Hemnet presenterar juryn och öppnar nomineringen för Guldhemmet

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Den 11 maj gick Hemnets bostadsgala Guldhemmet av stapeln, som för tredje året i rad hyllade de starkaste insatserna av landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare från året som gått. Nu öppnar nomineringen för nästa års upplaga och vi presenterar juryn som ska utse vinnarna.

I mars nästa år är det dags för den fjärde upplagan av Hemnets bostadsgala Guldhemmet. Totalt kommer tio priser att delas ut, baserade på såväl nomineringar som försäljningsstatistik.

– 2022 har varit ett utmanande år för bostadsbranschen och det känns mer angeläget än någonsin att uppmärksamma alla fantastiska insatser från fastighetsmäklare och bostadsutvecklare som varje dag arbetar hårt för att uppfylla människors bostadsdrömmar, säger Cecilia Beck-Friisvd på Hemnet.

Den 14 oktober öppnar nomineringen för Guldhemmet 2022 och det går att nominera fram till den 9 januari 2023. 

Årets Guldhemmetjury består av:

Kajsa Crona, kontorschef på Tengbom

Tobias Olsson, förbundsdirektör på Sveriges Arkitekter

Anders Carlén, Affärsutvecklare inom Bonnier News (tidigare chefredaktör för Byggindustrin och Fastighetsnytt)

Kajsa Hessel, vd på Svensk Byggtjänst

Jonas Rosén, vd på Mäklarsamfundet

Joakim Båge, programledare, rådgivare och investerare

Jenny Persson, ansvarig utgivare för Mäklarvärlden

Jenny Stenberg, vd för Fastighetsmäklarförbundet

Staffan Tell, pr-chef på Hemnet

Aurora Ruuskanen, produktägare för nyproduktion på Hemnet

Under Guldhemmet delas priser ut tio olika kategorier riktade till mäklare och bostadsutvecklare. Fastighetsmäklare kan nominera sina favoriter till kategorierna Årets Mäklarkontor, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott, Årets Mäklarassistent. Bostadsutvecklare kan nominera till Årets Bostadsprojekt och Årets Nytänkare. Utöver det kommer ett antal prestationspriser som baseras på Hemnets egna statistik, samt Andelsstatistiken att delas ut. 

För mer information om galan, besök guldhemmet.se eller följ oss på Instagram @guldhemmet.

För mer information, kontakta:

Pressförfrågningar Staffan Tell, Head of PRM: +46 733 67 66 85E: [email protected]

Om Hemnet:

Hemnet driver Sveriges ledande bostadsplattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostadsmarknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostadsbehov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostadsresa, där Hemnet med sina produkter och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostadsmarknaden. Hemnet är noterat på Nasdaq Stockholm (“HEM”). 

Följ oss:hemnetgroup.se / Facebook / Twitter / Linkedin/ Instagram