Arkitektritade fritidshus med plats för många

Nu när våren är här vaknar drömmen om ett eget fritidshus för många. Att kunna umgås avslappnat tillsammans med familj och vänner, utan måsten och gärna med naturskönt läge. VärsåsVillan erbjuder fritidshus av hög kvalitet som klarar livets alla lägen.

Husmodellen Ladan.

I VärsåsVillans utbud finns ett 30-tal fritidshus som är framtagna för att passa olika typer av miljöer och familjer med olika smak, intressen och behov.

– Fritidshusen är indelade i kategorierna Kust, Fjäll, Skog och Sjö och finns dessutom i flera stilar, berättar Fredrik Arvidson som är försäljningschef på Götenehus där VärsåsVillan ingår som eget varumärke för fritidshus.

Det speciella med Värsåsvillans hus är att de har hög standard och är byggda för att fungera lika bra året om – oavsett om de ligger vid klipporna i Bohuslän, i Åres fjällandskap eller på Skånes sydkust.

Vilken husmodell du än väljer, så har du stora förändringsmöjligheter och VärsåsVillan lyssnar och är flexibla när det gäller planlösningar och utseende.

Läs mer om Värsåsvillans fritidshus här.

Husmodellen Dungen.

Bygg ditt fritidshus med totalentreprenad

Nu lanserar VärsåsVillan möjligheten att köpa fritidshus med totalentreprenad, vilket har många fördelar. Du skriver till exempel bara ett enda kontrakt, får ett fast pris och en tydlig tidsplan – sedan sköter VärsåsVillan resten. En egen projektledare håller i alla kontakter med entreprenörer och hantverkare och du får ett tydligt pris på eventuella tillval och ändringar innan du bestämmer dig. Lokalt förankrade säljare hjälper dig på vägen även om huset byggs på annan ort*.

Ytterligare en fördel är att bankerna många gånger är mer villiga att låna ut pengar till fritidshus som byggs med totalentreprenad eftersom de då får en tydlig totalbild av projektets kostnader och omfattning.

Totalentreprenad, ett kontrakt som ger trygghet

– I grunden handlar det om att vi möter ett behov hos kunderna. Kanske har man tidsbrist eller vill inte lägga fritiden på att bygga hus. Eller så har man inte tillräcklig byggkunskap och behöver hjälp för att färdigställa sin dröm. Därför vill vi erbjuda möjligheten att välja totalentreprenad även för våra fritidshus, säger Fredrik Arvidson. Kunderna får tryggheten i ett kontrakt och vi har ansvar för hela byggnationen.

Beställ din katalog direkt här.

Husmodellen Roxen.