Nytt Boende Mässan kommer till Växjö

I slutet av september arrangerar Åkesson Mäklarbyrå tillsammans med Alarmstreet Kommunikation en spännande mässa på Stortorget i Växjö. Nytt Boende Mässan bjuder på ett fullspäckat schema med utställare inom hem, trädgård och livsstil. 

Tina Nordström, ”Mat-Tina”, är en av gästerna på Nytt Boende Mässan.

I Kalmar har Nytt Boende-mässan redan gjort succé med tusentals besökare och hundratals montrar – och nu är det dags att göra entré i Växjö. Den 24 september kommer Stortorget att fyllas av spännande utställare och montrar med fokus på hem och trädgård. 

 – Det känns fantastiskt att Nytt Boende Mässan kommer till Växjö efter succén i Kalmar. Det blir ett fullspäckat schema med något för alla, säger Sophia Magnusson, VD på Alarmstreet Kommunikation och projektledare för mässan. 

Letar du efter mäklare i Växjö? Läs mer här.

På mässan kommer folkkära gäster som Tina Nordström, mer känd som Mat-Tina. Förutom underhållning kommer hon att laga mat på plats. 

Lovisa Knutson från Knutson & Bloom Auktioner håller i välgörenhetsauktionen

– Tina kommer att bjuda på sina bästa tips och berätta om den fantastiska resan som hon gjort i livet. Det får ni bara inte missa. Som besökare har du även chansen att signa upp dig på hennes nya kokbok som släpps i november, säger Sophia vidare. 

En mässa med något för alla 

Förutom Tinas mat kommer det att finnas flertalet foodtruck på plats. Det bjuds även på roliga aktiviteter och underhållning för mässans minstingar, berättar Sophia. 

– Det här är en dag för alla vuxna som barn. Duran och Mollan kommer att hålla i en allsångsshow med välkända låtar som barnen kan sjunga med i. Det kommer även att finnas ansiktsmålning på plats, säger Sophia. 

Ska du sälja din bostad? Läs mer här.

Vill du göra ett riktigt kap och samtidigt vara med och bidra till Lekterapin i Växjö ska du hålla dig framme när Lovisa Knutson från Knutson & Bloom Auktioner håller i välgörenhetsauktionen. Föremålen som auktioneras ut kommer från mässans utställare och butiker i Växjö City. 

Träffa idrottsikoner och prata bostad

Kom och tacka av Sam Hallam på Nytt Boende Mässan.

Under dagen kommer du även att få möjlighet att få vara med och tacka av Sam Hallam som efter tio säsonger och tre SM-guld lämnar över fanan till Jörgen Jönsson. 

– Det blir en fullspäckad dag och vi hoppas du kommer förbi vår monter och prata huspriser, styling, lån och räntor över en och kanske även vinna i vår tävling, säger Peter Åkesson på Åkesson Mäklarbyrå.

Vill du läsa mer om Åkesson Mäklarbyrå? Läs mer här.