Fem fritidshus under 1,5 miljoner kronor

Det råder fritidshustider i Sverige. Vem vill inte tillbringa sommaren med bad i sjön, sol och sena kvällar på verandan? Här har vi samlat fem fritidshus under 1,5 miljoner kronor.

1 195 000 kr, Skärgården, Luleå

Lämna staden och hitta dig själv i detta fritidshus som ligger avskilt på en ö i Luleås skärgård. Med bastustuga, stuga och förråd. Fritidshuset ligger avskilt till på ön med fin öppen utsikt över havet. På tomten finns stuga (28 kvm) med mindre sovloft, bastustuga (ca 12 kvm), förråd (7 kvm) samt utedass.

Läs mer om objektet här.

995 000 kr, Nössemark, Dals-Ed

Det här fritidshuset från 1864 tar dig tillbaka i tiden då det mesta i huset är välbevarat i originalskick. Det ingår en damm, skogsdel och gångavstånd till sjö. I annonsen beskrivs objektet så här: ”Viss sjöutsikt finns i flera riktningar! Finns servitut som säger att man har rätt till bad och båtplats i sjön Stora Lee!”

Läs mer om objektet här.

Fotograf: Jonas Bergenfeldt.

995 000 kr, Slättåkra, Halmstad

Kom hem till naturen några mil nordost om Halmstad. I fritidshuset finns det bland annat både kakelugn och braskamin. I objektsannonsen beskrivs huset som ett ”charmigt och smakfullt renoverat fritidshus alternativt året runt boende.”

Läs mer om objektet här.

950 000 kr, Bodafors, Nässjö

Njut av sommaren på en strandtomt och bada direkt utanför huset i Vallsjön. I annonsen beskrivs fritidshuset som charmigt och välplanerat, samt att det har en altan ”om har sol hela eftermiddagen, kvällen, kan möbleras med loungesoffa eller matplats. På tomten finns även en trevlig gäststuga med plats för två bäddar.”

Läs mer om objektet här.

1 250 000 kr, Mellanfjärden, Nordanstig

Njut av sommaren precis vid havet mitt i det gamla fiskelägret Mellanfjärden. Båtplats ingår och på framsidan av fritidshuset finns en altan som gränser direkt till havet. I annonsen beskrivs boendet som ”I närområdet finns bland mycket annat omtyckta Hotell & restaurang Sjömärket, Mellanfjärdens pensionat, Trolska skogen och kustleden för den som vill ut och vandra.”

Läs mer om objektet här.