Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Grubbgatan 4, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Kommande

Norra Grubbgatan 4

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
183 + 130 m²
8 rum
897 m² tomt

Denna magnifika villa på Norra Grubbgatan 4 är en dröm för den som söker komfort och elegans. Med alla ytskikt nyligen renoverade är varje hörn fyllt med modern charm. Det rymliga köket, uppgraderat 2009, och det imponerande badrummet på övervåningen från 2020 är exempel på det genomtänkta designarbetet som har lagts ned. Njut av mysiga kvällar framför den vackra braskaminen som installerades 2010. Med en omdränerad tomt från 2009 och en stor, insynsskyddad altan i söder är detta det perfekta hemmet för både avkoppling och underhållning. Nytt tak 2024! Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende på nära håll!

  • Plus
  • Uteplats
Bjässviken 49, Kåge, Skellefteå kommun
  • Kommande

Bjässviken 49

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 800 000 kr
20 m²
2 rum
1 920 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en byggklar tomt med absolut strandläge i Bjässviken, Kåge! Byggrätten ligger på 75+75 kvm men vissa avvikelser kan godkännas i bygglovet. Huvudbyggnad på 75 kvm samt komplementbyggnader på sammanlagt 75 kvm varav max 35 kvm per byggnad. El finns indraget till fastigheten. Kommunalt vatten finns vid vägen och möjlighet finns att ansluta sig till det. Avlopp ordnar man själv genom 3-kammarbrunn med infiltration. I dagsläget finns det 2 st mindre stugor (ca 10kvm per st) på tomten. Möjlighet till båtplats precis nedanför tomten. Annonsen kommer att uppdateras fortlöpande, kontakta mäklaren redan idag för att visa ditt intresse!

Aprilstigen 11, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Kommande

Aprilstigen 11

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 475 000 kr
121 + 54 m²
4 rum
791 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välskötta enplansvilla, perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt boende. Här erbjuds tre rymliga sovrum, ett praktiskt vidbyggt garage och ett omfattande renoveringsarbete utfört för ca 10 år sedan, vilket gör att bostaden känns fräsch och uppdaterad. Njut av ett härligt uterum som kan användas året runt, idealiskt för avkoppling eller sociala tillställningar. Altanen med söderläge är perfekt för soliga dagar, med gott om utrymme för utemöbler och familjemiddagar, intill altanen finns dessutom en fin grillplats för härliga grillkvällar. Detta hem är ett riktigt fynd för den som värdesätter en kombination av stil och funktionalitet, med alla bekvämligheter för ett modernt liv. Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

Storkågeträsk 131, Kåge, Skellefteå kommun
  • Kommande

Storkågeträsk 131

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 225 000 kr
140 + 70 m²
7 rum
2 126 m² tomt

Varmt välkomna till denna välrenoverade villa i Storkågeträsk! Senaste åren har man bl.a. dränerat om huset (2016) och uppfarten (2018) , stambytt och gjort 2 nya badrum mm. Yttertaket byttes på 80-talet. Ny fasad samt 3-glasfönster mm 2023. Nytt kök samt bergvärme 2024 Fiber finns indraget. Här bor du i en lugn och harmonisk by med ca 100 st invånare. Närhet till fin sjö för fiske och bad, vackra vidder och fin skog och natur. Byn har en egen lanthandel som tillhandahåller de nödvändigaste samt en egen tankstation. Kontakta mäklaren redan idag för mer information!

  • Plus
Sjön 11, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Kommande

Sjön 11

Fritidshus
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
375 000 kr
36 m²
2 rum
1 952 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta trivsamma fritidshus i Sjön, Hjoggböle. El finns indraget, egen djupborrad vattenbrunn och 3-kammarbrunn. Rymligt förråd, sovstuga samt vattentoa och dusch finns i separata byggnader. Visningar kommer att bli under månadsbrytet maj/juni. Tillträde kan ske snabbt för den som önskar.

