Mäklare Amanda Backman

Amanda Backman

Om mig

Jag är en driven person och med en lugn framtoning jobbar jag noggrant, engagerat och målinriktat. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för just dig i din bostadsaffär. Min ambition är att inte bara uppfylla dina önskemål - utan även att överträffa dem. Jag drivs av att hjälpa andra och hittar alltid sätt att utvecklas istället för att nöja mig. Med många års erfarenhet inom försäljning och kundbemötande vet jag att framgång enbart nås genom hårt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenkilsgatan 46A, Skellefteå, Skellefteå kommun

Stenkilsgatan 46A

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
795 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2
2 250 kr/mån
33 125 kr/m²

Välkommen till denna fina etta på eftertraktade Norrböle! Här bor du i en välplanerad etta med en låg avgift om bara 2250kr/månaden. Bostaden är disponerad på 24 kvm fördelat över hall, kokvrå, allrum och renoverat badrum. En av lägenhetens bästa egenskaper är den rymliga inglasade balkongen från 2020 som ger en vacker utsikt mot Vitberget. Den erbjuder både heltäckningsmatta, spotlights i tak och eluttag finns utdraget. Nytt laminatgolv i alla rum som lades under 2022. Kokvrån har vita luckor och svart kakel ovanför diskbänk. Ny spis med häll från 2018, inbyggd mikro, fläkt och kombinerad kyl och frys från 2023. I allrummet finns det plats för både säng, nättare matbord och sällskapsmöbler. Badrummet renoverades under 2019 med stilrena färgval på plastmattan, ny wc, dusch, handfat och spegelskåp. I hallen finns förvaringsmöjligheter i 3 garderober. Både matkällare och lägenhetsförråd i samma huskropp ingår. Snabbt tillträde möjligt! Från bostaden är det gångavstånd till såväl centrum och dess breda utbud av butiker, kommunikationer, biograf, strandpromenaden, restauranger och caféer m.m. som Vitberget och det vackra grönområdet som finns runt om med slalombacke, cykelbanor, elljusspår och utflyktsmål. Från bostaden är det bara några hundra meter till närmaste skola och förskola. Busshållplats finns ca 3 minuters promenad från lägenheten. Norrböle är en av de äldsta stadsområden i Skellefteå och präglas av byggnader från 1920-1960talet med bevarad tidstypisk arkitektur. Stadsdelen är vidsträckt och dess delområden är Norrhammar, Klockarberget, Eriksberg, Norrbacka, Norrvalla samt Alhem. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Kvarnmyrvägen 5, Medle, Skellefteå kommun

Kvarnmyrvägen 5

Villa
Medle, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 950 000 kr
118 + 60 m²
4 rum
829 m² tomt

Välkommen till ett mycket välskött och välrenoverat 30-talshus i omtyckta och lantliga Medle. Här finns det gott om plats för familjen med en boyta fördelad på 1½-plan samt en källare med riktigt bra förvaringsutrymmen, hobbyrum/gym och tvättstuga. Entrévåningen är inbjudande och social med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I huset finns charmiga, tidstypiska detaljer bevarade så som vackra pardörrar in till vardagsrummet och djupa fönsterbrädor tack vare den tjocka timmerstommen i huset. Köket är lantligt och nyligen renoverat, både badrum och gästtoalett är totalrenoverade 2023. Huset har genom åren gått igenom många värdefulla renoveringar som gör att det är i mycket gott skick. Huset är beläget på en liten höjd vilket ger utsikt mot omkringliggande hästhagar och lägdor som förstärker den lantliga idyllen. Större delen av tomten vetter mot väster men här kan man njuta av solen under dygnets alla timmar. Trädgården är insynsskyddad och lummig och bakom garaget finns en altan med skärmtak. Låga driftskostnader tack vare bergvärmepumpen. Fiber finns indraget. Busshållplatsen ligger endast en kort promenad från bostaden, skolan ligger i direkt närhet till huset och ingen väg behöver korsas för att komma fram till den. Allt du kan tänkas behöva i vardagen nås inom en mils avstånd. Närmaste matbutik (ICA Kvantum), bensinmack, pizzerior, blomsteraffär m.m. ligger ca 8km från bostaden och centrala Skellefteå med hela dess utbud av butiker, caféer, restauranger, resecentrum, sporthallar m.m. ligger endast 15 min bilresa från bostaden. Detta är en kommande försäljning där vi aktivt arbetar med att hitta en köpare till huset, detta innebär att det är möjligt att se huset innan det lagts ut som en skarp försäljning. Annonsen kommer uppdateras löpande med mer bilder och information. Kontakta mig om du vill veta mer om hur det fungerar samt för att boka en visning. Ser framemot att höra från dig!

