Mäklare Amanda Backman

Amanda Backman

Om mig

Jag är en driven person och med en lugn framtoning jobbar jag noggrant, engagerat och målinriktat. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för just dig i din bostadsaffär. Min ambition är att inte bara uppfylla dina önskemål - utan även att överträffa dem. Jag drivs av att hjälpa andra och hittar alltid sätt att utvecklas istället för att nöja mig. Med många års erfarenhet inom försäljning och kundbemötande vet jag att framgång enbart nås genom hårt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fäbodgatan 20, Skellefteå, Skellefteå kommun

Fäbodgatan 20

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 350 000 kr

84,5 m²

3 rum

3 978 kr/mån

15 976 kr/m²

Ljus och trevlig 3:a med härlig västerbalkong! Den här bostaden passar dig som önskar ett inflyttningsklart och fräscht hem där du bara kan ställa in dina möbler och börja trivas och bo. Badrummet totalrenoverades 2018 med smakfulla och högkvalitativa materialval, enhetligt golv och ljusa, fina ytskikt i samtliga rum. Unikt för just denna lägenhet är att planlösningen förändrats vilket möjliggör yta för ett extra sovrum/kontor eller liknande. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter i garderob, klädkammare samt kallförråd ute på balkongen. Från vardagsrummet når man balkongen i västerläge med härlig kvällssol. Stabil och omtyckt förening med bra månadsavgift och låg kostnad för hyra av parkering. I området erbjuds dessutom en del trevliga gemensamma utrymmen som uppskattas av medlemmarna. Vi försöker aktivt hitta rätt köpare till den här bostaden och förhandsvisning kan därför bli aktuellt. Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa någon viktig uppdatering eller visning. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Balkong
Lasarettsvägen 20, Skellefteå, Skellefteå kommun
 • Mån 27 mar kl 16:00

Lasarettsvägen 20

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 200 000 kr

45 m²

2 rum

2 981 kr/mån

26 667 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet 2 rum och kök endast en trappa upp. Här har man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter för att skapa så mycket boendeyta som möjligt och dessutom möjliggöra för praktisk förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och den stora inglasade balkongen gör att man får extra yta att röra sig på och möjlighet att förlänga balkongsäsongen. Här bor du väldigt centralt men med naturen inom räckhåll. Till lägenheten hör även två förråd, ett matkällarförråd och ett vanligt lägehetsförråd. Via källaren når man även det stora varmgaraget under huset som man som medlem i föreningen har möjlighet att hyra (separat kö). Utöver varmgarage finns även p-platser med motorvärmarstolpar och en del gästparkeringar erbjuds i området. Porten till huset är låst dygnet runt med portkod. Fördelaktig månadsavgift där det mesta ingår! Det finns en ordentlig tvättstuga med torkrum i källaren samt cykelförråd och miljörum ute på gården. Övriga gemensamma ytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat övernattningslägenhet och hobbyrum i källaren. Här bor du i en trygg och stabil förening i ett populärt och efterfrågat område med några få minuters promenad till centrumkärnan och man kan nästan känna stadens puls från bostaden. I närheten finns busstationen med bra förbindelser både inom och utom länet. Inne i centrum finns tillgång till alla de bekvämligheter man kan tänkas behöva. Allt från shoppingcentrum, livsmedelsbutik, restauranger, stora och många av stadens arbetsgivare, hotell, Sara kulturhus, blibliotek, barer och caféer. På 5 minuter promenerar man ner till Skellefteälven och dess fantastiskt vackra och rogivande strandpromenad. Till Skellefteå lasarett är det bara lite drygt 5min promenad. Vitbergets naturområde med elljusspår, slalombacke, naturstigar, grillplatser, cykelpark och brukshundklubb m.m. ligger ca 2,5-3 km från bostaden. Till den här bostaden försöker vi aktivt hitta rätt köpare och förhandsvisning kan därför bli aktuellt. Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa chansen till förhandsvisning eller eventuell budgivning. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Balkong
Fältjägarvägen 37A, Prästbordet, Skellefteå kommun
 • Idag kl 16:00