  • Plus
Norrbölegatan 44, Norrböle, Skellefteå kommun
  • Kommande

Norrbölegatan 44

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 100 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 060 kr/mån
21 782 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv tvåa i attraktivt område! Bostaden är belägen på andra våningen i huset och redan inne i hallen möts man av en mycket generös takhöjd som skapar en härlig rymd i varje rum och tack vare fönster åt två väderstreck så ges ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Bostaden präglas av vackra detaljer så som spegeldörrar, fransk balkong i sovrummet och en framtagen murstock i köket, välplanerade ytor och praktiska förvaringslösningar i inbyggda garderober. Köket har man nyttjat på höjden för att möjliggöra så mycket förvaringsutrymme som möjligt här rymmer man också ett matbord intill det ena fönstret mot öster. Badrummet är stambytt 2003. I sovrummet får man plats med en dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler. I vardagsrummet ryms en soffgrupp och ett matbord och här hittar man även utgången till den väl tilltagna balkongen med härligt västerläge och utsikt över centrum och Sara Kulturhus i blickfånget. I källaren finner vi lägenhetens förråd samt den gemensamma tvättstugan. Parkeringsplats finns ledig att hyra om så önskas. På innergården finns en grillplats att nyttja. En fantastisk lägenhet att bo i permanent men också en perfekt övernattningslägenhet med tanke på pendlingsmöjligheterna tack vare närheten till kommunikationer. Här bor du med centralt läge och har endast några få minuters promenad in till stan och hela dess utbud. Från bostaden är det gång/cykelavstånd till det mesta. Trots det centrala läget har man ändå bara en kort promenad till Vitbergets grönområde med bl.a. slalombacke, cykelpark och elljusspår för löpning och skidor. Busshållplatser för både lokalbussar samt bussar utanför länet nås med gångavstånd. Skellefteå centrum med butiker, restauranger, barer och caféer, frisör m.m. ligger endast en kort promenad från lägenheten. Till denna bostad försöker vi aktivt hitta rätt köpare och förhandsvisningar kan bli aktuella. Anmäl därför ditt intresse redan nu för att inte missa någon viktig uppdatering eller möjlighet till förhandsvisning. Ser fram emot att höra från dig!

Penningskrinet 30, Kågnäsudden-Ö Penningskrinet, Skellefteå kommun
  • Kommande

Penningskrinet 30

Fritidshus
Kågnäsudden-Ö Penningskrinet, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
74 + 28 m²
3 rum
1 540 m² tomt

Unna dig den ultimata fritidsupplevelsen i vackra Penningskrinet med detta fantastiska vinterbonade fritidshus! Beläget bland natursköna omgivningar och omgiven av lugn och ro, erbjuder denna pärla den perfekta platsen att fly stadens stress och njuta av en avkopplande fritid. Det första som möter dig när du kliver in i detta charmiga fritidshus är den varma och inbjudande atmosfären från den vackra braskaminen. Den sprider omedelbart en mysig stämning och erbjuder en perfekt plats att slappna av och koppla av under de kallare dagarna. Taket i nock ger huset en unik arkitektonisk stil samtidigt som det tillför en extra takhöjd och rymd till rummen. Detta fritidshus är komplett med ett bekvämt sovloft, perfekt för extra gäster eller som en mysig sovplats för barnen. Här finns gott om utrymme för att ge alla bekvämlighet och integritet de behöver under vistelsen. För att förgylla din fritid ännu mer erbjuder detta fritidshus en fantastisk pool, där du kan ta ett uppfriskande dopp och svalka dig under sommarens varma dagar. Här kan du njuta av lata dagar vid poolen, umgås med vänner och familj eller bara varva ner och njuta av solens strålar. Ytterligare en bonus är den mysiga sovstugan, perfekt för gäster som vill ha det extra privat eller för att skapa en avskild arbetsplats eller hobbyrum. Sammanfattningsvis är detta fritidshus i Penningskrinet en dröm som går i uppfyllelse för dig som letar efter en oas av lugn och ro. Med den rustika braskaminen, den unika takdesignen, sovloftet, poolen och sovstugan har detta fritidshus allt du behöver för att njuta av din fritid till fullo. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och få en första glimt av denna fantastiska pärla i Penningskrinet. Din perfekta fritidsdröm väntar på dig!