  • Balkong
  • Uteplats
Söderbodan 954, Kåge, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Söderbodan 954

Fritidshus
Kåge, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 200 000 kr
48 m²
2 rum
1 998 m² tomt

Det är med stolthet jag presenterar denna sommaridyll belägen i Söderbodan, precis intill vackra Gullsands havsbad. Med fritt läge och utsikt mot havet finns nu detta fritidshus äntligen till salu med möjlighet till tillträde under sensommaren 2024. Här erbjuds en storstuga med kök, toalett, sovrum och vardagsrum. Som komplementbyggnader finns också en stor sovstuga med två separata sovrum samt en toalett, denna stuga sitter ihop med ett rymligt förråd, redskapsbod samt altanen som knyter ihop dessa med storstugan. Utöver detta finns en friggebod som nyttjas som sovstuga samt en bastu med relax, wc och dusch. Tack vare de tillhörande sovstugorna finns det övernattningsmöjligheter för minst 8 personer till. Perfekt för att samla ihop familj och vänner och umgås i stugan. Här finns öppna altaner med plats för olika möblemang och tack vare att de vetter åt olika väderstreck finns det möjlighet att fånga solens strålar under alla dygnets timmar och hela året om. Stugan säljs möblerad och allt lösöre som finns vid visningstillfället ingår i köpet. Trädgården består till största del av lättskött och praktisk naturtomt, planteringar med perenner, buskar och träd. Promenerar man längs stigen ner mot vattnet så finns ett tralldäck och sandstrand. En kort promenad från stugan finns också en skyddad sandstrand för medlemmarna i stugföreningen att nyttja. I föreningen ingår också rätten att nyttja en boulebana. Vill man socialisera sig mer så finns Gullsands havsbad inom promenadavstånd som är en mycket fin och populär strand för allmänheten. Vill man göra utflykter på havet så finns många vackra öar att besöka i skärgården. Bland annat Bergskär som bara ligger rakt utan för denna stuga och stoltserar med sin fyr, Klovaskär samt Bastuholmen med både Storhällan och välbesökta Lillhällan som erbjuder bastu. Kåge småbåtshamn ligger inte långt bort och där finns sommarcafé och restaurang samt möjlighet att tanka båten. Vatten året runt via stugföreningens borrade brunn. (Vintervattenledningen är inte isolerad till stugan). Avlopp i trekammarbrunn som delas med grannfastigheten. Den privata stugvägen underhålls vintertid. I området finns idag en del permanentboende. Den här chansen får man inte så ofta och det är därför ett fantastiskt tillfälle att förvärva din sommarstugedröm med oslagbart havsläge som erbjuder allt och lite till. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Uteplats
Jörnsvägen 49 och 51, Ersmark, Skellefteå kommun

Jörnsvägen 49 och 51

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 400 000 kr
143 + 184 m²
7 rum
4 224 m² tomt

