Mäklare Mikael Berggren

Mikael Berggren

Om mig

Jag har jobbat på Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå sedan 2010 och förmedlar i huvudsak villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter. Jag ser fram emot att höras vidare för att gå igenom dina förutsättningar och önskemål för att kunna skräddarsy den bästa lösningen för just din försäljning. Mina styrkor som mäklare är bl.a. ett stort kontaktnät och god lokalkännedom i kombination med höga ambitioner och en vilja att alla köpare och säljare ska känna sig nöjda med sitt livs affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jonvägen 3C, Skellefteå, Skellefteå kommun

Jonvägen 3C

Övrigt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 450 000 kr
146 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en kommersiell fastighet som du själv kan förfoga över. Välkommen till detta friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att bedriva verksamhet eller hobbyverksamhet i friköpt och kostnadseffektiv lokal. Belägen på Hedensbyns industriområde i Skellefteå har man ett mycket strategiskt läge med närhet till flertalet andra företag samt Northvolt mm. Själva byggnadsytan är 72 kvm (6x12 meter), takhöjden ca 5,65 meter vid nock och det finns ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan sammanlagt ca 105 kvm. Man har en vikport om 4,2 x 4,0 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och det är förberett för wc och tvättställ. Möjlighet finns även att ha kökspentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till fastigheten. Utöver detta finns även brunn med gemensam oljeavskiljare. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa denna tillsammans. Fastigheten är anpassad för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Övrig sammanställd fakta: - El finns indraget, huvudsäkring på 16A. Huvudledningen in till teknikrummet är 250A. - Bredband finns indraget. - Vatten och avlopp ingår till varje lokal. Man kan stänga av eller sätta på vattnet i teknikrummet. Vattenkostnaden är en del av samfällighetsavgiften. - Förberett för WC och pentry. - Plattan är epoxibehandlad - Luftvärmepump finns installerad. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 800 kronor per månad. Hör av dig så åker vi och kikar på lokalen!

Bladgatan 86, Anderstorp, Skellefteå kommun

Bladgatan 86

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
925 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 190 kr/mån
14 567 kr/m²

På Bladgatan 86 får du nu möjlighet att skapa ditt framtida drömboende! Planlösningen är genomtänkt och rummen är rymliga. Med visst renoveringsbehov får du chansen att sätta din egen prägel på boendet och skapa det precis som du själv vill ha det. Egen uteplats där du får möjlighet att njuta av soliga dagar i direkt anslutning till lägenheten. Dessutom erbjuder detta hem ett praktiskt förråd, perfekt för att organisera och förvara dina tillhörigheter på ett enkelt sätt. Ett kallgarage ingår i månadsavgiften. Här kan du parkera din bil tryggt och säkert, vilket ger dig en extra bekvämlighet i vardagen. Bladgatan 86 är mer än bara en bostad, det är en möjlighet att skapa ditt eget drömhem. Reparationsfond på ca 10 200 kr finns att använda för en köpare till ev renoveringar mm. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Pingstgatan 69, Morö Backe, Skellefteå kommun
 • Idag kl 17:00

Pingstgatan 69

Lägenhet
Morö Backe, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 700 000 kr
107,7 m²
5 rum
vån 1/2
6 200 kr/mån
25 070 kr/m²

Utforska Pingstgatan 69 – ett modernt bostadsrättsradhus i Moröbacke, byggt år 2018/2019. Bostaden är på 107 kvm fördelat på två plan med fyra rum, varav tre/fyra är sovrum. Entrén välkomnar med en praktisk hall, rikligt med förvaringsutrymme och klinkergolv. Köket är en harmonisk blandning av modern design och funktionalitet, smidigt anslutet till matplatsen och vardagsrummet. Badrummet på entréplanet kombinerar elegans med tvättstuga och är utrustat med WC, handfat, dusch, samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Uteplatser i både väster och öster inbjuder till avkoppling under öppen himmel. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum, ett kontor/mindre sovrum, ett badrum och en praktisk klädkammare. Markiser finns både på husets fram- och baksida vilket ger ett bra skydd mot ljus och värme. Bostaden inkluderar även en egen carport. Kontakta oss för att göra detta till ditt nya boende!