  • Plus
  • Uteplats
Avan 205, Byske, Skellefteå kommun
  • Kommande
Avan 205, Byske, Skellefteå kommun, bild 2
Avan 205, Byske, Skellefteå kommun, bild 3

Avan 205

Fritidshus
Byske, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
895 000 kr
65 + 12 m²
3 rum
1 954 m² tomt

Drömmer ni om ett mysigt sommarställe nära havet? Då har ni hittat rätt! Denna charmiga sommarstuga från 1909 är belägen i Avan, Byske med en härlig älvsutsikt. Detta är en dröm för dig som uppskattar en stuga med bevarade detaljer och den mysiga känslan av en riktig stuga. På husets framsida finns det en stor och rymlig inglasning samt en altan i söderläge. Här kan ni sitta och njuta utsikten ut över Åbyälvens mynning ut i havet som ständigt skiftar utseende. Stugan erbjuder vackra trägolv, stora fönster med spröjs som ger härligt ljusinsläpp och en öppen spis med kassett. På övre plan finner du två stora sovrum med vackra takbjälkar. Det finns bra garderobsförvaring i båda rummen. Här finns tillgång till sommarvatten via vattenförening och 3-kammarbrunn som delas med grannen. Fastigheten består av trädgårdstomt och lättskött skogstomt. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i de rymliga förråden. Läget är perfekt för dig som älskar lugnet som naturen erbjuder. Här kan du ta långa promenader i skogen, laxfiske i Byske/Åby älv eller bara njuta av den friska luften. Byske ligger endast 15 min från Avan och här du hittar allt du behöver för en bekväm vistelse. I Byske finns bland annat mataffär, vårdcentral, skola, sommarcafe och Byske Havsbad. Fritidshuset är besiktigat och försäkrat med Varudeklarerat som ger trygghet till både köpare och säljare. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren. Anmäl intresse redan idag. Ser framemot att höra från er!

  • Premium
  • Uteplats
Boviksbadet 684, Boviksbadet, Skellefteå kommun
  • Kommande
Boviksbadet 684, Boviksbadet, Skellefteå kommun, bild 2
Boviksbadet 684, Boviksbadet, Skellefteå kommun, bild 3

Boviksbadet 684

Fritidshus
Boviksbadet, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 395 000 kr
100 + 25 m²
6 rum
1 502 m² tomt

Varmt välkommen till denna sommarstuga på 100 kvm + 25 kvm med ett oslagbart drömläge. Med både havet och skogen som granne är detta för dig som vill komma ut och njuta av naturen men samtidigt få bekvämligheten med att centrala Skellefteå endast ligger ca 12 km bort. Sommarstugan bjuder på en otrolig charm med lugna och harmoniska färgval, stora fönster mot havet där du kan njuta av den fantastiska utsikten över horisontlinjen och en öppen spis som ger både värme och hjälper till att förhöja mysfaktorn. Det finns två större sällskapsytor där det är lätt att umgås i större sällskap eller utrymme att hitta en egen lugn plats samt tre sovrum i huvudstugan och ytterligare ett sovrum i sovstugan. Altanen på entrésidan, som säljaren kallar vinkeln, är en skyddad plats som erbjuder lä och södersol. Här på Boviksbadet 684 kan du njuta av lugnet som skogens vyer och havets brus ger. Skogen runtom är full av blåbär, lingon och hallon så här kan du plocka dina egna bär och njuta av din hemmagjorda marmelad ute i naturen. Vattnet kommer från en 80 m djupborrad brunn. Boviksbadet är ett populärt område med både året runt boenden och fritidshus. Tack vare närheten till havet kan du med båt ta dig till exempelvis Storsnäckhamn, Finnhällan, Rannerskäret, Klovaskär och Bovikens havsbad. Endast 10 minuter från Boviksbadet ligger Solbackens handelsområde som har ett stort utbud av mataffärer, restauranger och butiker. Sommarstugan är besiktigad och försäkrad med Varudeklarerat. Besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren. Kontakta mig gärna vid frågor. Ser framemot att höra från er!

