Mäklare Niklas Lohman

Niklas Lohman

Om mig

Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2007 och fick möjligheten att bli franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Skellefteå 2011. Har bra lokal kännedom om Skellefteå och dess förorter och mina styrkor är att få en bra relation med mina kunder och alltid ge lite mer än vad de förväntar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Forslundagatan 15, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Forslundagatan 15

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
5 200 000 kr
117,5 + 58 m²
4 rum
1 723 m² tomt

Inbäddad i lummig grönska ligger den här välskötta villan med härlig utsikt över flera av stadens sevärdheter. Miljön ger en lantlig känsla men ligger bara några minuter från centrum. Den generösa tomtytan ger utvecklingspotential till både villa och trädgård. Då tomten tidigare varit odlingsmark är den en dröm för den trädgårdsintresserade. Kamin, tilläggsisolerad fasad, nya fönster och bergvärme gör villan till ett mysigt och ekonomiskt bra alternativ. Det väl tilltagna gårdshuset inrymmer ett varmgarage, kall förrådsdel och isolerat hobbyrum. Inom gångavstånd finns fina strövområden, natur och kulturområden. En säker och trygg cykelbana till barnomsorg, skola och centrum ligger utanför gården.

  • Plus
Ringvägen 61, Lövånger, Skellefteå kommun

Ringvägen 61

Villa
Lövånger, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
720 000 kr
116 + 68 m²
4 rum
1 444 m² tomt

Trevligt planerad villa med många renoveringar gjorda såsom fönster ombyggt kök, elcentraler och ytskikt. Bra läge på med en fantastisk tomt på populära Ringvägen i Lövånger. Bra med förrådsutrymmen och ett rymligt källargarage.

Hällbacken , Laisvall, Arjeplogs kommun
Hällbacken , Laisvall, Arjeplogs kommun, bild 2
Hällbacken , Laisvall, Arjeplogs kommun, bild 3

Hällbacken

Tomt
Laisvall, Arjeplogs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
500 000 kr
1 507 m² tomt

5 st fina strandnära tomter ( 3 st sålda nr 2, 3 & 7) med byggrätt på 100 kvm och 50 kvm för komplementbyggnad. Tomterna är belägna i en fantastisk natur i Laisdalen. Enskilt vatten och avlopp finns i detaljplanen och bekostas av köparen. Tomterna har en vacker vy mot Laisälven och fjällvärlden. Här lockar både jakt och fiske. Du vandrar till fina fjällsjöar eller tar enkelt båten ut på Laisan. Byn Hällbacken har i detaljplanen pekats ut som bevarandevärt odlingslandskap och en välbevarad representativ fjällnära kulturmiljö med naturvärden.

  • Premium

Visar alla 3