 • Plus
 • Energieffektiv
Södra Järnvägsgatan 32, Skellefteå, Skellefteå kommun

Södra Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
7 195 000 kr
148 m²
5 rum
10 736 kr/mån
48 615 kr/m²

Unik lägenhet med egen bastu och generös takterrass om ca 81 kvm!

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Guldläge, Centrum, Skellefteå kommun
 • 2 lediga bostäder

Guldläge

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 4 195 000 kr
103-148 m²
4-5 rum
7 564 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Repslagargränd 6, Skellefteå, Skellefteå kommun

Repslagargränd 6

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
4 195 000 kr
103 m²
4 rum
7 564 kr/mån
40 728 kr/m²

Stor uteplats om ca 34 kvm med inglsad del i söderläge. Välplanerad fyra med rymliga sovrum, gott om förvaring och extra wc/dusch.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Åbyn 103, Åbyn, Skellefteå kommun

Åbyn 103

Villa
Åbyn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
995 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
2 619 m² tomt

Välhållen villa med stor tomt. Lummig trädgård med planteringar, jordgubbsland och grillplats. Sommarhus/gästrum samt dubbelgarage. Renoverat kök och badrum. Ny bergvärme och nya fönster. Mycket låg driftskostnad samt fint besiktningsresultat, protokollet finns utlagt under dokument. Möjlighet finns till snabbt tillträde för den som önskar. Välkommen på visning!

 • Plus
Kroksjön 29, Skellefteå, Skellefteå kommun

Kroksjön 29

Tomt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
550 000 kr
1 818 m² tomt

Nu finns äntligen chansen att förvärva en byggklar villatomt i idylliska Kroksjön. Tomten är utanför detaljplanerat område och har närhet till fin badstrand (ca 400 meter från tomten). El finns indraget och det är kommunal väg till tomten. Skola och förskola finns på Falkträsket/Sunnanå endast 6-7 kilometer från tomten. Beläget med vacker vy över intilliggande ängar. Kontakta mäklaren redan idag för mer information om denna härliga tomt!

ÖSTANBÄCK 4:82 , Skellefteå, Skellefteå kommun

ÖSTANBÄCK 4:82

Tomt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
1 601 m² tomt

Mycket trevlig tomt för fritids eller året-runt boende ca 20 minuter med bil från Skellefteå. Väg, vintervatten och el framdraget samt möjlighet till båtplats vid gemensam brygga. Samfällighet för vatten och väg. Fina gemensamma grönområden och fin gemensam väg. Byggrätten medger 100 kvm huvudstuga och max 50 kvm som komplementbyggnad samt ytterligare 25 kvm för förråd/sovstuga etc. Flera åretruntboende finns i området. Köparen ansvarar själv för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp (kopplingsavgift för vatten och båtplats vid brygga ingår). Åk gärna ut och kolla närmare på detta trivsamma område och kontakta mäklaren för mer info samt för att visa ditt intresse!

INNERVIK 6:28 , Södra Bergsbyn, Skellefteå kommun

INNERVIK 6:28

Tomt
Södra Bergsbyn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
850 000 kr
2 398 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga ert drömhus på denna trevliga södertomt med närhet till skog och vatten. Kommunalt vatten och avlopp kommer att anslutas under 2024. Belägen endast ca 1 kilometer från skolan och 9 kilometer från centrala Skellefteå. Byggrätten är generös och beslutas i bygglovet, villkoren för sammanhållen bebyggelse gäller. Plogförening med låg kostnad finns i området. I närhet till tomten går en skoterled (vid kraftledningen), närhet finns även till elljusspåret i Innervik samt caféet Cajutan mm I samband med att ni åker ut och kollar på tomterna så kan ni följa pilanvisningarna och parkera uppe vid vändplanen längst in på grusvägen. Tveka inte att kontakta mäklaren [email protected] om frågor finns.

Visar alla 10