  • Premium
Åsgatan 3, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Kommande

Åsgatan 3

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
164 + 60 m²
7 rum
1 169 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 3. Huset är byggt 1952 som ett av fem unika Larcohus i Skellefteå. Huset ligger på Åsgatan i det attraktiva och centrala bostadsområdet Norrböle. Med sin totalyta om 260 kvm så är det ett ståtligt hus högt beläget på den stora terasserade tomten. Huset har ett självbärande skal av betong, vilket ger möjligheten till fri förändring av rumsindelning om man så önskar. I källarplanet så finns det en generöst tilltagen gillestuga med öppen spis och i anslutning en vedeldad bastu och relax . Stor matkällare med hyllor ger möjligheten att förvara mat i kall miljö året runt. Tvättstugan med förvaring är väl tilltagen och i anslutning finns det garderober för klädförvaring. Bottenvåningen domineras av det stora öppna vardagsrummet med den unika designade öppenspisen i blickfånget. Här finns också två sovrum och badrum med dusch. Köket är modernt och ligger i anslutning med vardagsrum och matrum i en öppen planlösning. Intill matrummet finns altanen som delvis är inbyggd med glasväggar och tak och ett trädäck för att njuta av solen. I övre plan finns förutom två sovrum med tillhörande klädkammare och ett kallförråd. En stor allmän yta med öppen spis mellan de två sovrummen och ett badrum med dusch och en fin balkong med utsikt över Skellefteå Centrum. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område lika nära till centrum, skola och friluftsområdet Vitberget. Norrhammarskolan med förskola och grundskola ligger inom gångavstånd. Till den här bostaden försöker vi aktivt hitta rätt köpare. Förhandsvisning kan bli aktuellt och det är därför viktigt att du anmäler ditt intresse redan nu för att inte missa en förhandsvisning eller budgivning. Kontakta mig för mer information gällande aktiv matchning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Södra Järnvägsgatan 32, Centrala Stan, Skellefteå kommun
  • Kommande

Södra Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Centrala Stan, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/5
2 493 kr/mån
53 393 kr/m²

Nyproducerad etta i brf Guldläge belägen på Södra Järnvägsgatan 32 i hjärtat av Skellefteå. Med en yta på 28 kvadratmeter erbjuder denna ljusa och stilrena bostad allt du behöver för ett bekvämt och modernt boende. Nu har du chansen att bli den första som får flytta in. Preliminärt tillträde i juli-24. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum ger dig möjlighet att inreda efter eget tycke och smak. Lägenheten har genomgående ljusa och stilrena färgval med vitmålade väggar och ekparkett/klinker på golven. Badrummet har grått klinkergolv samt vitt kakel på väggarna. Det finns en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostadsrätten är en del av en eftertraktad HSB-förening och är stolt inrymd i en byggnad som bär stämpeln av att vara en certifierad Miljöbyggnad – en garanti för hållbarhet och energieffektivitet. Det byggs två flerbostadshusen med totalt 87 nya lägenheter. Det lägre huset om 5 våningar som denna lägenheten ligger i, är belägen mot Södra Järnvägsgatan. Det högre flerbostadshuset om 12 våningar är belägen mot Repslagargränd. Husen kommer bindas samman av en gemensam innergård, med lekytor, sittytor, pergola samt ett glasat växthus. Med sin centrala placering har du nära till allt som Skellefteå har att erbjuda. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesupplevelser på Sara Kulturhus på endast några minuters promenadavstånd. Mer information om lägenheten samt projektet hittar du via "länkar" nedan. Ser framemot att höra från dig!

