Vinnarna i Guldhemmet 2019 korade på fullsatt gala

Den 5 mars 2020 var det premiär för Guldhemmet, galan som uppmärksammar landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare och hyllar branschens främsta profiler och starkaste insatser.

Årets Mäklarkedja, Notar.

– Vi är otroligt glada över att så många mäklare och bostadsutvecklare var med och gjorde den första upplagan av Guldhemmet till något alldeles extra. Vår ambition har varit att samla och hylla bostadsbranschen och att de prestationer som lyftes fram på gårdagens gala ska inspirera så många som möjligt, säger Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet.

Torsdagen den 5 mars bjöd Hemnet in till Sveriges nya bostadsgala Guldhemmet där branschens främsta profiler och starkaste insatser prisas. Galan hölls i anrika Vinterträdgården på Grand Hôteli Stockholm inför 370 gäster under ledning av Gina Dirawi och Margaux Dietz. Under galan delades totalt nio priser ut baserade på såväl nomineringar som försäljningsstatistik.

Utöver mäklarkategorierna delades även ett prestigefullt pris ut till Årets bostadsutvecklare 2019.

Vinnare av Guldhemmet 2019

Årets villamäklare: Edyta Hammar, svensk fastighetsförmedling, Vimmerby, HultsfredÅrets bostadsrättsmäklare: Daniel Adelsson, Bjurfors, Mölndal/GöteborgÅrets toppmäklare: Richard Lagerling, Lagerlings, StockholmÅrets mäklarkedja: NotarÅrets Mäklarpersonlighet: Håkan Sköld,ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå, MalmöÅrets mäklarassistent: Lina Libell, Mäklarhuset, HärnösandÅrets mäklarkontor: Våningen & Villan Nybyggt,MalmöÅrets stjärnskott: Kristoffer Andersson,Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Örkelljunga Årets bostadsutvecklare: Projektet BRF Viva Göteborg av Riksbyggen

Juryn som utsett Guldhemmets vinnare i nomineringskategorierna består av:

  • Jenny Persson, ansvarig utgivare Mäklarvärlden
  • Jenny Stenberg, vd Fastighetsmäklarförbundet
  •  Björn Wellhagen, vd Mäklarsamfundet
  •  Catharina Elmsäter-Svärd, vd Byggföreta
  •  Lena Malm, tidigare vd Fastighetsnytt
  •  Cecilia Beck-Friis, vd Hemnet
  •  Staffan Tell, pr-chef Hemnet

Vinnarna i Guldhemmet tilldelades ett hus av mässing designat av Note Design Studio och tillverkat av Skultuna. Partner för galaproduktionen var eventbyrån Ciceron.

För mer information om Guldhemmet, vänligen besök www.guldhemmet.se.