naturreservat och kommunikationer! Här bor ni högt upp i huset (vån 5), utan insyn med en balkong i soligt söderläge och fantastisk utsikt. Ljus och luftig bostad tack vare de väl tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med genomgående planlösningen tillåter ljuset flöde fritt in i bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds bland annat två rymliga och väldisponerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Vackert kök med god arbetsyta, full maskinpark och stor matplats del. Stambytt badrum (2018) med tvättdel och badkar samt separat toalett. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier med utgång till balkongen. Gott om förvaringsutrymmen genom garderober och källarförråd. Mycket bra förening som äger sin mark, med låga avgifter och låg skuldsättning som dessutom gjort ett flertal förbättringar under åren såsom stambyte. Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden och Sätrabadet vid Mälaren. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmens Centrum med cirka 200 butiker, restauranger och caféer. I närheten ligger det stora nöjescentret Heron City och den välkända handelsplatsen i Kungens Kurva. I Heron City finns biografer och caféer med mera. I Kungens kurva finns exempelvis IKEA, City Gross och Elgiganten. I Skärholmens Centrum finns goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Gräsholmsvägen 13C, Skärholmen, Stockholms kommun

Gräsholmsvägen 13C

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 125 kr/mån
35 755 kr/m²

För privatvisning kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65. Varmt välkomna till denna fräscha och optimalt planerade gavel tvåa med ett lungt läge nära Mälaren, härliga naturstråk och Skärholmen centrum! Med bästa läge i föreningen, ligger denna insynsfria lägenhet har en härlig atmosfär med generösa umgängesytor och rymd. Social öppen planlösning mellan ett stilrent kök med matplats och ett stort luftigt vardagsrum med fransk balkong. Ljuvligt ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare stora fönsterpartier och genomgående parkettgolv. Stort helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Välkommen hem! HSB BRF Lillholmen är en välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättning. Här bor du med närhet till härliga grönområden och Mälaren samt ett stenkast bort till en av Stockholms största inomhusgallerior. Där finns mycket goda kommunikationer med T-bana och buss och stort utbud av allt.

  • Balkong
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun

Vårholmsbackarna 52

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 232 kr/mån
24 329 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 KR! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson på 0709-16 66 65 för visning! Välkommen till denna stora, ljusa och välplanerade trea! På andra våningen finner ni denna fina lägenhet där stora renoveringar har gjorts, med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck som bidrar till ett härlig ljusinsläpp i hela bostaden. Välkomnande hall som leder till bostadens alla rum. Fullutrustat kök med matplats och utgång till rymlig balkong. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum och gäst-WC. Stort och lättmöblerat vardagsrum. Här finns även ett rum som kan användas som tvättstuga eller förråd. Tillgång till källarförråd. Brf Fjärdholmen 1 är en stor och stabil förening om 116 lägenheter varav 36 är hyresrätter (dolda tillgångar). Området ligger ca. 5 minuters gångväg ifrån Vårbergs Centrum med tillgång till tunnelbana, buss och affärer. Restiden in till centrala Stockholm med tunnelbana är ca 25 minuter. Utöver detta finns 2 st stora köpkomplex (SKHLM-Skärholmens Centrum) och Kungens Kurva med IKEA och många andra affärer inom 10 minuters bilväg. Området ligger även nära Mälaren, Sveriges tredje största sjö.

  • Balkong

Visar alla 8