Mäklare Mikael Berggren

Mikael Berggren

Om mig

Jag har jobbat på Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå sedan 2010 och förmedlar i huvudsak villor, fritidshus, bostadsrätter och tomter. Jag ser fram emot att höras vidare för att gå igenom dina förutsättningar och önskemål för att kunna skräddarsy den bästa lösningen för just din försäljning. Mina styrkor som mäklare är bl.a. ett stort kontaktnät och god lokalkännedom i kombination med höga ambitioner och en vilja att alla köpare och säljare ska känna sig nöjda med sitt livs affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Guldläge, Centrum, Skellefteå kommun
  • 1 ledig bostad

Guldläge

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 7 195 000 kr
148 m²
5 rum
10 736 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Södra Järnvägsgatan 32, Skellefteå, Skellefteå kommun

Södra Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
HSB ProjektPartner AB
7 195 000 kr
148 m²
5 rum
10 736 kr/mån
48 615 kr/m²

Unik lägenhet med egen bastu och generös takterrass om ca 81 kvm!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Kroksjön 29, Skellefteå, Skellefteå kommun

Kroksjön 29

Tomt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
550 000 kr
1 818 m² tomt

Nu finns äntligen chansen att förvärva en byggklar villatomt i idylliska Kroksjön. Tomten är utanför detaljplanerat område och har närhet till fin badstrand (ca 400 meter från tomten). El finns indraget och det är kommunal väg till tomten. Skola och förskola finns på Falkträsket/Sunnanå endast 6-7 kilometer från tomten. Beläget med vacker vy över intilliggande ängar. Kontakta mäklaren redan idag för mer information om denna härliga tomt!

Kågevägen 21, Centrala Stan, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kågevägen 21, Centrala Stan, Skellefteå kommun, bild 2
Kågevägen 21, Centrala Stan, Skellefteå kommun, bild 3

Kågevägen 21

Villa
Centrala Stan, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
4 500 000 kr
203 + 85 m²
7 rum
1 097 m² tomt

Varmt välkomna till denna arkitektritade villa endast ca 5 min promenad från Centrum. Här bor man i en K-märkt villa med typiska proportioner för den klassicistiska stilen och med en vacker och blomstrande trädgård. Omfattande renoverat 1984 med bl.a. 3-glasfönster (2+1 med kassett), tilläggsisolering och ny fasad (målat med slamfärg). Fjärrvärme, bredband samt balanserad ventilation. Flerfamiljshus från 1934 som utgör ett viktigt inslag i den samlade miljön. Huset har ett karaktäristiskt valmat sadeltak täckt med tvåkupigt lertegel, portik med balkong vilande på vita träpelare samt takfotsfris, vilket gör det väl värt att bevara. Fastigheten har unika kvaliteter på grund av det centrala men diskreta läget. Insynsskyddad trädgård med möjlighet att skapa sitt eget trädgårdsparadis: Här finns bl.a. hallonbuskar, röda och svarta vinbär, rabarber, krusbär, 4 st äppelträd, stort potatisland mm Lägenheten på övervåningen på ca 50m2 är avskärmad och ljudisolerad från huvudlägenheten samt har tillgång till balkong vilket gör den lämplig som uthyrningslägenhet. Den stora privata altanen i anslutning till huvudlägenheten erbjuder enkel tillgång till trädgården och är till hälften täckt av ett ljusinsläppande tak. Altanen har nya betongplintar sedan 2022. Gott om förvaring på kallvind samt i källarplan. Vi ses på visningen!

  • Premium
Tuvagårdsvägen 36, Skellefteå, Skellefteå kommun

Tuvagårdsvägen 36

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
5 300 000 kr
162 + 55 m²
6 rum
5 032 m² tomt

Varmt välkomna till denna härliga familjevilla på populära Tuvan! Endast ca 5 km från centrala Skellefteå. Mycket välrenoverad fastighet som byggts ut och, mer eller mindre, totalrenoverats både in- och utvändigt de senaste 25 åren. Varmbonat uterum med braskamin i anslutning till vardagsrummet. Fiber finns indraget. Mysigt gårdshus i renoveringsbehov men med stor potential. Ekonomibyggnad som inrymmer bl.a. garage, stora förråd, hobbyrum mm Mycket bra besiktningsprotokoll! Kontakta mäklaren redan idag för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Jonvägen 3C, Skellefteå, Skellefteå kommun

Jonvägen 3C

Övrigt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 450 000 kr
146 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en kommersiell fastighet som du själv kan förfoga över. Välkommen till detta friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att bedriva verksamhet eller hobbyverksamhet i friköpt och kostnadseffektiv lokal. Belägen på Hedensbyns industriområde i Skellefteå har man ett mycket strategiskt läge med närhet till flertalet andra företag samt Northvolt mm. Själva byggnadsytan är 72 kvm (6x12 meter), takhöjden ca 5,65 meter vid nock och det finns ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan sammanlagt ca 105 kvm. Man har en vikport om 4,2 x 4,0 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och det är förberett för wc och tvättställ. Möjlighet finns även att ha kökspentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till fastigheten. Utöver detta finns även brunn med gemensam oljeavskiljare. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa denna tillsammans. Fastigheten är anpassad för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Övrig sammanställd fakta: - El finns indraget, huvudsäkring på 16A. Huvudledningen in till teknikrummet är 250A. - Bredband finns indraget. - Vatten och avlopp ingår till varje lokal. Man kan stänga av eller sätta på vattnet i teknikrummet. Vattenkostnaden är en del av samfällighetsavgiften. - Förberett för WC och pentry. - Plattan är epoxibehandlad - Luftvärmepump finns installerad. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 800 kronor per månad. Hör av dig så åker vi och kikar på lokalen!

ÖSTANBÄCK 4:82 , Skellefteå, Skellefteå kommun

ÖSTANBÄCK 4:82

Tomt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
1 601 m² tomt

Mycket trevlig tomt för fritids eller året-runt boende ca 20 minuter med bil från Skellefteå. Väg, vintervatten och el framdraget samt möjlighet till båtplats vid gemensam brygga. Samfällighet för vatten och väg. Fina gemensamma grönområden och fin gemensam väg. Byggrätten medger 100 kvm huvudstuga och max 50 kvm som komplementbyggnad samt ytterligare 25 kvm för förråd/sovstuga etc. Flera åretruntboende finns i området. Köparen ansvarar själv för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp (kopplingsavgift för vatten och båtplats vid brygga ingår). Åk gärna ut och kolla närmare på detta trivsamma område och kontakta mäklaren för mer info samt för att visa ditt intresse!

INNERVIK 6:28 , Södra Bergsbyn, Skellefteå kommun

INNERVIK 6:28

Tomt
Södra Bergsbyn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
850 000 kr
2 398 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga ert drömhus på denna trevliga södertomt med närhet till skog och vatten. Kommunalt vatten och avlopp kommer att anslutas under 2024. Belägen endast ca 1 kilometer från skolan och 9 kilometer från centrala Skellefteå. Byggrätten är generös och beslutas i bygglovet, villkoren för sammanhållen bebyggelse gäller. Plogförening med låg kostnad finns i området. I närhet till tomten går en skoterled (vid kraftledningen), närhet finns även till elljusspåret i Innervik samt caféet Cajutan mm I samband med att ni åker ut och kollar på tomterna så kan ni följa pilanvisningarna och parkera uppe vid vändplanen längst in på grusvägen. Tveka inte att kontakta mäklaren [email protected] om frågor finns.

Visar alla 8