  • Plus
  • Hiss
Getbergsvägen 24, Morön, Skellefteå kommun
  • Kommande

Getbergsvägen 24

Lägenhet
Morön, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 766 kr/mån

Snart till salu- Fin tvåa på första våningen med trevlig utsikt! Upptäck ditt nya drömhem i soliga söderläge på populära Getbergsvägen! Denna hemtrevliga tvåa på första våningen kommer inte bara med en härlig inglasad balkong, utan även ett nyrenoverat badrum för den ultimata boendekomforten. Perfekt placering på första våningen som underlättar vardagen och ger enkel tillgång och bekvämlighet. Njut av känslan med ett renoverat badrum med moderna detaljer och högkvalitativa material som skapar en fräsch och stilren miljö. Med söderläge får du optimalt solljus hela dagen och en inbjudande atmosfär året runt. Tack vare inglasningen kan man förlänga balkongsäsongen och nyttja den från tidig vår till sen höst. Bra planlösning med goda förvaringsmöjligheter, ett separat förråd ingår. Getbergsvägen – Nära Naturen, Nära Allt: Beläget i ett område som kombinerar lugnet från naturen med närhet till stadens puls. Här finns grönområden, promenadstråk och samtidigt bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kommunikationer. HSB Brf Röllekan är en stabil förening med god ekonomi och avgiften ligger på endast 3 765 kronor. I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-TV och internet samt balkongtillägg. Detta är en kommande försäljning men vi försöker redan nu hitta rätt köpare och förhandsvisningar kan därför bli aktuellt. Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa någon viktig uppdatering kring försäljningen. Ser framemot att höra från dig!

  • Balkong
Åsgatan 35A, Norrböle, Skellefteå kommun
  • Kommande

Åsgatan 35A

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
49 m²
1 rum
vån 2/3
3 730 kr/mån

Välkommen in i denna trevliga och yteffektiva lägenhet om 49kvm, attraktivt belägen på populära Åsgatan, Norrböle. Bostaden ligger på andra våningen av tre och tack vare att man har fönster åt två olika väderstreck får man ett trevligt ljusflöde genom lägenheten. Här har man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter för att optimera boendemiljön. Med tanke på att bostaden har ett fullstort kök och bra förvaringsutrymmen så kan man bo här en längre tid även fast det endast är ett rum och kök. I lägenheten finns ett ljust kök med gott om förvaringsutrymmen och arbetsyta, en rymlig hall med plats för klädavhängning, ett stort allrum plats för soffa och en avskärmning för sängplatsen. Via vardagsrummet når man också balkongen i härligt västerläge där man kan njuta av eftermiddagssolen. I samma huskropp hittar man lägenhetens två tillhörande förråd, ett stort vindsförråd samt ett matkällarförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, internet, bostadsrättstillägg samt hushållsel. Brf Skellefteåhus 2 är en omtyckt och stabil förening. Norrböle är en av de äldsta stadsområden i Skellefteå och präglas av byggnader från 1920-1960-talet med bevarad tidstypisk arkitektur. Stadsdelen är vidsträckt och dess delområden är Norrhammar, Klockarberget, Eriksberg, Norrbacka, Norrvalla samt Alhem. Här bor du i ett trivsamt område med promenadavstånd in till stan, restauranger, busstation och mycket mer! I det absoluta närområdet finns härliga naturstråk, Skellefteå lasarett, pizzerior, salonger, skola/förskolor, busshållplats, tempererat utebad, slalombacke och upplysta elljusspår. I augusti 2022 invigdes även Stora Coop Norrböle som ligger knappt 10 min promenad från bostaden. Till den här bostaden försöker vi aktivt hitta rätt köpare. Förhandsvisning kan bli aktuellt och det är därför viktigt att du anmäler ditt intresse redan nu för att inte missa en förhandsvisning eller budgivning.

  • Balkong
Boviksbadet 272, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Kommande
Boviksbadet 272, Skellefteå, Skellefteå kommun, bild 2
Boviksbadet 272, Skellefteå, Skellefteå kommun, bild 3

