Mäklare Mikael Berggren

Mikael Berggren

Om mig

Jag har jobbat på Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå sedan 2010 och förmedlar i huvudsak villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter. Jag ser fram emot att höras vidare för att gå igenom dina förutsättningar och önskemål för att kunna skräddarsy den bästa lösningen för just din försäljning. Mina styrkor som mäklare är bl.a. ett stort kontaktnät och god lokalkännedom i kombination med höga ambitioner och en vilja att alla köpare och säljare ska känna sig nöjda med sitt livs affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsgatan 17C, Alhem, Skellefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Torsgatan 17C

Lägenhet
Alhem, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 500 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 067 kr/mån
27 523 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma 2:a på populära Alhem! Här bor du med en stor inglasad söderbalkong med härlig utsikt. Det är den perfekta platsen att njuta av solen, umgås med vänner eller helt enkelt koppla av med en god bok. Badrummet renoverades för ca 10 år sedan. Med närhet till Vitbergets naturområden och skidspår mm kan du enkelt njuta av utomhusaktiviteter och frisk luft när du än önskar. Eddahallen ligger också i närheten för dem som gillar att träna eller delta i olika evenemang. Och när du vill uppleva stadspulsen är det bara en kort promenad eller cykeltur till centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturella sevärdheter. Så varför kompromissa mellan stadsliv och natur när du kan ha det bästa av båda världar?

  • Plus
Aftongränd 13, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Fre 10 maj kl 15:00

Aftongränd 13

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 700 000 kr
104 m²
443 m² tomt

Attraktivt beläget på mysiga Aftongränd hittar vi detta fina hus med tre sovrum. Nytt badrum på övre plan gjordes 2020. På husets baksida finns en stor altan med västerläge. Garage med motorport och plats för 1 bil. Rymligt förråd på garagets baksida. Detta är en gyllene chans att förvärva en riktigt fin villa i gott skick! Här bor du med en lättskött tomt på en lugn och barnvänlig gata och med närhet till skola, förskola, grönområden mm Kontakta mäklaren redan idag för mer information.

  • Plus
Getbergsvägen 20, Getberget, Skellefteå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Getbergsvägen 20

Lägenhet
Getberget, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
950 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 965 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 1:a med bra planlösning och renoverat kök. Rymlig sovalkov och inglasad söderbalkong gör lägenheten mycket hemtrevlig! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och möjlighet att bygga en vägg till sovalkoven. Här bor man i en välskött och populär förening med centralt läge! Varmt välkommen till visning!

  • Plus
Forslundagatan 54, Sunnanå, Skellefteå kommun

Forslundagatan 54

Villa
Sunnanå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
4 395 000 kr
109 + 23 m²
4 rum
510 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga1-plansvilla, belägen i ett lugnt och familjevänligt område som uppfördes 2015. Här finner du 3 rejäla sovrum samt stora fina sociala ytor . Den inglasade uteplatsen samt altanen bjuder på en trevlig atmosfär och rikligt med soltimmar, perfekt för mysiga grillkvällar och avkoppling. Läget är tryggt beläget på en återvändsgata, vilket ger en lugn och fridfull tillvaro. Närhet till förskolor, skolor, naturen mm gör detta område till ett praktiskt och smidigt boende. Vidbyggt garage med motorport samt förrådsdel. Cykelförråd finns på husets framsida. Elbilsladdare finns installerat. Med en bostadsyta på 109 kvadratmeter och en tomtarea på 510 kvadratmeter finns det bra med utrymme för hela familjen att trivas och leva ut sina drömmar. Välkommen hem till Forslundagatan 54!

  • Plus
Guldläge, Centrum, Skellefteå kommun
  • 1 ledig bostad

Guldläge

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 7 195 000 kr
148 m²
5 rum
10 736 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Södra Järnvägsgatan 32, Skellefteå, Skellefteå kommun

Södra Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
7 195 000 kr
148 m²
5 rum
10 736 kr/mån
48 615 kr/m²

Unik lägenhet med egen bastu och generös takterrass om ca 81 kvm!

  • Nyproduktion
  • Juni 2024
  • Balkong
  • Hiss
Sidstigen 10, Tuböle, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 2 maj kl 17:30