Välkommen till en stor, arkitektritad villa som verkligen har det lilla extra! Ett välskött hus som håller en genomgående god standard och har en fantastiskt fin och uppvuxen trädgård i insynsskyddat och soligt sydostläge. Genom åren har många stora och värdefulla renoveringar utförts, Bergvärme, renoverade badrum, 3-glasfönster och nivellgolv i gästrum i källaren m.m. är bara några av dem. Detta hus är verkligen något utöver det vanliga och förtjänar att upplevas på plats. Här bjuds på både rymliga och ljusa sällskapsytor, avskilda privata delar för de väl tilltagna sovrummen och husets hela tre toaletter samt gott om förvaringsutrymmen. Boytan är fördelad över en våning i två etage med källare. I källarplanet finns en bastu, relax med spabad och en stor gillestuga med en Keddy-kamin. Tomten på hela 4000kvm ligger insynsskyddat med en lummig och uppvuxen trädgård med härlig blomsterprakt. Något som sticker ut lite extra från mängden är husets hela två dubbelgarage i olika våningsplan med en trappa mellan våningarna, separata garageportar från olika sidor av huset. I garaget finns även tillgång till en smörjgrop. Ny bergvärmepump från januari -24. Som om inte detta vore nog finns dessutom en välbevarat torp från 40-talet på tomten (Jörnsvägen 49) som nuvarande ägare hyr ut i dagsläget. Torpet i två plan är vinterbonat och utrustat med järnspis, braskamin, badrum med dusch och tvättmaskin och fullstort kök. Här kan du antingen nyttja torpet själv, hyra ut eller varför inte stycka av tomten till två separata fastigheter om du hellre önskar det? I den uppvuxna trädgården som knyter samman de två husen hittar vi körsbärsträd, äppelträd, vinbär, hallonbuskar, köksträdgård med pallkragar samt otaligt många blommande buskar, perenner, en insynsskyddande häck som omger tomten. Mysiga uteplatser i olika former och lägen för att fånga solen under dygnets alla timmar. Mot söder finns en rymlig överbyggd altan med väl tilltagen takhöjd som er ett luftigt och öppet intryck. För att förlänga säsongen kan man gå in på den inglasade altanen och njuta av såväl kyligare sommarkvällar som tidiga vårdagar. I trädgården finns dessutom en boulebana och pizzahörna. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel via Varudeklarerat! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Uteplats
Fältjägarvägen 40A , Skellefteå, Skellefteå kommun

Fältjägarvägen 40A

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 276 kr/mån

Charmig vindslägenhet med takfönster och balkong. Utmärkt som första bostad tack vare den låga månadsavgiften där det mesta ingår. Flexibelt tillträde är möjligt! Här disponerar man 49 yteffektiva kvadratmeter där ytskikten är nyligen renoverade, badrummet är förberett för tvättmaskin och för den nuvarande balkongen planeras utbyggnad och inglasning av föreningen. Till lägenheten hör dessutom 2st ordentliga förråd varav det ena nås via vinden som ligger precis utanför ytterdörren och det andra i källaren där även den gemensamma tvättstugan finns. Föreningen är välskött och omtyckt med god ekonomi. Det finns en trevlig gemensam uteplats med grill på baksidan, tvättstuga med torkrum och cykelförråd i samma huskropp. Övriga gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat samlingslokal, bastu med relax och en vacker innergård. Föreningen erbjuder p-plats, carport och garage. Idag finns det lediga p-platser med motorvärmarstolpar. Här bor du i en trygg och stabil förening i ett populärt område med några få minuters promenad till ICA Kvantum, apotek, post samt en restaurang som invigdes 2023. På andra sidan vägen (ca 350m) finns en busshållplats med bra förbindelser, i närheten finns också en pizzeria, blombutik och från bostaden är det bara en kort promenad till lejonströmsskolan, Isboden restaurang och café, Skellefteälven med dess vackra strandpromenad och fina naturstigar, landskyrkan och Bonnstan. Skellefteå centrum ligger bara ca 20 min promenad/6 min cykeltur från bostaden. Välkommen att kontakta mig för en förhandsvisning.

  • Balkong

Visar alla 5