Fältjägarvägen 37A

Lägenhet
Prästbordet, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 650 000 kr

70,1 m²

3 rum

4 400 kr/mån

23 538 kr/m²

Två trappor upp i huset ligger denna hemtrevliga och rymliga två, ombyggd från en ursprunglig trea vilket ger öppna och trevliga sällskapsytor. Fönster från två väderstreck ger ett trivsamt ljusinsläpp. Sovrummet innanför köket nyttjas idag som kontor men går även använda som ett till sovrum om man hellre önskar det. Skjutdörr finns mellan köket och rummet. Lägenheten erbjuder även riktigt bra förvaring i en klädkammare, hel garderobsvägg samt två tillhörande förråd på vinden och i källaren. I övrigt är lägenheten totalrenoverad 2013 med helt nya ytskikt och nytt kök. Det helkaklade badrummet är renoverat av föreningen med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Nyligen byggdes balkongen ut ordentligt och glasades in, belägen i härliga väster med fri sikt. Fördelaktig månadsavgift där det mesta ingår. Tillträde enligt överenskommelse. Det finns en trevlig gemensam uteplats på gården med utemöbler under sommarhalvåret, tvättstuga med helt nya maskiner från 2022, tillhörande torkrum samt cykelförråd/skyddsrum i samma huskropp. Övriga gemensamma ytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat övernattningsrum, bastu och gym. Här bor du i en trygg och stabil förening i ett populärt område med några få minuters promenad till ICA Kvantum, apotek, post samt en restaurang som planeras öppna under 2023. På andra sidan vägen finns en busshållplats med bra förbindelser, i närheten finns också en pizzeria, blomsterbutik och från bostaden är det bara en kort promenad till lejonströmsskolan, Isboden restaurang och café, Skellefteälven med dess vackra strandpromenad och fina naturstigar, landskyrkan och Bonnstan. Skellefteå centrum ligger bara ca 20 min promenad/6 min cykeltur från bostaden. Varmt välkommen att anmäla dig til visningen!

 • Plus
 • Balkong
Linjegatan 16, Ersmark, Skellefteå kommun

Linjegatan 16

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

2 450 000 kr

107 m²

4 rum

968 m² tomt

Välkommen till en lättskött, hemtrevlig och ljus enplansvilla på en solig hörntomt. Omgiven av en häck skyddas denna härliga södertomt från insyn. Trädgården erbjuder en ordentlig gräsyta med buskar, planteringar och annan växtlighet. Njut i solen ute på gården eller svalka dig i skuggan som ges under taket på altanen. Huset har genomgått många stora och värdefulla renoveringar så som byte av samtliga golv med installation av ett mekaniskt ventilerat system (Nivell), totalrenoverad tvättstuga 2022, renoverat badrum och renoverat kök, samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. FTX-ventilation, 3-glasfönster samt ett vattenburet uppvärmningssytem. Här erbjuds en trevlig planlösning med öppna sällskapsytor och mer avskilda delar för sovrum, tonårsrum och badrum. Det vidbyggda varmgaraget rymmer en bil och på uppfarten får man plats med minst 2 bilar. Laddbox för elbil finns installerad (11kW) Huset är besiktat med gott resultat och dessutom försäkrat mot dolda fel via Varudeklarerat. Linjegatan ligger i ett lugnt och familjevänligt villakvarter omgivet av både öppna ängar och skogsparti som möjliggör för trevliga utflykter både vinter och sommartid, skoterleder för den intresserade. Om man promenerar genom skogen så kommer man till slut fram till älven. Från Ersmark är det ca 5 min bilresa till Kåge samhälle som erbjuder livsmedelsbutik, skola, gym, frisör, pizzeria, bensinmack m.m.. Bilresan till centrala Skellefteå tar ungefär 15 min via E4an. Vi arbetar aktivt med att hitta en köpare till denna bostad och förhandsvisning kan därför bli aktuellt. Anmäl därför intresse redan nu för att inte missa din chans till en förhandsvisning eller en eventuell budgivning. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Stenhammar 40, Kusmark, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenhammar 40

