Så stylar du inför försäljning – och höjer värdet

Ska du sälja din bostad? Med Boportens homestyling kan du göra stor skillnad på ditt hem inför visning, göra den tilltalande för fler och öka slutpriset. – Vi skräddarsyr homestyling efter dina specifika behov och önskemål, säger Petra Nygren på Boporten Interiör.

Petra Nygren inredningsstylist på Boporten Interiör.

Allt fler har börjat förstå vikten av homestyling och hur det kan påverka slutpriset vid en bostadsförsäljning. Boporten, som säljer flest bostäder i Umeå och Västerbotten, har länge erbjudit homestyling till sina kunder.

Boportens uppgift är att hitta vad som är unikt med din bostad och lyfta fram det. Det handlar om att påvisa möjligheter och skapa en inspirerande miljö, genom rätt möblering och detaljer, som presenterar ytor och funktion.

Vill du veta mer om Boportens homestyling? Läs mer här.

Säljer du din bostad med Boporten får du fri konsultation på homestyling. En stylist går då igenom din bostad och hur du ska tänka inför fotografering och visning. Då Boporten är de enda mäklarna i Umeå som har egna stylister kan de snabbt och smidigt erbjuda denna service.

Kompletterande styling

Det finns flera tilläggspaket när det kommer till homestyling. Kompletterande homestyling passar dig som har ett möblerat hem, men behöver addera detaljer som skapar en bra helhetskänsla och rätt förutsättningar för en bra bild.

Boporten skräddarsyr homestyling efter dina behov och önskemål.

– Vår stylist gör ett besök hos er och går igenom vad som skulle behöva adderas eller ändras i bostaden. Därefter väljer stylisten ut textilier, växter och andra inredningsdetaljer som sätter rätt prägel i bostaden, säger Nina Lundmark på Boporten.

Klicka här om du vill veta mer om Boporten.

Vid kompletterad styling får du disponera inredningsdetaljerna fram till dess att bostaden är såld.

Helstyling

Helstyling är en bra lösning för dig som har en tom bostad som ska säljas. Vid helstyling inreds din lägenhet komplett med möbler, textilier, blommor, belysning, konst och mer därtill. Allt skräddarsys efter vilken typ av bostad du har, vilka behov som finns och vilken målgrupp som Boportens mäklare ska nå.

Helstyling med extra allt

Den här tjänsten passar dig som precis köpt en ny bostad och som vill göra en förändring i er befintliga. Boporten har möjlighet att erbjuda totalentreprenad där de kan hjälpa till med alltifrån planritningar och design av möbler, till färgsättning och belysning till upphandling och projektledning av underleverantör.

Nina Lundmark på Boporten.

– Här finns det inga gränser. Vi hjälper även till med bortforsling av gamla möbler om så önskas, säger Nina.

Homestyling höjer värdet på din bostad

Genom att göra en professionell homestyling kan värdet på din bostad höjas rejält. Vid homestyling inför försäljning kan slutpriset höjas upp till 15 procent, menar Nina.

Ska du sälja din bostad och behöver hjälp med homestyling – läs mer här.

– Det finns flera fördelar med homestyling. Fler kommer till visningarna vilket leder till fler bud, snabbare budgivning och högre slutpriser.