Mäklare Amanda Backman

Amanda Backman

Om mig

Jag är en driven person och med en lugn framtoning jobbar jag noggrant, engagerat och målinriktat. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för just dig i din bostadsaffär. Min ambition är att inte bara uppfylla dina önskemål - utan även att överträffa dem. Jag drivs av att hjälpa andra och hittar alltid sätt att utvecklas istället för att nöja mig. Med många års erfarenhet inom försäljning och kundbemötande vet jag att framgång enbart nås genom hårt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jörnsvägen 49 och 51, Ersmark, Skellefteå kommun

Jörnsvägen 49 och 51

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 400 000 kr
143 + 184 m²
7 rum
4 224 m² tomt

Välkommen till en stor, arkitektritad villa som verkligen har det lilla extra! Ett välskött hus som håller en genomgående god standard och har en fantastiskt fin och uppvuxen trädgård i insynsskyddat och soligt sydostläge. Genom åren har många stora och värdefulla renoveringar utförts, Bergvärme, renoverade badrum, 3-glasfönster och nivellgolv i gästrum i källaren m.m. är bara några av dem. Detta hus är verkligen något utöver det vanliga och förtjänar att upplevas på plats. Här bjuds på både rymliga och ljusa sällskapsytor, avskilda privata delar för de väl tilltagna sovrummen och husets hela tre toaletter samt gott om förvaringsutrymmen. Boytan är fördelad över en våning i två etage med källare. I källarplanet finns en bastu, relax med spabad och en stor gillestuga med en Keddy-kamin. Tomten på hela 4000kvm ligger insynsskyddat med en lummig och uppvuxen trädgård med härlig blomsterprakt. Något som sticker ut lite extra från mängden är husets hela två dubbelgarage i olika våningsplan med en trappa mellan våningarna, separata garageportar från olika sidor av huset. I garaget finns även tillgång till en smörjgrop. Ny bergvärmepump från januari -24. Som om inte detta vore nog finns dessutom en välbevarat torp från 40-talet på tomten (Jörnsvägen 49) som nuvarande ägare hyr ut i dagsläget. Torpet i två plan är vinterbonat och utrustat med järnspis, braskamin, badrum med dusch och tvättmaskin och fullstort kök. Här kan du antingen nyttja torpet själv, hyra ut eller varför inte stycka av tomten till två separata fastigheter om du hellre önskar det? I den uppvuxna trädgården som knyter samman de två husen hittar vi körsbärsträd, äppelträd, vinbär, hallonbuskar, köksträdgård med pallkragar samt otaligt många blommande buskar, perenner, en insynsskyddande häck som omger tomten. Mysiga uteplatser i olika former och lägen för att fånga solen under dygnets alla timmar. Mot söder finns en rymlig överbyggd altan med väl tilltagen takhöjd som er ett luftigt och öppet intryck. För att förlänga säsongen kan man gå in på den inglasade altanen och njuta av såväl kyligare sommarkvällar som tidiga vårdagar. I trädgården finns dessutom en boulebana och pizzahörna. Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel via Varudeklarerat! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Uteplats
Fältjägarvägen 40A , Skellefteå, Skellefteå kommun

Fältjägarvägen 40A

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 276 kr/mån

Charmig vindslägenhet med takfönster och balkong. Utmärkt som första bostad tack vare den låga månadsavgiften där det mesta ingår. Flexibelt tillträde är möjligt! Här disponerar man 49 yteffektiva kvadratmeter där ytskikten är nyligen renoverade, badrummet är förberett för tvättmaskin och för den nuvarande balkongen planeras utbyggnad och inglasning av föreningen. Till lägenheten hör dessutom 2st ordentliga förråd varav det ena nås via vinden som ligger precis utanför ytterdörren och det andra i källaren där även den gemensamma tvättstugan finns. Föreningen är välskött och omtyckt med god ekonomi. Det finns en trevlig gemensam uteplats med grill på baksidan, tvättstuga med torkrum och cykelförråd i samma huskropp. Övriga gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat samlingslokal, bastu med relax och en vacker innergård. Föreningen erbjuder p-plats, carport och garage. Idag finns det lediga p-platser med motorvärmarstolpar. Här bor du i en trygg och stabil förening i ett populärt område med några få minuters promenad till ICA Kvantum, apotek, post samt en restaurang som invigdes 2023. På andra sidan vägen (ca 350m) finns en busshållplats med bra förbindelser, i närheten finns också en pizzeria, blombutik och från bostaden är det bara en kort promenad till lejonströmsskolan, Isboden restaurang och café, Skellefteälven med dess vackra strandpromenad och fina naturstigar, landskyrkan och Bonnstan. Skellefteå centrum ligger bara ca 20 min promenad/6 min cykeltur från bostaden. Välkommen att kontakta mig för en förhandsvisning.

  • Balkong

Visar alla 2