Boviksbadet 272

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
124 m²
5 rum
1 651 m² tomt

Välkommen till denna nyproducerade enplansvilla belägen på den natursköna adressen Boviksbadet 272 i Skellefteå. Med modern utrustning och genomtänkt design är detta hemmet som erbjuder både komfort och stil. Bostaden är ljus och luftig med spottar i innertaken som ger en behaglig atmosfär. Här finner du trevliga uteplatser som inbjuder till avkoppling och njutning av många soltimmar. För den som älskar att bada och simma finns en härlig pool att ta ett dopp i. Alla sovrum är belägna på samma våning vilket ger en praktisk och bekväm boendelösning. Dessutom finns en carport med plats för två bilar, samt ett varmförråd för extra förvaringsutrymme. Denna villa är perfekt för den naturälskande familjen, med närhet till havet och omgivet av vacker natur. Läget är barnvänligt och ger möjlighet till härliga utflykter och upplevelser. Förutom de estetiska detaljerna erbjuder bostaden även modern teknik såsom vattenburen golvvärme i hela huset, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Upptäck drömutemiljön som väntar på dig! Medan våren tar sitt grepp om naturen, kommer utemiljön med sina altaner, pool, välskött gräsmatta och mycket mer att ta form. En idyllisk oas växer fram och väntar på att bli upptäckt. Som ny ägare kan du förvänta dig möjligheten till ett underbart tillträde – tillgängligt just i tid för midsommar. Så greppa chansen att fira in sommaren på bästa möjliga sätt i ditt nya hem! Kontakta oss nu för att säkra din plats och vara en del av denna fantastiska transformation! Varmt välkommen till Boviksbadet 272 - ett drömhem för den som söker både komfort, funktionalitet och närhet till naturen.

  • Premium
Boviksbadet 68, Boviksbadet, Skellefteå kommun
  • Kommande

Boviksbadet 68

Villa
Boviksbadet, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
7 500 000 kr
125 + 25 m²
3 rum
1 359 m² tomt

Denna arkitektritade villa, uppförd 2012, karaktäriseras av kvalitativa materialval och energieffektivitet. Lev ditt liv omgiven av vacker natur med skogen och havet som grannar. Här får man verkligen en känsla av att vara ett med naturen då svanar, gräsänder och andra sjöfåglar är i absolut närhet. Ni bjuds på fantastisk vidsträckt utsikt mot solnedgången i väst, soligaste söder, och havet mot norr. När mörkret faller kan ni titta på mångatan som sprider ljus över fjärden. BYGGNADER Varje detalj är noggrant utformat för att erbjuda en behaglig boendemiljö året runt utrustad med bergvärme, golvvärme, ventilation med värmeåtervinning samt braskamin. Huvudbyggnaden är på 100m2 och består av en öppen planlösning med kök, matrum och vardagsrum i ett. Takhöjd på 4,65meter och generösa fönsterpartier ger en känsla av rymd. Här finns också ett extrarum/kontor, ett litet förråd, ett stort sovrum samt ett helkaklat badrum. Den generösa altanen sträcker sig längs husets soliga sidor, vilket möjliggör att njuta av solen oavsett tid på dagen. Huset målades om utvändigt 2021. På tomten finner ni även en komplementbyggnad som inrymmer en komplett lägenhet på 25m2 och har eget kök, badrum samt två sovrum vilket skapar en privat och bekväm plats för gäster eller tonåringar. Här finns även en fullt utrustad tvättstuga samt ett varmförråd med port. För den som uppskattar bekvämlighet finns även ett varmgarage och en byggnad med verkstad samt förråd. GÅRDEN Tomten är sluttande och ligger endast fem meter från havet. Utomhusområdet är en fröjd för ögat med fina stengångar mellan byggnaderna. Tomten är till viss del uppdelad i olika terrasser av en upphöjd stenmur med lummiga planteringar som också ger insynsskydd mot grannar. OMRÅDET I skogen kan ni plocka lingon och blåbär och gå promenader på smala stigar. Vintertid åker ni direkt från tomten ut på skidspår på havsisen och varje år plogas en bred isbana upp på havet där många njuter av såväl promenader som skidåkning. Till fastigheten hör en båtplats vid en marina i närheten. Om ni har båt eller vattenskoter kan ni åka ut till ön Bergskär för picknick eller stanna till vid någon av stränderna längs med kusten. Fastigheten är besiktigad och Varudeklarerad med mycket bra resultat! Inte ofta kommer dessa fantastiska lägen ut till försäljning! Kontakta Mikael Berggren vid intresse!