Sidstigen 10

Lägenhet
Tuböle, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 100 000 kr
122 m²
5 rum
7 801 kr/mån
17 213 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva detta bostadsrättsradhus på gavel med 5 rum och kök som fördelas över två plan. Denna bostadsrätt ger en villakänsla tack vare den den generösa ytan 122 kvm samt egen uteplats på både fram- och baksida. Eftersom det är ett gavelradhus finns även grönområde på södra sidan. Det ger er möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Detta boende är perfekt för familjer eller för dig som gillar att ha gott om utrymme! Entréplan är välplanerad med rymligt kök, vardagsrum, sovrum samt renoverat badrum. Ett stort plus är den underbara golvvärmen som finns på hela nedre plan och som ingår i avgiften. Det ger er en behaglig temperatur året om, utan att behöva tänka på extra kostnader. På övre plan finner ni tre sovrum, förråd/klädkammare samt ytterligare ett badrum med tvättstuga där det finns både praktisk tvättmaskin och torktumlare. Brf Ankaret som förvaltas av HSB är en trygg och stabil förening. Till varje lägenhet tillhör ett kallgarage med egen port och i garaget finns elstolpe som kan styras med app samt laddbox avseende laddning av elbil. Det tillhör även två rymliga kallförråd. Tuböle är ett barnvänligt och ständigt växande område. Läget är verkligen optimalt med närhet till allt du behöver som bland annat matbutiker, apotek, vårdcentral, gym, förskolor, grundskola F-6 och gymnasium. Det finns goda bussförbindelser i detta område och busshållplats finns tillgänglig på nära avstånd. Älven och den fantastiska strandpromenaden ligger i närområdet samt endast gångavstånd till centrala stan. Missa inte chansen till denna trevliga bostadsrätt. Visa ditt intresse redan idag!

  • Plus
Jonvägen 3C, Skellefteå, Skellefteå kommun

Jonvägen 3C

Övrigt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 450 000 kr
146 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en kommersiell fastighet som du själv kan förfoga över. Välkommen till detta friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att bedriva verksamhet eller hobbyverksamhet i friköpt och kostnadseffektiv lokal. Belägen på Hedensbyns industriområde i Skellefteå har man ett mycket strategiskt läge med närhet till flertalet andra företag samt Northvolt mm. Själva byggnadsytan är 72 kvm (6x12 meter), takhöjden ca 5,65 meter vid nock och det finns ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan sammanlagt ca 105 kvm. Man har en vikport om 4,2 x 4,0 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och det är förberett för wc och tvättställ. Möjlighet finns även att ha kökspentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till fastigheten. Utöver detta finns även brunn med gemensam oljeavskiljare. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa denna tillsammans. Fastigheten är anpassad för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Övrig sammanställd fakta: - El finns indraget, huvudsäkring på 16A. Huvudledningen in till teknikrummet är 250A. - Bredband finns indraget. - Vatten och avlopp ingår till varje lokal. Man kan stänga av eller sätta på vattnet i teknikrummet. Vattenkostnaden är en del av samfällighetsavgiften. - Förberett för WC och pentry. - Plattan är epoxibehandlad - Luftvärmepump finns installerad. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 800 kronor per månad. Hör av dig så åker vi och kikar på lokalen!

Kroksjön 29, Skellefteå, Skellefteå kommun

Kroksjön 29

Tomt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
550 000 kr
1 818 m² tomt

Nu finns äntligen chansen att förvärva en byggklar villatomt i idylliska Kroksjön. Tomten är utanför detaljplanerat område och har närhet till fin badstrand (ca 400 meter från tomten). El finns indraget och det är kommunal väg till tomten. Skola och förskola finns på Falkträsket/Sunnanå endast 6-7 kilometer från tomten. Beläget med vacker vy över intilliggande ängar. Kontakta mäklaren redan idag för mer information om denna härliga tomt!

ÖSTANBÄCK 4:82 , Skellefteå, Skellefteå kommun

ÖSTANBÄCK 4:82

Tomt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
1 601 m² tomt

Mycket trevlig tomt för fritids eller året-runt boende ca 20 minuter med bil från Skellefteå. Väg, vintervatten och el framdraget samt möjlighet till båtplats vid gemensam brygga. Samfällighet för vatten och väg. Fina gemensamma grönområden och fin gemensam väg. Byggrätten medger 100 kvm huvudstuga och max 50 kvm som komplementbyggnad samt ytterligare 25 kvm för förråd/sovstuga etc. Flera åretruntboende finns i området. Köparen ansvarar själv för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp (kopplingsavgift för vatten och båtplats vid brygga ingår). Åk gärna ut och kolla närmare på detta trivsamma område och kontakta mäklaren för mer info samt för att visa ditt intresse!

INNERVIK 6:28 , Södra Bergsbyn, Skellefteå kommun

INNERVIK 6:28

Tomt
Södra Bergsbyn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
850 000 kr
2 398 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga ert drömhus på denna trevliga södertomt med närhet till skog och vatten. Kommunalt vatten och avlopp kommer att anslutas under 2024. Belägen endast ca 1 kilometer från skolan och 9 kilometer från centrala Skellefteå. Byggrätten är generös och beslutas i bygglovet, villkoren för sammanhållen bebyggelse gäller. Plogförening med låg kostnad finns i området. I närhet till tomten går en skoterled (vid kraftledningen), närhet finns även till elljusspåret i Innervik samt caféet Cajutan mm I samband med att ni åker ut och kollar på tomterna så kan ni följa pilanvisningarna och parkera uppe vid vändplanen längst in på grusvägen. Tveka inte att kontakta mäklaren [email protected] om frågor finns.

Visar alla 11