Mäklare Krister Lundqvist

Krister Lundqvist

Om mig

Jag är en mycket erfaren, driven och skicklig mäklare som ofta lockar till skratt bland mina kollegor och kunder. Har jobbat som fastighetsmäklare i Skellefteå sedan 2006 vilket borgar för en gedigen kunskap kring allt som rör din bostadsaffär. Mitt mål är att alltid överträffa förväntningarna från både köpare och säljare. Återfallsknutte och mat- och bakfantast med rötterna i Kåge, numera boendes på Morön i Skellefteå med sambo och söner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Djupgroven 5, Skellefteå, Skellefteå kommun

Djupgroven 5

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
400 000 kr
140 m²
3 rum
3 876 m² tomt

Välkommen till denna lantgård med en stor hölada som ger en känsla av landsbygdslivet. Med en ladugårdslänga, carport och garage finns det gott om utrymme för fordon, verktyg eller annan hobbyverksamhet. Fastigheten har ett stort kök och vardagsrum, perfekt för familjemiddagar och mysiga stunder. Med en fantastisk potential för renovering kan du forma detta hem efter dina drömmars vision. Trädgården är outnyttjad yta med möjlighet till odling och avkoppling. Ta chansen att skapa ditt eget lantliga dröm hem! Välkommen på någon av våra visningar.

  • Balkong
  • Uteplats
Rosgatan 33, Skellefteå, Skellefteå kommun

Rosgatan 33

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 750 000 kr
129 + 33 m²
5 rum
861 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus i Skellefteå, beläget på den eftertraktade Rosgatan 33. Här finner du en bostad som imponerar på alla sätt och vis. Med sina generösa 129 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Det första som möter dig när du kliver in är en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig känsla av rymd. Planlösningen är väl genomtänkt och ger en modern touch till varje rum. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och har gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga fantastiska måltider samtidigt som du kan umgås med familj och vänner i det öppna sällskapsrummet. De fem rymliga rummen ger möjlighet till flexibilitet och utrymme för både arbete och avkoppling. På tomten, som sträcker sig över 861 kvadratmeter, finns det även andra byggnader såsom ett praktiskt cykelskjul och en friggebod vid altanen. Här finns möjlighet att njuta av den vackra trädgården och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Slå till på denna drömhuset i Skellefteå idag och låt dig förföras av dess stora och välplanerade ytor, ljusa och luftiga atmosfär samt moderna utrustning. Välkommen hem!

  • Plus
Övre Bäck 54 & Övre Bäck 56, Bureå, Skellefteå kommun

Övre Bäck 54 & Övre Bäck 56

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 300 000 kr
165 + 55 m²
4 rum
5 063 m² tomt

Detta fantastiska renoverade timmerhus är det perfekta drömhemmet för den som älskar den rustika charm som endast ett äkta timmerhus kan erbjuda. Huset är utrustat med moderna bekvämligheter såsom jordvärme och nytt avlopp med infiltration. Inne i huset finner du vackra trägolv som ger en varm och inbjudande atmosfär, samt tilläggsisolerade golv, väggar och tak för att hålla värmen under kalla vintrar. Denna pärla är en perfekt blandning av gammalt och nytt, och erbjuder en unik möjlighet att uppleva det bästa av båda världar. Med sådana klassiska detaljer och moderna bekvämligheter är detta huset ett måste för den som söker det perfekta hemmet att trivas i. Här har du också ett renoverat gårdshus med kök och badrum samt värmande braskamin och luftvärmepump. Stora fönster samt utgång till altan och vedeldad bastu. Dessutom en stor "bagarstuga" i orört originalskick. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Finnforsfallet 16, Boliden, Skellefteå kommun

Finnforsfallet 16

Villa
Boliden, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
103 + 40 m²
4 rum
1 494 m² tomt

Bra 1-plansvilla med garage. Luftvärmepump och braskamin som ger fördelaktiga driftskostnader. 2-3 sovrum samt vardagsrum och matsal. Bra förvaringsutrymmen. Finnfors är känt för Finnfors Kraftstation, hällmålningar på Finnforsberget och sägnerna om Finnforsrövarna. Varmt välkommen på någon av våra visningar.

  • Uteplats
Söderbodan 918, Kåge, Skellefteå kommun

Söderbodan 918

Tomt
Kåge, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
795 000 kr
1 970 m² tomt

Tomt färdig att bygga på med vatten från pumphus färdigt att ansluta sig till och avlopp vid tomtgränsen. Vatten delas med 7 st hushåll och avlopp delas med grannen. Avgifter för vatten och avlopp är betalade. Byggrätt 125kvm bostadsbyggnad och 40 kvm ekonomidel (garage), Attefallare på 15 kvm i anslutning till huvudbyggnad eller fristående Attefallare på 30 kvm. Åk gärna ut och titta på tomten, det är skyltat på plats.

Storsand 918, Lövånger, Skellefteå kommun

Storsand 918

Fritidshus
Lövånger, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 100 000 kr
50 m²
2 rum
1 621 m² tomt

Nybyggd sommarstuga vid Västerbottens längsta sandstrand, Storsand. Fantastiskt strandområde med medelhavskänsla, sanddyner och strandgräs på den långa sandstranden, långgrunt och barnvänlig strand. Stuga med kombinerat allrum/kök och toalett på bottenvåning samt stort allrum /sovrum på övervåning med utgång till balkong. Duschrum på baksidan med duschkabin. Timrad lada som sovstuga/ förråd på tomten. Möjligt med ett snabbt tillträde. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6