Villa
Kusmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

1 350 000 kr

115 m²

4 rum

5 400 m² tomt

Välkommen att känna lugnet som infinner sig när man kliver in i detta mysiga hus med helt fritt läge mot skog och natur. Här bor man i ett välrenoverat hus som är byggt 1926 med många bevarade detaljer som ger huset sin tidstypiska karaktär. Skog och mark omger tomten och i den insynskyddade trädgården kan fånga hela dagens soltimmar. Försäljningen avser både fastigheten KUSMARK 9:6 (den bebyggda) samt KUSMARK 9:7 (intilliggande tomtmark), vilket ger en total tomtyta om hela 5400 kvm. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel via Varudeklarerat! Huset har genomgått många stora renoveringar och erbjuder därför en hög standard både i kök och badrum. En luftvärmepump hjälper till att hålla nere driftskostnaderna samtidigt som den bidrar till ett behagligt inomhusklimat året runt. Från köket och vardagsrummet på övervåningen nås murstocken där man med fördel skulle kunna undersöka möjligheten att installera en kamin för extra värme eller bara mysfaktor. Ett rymligt, fristående varmgarage hör till huset. Här har det en gång i tiden varit stall med boxar som byggts om till garage. Ett varmbonat samt ett kallt förråd finns i anslutning till garaget. Dessutom har nuvarande ägare inrett en del till ett isolerat rum som genom åren nyttjats som gästrum och tonårsrum. Närområdet är naturskönt med skog, skoterleder, öppna lägdor massvis med hästar och gårdar. Kusmarks samhälle nås inom 2,5 kilometer där det finns en fotbollsplan, ishockeyrink, badplats, gym, frisör samt ett folkets hus. Genom Kusmark rinner Kåge älv som är en mycket bra fiskeälv, där det finns både lax, öring, harr, abborre mm. Skola finns för F-3, därefter går man på Kågeskolan. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Uteplats
Vretgatan 24, Centrum, Skellefteå kommun

Vretgatan 24

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

975 000 kr

18,5 m²

1 rum

900 kr/mån

52 703 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta belägen mitt i centrala stan. Perfekt för dig som söker efter ett första eget boende eller en övernattningslägenhet då månadsavgiften är mycket låg i denna förening! I lägenheten har stora renoveringar utförts under 2021 för att verkligen ta till vara på varje kvadratmeter och få ut mesta tänkbara boendeyta. Yteffektiv kokvrå med fullstor diskho, bra förvaring i skåp, spishäll med två plattor samt en separat köksbänk med integrerat kylskåp under bänkskivan samt skafferi. En helt ny planlösning har dessutom möjliggjort att bygga en dusch i badrummet vilket saknades förut. Badrummet har dessutom helt nya ytskikt samt en tvättmaskin vilket utgör stor bekvämlighet. Utöver renoveringarna erbjuds en hall med plats för avhängning, ett allrum med utrymme för säng eller soffa och ett mindre matbord. Från fönstret med det trevliga ljusinsläppet från söder, finns utsikt mot den gröna innergården. I källaren finns tillhörande förråd och cykelförråd. Gemensam tvättstuga finns i huslängan bredvid. Centrala stan är ett mycket eftertraktat boendeläge då stadspulsen lockar många. Från lägenheten kan du på bara några få minuters promenad nå shopping, restauranger, caféer, busstation, älvspromenaden och mycket mer. Med andra ord, närhet till mångt och mycket! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

B1201, null, Skellefteå kommun

B1201

Lägenhet
Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

2 250 000 kr

55 m²

2.5 rum

2 699 kr/mån

40 909 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Hiss
B1401, null, Skellefteå kommun

B1401

Lägenhet
Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

2 395 000 kr

55 m²

2.5 rum

2 699 kr/mån

43 545 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Hiss
B1104, null, Skellefteå kommun

B1104

Lägenhet
Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

2 450 000 kr

55 m²

2.5 rum

2 695 kr/mån

44 545 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Hiss
B1001, null, Skellefteå kommun

B1001

Lägenhet
Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

2 395 000 kr

51 m²

2 rum

2 534 kr/mån

46 961 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 10