  • Plus
Tuvagårdsvägen 36, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Kommande

Tuvagårdsvägen 36

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
5 300 000 kr
162 + 55 m²
6 rum
5 032 m² tomt

Varmt välkomna till denna härliga familjevilla på populära Tuvan! Endast ca 5 km från centrala Skellefteå. Mycket välrenoverad fastighet som byggts ut och, mer eller mindre, totalrenoverats både in- och utvändigt de senaste 25 åren. Varmbonat uterum med braskamin i anslutning till vardagsrummet. Fiber finns indraget. Mysigt gårdshus i renoveringsbehov men med stor potential. Ekonomibyggnad som inrymmer bl.a. garage, stora förråd, hobbyrum mm Mycket bra besiktningsprotokoll! Kontakta mäklaren redan idag för mer information.

  • Uteplats
Bogatan 27, Skelleftehamn, Skellefteå kommun
  • Kommande

Bogatan 27

Lägenhet
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 033 kr/mån

Nu presenteras denna trivsamma bostadsrätt endast en halvtrappa upp med två rum och kök fördelat på 59,5 kvm i Skelleftehamn. Lägenheten bjuder på en trevlig planlösning fördelat på vardagsrum, badrum, kök, matplats och sovrum. Bostadsrättsföreningen har beslutat att balkongerna ska byggas ut både på bredden och djupet i början på 2024. I hallen som ligger centralt i lägenheten finns det förvaringsutrymme i form av inbyggda garderober. Vardagsrummet ligger in till höger och här inne har du kvar vackert originalgolv i trä med rutmönster. Utgång till balkong sker via vardagsrummet. Balkong i västerläge och här ute kan du sitta och njuta av eftermiddagssolen. Badrummet renoverades 2017 med våtrumsmatta i neutrala färger. Tvättmaskin och torktumlare tillhör nuvarande hyresgäst och ingår ej i försäljningen. Ljust kök med vitt kakel och bänkskiva i rostfritt och laminat. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Utanför köket finner du matplats där du rymmer ett matbord för fyra personer. Mellan kök och matplats finns det inbyggda garderober för extra förvaring. Ljust och trevligt sovrum där du får plats med en dubbelsäng med tillhörande sängbord. På Bogatan 27 har du närhet till livsmedelsbutik, badhus med sporthall, bibliotek, gym och en fritidsgård, Folkets hus, bibliotek och restauranger. För de yngre invånarna så finns det två skolor i Skelleftehamn varav en är högstadieskola. För den idrottsintresserade finns det fotbolls- och innebandyklubben Rönnskär Railcare IF samt en ishall i närliggande Klemensnäs. Om man har ett båtintresse kan man besöka småbåtshamnen Kurjoviken. Vårdcentral och apotek finns i Ursviken. Regelbundna förbindelser in till centrala Skellefteå och handelsområdet Solbacken. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor. Vi ses på visningen!

  • Plus
Penningskrinet 50, Ursviken, Skellefteå kommun
  • Kommande

Penningskrinet 50

Fritidshus
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 600 000 kr
72 + 20 m²
3 rum
2 505 m² tomt

Snart ska vi sälja en renoverad stuga i fina Penningskrinet. Nu säljer vi en stuga som har möjlighet till året runt boende. På en grönskande stor tomt och endast en kort bit till havet samt småbåtshamn finner vi en sommarstuga som har renoverats mycket det senaste året. Själva huvudstugan har ett nytt kök, nytt badrum, ny tvättstuga, nytt avloppssystem, ommålat stugan, stor inglasad altan och stort allrum, kök badrum samt sovrum. En gäststuga med nytt kök, sovplatser, allrum med kamin och egen mulltoa samt dusch. Mysig bastustuga med egen dusch samt en friggebod med våningssängar. Penningskrinet är ett fint kvarter vid havet som har både året runt boende och sommarstugor. Det ligger ca 25 minuter från Skellefteå centrum med alla dess bekvämligheter. Just nu finns möjlighet att hyra båtplats vid brygga för 2 500 kr/år + en depositionsavgift som återfås vid avbokning, (just nu finns det 2 platser ledigt) Det finns tre grillplatser och en spelplan lämplig för boule, vollyboll, kubb e dyl. Välkommen på visning!

Visar alla 18